antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:46 Ο antis έγραψε: #801 25-09-14 22:46 Αρχική Δημοσίευση από CIVILALEX: παιδια να ρωτήσω κάτι που δεν έχει διευκρινιστεί εγώ είμαι κάτοικος Καβάλας και οι γονεις μου εχουν ιδιοκτητο σπιτι στην Θεσσαλονίκη, στο όνομα της μητέρας μου, αλλα μενουν Καβάλα και αυτος ειναι ο τόπος μόνιμης κατοικίας τους και δικός μου. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχω δικαίωμα μεταγγραφής απο Ξανθη σε Θεσσαλονίκη?Δηλάδη με την έννοια να εχουν σπίτι οι γονεις του φοιτητη που είπε ο Λοβέρδος, εννοεί να μένουν αυτοί η και να εχουν στην ιδιοκτησία τους? Click για ανάπτυξη... Μένεις μόνιμα Καβάλα δηλαδή οι γονείς σου και πέρασες Ξάνθη και θέλεις να πάρεις μετεγγραφή Θεσσαλονίκη ? Ποιος ο λόγος? όσο για το σπίτι της Θεσσαλονίκης πολύ απλά μπορείτε να το νοικιάσετε και με αυτά τα λεφτά να βρεις σπίτι στην Ξάνθη Επίσης νομίζω ότι η Καβάλα είναι πιο κοντά στην Ξάνθη από ότι Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CIVILALEX Νεοφερμένο μέλος Η CIVILALEX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:56 Η CIVILALEX: #802 25-09-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από antis: Μένεις μόνιμα Καβάλα δηλαδή οι γονείς σου και πέρασες Ξάνθη και θέλεις να πάρεις μετεγγραφή Θεσσαλονίκη ? Ποιος ο λόγος? όσο για το σπίτι της Θεσσαλονίκης πολύ απλά μπορείτε να το νοικιάσετε και με αυτά τα λεφτά να βρεις σπίτι στην Ξάνθη Επίσης νομίζω ότι η Καβάλα είναι πιο κοντά στην Ξάνθη από ότι Θεσσαλονίκη Click για ανάπτυξη... μακάρι να ηταν τοσο απλά τα πράγματα άλλα το σπιτι στην Θεσσαλονικη δεν μπορει να νοικιαστει γιατι το χρησιμοποιει ο πατερας μου για την δουλεια που πηγαινοερχεται και απλα θα εμενε μαζι μου, η Καβαλα οντως είναι πιο κοντα στη Θεσσαλονίκη και προς θεου δεν με ενδιαφερει να παω να κανω και καλα "ζωαρα", το θεμα ειναι καθαρα οικονομικό, εξαλλου η ξανθη μου αρεσε πολύ σαν πόλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:58 Ο antis έγραψε: #803 25-09-14 22:58 Αρχική Δημοσίευση από CIVILALEX: μακάρι να ηταν τοσο απλά τα πράγματα άλλα το σπιτι στην Θεσσαλονικη δεν μπορει να νοικιαστει γιατι το χρησιμοποιει ο πατερας μου για την δουλεια που πηγαινοερχεται και απλα θα εμενε μαζι μου, η Καβαλα οντως είναι πιο κοντα στη Θεσσαλονίκη και προς θεου δεν με ενδιαφερει να παω να κανω και καλα "ζωαρα", το θεμα ειναι καθαρα οικονομικό, εξαλλου η ξανθη μου αρεσε πολύ σαν πόλη Click για ανάπτυξη... Έχοντας σπίτι στη Θεσσαλονίκη σίγουρα θα σε βόλευε περισσότερο αλλά επειδή η μόνιμη κατοικίας σας είναι η Καβάλα και επειδή η Ξάνθη είναι πιο κοντά ίσως υπάρχει θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CIVILALEX Νεοφερμένο μέλος Η CIVILALEX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:03 Η CIVILALEX: #804 25-09-14 23:03 Αρχική Δημοσίευση από antis: Έχοντας σπίτι στη Θεσσαλονίκη σίγουρα θα σε βόλευε περισσότερο αλλά επειδή η μόνιμη κατοικίας σας είναι η Καβάλα και επειδή η Ξάνθη είναι πιο κοντά ίσως υπάρχει θέμα. Click για ανάπτυξη... ε και γω ετσι νομίζω, θα βόλευε αλλα δεν πειραζει, ας την παρει κανένας που την έχει περισσότερο ανάγκη, εδω μας ανοίγεται το μέλλον, με αυτα θα φαγωνόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:05 Ο antis έγραψε: #805 25-09-14 23:05 Αρχική Δημοσίευση από CIVILALEX: ε και γω ετσι νομίζω, θα βόλευε αλλα δεν πειραζει, ας την παρει κανένας που την έχει περισσότερο ανάγκη, εδω μας ανοίγεται το μέλλον, με αυτα θα φαγωνόμαστε! Click για ανάπτυξη... Πάντως αυτοί είναι και περίεργοι στο τέλος μπορεί να σας πουν ότι όσοι έχετε δεύτερο σπίτι σε άλλη πόλη είστε και πλούσιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CIVILALEX Νεοφερμένο μέλος Η CIVILALEX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:58 Η CIVILALEX: #806 26-09-14 11:58 Αρχική Δημοσίευση από antis: Πάντως αυτοί είναι και περίεργοι στο τέλος μπορεί να σας πουν ότι όσοι έχετε δεύτερο σπίτι σε άλλη πόλη είστε και πλούσιοι Click για ανάπτυξη... ουυυυ τι να σου πω, ετσι ουτε στεγαστικο επίδομα δικαιούμαι, ουτε μεταγγραφή απ'οτι φαίνεται και πληρώνουμε και ΕΝΦΙΑ και ιστορίες, εγω ξέρω πως όταν είναι να βαλουν κανα καινουριο φόρο, τακα τακα λειτουργουν, ουτε 2ημερο δεν κρατα η διαπραγματευση του νόμου, οταν είναι να δωσουν τίποτα η να παρουν κανα μετρο για τον πολίτη π.χ μεταγγραφη, ολοι βλέπουμε απο βδομαδα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Linda123 Νεοφερμένο μέλος Η Linda123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:09 Η Linda123 έγραψε: #807 26-09-14 22:09 Δηλαδη με τα νεα δεδομενα ,παρολο που μενω Κοζανη και πιο κοντα ειναι η Θεσσαλονικη,δεν μπορω να παρω μετεγγραφη για οικονομικους λογους; Μα μονο 2 τμηματα υπαρχουν σε ολη την Ελλαδα,η αγγλικη της Αθηνας,οπου και περασα,και της Θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantinab199 Εκκολαπτόμενο μέλος Η konstantinab199 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:37 Η konstantinab199: #808 27-09-14 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Linda123: Δηλαδη με τα νεα δεδομενα ,παρολο που μενω Κοζανη και πιο κοντα ειναι η Θεσσαλονικη,δεν μπορω να παρω μετεγγραφη για οικονομικους λογους; Μα μονο 2 τμηματα υπαρχουν σε ολη την Ελλαδα,η αγγλικη της Αθηνας,οπου και περασα,και της Θεσσαλονικης Click για ανάπτυξη... όχι .Δεν μπορεις να πας γαιτί ειπε οτι σε θεσσαλονικη,αθηνα ,πειρεα δεν γινονται μεταγραφες για να πας παρα μονο αν μενει η οικογενεια σου εκει ή εχεις αδερφο,αδεφη. Αλλα ετσι κι αλλιως ειπε πως το οικονομικο κριτηριο δεν θα πολυισχυσει "γιατι ποιος βγαζει 50.000 για να μην το δικαιουται?" το ειπε το πρωι χτες στο MEGA... Δεν πειραζει ρε συ και η αθηνα ωραια ειναι ! ασε που μαλλον οσοι παρουν μεταγραφη(ελπιζω γιατι ειμαι και πολυτεκνη και με αδερφη σε αλλη πολη στην οποια θελω να παω)θα χασουν το 6μηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnyman Νεοφερμένο μέλος Ο johnyman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:37 Ο johnyman έγραψε: #809 27-09-14 18:37 να ρωτησω κατι!περιμενω μετεγγραφη για θεσσαλονικη ενω περασα πατρα πολιτικων μηχανικων.θα ξεκινησω απθ να παρακολουθω γιατι δεν εχω τη δυνατοτητα να νοικιασω σπιτι αυτον τον καιρο.με τα εργαστηρια στη θεσσαλονικη αν τελικα παρω μετεγγραφη τι γινεται?θα τα παρακολουθησω στο γ εξαμηνο?και αν τελικα δεν παρω μετεγγραφη τα εργαστηρια στην πατρα παλι στο γ εξαμηνο?πλιζ χελπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steve391242 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:53 Ο steve391242: #810 27-09-14 18:53 Θα μπορεις σε οποιο πανεπιστημιο και να εισαι εν τελη να κανεις τα εργαστηρια του 1ου εξαμηνου μαζι με το 3ο,οπως μπορουν και τα κανουν οσοι κοπηκαν στο 1ο εξαμηνο και τα επαναλαμβανουν ενα χρονο μετα. Στην χειροτερη να εχεις θεμα με καποιο μαθημα 2ου,3ου εξαμηνου που μπορει να εχει προαπαιτουμενο απο το 1ο αλλα αυτο εξαρταται απο την σχολη σου,το μαθημα,τον καθηγητη κτλ και φανταζομαι αυτα τα μαθηματα ειναι πολυ λιγα εως και κανενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φλοισβοςλαερ Νεοφερμένο μέλος Ο φλοισβοςλαερ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:56 Ο φλοισβοςλαερ: #811 27-09-14 18:56 Τι θα κάνετε μεχρι να εγκριθεί η μεταγραφή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnyman Νεοφερμένο μέλος Ο johnyman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:14 Ο johnyman έγραψε: #812 27-09-14 19:14 Αρχική Δημοσίευση από steve391242: Θα μπορεις σε οποιο πανεπιστημιο και να εισαι εν τελη να κανεις τα εργαστηρια του 1ου εξαμηνου μαζι με το 3ο,οπως μπορουν και τα κανουν οσοι κοπηκαν στο 1ο εξαμηνο και τα επαναλαμβανουν ενα χρονο μετα. Στην χειροτερη να εχεις θεμα με καποιο μαθημα 2ου,3ου εξαμηνου που μπορει να εχει προαπαιτουμενο απο το 1ο αλλα αυτο εξαρταται απο την σχολη σου,το μαθημα,τον καθηγητη κτλ και φανταζομαι αυτα τα μαθηματα ειναι πολυ λιγα εως και κανενα. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VasilisSt_ Νεοφερμένο μέλος Ο VasilisSt_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:33 Ο VasilisSt_: #813 27-09-14 20:33 Υπάρχει κάποιος/α που περιμένει μετεγγραφή για ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ, αλλά θα παρακολουθήσει τα μαθήματα στη Θεσσαλονίκη εξ' αρχής ;;; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Aspt Νεοφερμένο μέλος Η Fotini Aspt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:47 Η Fotini Aspt: #814 27-09-14 20:47 Aπό τη στιγμή που είναι σχεδόν σίγουρη η μεταγραφή μου (με τα σημερινά δεδομένα πάντα) μπορώ να πάω να παρακολουθήσω μαθήματα στο τμήμα που περιμένω μετεγγραφή ; Και σε περίπτωση που χαθεί το εξάμηνο τι ακριβώς γίνεται μετά; πότε αναπληρώνεται ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:08 Ο DumeNuke έγραψε: #815 27-09-14 22:08 Τα αμφιθέατρα των πανεπιστημίων είναι ανοικτά για όλους. Μπορείς να έχεις περάσει Μαθηματικό και να παρακολουθήσεις διάλεξη στη Νομική. Κανείς δεν θα σε ρωτήσει αν είσαι γραμμένος ή όχι, προκειμένου να παρακολουθήσεις. Αυτό που, ενδεχομένως, δεν θα μπορείς να παρακολουθήσεις, είναι τα εργαστήρια. Εκεί, από όσο ξέρω, πρέπει να είναι εγγεγραμμένο το όνομα σου στον κατάλογο (να είσαι φοιτητής του τμήματος), για να σε αφήσουν. Για τις εξετάσεις, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου εξετάζονται το χειμώνα και μαθήματα του εαρινού το καλοκαίρι. Δηλαδή, αν δεν περάσεις μαθήματα του 1ου εξαμήνου, έχεις ξανά δικαίωμα να εξεταστείς το 3ο/5ο/7ο κτλπ εξάμηνο. Κατά την εξεταστική του 2ου εξαμήνου δεν μπορείς να εξεταστείς σε μαθήματα του 1ου εξαμήνου. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ακριβώς παίζει με τις επαναληπτικές του Σεπτέμβρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Aspt Νεοφερμένο μέλος Η Fotini Aspt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:23 Η Fotini Aspt: #816 27-09-14 22:23 Δηλαδή ακόμα και αν δεν χαθεί το εξάμηνο και είναι απλά θέμα ενός με δύο μήνες για να γίνει η μετεγγραφή τι θα γίνει με τα εργαστήρια ; Γίνεται να συμμετέχουμε ή όχι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 03:11 Ο antis έγραψε: #817 28-09-14 03:11 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Για τις εξετάσεις, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου εξετάζονται το χειμώνα και μαθήματα του εαρινού το καλοκαίρι. Δηλαδή, αν δεν περάσεις μαθήματα του 1ου εξαμήνου, έχεις ξανά δικαίωμα να εξεταστείς το 3ο/5ο/7ο κτλπ εξάμηνο. Κατά την εξεταστική του 2ου εξαμήνου δεν μπορείς να εξεταστείς σε μαθήματα του 1ου εξαμήνου. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ακριβώς παίζει με τις επαναληπτικές του Σεπτέμβρη... Click για ανάπτυξη... Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου τα δίνεις τον Φεβρουάριο, τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου τα δίνεις τον Ιούνιο. Τον Σεπτέμβριο τα δίνει όλα. Οπότε εάν χρωστάς μάθημα του χειμερινού εξαμήνου και του εαρινού μπορείς να εξεταστείς το Σεπτέμβριο και πάλι. Αρχική Δημοσίευση από Fotini Aspt: Και σε περίπτωση που χαθεί το εξάμηνο τι ακριβώς γίνεται μετά; πότε αναπληρώνεται ; Click για ανάπτυξη... Δεν αναπληρώνεται το εξάμηνο. Συνεχίζεις για το δεύτερο εξάμηνο ''εαρινό'' και στο επόμενο (τρίτο) εξάμηνο, χειμερινό δηλαδή, δηλώνεις τα μαθήματα και του πρώτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2014 Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:52 Ο Alejandro che 7: #818 28-09-14 09:52 https://news247.gr/eidiseis/koinonia...ra_ta_krithria_gia_toys_foithtes.3051045.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:40 Ο Διονύσης13: #819 28-09-14 10:40 Νομίζω ότι αυτή η παράγραφος Βασικό κριτήριο θα είναι η επίδοση των φοιτητών στις πανελλαδικές εξετάσεις όταν πρόκειται για ομοειδή τμήματα της ίδιας περιφέρειας, ώστε να αποφευχθεί κατά το δυνατό ο συνωστισμός στα κεντρικά ιδρύματα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Click για ανάπτυξη... και αυτή Επίσης ορίζεται ότι ο αριθμός των μεταφερόμενων θέσεων δεν επιτρέπεται να ξεπερνά το 10% του αριθμού εισακτέων ανά σχολή. Click για ανάπτυξη... εφόσον ισχύουν, δίνουν την απάντηση για τον τρόπο που θα γίνουν οι μετεγγραφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantinab199 Εκκολαπτόμενο μέλος Η konstantinab199 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:14 Η konstantinab199: #820 28-09-14 11:14 Αρχική Δημοσίευση από φλοισβοςλαερ: Τι θα κάνετε μεχρι να εγκριθεί η μεταγραφή; Click για ανάπτυξη... εγώ προσωπικά θα πάω εκεί που περιμένω μεταγραφή γιατί ειμαι σε μια αρκετά σιγουρη κατηγορία και δεν εχει νόημα να πάω εκει που πέρασα διοτι μετά θα μου αναγνωρισουν το πολύ δυο μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie kostis76 patoma panaman Giota_pel Appolon tfghp aggelosst9 Paul77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από CIVILALEX: παιδια να ρωτήσω κάτι που δεν έχει διευκρινιστεί εγώ είμαι κάτοικος Καβάλας και οι γονεις μου εχουν ιδιοκτητο σπιτι στην Θεσσαλονίκη, στο όνομα της μητέρας μου, αλλα μενουν Καβάλα και αυτος ειναι ο τόπος μόνιμης κατοικίας τους και δικός μου. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχω δικαίωμα μεταγγραφής απο Ξανθη σε Θεσσαλονίκη?Δηλάδη με την έννοια να εχουν σπίτι οι γονεις του φοιτητη που είπε ο Λοβέρδος, εννοεί να μένουν αυτοί η και να εχουν στην ιδιοκτησία τους? Click για ανάπτυξη... Μένεις μόνιμα Καβάλα δηλαδή οι γονείς σου και πέρασες Ξάνθη και θέλεις να πάρεις μετεγγραφή Θεσσαλονίκη ? Ποιος ο λόγος? όσο για το σπίτι της Θεσσαλονίκης πολύ απλά μπορείτε να το νοικιάσετε και με αυτά τα λεφτά να βρεις σπίτι στην Ξάνθη Επίσης νομίζω ότι η Καβάλα είναι πιο κοντά στην Ξάνθη από ότι Θεσσαλονίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CIVILALEX Νεοφερμένο μέλος Η CIVILALEX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:56 Η CIVILALEX: #802 25-09-14 22:56 Αρχική Δημοσίευση από antis: Μένεις μόνιμα Καβάλα δηλαδή οι γονείς σου και πέρασες Ξάνθη και θέλεις να πάρεις μετεγγραφή Θεσσαλονίκη ? Ποιος ο λόγος? όσο για το σπίτι της Θεσσαλονίκης πολύ απλά μπορείτε να το νοικιάσετε και με αυτά τα λεφτά να βρεις σπίτι στην Ξάνθη Επίσης νομίζω ότι η Καβάλα είναι πιο κοντά στην Ξάνθη από ότι Θεσσαλονίκη Click για ανάπτυξη... μακάρι να ηταν τοσο απλά τα πράγματα άλλα το σπιτι στην Θεσσαλονικη δεν μπορει να νοικιαστει γιατι το χρησιμοποιει ο πατερας μου για την δουλεια που πηγαινοερχεται και απλα θα εμενε μαζι μου, η Καβαλα οντως είναι πιο κοντα στη Θεσσαλονίκη και προς θεου δεν με ενδιαφερει να παω να κανω και καλα "ζωαρα", το θεμα ειναι καθαρα οικονομικό, εξαλλου η ξανθη μου αρεσε πολύ σαν πόλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:58 Ο antis έγραψε: #803 25-09-14 22:58 Αρχική Δημοσίευση από CIVILALEX: μακάρι να ηταν τοσο απλά τα πράγματα άλλα το σπιτι στην Θεσσαλονικη δεν μπορει να νοικιαστει γιατι το χρησιμοποιει ο πατερας μου για την δουλεια που πηγαινοερχεται και απλα θα εμενε μαζι μου, η Καβαλα οντως είναι πιο κοντα στη Θεσσαλονίκη και προς θεου δεν με ενδιαφερει να παω να κανω και καλα "ζωαρα", το θεμα ειναι καθαρα οικονομικό, εξαλλου η ξανθη μου αρεσε πολύ σαν πόλη Click για ανάπτυξη... Έχοντας σπίτι στη Θεσσαλονίκη σίγουρα θα σε βόλευε περισσότερο αλλά επειδή η μόνιμη κατοικίας σας είναι η Καβάλα και επειδή η Ξάνθη είναι πιο κοντά ίσως υπάρχει θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CIVILALEX Νεοφερμένο μέλος Η CIVILALEX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:03 Η CIVILALEX: #804 25-09-14 23:03 Αρχική Δημοσίευση από antis: Έχοντας σπίτι στη Θεσσαλονίκη σίγουρα θα σε βόλευε περισσότερο αλλά επειδή η μόνιμη κατοικίας σας είναι η Καβάλα και επειδή η Ξάνθη είναι πιο κοντά ίσως υπάρχει θέμα. Click για ανάπτυξη... ε και γω ετσι νομίζω, θα βόλευε αλλα δεν πειραζει, ας την παρει κανένας που την έχει περισσότερο ανάγκη, εδω μας ανοίγεται το μέλλον, με αυτα θα φαγωνόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:05 Ο antis έγραψε: #805 25-09-14 23:05 Αρχική Δημοσίευση από CIVILALEX: ε και γω ετσι νομίζω, θα βόλευε αλλα δεν πειραζει, ας την παρει κανένας που την έχει περισσότερο ανάγκη, εδω μας ανοίγεται το μέλλον, με αυτα θα φαγωνόμαστε! Click για ανάπτυξη... Πάντως αυτοί είναι και περίεργοι στο τέλος μπορεί να σας πουν ότι όσοι έχετε δεύτερο σπίτι σε άλλη πόλη είστε και πλούσιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CIVILALEX Νεοφερμένο μέλος Η CIVILALEX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:58 Η CIVILALEX: #806 26-09-14 11:58 Αρχική Δημοσίευση από antis: Πάντως αυτοί είναι και περίεργοι στο τέλος μπορεί να σας πουν ότι όσοι έχετε δεύτερο σπίτι σε άλλη πόλη είστε και πλούσιοι Click για ανάπτυξη... ουυυυ τι να σου πω, ετσι ουτε στεγαστικο επίδομα δικαιούμαι, ουτε μεταγγραφή απ'οτι φαίνεται και πληρώνουμε και ΕΝΦΙΑ και ιστορίες, εγω ξέρω πως όταν είναι να βαλουν κανα καινουριο φόρο, τακα τακα λειτουργουν, ουτε 2ημερο δεν κρατα η διαπραγματευση του νόμου, οταν είναι να δωσουν τίποτα η να παρουν κανα μετρο για τον πολίτη π.