Meri_k
Νεοφερμένο μέλος
Η Meri_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13 μηνύματα.

Τελειωσα ιατρικη και δεν ξερω αν θελω να παω στην ορκωμοσια κυριως λογω κοστους (αεροπορικα ,ξενοδοχειο).Απο οτι καταλαβα δεν ειναι υποχρεωτικο και να συμμετασχεις .Οι γονεις μου λογω προβληματων υγειας δεν μπορουν να ερθουν ,ειναι και στο εξωτερικο ειναι μεγαλη φασαρια...Καποιον αλλο συγγενη δεν εχω να ερθει.Τωρα να πληρωσω τοσα χρηματα να παω εκει για 2 ωρες και να φυγω ...δεν ξερω ...Πρεπει να ψαχνω να βρω και ρουχα ,κατι που βαριεμαι αφορητα ....Πειτε καμια εμπειρια απο την δικη σας ορκωμοσια .Αν δεν πηγαινατε θα το μετανιωνατε στο μελλον ?
vanessa99
Δραστήριο μέλος
Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 613 μηνύματα.

Έχω και εγώ ενδοιασμούς για την ορκωμοσία, αν και οι γονείς μου θέλουν πολύ να πάμε
Από όσο κατάλαβα πάντως, δεν είναι "υποχρεωτικό" να πας
*γνωρίζετε αν μαζί με το όνομα που φωνάζουν, λένε και το βαθμό πτυχίου;

*γνωρίζετε αν μαζί με το όνομα που φωνάζουν, λένε και το βαθμό πτυχίου;

Meri_k
Νεοφερμένο μέλος
Η Meri_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13 μηνύματα.

Δεν νομιζω ενα ονομα λενε σου δινουν το χαρτι και προχωρουν στον επομενο .Στην δικη μας σχολη πρεπει να κανεις αιτηση αν θες να συμμετεχεις .Ισως αν δεν κανεις αιτηση δεν λενε καν το ονομα σου ?Έχω και εγώ ενδοιασμούς για την ορκωμοσία, αν και οι γονείς μου θέλουν πολύ να πάμε
*γνωρίζετε αν μαζί με το όνομα που φωνάζουν, λένε και το βαθμό πτυχίου;![]()
Primary Care
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Primary Care αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 206 μηνύματα.

Να πάτε .
Κάνατε φιλότιμη προσπάθεια και περατώσατε επιτυχώς τις σπουδές .
Η ορκομωσία είναι το επιστέγασμα της προσπάθειας. Συγχαρητήρια!
Μην χάσετε την εμπειρία. Δεν θα επαναληφθεί.
Κάνατε φιλότιμη προσπάθεια και περατώσατε επιτυχώς τις σπουδές .
Η ορκομωσία είναι το επιστέγασμα της προσπάθειας. Συγχαρητήρια!
Μην χάσετε την εμπειρία. Δεν θα επαναληφθεί.
ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16.330 μηνύματα.

Εγώ δεν πήγα και δεν το μετάνιωσα.
Ilikntas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 134 μηνύματα.

Στο ΑΠΘ, τουλάχιστον σε μερικά τμήματα, το λένε. Δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες σχολές και πανεπιστήμια.*γνωρίζετε αν μαζί με το όνομα που φωνάζουν, λένε και το βαθμό πτυχίου;![]()
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.721 μηνύματα.

Όχι, δεν θα το μετανιώσεις. Ένα cringefest είναι οι ορκωμοσίες με φωτογράφους που σε κυνηγάνε πέρα δώθε, θείες που χαίρονται για τα καμάρια και κουβάλησαν όλο το ανθοπωλείο στην εκδήλωση, ουγκ βλαχολβαλκάνιοι που νομίζουν πως πήγαν γήπεδο και βαράνε βουβουζέλες λες και πήραμε το Euro, κοπέλες που ντύνονται σαν να πάνε σε βάφτιση και αγόρια κλαρινογαμπροί. Αν δεν με είχαν ζαλίσει τα ιδιωτικά μου σημεία οι δικοί μου θα είχα σκάσει μύτη σαν την τελετή αποφοίτησης στο λύκειο με σαγιονάρα, φόρμα βερμούδα και απλό τισερτάκι. Ευτυχώς που στο προπτυχιακό δεν μας έδωσαν τήβεννο γιατί θα το είχα σκάσει από το παράθυρο αν με έβαζαν να φορέσω αυτή τη σακούλα σκουπιδιών.
Με θύμισες την ορκωμοσία και με σύγχυσες. Άντε να καταργηθεί αυτό το καρακιτσαριό να παίρνουμε σε ένα email το πτυχίο να τελειώνουμε με τα ψώνια που νομίζουν πως πέτυχαν κάτι.
Με θύμισες την ορκωμοσία και με σύγχυσες. Άντε να καταργηθεί αυτό το καρακιτσαριό να παίρνουμε σε ένα email το πτυχίο να τελειώνουμε με τα ψώνια που νομίζουν πως πέτυχαν κάτι.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.164 μηνύματα.

Δηλαδη πως την ειδες ..θα γινεις γιατρος χωρις ορκο?Τελειωσα ιατρικη και δεν ξερω αν θελω να παω στην ορκωμοσια κυριως λογω κοστους (αεροπορικα ,ξενοδοχειο).Απο οτι καταλαβα δεν ειναι υποχρεωτικο και να συμμετασχεις .Οι γονεις μου λογω προβληματων υγειας δεν μπορουν να ερθουν ,ειναι και στο εξωτερικο ειναι μεγαλη φασαρια...Καποιον αλλο συγγενη δεν εχω να ερθει.Τωρα να πληρωσω τοσα χρηματα να παω εκει για 2 ωρες και να φυγω ...δεν ξερω ...Πρεπει να ψαχνω να βρω και ρουχα ,κατι που βαριεμαι αφορητα ....Πειτε καμια εμπειρια απο την δικη σας ορκωμοσια .Αν δεν πηγαινατε θα το μετανιωνατε στο μελλον ?
Γιατρος θα γινεις οχι δικηγορος.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Sotiris.Y
- giannhs2001
- BatGuin
- giorgos5002
- Hased Babis
- Xryssa
- waakaq
- st.krf
- Sotiris 12
- vassiliss
- elefther1ou_
- thenutritionist