jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 16:09 Ο jims έγραψε: #21 21-08-21 16:09 Έχω την εξής απορία: τα γλυκαντικά πως επιδρούν στο ζάχαρο; Ξέρω ότι πρέπει να αποφεύγονται χημικά (π.χ. η ασπαρτάμη), καθώς λέγεται ότι μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα. Η φρουκτόζη, το μέλι, το σιρόπι αγαύης, σιρόπι σφενδάμου και τα συναφή ξέρω ότι λίγο πολύ είναι σαν τη ζάχαρη. Για τη μαλτιτόλη, τη σορβιτόλη, τη ξυλιτόλη, τη σουκραλόζη και κυρίως για τη στέβια τι ισχύει; Θα προτιμούσα να μου απαντήσει κάποιος που έχει ρωτήσει τον ενδοκρινολόγο του, τον διαβητολόγο του ή τον κλινικό του διαιτολόγο περί αυτού του θέματος. Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 16:18 Η Dora140303: #22 21-08-21 16:18 Αρχική Δημοσίευση από jims: Έχω την εξής απορία: τα γλυκαντικά πως επιδρούν στο ζάχαρο; Ξέρω ότι πρέπει να αποφεύγονται χημικά (π.χ. η ασπαρτάμη), καθώς λέγεται ότι μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα. Η φρουκτόζη, το μέλι, το σιρόπι αγαύης, σιρόπι σφενδάμου και τα συναφή ξέρω ότι λίγο πολύ είναι σαν τη ζάχαρη. Για τη μαλτιτόλη, τη σορβιτόλη, τη ξυλιτόλη, τη σουκραλόζη και κυρίως για τη στέβια τι ισχύει; Θα προτιμούσα να μου απαντήσει κάποιος που έχει ρωτήσει τον ενδοκρινολόγο του, τον διαβητολόγο του ή τον κλινικό του διαιτολόγο περί αυτού του θέματος. Click για ανάπτυξη... Αν υπάρχει η δυνατότητα προτιμάμε τη στέβια επειδή δεν έχει υδατάνθρακες οποτε δεν ανεβάζει το σάκχαρο όπως η ζάχαρη jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 16:29 Ο jims έγραψε: #23 21-08-21 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Αν υπάρχει η δυνατότητα προτιμάμε τη στέβια επειδή δεν έχει υδατάνθρακες οποτε δεν ανεβάζει το σάκχαρο όπως η ζάχαρη Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά. Διαπιστώνω όμως ότι η στέβια σε κρυσταλλική μορφή συνοδεύεται και με άλλα γλυκαντικά όπως η ερυθριτόλη. Αυτά επηρεάζουν αρνητικά το σάκχαρο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 16:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 21-08-21 16:34 To μελι ειναι φυσικο ζαχαρο οχι επεξεργασμενο ειναι καλο για την υγεια διοτι το ειπαν οι αρχαιοι αλλα για τον διαβητη οχι, εχει πολλαπλασια γλυκαντικη ικανοτητα απο την ζαχαρη σε ιδια ποσοτητα. Μπορεις ομως να χρησιμοποιεις την μιση ποσοτητα απο οτι ζαχαρη. Η ασπαρταμη δεν ειναι βλαπτικη. Αν ζυγισεις ενα κοιταλακι ασπαρταμη , σουκραζολη κλπ θα το βρεις 1 γραμμαριο , αν ζυγισεις 1 κουταλακι ζαχαρι θα το βρεις 10 γραμμαρια. Εχουν ομως τα ιδια αυτα κουταλακια το ιδιο γλυκαντικο αποτελεσμα στην γευση μας ,οποτε με την ασπαρταμη κλπ βαζεις 10 φορες λιγοτερα ζαχαρα στο οργανισμο σου. το υποκαταστατο με την μεγαλυτερη προσομοίωση γευσης προς την ζαχαρη ειναι η σουκραζολη και ειναι και η ακριβοτερη. Η στεβια προωθειτε λογω του οτι ειναι φυτικη αλλα απο γευση ειναι μπλιαχ στον καφε. Οι ζαχαροπλαστες ομως ξερουν να την προσαρμοζουν ( Τσιρος). Ειθελα να γινω ενδοκρινολογος αλλα το μετανοιωσα μετα. Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 16:35 Η Dora140303: #25 21-08-21 16:35 Αρχική Δημοσίευση από jims: Πάλι καλά. Διαπιστώνω όμως ότι η στέβια σε κρυσταλλική μορφή συνοδεύεται και με άλλα γλυκαντικά όπως η ερυθριτόλη. Αυτά επηρεάζουν αρνητικά το σάκχαρο; Click για ανάπτυξη... Όχι. Βέβαια αν πάρεις ένα γλυκό με αυτά τα γλυκαντικά θα κανεις ινσουλίνη γιατί υπάρχουν κι άλλοι υδατάνθρακες. Αυτα ουσιαστικά βοηθουν στο να μην εκτιναχθεί το ζάχαρο και δεν προσθέτουν θερμίδες. Συνήθως η γεύση είναι αρκετά πιο γλυκια (τουλάχιστον με τη στέβια που έχω δοκιμάσει) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Αυγούστου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: To μελι ειναι φυσικο ζαχαρο οχι επεξεργασμενο ειναι καλο για την υγεια διοτι το ειπαν οι αρχαιοι αλλα για τον διαβητη οχι, εχει πολλαπλασια γλυκαντικη ικανοτητα απο την ζαχαρη σε ιδια ποσοτητα. Μπορεις ομως να χρησιμοποιεις την μιση ποσοτητα απο οτι ζαχαρη. Η ασπαρταμη δεν ειναι βλαπτικη. Αν ζυγισεις ενα κοιταλακι ασπαρταμη , σουκραζολη κλπ θα το βρεις 1 γραμμαριο , αν ζυγισεις 1 κουταλακι ζαχαρι θα το βρεις 10 γραμμαρια. Εχουν ομως τα ιδια αυτα κουταλακια το ιδιο γλυκαντικο αποτελεσμα στην γευση μας ,οποτε με την ασπαρταμη κλπ βαζεις 10 φορες λιγοτερα ζαχαρα στο οργανισμο σου. το υποκαταστατο με την μεγαλυτερη προσομοίωση γευσης προς την ζαχαρη ειναι η σουκραζολη και ειναι και η ακριβοτερη. Η στεβια προωθειτε λογω του οτι ειναι φυτικη αλλα απο γευση ειναι μπλιαχ στον καφε. Οι ζαχαροπλαστες ομως ξερουν να την προσαρμοζουν ( Τσιρος). Ειθελα να γινω ενδοκρινολογος αλλα το μετανοιωσα μετα. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ με στόχο την ενδοκρινολογία σκεφτόμουν την ιατρική. Τώρα τελευταία άρχισε να με προβληματίζει βέβαια το θέμα των σπουδών (πολλά χρονια, ξενύχτια σε νοσοκομεία, πτώματα που μόλις δω θα λιποθυμήσω) jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 16:41 Ο jims έγραψε: #26 21-08-21 16:41 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: To μελι ειναι φυσικο ζαχαρο οχι επεξεργασμενο ειναι καλο για την υγεια διοτι το ειπαν οι αρχαιοι αλλα για τον διαβητη οχι, εχει πολλαπλασια γλυκαντικη ικανοτητα απο την ζαχαρη σε ιδια ποσοτητα. Μπορεις ομως να χρησιμοποιεις την μιση ποσοτητα απο οτι ζαχαρη. Η ασπαρταμη δεν ειναι βλαπτικη. Αν ζυγισεις ενα κοιταλακι ασπαρταμη , σουκραζολη κλπ θα το βρεις 1 γραμμαριο , αν ζυγισεις 1 κουταλακι ζαχαρι θα το βρεις 10 γραμμαρια. Εχουν ομως τα ιδια αυτα κουταλακια το ιδιο γλυκαντικο αποτελεσμα στην γευση μας ,οποτε με την ασπαρταμη κλπ βαζεις 10 φορες λιγοτερα ζαχαρα στο οργανισμο σου. το υποκαταστατο με την μεγαλυτερη προσομοίωση γευσης προς την ζαχαρη ειναι η σουκραζολη και ειναι και η ακριβοτερη. Η στεβια προωθειτε λογω του οτι ειναι φυτικη αλλα απο γευση ειναι μπλιαχ στον καφε. Οι ζαχαροπλαστες ομως ξερουν να την προσαρμοζουν ( Τσιρος). Ειθελα να γινω ενδοκρινολογος αλλα το μετανοιωσα μετα. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται ποια στέβια χρησιμοποιείς. Υπάρχουν κανα δυο τρεις καλές στο μάρκετ που φέρνουν πολύ στη ζάχαρη και δεν αφήνουν την άσχημη μεταλλική γεύση της στέβια. Επ8σης η αναλογία είναι ένα προς ένα και δεν μπερδεύεσαι. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 16:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #27 21-08-21 16:48 Αρχική Δημοσίευση από jims: Εξαρτάται ποια στέβια χρησιμοποιείς. Υπάρχουν κανα δυο τρεις καλές στο μάρκετ που φέρνουν πολύ στη ζάχαρη και δεν αφήνουν την άσχημη μεταλλική γεύση της στέβια. Επ8σης η αναλογία είναι ένα προς ένα και δεν μπερδεύεσαι. Click για ανάπτυξη... Δοκιμασα περυσι του ΓΙΩΤΗ και την πεταξα. Δοκιμασα την υπεροχη κατα τα αλλα πορτοκαλαδα επσα με στεβια και την εχυσα. Ολα τα γλυκαντικα ειναι ενα προς ενα κουταλακι με την ζαχαρη. Η καλυτερη ειναι η σουκραζολη του ζωγραφου 3,8€/90g. Δυσκολα την βρισκεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Αυγούστου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Όχι. Βέβαια αν πάρεις ένα γλυκό με αυτά τα γλυκαντικά θα κανεις ινσουλίνη γιατί υπάρχουν κι άλλοι υδατάνθρακες. Αυτα ουσιαστικά βοηθουν στο να μην εκτιναχθεί το ζάχαρο και δεν προσθέτουν θερμίδες. Συνήθως η γεύση είναι αρκετά πιο γλυκια (τουλάχιστον με τη στέβια που έχω δοκιμάσει) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Αυγούστου 2021 Κι εγώ με στόχο την ενδοκρινολογία σκεφτόμουν την ιατρική. Τώρα τελευταία άρχισε να με προβληματίζει βέβαια το θέμα των σπουδών (πολλά χρονια, ξενύχτια σε νοσοκομεία, πτώματα που μόλις δω θα λιποθυμήσω) Click για ανάπτυξη... Ενταξει η ενδοκρινολογια δεν ειναι καμια βαρβατη ειδικοτητα, παπατζιλικι ειναι. Μια ωραια εντονη και δημιουργικη, διερευνητικη, ειδικοτητα ιατρειου ειναι η παιδιατρικη. Θα σε τρελανουν οι τρελαμενες μανουλες βεβαια. Να ξερεις ,οποιος ειναι μακρια απο νοσοκομεια ειναι λιγοτερο απο το μισο γιατρος , νιωθει απαξιωμένος. Υπαρχουν και σχολες που δεν εχουν πτωματα, εχουν ομοιωματα, προπλασματα τα λενε, Εδω μεσα εχουμε πολλους γιατρους να μας πουν. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2021 jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 17:04 Ο jims έγραψε: #28 21-08-21 17:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Δοκιμασα περυσι του ΓΙΩΤΗ και την πεταξα. Δοκιμασα την υπεροχη κατα τα αλλα πορτοκαλαδα επσα με στεβια και την εχυσα. Ολα τα γλυκαντικα ειναι ενα προς ενα κουταλακι με την ζαχαρη. Η καλυτερη ειναι η σουκραζολη του ζωγραφου 3,8€/90g. Δυσκολα την βρισκεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Αυγούστου 2021 Δοκίμασε deligios. Εγώ αυτή χρησιμοποιώ και είναι οκ. Πολύ κοντά στη ζάχαρηΕίναι ακριβούτσικη βέβαια(κάπου στα 6.50€ αν δεν κάνω λάθος). Για ΓΙΩΤΗΣ δεν ξέρω γιατί δεν έχω δοκιμάσει Click για ανάπτυξη... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 22:48 Ο Guest 881237: #29 19-11-21 22:48 Στις εξετάσεις αίματος μου βγήκε πολύ υψηλή η TSH(μέσα στις φυσιολογικές τιμές όμως) η γιατρός μου είπε ότι αν και είμαι στα όρια του υποθυρεοειδισμου δεν χρειάζεται να πάρω χάπι . Εγώ όμως έχω κάποια συμπτώματα και με επηρεάζουν πολύ καθημερινά. Έχει κάποιος παρόμοιο θέμα ; Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 00:26 Ο Panos_02 έγραψε: #30 20-11-21 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Στις εξετάσεις αίματος μου βγήκε πολύ υψηλή η TSH(μέσα στις φυσιολογικές τιμές όμως) η γιατρός μου είπε ότι αν και είμαι στα όρια του υποθυρεοειδισμου δεν χρειάζεται να πάρω χάπι . Εγώ όμως έχω κάποια συμπτώματα και με επηρεάζουν πολύ καθημερινά. Έχει κάποιος παρόμοιο θέμα ; Click για ανάπτυξη... Δες ενδοκρινόλογο αν δεν έχεις δει καλυτερα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 00:27 Ο Guest 881237: #31 20-11-21 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Δες ενδοκρινόλογο αν δεν έχεις δει καλυτερα Click για ανάπτυξη... Μα ενδοκρινολόγος μου το είπε. Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 01:48 Η Dora140303: #32 20-11-21 01:48 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μα ενδοκρινολόγος μου το είπε. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να πάρεις κ 2η γνώμη. Εδώ οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν να σε βοηθήσουν και για θέματα υγείας κ φαρμακευτικές αγωγές καλό είναι να ρωτάμε μόνο τον γιατρό μας Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 02:00 Ο Guest 881237: #33 20-11-21 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Καλύτερα να πάρεις κ 2η γνώμη. Εδώ οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν να σε βοηθήσουν και για θέματα υγείας κ φαρμακευτικές αγωγές καλό είναι να ρωτάμε μόνο τον γιατρό μας Click για ανάπτυξη... Ναι εννοείται ήδη ρώτησα κ θα πάω και σε άλλο απλά ήθελα να δω μήπως κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 11:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 20-11-21 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι εννοείται ήδη ρώτησα κ θα πάω και σε άλλο απλά ήθελα να δω μήπως κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία Click για ανάπτυξη... Στο επιπεδο ΤSH που εισαι δεν υπαρχουν ορατα συμπτωματα εκτος την υποψιας οτι δεχεσαι κιλακια που δεν τα δικαιουσαι. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 11:33 Ο Guest 881237: #35 20-11-21 11:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Στο επιπεδο ΤSH που εισαι δεν υπαρχουν ορατα συμπτωματα εκτος την υποψιας οτι δεχεσαι κιλακια που δεν τα δικαιουσαι. Click για ανάπτυξη... Όχι κιλά δεν έχω βάλει αλλά υπάρχουν και άλλα συμπτώματα. Εμένα μου πέφτουν τα μαλλιά και κυρίως κακή ψυχολογία Αν και για το δεύτερο υπάρχει λόγος. Νιώθω ότι αυτό επιδεινώνει την θλίψη μου Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Νοεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #36 20-11-21 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι κιλά δεν έχω βάλει αλλά υπάρχουν και άλλα συμπτώματα. Εμένα μου πέφτουν τα μαλλιά και κυρίως κακή ψυχολογία Αν και για το δεύτερο υπάρχει λόγος. Νιώθω ότι αυτό επιδεινώνει την θλίψη μου Click για ανάπτυξη... H ελειψη θυροξινης επειραζει τον ψυχισμο αλλα οταν λειπει πολυ , οχι σε σενα. Για αδυναμα μαλλια και αν πεφτουν δες και τον αιματοκριτη σου και την αποχη απο το ψωμι. Τελευταία επεξεργασία: 20 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:31 Ο Guest 881237: #37 20-11-21 13:31 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: H ελειψη θυροξινης επειραζει τον ψυχισμο αλλα οταν λειπει πολυ , οχι σε σενα. Για αδυναμα μαλλια και αν πεφτουν δες και τον αιματοκριτη σου και την αποχη απο το ψωμι. Click για ανάπτυξη... Και για το άλλο τι να κάνω ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 20-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Και για το άλλο τι να κάνω ; Click για ανάπτυξη... Ποιο ειναι το αλλο? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:50 Ο Guest 881237: #39 20-11-21 13:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ποιο ειναι το αλλο? Click για ανάπτυξη... Που νιώθω απαίσια. Και όλο κλαίω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 14:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 20-11-21 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Που νιώθω απαίσια Click για ανάπτυξη... ε αυτο ειναι δυσκολο. Η καλυτερη θεραπεια , ανεξοδη αλλα δυσκολοτερη ειναι να ερωτευτεις, με ανταποκριση ομως. Η αλλη ειναι θεραπεια λογου σε ψυχολογο ή ψυχιατρο για τόνωση της αυτοποπηθησης και την αυτοεκτιμησης σου. Να προσπαθεις να ζεις εξω απο το σπιτι και ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους. Ενα σκυλακι του καναπε ενα μαλτεζακι θα βοηθησει. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hajj Unboxholics MarcoReus ggl VforVendetta tsiobieman spring day Αννα1 το κοριτσι του μαη Dora140303 jims Ανώνυμη liana Panos_02 Pharmacist01 Αλκης Κ. snowy Αναστασία197 constansn Stelios725 charmander Citylights Ziekr thecrazycretan T C Scandal orange crush igeorgeoikonomo EiriniS20 xraxra katerinavld leo41 SlimShady Κλημεντίνη Stif6 KingPoul Lathy Nikoleta_Giann tfghp ale Paragontas7000 Georgekk TonyMontanaEse Jimmis18 nucomer pinkheart Nala Dr. Gl. Luminous fockos Gus Roger10 lnesb Nikkkpat george777 Manolo165 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω την εξής απορία: τα γλυκαντικά πως επιδρούν στο ζάχαρο; Ξέρω ότι πρέπει να αποφεύγονται χημικά (π.χ. η ασπαρτάμη), καθώς λέγεται ότι μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα. Η φρουκτόζη, το μέλι, το σιρόπι αγαύης, σιρόπι σφενδάμου και τα συναφή ξέρω ότι λίγο πολύ είναι σαν τη ζάχαρη. Για τη μαλτιτόλη, τη σορβιτόλη, τη ξυλιτόλη, τη σουκραλόζη και κυρίως για τη στέβια τι ισχύει; Θα προτιμούσα να μου απαντήσει κάποιος που έχει ρωτήσει τον ενδοκρινολόγο του, τον διαβητολόγο του ή τον κλινικό του διαιτολόγο περί αυτού του θέματος.
Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 16:18 Η Dora140303: #22 21-08-21 16:18 Αρχική Δημοσίευση από jims: Έχω την εξής απορία: τα γλυκαντικά πως επιδρούν στο ζάχαρο; Ξέρω ότι πρέπει να αποφεύγονται χημικά (π.χ. η ασπαρτάμη), καθώς λέγεται ότι μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα. Η φρουκτόζη, το μέλι, το σιρόπι αγαύης, σιρόπι σφενδάμου και τα συναφή ξέρω ότι λίγο πολύ είναι σαν τη ζάχαρη. Για τη μαλτιτόλη, τη σορβιτόλη, τη ξυλιτόλη, τη σουκραλόζη και κυρίως για τη στέβια τι ισχύει; Θα προτιμούσα να μου απαντήσει κάποιος που έχει ρωτήσει τον ενδοκρινολόγο του, τον διαβητολόγο του ή τον κλινικό του διαιτολόγο περί αυτού του θέματος. Click για ανάπτυξη... Αν υπάρχει η δυνατότητα προτιμάμε τη στέβια επειδή δεν έχει υδατάνθρακες οποτε δεν ανεβάζει το σάκχαρο όπως η ζάχαρη jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 16:29 Ο jims έγραψε: #23 21-08-21 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Αν υπάρχει η δυνατότητα προτιμάμε τη στέβια επειδή δεν έχει υδατάνθρακες οποτε δεν ανεβάζει το σάκχαρο όπως η ζάχαρη Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά. Διαπιστώνω όμως ότι η στέβια σε κρυσταλλική μορφή συνοδεύεται και με άλλα γλυκαντικά όπως η ερυθριτόλη. Αυτά επηρεάζουν αρνητικά το σάκχαρο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 16:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 21-08-21 16:34 To μελι ειναι φυσικο ζαχαρο οχι επεξεργασμενο ειναι καλο για την υγεια διοτι το ειπαν οι αρχαιοι αλλα για τον διαβητη οχι, εχει πολλαπλασια γλυκαντικη ικανοτητα απο την ζαχαρη σε ιδια ποσοτητα. Μπορεις ομως να χρησιμοποιεις την μιση ποσοτητα απο οτι ζαχαρη. Η ασπαρταμη δεν ειναι βλαπτικη. Αν ζυγισεις ενα κοιταλακι ασπαρταμη , σουκραζολη κλπ θα το βρεις 1 γραμμαριο , αν ζυγισεις 1 κουταλακι ζαχαρι θα το βρεις 10 γραμμαρια. Εχουν ομως τα ιδια αυτα κουταλακια το ιδιο γλυκαντικο αποτελεσμα στην γευση μας ,οποτε με την ασπαρταμη κλπ βαζεις 10 φορες λιγοτερα ζαχαρα στο οργανισμο σου. το υποκαταστατο με την μεγαλυτερη προσομοίωση γευσης προς την ζαχαρη ειναι η σουκραζολη και ειναι και η ακριβοτερη. Η στεβια προωθειτε λογω του οτι ειναι φυτικη αλλα απο γευση ειναι μπλιαχ στον καφε. Οι ζαχαροπλαστες ομως ξερουν να την προσαρμοζουν ( Τσιρος). Ειθελα να γινω ενδοκρινολογος αλλα το μετανοιωσα μετα. Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 16:35 Η Dora140303: #25 21-08-21 16:35 Αρχική Δημοσίευση από jims: Πάλι καλά. Διαπιστώνω όμως ότι η στέβια σε κρυσταλλική μορφή συνοδεύεται και με άλλα γλυκαντικά όπως η ερυθριτόλη. Αυτά επηρεάζουν αρνητικά το σάκχαρο; Click για ανάπτυξη... Όχι. Βέβαια αν πάρεις ένα γλυκό με αυτά τα γλυκαντικά θα κανεις ινσουλίνη γιατί υπάρχουν κι άλλοι υδατάνθρακες. Αυτα ουσιαστικά βοηθουν στο να μην εκτιναχθεί το ζάχαρο και δεν προσθέτουν θερμίδες. Συνήθως η γεύση είναι αρκετά πιο γλυκια (τουλάχιστον με τη στέβια που έχω δοκιμάσει) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Αυγούστου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: To μελι ειναι φυσικο ζαχαρο οχι επεξεργασμενο ειναι καλο για την υγεια διοτι το ειπαν οι αρχαιοι αλλα για τον διαβητη οχι, εχει πολλαπλασια γλυκαντικη ικανοτητα απο την ζαχαρη σε ιδια ποσοτητα. Μπορεις ομως να χρησιμοποιεις την μιση ποσοτητα απο οτι ζαχαρη. Η ασπαρταμη δεν ειναι βλαπτικη. Αν ζυγισεις ενα κοιταλακι ασπαρταμη , σουκραζολη κλπ θα το βρεις 1 γραμμαριο , αν ζυγισεις 1 κουταλακι ζαχαρι θα το βρεις 10 γραμμαρια. Εχουν ομως τα ιδια αυτα κουταλακια το ιδιο γλυκαντικο αποτελεσμα στην γευση μας ,οποτε με την ασπαρταμη κλπ βαζεις 10 φορες λιγοτερα ζαχαρα στο οργανισμο σου. το υποκαταστατο με την μεγαλυτερη προσομοίωση γευσης προς την ζαχαρη ειναι η σουκραζολη και ειναι και η ακριβοτερη. Η στεβια προωθειτε λογω του οτι ειναι φυτικη αλλα απο γευση ειναι μπλιαχ στον καφε. Οι ζαχαροπλαστες ομως ξερουν να την προσαρμοζουν ( Τσιρος). Ειθελα να γινω ενδοκρινολογος αλλα το μετανοιωσα μετα. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ με στόχο την ενδοκρινολογία σκεφτόμουν την ιατρική. Τώρα τελευταία άρχισε να με προβληματίζει βέβαια το θέμα των σπουδών (πολλά χρονια, ξενύχτια σε νοσοκομεία, πτώματα που μόλις δω θα λιποθυμήσω) jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 16:41 Ο jims έγραψε: #26 21-08-21 16:41 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: To μελι ειναι φυσικο ζαχαρο οχι επεξεργασμενο ειναι καλο για την υγεια διοτι το ειπαν οι αρχαιοι αλλα για τον διαβητη οχι, εχει πολλαπλασια γλυκαντικη ικανοτητα απο την ζαχαρη σε ιδια ποσοτητα. Μπορεις ομως να χρησιμοποιεις την μιση ποσοτητα απο οτι ζαχαρη. Η ασπαρταμη δεν ειναι βλαπτικη. Αν ζυγισεις ενα κοιταλακι ασπαρταμη , σουκραζολη κλπ θα το βρεις 1 γραμμαριο , αν ζυγισεις 1 κουταλακι ζαχαρι θα το βρεις 10 γραμμαρια. Εχουν ομως τα ιδια αυτα κουταλακια το ιδιο γλυκαντικο αποτελεσμα στην γευση μας ,οποτε με την ασπαρταμη κλπ βαζεις 10 φορες λιγοτερα ζαχαρα στο οργανισμο σου. το υποκαταστατο με την μεγαλυτερη προσομοίωση γευσης προς την ζαχαρη ειναι η σουκραζολη και ειναι και η ακριβοτερη. Η στεβια προωθειτε λογω του οτι ειναι φυτικη αλλα απο γευση ειναι μπλιαχ στον καφε. Οι ζαχαροπλαστες ομως ξερουν να την προσαρμοζουν ( Τσιρος). Ειθελα να γινω ενδοκρινολογος αλλα το μετανοιωσα μετα. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται ποια στέβια χρησιμοποιείς. Υπάρχουν κανα δυο τρεις καλές στο μάρκετ που φέρνουν πολύ στη ζάχαρη και δεν αφήνουν την άσχημη μεταλλική γεύση της στέβια. Επ8σης η αναλογία είναι ένα προς ένα και δεν μπερδεύεσαι. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 16:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #27 21-08-21 16:48 Αρχική Δημοσίευση από jims: Εξαρτάται ποια στέβια χρησιμοποιείς. Υπάρχουν κανα δυο τρεις καλές στο μάρκετ που φέρνουν πολύ στη ζάχαρη και δεν αφήνουν την άσχημη μεταλλική γεύση της στέβια. Επ8σης η αναλογία είναι ένα προς ένα και δεν μπερδεύεσαι. Click για ανάπτυξη... Δοκιμασα περυσι του ΓΙΩΤΗ και την πεταξα. Δοκιμασα την υπεροχη κατα τα αλλα πορτοκαλαδα επσα με στεβια και την εχυσα. Ολα τα γλυκαντικα ειναι ενα προς ενα κουταλακι με την ζαχαρη. Η καλυτερη ειναι η σουκραζολη του ζωγραφου 3,8€/90g. Δυσκολα την βρισκεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Αυγούστου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Όχι. Βέβαια αν πάρεις ένα γλυκό με αυτά τα γλυκαντικά θα κανεις ινσουλίνη γιατί υπάρχουν κι άλλοι υδατάνθρακες. Αυτα ουσιαστικά βοηθουν στο να μην εκτιναχθεί το ζάχαρο και δεν προσθέτουν θερμίδες. Συνήθως η γεύση είναι αρκετά πιο γλυκια (τουλάχιστον με τη στέβια που έχω δοκιμάσει) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Αυγούστου 2021 Κι εγώ με στόχο την ενδοκρινολογία σκεφτόμουν την ιατρική. Τώρα τελευταία άρχισε να με προβληματίζει βέβαια το θέμα των σπουδών (πολλά χρονια, ξενύχτια σε νοσοκομεία, πτώματα που μόλις δω θα λιποθυμήσω) Click για ανάπτυξη... Ενταξει η ενδοκρινολογια δεν ειναι καμια βαρβατη ειδικοτητα, παπατζιλικι ειναι. Μια ωραια εντονη και δημιουργικη, διερευνητικη, ειδικοτητα ιατρειου ειναι η παιδιατρικη. Θα σε τρελανουν οι τρελαμενες μανουλες βεβαια. Να ξερεις ,οποιος ειναι μακρια απο νοσοκομεια ειναι λιγοτερο απο το μισο γιατρος , νιωθει απαξιωμένος. Υπαρχουν και σχολες που δεν εχουν πτωματα, εχουν ομοιωματα, προπλασματα τα λενε, Εδω μεσα εχουμε πολλους γιατρους να μας πουν. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2021 jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 17:04 Ο jims έγραψε: #28 21-08-21 17:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Δοκιμασα περυσι του ΓΙΩΤΗ και την πεταξα. Δοκιμασα την υπεροχη κατα τα αλλα πορτοκαλαδα επσα με στεβια και την εχυσα. Ολα τα γλυκαντικα ειναι ενα προς ενα κουταλακι με την ζαχαρη. Η καλυτερη ειναι η σουκραζολη του ζωγραφου 3,8€/90g. Δυσκολα την βρισκεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Αυγούστου 2021 Δοκίμασε deligios. Εγώ αυτή χρησιμοποιώ και είναι οκ. Πολύ κοντά στη ζάχαρηΕίναι ακριβούτσικη βέβαια(κάπου στα 6.50€ αν δεν κάνω λάθος). Για ΓΙΩΤΗΣ δεν ξέρω γιατί δεν έχω δοκιμάσει Click για ανάπτυξη... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 22:48 Ο Guest 881237: #29 19-11-21 22:48 Στις εξετάσεις αίματος μου βγήκε πολύ υψηλή η TSH(μέσα στις φυσιολογικές τιμές όμως) η γιατρός μου είπε ότι αν και είμαι στα όρια του υποθυρεοειδισμου δεν χρειάζεται να πάρω χάπι . Εγώ όμως έχω κάποια συμπτώματα και με επηρεάζουν πολύ καθημερινά. Έχει κάποιος παρόμοιο θέμα ; Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 00:26 Ο Panos_02 έγραψε: #30 20-11-21 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Στις εξετάσεις αίματος μου βγήκε πολύ υψηλή η TSH(μέσα στις φυσιολογικές τιμές όμως) η γιατρός μου είπε ότι αν και είμαι στα όρια του υποθυρεοειδισμου δεν χρειάζεται να πάρω χάπι . Εγώ όμως έχω κάποια συμπτώματα και με επηρεάζουν πολύ καθημερινά. Έχει κάποιος παρόμοιο θέμα ; Click για ανάπτυξη... Δες ενδοκρινόλογο αν δεν έχεις δει καλυτερα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 00:27 Ο Guest 881237: #31 20-11-21 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Δες ενδοκρινόλογο αν δεν έχεις δει καλυτερα Click για ανάπτυξη... Μα ενδοκρινολόγος μου το είπε. Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 01:48 Η Dora140303: #32 20-11-21 01:48 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μα ενδοκρινολόγος μου το είπε. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να πάρεις κ 2η γνώμη. Εδώ οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν να σε βοηθήσουν και για θέματα υγείας κ φαρμακευτικές αγωγές καλό είναι να ρωτάμε μόνο τον γιατρό μας Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 02:00 Ο Guest 881237: #33 20-11-21 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Καλύτερα να πάρεις κ 2η γνώμη. Εδώ οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν να σε βοηθήσουν και για θέματα υγείας κ φαρμακευτικές αγωγές καλό είναι να ρωτάμε μόνο τον γιατρό μας Click για ανάπτυξη... Ναι εννοείται ήδη ρώτησα κ θα πάω και σε άλλο απλά ήθελα να δω μήπως κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 11:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 20-11-21 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι εννοείται ήδη ρώτησα κ θα πάω και σε άλλο απλά ήθελα να δω μήπως κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία Click για ανάπτυξη... Στο επιπεδο ΤSH που εισαι δεν υπαρχουν ορατα συμπτωματα εκτος την υποψιας οτι δεχεσαι κιλακια που δεν τα δικαιουσαι. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 11:33 Ο Guest 881237: #35 20-11-21 11:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Στο επιπεδο ΤSH που εισαι δεν υπαρχουν ορατα συμπτωματα εκτος την υποψιας οτι δεχεσαι κιλακια που δεν τα δικαιουσαι. Click για ανάπτυξη... Όχι κιλά δεν έχω βάλει αλλά υπάρχουν και άλλα συμπτώματα. Εμένα μου πέφτουν τα μαλλιά και κυρίως κακή ψυχολογία Αν και για το δεύτερο υπάρχει λόγος. Νιώθω ότι αυτό επιδεινώνει την θλίψη μου Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Νοεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #36 20-11-21 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι κιλά δεν έχω βάλει αλλά υπάρχουν και άλλα συμπτώματα. Εμένα μου πέφτουν τα μαλλιά και κυρίως κακή ψυχολογία Αν και για το δεύτερο υπάρχει λόγος. Νιώθω ότι αυτό επιδεινώνει την θλίψη μου Click για ανάπτυξη... H ελειψη θυροξινης επειραζει τον ψυχισμο αλλα οταν λειπει πολυ , οχι σε σενα. Για αδυναμα μαλλια και αν πεφτουν δες και τον αιματοκριτη σου και την αποχη απο το ψωμι. Τελευταία επεξεργασία: 20 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:31 Ο Guest 881237: #37 20-11-21 13:31 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: H ελειψη θυροξινης επειραζει τον ψυχισμο αλλα οταν λειπει πολυ , οχι σε σενα. Για αδυναμα μαλλια και αν πεφτουν δες και τον αιματοκριτη σου και την αποχη απο το ψωμι. Click για ανάπτυξη... Και για το άλλο τι να κάνω ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 20-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Και για το άλλο τι να κάνω ; Click για ανάπτυξη... Ποιο ειναι το αλλο? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:50 Ο Guest 881237: #39 20-11-21 13:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ποιο ειναι το αλλο? Click για ανάπτυξη... Που νιώθω απαίσια. Και όλο κλαίω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 14:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 20-11-21 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Που νιώθω απαίσια Click για ανάπτυξη... ε αυτο ειναι δυσκολο. Η καλυτερη θεραπεια , ανεξοδη αλλα δυσκολοτερη ειναι να ερωτευτεις, με ανταποκριση ομως. Η αλλη ειναι θεραπεια λογου σε ψυχολογο ή ψυχιατρο για τόνωση της αυτοποπηθησης και την αυτοεκτιμησης σου. Να προσπαθεις να ζεις εξω απο το σπιτι και ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους. Ενα σκυλακι του καναπε ενα μαλτεζακι θα βοηθησει. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hajj Unboxholics MarcoReus ggl VforVendetta tsiobieman spring day Αννα1 το κοριτσι του μαη Dora140303 jims Ανώνυμη liana Panos_02 Pharmacist01 Αλκης Κ. snowy Αναστασία197 constansn Stelios725 charmander Citylights Ziekr thecrazycretan T C Scandal orange crush igeorgeoikonomo EiriniS20 xraxra katerinavld leo41 SlimShady Κλημεντίνη Stif6 KingPoul Lathy Nikoleta_Giann tfghp ale Paragontas7000 Georgekk TonyMontanaEse Jimmis18 nucomer pinkheart Nala Dr. Gl. Luminous fockos Gus Roger10 lnesb Nikkkpat george777 Manolo165 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jims: Έχω την εξής απορία: τα γλυκαντικά πως επιδρούν στο ζάχαρο; Ξέρω ότι πρέπει να αποφεύγονται χημικά (π.χ. η ασπαρτάμη), καθώς λέγεται ότι μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα. Η φρουκτόζη, το μέλι, το σιρόπι αγαύης, σιρόπι σφενδάμου και τα συναφή ξέρω ότι λίγο πολύ είναι σαν τη ζάχαρη. Για τη μαλτιτόλη, τη σορβιτόλη, τη ξυλιτόλη, τη σουκραλόζη και κυρίως για τη στέβια τι ισχύει; Θα προτιμούσα να μου απαντήσει κάποιος που έχει ρωτήσει τον ενδοκρινολόγο του, τον διαβητολόγο του ή τον κλινικό του διαιτολόγο περί αυτού του θέματος. Click για ανάπτυξη... Αν υπάρχει η δυνατότητα προτιμάμε τη στέβια επειδή δεν έχει υδατάνθρακες οποτε δεν ανεβάζει το σάκχαρο όπως η ζάχαρη
jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 16:29 Ο jims έγραψε: #23 21-08-21 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Αν υπάρχει η δυνατότητα προτιμάμε τη στέβια επειδή δεν έχει υδατάνθρακες οποτε δεν ανεβάζει το σάκχαρο όπως η ζάχαρη Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά. Διαπιστώνω όμως ότι η στέβια σε κρυσταλλική μορφή συνοδεύεται και με άλλα γλυκαντικά όπως η ερυθριτόλη. Αυτά επηρεάζουν αρνητικά το σάκχαρο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 16:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 21-08-21 16:34 To μελι ειναι φυσικο ζαχαρο οχι επεξεργασμενο ειναι καλο για την υγεια διοτι το ειπαν οι αρχαιοι αλλα για τον διαβητη οχι, εχει πολλαπλασια γλυκαντικη ικανοτητα απο την ζαχαρη σε ιδια ποσοτητα. Μπορεις ομως να χρησιμοποιεις την μιση ποσοτητα απο οτι ζαχαρη. Η ασπαρταμη δεν ειναι βλαπτικη. Αν ζυγισεις ενα κοιταλακι ασπαρταμη , σουκραζολη κλπ θα το βρεις 1 γραμμαριο , αν ζυγισεις 1 κουταλακι ζαχαρι θα το βρεις 10 γραμμαρια. Εχουν ομως τα ιδια αυτα κουταλακια το ιδιο γλυκαντικο αποτελεσμα στην γευση μας ,οποτε με την ασπαρταμη κλπ βαζεις 10 φορες λιγοτερα ζαχαρα στο οργανισμο σου. το υποκαταστατο με την μεγαλυτερη προσομοίωση γευσης προς την ζαχαρη ειναι η σουκραζολη και ειναι και η ακριβοτερη. Η στεβια προωθειτε λογω του οτι ειναι φυτικη αλλα απο γευση ειναι μπλιαχ στον καφε. Οι ζαχαροπλαστες ομως ξερουν να την προσαρμοζουν ( Τσιρος). Ειθελα να γινω ενδοκρινολογος αλλα το μετανοιωσα μετα. Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 16:35 Η Dora140303: #25 21-08-21 16:35 Αρχική Δημοσίευση από jims: Πάλι καλά. Διαπιστώνω όμως ότι η στέβια σε κρυσταλλική μορφή συνοδεύεται και με άλλα γλυκαντικά όπως η ερυθριτόλη. Αυτά επηρεάζουν αρνητικά το σάκχαρο; Click για ανάπτυξη... Όχι. Βέβαια αν πάρεις ένα γλυκό με αυτά τα γλυκαντικά θα κανεις ινσουλίνη γιατί υπάρχουν κι άλλοι υδατάνθρακες. Αυτα ουσιαστικά βοηθουν στο να μην εκτιναχθεί το ζάχαρο και δεν προσθέτουν θερμίδες. Συνήθως η γεύση είναι αρκετά πιο γλυκια (τουλάχιστον με τη στέβια που έχω δοκιμάσει) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Αυγούστου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: To μελι ειναι φυσικο ζαχαρο οχι επεξεργασμενο ειναι καλο για την υγεια διοτι το ειπαν οι αρχαιοι αλλα για τον διαβητη οχι, εχει πολλαπλασια γλυκαντικη ικανοτητα απο την ζαχαρη σε ιδια ποσοτητα. Μπορεις ομως να χρησιμοποιεις την μιση ποσοτητα απο οτι ζαχαρη. Η ασπαρταμη δεν ειναι βλαπτικη. Αν ζυγισεις ενα κοιταλακι ασπαρταμη , σουκραζολη κλπ θα το βρεις 1 γραμμαριο , αν ζυγισεις 1 κουταλακι ζαχαρι θα το βρεις 10 γραμμαρια. Εχουν ομως τα ιδια αυτα κουταλακια το ιδιο γλυκαντικο αποτελεσμα στην γευση μας ,οποτε με την ασπαρταμη κλπ βαζεις 10 φορες λιγοτερα ζαχαρα στο οργανισμο σου. το υποκαταστατο με την μεγαλυτερη προσομοίωση γευσης προς την ζαχαρη ειναι η σουκραζολη και ειναι και η ακριβοτερη. Η στεβια προωθειτε λογω του οτι ειναι φυτικη αλλα απο γευση ειναι μπλιαχ στον καφε. Οι ζαχαροπλαστες ομως ξερουν να την προσαρμοζουν ( Τσιρος). Ειθελα να γινω ενδοκρινολογος αλλα το μετανοιωσα μετα. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ με στόχο την ενδοκρινολογία σκεφτόμουν την ιατρική. Τώρα τελευταία άρχισε να με προβληματίζει βέβαια το θέμα των σπουδών (πολλά χρονια, ξενύχτια σε νοσοκομεία, πτώματα που μόλις δω θα λιποθυμήσω) jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 16:41 Ο jims έγραψε: #26 21-08-21 16:41 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: To μελι ειναι φυσικο ζαχαρο οχι επεξεργασμενο ειναι καλο για την υγεια διοτι το ειπαν οι αρχαιοι αλλα για τον διαβητη οχι, εχει πολλαπλασια γλυκαντικη ικανοτητα απο την ζαχαρη σε ιδια ποσοτητα. Μπορεις ομως να χρησιμοποιεις την μιση ποσοτητα απο οτι ζαχαρη. Η ασπαρταμη δεν ειναι βλαπτικη. Αν ζυγισεις ενα κοιταλακι ασπαρταμη , σουκραζολη κλπ θα το βρεις 1 γραμμαριο , αν ζυγισεις 1 κουταλακι ζαχαρι θα το βρεις 10 γραμμαρια. Εχουν ομως τα ιδια αυτα κουταλακια το ιδιο γλυκαντικο αποτελεσμα στην γευση μας ,οποτε με την ασπαρταμη κλπ βαζεις 10 φορες λιγοτερα ζαχαρα στο οργανισμο σου. το υποκαταστατο με την μεγαλυτερη προσομοίωση γευσης προς την ζαχαρη ειναι η σουκραζολη και ειναι και η ακριβοτερη. Η στεβια προωθειτε λογω του οτι ειναι φυτικη αλλα απο γευση ειναι μπλιαχ στον καφε. Οι ζαχαροπλαστες ομως ξερουν να την προσαρμοζουν ( Τσιρος). Ειθελα να γινω ενδοκρινολογος αλλα το μετανοιωσα μετα. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται ποια στέβια χρησιμοποιείς. Υπάρχουν κανα δυο τρεις καλές στο μάρκετ που φέρνουν πολύ στη ζάχαρη και δεν αφήνουν την άσχημη μεταλλική γεύση της στέβια. Επ8σης η αναλογία είναι ένα προς ένα και δεν μπερδεύεσαι. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 16:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #27 21-08-21 16:48 Αρχική Δημοσίευση από jims: Εξαρτάται ποια στέβια χρησιμοποιείς. Υπάρχουν κανα δυο τρεις καλές στο μάρκετ που φέρνουν πολύ στη ζάχαρη και δεν αφήνουν την άσχημη μεταλλική γεύση της στέβια. Επ8σης η αναλογία είναι ένα προς ένα και δεν μπερδεύεσαι. Click για ανάπτυξη... Δοκιμασα περυσι του ΓΙΩΤΗ και την πεταξα. Δοκιμασα την υπεροχη κατα τα αλλα πορτοκαλαδα επσα με στεβια και την εχυσα. Ολα τα γλυκαντικα ειναι ενα προς ενα κουταλακι με την ζαχαρη. Η καλυτερη ειναι η σουκραζολη του ζωγραφου 3,8€/90g. Δυσκολα την βρισκεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Αυγούστου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Όχι. Βέβαια αν πάρεις ένα γλυκό με αυτά τα γλυκαντικά θα κανεις ινσουλίνη γιατί υπάρχουν κι άλλοι υδατάνθρακες. Αυτα ουσιαστικά βοηθουν στο να μην εκτιναχθεί το ζάχαρο και δεν προσθέτουν θερμίδες. Συνήθως η γεύση είναι αρκετά πιο γλυκια (τουλάχιστον με τη στέβια που έχω δοκιμάσει) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Αυγούστου 2021 Κι εγώ με στόχο την ενδοκρινολογία σκεφτόμουν την ιατρική. Τώρα τελευταία άρχισε να με προβληματίζει βέβαια το θέμα των σπουδών (πολλά χρονια, ξενύχτια σε νοσοκομεία, πτώματα που μόλις δω θα λιποθυμήσω) Click για ανάπτυξη... Ενταξει η ενδοκρινολογια δεν ειναι καμια βαρβατη ειδικοτητα, παπατζιλικι ειναι. Μια ωραια εντονη και δημιουργικη, διερευνητικη, ειδικοτητα ιατρειου ειναι η παιδιατρικη. Θα σε τρελανουν οι τρελαμενες μανουλες βεβαια. Να ξερεις ,οποιος ειναι μακρια απο νοσοκομεια ειναι λιγοτερο απο το μισο γιατρος , νιωθει απαξιωμένος. Υπαρχουν και σχολες που δεν εχουν πτωματα, εχουν ομοιωματα, προπλασματα τα λενε, Εδω μεσα εχουμε πολλους γιατρους να μας πουν. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2021 jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 17:04 Ο jims έγραψε: #28 21-08-21 17:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Δοκιμασα περυσι του ΓΙΩΤΗ και την πεταξα. Δοκιμασα την υπεροχη κατα τα αλλα πορτοκαλαδα επσα με στεβια και την εχυσα. Ολα τα γλυκαντικα ειναι ενα προς ενα κουταλακι με την ζαχαρη. Η καλυτερη ειναι η σουκραζολη του ζωγραφου 3,8€/90g. Δυσκολα την βρισκεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Αυγούστου 2021 Δοκίμασε deligios. Εγώ αυτή χρησιμοποιώ και είναι οκ. Πολύ κοντά στη ζάχαρηΕίναι ακριβούτσικη βέβαια(κάπου στα 6.50€ αν δεν κάνω λάθος). Για ΓΙΩΤΗΣ δεν ξέρω γιατί δεν έχω δοκιμάσει Click για ανάπτυξη... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 22:48 Ο Guest 881237: #29 19-11-21 22:48 Στις εξετάσεις αίματος μου βγήκε πολύ υψηλή η TSH(μέσα στις φυσιολογικές τιμές όμως) η γιατρός μου είπε ότι αν και είμαι στα όρια του υποθυρεοειδισμου δεν χρειάζεται να πάρω χάπι . Εγώ όμως έχω κάποια συμπτώματα και με επηρεάζουν πολύ καθημερινά. Έχει κάποιος παρόμοιο θέμα ; Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 00:26 Ο Panos_02 έγραψε: #30 20-11-21 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Στις εξετάσεις αίματος μου βγήκε πολύ υψηλή η TSH(μέσα στις φυσιολογικές τιμές όμως) η γιατρός μου είπε ότι αν και είμαι στα όρια του υποθυρεοειδισμου δεν χρειάζεται να πάρω χάπι . Εγώ όμως έχω κάποια συμπτώματα και με επηρεάζουν πολύ καθημερινά. Έχει κάποιος παρόμοιο θέμα ; Click για ανάπτυξη... Δες ενδοκρινόλογο αν δεν έχεις δει καλυτερα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 00:27 Ο Guest 881237: #31 20-11-21 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Δες ενδοκρινόλογο αν δεν έχεις δει καλυτερα Click για ανάπτυξη... Μα ενδοκρινολόγος μου το είπε. Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 01:48 Η Dora140303: #32 20-11-21 01:48 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μα ενδοκρινολόγος μου το είπε. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να πάρεις κ 2η γνώμη. Εδώ οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν να σε βοηθήσουν και για θέματα υγείας κ φαρμακευτικές αγωγές καλό είναι να ρωτάμε μόνο τον γιατρό μας Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 02:00 Ο Guest 881237: #33 20-11-21 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Καλύτερα να πάρεις κ 2η γνώμη. Εδώ οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν να σε βοηθήσουν και για θέματα υγείας κ φαρμακευτικές αγωγές καλό είναι να ρωτάμε μόνο τον γιατρό μας Click για ανάπτυξη... Ναι εννοείται ήδη ρώτησα κ θα πάω και σε άλλο απλά ήθελα να δω μήπως κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 11:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 20-11-21 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι εννοείται ήδη ρώτησα κ θα πάω και σε άλλο απλά ήθελα να δω μήπως κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία Click για ανάπτυξη... Στο επιπεδο ΤSH που εισαι δεν υπαρχουν ορατα συμπτωματα εκτος την υποψιας οτι δεχεσαι κιλακια που δεν τα δικαιουσαι. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 11:33 Ο Guest 881237: #35 20-11-21 11:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Στο επιπεδο ΤSH που εισαι δεν υπαρχουν ορατα συμπτωματα εκτος την υποψιας οτι δεχεσαι κιλακια που δεν τα δικαιουσαι. Click για ανάπτυξη... Όχι κιλά δεν έχω βάλει αλλά υπάρχουν και άλλα συμπτώματα. Εμένα μου πέφτουν τα μαλλιά και κυρίως κακή ψυχολογία Αν και για το δεύτερο υπάρχει λόγος. Νιώθω ότι αυτό επιδεινώνει την θλίψη μου Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Νοεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #36 20-11-21 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι κιλά δεν έχω βάλει αλλά υπάρχουν και άλλα συμπτώματα. Εμένα μου πέφτουν τα μαλλιά και κυρίως κακή ψυχολογία Αν και για το δεύτερο υπάρχει λόγος. Νιώθω ότι αυτό επιδεινώνει την θλίψη μου Click για ανάπτυξη... H ελειψη θυροξινης επειραζει τον ψυχισμο αλλα οταν λειπει πολυ , οχι σε σενα. Για αδυναμα μαλλια και αν πεφτουν δες και τον αιματοκριτη σου και την αποχη απο το ψωμι. Τελευταία επεξεργασία: 20 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:31 Ο Guest 881237: #37 20-11-21 13:31 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: H ελειψη θυροξινης επειραζει τον ψυχισμο αλλα οταν λειπει πολυ , οχι σε σενα. Για αδυναμα μαλλια και αν πεφτουν δες και τον αιματοκριτη σου και την αποχη απο το ψωμι. Click για ανάπτυξη... Και για το άλλο τι να κάνω ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 20-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Και για το άλλο τι να κάνω ; Click για ανάπτυξη... Ποιο ειναι το αλλο? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:50 Ο Guest 881237: #39 20-11-21 13:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ποιο ειναι το αλλο? Click για ανάπτυξη... Που νιώθω απαίσια. Και όλο κλαίω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 14:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 20-11-21 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Που νιώθω απαίσια Click για ανάπτυξη... ε αυτο ειναι δυσκολο. Η καλυτερη θεραπεια , ανεξοδη αλλα δυσκολοτερη ειναι να ερωτευτεις, με ανταποκριση ομως. Η αλλη ειναι θεραπεια λογου σε ψυχολογο ή ψυχιατρο για τόνωση της αυτοποπηθησης και την αυτοεκτιμησης σου. Να προσπαθεις να ζεις εξω απο το σπιτι και ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους. Ενα σκυλακι του καναπε ενα μαλτεζακι θα βοηθησει. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hajj Unboxholics MarcoReus ggl VforVendetta tsiobieman spring day Αννα1 το κοριτσι του μαη Dora140303 jims Ανώνυμη liana Panos_02 Pharmacist01 Αλκης Κ. snowy Αναστασία197 constansn Stelios725 charmander Citylights Ziekr thecrazycretan T C Scandal orange crush igeorgeoikonomo EiriniS20 xraxra katerinavld leo41 SlimShady Κλημεντίνη Stif6 KingPoul Lathy Nikoleta_Giann tfghp ale Paragontas7000 Georgekk TonyMontanaEse Jimmis18 nucomer pinkheart Nala Dr. Gl. Luminous fockos Gus Roger10 lnesb Nikkkpat george777 Manolo165 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Αν υπάρχει η δυνατότητα προτιμάμε τη στέβια επειδή δεν έχει υδατάνθρακες οποτε δεν ανεβάζει το σάκχαρο όπως η ζάχαρη Click για ανάπτυξη... Πάλι καλά. Διαπιστώνω όμως ότι η στέβια σε κρυσταλλική μορφή συνοδεύεται και με άλλα γλυκαντικά όπως η ερυθριτόλη. Αυτά επηρεάζουν αρνητικά το σάκχαρο;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 16:34 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 21-08-21 16:34 To μελι ειναι φυσικο ζαχαρο οχι επεξεργασμενο ειναι καλο για την υγεια διοτι το ειπαν οι αρχαιοι αλλα για τον διαβητη οχι, εχει πολλαπλασια γλυκαντικη ικανοτητα απο την ζαχαρη σε ιδια ποσοτητα. Μπορεις ομως να χρησιμοποιεις την μιση ποσοτητα απο οτι ζαχαρη. Η ασπαρταμη δεν ειναι βλαπτικη. Αν ζυγισεις ενα κοιταλακι ασπαρταμη , σουκραζολη κλπ θα το βρεις 1 γραμμαριο , αν ζυγισεις 1 κουταλακι ζαχαρι θα το βρεις 10 γραμμαρια. Εχουν ομως τα ιδια αυτα κουταλακια το ιδιο γλυκαντικο αποτελεσμα στην γευση μας ,οποτε με την ασπαρταμη κλπ βαζεις 10 φορες λιγοτερα ζαχαρα στο οργανισμο σου. το υποκαταστατο με την μεγαλυτερη προσομοίωση γευσης προς την ζαχαρη ειναι η σουκραζολη και ειναι και η ακριβοτερη. Η στεβια προωθειτε λογω του οτι ειναι φυτικη αλλα απο γευση ειναι μπλιαχ στον καφε. Οι ζαχαροπλαστες ομως ξερουν να την προσαρμοζουν ( Τσιρος). Ειθελα να γινω ενδοκρινολογος αλλα το μετανοιωσα μετα. Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 16:35 Η Dora140303: #25 21-08-21 16:35 Αρχική Δημοσίευση από jims: Πάλι καλά. Διαπιστώνω όμως ότι η στέβια σε κρυσταλλική μορφή συνοδεύεται και με άλλα γλυκαντικά όπως η ερυθριτόλη. Αυτά επηρεάζουν αρνητικά το σάκχαρο; Click για ανάπτυξη... Όχι. Βέβαια αν πάρεις ένα γλυκό με αυτά τα γλυκαντικά θα κανεις ινσουλίνη γιατί υπάρχουν κι άλλοι υδατάνθρακες. Αυτα ουσιαστικά βοηθουν στο να μην εκτιναχθεί το ζάχαρο και δεν προσθέτουν θερμίδες. Συνήθως η γεύση είναι αρκετά πιο γλυκια (τουλάχιστον με τη στέβια που έχω δοκιμάσει) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Αυγούστου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: To μελι ειναι φυσικο ζαχαρο οχι επεξεργασμενο ειναι καλο για την υγεια διοτι το ειπαν οι αρχαιοι αλλα για τον διαβητη οχι, εχει πολλαπλασια γλυκαντικη ικανοτητα απο την ζαχαρη σε ιδια ποσοτητα. Μπορεις ομως να χρησιμοποιεις την μιση ποσοτητα απο οτι ζαχαρη. Η ασπαρταμη δεν ειναι βλαπτικη. Αν ζυγισεις ενα κοιταλακι ασπαρταμη , σουκραζολη κλπ θα το βρεις 1 γραμμαριο , αν ζυγισεις 1 κουταλακι ζαχαρι θα το βρεις 10 γραμμαρια. Εχουν ομως τα ιδια αυτα κουταλακια το ιδιο γλυκαντικο αποτελεσμα στην γευση μας ,οποτε με την ασπαρταμη κλπ βαζεις 10 φορες λιγοτερα ζαχαρα στο οργανισμο σου. το υποκαταστατο με την μεγαλυτερη προσομοίωση γευσης προς την ζαχαρη ειναι η σουκραζολη και ειναι και η ακριβοτερη. Η στεβια προωθειτε λογω του οτι ειναι φυτικη αλλα απο γευση ειναι μπλιαχ στον καφε. Οι ζαχαροπλαστες ομως ξερουν να την προσαρμοζουν ( Τσιρος). Ειθελα να γινω ενδοκρινολογος αλλα το μετανοιωσα μετα. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ με στόχο την ενδοκρινολογία σκεφτόμουν την ιατρική. Τώρα τελευταία άρχισε να με προβληματίζει βέβαια το θέμα των σπουδών (πολλά χρονια, ξενύχτια σε νοσοκομεία, πτώματα που μόλις δω θα λιποθυμήσω) jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 16:41 Ο jims έγραψε: #26 21-08-21 16:41 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: To μελι ειναι φυσικο ζαχαρο οχι επεξεργασμενο ειναι καλο για την υγεια διοτι το ειπαν οι αρχαιοι αλλα για τον διαβητη οχι, εχει πολλαπλασια γλυκαντικη ικανοτητα απο την ζαχαρη σε ιδια ποσοτητα. Μπορεις ομως να χρησιμοποιεις την μιση ποσοτητα απο οτι ζαχαρη. Η ασπαρταμη δεν ειναι βλαπτικη. Αν ζυγισεις ενα κοιταλακι ασπαρταμη , σουκραζολη κλπ θα το βρεις 1 γραμμαριο , αν ζυγισεις 1 κουταλακι ζαχαρι θα το βρεις 10 γραμμαρια. Εχουν ομως τα ιδια αυτα κουταλακια το ιδιο γλυκαντικο αποτελεσμα στην γευση μας ,οποτε με την ασπαρταμη κλπ βαζεις 10 φορες λιγοτερα ζαχαρα στο οργανισμο σου. το υποκαταστατο με την μεγαλυτερη προσομοίωση γευσης προς την ζαχαρη ειναι η σουκραζολη και ειναι και η ακριβοτερη. Η στεβια προωθειτε λογω του οτι ειναι φυτικη αλλα απο γευση ειναι μπλιαχ στον καφε. Οι ζαχαροπλαστες ομως ξερουν να την προσαρμοζουν ( Τσιρος). Ειθελα να γινω ενδοκρινολογος αλλα το μετανοιωσα μετα. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται ποια στέβια χρησιμοποιείς. Υπάρχουν κανα δυο τρεις καλές στο μάρκετ που φέρνουν πολύ στη ζάχαρη και δεν αφήνουν την άσχημη μεταλλική γεύση της στέβια. Επ8σης η αναλογία είναι ένα προς ένα και δεν μπερδεύεσαι. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 16:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #27 21-08-21 16:48 Αρχική Δημοσίευση από jims: Εξαρτάται ποια στέβια χρησιμοποιείς. Υπάρχουν κανα δυο τρεις καλές στο μάρκετ που φέρνουν πολύ στη ζάχαρη και δεν αφήνουν την άσχημη μεταλλική γεύση της στέβια. Επ8σης η αναλογία είναι ένα προς ένα και δεν μπερδεύεσαι. Click για ανάπτυξη... Δοκιμασα περυσι του ΓΙΩΤΗ και την πεταξα. Δοκιμασα την υπεροχη κατα τα αλλα πορτοκαλαδα επσα με στεβια και την εχυσα. Ολα τα γλυκαντικα ειναι ενα προς ενα κουταλακι με την ζαχαρη. Η καλυτερη ειναι η σουκραζολη του ζωγραφου 3,8€/90g. Δυσκολα την βρισκεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Αυγούστου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Όχι. Βέβαια αν πάρεις ένα γλυκό με αυτά τα γλυκαντικά θα κανεις ινσουλίνη γιατί υπάρχουν κι άλλοι υδατάνθρακες. Αυτα ουσιαστικά βοηθουν στο να μην εκτιναχθεί το ζάχαρο και δεν προσθέτουν θερμίδες. Συνήθως η γεύση είναι αρκετά πιο γλυκια (τουλάχιστον με τη στέβια που έχω δοκιμάσει) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Αυγούστου 2021 Κι εγώ με στόχο την ενδοκρινολογία σκεφτόμουν την ιατρική. Τώρα τελευταία άρχισε να με προβληματίζει βέβαια το θέμα των σπουδών (πολλά χρονια, ξενύχτια σε νοσοκομεία, πτώματα που μόλις δω θα λιποθυμήσω) Click για ανάπτυξη... Ενταξει η ενδοκρινολογια δεν ειναι καμια βαρβατη ειδικοτητα, παπατζιλικι ειναι. Μια ωραια εντονη και δημιουργικη, διερευνητικη, ειδικοτητα ιατρειου ειναι η παιδιατρικη. Θα σε τρελανουν οι τρελαμενες μανουλες βεβαια. Να ξερεις ,οποιος ειναι μακρια απο νοσοκομεια ειναι λιγοτερο απο το μισο γιατρος , νιωθει απαξιωμένος. Υπαρχουν και σχολες που δεν εχουν πτωματα, εχουν ομοιωματα, προπλασματα τα λενε, Εδω μεσα εχουμε πολλους γιατρους να μας πουν. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2021 jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 17:04 Ο jims έγραψε: #28 21-08-21 17:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Δοκιμασα περυσι του ΓΙΩΤΗ και την πεταξα. Δοκιμασα την υπεροχη κατα τα αλλα πορτοκαλαδα επσα με στεβια και την εχυσα. Ολα τα γλυκαντικα ειναι ενα προς ενα κουταλακι με την ζαχαρη. Η καλυτερη ειναι η σουκραζολη του ζωγραφου 3,8€/90g. Δυσκολα την βρισκεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Αυγούστου 2021 Δοκίμασε deligios. Εγώ αυτή χρησιμοποιώ και είναι οκ. Πολύ κοντά στη ζάχαρηΕίναι ακριβούτσικη βέβαια(κάπου στα 6.50€ αν δεν κάνω λάθος). Για ΓΙΩΤΗΣ δεν ξέρω γιατί δεν έχω δοκιμάσει Click για ανάπτυξη... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 22:48 Ο Guest 881237: #29 19-11-21 22:48 Στις εξετάσεις αίματος μου βγήκε πολύ υψηλή η TSH(μέσα στις φυσιολογικές τιμές όμως) η γιατρός μου είπε ότι αν και είμαι στα όρια του υποθυρεοειδισμου δεν χρειάζεται να πάρω χάπι . Εγώ όμως έχω κάποια συμπτώματα και με επηρεάζουν πολύ καθημερινά. Έχει κάποιος παρόμοιο θέμα ; Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 00:26 Ο Panos_02 έγραψε: #30 20-11-21 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Στις εξετάσεις αίματος μου βγήκε πολύ υψηλή η TSH(μέσα στις φυσιολογικές τιμές όμως) η γιατρός μου είπε ότι αν και είμαι στα όρια του υποθυρεοειδισμου δεν χρειάζεται να πάρω χάπι . Εγώ όμως έχω κάποια συμπτώματα και με επηρεάζουν πολύ καθημερινά. Έχει κάποιος παρόμοιο θέμα ; Click για ανάπτυξη... Δες ενδοκρινόλογο αν δεν έχεις δει καλυτερα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 00:27 Ο Guest 881237: #31 20-11-21 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Δες ενδοκρινόλογο αν δεν έχεις δει καλυτερα Click για ανάπτυξη... Μα ενδοκρινολόγος μου το είπε. Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 01:48 Η Dora140303: #32 20-11-21 01:48 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μα ενδοκρινολόγος μου το είπε. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να πάρεις κ 2η γνώμη. Εδώ οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν να σε βοηθήσουν και για θέματα υγείας κ φαρμακευτικές αγωγές καλό είναι να ρωτάμε μόνο τον γιατρό μας Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 02:00 Ο Guest 881237: #33 20-11-21 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Καλύτερα να πάρεις κ 2η γνώμη. Εδώ οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν να σε βοηθήσουν και για θέματα υγείας κ φαρμακευτικές αγωγές καλό είναι να ρωτάμε μόνο τον γιατρό μας Click για ανάπτυξη... Ναι εννοείται ήδη ρώτησα κ θα πάω και σε άλλο απλά ήθελα να δω μήπως κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 11:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 20-11-21 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι εννοείται ήδη ρώτησα κ θα πάω και σε άλλο απλά ήθελα να δω μήπως κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία Click για ανάπτυξη... Στο επιπεδο ΤSH που εισαι δεν υπαρχουν ορατα συμπτωματα εκτος την υποψιας οτι δεχεσαι κιλακια που δεν τα δικαιουσαι. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 11:33 Ο Guest 881237: #35 20-11-21 11:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Στο επιπεδο ΤSH που εισαι δεν υπαρχουν ορατα συμπτωματα εκτος την υποψιας οτι δεχεσαι κιλακια που δεν τα δικαιουσαι. Click για ανάπτυξη... Όχι κιλά δεν έχω βάλει αλλά υπάρχουν και άλλα συμπτώματα. Εμένα μου πέφτουν τα μαλλιά και κυρίως κακή ψυχολογία Αν και για το δεύτερο υπάρχει λόγος. Νιώθω ότι αυτό επιδεινώνει την θλίψη μου Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Νοεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #36 20-11-21 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι κιλά δεν έχω βάλει αλλά υπάρχουν και άλλα συμπτώματα. Εμένα μου πέφτουν τα μαλλιά και κυρίως κακή ψυχολογία Αν και για το δεύτερο υπάρχει λόγος. Νιώθω ότι αυτό επιδεινώνει την θλίψη μου Click για ανάπτυξη... H ελειψη θυροξινης επειραζει τον ψυχισμο αλλα οταν λειπει πολυ , οχι σε σενα. Για αδυναμα μαλλια και αν πεφτουν δες και τον αιματοκριτη σου και την αποχη απο το ψωμι. Τελευταία επεξεργασία: 20 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:31 Ο Guest 881237: #37 20-11-21 13:31 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: H ελειψη θυροξινης επειραζει τον ψυχισμο αλλα οταν λειπει πολυ , οχι σε σενα. Για αδυναμα μαλλια και αν πεφτουν δες και τον αιματοκριτη σου και την αποχη απο το ψωμι. Click για ανάπτυξη... Και για το άλλο τι να κάνω ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 20-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Και για το άλλο τι να κάνω ; Click για ανάπτυξη... Ποιο ειναι το αλλο? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:50 Ο Guest 881237: #39 20-11-21 13:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ποιο ειναι το αλλο? Click για ανάπτυξη... Που νιώθω απαίσια. Και όλο κλαίω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 14:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 20-11-21 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Που νιώθω απαίσια Click για ανάπτυξη... ε αυτο ειναι δυσκολο. Η καλυτερη θεραπεια , ανεξοδη αλλα δυσκολοτερη ειναι να ερωτευτεις, με ανταποκριση ομως. Η αλλη ειναι θεραπεια λογου σε ψυχολογο ή ψυχιατρο για τόνωση της αυτοποπηθησης και την αυτοεκτιμησης σου. Να προσπαθεις να ζεις εξω απο το σπιτι και ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους. Ενα σκυλακι του καναπε ενα μαλτεζακι θα βοηθησει. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hajj Unboxholics MarcoReus ggl VforVendetta tsiobieman spring day Αννα1 το κοριτσι του μαη Dora140303 jims Ανώνυμη liana Panos_02 Pharmacist01 Αλκης Κ. snowy Αναστασία197 constansn Stelios725 charmander Citylights Ziekr thecrazycretan T C Scandal orange crush igeorgeoikonomo EiriniS20 xraxra katerinavld leo41 SlimShady Κλημεντίνη Stif6 KingPoul Lathy Nikoleta_Giann tfghp ale Paragontas7000 Georgekk TonyMontanaEse Jimmis18 nucomer pinkheart Nala Dr. Gl. Luminous fockos Gus Roger10 lnesb Nikkkpat george777 Manolo165 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
To μελι ειναι φυσικο ζαχαρο οχι επεξεργασμενο ειναι καλο για την υγεια διοτι το ειπαν οι αρχαιοι αλλα για τον διαβητη οχι, εχει πολλαπλασια γλυκαντικη ικανοτητα απο την ζαχαρη σε ιδια ποσοτητα. Μπορεις ομως να χρησιμοποιεις την μιση ποσοτητα απο οτι ζαχαρη. Η ασπαρταμη δεν ειναι βλαπτικη. Αν ζυγισεις ενα κοιταλακι ασπαρταμη , σουκραζολη κλπ θα το βρεις 1 γραμμαριο , αν ζυγισεις 1 κουταλακι ζαχαρι θα το βρεις 10 γραμμαρια. Εχουν ομως τα ιδια αυτα κουταλακια το ιδιο γλυκαντικο αποτελεσμα στην γευση μας ,οποτε με την ασπαρταμη κλπ βαζεις 10 φορες λιγοτερα ζαχαρα στο οργανισμο σου. το υποκαταστατο με την μεγαλυτερη προσομοίωση γευσης προς την ζαχαρη ειναι η σουκραζολη και ειναι και η ακριβοτερη. Η στεβια προωθειτε λογω του οτι ειναι φυτικη αλλα απο γευση ειναι μπλιαχ στον καφε. Οι ζαχαροπλαστες ομως ξερουν να την προσαρμοζουν ( Τσιρος). Ειθελα να γινω ενδοκρινολογος αλλα το μετανοιωσα μετα.
Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 16:35 Η Dora140303: #25 21-08-21 16:35 Αρχική Δημοσίευση από jims: Πάλι καλά. Διαπιστώνω όμως ότι η στέβια σε κρυσταλλική μορφή συνοδεύεται και με άλλα γλυκαντικά όπως η ερυθριτόλη. Αυτά επηρεάζουν αρνητικά το σάκχαρο; Click για ανάπτυξη... Όχι. Βέβαια αν πάρεις ένα γλυκό με αυτά τα γλυκαντικά θα κανεις ινσουλίνη γιατί υπάρχουν κι άλλοι υδατάνθρακες. Αυτα ουσιαστικά βοηθουν στο να μην εκτιναχθεί το ζάχαρο και δεν προσθέτουν θερμίδες. Συνήθως η γεύση είναι αρκετά πιο γλυκια (τουλάχιστον με τη στέβια που έχω δοκιμάσει) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Αυγούστου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: To μελι ειναι φυσικο ζαχαρο οχι επεξεργασμενο ειναι καλο για την υγεια διοτι το ειπαν οι αρχαιοι αλλα για τον διαβητη οχι, εχει πολλαπλασια γλυκαντικη ικανοτητα απο την ζαχαρη σε ιδια ποσοτητα. Μπορεις ομως να χρησιμοποιεις την μιση ποσοτητα απο οτι ζαχαρη. Η ασπαρταμη δεν ειναι βλαπτικη. Αν ζυγισεις ενα κοιταλακι ασπαρταμη , σουκραζολη κλπ θα το βρεις 1 γραμμαριο , αν ζυγισεις 1 κουταλακι ζαχαρι θα το βρεις 10 γραμμαρια. Εχουν ομως τα ιδια αυτα κουταλακια το ιδιο γλυκαντικο αποτελεσμα στην γευση μας ,οποτε με την ασπαρταμη κλπ βαζεις 10 φορες λιγοτερα ζαχαρα στο οργανισμο σου. το υποκαταστατο με την μεγαλυτερη προσομοίωση γευσης προς την ζαχαρη ειναι η σουκραζολη και ειναι και η ακριβοτερη. Η στεβια προωθειτε λογω του οτι ειναι φυτικη αλλα απο γευση ειναι μπλιαχ στον καφε. Οι ζαχαροπλαστες ομως ξερουν να την προσαρμοζουν ( Τσιρος). Ειθελα να γινω ενδοκρινολογος αλλα το μετανοιωσα μετα. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ με στόχο την ενδοκρινολογία σκεφτόμουν την ιατρική. Τώρα τελευταία άρχισε να με προβληματίζει βέβαια το θέμα των σπουδών (πολλά χρονια, ξενύχτια σε νοσοκομεία, πτώματα που μόλις δω θα λιποθυμήσω) jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 16:41 Ο jims έγραψε: #26 21-08-21 16:41 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: To μελι ειναι φυσικο ζαχαρο οχι επεξεργασμενο ειναι καλο για την υγεια διοτι το ειπαν οι αρχαιοι αλλα για τον διαβητη οχι, εχει πολλαπλασια γλυκαντικη ικανοτητα απο την ζαχαρη σε ιδια ποσοτητα. Μπορεις ομως να χρησιμοποιεις την μιση ποσοτητα απο οτι ζαχαρη. Η ασπαρταμη δεν ειναι βλαπτικη. Αν ζυγισεις ενα κοιταλακι ασπαρταμη , σουκραζολη κλπ θα το βρεις 1 γραμμαριο , αν ζυγισεις 1 κουταλακι ζαχαρι θα το βρεις 10 γραμμαρια. Εχουν ομως τα ιδια αυτα κουταλακια το ιδιο γλυκαντικο αποτελεσμα στην γευση μας ,οποτε με την ασπαρταμη κλπ βαζεις 10 φορες λιγοτερα ζαχαρα στο οργανισμο σου. το υποκαταστατο με την μεγαλυτερη προσομοίωση γευσης προς την ζαχαρη ειναι η σουκραζολη και ειναι και η ακριβοτερη. Η στεβια προωθειτε λογω του οτι ειναι φυτικη αλλα απο γευση ειναι μπλιαχ στον καφε. Οι ζαχαροπλαστες ομως ξερουν να την προσαρμοζουν ( Τσιρος). Ειθελα να γινω ενδοκρινολογος αλλα το μετανοιωσα μετα. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται ποια στέβια χρησιμοποιείς. Υπάρχουν κανα δυο τρεις καλές στο μάρκετ που φέρνουν πολύ στη ζάχαρη και δεν αφήνουν την άσχημη μεταλλική γεύση της στέβια. Επ8σης η αναλογία είναι ένα προς ένα και δεν μπερδεύεσαι. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 16:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #27 21-08-21 16:48 Αρχική Δημοσίευση από jims: Εξαρτάται ποια στέβια χρησιμοποιείς. Υπάρχουν κανα δυο τρεις καλές στο μάρκετ που φέρνουν πολύ στη ζάχαρη και δεν αφήνουν την άσχημη μεταλλική γεύση της στέβια. Επ8σης η αναλογία είναι ένα προς ένα και δεν μπερδεύεσαι. Click για ανάπτυξη... Δοκιμασα περυσι του ΓΙΩΤΗ και την πεταξα. Δοκιμασα την υπεροχη κατα τα αλλα πορτοκαλαδα επσα με στεβια και την εχυσα. Ολα τα γλυκαντικα ειναι ενα προς ενα κουταλακι με την ζαχαρη. Η καλυτερη ειναι η σουκραζολη του ζωγραφου 3,8€/90g. Δυσκολα την βρισκεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Αυγούστου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Όχι. Βέβαια αν πάρεις ένα γλυκό με αυτά τα γλυκαντικά θα κανεις ινσουλίνη γιατί υπάρχουν κι άλλοι υδατάνθρακες. Αυτα ουσιαστικά βοηθουν στο να μην εκτιναχθεί το ζάχαρο και δεν προσθέτουν θερμίδες. Συνήθως η γεύση είναι αρκετά πιο γλυκια (τουλάχιστον με τη στέβια που έχω δοκιμάσει) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Αυγούστου 2021 Κι εγώ με στόχο την ενδοκρινολογία σκεφτόμουν την ιατρική. Τώρα τελευταία άρχισε να με προβληματίζει βέβαια το θέμα των σπουδών (πολλά χρονια, ξενύχτια σε νοσοκομεία, πτώματα που μόλις δω θα λιποθυμήσω) Click για ανάπτυξη... Ενταξει η ενδοκρινολογια δεν ειναι καμια βαρβατη ειδικοτητα, παπατζιλικι ειναι. Μια ωραια εντονη και δημιουργικη, διερευνητικη, ειδικοτητα ιατρειου ειναι η παιδιατρικη. Θα σε τρελανουν οι τρελαμενες μανουλες βεβαια. Να ξερεις ,οποιος ειναι μακρια απο νοσοκομεια ειναι λιγοτερο απο το μισο γιατρος , νιωθει απαξιωμένος. Υπαρχουν και σχολες που δεν εχουν πτωματα, εχουν ομοιωματα, προπλασματα τα λενε, Εδω μεσα εχουμε πολλους γιατρους να μας πουν. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2021 jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 17:04 Ο jims έγραψε: #28 21-08-21 17:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Δοκιμασα περυσι του ΓΙΩΤΗ και την πεταξα. Δοκιμασα την υπεροχη κατα τα αλλα πορτοκαλαδα επσα με στεβια και την εχυσα. Ολα τα γλυκαντικα ειναι ενα προς ενα κουταλακι με την ζαχαρη. Η καλυτερη ειναι η σουκραζολη του ζωγραφου 3,8€/90g. Δυσκολα την βρισκεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Αυγούστου 2021 Δοκίμασε deligios. Εγώ αυτή χρησιμοποιώ και είναι οκ. Πολύ κοντά στη ζάχαρηΕίναι ακριβούτσικη βέβαια(κάπου στα 6.50€ αν δεν κάνω λάθος). Για ΓΙΩΤΗΣ δεν ξέρω γιατί δεν έχω δοκιμάσει Click για ανάπτυξη... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 22:48 Ο Guest 881237: #29 19-11-21 22:48 Στις εξετάσεις αίματος μου βγήκε πολύ υψηλή η TSH(μέσα στις φυσιολογικές τιμές όμως) η γιατρός μου είπε ότι αν και είμαι στα όρια του υποθυρεοειδισμου δεν χρειάζεται να πάρω χάπι . Εγώ όμως έχω κάποια συμπτώματα και με επηρεάζουν πολύ καθημερινά. Έχει κάποιος παρόμοιο θέμα ; Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 00:26 Ο Panos_02 έγραψε: #30 20-11-21 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Στις εξετάσεις αίματος μου βγήκε πολύ υψηλή η TSH(μέσα στις φυσιολογικές τιμές όμως) η γιατρός μου είπε ότι αν και είμαι στα όρια του υποθυρεοειδισμου δεν χρειάζεται να πάρω χάπι . Εγώ όμως έχω κάποια συμπτώματα και με επηρεάζουν πολύ καθημερινά. Έχει κάποιος παρόμοιο θέμα ; Click για ανάπτυξη... Δες ενδοκρινόλογο αν δεν έχεις δει καλυτερα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 00:27 Ο Guest 881237: #31 20-11-21 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Δες ενδοκρινόλογο αν δεν έχεις δει καλυτερα Click για ανάπτυξη... Μα ενδοκρινολόγος μου το είπε. Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 01:48 Η Dora140303: #32 20-11-21 01:48 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μα ενδοκρινολόγος μου το είπε. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να πάρεις κ 2η γνώμη. Εδώ οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν να σε βοηθήσουν και για θέματα υγείας κ φαρμακευτικές αγωγές καλό είναι να ρωτάμε μόνο τον γιατρό μας Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 02:00 Ο Guest 881237: #33 20-11-21 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Καλύτερα να πάρεις κ 2η γνώμη. Εδώ οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν να σε βοηθήσουν και για θέματα υγείας κ φαρμακευτικές αγωγές καλό είναι να ρωτάμε μόνο τον γιατρό μας Click για ανάπτυξη... Ναι εννοείται ήδη ρώτησα κ θα πάω και σε άλλο απλά ήθελα να δω μήπως κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 11:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 20-11-21 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι εννοείται ήδη ρώτησα κ θα πάω και σε άλλο απλά ήθελα να δω μήπως κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία Click για ανάπτυξη... Στο επιπεδο ΤSH που εισαι δεν υπαρχουν ορατα συμπτωματα εκτος την υποψιας οτι δεχεσαι κιλακια που δεν τα δικαιουσαι. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 11:33 Ο Guest 881237: #35 20-11-21 11:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Στο επιπεδο ΤSH που εισαι δεν υπαρχουν ορατα συμπτωματα εκτος την υποψιας οτι δεχεσαι κιλακια που δεν τα δικαιουσαι. Click για ανάπτυξη... Όχι κιλά δεν έχω βάλει αλλά υπάρχουν και άλλα συμπτώματα. Εμένα μου πέφτουν τα μαλλιά και κυρίως κακή ψυχολογία Αν και για το δεύτερο υπάρχει λόγος. Νιώθω ότι αυτό επιδεινώνει την θλίψη μου Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Νοεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #36 20-11-21 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι κιλά δεν έχω βάλει αλλά υπάρχουν και άλλα συμπτώματα. Εμένα μου πέφτουν τα μαλλιά και κυρίως κακή ψυχολογία Αν και για το δεύτερο υπάρχει λόγος. Νιώθω ότι αυτό επιδεινώνει την θλίψη μου Click για ανάπτυξη... H ελειψη θυροξινης επειραζει τον ψυχισμο αλλα οταν λειπει πολυ , οχι σε σενα. Για αδυναμα μαλλια και αν πεφτουν δες και τον αιματοκριτη σου και την αποχη απο το ψωμι. Τελευταία επεξεργασία: 20 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:31 Ο Guest 881237: #37 20-11-21 13:31 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: H ελειψη θυροξινης επειραζει τον ψυχισμο αλλα οταν λειπει πολυ , οχι σε σενα. Για αδυναμα μαλλια και αν πεφτουν δες και τον αιματοκριτη σου και την αποχη απο το ψωμι. Click για ανάπτυξη... Και για το άλλο τι να κάνω ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 20-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Και για το άλλο τι να κάνω ; Click για ανάπτυξη... Ποιο ειναι το αλλο? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:50 Ο Guest 881237: #39 20-11-21 13:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ποιο ειναι το αλλο? Click για ανάπτυξη... Που νιώθω απαίσια. Και όλο κλαίω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 14:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 20-11-21 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Που νιώθω απαίσια Click για ανάπτυξη... ε αυτο ειναι δυσκολο. Η καλυτερη θεραπεια , ανεξοδη αλλα δυσκολοτερη ειναι να ερωτευτεις, με ανταποκριση ομως. Η αλλη ειναι θεραπεια λογου σε ψυχολογο ή ψυχιατρο για τόνωση της αυτοποπηθησης και την αυτοεκτιμησης σου. Να προσπαθεις να ζεις εξω απο το σπιτι και ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους. Ενα σκυλακι του καναπε ενα μαλτεζακι θα βοηθησει. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hajj Unboxholics MarcoReus ggl VforVendetta tsiobieman spring day Αννα1 το κοριτσι του μαη Dora140303 jims Ανώνυμη liana Panos_02 Pharmacist01 Αλκης Κ. snowy Αναστασία197 constansn Stelios725 charmander Citylights Ziekr thecrazycretan T C Scandal orange crush igeorgeoikonomo EiriniS20 xraxra katerinavld leo41 SlimShady Κλημεντίνη Stif6 KingPoul Lathy Nikoleta_Giann tfghp ale Paragontas7000 Georgekk TonyMontanaEse Jimmis18 nucomer pinkheart Nala Dr. Gl. Luminous fockos Gus Roger10 lnesb Nikkkpat george777 Manolo165 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jims: Πάλι καλά. Διαπιστώνω όμως ότι η στέβια σε κρυσταλλική μορφή συνοδεύεται και με άλλα γλυκαντικά όπως η ερυθριτόλη. Αυτά επηρεάζουν αρνητικά το σάκχαρο; Click για ανάπτυξη... Όχι. Βέβαια αν πάρεις ένα γλυκό με αυτά τα γλυκαντικά θα κανεις ινσουλίνη γιατί υπάρχουν κι άλλοι υδατάνθρακες. Αυτα ουσιαστικά βοηθουν στο να μην εκτιναχθεί το ζάχαρο και δεν προσθέτουν θερμίδες. Συνήθως η γεύση είναι αρκετά πιο γλυκια (τουλάχιστον με τη στέβια που έχω δοκιμάσει) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Αυγούστου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: To μελι ειναι φυσικο ζαχαρο οχι επεξεργασμενο ειναι καλο για την υγεια διοτι το ειπαν οι αρχαιοι αλλα για τον διαβητη οχι, εχει πολλαπλασια γλυκαντικη ικανοτητα απο την ζαχαρη σε ιδια ποσοτητα. Μπορεις ομως να χρησιμοποιεις την μιση ποσοτητα απο οτι ζαχαρη. Η ασπαρταμη δεν ειναι βλαπτικη. Αν ζυγισεις ενα κοιταλακι ασπαρταμη , σουκραζολη κλπ θα το βρεις 1 γραμμαριο , αν ζυγισεις 1 κουταλακι ζαχαρι θα το βρεις 10 γραμμαρια. Εχουν ομως τα ιδια αυτα κουταλακια το ιδιο γλυκαντικο αποτελεσμα στην γευση μας ,οποτε με την ασπαρταμη κλπ βαζεις 10 φορες λιγοτερα ζαχαρα στο οργανισμο σου. το υποκαταστατο με την μεγαλυτερη προσομοίωση γευσης προς την ζαχαρη ειναι η σουκραζολη και ειναι και η ακριβοτερη. Η στεβια προωθειτε λογω του οτι ειναι φυτικη αλλα απο γευση ειναι μπλιαχ στον καφε. Οι ζαχαροπλαστες ομως ξερουν να την προσαρμοζουν ( Τσιρος). Ειθελα να γινω ενδοκρινολογος αλλα το μετανοιωσα μετα. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ με στόχο την ενδοκρινολογία σκεφτόμουν την ιατρική. Τώρα τελευταία άρχισε να με προβληματίζει βέβαια το θέμα των σπουδών (πολλά χρονια, ξενύχτια σε νοσοκομεία, πτώματα που μόλις δω θα λιποθυμήσω)
jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 16:41 Ο jims έγραψε: #26 21-08-21 16:41 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: To μελι ειναι φυσικο ζαχαρο οχι επεξεργασμενο ειναι καλο για την υγεια διοτι το ειπαν οι αρχαιοι αλλα για τον διαβητη οχι, εχει πολλαπλασια γλυκαντικη ικανοτητα απο την ζαχαρη σε ιδια ποσοτητα. Μπορεις ομως να χρησιμοποιεις την μιση ποσοτητα απο οτι ζαχαρη. Η ασπαρταμη δεν ειναι βλαπτικη. Αν ζυγισεις ενα κοιταλακι ασπαρταμη , σουκραζολη κλπ θα το βρεις 1 γραμμαριο , αν ζυγισεις 1 κουταλακι ζαχαρι θα το βρεις 10 γραμμαρια. Εχουν ομως τα ιδια αυτα κουταλακια το ιδιο γλυκαντικο αποτελεσμα στην γευση μας ,οποτε με την ασπαρταμη κλπ βαζεις 10 φορες λιγοτερα ζαχαρα στο οργανισμο σου. το υποκαταστατο με την μεγαλυτερη προσομοίωση γευσης προς την ζαχαρη ειναι η σουκραζολη και ειναι και η ακριβοτερη. Η στεβια προωθειτε λογω του οτι ειναι φυτικη αλλα απο γευση ειναι μπλιαχ στον καφε. Οι ζαχαροπλαστες ομως ξερουν να την προσαρμοζουν ( Τσιρος). Ειθελα να γινω ενδοκρινολογος αλλα το μετανοιωσα μετα. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται ποια στέβια χρησιμοποιείς. Υπάρχουν κανα δυο τρεις καλές στο μάρκετ που φέρνουν πολύ στη ζάχαρη και δεν αφήνουν την άσχημη μεταλλική γεύση της στέβια. Επ8σης η αναλογία είναι ένα προς ένα και δεν μπερδεύεσαι. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 16:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #27 21-08-21 16:48 Αρχική Δημοσίευση από jims: Εξαρτάται ποια στέβια χρησιμοποιείς. Υπάρχουν κανα δυο τρεις καλές στο μάρκετ που φέρνουν πολύ στη ζάχαρη και δεν αφήνουν την άσχημη μεταλλική γεύση της στέβια. Επ8σης η αναλογία είναι ένα προς ένα και δεν μπερδεύεσαι. Click για ανάπτυξη... Δοκιμασα περυσι του ΓΙΩΤΗ και την πεταξα. Δοκιμασα την υπεροχη κατα τα αλλα πορτοκαλαδα επσα με στεβια και την εχυσα. Ολα τα γλυκαντικα ειναι ενα προς ενα κουταλακι με την ζαχαρη. Η καλυτερη ειναι η σουκραζολη του ζωγραφου 3,8€/90g. Δυσκολα την βρισκεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Αυγούστου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Όχι. Βέβαια αν πάρεις ένα γλυκό με αυτά τα γλυκαντικά θα κανεις ινσουλίνη γιατί υπάρχουν κι άλλοι υδατάνθρακες. Αυτα ουσιαστικά βοηθουν στο να μην εκτιναχθεί το ζάχαρο και δεν προσθέτουν θερμίδες. Συνήθως η γεύση είναι αρκετά πιο γλυκια (τουλάχιστον με τη στέβια που έχω δοκιμάσει) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Αυγούστου 2021 Κι εγώ με στόχο την ενδοκρινολογία σκεφτόμουν την ιατρική. Τώρα τελευταία άρχισε να με προβληματίζει βέβαια το θέμα των σπουδών (πολλά χρονια, ξενύχτια σε νοσοκομεία, πτώματα που μόλις δω θα λιποθυμήσω) Click για ανάπτυξη... Ενταξει η ενδοκρινολογια δεν ειναι καμια βαρβατη ειδικοτητα, παπατζιλικι ειναι. Μια ωραια εντονη και δημιουργικη, διερευνητικη, ειδικοτητα ιατρειου ειναι η παιδιατρικη. Θα σε τρελανουν οι τρελαμενες μανουλες βεβαια. Να ξερεις ,οποιος ειναι μακρια απο νοσοκομεια ειναι λιγοτερο απο το μισο γιατρος , νιωθει απαξιωμένος. Υπαρχουν και σχολες που δεν εχουν πτωματα, εχουν ομοιωματα, προπλασματα τα λενε, Εδω μεσα εχουμε πολλους γιατρους να μας πουν. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2021 jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 17:04 Ο jims έγραψε: #28 21-08-21 17:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Δοκιμασα περυσι του ΓΙΩΤΗ και την πεταξα. Δοκιμασα την υπεροχη κατα τα αλλα πορτοκαλαδα επσα με στεβια και την εχυσα. Ολα τα γλυκαντικα ειναι ενα προς ενα κουταλακι με την ζαχαρη. Η καλυτερη ειναι η σουκραζολη του ζωγραφου 3,8€/90g. Δυσκολα την βρισκεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Αυγούστου 2021 Δοκίμασε deligios. Εγώ αυτή χρησιμοποιώ και είναι οκ. Πολύ κοντά στη ζάχαρηΕίναι ακριβούτσικη βέβαια(κάπου στα 6.50€ αν δεν κάνω λάθος). Για ΓΙΩΤΗΣ δεν ξέρω γιατί δεν έχω δοκιμάσει Click για ανάπτυξη... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 22:48 Ο Guest 881237: #29 19-11-21 22:48 Στις εξετάσεις αίματος μου βγήκε πολύ υψηλή η TSH(μέσα στις φυσιολογικές τιμές όμως) η γιατρός μου είπε ότι αν και είμαι στα όρια του υποθυρεοειδισμου δεν χρειάζεται να πάρω χάπι . Εγώ όμως έχω κάποια συμπτώματα και με επηρεάζουν πολύ καθημερινά. Έχει κάποιος παρόμοιο θέμα ; Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 00:26 Ο Panos_02 έγραψε: #30 20-11-21 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Στις εξετάσεις αίματος μου βγήκε πολύ υψηλή η TSH(μέσα στις φυσιολογικές τιμές όμως) η γιατρός μου είπε ότι αν και είμαι στα όρια του υποθυρεοειδισμου δεν χρειάζεται να πάρω χάπι . Εγώ όμως έχω κάποια συμπτώματα και με επηρεάζουν πολύ καθημερινά. Έχει κάποιος παρόμοιο θέμα ; Click για ανάπτυξη... Δες ενδοκρινόλογο αν δεν έχεις δει καλυτερα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 00:27 Ο Guest 881237: #31 20-11-21 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Δες ενδοκρινόλογο αν δεν έχεις δει καλυτερα Click για ανάπτυξη... Μα ενδοκρινολόγος μου το είπε. Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 01:48 Η Dora140303: #32 20-11-21 01:48 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μα ενδοκρινολόγος μου το είπε. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να πάρεις κ 2η γνώμη. Εδώ οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν να σε βοηθήσουν και για θέματα υγείας κ φαρμακευτικές αγωγές καλό είναι να ρωτάμε μόνο τον γιατρό μας Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 02:00 Ο Guest 881237: #33 20-11-21 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Καλύτερα να πάρεις κ 2η γνώμη. Εδώ οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν να σε βοηθήσουν και για θέματα υγείας κ φαρμακευτικές αγωγές καλό είναι να ρωτάμε μόνο τον γιατρό μας Click για ανάπτυξη... Ναι εννοείται ήδη ρώτησα κ θα πάω και σε άλλο απλά ήθελα να δω μήπως κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 11:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 20-11-21 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι εννοείται ήδη ρώτησα κ θα πάω και σε άλλο απλά ήθελα να δω μήπως κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία Click για ανάπτυξη... Στο επιπεδο ΤSH που εισαι δεν υπαρχουν ορατα συμπτωματα εκτος την υποψιας οτι δεχεσαι κιλακια που δεν τα δικαιουσαι. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 11:33 Ο Guest 881237: #35 20-11-21 11:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Στο επιπεδο ΤSH που εισαι δεν υπαρχουν ορατα συμπτωματα εκτος την υποψιας οτι δεχεσαι κιλακια που δεν τα δικαιουσαι. Click για ανάπτυξη... Όχι κιλά δεν έχω βάλει αλλά υπάρχουν και άλλα συμπτώματα. Εμένα μου πέφτουν τα μαλλιά και κυρίως κακή ψυχολογία Αν και για το δεύτερο υπάρχει λόγος. Νιώθω ότι αυτό επιδεινώνει την θλίψη μου Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Νοεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #36 20-11-21 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι κιλά δεν έχω βάλει αλλά υπάρχουν και άλλα συμπτώματα. Εμένα μου πέφτουν τα μαλλιά και κυρίως κακή ψυχολογία Αν και για το δεύτερο υπάρχει λόγος. Νιώθω ότι αυτό επιδεινώνει την θλίψη μου Click για ανάπτυξη... H ελειψη θυροξινης επειραζει τον ψυχισμο αλλα οταν λειπει πολυ , οχι σε σενα. Για αδυναμα μαλλια και αν πεφτουν δες και τον αιματοκριτη σου και την αποχη απο το ψωμι. Τελευταία επεξεργασία: 20 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:31 Ο Guest 881237: #37 20-11-21 13:31 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: H ελειψη θυροξινης επειραζει τον ψυχισμο αλλα οταν λειπει πολυ , οχι σε σενα. Για αδυναμα μαλλια και αν πεφτουν δες και τον αιματοκριτη σου και την αποχη απο το ψωμι. Click για ανάπτυξη... Και για το άλλο τι να κάνω ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 20-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Και για το άλλο τι να κάνω ; Click για ανάπτυξη... Ποιο ειναι το αλλο? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:50 Ο Guest 881237: #39 20-11-21 13:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ποιο ειναι το αλλο? Click για ανάπτυξη... Που νιώθω απαίσια. Και όλο κλαίω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 14:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 20-11-21 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Που νιώθω απαίσια Click για ανάπτυξη... ε αυτο ειναι δυσκολο. Η καλυτερη θεραπεια , ανεξοδη αλλα δυσκολοτερη ειναι να ερωτευτεις, με ανταποκριση ομως. Η αλλη ειναι θεραπεια λογου σε ψυχολογο ή ψυχιατρο για τόνωση της αυτοποπηθησης και την αυτοεκτιμησης σου. Να προσπαθεις να ζεις εξω απο το σπιτι και ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους. Ενα σκυλακι του καναπε ενα μαλτεζακι θα βοηθησει. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hajj Unboxholics MarcoReus ggl VforVendetta tsiobieman spring day Αννα1 το κοριτσι του μαη Dora140303 jims Ανώνυμη liana Panos_02 Pharmacist01 Αλκης Κ. snowy Αναστασία197 constansn Stelios725 charmander Citylights Ziekr thecrazycretan T C Scandal orange crush igeorgeoikonomo EiriniS20 xraxra katerinavld leo41 SlimShady Κλημεντίνη Stif6 KingPoul Lathy Nikoleta_Giann tfghp ale Paragontas7000 Georgekk TonyMontanaEse Jimmis18 nucomer pinkheart Nala Dr. Gl. Luminous fockos Gus Roger10 lnesb Nikkkpat george777 Manolo165 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: To μελι ειναι φυσικο ζαχαρο οχι επεξεργασμενο ειναι καλο για την υγεια διοτι το ειπαν οι αρχαιοι αλλα για τον διαβητη οχι, εχει πολλαπλασια γλυκαντικη ικανοτητα απο την ζαχαρη σε ιδια ποσοτητα. Μπορεις ομως να χρησιμοποιεις την μιση ποσοτητα απο οτι ζαχαρη. Η ασπαρταμη δεν ειναι βλαπτικη. Αν ζυγισεις ενα κοιταλακι ασπαρταμη , σουκραζολη κλπ θα το βρεις 1 γραμμαριο , αν ζυγισεις 1 κουταλακι ζαχαρι θα το βρεις 10 γραμμαρια. Εχουν ομως τα ιδια αυτα κουταλακια το ιδιο γλυκαντικο αποτελεσμα στην γευση μας ,οποτε με την ασπαρταμη κλπ βαζεις 10 φορες λιγοτερα ζαχαρα στο οργανισμο σου. το υποκαταστατο με την μεγαλυτερη προσομοίωση γευσης προς την ζαχαρη ειναι η σουκραζολη και ειναι και η ακριβοτερη. Η στεβια προωθειτε λογω του οτι ειναι φυτικη αλλα απο γευση ειναι μπλιαχ στον καφε. Οι ζαχαροπλαστες ομως ξερουν να την προσαρμοζουν ( Τσιρος). Ειθελα να γινω ενδοκρινολογος αλλα το μετανοιωσα μετα. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται ποια στέβια χρησιμοποιείς. Υπάρχουν κανα δυο τρεις καλές στο μάρκετ που φέρνουν πολύ στη ζάχαρη και δεν αφήνουν την άσχημη μεταλλική γεύση της στέβια. Επ8σης η αναλογία είναι ένα προς ένα και δεν μπερδεύεσαι.