eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.

30-04-20

20:04
Ετσι εμεις οι παλιοι θα ηθελα να δωσουμε εμπειριες απο τις πανελλαδικες.Που ειναι αυτες οι εποχες της καλης οικονομιας που ασχολιοντουσαν τα καναλια πρωι μεσημερι βραδυ οταν δινονταν οι εξετασεις??Οτι και να λεμε ειναι εμπειρια ζωης που δεν ξεχνιεται ποτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.040 μηνύματα.

30-04-20

20:08
Oι πανελλήνιες είναι μία ψυχοφθόρα διαδικασία αλλά όταν την σκέφτεσαι μετά από χρόνια αφού τα έχεις περάσει όλα καταλαβαίνεις ότι τζάμπα τα μεγαλοποιούσαμε τα πράγματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.

30-04-20

20:28
φιλε μου ειναι σαν να παιζεις τελικο champions league.επισης το ολο κλιμα που δεν χρειαζεται εσυ να αυτενεργησεις και τα παρεχουν ολα οι γονεις σου.δεν εχεις αρμοδιοτητες για τιποτα.τι συζηταμε τωρα??μακαρι ολοι να γυριζαμε σε αυτη τη φαση της ζωης μαςOι πανελλήνιες είναι μία ψυχοφθόρα διαδικασία αλλά όταν την σκέφτεσαι μετά από χρόνια αφού τα έχεις περάσει όλα καταλαβαίνεις ότι τζάμπα τα μεγαλοποιούσαμε τα πράγματα.
efi25
Δραστήριο μέλος
Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα.

30-04-20

20:30
Ναι, συντασσομαι...Τι ωραια εμπειρια που ηταν οι Πανελληνιες. Και ποσο πιο ευκολες σε σχεση με ολες τις εξετασεις που ακολουθησαν. Εγω που δε θα δωσω φετος τελικα, μου αρεσε παρ'ολα αυτα η διαδικασια, που ξαναπηρα τα ιδια βιβλια στα χερια μου. Και εκει καταλαβαινεις ποσο κοσμαρα ησουν στο Λυκειο
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Γατόπαρδος. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Σαμοθράκη (Έβρος). Έχει γράψει 1.040 μηνύματα.

30-04-20

20:31
Πιο δύσκολες οι πανελλήνιες απ'όλες τις εξεταστικές μέχρι τώρα.
archaios19
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.012 μηνύματα.

30-04-20

20:43
Πολύ ωραία εμπειρία, η οποία σε ωριμάζει ως άνθρωπο. Θα ξαναβίωνα την περυσινή χρονιά , αν μου δινόταν η ευκαιρία.
Guest 451212
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

30-04-20

22:59
Προσωπικά, τη στιγμή που δεν πέτυχα το στόχο μου δεν είχε κάποιο νόημα. Προφανώς, συμφωνώ, ότι δεν συγκρίνονται στο ελάχιστο οι εξεταστικές με πανελλήνιες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Maynard
- SlimShady
- New member
- Haraa11
- suaimhneas
- igeorgeoikonomo
- Lydia6902
- Zetakallipidou
- louminis
- lnesb
- Serotonin
- Power-13