Ελαττώματα - Κακές συνήθειες

• Κυκλοθυμική
    Εγωίστρια
    Θέλω πάντα να επιβάλλω την γνώμη :whistle:
    Εξάπτομαι εύκολα
    Θίγομαι εύκολα
    Ευαίσθητη
    Δε ζητάω εύκολα συγνώμη, απαιτώ όμως την συγνώμη των άλλων :D
    Ύποπτη προς όλους
Και πρέπει οπωσδήποτε να πω πως :
  • είμαι εθισμένη στον υπολογιστή :whistle:

Συνήθεια: Δαγκώνω συνέχεια τα χείλη μου :oops:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελαττωματα:
Ειμαι τρελο πειραχτηρι, σε σημειο να θελουν να με δειρουν.
Εχω μνημη χρυσοψαρου.

Κακη συνηθεια:
Οποτε ειμαι τσαντισμενος, ξεσπαω στα ατομα που με νοιαζονται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα ελαττώματά μας είναι και η μεγαλύτερη μας δύναμη guys!!!

Τα ελαττώματά μας είναι και η μεγαλύτερη μας δύναμη guys!!!

Η Διαφορετικότητά μας αλλιώς όλοι θα είμασταν ίδιοι..:D:D:D

Η Διαφορετικότητά μας αλλιώς όλοι θα είμασταν ίδιοι..:D:D:D

A, δεν εννοώ αυτό...

Εννοώ πως πάντα πρέπει να χρησιμοποιούμε τα ελαττώματά μας προς όφελος μας... Και πίστεψε με μπορούμε...

Εγώ είμαι ολόκληρος ελάτωμμα...

Δεν παίζει να πήγε τίποτα σωστά μαζί μου...

Same here

A, δεν εννοώ αυτό...

Εννοώ πως πάντα πρέπει να χρησιμοποιούμε τα ελαττώματά μας προς όφελος μας... Και πίστεψε με μπορούμε...

Μα εννοείται!:D Εξάλλου δεν πιστεύω ότι υπάρχουν εξ ολοκλήρου προτερήματα και ελλατώματα γιατί σε κάποιον το ελλάτωμά μας μπορεί να είναι προτέρημα!

ελαττωματα: κυκλοθυμικη, δυσκολα νευριαζω αλλα αν νευριασω τα κανω λιμπα, εγωιστρια μερικες φορες, φωναζω δυνατα συχνα και αλλα που δε μπορω να θυμηθω τωρα.
κακες συνηθειες:ξεχναω υλικα απο συνταγες, ακουω μουσικη συνεχεια τερμα και που και που κολλαω στον υπολογιστη.:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back