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 16:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #27 21-08-21 16:48 Αρχική Δημοσίευση από jims: Εξαρτάται ποια στέβια χρησιμοποιείς. Υπάρχουν κανα δυο τρεις καλές στο μάρκετ που φέρνουν πολύ στη ζάχαρη και δεν αφήνουν την άσχημη μεταλλική γεύση της στέβια. Επ8σης η αναλογία είναι ένα προς ένα και δεν μπερδεύεσαι. Click για ανάπτυξη... Δοκιμασα περυσι του ΓΙΩΤΗ και την πεταξα. Δοκιμασα την υπεροχη κατα τα αλλα πορτοκαλαδα επσα με στεβια και την εχυσα. Ολα τα γλυκαντικα ειναι ενα προς ενα κουταλακι με την ζαχαρη. Η καλυτερη ειναι η σουκραζολη του ζωγραφου 3,8€/90g. Δυσκολα την βρισκεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Αυγούστου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Όχι. Βέβαια αν πάρεις ένα γλυκό με αυτά τα γλυκαντικά θα κανεις ινσουλίνη γιατί υπάρχουν κι άλλοι υδατάνθρακες. Αυτα ουσιαστικά βοηθουν στο να μην εκτιναχθεί το ζάχαρο και δεν προσθέτουν θερμίδες. Συνήθως η γεύση είναι αρκετά πιο γλυκια (τουλάχιστον με τη στέβια που έχω δοκιμάσει) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Αυγούστου 2021 Κι εγώ με στόχο την ενδοκρινολογία σκεφτόμουν την ιατρική. Τώρα τελευταία άρχισε να με προβληματίζει βέβαια το θέμα των σπουδών (πολλά χρονια, ξενύχτια σε νοσοκομεία, πτώματα που μόλις δω θα λιποθυμήσω) Click για ανάπτυξη... Ενταξει η ενδοκρινολογια δεν ειναι καμια βαρβατη ειδικοτητα, παπατζιλικι ειναι. Μια ωραια εντονη και δημιουργικη, διερευνητικη, ειδικοτητα ιατρειου ειναι η παιδιατρικη. Θα σε τρελανουν οι τρελαμενες μανουλες βεβαια. Να ξερεις ,οποιος ειναι μακρια απο νοσοκομεια ειναι λιγοτερο απο το μισο γιατρος , νιωθει απαξιωμένος. Υπαρχουν και σχολες που δεν εχουν πτωματα, εχουν ομοιωματα, προπλασματα τα λενε, Εδω μεσα εχουμε πολλους γιατρους να μας πουν. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2021 jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 17:04 Ο jims έγραψε: #28 21-08-21 17:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Δοκιμασα περυσι του ΓΙΩΤΗ και την πεταξα. Δοκιμασα την υπεροχη κατα τα αλλα πορτοκαλαδα επσα με στεβια και την εχυσα. Ολα τα γλυκαντικα ειναι ενα προς ενα κουταλακι με την ζαχαρη. Η καλυτερη ειναι η σουκραζολη του ζωγραφου 3,8€/90g. Δυσκολα την βρισκεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Αυγούστου 2021 Δοκίμασε deligios. Εγώ αυτή χρησιμοποιώ και είναι οκ. Πολύ κοντά στη ζάχαρηΕίναι ακριβούτσικη βέβαια(κάπου στα 6.50€ αν δεν κάνω λάθος). Για ΓΙΩΤΗΣ δεν ξέρω γιατί δεν έχω δοκιμάσει Click για ανάπτυξη... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 22:48 Ο Guest 881237: #29 19-11-21 22:48 Στις εξετάσεις αίματος μου βγήκε πολύ υψηλή η TSH(μέσα στις φυσιολογικές τιμές όμως) η γιατρός μου είπε ότι αν και είμαι στα όρια του υποθυρεοειδισμου δεν χρειάζεται να πάρω χάπι . Εγώ όμως έχω κάποια συμπτώματα και με επηρεάζουν πολύ καθημερινά. Έχει κάποιος παρόμοιο θέμα ; Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 00:26 Ο Panos_02 έγραψε: #30 20-11-21 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Στις εξετάσεις αίματος μου βγήκε πολύ υψηλή η TSH(μέσα στις φυσιολογικές τιμές όμως) η γιατρός μου είπε ότι αν και είμαι στα όρια του υποθυρεοειδισμου δεν χρειάζεται να πάρω χάπι . Εγώ όμως έχω κάποια συμπτώματα και με επηρεάζουν πολύ καθημερινά. Έχει κάποιος παρόμοιο θέμα ; Click για ανάπτυξη... Δες ενδοκρινόλογο αν δεν έχεις δει καλυτερα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 00:27 Ο Guest 881237: #31 20-11-21 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Δες ενδοκρινόλογο αν δεν έχεις δει καλυτερα Click για ανάπτυξη... Μα ενδοκρινολόγος μου το είπε. Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 01:48 Η Dora140303: #32 20-11-21 01:48 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μα ενδοκρινολόγος μου το είπε. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να πάρεις κ 2η γνώμη. Εδώ οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν να σε βοηθήσουν και για θέματα υγείας κ φαρμακευτικές αγωγές καλό είναι να ρωτάμε μόνο τον γιατρό μας Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 02:00 Ο Guest 881237: #33 20-11-21 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Καλύτερα να πάρεις κ 2η γνώμη. Εδώ οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν να σε βοηθήσουν και για θέματα υγείας κ φαρμακευτικές αγωγές καλό είναι να ρωτάμε μόνο τον γιατρό μας Click για ανάπτυξη... Ναι εννοείται ήδη ρώτησα κ θα πάω και σε άλλο απλά ήθελα να δω μήπως κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 11:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 20-11-21 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι εννοείται ήδη ρώτησα κ θα πάω και σε άλλο απλά ήθελα να δω μήπως κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία Click για ανάπτυξη... Στο επιπεδο ΤSH που εισαι δεν υπαρχουν ορατα συμπτωματα εκτος την υποψιας οτι δεχεσαι κιλακια που δεν τα δικαιουσαι. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 11:33 Ο Guest 881237: #35 20-11-21 11:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Στο επιπεδο ΤSH που εισαι δεν υπαρχουν ορατα συμπτωματα εκτος την υποψιας οτι δεχεσαι κιλακια που δεν τα δικαιουσαι. Click για ανάπτυξη... Όχι κιλά δεν έχω βάλει αλλά υπάρχουν και άλλα συμπτώματα. Εμένα μου πέφτουν τα μαλλιά και κυρίως κακή ψυχολογία Αν και για το δεύτερο υπάρχει λόγος. Νιώθω ότι αυτό επιδεινώνει την θλίψη μου Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Νοεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #36 20-11-21 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι κιλά δεν έχω βάλει αλλά υπάρχουν και άλλα συμπτώματα. Εμένα μου πέφτουν τα μαλλιά και κυρίως κακή ψυχολογία Αν και για το δεύτερο υπάρχει λόγος. Νιώθω ότι αυτό επιδεινώνει την θλίψη μου Click για ανάπτυξη... H ελειψη θυροξινης επειραζει τον ψυχισμο αλλα οταν λειπει πολυ , οχι σε σενα. Για αδυναμα μαλλια και αν πεφτουν δες και τον αιματοκριτη σου και την αποχη απο το ψωμι. Τελευταία επεξεργασία: 20 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:31 Ο Guest 881237: #37 20-11-21 13:31 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: H ελειψη θυροξινης επειραζει τον ψυχισμο αλλα οταν λειπει πολυ , οχι σε σενα. Για αδυναμα μαλλια και αν πεφτουν δες και τον αιματοκριτη σου και την αποχη απο το ψωμι. Click για ανάπτυξη... Και για το άλλο τι να κάνω ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 20-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Και για το άλλο τι να κάνω ; Click για ανάπτυξη... Ποιο ειναι το αλλο? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:50 Ο Guest 881237: #39 20-11-21 13:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ποιο ειναι το αλλο? Click για ανάπτυξη... Που νιώθω απαίσια. Και όλο κλαίω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 14:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 20-11-21 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Που νιώθω απαίσια Click για ανάπτυξη... ε αυτο ειναι δυσκολο. Η καλυτερη θεραπεια , ανεξοδη αλλα δυσκολοτερη ειναι να ερωτευτεις, με ανταποκριση ομως. Η αλλη ειναι θεραπεια λογου σε ψυχολογο ή ψυχιατρο για τόνωση της αυτοποπηθησης και την αυτοεκτιμησης σου. Να προσπαθεις να ζεις εξω απο το σπιτι και ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους. Ενα σκυλακι του καναπε ενα μαλτεζακι θα βοηθησει. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hajj Unboxholics MarcoReus ggl VforVendetta tsiobieman spring day Αννα1 το κοριτσι του μαη Dora140303 jims Ανώνυμη liana Panos_02 Pharmacist01 Αλκης Κ. snowy Αναστασία197 constansn Stelios725 charmander Citylights Ziekr thecrazycretan T C Scandal orange crush igeorgeoikonomo EiriniS20 xraxra katerinavld leo41 SlimShady Κλημεντίνη Stif6 KingPoul Lathy Nikoleta_Giann tfghp ale Paragontas7000 Georgekk TonyMontanaEse Jimmis18 nucomer pinkheart Nala Dr. Gl. Luminous fockos Gus Roger10 lnesb Nikkkpat george777 Manolo165 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jims: Εξαρτάται ποια στέβια χρησιμοποιείς. Υπάρχουν κανα δυο τρεις καλές στο μάρκετ που φέρνουν πολύ στη ζάχαρη και δεν αφήνουν την άσχημη μεταλλική γεύση της στέβια. Επ8σης η αναλογία είναι ένα προς ένα και δεν μπερδεύεσαι. Click για ανάπτυξη... Δοκιμασα περυσι του ΓΙΩΤΗ και την πεταξα. Δοκιμασα την υπεροχη κατα τα αλλα πορτοκαλαδα επσα με στεβια και την εχυσα. Ολα τα γλυκαντικα ειναι ενα προς ενα κουταλακι με την ζαχαρη. Η καλυτερη ειναι η σουκραζολη του ζωγραφου 3,8€/90g. Δυσκολα την βρισκεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Αυγούστου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Όχι. Βέβαια αν πάρεις ένα γλυκό με αυτά τα γλυκαντικά θα κανεις ινσουλίνη γιατί υπάρχουν κι άλλοι υδατάνθρακες. Αυτα ουσιαστικά βοηθουν στο να μην εκτιναχθεί το ζάχαρο και δεν προσθέτουν θερμίδες. Συνήθως η γεύση είναι αρκετά πιο γλυκια (τουλάχιστον με τη στέβια που έχω δοκιμάσει) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Αυγούστου 2021 Κι εγώ με στόχο την ενδοκρινολογία σκεφτόμουν την ιατρική. Τώρα τελευταία άρχισε να με προβληματίζει βέβαια το θέμα των σπουδών (πολλά χρονια, ξενύχτια σε νοσοκομεία, πτώματα που μόλις δω θα λιποθυμήσω) Click για ανάπτυξη... Ενταξει η ενδοκρινολογια δεν ειναι καμια βαρβατη ειδικοτητα, παπατζιλικι ειναι. Μια ωραια εντονη και δημιουργικη, διερευνητικη, ειδικοτητα ιατρειου ειναι η παιδιατρικη. Θα σε τρελανουν οι τρελαμενες μανουλες βεβαια. Να ξερεις ,οποιος ειναι μακρια απο νοσοκομεια ειναι λιγοτερο απο το μισο γιατρος , νιωθει απαξιωμένος. Υπαρχουν και σχολες που δεν εχουν πτωματα, εχουν ομοιωματα, προπλασματα τα λενε, Εδω μεσα εχουμε πολλους γιατρους να μας πουν.
jims Πολύ δραστήριο μέλος Ο jims αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.044 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2021 στις 17:04 Ο jims έγραψε: #28 21-08-21 17:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Δοκιμασα περυσι του ΓΙΩΤΗ και την πεταξα. Δοκιμασα την υπεροχη κατα τα αλλα πορτοκαλαδα επσα με στεβια και την εχυσα. Ολα τα γλυκαντικα ειναι ενα προς ενα κουταλακι με την ζαχαρη. Η καλυτερη ειναι η σουκραζολη του ζωγραφου 3,8€/90g. Δυσκολα την βρισκεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Αυγούστου 2021 Δοκίμασε deligios. Εγώ αυτή χρησιμοποιώ και είναι οκ. Πολύ κοντά στη ζάχαρηΕίναι ακριβούτσικη βέβαια(κάπου στα 6.50€ αν δεν κάνω λάθος). Για ΓΙΩΤΗΣ δεν ξέρω γιατί δεν έχω δοκιμάσει Click για ανάπτυξη... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 22:48 Ο Guest 881237: #29 19-11-21 22:48 Στις εξετάσεις αίματος μου βγήκε πολύ υψηλή η TSH(μέσα στις φυσιολογικές τιμές όμως) η γιατρός μου είπε ότι αν και είμαι στα όρια του υποθυρεοειδισμου δεν χρειάζεται να πάρω χάπι . Εγώ όμως έχω κάποια συμπτώματα και με επηρεάζουν πολύ καθημερινά. Έχει κάποιος παρόμοιο θέμα ; Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 00:26 Ο Panos_02 έγραψε: #30 20-11-21 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Στις εξετάσεις αίματος μου βγήκε πολύ υψηλή η TSH(μέσα στις φυσιολογικές τιμές όμως) η γιατρός μου είπε ότι αν και είμαι στα όρια του υποθυρεοειδισμου δεν χρειάζεται να πάρω χάπι . Εγώ όμως έχω κάποια συμπτώματα και με επηρεάζουν πολύ καθημερινά. Έχει κάποιος παρόμοιο θέμα ; Click για ανάπτυξη... Δες ενδοκρινόλογο αν δεν έχεις δει καλυτερα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 00:27 Ο Guest 881237: #31 20-11-21 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Δες ενδοκρινόλογο αν δεν έχεις δει καλυτερα Click για ανάπτυξη... Μα ενδοκρινολόγος μου το είπε. Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 01:48 Η Dora140303: #32 20-11-21 01:48 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μα ενδοκρινολόγος μου το είπε. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να πάρεις κ 2η γνώμη. Εδώ οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν να σε βοηθήσουν και για θέματα υγείας κ φαρμακευτικές αγωγές καλό είναι να ρωτάμε μόνο τον γιατρό μας Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 02:00 Ο Guest 881237: #33 20-11-21 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Καλύτερα να πάρεις κ 2η γνώμη. Εδώ οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν να σε βοηθήσουν και για θέματα υγείας κ φαρμακευτικές αγωγές καλό είναι να ρωτάμε μόνο τον γιατρό μας Click για ανάπτυξη... Ναι εννοείται ήδη ρώτησα κ θα πάω και σε άλλο απλά ήθελα να δω μήπως κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 11:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 20-11-21 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι εννοείται ήδη ρώτησα κ θα πάω και σε άλλο απλά ήθελα να δω μήπως κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία Click για ανάπτυξη... Στο επιπεδο ΤSH που εισαι δεν υπαρχουν ορατα συμπτωματα εκτος την υποψιας οτι δεχεσαι κιλακια που δεν τα δικαιουσαι. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 11:33 Ο Guest 881237: #35 20-11-21 11:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Στο επιπεδο ΤSH που εισαι δεν υπαρχουν ορατα συμπτωματα εκτος την υποψιας οτι δεχεσαι κιλακια που δεν τα δικαιουσαι. Click για ανάπτυξη... Όχι κιλά δεν έχω βάλει αλλά υπάρχουν και άλλα συμπτώματα. Εμένα μου πέφτουν τα μαλλιά και κυρίως κακή ψυχολογία Αν και για το δεύτερο υπάρχει λόγος. Νιώθω ότι αυτό επιδεινώνει την θλίψη μου Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Νοεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #36 20-11-21 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι κιλά δεν έχω βάλει αλλά υπάρχουν και άλλα συμπτώματα. Εμένα μου πέφτουν τα μαλλιά και κυρίως κακή ψυχολογία Αν και για το δεύτερο υπάρχει λόγος. Νιώθω ότι αυτό επιδεινώνει την θλίψη μου Click για ανάπτυξη... H ελειψη θυροξινης επειραζει τον ψυχισμο αλλα οταν λειπει πολυ , οχι σε σενα. Για αδυναμα μαλλια και αν πεφτουν δες και τον αιματοκριτη σου και την αποχη απο το ψωμι. Τελευταία επεξεργασία: 20 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:31 Ο Guest 881237: #37 20-11-21 13:31 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: H ελειψη θυροξινης επειραζει τον ψυχισμο αλλα οταν λειπει πολυ , οχι σε σενα. Για αδυναμα μαλλια και αν πεφτουν δες και τον αιματοκριτη σου και την αποχη απο το ψωμι. Click για ανάπτυξη... Και για το άλλο τι να κάνω ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 20-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Και για το άλλο τι να κάνω ; Click για ανάπτυξη... Ποιο ειναι το αλλο? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:50 Ο Guest 881237: #39 20-11-21 13:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ποιο ειναι το αλλο? Click για ανάπτυξη... Που νιώθω απαίσια. Και όλο κλαίω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 14:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 20-11-21 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Που νιώθω απαίσια Click για ανάπτυξη... ε αυτο ειναι δυσκολο. Η καλυτερη θεραπεια , ανεξοδη αλλα δυσκολοτερη ειναι να ερωτευτεις, με ανταποκριση ομως. Η αλλη ειναι θεραπεια λογου σε ψυχολογο ή ψυχιατρο για τόνωση της αυτοποπηθησης και την αυτοεκτιμησης σου. Να προσπαθεις να ζεις εξω απο το σπιτι και ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους. Ενα σκυλακι του καναπε ενα μαλτεζακι θα βοηθησει. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hajj Unboxholics MarcoReus ggl VforVendetta tsiobieman spring day Αννα1 το κοριτσι του μαη Dora140303 jims Ανώνυμη liana Panos_02 Pharmacist01 Αλκης Κ. snowy Αναστασία197 constansn Stelios725 charmander Citylights Ziekr thecrazycretan T C Scandal orange crush igeorgeoikonomo EiriniS20 xraxra katerinavld leo41 SlimShady Κλημεντίνη Stif6 KingPoul Lathy Nikoleta_Giann tfghp ale Paragontas7000 Georgekk TonyMontanaEse Jimmis18 nucomer pinkheart Nala Dr. Gl. Luminous fockos Gus Roger10 lnesb Nikkkpat george777 Manolo165 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Δοκιμασα περυσι του ΓΙΩΤΗ και την πεταξα. Δοκιμασα την υπεροχη κατα τα αλλα πορτοκαλαδα επσα με στεβια και την εχυσα. Ολα τα γλυκαντικα ειναι ενα προς ενα κουταλακι με την ζαχαρη. Η καλυτερη ειναι η σουκραζολη του ζωγραφου 3,8€/90g. Δυσκολα την βρισκεις. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Αυγούστου 2021 Δοκίμασε deligios. Εγώ αυτή χρησιμοποιώ και είναι οκ. Πολύ κοντά στη ζάχαρηΕίναι ακριβούτσικη βέβαια(κάπου στα 6.50€ αν δεν κάνω λάθος). Για ΓΙΩΤΗΣ δεν ξέρω γιατί δεν έχω δοκιμάσει Click για ανάπτυξη...