χ μεταγγραφη, ολοι βλέπουμε απο βδομαδα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Linda123 Νεοφερμένο μέλος Η Linda123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:09 Η Linda123 έγραψε: #807 26-09-14 22:09 Δηλαδη με τα νεα δεδομενα ,παρολο που μενω Κοζανη και πιο κοντα ειναι η Θεσσαλονικη,δεν μπορω να παρω μετεγγραφη για οικονομικους λογους; Μα μονο 2 τμηματα υπαρχουν σε ολη την Ελλαδα,η αγγλικη της Αθηνας,οπου και περασα,και της Θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantinab199 Εκκολαπτόμενο μέλος Η konstantinab199 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:37 Η konstantinab199: #808 27-09-14 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Linda123: Δηλαδη με τα νεα δεδομενα ,παρολο που μενω Κοζανη και πιο κοντα ειναι η Θεσσαλονικη,δεν μπορω να παρω μετεγγραφη για οικονομικους λογους; Μα μονο 2 τμηματα υπαρχουν σε ολη την Ελλαδα,η αγγλικη της Αθηνας,οπου και περασα,και της Θεσσαλονικης Click για ανάπτυξη... όχι .Δεν μπορεις να πας γαιτί ειπε οτι σε θεσσαλονικη,αθηνα ,πειρεα δεν γινονται μεταγραφες για να πας παρα μονο αν μενει η οικογενεια σου εκει ή εχεις αδερφο,αδεφη. Αλλα ετσι κι αλλιως ειπε πως το οικονομικο κριτηριο δεν θα πολυισχυσει "γιατι ποιος βγαζει 50.000 για να μην το δικαιουται?" το ειπε το πρωι χτες στο MEGA... Δεν πειραζει ρε συ και η αθηνα ωραια ειναι ! ασε που μαλλον οσοι παρουν μεταγραφη(ελπιζω γιατι ειμαι και πολυτεκνη και με αδερφη σε αλλη πολη στην οποια θελω να παω)θα χασουν το 6μηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnyman Νεοφερμένο μέλος Ο johnyman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:37 Ο johnyman έγραψε: #809 27-09-14 18:37 να ρωτησω κατι!περιμενω μετεγγραφη για θεσσαλονικη ενω περασα πατρα πολιτικων μηχανικων.θα ξεκινησω απθ να παρακολουθω γιατι δεν εχω τη δυνατοτητα να νοικιασω σπιτι αυτον τον καιρο.με τα εργαστηρια στη θεσσαλονικη αν τελικα παρω μετεγγραφη τι γινεται?θα τα παρακολουθησω στο γ εξαμηνο?και αν τελικα δεν παρω μετεγγραφη τα εργαστηρια στην πατρα παλι στο γ εξαμηνο?πλιζ χελπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steve391242 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:53 Ο steve391242: #810 27-09-14 18:53 Θα μπορεις σε οποιο πανεπιστημιο και να εισαι εν τελη να κανεις τα εργαστηρια του 1ου εξαμηνου μαζι με το 3ο,οπως μπορουν και τα κανουν οσοι κοπηκαν στο 1ο εξαμηνο και τα επαναλαμβανουν ενα χρονο μετα. Στην χειροτερη να εχεις θεμα με καποιο μαθημα 2ου,3ου εξαμηνου που μπορει να εχει προαπαιτουμενο απο το 1ο αλλα αυτο εξαρταται απο την σχολη σου,το μαθημα,τον καθηγητη κτλ και φανταζομαι αυτα τα μαθηματα ειναι πολυ λιγα εως και κανενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φλοισβοςλαερ Νεοφερμένο μέλος Ο φλοισβοςλαερ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:56 Ο φλοισβοςλαερ: #811 27-09-14 18:56 Τι θα κάνετε μεχρι να εγκριθεί η μεταγραφή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnyman Νεοφερμένο μέλος Ο johnyman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:14 Ο johnyman έγραψε: #812 27-09-14 19:14 Αρχική Δημοσίευση από steve391242: Θα μπορεις σε οποιο πανεπιστημιο και να εισαι εν τελη να κανεις τα εργαστηρια του 1ου εξαμηνου μαζι με το 3ο,οπως μπορουν και τα κανουν οσοι κοπηκαν στο 1ο εξαμηνο και τα επαναλαμβανουν ενα χρονο μετα. Στην χειροτερη να εχεις θεμα με καποιο μαθημα 2ου,3ου εξαμηνου που μπορει να εχει προαπαιτουμενο απο το 1ο αλλα αυτο εξαρταται απο την σχολη σου,το μαθημα,τον καθηγητη κτλ και φανταζομαι αυτα τα μαθηματα ειναι πολυ λιγα εως και κανενα. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VasilisSt_ Νεοφερμένο μέλος Ο VasilisSt_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:33 Ο VasilisSt_: #813 27-09-14 20:33 Υπάρχει κάποιος/α που περιμένει μετεγγραφή για ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ, αλλά θα παρακολουθήσει τα μαθήματα στη Θεσσαλονίκη εξ' αρχής ;;; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Aspt Νεοφερμένο μέλος Η Fotini Aspt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:47 Η Fotini Aspt: #814 27-09-14 20:47 Aπό τη στιγμή που είναι σχεδόν σίγουρη η μεταγραφή μου (με τα σημερινά δεδομένα πάντα) μπορώ να πάω να παρακολουθήσω μαθήματα στο τμήμα που περιμένω μετεγγραφή ; Και σε περίπτωση που χαθεί το εξάμηνο τι ακριβώς γίνεται μετά; πότε αναπληρώνεται ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:08 Ο DumeNuke έγραψε: #815 27-09-14 22:08 Τα αμφιθέατρα των πανεπιστημίων είναι ανοικτά για όλους. Μπορείς να έχεις περάσει Μαθηματικό και να παρακολουθήσεις διάλεξη στη Νομική. Κανείς δεν θα σε ρωτήσει αν είσαι γραμμένος ή όχι, προκειμένου να παρακολουθήσεις. Αυτό που, ενδεχομένως, δεν θα μπορείς να παρακολουθήσεις, είναι τα εργαστήρια. Εκεί, από όσο ξέρω, πρέπει να είναι εγγεγραμμένο το όνομα σου στον κατάλογο (να είσαι φοιτητής του τμήματος), για να σε αφήσουν. Για τις εξετάσεις, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου εξετάζονται το χειμώνα και μαθήματα του εαρινού το καλοκαίρι. Δηλαδή, αν δεν περάσεις μαθήματα του 1ου εξαμήνου, έχεις ξανά δικαίωμα να εξεταστείς το 3ο/5ο/7ο κτλπ εξάμηνο. Κατά την εξεταστική του 2ου εξαμήνου δεν μπορείς να εξεταστείς σε μαθήματα του 1ου εξαμήνου. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ακριβώς παίζει με τις επαναληπτικές του Σεπτέμβρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Aspt Νεοφερμένο μέλος Η Fotini Aspt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:23 Η Fotini Aspt: #816 27-09-14 22:23 Δηλαδή ακόμα και αν δεν χαθεί το εξάμηνο και είναι απλά θέμα ενός με δύο μήνες για να γίνει η μετεγγραφή τι θα γίνει με τα εργαστήρια ; Γίνεται να συμμετέχουμε ή όχι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 03:11 Ο antis έγραψε: #817 28-09-14 03:11 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Για τις εξετάσεις, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου εξετάζονται το χειμώνα και μαθήματα του εαρινού το καλοκαίρι. Δηλαδή, αν δεν περάσεις μαθήματα του 1ου εξαμήνου, έχεις ξανά δικαίωμα να εξεταστείς το 3ο/5ο/7ο κτλπ εξάμηνο. Κατά την εξεταστική του 2ου εξαμήνου δεν μπορείς να εξεταστείς σε μαθήματα του 1ου εξαμήνου. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ακριβώς παίζει με τις επαναληπτικές του Σεπτέμβρη... Click για ανάπτυξη... Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου τα δίνεις τον Φεβρουάριο, τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου τα δίνεις τον Ιούνιο. Τον Σεπτέμβριο τα δίνει όλα. Οπότε εάν χρωστάς μάθημα του χειμερινού εξαμήνου και του εαρινού μπορείς να εξεταστείς το Σεπτέμβριο και πάλι. Αρχική Δημοσίευση από Fotini Aspt: Και σε περίπτωση που χαθεί το εξάμηνο τι ακριβώς γίνεται μετά; πότε αναπληρώνεται ; Click για ανάπτυξη... Δεν αναπληρώνεται το εξάμηνο. Συνεχίζεις για το δεύτερο εξάμηνο ''εαρινό'' και στο επόμενο (τρίτο) εξάμηνο, χειμερινό δηλαδή, δηλώνεις τα μαθήματα και του πρώτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2014 Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:52 Ο Alejandro che 7: #818 28-09-14 09:52 https://news247.gr/eidiseis/koinonia...ra_ta_krithria_gia_toys_foithtes.3051045.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:40 Ο Διονύσης13: #819 28-09-14 10:40 Νομίζω ότι αυτή η παράγραφος Βασικό κριτήριο θα είναι η επίδοση των φοιτητών στις πανελλαδικές εξετάσεις όταν πρόκειται για ομοειδή τμήματα της ίδιας περιφέρειας, ώστε να αποφευχθεί κατά το δυνατό ο συνωστισμός στα κεντρικά ιδρύματα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Click για ανάπτυξη... και αυτή Επίσης ορίζεται ότι ο αριθμός των μεταφερόμενων θέσεων δεν επιτρέπεται να ξεπερνά το 10% του αριθμού εισακτέων ανά σχολή. Click για ανάπτυξη... εφόσον ισχύουν, δίνουν την απάντηση για τον τρόπο που θα γίνουν οι μετεγγραφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantinab199 Εκκολαπτόμενο μέλος Η konstantinab199 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:14 Η konstantinab199: #820 28-09-14 11:14 Αρχική Δημοσίευση από φλοισβοςλαερ: Τι θα κάνετε μεχρι να εγκριθεί η μεταγραφή; Click για ανάπτυξη... εγώ προσωπικά θα πάω εκεί που περιμένω μεταγραφή γιατί ειμαι σε μια αρκετά σιγουρη κατηγορία και δεν εχει νόημα να πάω εκει που πέρασα διοτι μετά θα μου αναγνωρισουν το πολύ δυο μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie kostis76 patoma panaman Giota_pel Appolon tfghp aggelosst9 Paul77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antis: Μένεις μόνιμα Καβάλα δηλαδή οι γονείς σου και πέρασες Ξάνθη και θέλεις να πάρεις μετεγγραφή Θεσσαλονίκη ? Ποιος ο λόγος? όσο για το σπίτι της Θεσσαλονίκης πολύ απλά μπορείτε να το νοικιάσετε και με αυτά τα λεφτά να βρεις σπίτι στην Ξάνθη Επίσης νομίζω ότι η Καβάλα είναι πιο κοντά στην Ξάνθη από ότι Θεσσαλονίκη Click για ανάπτυξη... μακάρι να ηταν τοσο απλά τα πράγματα άλλα το σπιτι στην Θεσσαλονικη δεν μπορει να νοικιαστει γιατι το χρησιμοποιει ο πατερας μου για την δουλεια που πηγαινοερχεται και απλα θα εμενε μαζι μου, η Καβαλα οντως είναι πιο κοντα στη Θεσσαλονίκη και προς θεου δεν με ενδιαφερει να παω να κανω και καλα "ζωαρα", το θεμα ειναι καθαρα οικονομικό, εξαλλου η ξανθη μου αρεσε πολύ σαν πόλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:58 Ο antis έγραψε: #803 25-09-14 22:58 Αρχική Δημοσίευση από CIVILALEX: μακάρι να ηταν τοσο απλά τα πράγματα άλλα το σπιτι στην Θεσσαλονικη δεν μπορει να νοικιαστει γιατι το χρησιμοποιει ο πατερας μου για την δουλεια που πηγαινοερχεται και απλα θα εμενε μαζι μου, η Καβαλα οντως είναι πιο κοντα στη Θεσσαλονίκη και προς θεου δεν με ενδιαφερει να παω να κανω και καλα "ζωαρα", το θεμα ειναι καθαρα οικονομικό, εξαλλου η ξανθη μου αρεσε πολύ σαν πόλη Click για ανάπτυξη... Έχοντας σπίτι στη Θεσσαλονίκη σίγουρα θα σε βόλευε περισσότερο αλλά επειδή η μόνιμη κατοικίας σας είναι η Καβάλα και επειδή η Ξάνθη είναι πιο κοντά ίσως υπάρχει θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CIVILALEX Νεοφερμένο μέλος Η CIVILALEX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:03 Η CIVILALEX: #804 25-09-14 23:03 Αρχική Δημοσίευση από antis: Έχοντας σπίτι στη Θεσσαλονίκη σίγουρα θα σε βόλευε περισσότερο αλλά επειδή η μόνιμη κατοικίας σας είναι η Καβάλα και επειδή η Ξάνθη είναι πιο κοντά ίσως υπάρχει θέμα. Click για ανάπτυξη... ε και γω ετσι νομίζω, θα βόλευε αλλα δεν πειραζει, ας την παρει κανένας που την έχει περισσότερο ανάγκη, εδω μας ανοίγεται το μέλλον, με αυτα θα φαγωνόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:05 Ο antis έγραψε: #805 25-09-14 23:05 Αρχική Δημοσίευση από CIVILALEX: ε και γω ετσι νομίζω, θα βόλευε αλλα δεν πειραζει, ας την παρει κανένας που την έχει περισσότερο ανάγκη, εδω μας ανοίγεται το μέλλον, με αυτα θα φαγωνόμαστε! Click για ανάπτυξη... Πάντως αυτοί είναι και περίεργοι στο τέλος μπορεί να σας πουν ότι όσοι έχετε δεύτερο σπίτι σε άλλη πόλη είστε και πλούσιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CIVILALEX Νεοφερμένο μέλος Η CIVILALEX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:58 Η CIVILALEX: #806 26-09-14 11:58 Αρχική Δημοσίευση από antis: Πάντως αυτοί είναι και περίεργοι στο τέλος μπορεί να σας πουν ότι όσοι έχετε δεύτερο σπίτι σε άλλη πόλη είστε και πλούσιοι Click για ανάπτυξη... ουυυυ τι να σου πω, ετσι ουτε στεγαστικο επίδομα δικαιούμαι, ουτε μεταγγραφή απ'οτι φαίνεται και πληρώνουμε και ΕΝΦΙΑ και ιστορίες, εγω ξέρω πως όταν είναι να βαλουν κανα καινουριο φόρο, τακα τακα λειτουργουν, ουτε 2ημερο δεν κρατα η διαπραγματευση του νόμου, οταν είναι να δωσουν τίποτα η να παρουν κανα μετρο για τον πολίτη π.χ μεταγγραφη, ολοι βλέπουμε απο βδομαδα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Linda123 Νεοφερμένο μέλος Η Linda123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:09 Η Linda123 έγραψε: #807 26-09-14 22:09 Δηλαδη με τα νεα δεδομενα ,παρολο που μενω Κοζανη και πιο κοντα ειναι η Θεσσαλονικη,δεν μπορω να παρω μετεγγραφη για οικονομικους λογους; Μα μονο 2 τμηματα υπαρχουν σε ολη την Ελλαδα,η αγγλικη της Αθηνας,οπου και περασα,και της Θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantinab199 Εκκολαπτόμενο μέλος Η konstantinab199 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:37 Η konstantinab199: #808 27-09-14 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Linda123: Δηλαδη με τα νεα δεδομενα ,παρολο που μενω Κοζανη και πιο κοντα ειναι η Θεσσαλονικη,δεν μπορω να παρω μετεγγραφη για οικονομικους λογους; Μα μονο 2 τμηματα υπαρχουν σε ολη την Ελλαδα,η αγγλικη της Αθηνας,οπου και περασα,και της Θεσσαλονικης Click για ανάπτυξη... όχι .Δεν μπορεις να πας γαιτί ειπε οτι σε θεσσαλονικη,αθηνα ,πειρεα δεν γινονται μεταγραφες για να πας παρα μονο αν μενει η οικογενεια σου εκει ή εχεις αδερφο,αδεφη. Αλλα ετσι κι αλλιως ειπε πως το οικονομικο κριτηριο δεν θα πολυισχυσει "γιατι ποιος βγαζει 50.000 για να μην το δικαιουται?" το ειπε το πρωι χτες στο MEGA... Δεν πειραζει ρε συ και η αθηνα ωραια ειναι ! ασε που μαλλον οσοι παρουν μεταγραφη(ελπιζω γιατι ειμαι και πολυτεκνη και με αδερφη σε αλλη πολη στην οποια θελω να παω)θα χασουν το 6μηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnyman Νεοφερμένο μέλος Ο johnyman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:37 Ο johnyman έγραψε: #809 27-09-14 18:37 να ρωτησω κατι!περιμενω μετεγγραφη για θεσσαλονικη ενω περασα πατρα πολιτικων μηχανικων.θα ξεκινησω απθ να παρακολουθω γιατι δεν εχω τη δυνατοτητα να νοικιασω σπιτι αυτον τον καιρο.με τα εργαστηρια στη θεσσαλονικη αν τελικα παρω μετεγγραφη τι γινεται?θα τα παρακολουθησω στο γ εξαμηνο?και αν τελικα δεν παρω μετεγγραφη τα εργαστηρια στην πατρα παλι στο γ εξαμηνο?πλιζ χελπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steve391242 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:53 Ο steve391242: #810 27-09-14 18:53 Θα μπορεις σε οποιο πανεπιστημιο και να εισαι εν τελη να κανεις τα εργαστηρια του 1ου εξαμηνου μαζι με το 3ο,οπως μπορουν και τα κανουν οσοι κοπηκαν στο 1ο εξαμηνο και τα επαναλαμβανουν ενα χρονο μετα. Στην χειροτερη να εχεις θεμα με καποιο μαθημα 2ου,3ου εξαμηνου που μπορει να εχει προαπαιτουμενο απο το 1ο αλλα αυτο εξαρταται απο την σχολη σου,το μαθημα,τον καθηγητη κτλ και φανταζομαι αυτα τα μαθηματα ειναι πολυ λιγα εως και κανενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φλοισβοςλαερ Νεοφερμένο μέλος Ο φλοισβοςλαερ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:56 Ο φλοισβοςλαερ: #811 27-09-14 18:56 Τι θα κάνετε μεχρι να εγκριθεί η μεταγραφή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnyman Νεοφερμένο μέλος Ο johnyman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:14 Ο johnyman έγραψε: #812 27-09-14 19:14 Αρχική Δημοσίευση από steve391242: Θα μπορεις σε οποιο πανεπιστημιο και να εισαι εν τελη να κανεις τα εργαστηρια του 1ου εξαμηνου μαζι με το 3ο,οπως μπορουν και τα κανουν οσοι κοπηκαν στο 1ο εξαμηνο και τα επαναλαμβανουν ενα χρονο μετα. Στην χειροτερη να εχεις θεμα με καποιο μαθημα 2ου,3ου εξαμηνου που μπορει να εχει προαπαιτουμενο απο το 1ο αλλα αυτο εξαρταται απο την σχολη σου,το μαθημα,τον καθηγητη κτλ και φανταζομαι αυτα τα μαθηματα ειναι πολυ λιγα εως και κανενα. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VasilisSt_ Νεοφερμένο μέλος Ο VasilisSt_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:33 Ο VasilisSt_: #813 27-09-14 20:33 Υπάρχει κάποιος/α που περιμένει μετεγγραφή για ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ, αλλά θα παρακολουθήσει τα μαθήματα στη Θεσσαλονίκη εξ' αρχής ;;; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Aspt Νεοφερμένο μέλος Η Fotini Aspt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:47 Η Fotini Aspt: #814 27-09-14 20:47 Aπό τη στιγμή που είναι σχεδόν σίγουρη η μεταγραφή μου (με τα σημερινά δεδομένα πάντα) μπορώ να πάω να παρακολουθήσω μαθήματα στο τμήμα που περιμένω μετεγγραφή ; Και σε περίπτωση που χαθεί το εξάμηνο τι ακριβώς γίνεται μετά; πότε αναπληρώνεται ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:08 Ο DumeNuke έγραψε: #815 27-09-14 22:08 Τα αμφιθέατρα των πανεπιστημίων είναι ανοικτά για όλους. Μπορείς να έχεις περάσει Μαθηματικό και να παρακολουθήσεις διάλεξη στη Νομική. Κανείς δεν θα σε ρωτήσει αν είσαι γραμμένος ή όχι, προκειμένου να παρακολουθήσεις. Αυτό που, ενδεχομένως, δεν θα μπορείς να παρακολουθήσεις, είναι τα εργαστήρια. Εκεί, από όσο ξέρω, πρέπει να είναι εγγεγραμμένο το όνομα σου στον κατάλογο (να είσαι φοιτητής του τμήματος), για να σε αφήσουν. Για τις εξετάσεις, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου εξετάζονται το χειμώνα και μαθήματα του εαρινού το καλοκαίρι. Δηλαδή, αν δεν περάσεις μαθήματα του 1ου εξαμήνου, έχεις ξανά δικαίωμα να εξεταστείς το 3ο/5ο/7ο κτλπ εξάμηνο. Κατά την εξεταστική του 2ου εξαμήνου δεν μπορείς να εξεταστείς σε μαθήματα του 1ου εξαμήνου. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ακριβώς παίζει με τις επαναληπτικές του Σεπτέμβρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Aspt Νεοφερμένο μέλος Η Fotini Aspt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:23 Η Fotini Aspt: #816 27-09-14 22:23 Δηλαδή ακόμα και αν δεν χαθεί το εξάμηνο και είναι απλά θέμα ενός με δύο μήνες για να γίνει η μετεγγραφή τι θα γίνει με τα εργαστήρια ; Γίνεται να συμμετέχουμε ή όχι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 03:11 Ο antis έγραψε: #817 28-09-14 03:11 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Για τις εξετάσεις, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου εξετάζονται το χειμώνα και μαθήματα του εαρινού το καλοκαίρι. Δηλαδή, αν δεν περάσεις μαθήματα του 1ου εξαμήνου, έχεις ξανά δικαίωμα να εξεταστείς το 3ο/5ο/7ο κτλπ εξάμηνο. Κατά την εξεταστική του 2ου εξαμήνου δεν μπορείς να εξεταστείς σε μαθήματα του 1ου εξαμήνου. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ακριβώς παίζει με τις επαναληπτικές του Σεπτέμβρη... Click για ανάπτυξη... Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου τα δίνεις τον Φεβρουάριο, τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου τα δίνεις τον Ιούνιο. Τον Σεπτέμβριο τα δίνει όλα. Οπότε εάν χρωστάς μάθημα του χειμερινού εξαμήνου και του εαρινού μπορείς να εξεταστείς το Σεπτέμβριο και πάλι. Αρχική Δημοσίευση από Fotini Aspt: Και σε περίπτωση που χαθεί το εξάμηνο τι ακριβώς γίνεται μετά; πότε αναπληρώνεται ; Click για ανάπτυξη... Δεν αναπληρώνεται το εξάμηνο. Συνεχίζεις για το δεύτερο εξάμηνο ''εαρινό'' και στο επόμενο (τρίτο) εξάμηνο, χειμερινό δηλαδή, δηλώνεις τα μαθήματα και του πρώτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2014 Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:52 Ο Alejandro che 7: #818 28-09-14 09:52 https://news247.gr/eidiseis/koinonia...ra_ta_krithria_gia_toys_foithtes.3051045.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:40 Ο Διονύσης13: #819 28-09-14 10:40 Νομίζω ότι αυτή η παράγραφος Βασικό κριτήριο θα είναι η επίδοση των φοιτητών στις πανελλαδικές εξετάσεις όταν πρόκειται για ομοειδή τμήματα της ίδιας περιφέρειας, ώστε να αποφευχθεί κατά το δυνατό ο συνωστισμός στα κεντρικά ιδρύματα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Click για ανάπτυξη... και αυτή Επίσης ορίζεται ότι ο αριθμός των μεταφερόμενων θέσεων δεν επιτρέπεται να ξεπερνά το 10% του αριθμού εισακτέων ανά σχολή. Click για ανάπτυξη... εφόσον ισχύουν, δίνουν την απάντηση για τον τρόπο που θα γίνουν οι μετεγγραφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantinab199 Εκκολαπτόμενο μέλος Η konstantinab199 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:14 Η konstantinab199: #820 28-09-14 11:14 Αρχική Δημοσίευση από φλοισβοςλαερ: Τι θα κάνετε μεχρι να εγκριθεί η μεταγραφή; Click για ανάπτυξη... εγώ προσωπικά θα πάω εκεί που περιμένω μεταγραφή γιατί ειμαι σε μια αρκετά σιγουρη κατηγορία και δεν εχει νόημα να πάω εκει που πέρασα διοτι μετά θα μου αναγνωρισουν το πολύ δυο μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie kostis76 patoma panaman Giota_pel Appolon tfghp aggelosst9 Paul77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από CIVILALEX: μακάρι να ηταν τοσο απλά τα πράγματα άλλα το σπιτι στην Θεσσαλονικη δεν μπορει να νοικιαστει γιατι το χρησιμοποιει ο πατερας μου για την δουλεια που πηγαινοερχεται και απλα θα εμενε μαζι μου, η Καβαλα οντως είναι πιο κοντα στη Θεσσαλονίκη και προς θεου δεν με ενδιαφερει να παω να κανω και καλα "ζωαρα", το θεμα ειναι καθαρα οικονομικό, εξαλλου η ξανθη μου αρεσε πολύ σαν πόλη Click για ανάπτυξη... Έχοντας σπίτι στη Θεσσαλονίκη σίγουρα θα σε βόλευε περισσότερο αλλά επειδή η μόνιμη κατοικίας σας είναι η Καβάλα και επειδή η Ξάνθη είναι πιο κοντά ίσως υπάρχει θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CIVILALEX Νεοφερμένο μέλος Η CIVILALEX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:03 Η CIVILALEX: #804 25-09-14 23:03 Αρχική Δημοσίευση από antis: Έχοντας σπίτι στη Θεσσαλονίκη σίγουρα θα σε βόλευε περισσότερο αλλά επειδή η μόνιμη κατοικίας σας είναι η Καβάλα και επειδή η Ξάνθη είναι πιο κοντά ίσως υπάρχει θέμα. Click για ανάπτυξη... ε και γω ετσι νομίζω, θα βόλευε αλλα δεν πειραζει, ας την παρει κανένας που την έχει περισσότερο ανάγκη, εδω μας ανοίγεται το μέλλον, με αυτα θα φαγωνόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:05 Ο antis έγραψε: #805 25-09-14 23:05 Αρχική Δημοσίευση από CIVILALEX: ε και γω ετσι νομίζω, θα βόλευε αλλα δεν πειραζει, ας την παρει κανένας που την έχει περισσότερο ανάγκη, εδω μας ανοίγεται το μέλλον, με αυτα θα φαγωνόμαστε! Click για ανάπτυξη... Πάντως αυτοί είναι και περίεργοι στο τέλος μπορεί να σας πουν ότι όσοι έχετε δεύτερο σπίτι σε άλλη πόλη είστε και πλούσιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CIVILALEX Νεοφερμένο μέλος Η CIVILALEX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:58 Η CIVILALEX: #806 26-09-14 11:58 Αρχική Δημοσίευση από antis: Πάντως αυτοί είναι και περίεργοι στο τέλος μπορεί να σας πουν ότι όσοι έχετε δεύτερο σπίτι σε άλλη πόλη είστε και πλούσιοι Click για ανάπτυξη... ουυυυ τι να σου πω, ετσι ουτε στεγαστικο επίδομα δικαιούμαι, ουτε μεταγγραφή απ'οτι φαίνεται και πληρώνουμε και ΕΝΦΙΑ και ιστορίες, εγω ξέρω πως όταν είναι να βαλουν κανα καινουριο φόρο, τακα τακα λειτουργουν, ουτε 2ημερο δεν κρατα η διαπραγματευση του νόμου, οταν είναι να δωσουν τίποτα η να παρουν κανα μετρο για τον πολίτη π.χ μεταγγραφη, ολοι βλέπουμε απο βδομαδα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Linda123 Νεοφερμένο μέλος Η Linda123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:09 Η Linda123 έγραψε: #807 26-09-14 22:09 Δηλαδη με τα νεα δεδομενα ,παρολο που μενω Κοζανη και πιο κοντα ειναι η Θεσσαλονικη,δεν μπορω να παρω μετεγγραφη για οικονομικους λογους; Μα μονο 2 τμηματα υπαρχουν σε ολη την Ελλαδα,η αγγλικη της Αθηνας,οπου και περασα,και της Θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantinab199 Εκκολαπτόμενο μέλος Η konstantinab199 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:37 Η konstantinab199: #808 27-09-14 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Linda123: Δηλαδη με τα νεα δεδομενα ,παρολο που μενω Κοζανη και πιο κοντα ειναι η Θεσσαλονικη,δεν μπορω να παρω μετεγγραφη για οικονομικους λογους; Μα μονο 2 τμηματα υπαρχουν σε ολη την Ελλαδα,η αγγλικη της Αθηνας,οπου και περασα,και της Θεσσαλονικης Click για ανάπτυξη... όχι .Δεν μπορεις να πας γαιτί ειπε οτι σε θεσσαλονικη,αθηνα ,πειρεα δεν γινονται μεταγραφες για να πας παρα μονο αν μενει η οικογενεια σου εκει ή εχεις αδερφο,αδεφη. Αλλα ετσι κι αλλιως ειπε πως το οικονομικο κριτηριο δεν θα πολυισχυσει "γιατι ποιος βγαζει 50.000 για να μην το δικαιουται?" το ειπε το πρωι χτες στο MEGA... Δεν πειραζει ρε συ και η αθηνα ωραια ειναι ! ασε που μαλλον οσοι παρουν μεταγραφη(ελπιζω γιατι ειμαι και πολυτεκνη και με αδερφη σε αλλη πολη στην οποια θελω να παω)θα χασουν το 6μηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnyman Νεοφερμένο μέλος Ο johnyman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:37 Ο johnyman έγραψε: #809 27-09-14 18:37 να ρωτησω κατι!περιμενω μετεγγραφη για θεσσαλονικη ενω περασα πατρα πολιτικων μηχανικων.θα ξεκινησω απθ να παρακολουθω γιατι δεν εχω τη δυνατοτητα να νοικιασω σπιτι αυτον τον καιρο.με τα εργαστηρια στη θεσσαλονικη αν τελικα παρω μετεγγραφη τι γινεται?θα τα παρακολουθησω στο γ εξαμηνο?και αν τελικα δεν παρω μετεγγραφη τα εργαστηρια στην πατρα παλι στο γ εξαμηνο?πλιζ χελπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steve391242 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:53 Ο steve391242: #810 27-09-14 18:53 Θα μπορεις σε οποιο πανεπιστημιο και να εισαι εν τελη να κανεις τα εργαστηρια του 1ου εξαμηνου μαζι με το 3ο,οπως μπορουν και τα κανουν οσοι κοπηκαν στο 1ο εξαμηνο και τα επαναλαμβανουν ενα χρονο μετα. Στην χειροτερη να εχεις θεμα με καποιο μαθημα 2ου,3ου εξαμηνου που μπορει να εχει προαπαιτουμενο απο το 1ο αλλα αυτο εξαρταται απο την σχολη σου,το μαθημα,τον καθηγητη κτλ και φανταζομαι αυτα τα μαθηματα ειναι πολυ λιγα εως και κανενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φλοισβοςλαερ Νεοφερμένο μέλος Ο φλοισβοςλαερ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:56 Ο φλοισβοςλαερ: #811 27-09-14 18:56 Τι θα κάνετε μεχρι να εγκριθεί η μεταγραφή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnyman Νεοφερμένο μέλος Ο johnyman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:14 Ο johnyman έγραψε: #812 27-09-14 19:14 Αρχική Δημοσίευση από steve391242: Θα μπορεις σε οποιο πανεπιστημιο και να εισαι εν τελη να κανεις τα εργαστηρια του 1ου εξαμηνου μαζι με το 3ο,οπως μπορουν και τα κανουν οσοι κοπηκαν στο 1ο εξαμηνο και τα επαναλαμβανουν ενα χρονο μετα. Στην χειροτερη να εχεις θεμα με καποιο μαθημα 2ου,3ου εξαμηνου που μπορει να εχει προαπαιτουμενο απο το 1ο αλλα αυτο εξαρταται απο την σχολη σου,το μαθημα,τον καθηγητη κτλ και φανταζομαι αυτα τα μαθηματα ειναι πολυ λιγα εως και κανενα. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VasilisSt_ Νεοφερμένο μέλος Ο VasilisSt_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:33 Ο VasilisSt_: #813 27-09-14 20:33 Υπάρχει κάποιος/α που περιμένει μετεγγραφή για ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ, αλλά θα παρακολουθήσει τα μαθήματα στη Θεσσαλονίκη εξ' αρχής ;;; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Aspt Νεοφερμένο μέλος Η Fotini Aspt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:47 Η Fotini Aspt: #814 27-09-14 20:47 Aπό τη στιγμή που είναι σχεδόν σίγουρη η μεταγραφή μου (με τα σημερινά δεδομένα πάντα) μπορώ να πάω να παρακολουθήσω μαθήματα στο τμήμα που περιμένω μετεγγραφή ; Και σε περίπτωση που χαθεί το εξάμηνο τι ακριβώς γίνεται μετά; πότε αναπληρώνεται ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:08 Ο DumeNuke έγραψε: #815 27-09-14 22:08 Τα αμφιθέατρα των πανεπιστημίων είναι ανοικτά για όλους. Μπορείς να έχεις περάσει Μαθηματικό και να παρακολουθήσεις διάλεξη στη Νομική. Κανείς δεν θα σε ρωτήσει αν είσαι γραμμένος ή όχι, προκειμένου να παρακολουθήσεις. Αυτό που, ενδεχομένως, δεν θα μπορείς να παρακολουθήσεις, είναι τα εργαστήρια. Εκεί, από όσο ξέρω, πρέπει να είναι εγγεγραμμένο το όνομα σου στον κατάλογο (να είσαι φοιτητής του τμήματος), για να σε αφήσουν. Για τις εξετάσεις, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου εξετάζονται το χειμώνα και μαθήματα του εαρινού το καλοκαίρι. Δηλαδή, αν δεν περάσεις μαθήματα του 1ου εξαμήνου, έχεις ξανά δικαίωμα να εξεταστείς το 3ο/5ο/7ο κτλπ εξάμηνο. Κατά την εξεταστική του 2ου εξαμήνου δεν μπορείς να εξεταστείς σε μαθήματα του 1ου εξαμήνου. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ακριβώς παίζει με τις επαναληπτικές του Σεπτέμβρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Aspt Νεοφερμένο μέλος Η Fotini Aspt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:23 Η Fotini Aspt: #816 27-09-14 22:23 Δηλαδή ακόμα και αν δεν χαθεί το εξάμηνο και είναι απλά θέμα ενός με δύο μήνες για να γίνει η μετεγγραφή τι θα γίνει με τα εργαστήρια ; Γίνεται να συμμετέχουμε ή όχι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 03:11 Ο antis έγραψε: #817 28-09-14 03:11 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Για τις εξετάσεις, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου εξετάζονται το χειμώνα και μαθήματα του εαρινού το καλοκαίρι. Δηλαδή, αν δεν περάσεις μαθήματα του 1ου εξαμήνου, έχεις ξανά δικαίωμα να εξεταστείς το 3ο/5ο/7ο κτλπ εξάμηνο. Κατά την εξεταστική του 2ου εξαμήνου δεν μπορείς να εξεταστείς σε μαθήματα του 1ου εξαμήνου. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ακριβώς παίζει με τις επαναληπτικές του Σεπτέμβρη... Click για ανάπτυξη... Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου τα δίνεις τον Φεβρουάριο, τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου τα δίνεις τον Ιούνιο. Τον Σεπτέμβριο τα δίνει όλα. Οπότε εάν χρωστάς μάθημα του χειμερινού εξαμήνου και του εαρινού μπορείς να εξεταστείς το Σεπτέμβριο και πάλι. Αρχική Δημοσίευση από Fotini Aspt: Και σε περίπτωση που χαθεί το εξάμηνο τι ακριβώς γίνεται μετά; πότε αναπληρώνεται ; Click για ανάπτυξη... Δεν αναπληρώνεται το εξάμηνο. Συνεχίζεις για το δεύτερο εξάμηνο ''εαρινό'' και στο επόμενο (τρίτο) εξάμηνο, χειμερινό δηλαδή, δηλώνεις τα μαθήματα και του πρώτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2014 Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:52 Ο Alejandro che 7: #818 28-09-14 09:52 https://news247.gr/eidiseis/koinonia...ra_ta_krithria_gia_toys_foithtes.3051045.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:40 Ο Διονύσης13: #819 28-09-14 10:40 Νομίζω ότι αυτή η παράγραφος Βασικό κριτήριο θα είναι η επίδοση των φοιτητών στις πανελλαδικές εξετάσεις όταν πρόκειται για ομοειδή τμήματα της ίδιας περιφέρειας, ώστε να αποφευχθεί κατά το δυνατό ο συνωστισμός στα κεντρικά ιδρύματα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Click για ανάπτυξη... και αυτή Επίσης ορίζεται ότι ο αριθμός των μεταφερόμενων θέσεων δεν επιτρέπεται να ξεπερνά το 10% του αριθμού εισακτέων ανά σχολή. Click για ανάπτυξη... εφόσον ισχύουν, δίνουν την απάντηση για τον τρόπο που θα γίνουν οι μετεγγραφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantinab199 Εκκολαπτόμενο μέλος Η konstantinab199 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:14 Η konstantinab199: #820 28-09-14 11:14 Αρχική Δημοσίευση από φλοισβοςλαερ: Τι θα κάνετε μεχρι να εγκριθεί η μεταγραφή; Click για ανάπτυξη... εγώ προσωπικά θα πάω εκεί που περιμένω μεταγραφή γιατί ειμαι σε μια αρκετά σιγουρη κατηγορία και δεν εχει νόημα να πάω εκει που πέρασα διοτι μετά θα μου αναγνωρισουν το πολύ δυο μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie kostis76 patoma panaman Giota_pel Appolon tfghp aggelosst9 Paul77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antis: Έχοντας σπίτι στη Θεσσαλονίκη σίγουρα θα σε βόλευε περισσότερο αλλά επειδή η μόνιμη κατοικίας σας είναι η Καβάλα και επειδή η Ξάνθη είναι πιο κοντά ίσως υπάρχει θέμα. Click για ανάπτυξη... ε και γω ετσι νομίζω, θα βόλευε αλλα δεν πειραζει, ας την παρει κανένας που την έχει περισσότερο ανάγκη, εδω μας ανοίγεται το μέλλον, με αυτα θα φαγωνόμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:05 Ο antis έγραψε: #805 25-09-14 23:05 Αρχική Δημοσίευση από CIVILALEX: ε και γω ετσι νομίζω, θα βόλευε αλλα δεν πειραζει, ας την παρει κανένας που την έχει περισσότερο ανάγκη, εδω μας ανοίγεται το μέλλον, με αυτα θα φαγωνόμαστε! Click για ανάπτυξη... Πάντως αυτοί είναι και περίεργοι στο τέλος μπορεί να σας πουν ότι όσοι έχετε δεύτερο σπίτι σε άλλη πόλη είστε και πλούσιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CIVILALEX Νεοφερμένο μέλος Η CIVILALEX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:58 Η CIVILALEX: #806 26-09-14 11:58 Αρχική Δημοσίευση από antis: Πάντως αυτοί είναι και περίεργοι στο τέλος μπορεί να σας πουν ότι όσοι έχετε δεύτερο σπίτι σε άλλη πόλη είστε και πλούσιοι Click για ανάπτυξη... ουυυυ τι να σου πω, ετσι ουτε στεγαστικο επίδομα δικαιούμαι, ουτε μεταγγραφή απ'οτι φαίνεται και πληρώνουμε και ΕΝΦΙΑ και ιστορίες, εγω ξέρω πως όταν είναι να βαλουν κανα καινουριο φόρο, τακα τακα λειτουργουν, ουτε 2ημερο δεν κρατα η διαπραγματευση του νόμου, οταν είναι να δωσουν τίποτα η να παρουν κανα μετρο για τον πολίτη π.χ μεταγγραφη, ολοι βλέπουμε απο βδομαδα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Linda123 Νεοφερμένο μέλος Η Linda123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:09 Η Linda123 έγραψε: #807 26-09-14 22:09 Δηλαδη με τα νεα δεδομενα ,παρολο που μενω Κοζανη και πιο κοντα ειναι η Θεσσαλονικη,δεν μπορω να παρω μετεγγραφη για οικονομικους λογους; Μα μονο 2 τμηματα υπαρχουν σε ολη την Ελλαδα,η αγγλικη της Αθηνας,οπου και περασα,και της Θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantinab199 Εκκολαπτόμενο μέλος Η konstantinab199 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:37 Η konstantinab199: #808 27-09-14 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Linda123: Δηλαδη με τα νεα δεδομενα ,παρολο που μενω Κοζανη και πιο κοντα ειναι η Θεσσαλονικη,δεν μπορω να παρω μετεγγραφη για οικονομικους λογους; Μα μονο 2 τμηματα υπαρχουν σε ολη την Ελλαδα,η αγγλικη της Αθηνας,οπου και περασα,και της Θεσσαλονικης Click για ανάπτυξη... όχι .Δεν μπορεις να πας γαιτί ειπε οτι σε θεσσαλονικη,αθηνα ,πειρεα δεν γινονται μεταγραφες για να πας παρα μονο αν μενει η οικογενεια σου εκει ή εχεις αδερφο,αδεφη. Αλλα ετσι κι αλλιως ειπε πως το οικονομικο κριτηριο δεν θα πολυισχυσει "γιατι ποιος βγαζει 50.000 για να μην το δικαιουται?" το ειπε το πρωι χτες στο MEGA... Δεν πειραζει ρε συ και η αθηνα ωραια ειναι ! ασε που μαλλον οσοι παρουν μεταγραφη(ελπιζω γιατι ειμαι και πολυτεκνη και με αδερφη σε αλλη πολη στην οποια θελω να παω)θα χασουν το 6μηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnyman Νεοφερμένο μέλος Ο johnyman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:37 Ο johnyman έγραψε: #809 27-09-14 18:37 να ρωτησω κατι!περιμενω μετεγγραφη για θεσσαλονικη ενω περασα πατρα πολιτικων μηχανικων.θα ξεκινησω απθ να παρακολουθω γιατι δεν εχω τη δυνατοτητα να νοικιασω σπιτι αυτον τον καιρο.με τα εργαστηρια στη θεσσαλονικη αν τελικα παρω μετεγγραφη τι γινεται?θα τα παρακολουθησω στο γ εξαμηνο?και αν τελικα δεν παρω μετεγγραφη τα εργαστηρια στην πατρα παλι στο γ εξαμηνο?