γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.218 μηνύματα.

Δεν φταις εσυ, ετσι ειναι δομημενα τα θεματα... να σου πουν οτι φταις.Το μόνο που μετανιώνω οικτρά είναι που χάλασα τοσο χρονο στη φυσική. Δε τελείωσα στην ώρα μου, και δεν εγραψα εστω κατι απο τα άλλα για να μου χαρίσουν και κάτι. Έφυγαν τζαμπέ 12 μονάδες
Στο πολυτεχνειο στην σεμφε υπηρχε ο καθηγητης Φελουρης( μαθηματικος... κεφαλη της μαθηματικης εταιριας) ..Τα θεματα του ηταν τετοια που αν ειχες γνωσεις ..εβαζες στυλο κατω και δεν σταματουσες και ουτε πισω γυριζες να δεις αν ειναι σωστα εισουν σιγουρος.
Αμα θελουν το κανουν και στις πανελλελε..αλλα δεν θελουν και δεν ξερουν.
Τα ονομαζουν κλιμακουμενης δυσκολιας .... ονομαζοντας τον παραλογισμο γνωση και δυσκολια.
Που ειναι ο Διας να βαλει κανενα σκιτσο οπου ενα αιδονι τραγουδα και το διπλα βουνο ταλαντωνεται.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 10.058 μηνύματα.

Ρε φίλε, ξέρεις τι όμως; Εγώ έχω την δυνατότητα να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου, είμαι απο τους "τυχερούς άτυχους".Δεν φταις εσυ, ετσι ειναι δομημενα τα θεματα... να σου πουν οτι φταις.
Στο πολυτεχνειο στην σεμφε υπηρχε ο καθηγητης Φελουρης( μαθηματικος... κεφαλη της μαθηματικης εταιριας) ..Τα θεματα του ηταν τετοια που αν ειχες γνωσεις ..εβαζες στυλο κατω και δεν σταματουσες και ουτε πισω γυριζες να δεις αν ειναι σωστα εισουν σιγουρος.
Αμα θελουν το κανουν και στις πανελλελε..αλλα δεν θελουν και δεν ξερουν.
Τα ονομαζουν κλιμακουμενης δυσκολιας .... ονομαζοντας τον παραλογισμο γνωση και δυσκολια.
Που ειναι ο Διας να βαλει κανενα σκιτσο οπου ενα αιδονι τραγουδα και το διπλα βουνο ταλαντωνεται.
View attachment 148974
Μια συμμαθήτριά μου όμως η οποία το ήθελε πραγματικά, αποθαρρύνθηκε εντελώς απο τη βιολογία και δε μπορούσε να σκεφτεί κάτι άλλο, μέγα λάθος σαφώς αλλά πήγανε άπατα όλα τα υπόλοιπα. Για αυτή νιώθω κακά.
Οι πανελλήνιες για μενανε δεν εχουνε κάποια σημασία..
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.218 μηνύματα.

Χαιρομαι που εισαι στην κατασταση αυτη.Ρε φίλε, ξέρεις τι όμως; Εγώ έχω την δυνατότητα να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου, είμαι απο τους "τυχερούς άτυχους".
Μια συμμαθήτριά μου όμως η οποία το ήθελε πραγματικά, αποθαρρύνθηκε εντελώς απο τη βιολογία και δε μπορούσε να σκεφτεί κάτι άλλο, μέγα λάθος σαφώς αλλά πήγανε άπατα όλα τα υπόλοιπα. Για αυτή νιώθω κακά.
Οι πανελλήνιες για μενανε δεν εχουνε κάποια σημασία..
Για την πλειονοτητα ομως εχουν ενα αορατο μαχαιρι που κοβει ονειρα και θελω και τους οδηγει στον προωρο συμβιβασμο ζωης.
st.krf
Νεοφερμένο μέλος
Ο st.krf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 6 μηνύματα.

O
Ο Φελλούρης και μόνο για το όνομα του και το έργο του στα μαθηματικά ,έχει το δικαίωμα να βάζει τέτοια θέματα.Δεν φταις εσυ, ετσι ειναι δομημενα τα θεματα... να σου πουν οτι φταις.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

Δικαιωμα τι δικαιωμα? τον σωστο δρομο εδειξε ο ανθρωπος.O
Ο Φελλούρης και μόνο για το όνομα του και το έργο του στα μαθηματικά ,έχει το δικαίωμα να βάζει τέτοια θέματα.
Η επιστημη υπαρχει γιατι εχει συνεχεια... βλεπεις τι εκανε ο αλλος και το προχωρας απο εκει που το στατησε.
Σπανια εχει πισωγυρισμα.
Πχ το ηλεκτρονιο λεγανε και δια ροπαλου οτι δεν εχει μαζα... αμ δε εχει..1800 φορες μικροτερη του πρωτονιου.
pannnos1992
Νεοφερμένο μέλος
Ο pannnos1992 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 42 μηνύματα.

Η βιολογια φετος ηταν λιγο πιο δυσκολη απ τη περσινη παντωςTo δυσκολο της βιολογιας ητανε το Α1 που ηταν λάθος και το τελευταίο Δ που ηταν τρομερά ασαφής.
Το δυσκολο της φυσικης ητανε απλως η διαχείρηση του χρόνου. άνετα αν δεν εχανα τοση ώρα στο Β3 θα το είχα τελειώσει και θα έπαιρνα 95 και. Το Δ θεμα το μονο δυσκολο ηταν η γεωμετρία του Δ1 ερωτήματος, αλλά και πάλι όταν έχεις 20 λεπτά δε σου βγαινει το Δ θεμα ουτε με σφαίρες.
Η έκθεση πάντα τυχαία ήτανε. Και ειδικα αυτο το θέμα ήτανε άλλα ντι άλλων.
Η βιολογια φετος ηταν πιο δυσκολη απο περυσι παντωςΜπα, ίσως σε θετική / οικονομικά που έγινε σφαγή με τα μαθηματικά.
Υγείας ήταν αρκετά εύκολη φέτος, δε συγκρίνονταν με πέρσυ![]()
Drscientist
Νεοφερμένο μέλος
Ο Drscientist αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

Μια πρώτη εικόνα για την φυσική(εκτός από φήμες):
Στατιστικά ενός βαθμολογητή – Υλικό Φυσικής – Χημείας
Εάν επαληθευτούν αυτές οι εκτιμήσεις μάλλον θα έχουμε όντως πτώση στις υψηλόβαθμες σχολές.
Εάν επαληθευτούν αυτές οι εκτιμήσεις μάλλον θα έχουμε όντως πτώση στις υψηλόβαθμες σχολές.
Pyotr_Krasnov
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 151 μηνύματα.

Και γενικως, μαθηματικα εχει γινει χαμος πιστευω (ειδικα σε μας στο 4ο πεδιο αλλα πιστευω και στο 2ο πεδιο).Μια πρώτη εικόνα για την φυσική(εκτός από φήμες):
Αν τωρα και φυσικη ειναι λιγοτεροι οι καλοι βαθμοι, οπως και πληροφορικη (πληροφορικη πιστευω κατα 99% θα ειναι λιγοτεροι οι αριστουχιοι), σημαινει πτωση των βασεων παντου.
Θα δειξει σε 9-10 μερες. Καλα αποτελεσματα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 5 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 138 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ειδήμων
- Drscientist
- mara.g
- Pyotr_Krasnov
- Anna1974
- jYanniss
- psar2006
- Hased Babis
- Corfu kitty
- blissele
- BatGuin
- Penny1903