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Νοεμβρίου 2021 στις 22:48 Ο Guest 881237: #29 19-11-21 22:48 Στις εξετάσεις αίματος μου βγήκε πολύ υψηλή η TSH(μέσα στις φυσιολογικές τιμές όμως) η γιατρός μου είπε ότι αν και είμαι στα όρια του υποθυρεοειδισμου δεν χρειάζεται να πάρω χάπι . Εγώ όμως έχω κάποια συμπτώματα και με επηρεάζουν πολύ καθημερινά. Έχει κάποιος παρόμοιο θέμα ; Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 00:26 Ο Panos_02 έγραψε: #30 20-11-21 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Στις εξετάσεις αίματος μου βγήκε πολύ υψηλή η TSH(μέσα στις φυσιολογικές τιμές όμως) η γιατρός μου είπε ότι αν και είμαι στα όρια του υποθυρεοειδισμου δεν χρειάζεται να πάρω χάπι . Εγώ όμως έχω κάποια συμπτώματα και με επηρεάζουν πολύ καθημερινά. Έχει κάποιος παρόμοιο θέμα ; Click για ανάπτυξη... Δες ενδοκρινόλογο αν δεν έχεις δει καλυτερα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 00:27 Ο Guest 881237: #31 20-11-21 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Δες ενδοκρινόλογο αν δεν έχεις δει καλυτερα Click για ανάπτυξη... Μα ενδοκρινολόγος μου το είπε. Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 01:48 Η Dora140303: #32 20-11-21 01:48 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μα ενδοκρινολόγος μου το είπε. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να πάρεις κ 2η γνώμη. Εδώ οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν να σε βοηθήσουν και για θέματα υγείας κ φαρμακευτικές αγωγές καλό είναι να ρωτάμε μόνο τον γιατρό μας Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 02:00 Ο Guest 881237: #33 20-11-21 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Καλύτερα να πάρεις κ 2η γνώμη. Εδώ οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν να σε βοηθήσουν και για θέματα υγείας κ φαρμακευτικές αγωγές καλό είναι να ρωτάμε μόνο τον γιατρό μας Click για ανάπτυξη... Ναι εννοείται ήδη ρώτησα κ θα πάω και σε άλλο απλά ήθελα να δω μήπως κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 11:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 20-11-21 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι εννοείται ήδη ρώτησα κ θα πάω και σε άλλο απλά ήθελα να δω μήπως κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία Click για ανάπτυξη... Στο επιπεδο ΤSH που εισαι δεν υπαρχουν ορατα συμπτωματα εκτος την υποψιας οτι δεχεσαι κιλακια που δεν τα δικαιουσαι. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 11:33 Ο Guest 881237: #35 20-11-21 11:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Στο επιπεδο ΤSH που εισαι δεν υπαρχουν ορατα συμπτωματα εκτος την υποψιας οτι δεχεσαι κιλακια που δεν τα δικαιουσαι. Click για ανάπτυξη... Όχι κιλά δεν έχω βάλει αλλά υπάρχουν και άλλα συμπτώματα. Εμένα μου πέφτουν τα μαλλιά και κυρίως κακή ψυχολογία Αν και για το δεύτερο υπάρχει λόγος. Νιώθω ότι αυτό επιδεινώνει την θλίψη μου Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Νοεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #36 20-11-21 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι κιλά δεν έχω βάλει αλλά υπάρχουν και άλλα συμπτώματα. Εμένα μου πέφτουν τα μαλλιά και κυρίως κακή ψυχολογία Αν και για το δεύτερο υπάρχει λόγος. Νιώθω ότι αυτό επιδεινώνει την θλίψη μου Click για ανάπτυξη... H ελειψη θυροξινης επειραζει τον ψυχισμο αλλα οταν λειπει πολυ , οχι σε σενα. Για αδυναμα μαλλια και αν πεφτουν δες και τον αιματοκριτη σου και την αποχη απο το ψωμι. Τελευταία επεξεργασία: 20 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:31 Ο Guest 881237: #37 20-11-21 13:31 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: H ελειψη θυροξινης επειραζει τον ψυχισμο αλλα οταν λειπει πολυ , οχι σε σενα. Για αδυναμα μαλλια και αν πεφτουν δες και τον αιματοκριτη σου και την αποχη απο το ψωμι. Click για ανάπτυξη... Και για το άλλο τι να κάνω ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 20-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Και για το άλλο τι να κάνω ; Click για ανάπτυξη... Ποιο ειναι το αλλο? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:50 Ο Guest 881237: #39 20-11-21 13:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ποιο ειναι το αλλο? Click για ανάπτυξη... Που νιώθω απαίσια. Και όλο κλαίω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 14:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 20-11-21 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Που νιώθω απαίσια Click για ανάπτυξη... ε αυτο ειναι δυσκολο. Η καλυτερη θεραπεια , ανεξοδη αλλα δυσκολοτερη ειναι να ερωτευτεις, με ανταποκριση ομως. Η αλλη ειναι θεραπεια λογου σε ψυχολογο ή ψυχιατρο για τόνωση της αυτοποπηθησης και την αυτοεκτιμησης σου. Να προσπαθεις να ζεις εξω απο το σπιτι και ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους. Ενα σκυλακι του καναπε ενα μαλτεζακι θα βοηθησει. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hajj Unboxholics MarcoReus ggl VforVendetta tsiobieman spring day Αννα1 το κοριτσι του μαη Dora140303 jims Ανώνυμη liana Panos_02 Pharmacist01 Αλκης Κ. snowy Αναστασία197 constansn Stelios725 charmander Citylights Ziekr thecrazycretan T C Scandal orange crush igeorgeoikonomo EiriniS20 xraxra katerinavld leo41 SlimShady Κλημεντίνη Stif6 KingPoul Lathy Nikoleta_Giann tfghp ale Paragontas7000 Georgekk TonyMontanaEse Jimmis18 nucomer pinkheart Nala Dr. Gl. Luminous fockos Gus Roger10 lnesb Nikkkpat george777 Manolo165 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στις εξετάσεις αίματος μου βγήκε πολύ υψηλή η TSH(μέσα στις φυσιολογικές τιμές όμως) η γιατρός μου είπε ότι αν και είμαι στα όρια του υποθυρεοειδισμου δεν χρειάζεται να πάρω χάπι . Εγώ όμως έχω κάποια συμπτώματα και με επηρεάζουν πολύ καθημερινά. Έχει κάποιος παρόμοιο θέμα ;
Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 00:26 Ο Panos_02 έγραψε: #30 20-11-21 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Στις εξετάσεις αίματος μου βγήκε πολύ υψηλή η TSH(μέσα στις φυσιολογικές τιμές όμως) η γιατρός μου είπε ότι αν και είμαι στα όρια του υποθυρεοειδισμου δεν χρειάζεται να πάρω χάπι . Εγώ όμως έχω κάποια συμπτώματα και με επηρεάζουν πολύ καθημερινά. Έχει κάποιος παρόμοιο θέμα ; Click για ανάπτυξη... Δες ενδοκρινόλογο αν δεν έχεις δει καλυτερα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 00:27 Ο Guest 881237: #31 20-11-21 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Δες ενδοκρινόλογο αν δεν έχεις δει καλυτερα Click για ανάπτυξη... Μα ενδοκρινολόγος μου το είπε. Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 01:48 Η Dora140303: #32 20-11-21 01:48 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μα ενδοκρινολόγος μου το είπε. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να πάρεις κ 2η γνώμη. Εδώ οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν να σε βοηθήσουν και για θέματα υγείας κ φαρμακευτικές αγωγές καλό είναι να ρωτάμε μόνο τον γιατρό μας Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 02:00 Ο Guest 881237: #33 20-11-21 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Καλύτερα να πάρεις κ 2η γνώμη. Εδώ οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν να σε βοηθήσουν και για θέματα υγείας κ φαρμακευτικές αγωγές καλό είναι να ρωτάμε μόνο τον γιατρό μας Click για ανάπτυξη... Ναι εννοείται ήδη ρώτησα κ θα πάω και σε άλλο απλά ήθελα να δω μήπως κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 11:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 20-11-21 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι εννοείται ήδη ρώτησα κ θα πάω και σε άλλο απλά ήθελα να δω μήπως κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία Click για ανάπτυξη... Στο επιπεδο ΤSH που εισαι δεν υπαρχουν ορατα συμπτωματα εκτος την υποψιας οτι δεχεσαι κιλακια που δεν τα δικαιουσαι. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 11:33 Ο Guest 881237: #35 20-11-21 11:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Στο επιπεδο ΤSH που εισαι δεν υπαρχουν ορατα συμπτωματα εκτος την υποψιας οτι δεχεσαι κιλακια που δεν τα δικαιουσαι. Click για ανάπτυξη... Όχι κιλά δεν έχω βάλει αλλά υπάρχουν και άλλα συμπτώματα. Εμένα μου πέφτουν τα μαλλιά και κυρίως κακή ψυχολογία Αν και για το δεύτερο υπάρχει λόγος. Νιώθω ότι αυτό επιδεινώνει την θλίψη μου Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Νοεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #36 20-11-21 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι κιλά δεν έχω βάλει αλλά υπάρχουν και άλλα συμπτώματα. Εμένα μου πέφτουν τα μαλλιά και κυρίως κακή ψυχολογία Αν και για το δεύτερο υπάρχει λόγος. Νιώθω ότι αυτό επιδεινώνει την θλίψη μου Click για ανάπτυξη... H ελειψη θυροξινης επειραζει τον ψυχισμο αλλα οταν λειπει πολυ , οχι σε σενα. Για αδυναμα μαλλια και αν πεφτουν δες και τον αιματοκριτη σου και την αποχη απο το ψωμι. Τελευταία επεξεργασία: 20 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:31 Ο Guest 881237: #37 20-11-21 13:31 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: H ελειψη θυροξινης επειραζει τον ψυχισμο αλλα οταν λειπει πολυ , οχι σε σενα. Για αδυναμα μαλλια και αν πεφτουν δες και τον αιματοκριτη σου και την αποχη απο το ψωμι. Click για ανάπτυξη... Και για το άλλο τι να κάνω ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 20-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Και για το άλλο τι να κάνω ; Click για ανάπτυξη... Ποιο ειναι το αλλο? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:50 Ο Guest 881237: #39 20-11-21 13:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ποιο ειναι το αλλο? Click για ανάπτυξη... Που νιώθω απαίσια. Και όλο κλαίω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 14:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 20-11-21 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Που νιώθω απαίσια Click για ανάπτυξη... ε αυτο ειναι δυσκολο. Η καλυτερη θεραπεια , ανεξοδη αλλα δυσκολοτερη ειναι να ερωτευτεις, με ανταποκριση ομως. Η αλλη ειναι θεραπεια λογου σε ψυχολογο ή ψυχιατρο για τόνωση της αυτοποπηθησης και την αυτοεκτιμησης σου. Να προσπαθεις να ζεις εξω απο το σπιτι και ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους. Ενα σκυλακι του καναπε ενα μαλτεζακι θα βοηθησει. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hajj Unboxholics MarcoReus ggl VforVendetta tsiobieman spring day Αννα1 το κοριτσι του μαη Dora140303 jims Ανώνυμη liana Panos_02 Pharmacist01 Αλκης Κ. snowy Αναστασία197 constansn Stelios725 charmander Citylights Ziekr thecrazycretan T C Scandal orange crush igeorgeoikonomo EiriniS20 xraxra katerinavld leo41 SlimShady Κλημεντίνη Stif6 KingPoul Lathy Nikoleta_Giann tfghp ale Paragontas7000 Georgekk TonyMontanaEse Jimmis18 nucomer pinkheart Nala Dr. Gl. Luminous fockos Gus Roger10 lnesb Nikkkpat george777 Manolo165 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Στις εξετάσεις αίματος μου βγήκε πολύ υψηλή η TSH(μέσα στις φυσιολογικές τιμές όμως) η γιατρός μου είπε ότι αν και είμαι στα όρια του υποθυρεοειδισμου δεν χρειάζεται να πάρω χάπι . Εγώ όμως έχω κάποια συμπτώματα και με επηρεάζουν πολύ καθημερινά. Έχει κάποιος παρόμοιο θέμα ; Click για ανάπτυξη... Δες ενδοκρινόλογο αν δεν έχεις δει καλυτερα
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 00:27 Ο Guest 881237: #31 20-11-21 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Δες ενδοκρινόλογο αν δεν έχεις δει καλυτερα Click για ανάπτυξη... Μα ενδοκρινολόγος μου το είπε. Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 01:48 Η Dora140303: #32 20-11-21 01:48 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μα ενδοκρινολόγος μου το είπε. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να πάρεις κ 2η γνώμη. Εδώ οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν να σε βοηθήσουν και για θέματα υγείας κ φαρμακευτικές αγωγές καλό είναι να ρωτάμε μόνο τον γιατρό μας Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 02:00 Ο Guest 881237: #33 20-11-21 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Καλύτερα να πάρεις κ 2η γνώμη. Εδώ οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν να σε βοηθήσουν και για θέματα υγείας κ φαρμακευτικές αγωγές καλό είναι να ρωτάμε μόνο τον γιατρό μας Click για ανάπτυξη... Ναι εννοείται ήδη ρώτησα κ θα πάω και σε άλλο απλά ήθελα να δω μήπως κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 11:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 20-11-21 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι εννοείται ήδη ρώτησα κ θα πάω και σε άλλο απλά ήθελα να δω μήπως κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία Click για ανάπτυξη... Στο επιπεδο ΤSH που εισαι δεν υπαρχουν ορατα συμπτωματα εκτος την υποψιας οτι δεχεσαι κιλακια που δεν τα δικαιουσαι. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 11:33 Ο Guest 881237: #35 20-11-21 11:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Στο επιπεδο ΤSH που εισαι δεν υπαρχουν ορατα συμπτωματα εκτος την υποψιας οτι δεχεσαι κιλακια που δεν τα δικαιουσαι. Click για ανάπτυξη... Όχι κιλά δεν έχω βάλει αλλά υπάρχουν και άλλα συμπτώματα. Εμένα μου πέφτουν τα μαλλιά και κυρίως κακή ψυχολογία Αν και για το δεύτερο υπάρχει λόγος. Νιώθω ότι αυτό επιδεινώνει την θλίψη μου Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Νοεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #36 20-11-21 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι κιλά δεν έχω βάλει αλλά υπάρχουν και άλλα συμπτώματα. Εμένα μου πέφτουν τα μαλλιά και κυρίως κακή ψυχολογία Αν και για το δεύτερο υπάρχει λόγος. Νιώθω ότι αυτό επιδεινώνει την θλίψη μου Click για ανάπτυξη... H ελειψη θυροξινης επειραζει τον ψυχισμο αλλα οταν λειπει πολυ , οχι σε σενα. Για αδυναμα μαλλια και αν πεφτουν δες και τον αιματοκριτη σου και την αποχη απο το ψωμι. Τελευταία επεξεργασία: 20 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:31 Ο Guest 881237: #37 20-11-21 13:31 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: H ελειψη θυροξινης επειραζει τον ψυχισμο αλλα οταν λειπει πολυ , οχι σε σενα. Για αδυναμα μαλλια και αν πεφτουν δες και τον αιματοκριτη σου και την αποχη απο το ψωμι. Click για ανάπτυξη... Και για το άλλο τι να κάνω ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 20-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Και για το άλλο τι να κάνω ; Click για ανάπτυξη... Ποιο ειναι το αλλο? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:50 Ο Guest 881237: #39 20-11-21 13:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ποιο ειναι το αλλο? Click για ανάπτυξη... Που νιώθω απαίσια. Και όλο κλαίω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 14:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 20-11-21 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Που νιώθω απαίσια Click για ανάπτυξη... ε αυτο ειναι δυσκολο. Η καλυτερη θεραπεια , ανεξοδη αλλα δυσκολοτερη ειναι να ερωτευτεις, με ανταποκριση ομως. Η αλλη ειναι θεραπεια λογου σε ψυχολογο ή ψυχιατρο για τόνωση της αυτοποπηθησης και την αυτοεκτιμησης σου. Να προσπαθεις να ζεις εξω απο το σπιτι και ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους. Ενα σκυλακι του καναπε ενα μαλτεζακι θα βοηθησει. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hajj Unboxholics MarcoReus ggl VforVendetta tsiobieman spring day Αννα1 το κοριτσι του μαη Dora140303 jims Ανώνυμη liana Panos_02 Pharmacist01 Αλκης Κ. snowy Αναστασία197 constansn Stelios725 charmander Citylights Ziekr thecrazycretan T C Scandal orange crush igeorgeoikonomo EiriniS20 xraxra katerinavld leo41 SlimShady Κλημεντίνη Stif6 KingPoul Lathy Nikoleta_Giann tfghp ale Paragontas7000 Georgekk TonyMontanaEse Jimmis18 nucomer pinkheart Nala Dr. Gl. Luminous fockos Gus Roger10 lnesb Nikkkpat george777 Manolo165 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Δες ενδοκρινόλογο αν δεν έχεις δει καλυτερα Click για ανάπτυξη... Μα ενδοκρινολόγος μου το είπε.
Dora140303 Δραστήριο μέλος Η Dora140303 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 482 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 01:48 Η Dora140303: #32 20-11-21 01:48 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μα ενδοκρινολόγος μου το είπε. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να πάρεις κ 2η γνώμη. Εδώ οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν να σε βοηθήσουν και για θέματα υγείας κ φαρμακευτικές αγωγές καλό είναι να ρωτάμε μόνο τον γιατρό μας Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 02:00 Ο Guest 881237: #33 20-11-21 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Καλύτερα να πάρεις κ 2η γνώμη. Εδώ οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν να σε βοηθήσουν και για θέματα υγείας κ φαρμακευτικές αγωγές καλό είναι να ρωτάμε μόνο τον γιατρό μας Click για ανάπτυξη... Ναι εννοείται ήδη ρώτησα κ θα πάω και σε άλλο απλά ήθελα να δω μήπως κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 11:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 20-11-21 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι εννοείται ήδη ρώτησα κ θα πάω και σε άλλο απλά ήθελα να δω μήπως κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία Click για ανάπτυξη... Στο επιπεδο ΤSH που εισαι δεν υπαρχουν ορατα συμπτωματα εκτος την υποψιας οτι δεχεσαι κιλακια που δεν τα δικαιουσαι. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 11:33 Ο Guest 881237: #35 20-11-21 11:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Στο επιπεδο ΤSH που εισαι δεν υπαρχουν ορατα συμπτωματα εκτος την υποψιας οτι δεχεσαι κιλακια που δεν τα δικαιουσαι. Click για ανάπτυξη... Όχι κιλά δεν έχω βάλει αλλά υπάρχουν και άλλα συμπτώματα. Εμένα μου πέφτουν τα μαλλιά και κυρίως κακή ψυχολογία Αν και για το δεύτερο υπάρχει λόγος. Νιώθω ότι αυτό επιδεινώνει την θλίψη μου Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Νοεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #36 20-11-21 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι κιλά δεν έχω βάλει αλλά υπάρχουν και άλλα συμπτώματα. Εμένα μου πέφτουν τα μαλλιά και κυρίως κακή ψυχολογία Αν και για το δεύτερο υπάρχει λόγος. Νιώθω ότι αυτό επιδεινώνει την θλίψη μου Click για ανάπτυξη... H ελειψη θυροξινης επειραζει τον ψυχισμο αλλα οταν λειπει πολυ , οχι σε σενα. Για αδυναμα μαλλια και αν πεφτουν δες και τον αιματοκριτη σου και την αποχη απο το ψωμι. Τελευταία επεξεργασία: 20 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:31 Ο Guest 881237: #37 20-11-21 13:31 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: H ελειψη θυροξινης επειραζει τον ψυχισμο αλλα οταν λειπει πολυ , οχι σε σενα. Για αδυναμα μαλλια και αν πεφτουν δες και τον αιματοκριτη σου και την αποχη απο το ψωμι. Click για ανάπτυξη... Και για το άλλο τι να κάνω ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 20-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Και για το άλλο τι να κάνω ; Click για ανάπτυξη... Ποιο ειναι το αλλο? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:50 Ο Guest 881237: #39 20-11-21 13:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ποιο ειναι το αλλο? Click για ανάπτυξη... Που νιώθω απαίσια. Και όλο κλαίω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 14:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 20-11-21 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Που νιώθω απαίσια Click για ανάπτυξη... ε αυτο ειναι δυσκολο. Η καλυτερη θεραπεια , ανεξοδη αλλα δυσκολοτερη ειναι να ερωτευτεις, με ανταποκριση ομως. Η αλλη ειναι θεραπεια λογου σε ψυχολογο ή ψυχιατρο για τόνωση της αυτοποπηθησης και την αυτοεκτιμησης σου. Να προσπαθεις να ζεις εξω απο το σπιτι και ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους. Ενα σκυλακι του καναπε ενα μαλτεζακι θα βοηθησει. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hajj Unboxholics MarcoReus ggl VforVendetta tsiobieman spring day Αννα1 το κοριτσι του μαη Dora140303 jims Ανώνυμη liana Panos_02 Pharmacist01 Αλκης Κ. snowy Αναστασία197 constansn Stelios725 charmander Citylights Ziekr thecrazycretan T C Scandal orange crush igeorgeoikonomo EiriniS20 xraxra katerinavld leo41 SlimShady Κλημεντίνη Stif6 KingPoul Lathy Nikoleta_Giann tfghp ale Paragontas7000 Georgekk TonyMontanaEse Jimmis18 nucomer pinkheart Nala Dr. Gl. Luminous fockos Gus Roger10 lnesb Nikkkpat george777 Manolo165 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μα ενδοκρινολόγος μου το είπε. Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να πάρεις κ 2η γνώμη. Εδώ οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν να σε βοηθήσουν και για θέματα υγείας κ φαρμακευτικές αγωγές καλό είναι να ρωτάμε μόνο τον γιατρό μας
