Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

11-06-22

18:03
Χάλασε ο εκτυπωτής μου και ήθελα να εκτυπώσω κάποια σκίτσα μου να τα έχω σε αντίγραφο. Στο τυπογραφείο πώς τους τα περνάω για να τα εκτυπώσουν? Και γίνεται να τα εκτυπώσουν χωρίς pixels? Γιατί ο δικός μου άφηνε pixels στην εικόνα
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.

11-06-22

18:07
εχε υποψη σου σε τυπογραφεια θα σου στοιχισει ο κουκος αηδονι.ο εκτυπωτης πως σου χαλασε?Χάλασε ο εκτυπωτής μου και ήθελα να εκτυπώσω κάποια σκίτσα μου να τα έχω σε αντίγραφο. Στο τυπογραφείο πώς τους τα περνάω για να τα εκτυπώσουν? Και γίνεται να τα εκτυπώσουν χωρίς pixels? Γιατί ο δικός μου άφηνε pixels στην εικόνα
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

11-06-22

18:08
Δεν είναι πολλά τα σκίτσα.. δεν ξέρω, τα βγάζει μισάεχε υποψη σου σε τυπογραφεια θα σου στοιχισει ο κουκος αηδονι.ο εκτυπωτης πως σου χαλασε?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ενώ άλλαξα μελάνι και ήταν και πανάκριβο (75€)Δεν είναι πολλά τα σκίτσα.. δεν ξέρω, τα βγάζει μισά
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.009 μηνύματα.

11-06-22

18:10
θα τους τα δωσεις σε μορφη πχ pdf ή αναλογη. Αυτοι εχουν καλυτερους εκτυπωτες αλλα θα πρεπει να ειναι και σε πολυ καλη αναλυση.Χάλασε ο εκτυπωτής μου και ήθελα να εκτυπώσω κάποια σκίτσα μου να τα έχω σε αντίγραφο. Στο τυπογραφείο πώς τους τα περνάω για να τα εκτυπώσουν? Και γίνεται να τα εκτυπώσουν χωρίς pixels? Γιατί ο δικός μου άφηνε pixels στην εικόνα
αν δεν ειναι πες να στα φιλτραρουν αλλα θα ψιλοθαμποσουν
αν τα βγαζει μισα μπουκωνει η μνημη του. προσπαθησε να υποβιβασεις την αναλυση τους.Δεν είναι πολλά τα σκίτσα.. δεν ξέρω, τα βγάζει μισά
Ενώ άλλαξα μελάνι και ήταν και πανάκριβο (75€)
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

11-06-22

18:11
Είναι 2.160×2.150θα τους τα δωσεις σε μορφη πχ pdf ή αναλογη. Αυτοι εχουν καλυτερους εκτυπωτες αλλα θα πρεπει να ειναι και σε πολυ καλη αναλυση.
αν δεν ειναι πες να στα φιλτραρουν αλλα θα ψιλοθαμποσουν
Ναι, αυτό ρωτάω, πώς τους τα περνάω? Με email?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.009 μηνύματα.

11-06-22

18:13
με εμαιλ οχι ειναι τεραστια πανω απο 6-7 MbyteΕίναι 2.160×2.150
Ναι, αυτό ρωτάω, πώς τους τα περνάω? Με email?
τα εμαιλ αντεχουν μαξ 5 Μbyte
σε στικακι
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

11-06-22

18:14
Me email ξεχωριστά εννοώ την κάθε ζωγραφιάμε εμαιλ οχι ειναι τεραστια πανω απο 6-7 Mbyte
τα εμαιλ αντεχουν μαξ 5 Μbyte
σε στικακι
382 KB η καθεμία είναιMe email ξεχωριστά εννοώ την κάθε ζωγραφιά
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

11-06-22

18:15
ε τι μεγεθος ειναι το ενα?Me email ξεχωριστά εννοώ την κάθε ζωγραφιά
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

11-06-22

18:22
382 KBε τι μεγεθος ειναι το ενα?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

11-06-22

18:23
382 Κβ και αναλυση 2.160×2.150 κατι δεν μου κολαει.382 KB
ενταξει στειλτα ολα με εμαιλ
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

11-06-22

18:28
382 Κβ και αναλυση 2.160×2.150 κατι δεν μου κολαει.
ενταξει στειλτα ολα με εμαιλ
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

11-06-22

18:31
ρε εριφυλη δεν λεω οτι με γελας ..αλλα επιμενω οτι τα νουμερα δεν συνάδουν.
μηπως το σχεδιο σου ειναι μονο μια μολυβια?
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

11-06-22

18:32
Όχι απλά χρησιμοποιώ μια εφαρμογή που δείωχνει τα pixelsρε εριφυλη δεν λεω οτι με γελας ..αλλα επιμενω οτι τα νουμερα δεν συνάδουν.
μηπως το σχεδιο σου ειναι μονο μια μολυβια?
Για να φαίνονται καθαρά τα πορτραίταΌχι απλά χρησιμοποιώ μια εφαρμογή που δείωχνει τα pixels
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

11-06-22

18:37
Μίλα με κάποια εταιρεία εκτυπώσεων σε e-mail και θα σου πουν τη γνώμη τους για το αν τα αρχεία σου είναι κατάλληλα για υψηλής ανάλυσης εκτύπωση, αφού τους στείλεις κάποια δείγματα 

γιαννης_00
Επιφανές μέλος

11-06-22

18:44
Η αποψη μου ειναι να μην δωσεις λευτα για τετοια εκτυπωση
βρες τα πηγαία φαϊλς.
οτι και να κανεις στο μεγεθος αυτο ,πατατες θα παρεις
σ'αρεσουν οι πατατες.
βρες τα πηγαία φαϊλς.
οτι και να κανεις στο μεγεθος αυτο ,πατατες θα παρεις
σ'αρεσουν οι πατατες.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Η methexys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.105 μηνύματα.

11-06-22

22:38
Τι αρχείο είναι αυτά τα σκίτσα που έχεις; JPG; Σε τι προγραμμα τα έχεις φτιάξει;
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

11-06-22

22:43
Ναι jpg είναιΤι αρχείο είναι αυτά τα σκίτσα που έχεις; JPG; Σε τι προγραμμα τα έχεις φτιάξει;
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.

11-06-22

23:01
Η ανάλυση δεν είναι ο μοναδικός παράγοντας που καθορίζει το μέγεθος όμως.382 Κβ και αναλυση 2.160×2.150 κατι δεν μου κολαει.
Και 100Kx100K ανάλυση να έχεις εαν τραβήξεις φώτο ένα άσπρο φύλλο, θα μπορεί να φάει γερό compression.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.