πλιζ χελπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steve391242 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:53 Ο steve391242: #810 27-09-14 18:53 Θα μπορεις σε οποιο πανεπιστημιο και να εισαι εν τελη να κανεις τα εργαστηρια του 1ου εξαμηνου μαζι με το 3ο,οπως μπορουν και τα κανουν οσοι κοπηκαν στο 1ο εξαμηνο και τα επαναλαμβανουν ενα χρονο μετα. Στην χειροτερη να εχεις θεμα με καποιο μαθημα 2ου,3ου εξαμηνου που μπορει να εχει προαπαιτουμενο απο το 1ο αλλα αυτο εξαρταται απο την σχολη σου,το μαθημα,τον καθηγητη κτλ και φανταζομαι αυτα τα μαθηματα ειναι πολυ λιγα εως και κανενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φλοισβοςλαερ Νεοφερμένο μέλος Ο φλοισβοςλαερ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:56 Ο φλοισβοςλαερ: #811 27-09-14 18:56 Τι θα κάνετε μεχρι να εγκριθεί η μεταγραφή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnyman Νεοφερμένο μέλος Ο johnyman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:14 Ο johnyman έγραψε: #812 27-09-14 19:14 Αρχική Δημοσίευση από steve391242: Θα μπορεις σε οποιο πανεπιστημιο και να εισαι εν τελη να κανεις τα εργαστηρια του 1ου εξαμηνου μαζι με το 3ο,οπως μπορουν και τα κανουν οσοι κοπηκαν στο 1ο εξαμηνο και τα επαναλαμβανουν ενα χρονο μετα. Στην χειροτερη να εχεις θεμα με καποιο μαθημα 2ου,3ου εξαμηνου που μπορει να εχει προαπαιτουμενο απο το 1ο αλλα αυτο εξαρταται απο την σχολη σου,το μαθημα,τον καθηγητη κτλ και φανταζομαι αυτα τα μαθηματα ειναι πολυ λιγα εως και κανενα. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VasilisSt_ Νεοφερμένο μέλος Ο VasilisSt_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:33 Ο VasilisSt_: #813 27-09-14 20:33 Υπάρχει κάποιος/α που περιμένει μετεγγραφή για ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ, αλλά θα παρακολουθήσει τα μαθήματα στη Θεσσαλονίκη εξ' αρχής ;;; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Aspt Νεοφερμένο μέλος Η Fotini Aspt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:47 Η Fotini Aspt: #814 27-09-14 20:47 Aπό τη στιγμή που είναι σχεδόν σίγουρη η μεταγραφή μου (με τα σημερινά δεδομένα πάντα) μπορώ να πάω να παρακολουθήσω μαθήματα στο τμήμα που περιμένω μετεγγραφή ; Και σε περίπτωση που χαθεί το εξάμηνο τι ακριβώς γίνεται μετά; πότε αναπληρώνεται ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:08 Ο DumeNuke έγραψε: #815 27-09-14 22:08 Τα αμφιθέατρα των πανεπιστημίων είναι ανοικτά για όλους. Μπορείς να έχεις περάσει Μαθηματικό και να παρακολουθήσεις διάλεξη στη Νομική. Κανείς δεν θα σε ρωτήσει αν είσαι γραμμένος ή όχι, προκειμένου να παρακολουθήσεις. Αυτό που, ενδεχομένως, δεν θα μπορείς να παρακολουθήσεις, είναι τα εργαστήρια. Εκεί, από όσο ξέρω, πρέπει να είναι εγγεγραμμένο το όνομα σου στον κατάλογο (να είσαι φοιτητής του τμήματος), για να σε αφήσουν. Για τις εξετάσεις, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου εξετάζονται το χειμώνα και μαθήματα του εαρινού το καλοκαίρι. Δηλαδή, αν δεν περάσεις μαθήματα του 1ου εξαμήνου, έχεις ξανά δικαίωμα να εξεταστείς το 3ο/5ο/7ο κτλπ εξάμηνο. Κατά την εξεταστική του 2ου εξαμήνου δεν μπορείς να εξεταστείς σε μαθήματα του 1ου εξαμήνου. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ακριβώς παίζει με τις επαναληπτικές του Σεπτέμβρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Aspt Νεοφερμένο μέλος Η Fotini Aspt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:23 Η Fotini Aspt: #816 27-09-14 22:23 Δηλαδή ακόμα και αν δεν χαθεί το εξάμηνο και είναι απλά θέμα ενός με δύο μήνες για να γίνει η μετεγγραφή τι θα γίνει με τα εργαστήρια ; Γίνεται να συμμετέχουμε ή όχι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 03:11 Ο antis έγραψε: #817 28-09-14 03:11 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Για τις εξετάσεις, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου εξετάζονται το χειμώνα και μαθήματα του εαρινού το καλοκαίρι. Δηλαδή, αν δεν περάσεις μαθήματα του 1ου εξαμήνου, έχεις ξανά δικαίωμα να εξεταστείς το 3ο/5ο/7ο κτλπ εξάμηνο. Κατά την εξεταστική του 2ου εξαμήνου δεν μπορείς να εξεταστείς σε μαθήματα του 1ου εξαμήνου. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ακριβώς παίζει με τις επαναληπτικές του Σεπτέμβρη... Click για ανάπτυξη... Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου τα δίνεις τον Φεβρουάριο, τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου τα δίνεις τον Ιούνιο. Τον Σεπτέμβριο τα δίνει όλα. Οπότε εάν χρωστάς μάθημα του χειμερινού εξαμήνου και του εαρινού μπορείς να εξεταστείς το Σεπτέμβριο και πάλι. Αρχική Δημοσίευση από Fotini Aspt: Και σε περίπτωση που χαθεί το εξάμηνο τι ακριβώς γίνεται μετά; πότε αναπληρώνεται ; Click για ανάπτυξη... Δεν αναπληρώνεται το εξάμηνο. Συνεχίζεις για το δεύτερο εξάμηνο ''εαρινό'' και στο επόμενο (τρίτο) εξάμηνο, χειμερινό δηλαδή, δηλώνεις τα μαθήματα και του πρώτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2014 Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:52 Ο Alejandro che 7: #818 28-09-14 09:52 https://news247.gr/eidiseis/koinonia...ra_ta_krithria_gia_toys_foithtes.3051045.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:40 Ο Διονύσης13: #819 28-09-14 10:40 Νομίζω ότι αυτή η παράγραφος Βασικό κριτήριο θα είναι η επίδοση των φοιτητών στις πανελλαδικές εξετάσεις όταν πρόκειται για ομοειδή τμήματα της ίδιας περιφέρειας, ώστε να αποφευχθεί κατά το δυνατό ο συνωστισμός στα κεντρικά ιδρύματα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Click για ανάπτυξη... και αυτή Επίσης ορίζεται ότι ο αριθμός των μεταφερόμενων θέσεων δεν επιτρέπεται να ξεπερνά το 10% του αριθμού εισακτέων ανά σχολή. Click για ανάπτυξη... εφόσον ισχύουν, δίνουν την απάντηση για τον τρόπο που θα γίνουν οι μετεγγραφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantinab199 Εκκολαπτόμενο μέλος Η konstantinab199 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:14 Η konstantinab199: #820 28-09-14 11:14 Αρχική Δημοσίευση από φλοισβοςλαερ: Τι θα κάνετε μεχρι να εγκριθεί η μεταγραφή; Click για ανάπτυξη... εγώ προσωπικά θα πάω εκεί που περιμένω μεταγραφή γιατί ειμαι σε μια αρκετά σιγουρη κατηγορία και δεν εχει νόημα να πάω εκει που πέρασα διοτι μετά θα μου αναγνωρισουν το πολύ δυο μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie kostis76 patoma panaman Giota_pel Appolon tfghp aggelosst9 Paul77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από CIVILALEX: ε και γω ετσι νομίζω, θα βόλευε αλλα δεν πειραζει, ας την παρει κανένας που την έχει περισσότερο ανάγκη, εδω μας ανοίγεται το μέλλον, με αυτα θα φαγωνόμαστε! Click για ανάπτυξη... Πάντως αυτοί είναι και περίεργοι στο τέλος μπορεί να σας πουν ότι όσοι έχετε δεύτερο σπίτι σε άλλη πόλη είστε και πλούσιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CIVILALEX Νεοφερμένο μέλος Η CIVILALEX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 29 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:58 Η CIVILALEX: #806 26-09-14 11:58 Αρχική Δημοσίευση από antis: Πάντως αυτοί είναι και περίεργοι στο τέλος μπορεί να σας πουν ότι όσοι έχετε δεύτερο σπίτι σε άλλη πόλη είστε και πλούσιοι Click για ανάπτυξη... ουυυυ τι να σου πω, ετσι ουτε στεγαστικο επίδομα δικαιούμαι, ουτε μεταγγραφή απ'οτι φαίνεται και πληρώνουμε και ΕΝΦΙΑ και ιστορίες, εγω ξέρω πως όταν είναι να βαλουν κανα καινουριο φόρο, τακα τακα λειτουργουν, ουτε 2ημερο δεν κρατα η διαπραγματευση του νόμου, οταν είναι να δωσουν τίποτα η να παρουν κανα μετρο για τον πολίτη π.χ μεταγγραφη, ολοι βλέπουμε απο βδομαδα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Linda123 Νεοφερμένο μέλος Η Linda123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:09 Η Linda123 έγραψε: #807 26-09-14 22:09 Δηλαδη με τα νεα δεδομενα ,παρολο που μενω Κοζανη και πιο κοντα ειναι η Θεσσαλονικη,δεν μπορω να παρω μετεγγραφη για οικονομικους λογους; Μα μονο 2 τμηματα υπαρχουν σε ολη την Ελλαδα,η αγγλικη της Αθηνας,οπου και περασα,και της Θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantinab199 Εκκολαπτόμενο μέλος Η konstantinab199 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:37 Η konstantinab199: #808 27-09-14 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Linda123: Δηλαδη με τα νεα δεδομενα ,παρολο που μενω Κοζανη και πιο κοντα ειναι η Θεσσαλονικη,δεν μπορω να παρω μετεγγραφη για οικονομικους λογους; Μα μονο 2 τμηματα υπαρχουν σε ολη την Ελλαδα,η αγγλικη της Αθηνας,οπου και περασα,και της Θεσσαλονικης Click για ανάπτυξη... όχι .Δεν μπορεις να πας γαιτί ειπε οτι σε θεσσαλονικη,αθηνα ,πειρεα δεν γινονται μεταγραφες για να πας παρα μονο αν μενει η οικογενεια σου εκει ή εχεις αδερφο,αδεφη. Αλλα ετσι κι αλλιως ειπε πως το οικονομικο κριτηριο δεν θα πολυισχυσει "γιατι ποιος βγαζει 50.000 για να μην το δικαιουται?" το ειπε το πρωι χτες στο MEGA... Δεν πειραζει ρε συ και η αθηνα ωραια ειναι ! ασε που μαλλον οσοι παρουν μεταγραφη(ελπιζω γιατι ειμαι και πολυτεκνη και με αδερφη σε αλλη πολη στην οποια θελω να παω)θα χασουν το 6μηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnyman Νεοφερμένο μέλος Ο johnyman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:37 Ο johnyman έγραψε: #809 27-09-14 18:37 να ρωτησω κατι!περιμενω μετεγγραφη για θεσσαλονικη ενω περασα πατρα πολιτικων μηχανικων.θα ξεκινησω απθ να παρακολουθω γιατι δεν εχω τη δυνατοτητα να νοικιασω σπιτι αυτον τον καιρο.με τα εργαστηρια στη θεσσαλονικη αν τελικα παρω μετεγγραφη τι γινεται?θα τα παρακολουθησω στο γ εξαμηνο?και αν τελικα δεν παρω μετεγγραφη τα εργαστηρια στην πατρα παλι στο γ εξαμηνο?πλιζ χελπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steve391242 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:53 Ο steve391242: #810 27-09-14 18:53 Θα μπορεις σε οποιο πανεπιστημιο και να εισαι εν τελη να κανεις τα εργαστηρια του 1ου εξαμηνου μαζι με το 3ο,οπως μπορουν και τα κανουν οσοι κοπηκαν στο 1ο εξαμηνο και τα επαναλαμβανουν ενα χρονο μετα. Στην χειροτερη να εχεις θεμα με καποιο μαθημα 2ου,3ου εξαμηνου που μπορει να εχει προαπαιτουμενο απο το 1ο αλλα αυτο εξαρταται απο την σχολη σου,το μαθημα,τον καθηγητη κτλ και φανταζομαι αυτα τα μαθηματα ειναι πολυ λιγα εως και κανενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φλοισβοςλαερ Νεοφερμένο μέλος Ο φλοισβοςλαερ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:56 Ο φλοισβοςλαερ: #811 27-09-14 18:56 Τι θα κάνετε μεχρι να εγκριθεί η μεταγραφή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnyman Νεοφερμένο μέλος Ο johnyman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:14 Ο johnyman έγραψε: #812 27-09-14 19:14 Αρχική Δημοσίευση από steve391242: Θα μπορεις σε οποιο πανεπιστημιο και να εισαι εν τελη να κανεις τα εργαστηρια του 1ου εξαμηνου μαζι με το 3ο,οπως μπορουν και τα κανουν οσοι κοπηκαν στο 1ο εξαμηνο και τα επαναλαμβανουν ενα χρονο μετα. Στην χειροτερη να εχεις θεμα με καποιο μαθημα 2ου,3ου εξαμηνου που μπορει να εχει προαπαιτουμενο απο το 1ο αλλα αυτο εξαρταται απο την σχολη σου,το μαθημα,τον καθηγητη κτλ και φανταζομαι αυτα τα μαθηματα ειναι πολυ λιγα εως και κανενα. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VasilisSt_ Νεοφερμένο μέλος Ο VasilisSt_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:33 Ο VasilisSt_: #813 27-09-14 20:33 Υπάρχει κάποιος/α που περιμένει μετεγγραφή για ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ, αλλά θα παρακολουθήσει τα μαθήματα στη Θεσσαλονίκη εξ' αρχής ;;; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Aspt Νεοφερμένο μέλος Η Fotini Aspt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:47 Η Fotini Aspt: #814 27-09-14 20:47 Aπό τη στιγμή που είναι σχεδόν σίγουρη η μεταγραφή μου (με τα σημερινά δεδομένα πάντα) μπορώ να πάω να παρακολουθήσω μαθήματα στο τμήμα που περιμένω μετεγγραφή ; Και σε περίπτωση που χαθεί το εξάμηνο τι ακριβώς γίνεται μετά; πότε αναπληρώνεται ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:08 Ο DumeNuke έγραψε: #815 27-09-14 22:08 Τα αμφιθέατρα των πανεπιστημίων είναι ανοικτά για όλους. Μπορείς να έχεις περάσει Μαθηματικό και να παρακολουθήσεις διάλεξη στη Νομική. Κανείς δεν θα σε ρωτήσει αν είσαι γραμμένος ή όχι, προκειμένου να παρακολουθήσεις. Αυτό που, ενδεχομένως, δεν θα μπορείς να παρακολουθήσεις, είναι τα εργαστήρια. Εκεί, από όσο ξέρω, πρέπει να είναι εγγεγραμμένο το όνομα σου στον κατάλογο (να είσαι φοιτητής του τμήματος), για να σε αφήσουν. Για τις εξετάσεις, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου εξετάζονται το χειμώνα και μαθήματα του εαρινού το καλοκαίρι. Δηλαδή, αν δεν περάσεις μαθήματα του 1ου εξαμήνου, έχεις ξανά δικαίωμα να εξεταστείς το 3ο/5ο/7ο κτλπ εξάμηνο. Κατά την εξεταστική του 2ου εξαμήνου δεν μπορείς να εξεταστείς σε μαθήματα του 1ου εξαμήνου. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ακριβώς παίζει με τις επαναληπτικές του Σεπτέμβρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Aspt Νεοφερμένο μέλος Η Fotini Aspt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:23 Η Fotini Aspt: #816 27-09-14 22:23 Δηλαδή ακόμα και αν δεν χαθεί το εξάμηνο και είναι απλά θέμα ενός με δύο μήνες για να γίνει η μετεγγραφή τι θα γίνει με τα εργαστήρια ; Γίνεται να συμμετέχουμε ή όχι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 03:11 Ο antis έγραψε: #817 28-09-14 03:11 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Για τις εξετάσεις, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου εξετάζονται το χειμώνα και μαθήματα του εαρινού το καλοκαίρι. Δηλαδή, αν δεν περάσεις μαθήματα του 1ου εξαμήνου, έχεις ξανά δικαίωμα να εξεταστείς το 3ο/5ο/7ο κτλπ εξάμηνο. Κατά την εξεταστική του 2ου εξαμήνου δεν μπορείς να εξεταστείς σε μαθήματα του 1ου εξαμήνου. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ακριβώς παίζει με τις επαναληπτικές του Σεπτέμβρη... Click για ανάπτυξη... Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου τα δίνεις τον Φεβρουάριο, τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου τα δίνεις τον Ιούνιο. Τον Σεπτέμβριο τα δίνει όλα. Οπότε εάν χρωστάς μάθημα του χειμερινού εξαμήνου και του εαρινού μπορείς να εξεταστείς το Σεπτέμβριο και πάλι. Αρχική Δημοσίευση από Fotini Aspt: Και σε περίπτωση που χαθεί το εξάμηνο τι ακριβώς γίνεται μετά; πότε αναπληρώνεται ; Click για ανάπτυξη... Δεν αναπληρώνεται το εξάμηνο. Συνεχίζεις για το δεύτερο εξάμηνο ''εαρινό'' και στο επόμενο (τρίτο) εξάμηνο, χειμερινό δηλαδή, δηλώνεις τα μαθήματα και του πρώτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2014 Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:52 Ο Alejandro che 7: #818 28-09-14 09:52 https://news247.gr/eidiseis/koinonia...ra_ta_krithria_gia_toys_foithtes.3051045.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:40 Ο Διονύσης13: #819 28-09-14 10:40 Νομίζω ότι αυτή η παράγραφος Βασικό κριτήριο θα είναι η επίδοση των φοιτητών στις πανελλαδικές εξετάσεις όταν πρόκειται για ομοειδή τμήματα της ίδιας περιφέρειας, ώστε να αποφευχθεί κατά το δυνατό ο συνωστισμός στα κεντρικά ιδρύματα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Click για ανάπτυξη... και αυτή Επίσης ορίζεται ότι ο αριθμός των μεταφερόμενων θέσεων δεν επιτρέπεται να ξεπερνά το 10% του αριθμού εισακτέων ανά σχολή. Click για ανάπτυξη... εφόσον ισχύουν, δίνουν την απάντηση για τον τρόπο που θα γίνουν οι μετεγγραφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantinab199 Εκκολαπτόμενο μέλος Η konstantinab199 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:14 Η konstantinab199: #820 28-09-14 11:14 Αρχική Δημοσίευση από φλοισβοςλαερ: Τι θα κάνετε μεχρι να εγκριθεί η μεταγραφή; Click για ανάπτυξη... εγώ προσωπικά θα πάω εκεί που περιμένω μεταγραφή γιατί ειμαι σε μια αρκετά σιγουρη κατηγορία και δεν εχει νόημα να πάω εκει που πέρασα διοτι μετά θα μου αναγνωρισουν το πολύ δυο μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie kostis76 patoma panaman Giota_pel Appolon tfghp aggelosst9 Paul77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antis: Πάντως αυτοί είναι και περίεργοι στο τέλος μπορεί να σας πουν ότι όσοι έχετε δεύτερο σπίτι σε άλλη πόλη είστε και πλούσιοι Click για ανάπτυξη... ουυυυ τι να σου πω, ετσι ουτε στεγαστικο επίδομα δικαιούμαι, ουτε μεταγγραφή απ'οτι φαίνεται και πληρώνουμε και ΕΝΦΙΑ και ιστορίες, εγω ξέρω πως όταν είναι να βαλουν κανα καινουριο φόρο, τακα τακα λειτουργουν, ουτε 2ημερο δεν κρατα η διαπραγματευση του νόμου, οταν είναι να δωσουν τίποτα η να παρουν κανα μετρο για τον πολίτη π.χ μεταγγραφη, ολοι βλέπουμε απο βδομαδα ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Linda123 Νεοφερμένο μέλος Η Linda123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:09 Η Linda123 έγραψε: #807 26-09-14 22:09 Δηλαδη με τα νεα δεδομενα ,παρολο που μενω Κοζανη και πιο κοντα ειναι η Θεσσαλονικη,δεν μπορω να παρω μετεγγραφη για οικονομικους λογους; Μα μονο 2 τμηματα υπαρχουν σε ολη την Ελλαδα,η αγγλικη της Αθηνας,οπου και περασα,και της Θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantinab199 Εκκολαπτόμενο μέλος Η konstantinab199 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:37 Η konstantinab199: #808 27-09-14 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Linda123: Δηλαδη με τα νεα δεδομενα ,παρολο που μενω Κοζανη και πιο κοντα ειναι η Θεσσαλονικη,δεν μπορω να παρω μετεγγραφη για οικονομικους λογους; Μα μονο 2 τμηματα υπαρχουν σε ολη την Ελλαδα,η αγγλικη της Αθηνας,οπου και περασα,και της Θεσσαλονικης Click για ανάπτυξη... όχι .