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 02:00 Ο Guest 881237: #33 20-11-21 02:00 Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Καλύτερα να πάρεις κ 2η γνώμη. Εδώ οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν να σε βοηθήσουν και για θέματα υγείας κ φαρμακευτικές αγωγές καλό είναι να ρωτάμε μόνο τον γιατρό μας Click για ανάπτυξη... Ναι εννοείται ήδη ρώτησα κ θα πάω και σε άλλο απλά ήθελα να δω μήπως κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 11:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 20-11-21 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι εννοείται ήδη ρώτησα κ θα πάω και σε άλλο απλά ήθελα να δω μήπως κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία Click για ανάπτυξη... Στο επιπεδο ΤSH που εισαι δεν υπαρχουν ορατα συμπτωματα εκτος την υποψιας οτι δεχεσαι κιλακια που δεν τα δικαιουσαι. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 11:33 Ο Guest 881237: #35 20-11-21 11:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Στο επιπεδο ΤSH που εισαι δεν υπαρχουν ορατα συμπτωματα εκτος την υποψιας οτι δεχεσαι κιλακια που δεν τα δικαιουσαι. Click για ανάπτυξη... Όχι κιλά δεν έχω βάλει αλλά υπάρχουν και άλλα συμπτώματα. Εμένα μου πέφτουν τα μαλλιά και κυρίως κακή ψυχολογία Αν και για το δεύτερο υπάρχει λόγος. Νιώθω ότι αυτό επιδεινώνει την θλίψη μου Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Νοεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #36 20-11-21 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι κιλά δεν έχω βάλει αλλά υπάρχουν και άλλα συμπτώματα. Εμένα μου πέφτουν τα μαλλιά και κυρίως κακή ψυχολογία Αν και για το δεύτερο υπάρχει λόγος. Νιώθω ότι αυτό επιδεινώνει την θλίψη μου Click για ανάπτυξη... H ελειψη θυροξινης επειραζει τον ψυχισμο αλλα οταν λειπει πολυ , οχι σε σενα. Για αδυναμα μαλλια και αν πεφτουν δες και τον αιματοκριτη σου και την αποχη απο το ψωμι. Τελευταία επεξεργασία: 20 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:31 Ο Guest 881237: #37 20-11-21 13:31 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: H ελειψη θυροξινης επειραζει τον ψυχισμο αλλα οταν λειπει πολυ , οχι σε σενα. Για αδυναμα μαλλια και αν πεφτουν δες και τον αιματοκριτη σου και την αποχη απο το ψωμι. Click για ανάπτυξη... Και για το άλλο τι να κάνω ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 20-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Και για το άλλο τι να κάνω ; Click για ανάπτυξη... Ποιο ειναι το αλλο? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:50 Ο Guest 881237: #39 20-11-21 13:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ποιο ειναι το αλλο? Click για ανάπτυξη... Που νιώθω απαίσια. Και όλο κλαίω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 14:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 20-11-21 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Που νιώθω απαίσια Click για ανάπτυξη... ε αυτο ειναι δυσκολο. Η καλυτερη θεραπεια , ανεξοδη αλλα δυσκολοτερη ειναι να ερωτευτεις, με ανταποκριση ομως. Η αλλη ειναι θεραπεια λογου σε ψυχολογο ή ψυχιατρο για τόνωση της αυτοποπηθησης και την αυτοεκτιμησης σου. Να προσπαθεις να ζεις εξω απο το σπιτι και ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους. Ενα σκυλακι του καναπε ενα μαλτεζακι θα βοηθησει. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hajj Unboxholics MarcoReus ggl VforVendetta tsiobieman spring day Αννα1 το κοριτσι του μαη Dora140303 jims Ανώνυμη liana Panos_02 Pharmacist01 Αλκης Κ. snowy Αναστασία197 constansn Stelios725 charmander Citylights Ziekr thecrazycretan T C Scandal orange crush igeorgeoikonomo EiriniS20 xraxra katerinavld leo41 SlimShady Κλημεντίνη Stif6 KingPoul Lathy Nikoleta_Giann tfghp ale Paragontas7000 Georgekk TonyMontanaEse Jimmis18 nucomer pinkheart Nala Dr. Gl. Luminous fockos Gus Roger10 lnesb Nikkkpat george777 Manolo165 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Theodora03: Καλύτερα να πάρεις κ 2η γνώμη. Εδώ οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν να σε βοηθήσουν και για θέματα υγείας κ φαρμακευτικές αγωγές καλό είναι να ρωτάμε μόνο τον γιατρό μας Click για ανάπτυξη... Ναι εννοείται ήδη ρώτησα κ θα πάω και σε άλλο απλά ήθελα να δω μήπως κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 11:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #34 20-11-21 11:13 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι εννοείται ήδη ρώτησα κ θα πάω και σε άλλο απλά ήθελα να δω μήπως κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία Click για ανάπτυξη... Στο επιπεδο ΤSH που εισαι δεν υπαρχουν ορατα συμπτωματα εκτος την υποψιας οτι δεχεσαι κιλακια που δεν τα δικαιουσαι. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 11:33 Ο Guest 881237: #35 20-11-21 11:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Στο επιπεδο ΤSH που εισαι δεν υπαρχουν ορατα συμπτωματα εκτος την υποψιας οτι δεχεσαι κιλακια που δεν τα δικαιουσαι. Click για ανάπτυξη... Όχι κιλά δεν έχω βάλει αλλά υπάρχουν και άλλα συμπτώματα. Εμένα μου πέφτουν τα μαλλιά και κυρίως κακή ψυχολογία Αν και για το δεύτερο υπάρχει λόγος. Νιώθω ότι αυτό επιδεινώνει την θλίψη μου Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Νοεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #36 20-11-21 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι κιλά δεν έχω βάλει αλλά υπάρχουν και άλλα συμπτώματα. Εμένα μου πέφτουν τα μαλλιά και κυρίως κακή ψυχολογία Αν και για το δεύτερο υπάρχει λόγος. Νιώθω ότι αυτό επιδεινώνει την θλίψη μου Click για ανάπτυξη... H ελειψη θυροξινης επειραζει τον ψυχισμο αλλα οταν λειπει πολυ , οχι σε σενα. Για αδυναμα μαλλια και αν πεφτουν δες και τον αιματοκριτη σου και την αποχη απο το ψωμι. Τελευταία επεξεργασία: 20 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:31 Ο Guest 881237: #37 20-11-21 13:31 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: H ελειψη θυροξινης επειραζει τον ψυχισμο αλλα οταν λειπει πολυ , οχι σε σενα. Για αδυναμα μαλλια και αν πεφτουν δες και τον αιματοκριτη σου και την αποχη απο το ψωμι. Click για ανάπτυξη... Και για το άλλο τι να κάνω ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 20-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Και για το άλλο τι να κάνω ; Click για ανάπτυξη... Ποιο ειναι το αλλο? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:50 Ο Guest 881237: #39 20-11-21 13:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ποιο ειναι το αλλο? Click για ανάπτυξη... Που νιώθω απαίσια. Και όλο κλαίω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 14:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 20-11-21 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Που νιώθω απαίσια Click για ανάπτυξη... ε αυτο ειναι δυσκολο. Η καλυτερη θεραπεια , ανεξοδη αλλα δυσκολοτερη ειναι να ερωτευτεις, με ανταποκριση ομως. Η αλλη ειναι θεραπεια λογου σε ψυχολογο ή ψυχιατρο για τόνωση της αυτοποπηθησης και την αυτοεκτιμησης σου. Να προσπαθεις να ζεις εξω απο το σπιτι και ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους. Ενα σκυλακι του καναπε ενα μαλτεζακι θα βοηθησει. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hajj Unboxholics MarcoReus ggl VforVendetta tsiobieman spring day Αννα1 το κοριτσι του μαη Dora140303 jims Ανώνυμη liana Panos_02 Pharmacist01 Αλκης Κ. snowy Αναστασία197 constansn Stelios725 charmander Citylights Ziekr thecrazycretan T C Scandal orange crush igeorgeoikonomo EiriniS20 xraxra katerinavld leo41 SlimShady Κλημεντίνη Stif6 KingPoul Lathy Nikoleta_Giann tfghp ale Paragontas7000 Georgekk TonyMontanaEse Jimmis18 nucomer pinkheart Nala Dr. Gl. Luminous fockos Gus Roger10 lnesb Nikkkpat george777 Manolo165 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι εννοείται ήδη ρώτησα κ θα πάω και σε άλλο απλά ήθελα να δω μήπως κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία Click για ανάπτυξη... Στο επιπεδο ΤSH που εισαι δεν υπαρχουν ορατα συμπτωματα εκτος την υποψιας οτι δεχεσαι κιλακια που δεν τα δικαιουσαι.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 11:33 Ο Guest 881237: #35 20-11-21 11:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Στο επιπεδο ΤSH που εισαι δεν υπαρχουν ορατα συμπτωματα εκτος την υποψιας οτι δεχεσαι κιλακια που δεν τα δικαιουσαι. Click για ανάπτυξη... Όχι κιλά δεν έχω βάλει αλλά υπάρχουν και άλλα συμπτώματα. Εμένα μου πέφτουν τα μαλλιά και κυρίως κακή ψυχολογία Αν και για το δεύτερο υπάρχει λόγος. Νιώθω ότι αυτό επιδεινώνει την θλίψη μου Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Νοεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #36 20-11-21 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι κιλά δεν έχω βάλει αλλά υπάρχουν και άλλα συμπτώματα. Εμένα μου πέφτουν τα μαλλιά και κυρίως κακή ψυχολογία Αν και για το δεύτερο υπάρχει λόγος. Νιώθω ότι αυτό επιδεινώνει την θλίψη μου Click για ανάπτυξη... H ελειψη θυροξινης επειραζει τον ψυχισμο αλλα οταν λειπει πολυ , οχι σε σενα. Για αδυναμα μαλλια και αν πεφτουν δες και τον αιματοκριτη σου και την αποχη απο το ψωμι. Τελευταία επεξεργασία: 20 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:31 Ο Guest 881237: #37 20-11-21 13:31 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: H ελειψη θυροξινης επειραζει τον ψυχισμο αλλα οταν λειπει πολυ , οχι σε σενα. Για αδυναμα μαλλια και αν πεφτουν δες και τον αιματοκριτη σου και την αποχη απο το ψωμι. Click για ανάπτυξη... Και για το άλλο τι να κάνω ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 20-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Και για το άλλο τι να κάνω ; Click για ανάπτυξη... Ποιο ειναι το αλλο? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:50 Ο Guest 881237: #39 20-11-21 13:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ποιο ειναι το αλλο? Click για ανάπτυξη... Που νιώθω απαίσια. Και όλο κλαίω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 14:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 20-11-21 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Που νιώθω απαίσια Click για ανάπτυξη... ε αυτο ειναι δυσκολο. Η καλυτερη θεραπεια , ανεξοδη αλλα δυσκολοτερη ειναι να ερωτευτεις, με ανταποκριση ομως. Η αλλη ειναι θεραπεια λογου σε ψυχολογο ή ψυχιατρο για τόνωση της αυτοποπηθησης και την αυτοεκτιμησης σου. Να προσπαθεις να ζεις εξω απο το σπιτι και ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους. Ενα σκυλακι του καναπε ενα μαλτεζακι θα βοηθησει. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hajj Unboxholics MarcoReus ggl VforVendetta tsiobieman spring day Αννα1 το κοριτσι του μαη Dora140303 jims Ανώνυμη liana Panos_02 Pharmacist01 Αλκης Κ. snowy Αναστασία197 constansn Stelios725 charmander Citylights Ziekr thecrazycretan T C Scandal orange crush igeorgeoikonomo EiriniS20 xraxra katerinavld leo41 SlimShady Κλημεντίνη Stif6 KingPoul Lathy Nikoleta_Giann tfghp ale Paragontas7000 Georgekk TonyMontanaEse Jimmis18 nucomer pinkheart Nala Dr. Gl. Luminous fockos Gus Roger10 lnesb Nikkkpat george777 Manolo165 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Στο επιπεδο ΤSH που εισαι δεν υπαρχουν ορατα συμπτωματα εκτος την υποψιας οτι δεχεσαι κιλακια που δεν τα δικαιουσαι. Click για ανάπτυξη... Όχι κιλά δεν έχω βάλει αλλά υπάρχουν και άλλα συμπτώματα. Εμένα μου πέφτουν τα μαλλιά και κυρίως κακή ψυχολογία Αν και για το δεύτερο υπάρχει λόγος. Νιώθω ότι αυτό επιδεινώνει την θλίψη μου
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #36 20-11-21 13:09 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι κιλά δεν έχω βάλει αλλά υπάρχουν και άλλα συμπτώματα. Εμένα μου πέφτουν τα μαλλιά και κυρίως κακή ψυχολογία Αν και για το δεύτερο υπάρχει λόγος. Νιώθω ότι αυτό επιδεινώνει την θλίψη μου Click για ανάπτυξη... H ελειψη θυροξινης επειραζει τον ψυχισμο αλλα οταν λειπει πολυ , οχι σε σενα. Για αδυναμα μαλλια και αν πεφτουν δες και τον αιματοκριτη σου και την αποχη απο το ψωμι. Τελευταία επεξεργασία: 20 Νοεμβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:31 Ο Guest 881237: #37 20-11-21 13:31 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: H ελειψη θυροξινης επειραζει τον ψυχισμο αλλα οταν λειπει πολυ , οχι σε σενα. Για αδυναμα μαλλια και αν πεφτουν δες και τον αιματοκριτη σου και την αποχη απο το ψωμι. Click για ανάπτυξη... Και για το άλλο τι να κάνω ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 20-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Και για το άλλο τι να κάνω ; Click για ανάπτυξη... Ποιο ειναι το αλλο? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:50 Ο Guest 881237: #39 20-11-21 13:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ποιο ειναι το αλλο? Click για ανάπτυξη... Που νιώθω απαίσια. Και όλο κλαίω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 14:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 20-11-21 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Που νιώθω απαίσια Click για ανάπτυξη... ε αυτο ειναι δυσκολο. Η καλυτερη θεραπεια , ανεξοδη αλλα δυσκολοτερη ειναι να ερωτευτεις, με ανταποκριση ομως. Η αλλη ειναι θεραπεια λογου σε ψυχολογο ή ψυχιατρο για τόνωση της αυτοποπηθησης και την αυτοεκτιμησης σου. Να προσπαθεις να ζεις εξω απο το σπιτι και ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους. Ενα σκυλακι του καναπε ενα μαλτεζακι θα βοηθησει. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hajj Unboxholics MarcoReus ggl VforVendetta tsiobieman spring day Αννα1 το κοριτσι του μαη Dora140303 jims Ανώνυμη liana Panos_02 Pharmacist01 Αλκης Κ. snowy Αναστασία197 constansn Stelios725 charmander Citylights Ziekr thecrazycretan T C Scandal orange crush igeorgeoikonomo EiriniS20 xraxra katerinavld leo41 SlimShady Κλημεντίνη Stif6 KingPoul Lathy Nikoleta_Giann tfghp ale Paragontas7000 Georgekk TonyMontanaEse Jimmis18 nucomer pinkheart Nala Dr. Gl. Luminous fockos Gus Roger10 lnesb Nikkkpat george777 Manolo165 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι κιλά δεν έχω βάλει αλλά υπάρχουν και άλλα συμπτώματα. Εμένα μου πέφτουν τα μαλλιά και κυρίως κακή ψυχολογία Αν και για το δεύτερο υπάρχει λόγος. Νιώθω ότι αυτό επιδεινώνει την θλίψη μου Click για ανάπτυξη... H ελειψη θυροξινης επειραζει τον ψυχισμο αλλα οταν λειπει πολυ , οχι σε σενα. Για αδυναμα μαλλια και αν πεφτουν δες και τον αιματοκριτη σου και την αποχη απο το ψωμι.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:31 Ο Guest 881237: #37 20-11-21 13:31 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: H ελειψη θυροξινης επειραζει τον ψυχισμο αλλα οταν λειπει πολυ , οχι σε σενα. Για αδυναμα μαλλια και αν πεφτουν δες και τον αιματοκριτη σου και την αποχη απο το ψωμι. Click για ανάπτυξη... Και για το άλλο τι να κάνω ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 20-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Και για το άλλο τι να κάνω ; Click για ανάπτυξη... Ποιο ειναι το αλλο? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:50 Ο Guest 881237: #39 20-11-21 13:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ποιο ειναι το αλλο? Click για ανάπτυξη... Που νιώθω απαίσια. Και όλο κλαίω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 14:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 20-11-21 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Που νιώθω απαίσια Click για ανάπτυξη... ε αυτο ειναι δυσκολο. Η καλυτερη θεραπεια , ανεξοδη αλλα δυσκολοτερη ειναι να ερωτευτεις, με ανταποκριση ομως. Η αλλη ειναι θεραπεια λογου σε ψυχολογο ή ψυχιατρο για τόνωση της αυτοποπηθησης και την αυτοεκτιμησης σου. Να προσπαθεις να ζεις εξω απο το σπιτι και ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους. Ενα σκυλακι του καναπε ενα μαλτεζακι θα βοηθησει. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hajj Unboxholics MarcoReus ggl VforVendetta tsiobieman spring day Αννα1 το κοριτσι του μαη Dora140303 jims Ανώνυμη liana Panos_02 Pharmacist01 Αλκης Κ. snowy Αναστασία197 constansn Stelios725 charmander Citylights Ziekr thecrazycretan T C Scandal orange crush igeorgeoikonomo EiriniS20 xraxra katerinavld leo41 SlimShady Κλημεντίνη Stif6 KingPoul Lathy Nikoleta_Giann tfghp ale Paragontas7000 Georgekk TonyMontanaEse Jimmis18 nucomer pinkheart Nala Dr. Gl. Luminous fockos Gus Roger10 lnesb Nikkkpat george777 Manolo165 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: H ελειψη θυροξινης επειραζει τον ψυχισμο αλλα οταν λειπει πολυ , οχι σε σενα. Για αδυναμα μαλλια και αν πεφτουν δες και τον αιματοκριτη σου και την αποχη απο το ψωμι. Click για ανάπτυξη... Και για το άλλο τι να κάνω ;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:42 Ο ιωαννηs έγραψε: #38 20-11-21 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Και για το άλλο τι να κάνω ; Click για ανάπτυξη... Ποιο ειναι το αλλο? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:50 Ο Guest 881237: #39 20-11-21 13:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ποιο ειναι το αλλο? Click για ανάπτυξη... Που νιώθω απαίσια. Και όλο κλαίω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 14:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 20-11-21 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Που νιώθω απαίσια Click για ανάπτυξη... ε αυτο ειναι δυσκολο. Η καλυτερη θεραπεια , ανεξοδη αλλα δυσκολοτερη ειναι να ερωτευτεις, με ανταποκριση ομως. Η αλλη ειναι θεραπεια λογου σε ψυχολογο ή ψυχιατρο για τόνωση της αυτοποπηθησης και την αυτοεκτιμησης σου. Να προσπαθεις να ζεις εξω απο το σπιτι και ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους. Ενα σκυλακι του καναπε ενα μαλτεζακι θα βοηθησει. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hajj Unboxholics MarcoReus ggl VforVendetta tsiobieman spring day Αννα1 το κοριτσι του μαη Dora140303 jims Ανώνυμη liana Panos_02 Pharmacist01 Αλκης Κ. snowy Αναστασία197 constansn Stelios725 charmander Citylights Ziekr thecrazycretan T C Scandal orange crush igeorgeoikonomo EiriniS20 xraxra katerinavld leo41 SlimShady Κλημεντίνη Stif6 KingPoul Lathy Nikoleta_Giann tfghp ale Paragontas7000 Georgekk TonyMontanaEse Jimmis18 nucomer pinkheart Nala Dr. Gl. Luminous fockos Gus Roger10 lnesb Nikkkpat george777 Manolo165 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Και για το άλλο τι να κάνω ; Click για ανάπτυξη... Ποιο ειναι το αλλο?
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 13:50 Ο Guest 881237: #39 20-11-21 13:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ποιο ειναι το αλλο? Click για ανάπτυξη... Που νιώθω απαίσια. Και όλο κλαίω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 14:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 20-11-21 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Που νιώθω απαίσια Click για ανάπτυξη... ε αυτο ειναι δυσκολο. Η καλυτερη θεραπεια , ανεξοδη αλλα δυσκολοτερη ειναι να ερωτευτεις, με ανταποκριση ομως. Η αλλη ειναι θεραπεια λογου σε ψυχολογο ή ψυχιατρο για τόνωση της αυτοποπηθησης και την αυτοεκτιμησης σου. Να προσπαθεις να ζεις εξω απο το σπιτι και ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους. Ενα σκυλακι του καναπε ενα μαλτεζακι θα βοηθησει. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ποιο ειναι το αλλο? Click για ανάπτυξη... Που νιώθω απαίσια. Και όλο κλαίω
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2021 στις 14:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #40 20-11-21 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Που νιώθω απαίσια Click για ανάπτυξη... ε αυτο ειναι δυσκολο. Η καλυτερη θεραπεια , ανεξοδη αλλα δυσκολοτερη ειναι να ερωτευτεις, με ανταποκριση ομως. Η αλλη ειναι θεραπεια λογου σε ψυχολογο ή ψυχιατρο για τόνωση της αυτοποπηθησης και την αυτοεκτιμησης σου. Να προσπαθεις να ζεις εξω απο το σπιτι και ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους. Ενα σκυλακι του καναπε ενα μαλτεζακι θα βοηθησει.
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Που νιώθω απαίσια Click για ανάπτυξη... ε αυτο ειναι δυσκολο. Η καλυτερη θεραπεια , ανεξοδη αλλα δυσκολοτερη ειναι να ερωτευτεις, με ανταποκριση ομως. Η αλλη ειναι θεραπεια λογου σε ψυχολογο ή ψυχιατρο για τόνωση της αυτοποπηθησης και την αυτοεκτιμησης σου. Να προσπαθεις να ζεις εξω απο το σπιτι και ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους. Ενα σκυλακι του καναπε ενα μαλτεζακι θα βοηθησει.