Ναι άμα το 9,51% γίνει 20% θα διαμορφωθούν αλλιώς οι βάσεις, δεν γίνεται να γνωρίζουμε γιατί είναι υποθετικό σενάριο. Εγώ ξέρω ότι κατά 99,9999% δεν θα δικαιωθούν οι απόφοιτοι και θα μείνουν ξεκρεμαστοι. Απλά είναι κρίμα άτομα που περνάνε τις ίδιες δυσκολίες και παρόμοιες καταστάσεις ειδικα φέτος (παλαιού και νέου) να εναντιώνονται μεταξύ τους αντί να τα βάλουν με το υπουργείο που δημιούργησε εξαρχής το πρόβλημα. Όλοι θα μπορούσατε να βρίσκεστε στην αντίθετη θέση. Οι πιο "έξυπνοι" είναι οι απόφοιτοι που έδωσαν με το νέο,που τους ήρθε μια ξαφνική μείωση ύλης,που χρειάστηκε να μάθουν κάτι έξτρα φυσική χημεία Βιολογια και που απέφυγαν οοοοοολον τον ανταγωνισμό των συμμαθητών τους βάζοντας τα με μικρότερα παιδια με λιγότερη εμπειρία στις πανελλαδικές. Αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Έτυχε να ωφεληθούν, όπως έτυχε να ωφεληθειτε και εσείς τώρα και να περάσετε με 17.500 ιατρική,και με το σπαθί σας. Δεν προσπαθώ να συγκρίνω μόρια παλιού και νέου, ξέρω τις διαφορές. Φυσικά και αξοα θα περάσετε και θα ανταπεξελθετε στην Ιατρική.