Δεν μπορεις να πας γαιτί ειπε οτι σε θεσσαλονικη,αθηνα ,πειρεα δεν γινονται μεταγραφες για να πας παρα μονο αν μενει η οικογενεια σου εκει ή εχεις αδερφο,αδεφη. Αλλα ετσι κι αλλιως ειπε πως το οικονομικο κριτηριο δεν θα πολυισχυσει "γιατι ποιος βγαζει 50.000 για να μην το δικαιουται?" το ειπε το πρωι χτες στο MEGA... Δεν πειραζει ρε συ και η αθηνα ωραια ειναι ! ασε που μαλλον οσοι παρουν μεταγραφη(ελπιζω γιατι ειμαι και πολυτεκνη και με αδερφη σε αλλη πολη στην οποια θελω να παω)θα χασουν το 6μηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnyman Νεοφερμένο μέλος Ο johnyman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:37 Ο johnyman έγραψε: #809 27-09-14 18:37 να ρωτησω κατι!περιμενω μετεγγραφη για θεσσαλονικη ενω περασα πατρα πολιτικων μηχανικων.θα ξεκινησω απθ να παρακολουθω γιατι δεν εχω τη δυνατοτητα να νοικιασω σπιτι αυτον τον καιρο.με τα εργαστηρια στη θεσσαλονικη αν τελικα παρω μετεγγραφη τι γινεται?θα τα παρακολουθησω στο γ εξαμηνο?και αν τελικα δεν παρω μετεγγραφη τα εργαστηρια στην πατρα παλι στο γ εξαμηνο?πλιζ χελπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steve391242 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:53 Ο steve391242: #810 27-09-14 18:53 Θα μπορεις σε οποιο πανεπιστημιο και να εισαι εν τελη να κανεις τα εργαστηρια του 1ου εξαμηνου μαζι με το 3ο,οπως μπορουν και τα κανουν οσοι κοπηκαν στο 1ο εξαμηνο και τα επαναλαμβανουν ενα χρονο μετα. Στην χειροτερη να εχεις θεμα με καποιο μαθημα 2ου,3ου εξαμηνου που μπορει να εχει προαπαιτουμενο απο το 1ο αλλα αυτο εξαρταται απο την σχολη σου,το μαθημα,τον καθηγητη κτλ και φανταζομαι αυτα τα μαθηματα ειναι πολυ λιγα εως και κανενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φλοισβοςλαερ Νεοφερμένο μέλος Ο φλοισβοςλαερ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:56 Ο φλοισβοςλαερ: #811 27-09-14 18:56 Τι θα κάνετε μεχρι να εγκριθεί η μεταγραφή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnyman Νεοφερμένο μέλος Ο johnyman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:14 Ο johnyman έγραψε: #812 27-09-14 19:14 Αρχική Δημοσίευση από steve391242: Θα μπορεις σε οποιο πανεπιστημιο και να εισαι εν τελη να κανεις τα εργαστηρια του 1ου εξαμηνου μαζι με το 3ο,οπως μπορουν και τα κανουν οσοι κοπηκαν στο 1ο εξαμηνο και τα επαναλαμβανουν ενα χρονο μετα. Στην χειροτερη να εχεις θεμα με καποιο μαθημα 2ου,3ου εξαμηνου που μπορει να εχει προαπαιτουμενο απο το 1ο αλλα αυτο εξαρταται απο την σχολη σου,το μαθημα,τον καθηγητη κτλ και φανταζομαι αυτα τα μαθηματα ειναι πολυ λιγα εως και κανενα. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VasilisSt_ Νεοφερμένο μέλος Ο VasilisSt_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:33 Ο VasilisSt_: #813 27-09-14 20:33 Υπάρχει κάποιος/α που περιμένει μετεγγραφή για ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ, αλλά θα παρακολουθήσει τα μαθήματα στη Θεσσαλονίκη εξ' αρχής ;;; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Aspt Νεοφερμένο μέλος Η Fotini Aspt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:47 Η Fotini Aspt: #814 27-09-14 20:47 Aπό τη στιγμή που είναι σχεδόν σίγουρη η μεταγραφή μου (με τα σημερινά δεδομένα πάντα) μπορώ να πάω να παρακολουθήσω μαθήματα στο τμήμα που περιμένω μετεγγραφή ; Και σε περίπτωση που χαθεί το εξάμηνο τι ακριβώς γίνεται μετά; πότε αναπληρώνεται ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:08 Ο DumeNuke έγραψε: #815 27-09-14 22:08 Τα αμφιθέατρα των πανεπιστημίων είναι ανοικτά για όλους. Μπορείς να έχεις περάσει Μαθηματικό και να παρακολουθήσεις διάλεξη στη Νομική. Κανείς δεν θα σε ρωτήσει αν είσαι γραμμένος ή όχι, προκειμένου να παρακολουθήσεις. Αυτό που, ενδεχομένως, δεν θα μπορείς να παρακολουθήσεις, είναι τα εργαστήρια. Εκεί, από όσο ξέρω, πρέπει να είναι εγγεγραμμένο το όνομα σου στον κατάλογο (να είσαι φοιτητής του τμήματος), για να σε αφήσουν. Για τις εξετάσεις, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου εξετάζονται το χειμώνα και μαθήματα του εαρινού το καλοκαίρι. Δηλαδή, αν δεν περάσεις μαθήματα του 1ου εξαμήνου, έχεις ξανά δικαίωμα να εξεταστείς το 3ο/5ο/7ο κτλπ εξάμηνο. Κατά την εξεταστική του 2ου εξαμήνου δεν μπορείς να εξεταστείς σε μαθήματα του 1ου εξαμήνου. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ακριβώς παίζει με τις επαναληπτικές του Σεπτέμβρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Aspt Νεοφερμένο μέλος Η Fotini Aspt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:23 Η Fotini Aspt: #816 27-09-14 22:23 Δηλαδή ακόμα και αν δεν χαθεί το εξάμηνο και είναι απλά θέμα ενός με δύο μήνες για να γίνει η μετεγγραφή τι θα γίνει με τα εργαστήρια ; Γίνεται να συμμετέχουμε ή όχι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 03:11 Ο antis έγραψε: #817 28-09-14 03:11 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Για τις εξετάσεις, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου εξετάζονται το χειμώνα και μαθήματα του εαρινού το καλοκαίρι. Δηλαδή, αν δεν περάσεις μαθήματα του 1ου εξαμήνου, έχεις ξανά δικαίωμα να εξεταστείς το 3ο/5ο/7ο κτλπ εξάμηνο. Κατά την εξεταστική του 2ου εξαμήνου δεν μπορείς να εξεταστείς σε μαθήματα του 1ου εξαμήνου. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ακριβώς παίζει με τις επαναληπτικές του Σεπτέμβρη... Click για ανάπτυξη... Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου τα δίνεις τον Φεβρουάριο, τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου τα δίνεις τον Ιούνιο. Τον Σεπτέμβριο τα δίνει όλα. Οπότε εάν χρωστάς μάθημα του χειμερινού εξαμήνου και του εαρινού μπορείς να εξεταστείς το Σεπτέμβριο και πάλι. Αρχική Δημοσίευση από Fotini Aspt: Και σε περίπτωση που χαθεί το εξάμηνο τι ακριβώς γίνεται μετά; πότε αναπληρώνεται ; Click για ανάπτυξη... Δεν αναπληρώνεται το εξάμηνο. Συνεχίζεις για το δεύτερο εξάμηνο ''εαρινό'' και στο επόμενο (τρίτο) εξάμηνο, χειμερινό δηλαδή, δηλώνεις τα μαθήματα και του πρώτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2014 Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:52 Ο Alejandro che 7: #818 28-09-14 09:52 https://news247.gr/eidiseis/koinonia...ra_ta_krithria_gia_toys_foithtes.3051045.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:40 Ο Διονύσης13: #819 28-09-14 10:40 Νομίζω ότι αυτή η παράγραφος Βασικό κριτήριο θα είναι η επίδοση των φοιτητών στις πανελλαδικές εξετάσεις όταν πρόκειται για ομοειδή τμήματα της ίδιας περιφέρειας, ώστε να αποφευχθεί κατά το δυνατό ο συνωστισμός στα κεντρικά ιδρύματα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Click για ανάπτυξη... και αυτή Επίσης ορίζεται ότι ο αριθμός των μεταφερόμενων θέσεων δεν επιτρέπεται να ξεπερνά το 10% του αριθμού εισακτέων ανά σχολή. Click για ανάπτυξη... εφόσον ισχύουν, δίνουν την απάντηση για τον τρόπο που θα γίνουν οι μετεγγραφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantinab199 Εκκολαπτόμενο μέλος Η konstantinab199 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:14 Η konstantinab199: #820 28-09-14 11:14 Αρχική Δημοσίευση από φλοισβοςλαερ: Τι θα κάνετε μεχρι να εγκριθεί η μεταγραφή; Click για ανάπτυξη... εγώ προσωπικά θα πάω εκεί που περιμένω μεταγραφή γιατί ειμαι σε μια αρκετά σιγουρη κατηγορία και δεν εχει νόημα να πάω εκει που πέρασα διοτι μετά θα μου αναγνωρισουν το πολύ δυο μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie kostis76 patoma panaman Giota_pel Appolon tfghp aggelosst9 Paul77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δηλαδη με τα νεα δεδομενα ,παρολο που μενω Κοζανη και πιο κοντα ειναι η Θεσσαλονικη,δεν μπορω να παρω μετεγγραφη για οικονομικους λογους; Μα μονο 2 τμηματα υπαρχουν σε ολη την Ελλαδα,η αγγλικη της Αθηνας,οπου και περασα,και της Θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstantinab199 Εκκολαπτόμενο μέλος Η konstantinab199 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:37 Η konstantinab199: #808 27-09-14 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Linda123: Δηλαδη με τα νεα δεδομενα ,παρολο που μενω Κοζανη και πιο κοντα ειναι η Θεσσαλονικη,δεν μπορω να παρω μετεγγραφη για οικονομικους λογους; Μα μονο 2 τμηματα υπαρχουν σε ολη την Ελλαδα,η αγγλικη της Αθηνας,οπου και περασα,και της Θεσσαλονικης Click για ανάπτυξη... όχι .Δεν μπορεις να πας γαιτί ειπε οτι σε θεσσαλονικη,αθηνα ,πειρεα δεν γινονται μεταγραφες για να πας παρα μονο αν μενει η οικογενεια σου εκει ή εχεις αδερφο,αδεφη. Αλλα ετσι κι αλλιως ειπε πως το οικονομικο κριτηριο δεν θα πολυισχυσει "γιατι ποιος βγαζει 50.000 για να μην το δικαιουται?" το ειπε το πρωι χτες στο MEGA... Δεν πειραζει ρε συ και η αθηνα ωραια ειναι ! ασε που μαλλον οσοι παρουν μεταγραφη(ελπιζω γιατι ειμαι και πολυτεκνη και με αδερφη σε αλλη πολη στην οποια θελω να παω)θα χασουν το 6μηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnyman Νεοφερμένο μέλος Ο johnyman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:37 Ο johnyman έγραψε: #809 27-09-14 18:37 να ρωτησω κατι!περιμενω μετεγγραφη για θεσσαλονικη ενω περασα πατρα πολιτικων μηχανικων.θα ξεκινησω απθ να παρακολουθω γιατι δεν εχω τη δυνατοτητα να νοικιασω σπιτι αυτον τον καιρο.με τα εργαστηρια στη θεσσαλονικη αν τελικα παρω μετεγγραφη τι γινεται?θα τα παρακολουθησω στο γ εξαμηνο?και αν τελικα δεν παρω μετεγγραφη τα εργαστηρια στην πατρα παλι στο γ εξαμηνο?πλιζ χελπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steve391242 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:53 Ο steve391242: #810 27-09-14 18:53 Θα μπορεις σε οποιο πανεπιστημιο και να εισαι εν τελη να κανεις τα εργαστηρια του 1ου εξαμηνου μαζι με το 3ο,οπως μπορουν και τα κανουν οσοι κοπηκαν στο 1ο εξαμηνο και τα επαναλαμβανουν ενα χρονο μετα. Στην χειροτερη να εχεις θεμα με καποιο μαθημα 2ου,3ου εξαμηνου που μπορει να εχει προαπαιτουμενο απο το 1ο αλλα αυτο εξαρταται απο την σχολη σου,το μαθημα,τον καθηγητη κτλ και φανταζομαι αυτα τα μαθηματα ειναι πολυ λιγα εως και κανενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φλοισβοςλαερ Νεοφερμένο μέλος Ο φλοισβοςλαερ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:56 Ο φλοισβοςλαερ: #811 27-09-14 18:56 Τι θα κάνετε μεχρι να εγκριθεί η μεταγραφή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnyman Νεοφερμένο μέλος Ο johnyman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:14 Ο johnyman έγραψε: #812 27-09-14 19:14 Αρχική Δημοσίευση από steve391242: Θα μπορεις σε οποιο πανεπιστημιο και να εισαι εν τελη να κανεις τα εργαστηρια του 1ου εξαμηνου μαζι με το 3ο,οπως μπορουν και τα κανουν οσοι κοπηκαν στο 1ο εξαμηνο και τα επαναλαμβανουν ενα χρονο μετα. Στην χειροτερη να εχεις θεμα με καποιο μαθημα 2ου,3ου εξαμηνου που μπορει να εχει προαπαιτουμενο απο το 1ο αλλα αυτο εξαρταται απο την σχολη σου,το μαθημα,τον καθηγητη κτλ και φανταζομαι αυτα τα μαθηματα ειναι πολυ λιγα εως και κανενα. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VasilisSt_ Νεοφερμένο μέλος Ο VasilisSt_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:33 Ο VasilisSt_: #813 27-09-14 20:33 Υπάρχει κάποιος/α που περιμένει μετεγγραφή για ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ, αλλά θα παρακολουθήσει τα μαθήματα στη Θεσσαλονίκη εξ' αρχής ;;; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Aspt Νεοφερμένο μέλος Η Fotini Aspt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:47 Η Fotini Aspt: #814 27-09-14 20:47 Aπό τη στιγμή που είναι σχεδόν σίγουρη η μεταγραφή μου (με τα σημερινά δεδομένα πάντα) μπορώ να πάω να παρακολουθήσω μαθήματα στο τμήμα που περιμένω μετεγγραφή ; Και σε περίπτωση που χαθεί το εξάμηνο τι ακριβώς γίνεται μετά; πότε αναπληρώνεται ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:08 Ο DumeNuke έγραψε: #815 27-09-14 22:08 Τα αμφιθέατρα των πανεπιστημίων είναι ανοικτά για όλους. Μπορείς να έχεις περάσει Μαθηματικό και να παρακολουθήσεις διάλεξη στη Νομική. Κανείς δεν θα σε ρωτήσει αν είσαι γραμμένος ή όχι, προκειμένου να παρακολουθήσεις. Αυτό που, ενδεχομένως, δεν θα μπορείς να παρακολουθήσεις, είναι τα εργαστήρια. Εκεί, από όσο ξέρω, πρέπει να είναι εγγεγραμμένο το όνομα σου στον κατάλογο (να είσαι φοιτητής του τμήματος), για να σε αφήσουν. Για τις εξετάσεις, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου εξετάζονται το χειμώνα και μαθήματα του εαρινού το καλοκαίρι. Δηλαδή, αν δεν περάσεις μαθήματα του 1ου εξαμήνου, έχεις ξανά δικαίωμα να εξεταστείς το 3ο/5ο/7ο κτλπ εξάμηνο. Κατά την εξεταστική του 2ου εξαμήνου δεν μπορείς να εξεταστείς σε μαθήματα του 1ου εξαμήνου. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ακριβώς παίζει με τις επαναληπτικές του Σεπτέμβρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Aspt Νεοφερμένο μέλος Η Fotini Aspt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:23 Η Fotini Aspt: #816 27-09-14 22:23 Δηλαδή ακόμα και αν δεν χαθεί το εξάμηνο και είναι απλά θέμα ενός με δύο μήνες για να γίνει η μετεγγραφή τι θα γίνει με τα εργαστήρια ; Γίνεται να συμμετέχουμε ή όχι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 03:11 Ο antis έγραψε: #817 28-09-14 03:11 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Για τις εξετάσεις, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου εξετάζονται το χειμώνα και μαθήματα του εαρινού το καλοκαίρι. Δηλαδή, αν δεν περάσεις μαθήματα του 1ου εξαμήνου, έχεις ξανά δικαίωμα να εξεταστείς το 3ο/5ο/7ο κτλπ εξάμηνο. Κατά την εξεταστική του 2ου εξαμήνου δεν μπορείς να εξεταστείς σε μαθήματα του 1ου εξαμήνου. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ακριβώς παίζει με τις επαναληπτικές του Σεπτέμβρη... Click για ανάπτυξη... Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου τα δίνεις τον Φεβρουάριο, τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου τα δίνεις τον Ιούνιο. Τον Σεπτέμβριο τα δίνει όλα. Οπότε εάν χρωστάς μάθημα του χειμερινού εξαμήνου και του εαρινού μπορείς να εξεταστείς το Σεπτέμβριο και πάλι. Αρχική Δημοσίευση από Fotini Aspt: Και σε περίπτωση που χαθεί το εξάμηνο τι ακριβώς γίνεται μετά; πότε αναπληρώνεται ; Click για ανάπτυξη... Δεν αναπληρώνεται το εξάμηνο. Συνεχίζεις για το δεύτερο εξάμηνο ''εαρινό'' και στο επόμενο (τρίτο) εξάμηνο, χειμερινό δηλαδή, δηλώνεις τα μαθήματα και του πρώτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2014 Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:52 Ο Alejandro che 7: #818 28-09-14 09:52 https://news247.gr/eidiseis/koinonia...ra_ta_krithria_gia_toys_foithtes.3051045.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:40 Ο Διονύσης13: #819 28-09-14 10:40 Νομίζω ότι αυτή η παράγραφος Βασικό κριτήριο θα είναι η επίδοση των φοιτητών στις πανελλαδικές εξετάσεις όταν πρόκειται για ομοειδή τμήματα της ίδιας περιφέρειας, ώστε να αποφευχθεί κατά το δυνατό ο συνωστισμός στα κεντρικά ιδρύματα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Click για ανάπτυξη... και αυτή Επίσης ορίζεται ότι ο αριθμός των μεταφερόμενων θέσεων δεν επιτρέπεται να ξεπερνά το 10% του αριθμού εισακτέων ανά σχολή. Click για ανάπτυξη... εφόσον ισχύουν, δίνουν την απάντηση για τον τρόπο που θα γίνουν οι μετεγγραφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantinab199 Εκκολαπτόμενο μέλος Η konstantinab199 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:14 Η konstantinab199: #820 28-09-14 11:14 Αρχική Δημοσίευση από φλοισβοςλαερ: Τι θα κάνετε μεχρι να εγκριθεί η μεταγραφή; Click για ανάπτυξη... εγώ προσωπικά θα πάω εκεί που περιμένω μεταγραφή γιατί ειμαι σε μια αρκετά σιγουρη κατηγορία και δεν εχει νόημα να πάω εκει που πέρασα διοτι μετά θα μου αναγνωρισουν το πολύ δυο μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie kostis76 patoma panaman Giota_pel Appolon tfghp aggelosst9 Paul77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Linda123: Δηλαδη με τα νεα δεδομενα ,παρολο που μενω Κοζανη και πιο κοντα ειναι η Θεσσαλονικη,δεν μπορω να παρω μετεγγραφη για οικονομικους λογους; Μα μονο 2 τμηματα υπαρχουν σε ολη την Ελλαδα,η αγγλικη της Αθηνας,οπου και περασα,και της Θεσσαλονικης Click για ανάπτυξη... όχι .Δεν μπορεις να πας γαιτί ειπε οτι σε θεσσαλονικη,αθηνα ,πειρεα δεν γινονται μεταγραφες για να πας παρα μονο αν μενει η οικογενεια σου εκει ή εχεις αδερφο,αδεφη. Αλλα ετσι κι αλλιως ειπε πως το οικονομικο κριτηριο δεν θα πολυισχυσει "γιατι ποιος βγαζει 50.000 για να μην το δικαιουται?" το ειπε το πρωι χτες στο MEGA... Δεν πειραζει ρε συ και η αθηνα ωραια ειναι ! ασε που μαλλον οσοι παρουν μεταγραφη(ελπιζω γιατι ειμαι και πολυτεκνη και με αδερφη σε αλλη πολη στην οποια θελω να παω)θα χασουν το 6μηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnyman Νεοφερμένο μέλος Ο johnyman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:37 Ο johnyman έγραψε: #809 27-09-14 18:37 να ρωτησω κατι!περιμενω μετεγγραφη για θεσσαλονικη ενω περασα πατρα πολιτικων μηχανικων.θα ξεκινησω απθ να παρακολουθω γιατι δεν εχω τη δυνατοτητα να νοικιασω σπιτι αυτον τον καιρο.με τα εργαστηρια στη θεσσαλονικη αν τελικα παρω μετεγγραφη τι γινεται?θα τα παρακολουθησω στο γ εξαμηνο?και αν τελικα δεν παρω μετεγγραφη τα εργαστηρια στην πατρα παλι στο γ εξαμηνο?πλιζ χελπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. steve391242 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:53 Ο steve391242: #810 27-09-14 18:53 Θα μπορεις σε οποιο πανεπιστημιο και να εισαι εν τελη να κανεις τα εργαστηρια του 1ου εξαμηνου μαζι με το 3ο,οπως μπορουν και τα κανουν οσοι κοπηκαν στο 1ο εξαμηνο και τα επαναλαμβανουν ενα χρονο μετα. Στην χειροτερη να εχεις θεμα με καποιο μαθημα 2ου,3ου εξαμηνου που μπορει να εχει προαπαιτουμενο απο το 1ο αλλα αυτο εξαρταται απο την σχολη σου,το μαθημα,τον καθηγητη κτλ και φανταζομαι αυτα τα μαθηματα ειναι πολυ λιγα εως και κανενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φλοισβοςλαερ Νεοφερμένο μέλος Ο φλοισβοςλαερ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:56 Ο φλοισβοςλαερ: #811 27-09-14 18:56 Τι θα κάνετε μεχρι να εγκριθεί η μεταγραφή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnyman Νεοφερμένο μέλος Ο johnyman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:14 Ο johnyman έγραψε: #812 27-09-14 19:14 Αρχική Δημοσίευση από steve391242: Θα μπορεις σε οποιο πανεπιστημιο και να εισαι εν τελη να κανεις τα εργαστηρια του 1ου εξαμηνου μαζι με το 3ο,οπως μπορουν και τα κανουν οσοι κοπηκαν στο 1ο εξαμηνο και τα επαναλαμβανουν ενα χρονο μετα. Στην χειροτερη να εχεις θεμα με καποιο μαθημα 2ου,3ου εξαμηνου που μπορει να εχει προαπαιτουμενο απο το 1ο αλλα αυτο εξαρταται απο την σχολη σου,το μαθημα,τον καθηγητη κτλ και φανταζομαι αυτα τα μαθηματα ειναι πολυ λιγα εως και κανενα. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VasilisSt_ Νεοφερμένο μέλος Ο VasilisSt_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:33 Ο VasilisSt_: #813 27-09-14 20:33 Υπάρχει κάποιος/α που περιμένει μετεγγραφή για ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ, αλλά θα παρακολουθήσει τα μαθήματα στη Θεσσαλονίκη εξ' αρχής ;;; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Aspt Νεοφερμένο μέλος Η Fotini Aspt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:47 Η Fotini Aspt: #814 27-09-14 20:47 Aπό τη στιγμή που είναι σχεδόν σίγουρη η μεταγραφή μου (με τα σημερινά δεδομένα πάντα) μπορώ να πάω να παρακολουθήσω μαθήματα στο τμήμα που περιμένω μετεγγραφή ; Και σε περίπτωση που χαθεί το εξάμηνο τι ακριβώς γίνεται μετά; πότε αναπληρώνεται ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:08 Ο DumeNuke έγραψε: #815 27-09-14 22:08 Τα αμφιθέατρα των πανεπιστημίων είναι ανοικτά για όλους. Μπορείς να έχεις περάσει Μαθηματικό και να παρακολουθήσεις διάλεξη στη Νομική. Κανείς δεν θα σε ρωτήσει αν είσαι γραμμένος ή όχι, προκειμένου να παρακολουθήσεις. Αυτό που, ενδεχομένως, δεν θα μπορείς να παρακολουθήσεις, είναι τα εργαστήρια. Εκεί, από όσο ξέρω, πρέπει να είναι εγγεγραμμένο το όνομα σου στον κατάλογο (να είσαι φοιτητής του τμήματος), για να σε αφήσουν. Για τις εξετάσεις, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου εξετάζονται το χειμώνα και μαθήματα του εαρινού το καλοκαίρι. Δηλαδή, αν δεν περάσεις μαθήματα του 1ου εξαμήνου, έχεις ξανά δικαίωμα να εξεταστείς το 3ο/5ο/7ο κτλπ εξάμηνο. Κατά την εξεταστική του 2ου εξαμήνου δεν μπορείς να εξεταστείς σε μαθήματα του 1ου εξαμήνου. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ακριβώς παίζει με τις επαναληπτικές του Σεπτέμβρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Aspt Νεοφερμένο μέλος Η Fotini Aspt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:23 Η Fotini Aspt: #816 27-09-14 22:23 Δηλαδή ακόμα και αν δεν χαθεί το εξάμηνο και είναι απλά θέμα ενός με δύο μήνες για να γίνει η μετεγγραφή τι θα γίνει με τα εργαστήρια ; Γίνεται να συμμετέχουμε ή όχι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 03:11 Ο antis έγραψε: #817 28-09-14 03:11 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Για τις εξετάσεις, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου εξετάζονται το χειμώνα και μαθήματα του εαρινού το καλοκαίρι. Δηλαδή, αν δεν περάσεις μαθήματα του 1ου εξαμήνου, έχεις ξανά δικαίωμα να εξεταστείς το 3ο/5ο/7ο κτλπ εξάμηνο. Κατά την εξεταστική του 2ου εξαμήνου δεν μπορείς να εξεταστείς σε μαθήματα του 1ου εξαμήνου. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ακριβώς παίζει με τις επαναληπτικές του Σεπτέμβρη... Click για ανάπτυξη... Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου τα δίνεις τον Φεβρουάριο, τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου τα δίνεις τον Ιούνιο. Τον Σεπτέμβριο τα δίνει όλα. Οπότε εάν χρωστάς μάθημα του χειμερινού εξαμήνου και του εαρινού μπορείς να εξεταστείς το Σεπτέμβριο και πάλι. Αρχική Δημοσίευση από Fotini Aspt: Και σε περίπτωση που χαθεί το εξάμηνο τι ακριβώς γίνεται μετά; πότε αναπληρώνεται ; Click για ανάπτυξη... Δεν αναπληρώνεται το εξάμηνο. Συνεχίζεις για το δεύτερο εξάμηνο ''εαρινό'' και στο επόμενο (τρίτο) εξάμηνο, χειμερινό δηλαδή, δηλώνεις τα μαθήματα και του πρώτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2014 Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:52 Ο Alejandro che 7: #818 28-09-14 09:52 https://news247.gr/eidiseis/koinonia...ra_ta_krithria_gia_toys_foithtes.3051045.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:40 Ο Διονύσης13: #819 28-09-14 10:40 Νομίζω ότι αυτή η παράγραφος Βασικό κριτήριο θα είναι η επίδοση των φοιτητών στις πανελλαδικές εξετάσεις όταν πρόκειται για ομοειδή τμήματα της ίδιας περιφέρειας, ώστε να αποφευχθεί κατά το δυνατό ο συνωστισμός στα κεντρικά ιδρύματα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Click για ανάπτυξη... και αυτή Επίσης ορίζεται ότι ο αριθμός των μεταφερόμενων θέσεων δεν επιτρέπεται να ξεπερνά το 10% του αριθμού εισακτέων ανά σχολή. Click για ανάπτυξη... εφόσον ισχύουν, δίνουν την απάντηση για τον τρόπο που θα γίνουν οι μετεγγραφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantinab199 Εκκολαπτόμενο μέλος Η konstantinab199 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:14 Η konstantinab199: #820 28-09-14 11:14 Αρχική Δημοσίευση από φλοισβοςλαερ: Τι θα κάνετε μεχρι να εγκριθεί η μεταγραφή; Click για ανάπτυξη... εγώ προσωπικά θα πάω εκεί που περιμένω μεταγραφή γιατί ειμαι σε μια αρκετά σιγουρη κατηγορία και δεν εχει νόημα να πάω εκει που πέρασα διοτι μετά θα μου αναγνωρισουν το πολύ δυο μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie kostis76 patoma panaman Giota_pel Appolon tfghp aggelosst9 Paul77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να ρωτησω κατι!περιμενω μετεγγραφη για θεσσαλονικη ενω περασα πατρα πολιτικων μηχανικων.θα ξεκινησω απθ να παρακολουθω γιατι δεν εχω τη δυνατοτητα να νοικιασω σπιτι αυτον τον καιρο.με τα εργαστηρια στη θεσσαλονικη αν τελικα παρω μετεγγραφη τι γινεται?θα τα παρακολουθησω στο γ εξαμηνο?και αν τελικα δεν παρω μετεγγραφη τα εργαστηρια στην πατρα παλι στο γ εξαμηνο?πλιζ χελπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
steve391242 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:53 Ο steve391242: #810 27-09-14 18:53 Θα μπορεις σε οποιο πανεπιστημιο και να εισαι εν τελη να κανεις τα εργαστηρια του 1ου εξαμηνου μαζι με το 3ο,οπως μπορουν και τα κανουν οσοι κοπηκαν στο 1ο εξαμηνο και τα επαναλαμβανουν ενα χρονο μετα. Στην χειροτερη να εχεις θεμα με καποιο μαθημα 2ου,3ου εξαμηνου που μπορει να εχει προαπαιτουμενο απο το 1ο αλλα αυτο εξαρταται απο την σχολη σου,το μαθημα,τον καθηγητη κτλ και φανταζομαι αυτα τα μαθηματα ειναι πολυ λιγα εως και κανενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φλοισβοςλαερ Νεοφερμένο μέλος Ο φλοισβοςλαερ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:56 Ο φλοισβοςλαερ: #811 27-09-14 18:56 Τι θα κάνετε μεχρι να εγκριθεί η μεταγραφή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnyman Νεοφερμένο μέλος Ο johnyman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:14 Ο johnyman έγραψε: #812 27-09-14 19:14 Αρχική Δημοσίευση από steve391242: Θα μπορεις σε οποιο πανεπιστημιο και να εισαι εν τελη να κανεις τα εργαστηρια του 1ου εξαμηνου μαζι με το 3ο,οπως μπορουν και τα κανουν οσοι κοπηκαν στο 1ο εξαμηνο και τα επαναλαμβανουν ενα χρονο μετα. Στην χειροτερη να εχεις θεμα με καποιο μαθημα 2ου,3ου εξαμηνου που μπορει να εχει προαπαιτουμενο απο το 1ο αλλα αυτο εξαρταται απο την σχολη σου,το μαθημα,τον καθηγητη κτλ και φανταζομαι αυτα τα μαθηματα ειναι πολυ λιγα εως και κανενα. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VasilisSt_ Νεοφερμένο μέλος Ο VasilisSt_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:33 Ο VasilisSt_: #813 27-09-14 20:33 Υπάρχει κάποιος/α που περιμένει μετεγγραφή για ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ, αλλά θα παρακολουθήσει τα μαθήματα στη Θεσσαλονίκη εξ' αρχής ;;; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Aspt Νεοφερμένο μέλος Η Fotini Aspt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:47 Η Fotini Aspt: #814 27-09-14 20:47 Aπό τη στιγμή που είναι σχεδόν σίγουρη η μεταγραφή μου (με τα σημερινά δεδομένα πάντα) μπορώ να πάω να παρακολουθήσω μαθήματα στο τμήμα που περιμένω μετεγγραφή ; Και σε περίπτωση που χαθεί το εξάμηνο τι ακριβώς γίνεται μετά; πότε αναπληρώνεται ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:08 Ο DumeNuke έγραψε: #815 27-09-14 22:08 Τα αμφιθέατρα των πανεπιστημίων είναι ανοικτά για όλους. Μπορείς να έχεις περάσει Μαθηματικό και να παρακολουθήσεις διάλεξη στη Νομική. Κανείς δεν θα σε ρωτήσει αν είσαι γραμμένος ή όχι, προκειμένου να παρακολουθήσεις. Αυτό που, ενδεχομένως, δεν θα μπορείς να παρακολουθήσεις, είναι τα εργαστήρια. Εκεί, από όσο ξέρω, πρέπει να είναι εγγεγραμμένο το όνομα σου στον κατάλογο (να είσαι φοιτητής του τμήματος), για να σε αφήσουν. Για τις εξετάσεις, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου εξετάζονται το χειμώνα και μαθήματα του εαρινού το καλοκαίρι. Δηλαδή, αν δεν περάσεις μαθήματα του 1ου εξαμήνου, έχεις ξανά δικαίωμα να εξεταστείς το 3ο/5ο/7ο κτλπ εξάμηνο. Κατά την εξεταστική του 2ου εξαμήνου δεν μπορείς να εξεταστείς σε μαθήματα του 1ου εξαμήνου. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ακριβώς παίζει με τις επαναληπτικές του Σεπτέμβρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Aspt Νεοφερμένο μέλος Η Fotini Aspt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:23 Η Fotini Aspt: #816 27-09-14 22:23 Δηλαδή ακόμα και αν δεν χαθεί το εξάμηνο και είναι απλά θέμα ενός με δύο μήνες για να γίνει η μετεγγραφή τι θα γίνει με τα εργαστήρια ; Γίνεται να συμμετέχουμε ή όχι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 03:11 Ο antis έγραψε: #817 28-09-14 03:11 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Για τις εξετάσεις, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου εξετάζονται το χειμώνα και μαθήματα του εαρινού το καλοκαίρι. Δηλαδή, αν δεν περάσεις μαθήματα του 1ου εξαμήνου, έχεις ξανά δικαίωμα να εξεταστείς το 3ο/5ο/7ο κτλπ εξάμηνο. Κατά την εξεταστική του 2ου εξαμήνου δεν μπορείς να εξεταστείς σε μαθήματα του 1ου εξαμήνου. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ακριβώς παίζει με τις επαναληπτικές του Σεπτέμβρη... Click για ανάπτυξη... Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου τα δίνεις τον Φεβρουάριο, τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου τα δίνεις τον Ιούνιο. Τον Σεπτέμβριο τα δίνει όλα. Οπότε εάν χρωστάς μάθημα του χειμερινού εξαμήνου και του εαρινού μπορείς να εξεταστείς το Σεπτέμβριο και πάλι. Αρχική Δημοσίευση από Fotini Aspt: Και σε περίπτωση που χαθεί το εξάμηνο τι ακριβώς γίνεται μετά; πότε αναπληρώνεται ; Click για ανάπτυξη... Δεν αναπληρώνεται το εξάμηνο. Συνεχίζεις για το δεύτερο εξάμηνο ''εαρινό'' και στο επόμενο (τρίτο) εξάμηνο, χειμερινό δηλαδή, δηλώνεις τα μαθήματα και του πρώτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2014 Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:52 Ο Alejandro che 7: #818 28-09-14 09:52 https://news247.gr/eidiseis/koinonia...ra_ta_krithria_gia_toys_foithtes.3051045.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:40 Ο Διονύσης13: #819 28-09-14 10:40 Νομίζω ότι αυτή η παράγραφος Βασικό κριτήριο θα είναι η επίδοση των φοιτητών στις πανελλαδικές εξετάσεις όταν πρόκειται για ομοειδή τμήματα της ίδιας περιφέρειας, ώστε να αποφευχθεί κατά το δυνατό ο συνωστισμός στα κεντρικά ιδρύματα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Click για ανάπτυξη... και αυτή Επίσης ορίζεται ότι ο αριθμός των μεταφερόμενων θέσεων δεν επιτρέπεται να ξεπερνά το 10% του αριθμού εισακτέων ανά σχολή. Click για ανάπτυξη... εφόσον ισχύουν, δίνουν την απάντηση για τον τρόπο που θα γίνουν οι μετεγγραφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantinab199 Εκκολαπτόμενο μέλος Η konstantinab199 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:14 Η konstantinab199: #820 28-09-14 11:14 Αρχική Δημοσίευση από φλοισβοςλαερ: Τι θα κάνετε μεχρι να εγκριθεί η μεταγραφή; Click για ανάπτυξη... εγώ προσωπικά θα πάω εκεί που περιμένω μεταγραφή γιατί ειμαι σε μια αρκετά σιγουρη κατηγορία και δεν εχει νόημα να πάω εκει που πέρασα διοτι μετά θα μου αναγνωρισουν το πολύ δυο μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie kostis76 patoma panaman Giota_pel Appolon tfghp aggelosst9 Paul77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα μπορεις σε οποιο πανεπιστημιο και να εισαι εν τελη να κανεις τα εργαστηρια του 1ου εξαμηνου μαζι με το 3ο,οπως μπορουν και τα κανουν οσοι κοπηκαν στο 1ο εξαμηνο και τα επαναλαμβανουν ενα χρονο μετα. Στην χειροτερη να εχεις θεμα με καποιο μαθημα 2ου,3ου εξαμηνου που μπορει να εχει προαπαιτουμενο απο το 1ο αλλα αυτο εξαρταται απο την σχολη σου,το μαθημα,τον καθηγητη κτλ και φανταζομαι αυτα τα μαθηματα ειναι πολυ λιγα εως και κανενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φλοισβοςλαερ Νεοφερμένο μέλος Ο φλοισβοςλαερ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:56 Ο φλοισβοςλαερ: #811 27-09-14 18:56 Τι θα κάνετε μεχρι να εγκριθεί η μεταγραφή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnyman Νεοφερμένο μέλος Ο johnyman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:14 Ο johnyman έγραψε: #812 27-09-14 19:14 Αρχική Δημοσίευση από steve391242: Θα μπορεις σε οποιο πανεπιστημιο και να εισαι εν τελη να κανεις τα εργαστηρια του 1ου εξαμηνου μαζι με το 3ο,οπως μπορουν και τα κανουν οσοι κοπηκαν στο 1ο εξαμηνο και τα επαναλαμβανουν ενα χρονο μετα. Στην χειροτερη να εχεις θεμα με καποιο μαθημα 2ου,3ου εξαμηνου που μπορει να εχει προαπαιτουμενο απο το 1ο αλλα αυτο εξαρταται απο την σχολη σου,το μαθημα,τον καθηγητη κτλ και φανταζομαι αυτα τα μαθηματα ειναι πολυ λιγα εως και κανενα. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VasilisSt_ Νεοφερμένο μέλος Ο VasilisSt_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:33 Ο VasilisSt_: #813 27-09-14 20:33 Υπάρχει κάποιος/α που περιμένει μετεγγραφή για ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ, αλλά θα παρακολουθήσει τα μαθήματα στη Θεσσαλονίκη εξ' αρχής ;;; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Aspt Νεοφερμένο μέλος Η Fotini Aspt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:47 Η Fotini Aspt: #814 27-09-14 20:47 Aπό τη στιγμή που είναι σχεδόν σίγουρη η μεταγραφή μου (με τα σημερινά δεδομένα πάντα) μπορώ να πάω να παρακολουθήσω μαθήματα στο τμήμα που περιμένω μετεγγραφή ; Και σε περίπτωση που χαθεί το εξάμηνο τι ακριβώς γίνεται μετά; πότε αναπληρώνεται ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:08 Ο DumeNuke έγραψε: #815 27-09-14 22:08 Τα αμφιθέατρα των πανεπιστημίων είναι ανοικτά για όλους. Μπορείς να έχεις περάσει Μαθηματικό και να παρακολουθήσεις διάλεξη στη Νομική. Κανείς δεν θα σε ρωτήσει αν είσαι γραμμένος ή όχι, προκειμένου να παρακολουθήσεις. Αυτό που, ενδεχομένως, δεν θα μπορείς να παρακολουθήσεις, είναι τα εργαστήρια. Εκεί, από όσο ξέρω, πρέπει να είναι εγγεγραμμένο το όνομα σου στον κατάλογο (να είσαι φοιτητής του τμήματος), για να σε αφήσουν. Για τις εξετάσεις, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου εξετάζονται το χειμώνα και μαθήματα του εαρινού το καλοκαίρι. Δηλαδή, αν δεν περάσεις μαθήματα του 1ου εξαμήνου, έχεις ξανά δικαίωμα να εξεταστείς το 3ο/5ο/7ο κτλπ εξάμηνο. Κατά την εξεταστική του 2ου εξαμήνου δεν μπορείς να εξεταστείς σε μαθήματα του 1ου εξαμήνου. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ακριβώς παίζει με τις επαναληπτικές του Σεπτέμβρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Aspt Νεοφερμένο μέλος Η Fotini Aspt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:23 Η Fotini Aspt: #816 27-09-14 22:23 Δηλαδή ακόμα και αν δεν χαθεί το εξάμηνο και είναι απλά θέμα ενός με δύο μήνες για να γίνει η μετεγγραφή τι θα γίνει με τα εργαστήρια ; Γίνεται να συμμετέχουμε ή όχι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 03:11 Ο antis έγραψε: #817 28-09-14 03:11 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Για τις εξετάσεις, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου εξετάζονται το χειμώνα και μαθήματα του εαρινού το καλοκαίρι. Δηλαδή, αν δεν περάσεις μαθήματα του 1ου εξαμήνου, έχεις ξανά δικαίωμα να εξεταστείς το 3ο/5ο/7ο κτλπ εξάμηνο. Κατά την εξεταστική του 2ου εξαμήνου δεν μπορείς να εξεταστείς σε μαθήματα του 1ου εξαμήνου. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ακριβώς παίζει με τις επαναληπτικές του Σεπτέμβρη... Click για ανάπτυξη... Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου τα δίνεις τον Φεβρουάριο, τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου τα δίνεις τον Ιούνιο. Τον Σεπτέμβριο τα δίνει όλα. Οπότε εάν χρωστάς μάθημα του χειμερινού εξαμήνου και του εαρινού μπορείς να εξεταστείς το Σεπτέμβριο και πάλι. Αρχική Δημοσίευση από Fotini Aspt: Και σε περίπτωση που χαθεί το εξάμηνο τι ακριβώς γίνεται μετά; πότε αναπληρώνεται ; Click για ανάπτυξη... Δεν αναπληρώνεται το εξάμηνο. Συνεχίζεις για το δεύτερο εξάμηνο ''εαρινό'' και στο επόμενο (τρίτο) εξάμηνο, χειμερινό δηλαδή, δηλώνεις τα μαθήματα και του πρώτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2014 Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:52 Ο Alejandro che 7: #818 28-09-14 09:52 https://news247.gr/eidiseis/koinonia...ra_ta_krithria_gia_toys_foithtes.3051045.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:40 Ο Διονύσης13: #819 28-09-14 10:40 Νομίζω ότι αυτή η παράγραφος Βασικό κριτήριο θα είναι η επίδοση των φοιτητών στις πανελλαδικές εξετάσεις όταν πρόκειται για ομοειδή τμήματα της ίδιας περιφέρειας, ώστε να αποφευχθεί κατά το δυνατό ο συνωστισμός στα κεντρικά ιδρύματα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Click για ανάπτυξη... και αυτή Επίσης ορίζεται ότι ο αριθμός των μεταφερόμενων θέσεων δεν επιτρέπεται να ξεπερνά το 10% του αριθμού εισακτέων ανά σχολή. Click για ανάπτυξη... εφόσον ισχύουν, δίνουν την απάντηση για τον τρόπο που θα γίνουν οι μετεγγραφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantinab199 Εκκολαπτόμενο μέλος Η konstantinab199 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:14 Η konstantinab199: #820 28-09-14 11:14 Αρχική Δημοσίευση από φλοισβοςλαερ: Τι θα κάνετε μεχρι να εγκριθεί η μεταγραφή; Click για ανάπτυξη... εγώ προσωπικά θα πάω εκεί που περιμένω μεταγραφή γιατί ειμαι σε μια αρκετά σιγουρη κατηγορία και δεν εχει νόημα να πάω εκει που πέρασα διοτι μετά θα μου αναγνωρισουν το πολύ δυο μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie kostis76 patoma panaman Giota_pel Appolon tfghp aggelosst9 Paul77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι θα κάνετε μεχρι να εγκριθεί η μεταγραφή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnyman Νεοφερμένο μέλος Ο johnyman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:14 Ο johnyman έγραψε: #812 27-09-14 19:14 Αρχική Δημοσίευση από steve391242: Θα μπορεις σε οποιο πανεπιστημιο και να εισαι εν τελη να κανεις τα εργαστηρια του 1ου εξαμηνου μαζι με το 3ο,οπως μπορουν και τα κανουν οσοι κοπηκαν στο 1ο εξαμηνο και τα επαναλαμβανουν ενα χρονο μετα. Στην χειροτερη να εχεις θεμα με καποιο μαθημα 2ου,3ου εξαμηνου που μπορει να εχει προαπαιτουμενο απο το 1ο αλλα αυτο εξαρταται απο την σχολη σου,το μαθημα,τον καθηγητη κτλ και φανταζομαι αυτα τα μαθηματα ειναι πολυ λιγα εως και κανενα. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VasilisSt_ Νεοφερμένο μέλος Ο VasilisSt_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:33 Ο VasilisSt_: #813 27-09-14 20:33 Υπάρχει κάποιος/α που περιμένει μετεγγραφή για ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ, αλλά θα παρακολουθήσει τα μαθήματα στη Θεσσαλονίκη εξ' αρχής ;;; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Aspt Νεοφερμένο μέλος Η Fotini Aspt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:47 Η Fotini Aspt: #814 27-09-14 20:47 Aπό τη στιγμή που είναι σχεδόν σίγουρη η μεταγραφή μου (με τα σημερινά δεδομένα πάντα) μπορώ να πάω να παρακολουθήσω μαθήματα στο τμήμα που περιμένω μετεγγραφή ; Και σε περίπτωση που χαθεί το εξάμηνο τι ακριβώς γίνεται μετά; πότε αναπληρώνεται ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:08 Ο DumeNuke έγραψε: #815 27-09-14 22:08 Τα αμφιθέατρα των πανεπιστημίων είναι ανοικτά για όλους. Μπορείς να έχεις περάσει Μαθηματικό και να παρακολουθήσεις διάλεξη στη Νομική. Κανείς δεν θα σε ρωτήσει αν είσαι γραμμένος ή όχι, προκειμένου να παρακολουθήσεις. Αυτό που, ενδεχομένως, δεν θα μπορείς να παρακολουθήσεις, είναι τα εργαστήρια. Εκεί, από όσο ξέρω, πρέπει να είναι εγγεγραμμένο το όνομα σου στον κατάλογο (να είσαι φοιτητής του τμήματος), για να σε αφήσουν. Για τις εξετάσεις, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου εξετάζονται το χειμώνα και μαθήματα του εαρινού το καλοκαίρι. Δηλαδή, αν δεν περάσεις μαθήματα του 1ου εξαμήνου, έχεις ξανά δικαίωμα να εξεταστείς το 3ο/5ο/7ο κτλπ εξάμηνο. Κατά την εξεταστική του 2ου εξαμήνου δεν μπορείς να εξεταστείς σε μαθήματα του 1ου εξαμήνου. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ακριβώς παίζει με τις επαναληπτικές του Σεπτέμβρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Aspt Νεοφερμένο μέλος Η Fotini Aspt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:23 Η Fotini Aspt: #816 27-09-14 22:23 Δηλαδή ακόμα και αν δεν χαθεί το εξάμηνο και είναι απλά θέμα ενός με δύο μήνες για να γίνει η μετεγγραφή τι θα γίνει με τα εργαστήρια ; Γίνεται να συμμετέχουμε ή όχι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 03:11 Ο antis έγραψε: #817 28-09-14 03:11 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Για τις εξετάσεις, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου εξετάζονται το χειμώνα και μαθήματα του εαρινού το καλοκαίρι. Δηλαδή, αν δεν περάσεις μαθήματα του 1ου εξαμήνου, έχεις ξανά δικαίωμα να εξεταστείς το 3ο/5ο/7ο κτλπ εξάμηνο. Κατά την εξεταστική του 2ου εξαμήνου δεν μπορείς να εξεταστείς σε μαθήματα του 1ου εξαμήνου. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ακριβώς παίζει με τις επαναληπτικές του Σεπτέμβρη... Click για ανάπτυξη... Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου τα δίνεις τον Φεβρουάριο, τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου τα δίνεις τον Ιούνιο. Τον Σεπτέμβριο τα δίνει όλα. Οπότε εάν χρωστάς μάθημα του χειμερινού εξαμήνου και του εαρινού μπορείς να εξεταστείς το Σεπτέμβριο και πάλι. Αρχική Δημοσίευση από Fotini Aspt: Και σε περίπτωση που χαθεί το εξάμηνο τι ακριβώς γίνεται μετά; πότε αναπληρώνεται ; Click για ανάπτυξη... Δεν αναπληρώνεται το εξάμηνο. Συνεχίζεις για το δεύτερο εξάμηνο ''εαρινό'' και στο επόμενο (τρίτο) εξάμηνο, χειμερινό δηλαδή, δηλώνεις τα μαθήματα και του πρώτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2014 Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:52 Ο Alejandro che 7: #818 28-09-14 09:52 https://news247.gr/eidiseis/koinonia...ra_ta_krithria_gia_toys_foithtes.3051045.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:40 Ο Διονύσης13: #819 28-09-14 10:40 Νομίζω ότι αυτή η παράγραφος Βασικό κριτήριο θα είναι η επίδοση των φοιτητών στις πανελλαδικές εξετάσεις όταν πρόκειται για ομοειδή τμήματα της ίδιας περιφέρειας, ώστε να αποφευχθεί κατά το δυνατό ο συνωστισμός στα κεντρικά ιδρύματα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Click για ανάπτυξη... και αυτή Επίσης ορίζεται ότι ο αριθμός των μεταφερόμενων θέσεων δεν επιτρέπεται να ξεπερνά το 10% του αριθμού εισακτέων ανά σχολή. Click για ανάπτυξη... εφόσον ισχύουν, δίνουν την απάντηση για τον τρόπο που θα γίνουν οι μετεγγραφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantinab199 Εκκολαπτόμενο μέλος Η konstantinab199 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:14 Η konstantinab199: #820 28-09-14 11:14 Αρχική Δημοσίευση από φλοισβοςλαερ: Τι θα κάνετε μεχρι να εγκριθεί η μεταγραφή; Click για ανάπτυξη... εγώ προσωπικά θα πάω εκεί που περιμένω μεταγραφή γιατί ειμαι σε μια αρκετά σιγουρη κατηγορία και δεν εχει νόημα να πάω εκει που πέρασα διοτι μετά θα μου αναγνωρισουν το πολύ δυο μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie kostis76 patoma panaman Giota_pel Appolon tfghp aggelosst9 Paul77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από steve391242: Θα μπορεις σε οποιο πανεπιστημιο και να εισαι εν τελη να κανεις τα εργαστηρια του 1ου εξαμηνου μαζι με το 3ο,οπως μπορουν και τα κανουν οσοι κοπηκαν στο 1ο εξαμηνο και τα επαναλαμβανουν ενα χρονο μετα. Στην χειροτερη να εχεις θεμα με καποιο μαθημα 2ου,3ου εξαμηνου που μπορει να εχει προαπαιτουμενο απο το 1ο αλλα αυτο εξαρταται απο την σχολη σου,το μαθημα,τον καθηγητη κτλ και φανταζομαι αυτα τα μαθηματα ειναι πολυ λιγα εως και κανενα. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
VasilisSt_ Νεοφερμένο μέλος Ο VasilisSt_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:33 Ο VasilisSt_: #813 27-09-14 20:33 Υπάρχει κάποιος/α που περιμένει μετεγγραφή για ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ, αλλά θα παρακολουθήσει τα μαθήματα στη Θεσσαλονίκη εξ' αρχής ;;; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Aspt Νεοφερμένο μέλος Η Fotini Aspt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:47 Η Fotini Aspt: #814 27-09-14 20:47 Aπό τη στιγμή που είναι σχεδόν σίγουρη η μεταγραφή μου (με τα σημερινά δεδομένα πάντα) μπορώ να πάω να παρακολουθήσω μαθήματα στο τμήμα που περιμένω μετεγγραφή ; Και σε περίπτωση που χαθεί το εξάμηνο τι ακριβώς γίνεται μετά; πότε αναπληρώνεται ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:08 Ο DumeNuke έγραψε: #815 27-09-14 22:08 Τα αμφιθέατρα των πανεπιστημίων είναι ανοικτά για όλους. Μπορείς να έχεις περάσει Μαθηματικό και να παρακολουθήσεις διάλεξη στη Νομική. Κανείς δεν θα σε ρωτήσει αν είσαι γραμμένος ή όχι, προκειμένου να παρακολουθήσεις. Αυτό που, ενδεχομένως, δεν θα μπορείς να παρακολουθήσεις, είναι τα εργαστήρια. Εκεί, από όσο ξέρω, πρέπει να είναι εγγεγραμμένο το όνομα σου στον κατάλογο (να είσαι φοιτητής του τμήματος), για να σε αφήσουν. Για τις εξετάσεις, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου εξετάζονται το χειμώνα και μαθήματα του εαρινού το καλοκαίρι. Δηλαδή, αν δεν περάσεις μαθήματα του 1ου εξαμήνου, έχεις ξανά δικαίωμα να εξεταστείς το 3ο/5ο/7ο κτλπ εξάμηνο. Κατά την εξεταστική του 2ου εξαμήνου δεν μπορείς να εξεταστείς σε μαθήματα του 1ου εξαμήνου. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ακριβώς παίζει με τις επαναληπτικές του Σεπτέμβρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Aspt Νεοφερμένο μέλος Η Fotini Aspt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:23 Η Fotini Aspt: #816 27-09-14 22:23 Δηλαδή ακόμα και αν δεν χαθεί το εξάμηνο και είναι απλά θέμα ενός με δύο μήνες για να γίνει η μετεγγραφή τι θα γίνει με τα εργαστήρια ; Γίνεται να συμμετέχουμε ή όχι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 03:11 Ο antis έγραψε: #817 28-09-14 03:11 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Για τις εξετάσεις, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου εξετάζονται το χειμώνα και μαθήματα του εαρινού το καλοκαίρι. Δηλαδή, αν δεν περάσεις μαθήματα του 1ου εξαμήνου, έχεις ξανά δικαίωμα να εξεταστείς το 3ο/5ο/7ο κτλπ εξάμηνο. Κατά την εξεταστική του 2ου εξαμήνου δεν μπορείς να εξεταστείς σε μαθήματα του 1ου εξαμήνου. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ακριβώς παίζει με τις επαναληπτικές του Σεπτέμβρη... Click για ανάπτυξη... Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου τα δίνεις τον Φεβρουάριο, τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου τα δίνεις τον Ιούνιο. Τον Σεπτέμβριο τα δίνει όλα. Οπότε εάν χρωστάς μάθημα του χειμερινού εξαμήνου και του εαρινού μπορείς να εξεταστείς το Σεπτέμβριο και πάλι. Αρχική Δημοσίευση από Fotini Aspt: Και σε περίπτωση που χαθεί το εξάμηνο τι ακριβώς γίνεται μετά; πότε αναπληρώνεται ; Click για ανάπτυξη... Δεν αναπληρώνεται το εξάμηνο. Συνεχίζεις για το δεύτερο εξάμηνο ''εαρινό'' και στο επόμενο (τρίτο) εξάμηνο, χειμερινό δηλαδή, δηλώνεις τα μαθήματα και του πρώτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2014 Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:52 Ο Alejandro che 7: #818 28-09-14 09:52 https://news247.gr/eidiseis/koinonia...ra_ta_krithria_gia_toys_foithtes.3051045.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:40 Ο Διονύσης13: #819 28-09-14 10:40 Νομίζω ότι αυτή η παράγραφος Βασικό κριτήριο θα είναι η επίδοση των φοιτητών στις πανελλαδικές εξετάσεις όταν πρόκειται για ομοειδή τμήματα της ίδιας περιφέρειας, ώστε να αποφευχθεί κατά το δυνατό ο συνωστισμός στα κεντρικά ιδρύματα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Click για ανάπτυξη... και αυτή Επίσης ορίζεται ότι ο αριθμός των μεταφερόμενων θέσεων δεν επιτρέπεται να ξεπερνά το 10% του αριθμού εισακτέων ανά σχολή. Click για ανάπτυξη... εφόσον ισχύουν, δίνουν την απάντηση για τον τρόπο που θα γίνουν οι μετεγγραφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantinab199 Εκκολαπτόμενο μέλος Η konstantinab199 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:14 Η konstantinab199: #820 28-09-14 11:14 Αρχική Δημοσίευση από φλοισβοςλαερ: Τι θα κάνετε μεχρι να εγκριθεί η μεταγραφή; Click για ανάπτυξη... εγώ προσωπικά θα πάω εκεί που περιμένω μεταγραφή γιατί ειμαι σε μια αρκετά σιγουρη κατηγορία και δεν εχει νόημα να πάω εκει που πέρασα διοτι μετά θα μου αναγνωρισουν το πολύ δυο μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie kostis76 patoma panaman Giota_pel Appolon tfghp aggelosst9 Paul77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υπάρχει κάποιος/α που περιμένει μετεγγραφή για ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΘ, αλλά θα παρακολουθήσει τα μαθήματα στη Θεσσαλονίκη εξ' αρχής ;;; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Aspt Νεοφερμένο μέλος Η Fotini Aspt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:47 Η Fotini Aspt: #814 27-09-14 20:47 Aπό τη στιγμή που είναι σχεδόν σίγουρη η μεταγραφή μου (με τα σημερινά δεδομένα πάντα) μπορώ να πάω να παρακολουθήσω μαθήματα στο τμήμα που περιμένω μετεγγραφή ; Και σε περίπτωση που χαθεί το εξάμηνο τι ακριβώς γίνεται μετά; πότε αναπληρώνεται ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:08 Ο DumeNuke έγραψε: #815 27-09-14 22:08 Τα αμφιθέατρα των πανεπιστημίων είναι ανοικτά για όλους. Μπορείς να έχεις περάσει Μαθηματικό και να παρακολουθήσεις διάλεξη στη Νομική. Κανείς δεν θα σε ρωτήσει αν είσαι γραμμένος ή όχι, προκειμένου να παρακολουθήσεις. Αυτό που, ενδεχομένως, δεν θα μπορείς να παρακολουθήσεις, είναι τα εργαστήρια. Εκεί, από όσο ξέρω, πρέπει να είναι εγγεγραμμένο το όνομα σου στον κατάλογο (να είσαι φοιτητής του τμήματος), για να σε αφήσουν. Για τις εξετάσεις, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου εξετάζονται το χειμώνα και μαθήματα του εαρινού το καλοκαίρι. Δηλαδή, αν δεν περάσεις μαθήματα του 1ου εξαμήνου, έχεις ξανά δικαίωμα να εξεταστείς το 3ο/5ο/7ο κτλπ εξάμηνο. Κατά την εξεταστική του 2ου εξαμήνου δεν μπορείς να εξεταστείς σε μαθήματα του 1ου εξαμήνου. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ακριβώς παίζει με τις επαναληπτικές του Σεπτέμβρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Aspt Νεοφερμένο μέλος Η Fotini Aspt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:23 Η Fotini Aspt: #816 27-09-14 22:23 Δηλαδή ακόμα και αν δεν χαθεί το εξάμηνο και είναι απλά θέμα ενός με δύο μήνες για να γίνει η μετεγγραφή τι θα γίνει με τα εργαστήρια ; Γίνεται να συμμετέχουμε ή όχι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 03:11 Ο antis έγραψε: #817 28-09-14 03:11 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Για τις εξετάσεις, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου εξετάζονται το χειμώνα και μαθήματα του εαρινού το καλοκαίρι. Δηλαδή, αν δεν περάσεις μαθήματα του 1ου εξαμήνου, έχεις ξανά δικαίωμα να εξεταστείς το 3ο/5ο/7ο κτλπ εξάμηνο. Κατά την εξεταστική του 2ου εξαμήνου δεν μπορείς να εξεταστείς σε μαθήματα του 1ου εξαμήνου. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ακριβώς παίζει με τις επαναληπτικές του Σεπτέμβρη... Click για ανάπτυξη... Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου τα δίνεις τον Φεβρουάριο, τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου τα δίνεις τον Ιούνιο. Τον Σεπτέμβριο τα δίνει όλα. Οπότε εάν χρωστάς μάθημα του χειμερινού εξαμήνου και του εαρινού μπορείς να εξεταστείς το Σεπτέμβριο και πάλι. Αρχική Δημοσίευση από Fotini Aspt: Και σε περίπτωση που χαθεί το εξάμηνο τι ακριβώς γίνεται μετά; πότε αναπληρώνεται ; Click για ανάπτυξη... Δεν αναπληρώνεται το εξάμηνο. Συνεχίζεις για το δεύτερο εξάμηνο ''εαρινό'' και στο επόμενο (τρίτο) εξάμηνο, χειμερινό δηλαδή, δηλώνεις τα μαθήματα και του πρώτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2014 Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:52 Ο Alejandro che 7: #818 28-09-14 09:52 https://news247.gr/eidiseis/koinonia...ra_ta_krithria_gia_toys_foithtes.3051045.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:40 Ο Διονύσης13: #819 28-09-14 10:40 Νομίζω ότι αυτή η παράγραφος Βασικό κριτήριο θα είναι η επίδοση των φοιτητών στις πανελλαδικές εξετάσεις όταν πρόκειται για ομοειδή τμήματα της ίδιας περιφέρειας, ώστε να αποφευχθεί κατά το δυνατό ο συνωστισμός στα κεντρικά ιδρύματα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Click για ανάπτυξη... και αυτή Επίσης ορίζεται ότι ο αριθμός των μεταφερόμενων θέσεων δεν επιτρέπεται να ξεπερνά το 10% του αριθμού εισακτέων ανά σχολή. Click για ανάπτυξη... εφόσον ισχύουν, δίνουν την απάντηση για τον τρόπο που θα γίνουν οι μετεγγραφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantinab199 Εκκολαπτόμενο μέλος Η konstantinab199 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:14 Η konstantinab199: #820 28-09-14 11:14 Αρχική Δημοσίευση από φλοισβοςλαερ: Τι θα κάνετε μεχρι να εγκριθεί η μεταγραφή; Click για ανάπτυξη... εγώ προσωπικά θα πάω εκεί που περιμένω μεταγραφή γιατί ειμαι σε μια αρκετά σιγουρη κατηγορία και δεν εχει νόημα να πάω εκει που πέρασα διοτι μετά θα μου αναγνωρισουν το πολύ δυο μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie kostis76 patoma panaman Giota_pel Appolon tfghp aggelosst9 Paul77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Aπό τη στιγμή που είναι σχεδόν σίγουρη η μεταγραφή μου (με τα σημερινά δεδομένα πάντα) μπορώ να πάω να παρακολουθήσω μαθήματα στο τμήμα που περιμένω μετεγγραφή ; Και σε περίπτωση που χαθεί το εξάμηνο τι ακριβώς γίνεται μετά; πότε αναπληρώνεται ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:08 Ο DumeNuke έγραψε: #815 27-09-14 22:08 Τα αμφιθέατρα των πανεπιστημίων είναι ανοικτά για όλους. Μπορείς να έχεις περάσει Μαθηματικό και να παρακολουθήσεις διάλεξη στη Νομική. Κανείς δεν θα σε ρωτήσει αν είσαι γραμμένος ή όχι, προκειμένου να παρακολουθήσεις. Αυτό που, ενδεχομένως, δεν θα μπορείς να παρακολουθήσεις, είναι τα εργαστήρια. Εκεί, από όσο ξέρω, πρέπει να είναι εγγεγραμμένο το όνομα σου στον κατάλογο (να είσαι φοιτητής του τμήματος), για να σε αφήσουν. Για τις εξετάσεις, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου εξετάζονται το χειμώνα και μαθήματα του εαρινού το καλοκαίρι. Δηλαδή, αν δεν περάσεις μαθήματα του 1ου εξαμήνου, έχεις ξανά δικαίωμα να εξεταστείς το 3ο/5ο/7ο κτλπ εξάμηνο. Κατά την εξεταστική του 2ου εξαμήνου δεν μπορείς να εξεταστείς σε μαθήματα του 1ου εξαμήνου. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ακριβώς παίζει με τις επαναληπτικές του Σεπτέμβρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Aspt Νεοφερμένο μέλος Η Fotini Aspt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:23 Η Fotini Aspt: #816 27-09-14 22:23 Δηλαδή ακόμα και αν δεν χαθεί το εξάμηνο και είναι απλά θέμα ενός με δύο μήνες για να γίνει η μετεγγραφή τι θα γίνει με τα εργαστήρια ; Γίνεται να συμμετέχουμε ή όχι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 03:11 Ο antis έγραψε: #817 28-09-14 03:11 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Για τις εξετάσεις, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου εξετάζονται το χειμώνα και μαθήματα του εαρινού το καλοκαίρι. Δηλαδή, αν δεν περάσεις μαθήματα του 1ου εξαμήνου, έχεις ξανά δικαίωμα να εξεταστείς το 3ο/5ο/7ο κτλπ εξάμηνο. Κατά την εξεταστική του 2ου εξαμήνου δεν μπορείς να εξεταστείς σε μαθήματα του 1ου εξαμήνου. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ακριβώς παίζει με τις επαναληπτικές του Σεπτέμβρη... Click για ανάπτυξη... Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου τα δίνεις τον Φεβρουάριο, τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου τα δίνεις τον Ιούνιο. Τον Σεπτέμβριο τα δίνει όλα. Οπότε εάν χρωστάς μάθημα του χειμερινού εξαμήνου και του εαρινού μπορείς να εξεταστείς το Σεπτέμβριο και πάλι. Αρχική Δημοσίευση από Fotini Aspt: Και σε περίπτωση που χαθεί το εξάμηνο τι ακριβώς γίνεται μετά; πότε αναπληρώνεται ; Click για ανάπτυξη... Δεν αναπληρώνεται το εξάμηνο. Συνεχίζεις για το δεύτερο εξάμηνο ''εαρινό'' και στο επόμενο (τρίτο) εξάμηνο, χειμερινό δηλαδή, δηλώνεις τα μαθήματα και του πρώτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2014 Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:52 Ο Alejandro che 7: #818 28-09-14 09:52 https://news247.gr/eidiseis/koinonia...ra_ta_krithria_gia_toys_foithtes.3051045.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:40 Ο Διονύσης13: #819 28-09-14 10:40 Νομίζω ότι αυτή η παράγραφος Βασικό κριτήριο θα είναι η επίδοση των φοιτητών στις πανελλαδικές εξετάσεις όταν πρόκειται για ομοειδή τμήματα της ίδιας περιφέρειας, ώστε να αποφευχθεί κατά το δυνατό ο συνωστισμός στα κεντρικά ιδρύματα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Click για ανάπτυξη... και αυτή Επίσης ορίζεται ότι ο αριθμός των μεταφερόμενων θέσεων δεν επιτρέπεται να ξεπερνά το 10% του αριθμού εισακτέων ανά σχολή. Click για ανάπτυξη... εφόσον ισχύουν, δίνουν την απάντηση για τον τρόπο που θα γίνουν οι μετεγγραφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantinab199 Εκκολαπτόμενο μέλος Η konstantinab199 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:14 Η konstantinab199: #820 28-09-14 11:14 Αρχική Δημοσίευση από φλοισβοςλαερ: Τι θα κάνετε μεχρι να εγκριθεί η μεταγραφή; Click για ανάπτυξη... εγώ προσωπικά θα πάω εκεί που περιμένω μεταγραφή γιατί ειμαι σε μια αρκετά σιγουρη κατηγορία και δεν εχει νόημα να πάω εκει που πέρασα διοτι μετά θα μου αναγνωρισουν το πολύ δυο μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie kostis76 patoma panaman Giota_pel Appolon tfghp aggelosst9 Paul77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα αμφιθέατρα των πανεπιστημίων είναι ανοικτά για όλους. Μπορείς να έχεις περάσει Μαθηματικό και να παρακολουθήσεις διάλεξη στη Νομική. Κανείς δεν θα σε ρωτήσει αν είσαι γραμμένος ή όχι, προκειμένου να παρακολουθήσεις. Αυτό που, ενδεχομένως, δεν θα μπορείς να παρακολουθήσεις, είναι τα εργαστήρια. Εκεί, από όσο ξέρω, πρέπει να είναι εγγεγραμμένο το όνομα σου στον κατάλογο (να είσαι φοιτητής του τμήματος), για να σε αφήσουν. Για τις εξετάσεις, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου εξετάζονται το χειμώνα και μαθήματα του εαρινού το καλοκαίρι. Δηλαδή, αν δεν περάσεις μαθήματα του 1ου εξαμήνου, έχεις ξανά δικαίωμα να εξεταστείς το 3ο/5ο/7ο κτλπ εξάμηνο. Κατά την εξεταστική του 2ου εξαμήνου δεν μπορείς να εξεταστείς σε μαθήματα του 1ου εξαμήνου. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ακριβώς παίζει με τις επαναληπτικές του Σεπτέμβρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Aspt Νεοφερμένο μέλος Η Fotini Aspt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:23 Η Fotini Aspt: #816 27-09-14 22:23 Δηλαδή ακόμα και αν δεν χαθεί το εξάμηνο και είναι απλά θέμα ενός με δύο μήνες για να γίνει η μετεγγραφή τι θα γίνει με τα εργαστήρια ; Γίνεται να συμμετέχουμε ή όχι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 03:11 Ο antis έγραψε: #817 28-09-14 03:11 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Για τις εξετάσεις, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου εξετάζονται το χειμώνα και μαθήματα του εαρινού το καλοκαίρι. Δηλαδή, αν δεν περάσεις μαθήματα του 1ου εξαμήνου, έχεις ξανά δικαίωμα να εξεταστείς το 3ο/5ο/7ο κτλπ εξάμηνο. Κατά την εξεταστική του 2ου εξαμήνου δεν μπορείς να εξεταστείς σε μαθήματα του 1ου εξαμήνου. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ακριβώς παίζει με τις επαναληπτικές του Σεπτέμβρη... Click για ανάπτυξη... Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου τα δίνεις τον Φεβρουάριο, τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου τα δίνεις τον Ιούνιο. Τον Σεπτέμβριο τα δίνει όλα. Οπότε εάν χρωστάς μάθημα του χειμερινού εξαμήνου και του εαρινού μπορείς να εξεταστείς το Σεπτέμβριο και πάλι. Αρχική Δημοσίευση από Fotini Aspt: Και σε περίπτωση που χαθεί το εξάμηνο τι ακριβώς γίνεται μετά; πότε αναπληρώνεται ; Click για ανάπτυξη... Δεν αναπληρώνεται το εξάμηνο. Συνεχίζεις για το δεύτερο εξάμηνο ''εαρινό'' και στο επόμενο (τρίτο) εξάμηνο, χειμερινό δηλαδή, δηλώνεις τα μαθήματα και του πρώτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2014 Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:52 Ο Alejandro che 7: #818 28-09-14 09:52 https://news247.gr/eidiseis/koinonia...ra_ta_krithria_gia_toys_foithtes.3051045.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:40 Ο Διονύσης13: #819 28-09-14 10:40 Νομίζω ότι αυτή η παράγραφος Βασικό κριτήριο θα είναι η επίδοση των φοιτητών στις πανελλαδικές εξετάσεις όταν πρόκειται για ομοειδή τμήματα της ίδιας περιφέρειας, ώστε να αποφευχθεί κατά το δυνατό ο συνωστισμός στα κεντρικά ιδρύματα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Click για ανάπτυξη... και αυτή Επίσης ορίζεται ότι ο αριθμός των μεταφερόμενων θέσεων δεν επιτρέπεται να ξεπερνά το 10% του αριθμού εισακτέων ανά σχολή. Click για ανάπτυξη... εφόσον ισχύουν, δίνουν την απάντηση για τον τρόπο που θα γίνουν οι μετεγγραφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantinab199 Εκκολαπτόμενο μέλος Η konstantinab199 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:14 Η konstantinab199: #820 28-09-14 11:14 Αρχική Δημοσίευση από φλοισβοςλαερ: Τι θα κάνετε μεχρι να εγκριθεί η μεταγραφή; Click για ανάπτυξη... εγώ προσωπικά θα πάω εκεί που περιμένω μεταγραφή γιατί ειμαι σε μια αρκετά σιγουρη κατηγορία και δεν εχει νόημα να πάω εκει που πέρασα διοτι μετά θα μου αναγνωρισουν το πολύ δυο μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie kostis76 patoma panaman Giota_pel Appolon tfghp aggelosst9 Paul77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δηλαδή ακόμα και αν δεν χαθεί το εξάμηνο και είναι απλά θέμα ενός με δύο μήνες για να γίνει η μετεγγραφή τι θα γίνει με τα εργαστήρια ; Γίνεται να συμμετέχουμε ή όχι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antis Πολύ δραστήριο μέλος Ο antis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Biomedical Engineering. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 03:11 Ο antis έγραψε: #817 28-09-14 03:11 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Για τις εξετάσεις, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου εξετάζονται το χειμώνα και μαθήματα του εαρινού το καλοκαίρι. Δηλαδή, αν δεν περάσεις μαθήματα του 1ου εξαμήνου, έχεις ξανά δικαίωμα να εξεταστείς το 3ο/5ο/7ο κτλπ εξάμηνο. Κατά την εξεταστική του 2ου εξαμήνου δεν μπορείς να εξεταστείς σε μαθήματα του 1ου εξαμήνου. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ακριβώς παίζει με τις επαναληπτικές του Σεπτέμβρη... Click για ανάπτυξη... Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου τα δίνεις τον Φεβρουάριο, τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου τα δίνεις τον Ιούνιο. Τον Σεπτέμβριο τα δίνει όλα. Οπότε εάν χρωστάς μάθημα του χειμερινού εξαμήνου και του εαρινού μπορείς να εξεταστείς το Σεπτέμβριο και πάλι. Αρχική Δημοσίευση από Fotini Aspt: Και σε περίπτωση που χαθεί το εξάμηνο τι ακριβώς γίνεται μετά; πότε αναπληρώνεται ; Click για ανάπτυξη... Δεν αναπληρώνεται το εξάμηνο. Συνεχίζεις για το δεύτερο εξάμηνο ''εαρινό'' και στο επόμενο (τρίτο) εξάμηνο, χειμερινό δηλαδή, δηλώνεις τα μαθήματα και του πρώτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 28 Σεπτεμβρίου 2014 Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:52 Ο Alejandro che 7: #818 28-09-14 09:52 https://news247.gr/eidiseis/koinonia...ra_ta_krithria_gia_toys_foithtes.3051045.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:40 Ο Διονύσης13: #819 28-09-14 10:40 Νομίζω ότι αυτή η παράγραφος Βασικό κριτήριο θα είναι η επίδοση των φοιτητών στις πανελλαδικές εξετάσεις όταν πρόκειται για ομοειδή τμήματα της ίδιας περιφέρειας, ώστε να αποφευχθεί κατά το δυνατό ο συνωστισμός στα κεντρικά ιδρύματα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Click για ανάπτυξη... και αυτή Επίσης ορίζεται ότι ο αριθμός των μεταφερόμενων θέσεων δεν επιτρέπεται να ξεπερνά το 10% του αριθμού εισακτέων ανά σχολή. Click για ανάπτυξη... εφόσον ισχύουν, δίνουν την απάντηση για τον τρόπο που θα γίνουν οι μετεγγραφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantinab199 Εκκολαπτόμενο μέλος Η konstantinab199 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:14 Η konstantinab199: #820 28-09-14 11:14 Αρχική Δημοσίευση από φλοισβοςλαερ: Τι θα κάνετε μεχρι να εγκριθεί η μεταγραφή; Click για ανάπτυξη... εγώ προσωπικά θα πάω εκεί που περιμένω μεταγραφή γιατί ειμαι σε μια αρκετά σιγουρη κατηγορία και δεν εχει νόημα να πάω εκει που πέρασα διοτι μετά θα μου αναγνωρισουν το πολύ δυο μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie kostis76 patoma panaman Giota_pel Appolon tfghp aggelosst9 Paul77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Για τις εξετάσεις, τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου εξετάζονται το χειμώνα και μαθήματα του εαρινού το καλοκαίρι. Δηλαδή, αν δεν περάσεις μαθήματα του 1ου εξαμήνου, έχεις ξανά δικαίωμα να εξεταστείς το 3ο/5ο/7ο κτλπ εξάμηνο. Κατά την εξεταστική του 2ου εξαμήνου δεν μπορείς να εξεταστείς σε μαθήματα του 1ου εξαμήνου. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι ακριβώς παίζει με τις επαναληπτικές του Σεπτέμβρη... Click για ανάπτυξη... Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου τα δίνεις τον Φεβρουάριο, τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου τα δίνεις τον Ιούνιο. Τον Σεπτέμβριο τα δίνει όλα. Οπότε εάν χρωστάς μάθημα του χειμερινού εξαμήνου και του εαρινού μπορείς να εξεταστείς το Σεπτέμβριο και πάλι. Αρχική Δημοσίευση από Fotini Aspt: Και σε περίπτωση που χαθεί το εξάμηνο τι ακριβώς γίνεται μετά; πότε αναπληρώνεται ; Click για ανάπτυξη... Δεν αναπληρώνεται το εξάμηνο. Συνεχίζεις για το δεύτερο εξάμηνο ''εαρινό'' και στο επόμενο (τρίτο) εξάμηνο, χειμερινό δηλαδή, δηλώνεις τα μαθήματα και του πρώτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:52 Ο Alejandro che 7: #818 28-09-14 09:52 https://news247.gr/eidiseis/koinonia...ra_ta_krithria_gia_toys_foithtes.3051045.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:40 Ο Διονύσης13: #819 28-09-14 10:40 Νομίζω ότι αυτή η παράγραφος Βασικό κριτήριο θα είναι η επίδοση των φοιτητών στις πανελλαδικές εξετάσεις όταν πρόκειται για ομοειδή τμήματα της ίδιας περιφέρειας, ώστε να αποφευχθεί κατά το δυνατό ο συνωστισμός στα κεντρικά ιδρύματα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Click για ανάπτυξη... και αυτή Επίσης ορίζεται ότι ο αριθμός των μεταφερόμενων θέσεων δεν επιτρέπεται να ξεπερνά το 10% του αριθμού εισακτέων ανά σχολή. Click για ανάπτυξη... εφόσον ισχύουν, δίνουν την απάντηση για τον τρόπο που θα γίνουν οι μετεγγραφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantinab199 Εκκολαπτόμενο μέλος Η konstantinab199 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:14 Η konstantinab199: #820 28-09-14 11:14 Αρχική Δημοσίευση από φλοισβοςλαερ: Τι θα κάνετε μεχρι να εγκριθεί η μεταγραφή; Click για ανάπτυξη... εγώ προσωπικά θα πάω εκεί που περιμένω μεταγραφή γιατί ειμαι σε μια αρκετά σιγουρη κατηγορία και δεν εχει νόημα να πάω εκει που πέρασα διοτι μετά θα μου αναγνωρισουν το πολύ δυο μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie kostis76 patoma panaman Giota_pel Appolon tfghp aggelosst9 Paul77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://news247.gr/eidiseis/koinonia...ra_ta_krithria_gia_toys_foithtes.3051045.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Διονύσης13 Τιμώμενο Μέλος Ο Διονύσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 997 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:40 Ο Διονύσης13: #819 28-09-14 10:40 Νομίζω ότι αυτή η παράγραφος Βασικό κριτήριο θα είναι η επίδοση των φοιτητών στις πανελλαδικές εξετάσεις όταν πρόκειται για ομοειδή τμήματα της ίδιας περιφέρειας, ώστε να αποφευχθεί κατά το δυνατό ο συνωστισμός στα κεντρικά ιδρύματα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Click για ανάπτυξη... και αυτή Επίσης ορίζεται ότι ο αριθμός των μεταφερόμενων θέσεων δεν επιτρέπεται να ξεπερνά το 10% του αριθμού εισακτέων ανά σχολή. Click για ανάπτυξη... εφόσον ισχύουν, δίνουν την απάντηση για τον τρόπο που θα γίνουν οι μετεγγραφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstantinab199 Εκκολαπτόμενο μέλος Η konstantinab199 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:14 Η konstantinab199: #820 28-09-14 11:14 Αρχική Δημοσίευση από φλοισβοςλαερ: Τι θα κάνετε μεχρι να εγκριθεί η μεταγραφή; Click για ανάπτυξη... εγώ προσωπικά θα πάω εκεί που περιμένω μεταγραφή γιατί ειμαι σε μια αρκετά σιγουρη κατηγορία και δεν εχει νόημα να πάω εκει που πέρασα διοτι μετά θα μου αναγνωρισουν το πολύ δυο μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Νομίζω ότι αυτή η παράγραφος Βασικό κριτήριο θα είναι η επίδοση των φοιτητών στις πανελλαδικές εξετάσεις όταν πρόκειται για ομοειδή τμήματα της ίδιας περιφέρειας, ώστε να αποφευχθεί κατά το δυνατό ο συνωστισμός στα κεντρικά ιδρύματα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Click για ανάπτυξη... και αυτή Επίσης ορίζεται ότι ο αριθμός των μεταφερόμενων θέσεων δεν επιτρέπεται να ξεπερνά το 10% του αριθμού εισακτέων ανά σχολή. Click για ανάπτυξη... εφόσον ισχύουν, δίνουν την απάντηση για τον τρόπο που θα γίνουν οι μετεγγραφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstantinab199 Εκκολαπτόμενο μέλος Η konstantinab199 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 301 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:14 Η konstantinab199: #820 28-09-14 11:14 Αρχική Δημοσίευση από φλοισβοςλαερ: Τι θα κάνετε μεχρι να εγκριθεί η μεταγραφή; Click για ανάπτυξη... εγώ προσωπικά θα πάω εκεί που περιμένω μεταγραφή γιατί ειμαι σε μια αρκετά σιγουρη κατηγορία και δεν εχει νόημα να πάω εκει που πέρασα διοτι μετά θα μου αναγνωρισουν το πολύ δυο μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από φλοισβοςλαερ: Τι θα κάνετε μεχρι να εγκριθεί η μεταγραφή; Click για ανάπτυξη... εγώ προσωπικά θα πάω εκεί που περιμένω μεταγραφή γιατί ειμαι σε μια αρκετά σιγουρη κατηγορία και δεν εχει νόημα να πάω εκει που πέρασα διοτι μετά θα μου αναγνωρισουν το πολύ δυο μαθηματα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.