aggeliki! Εκκολαπτόμενο μέλος Η aggeliki! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 21:17 Η aggeliki!: #1.501 12-08-13 21:17 σχετικα με το 10 τοις εκατο... αν δηλαδη ενας υποψηφιος θελει να κανει με το 10 τοις εκατο την επομενη χρονια, τι πρεπει να δει; τα μορια του και τη βαση της σχολης τη χρονια που εδωσε πανελληνιες ή την επομενη χρονια, που ξανακανει μηχανογραφικο; οποιος μπορει να πει λιγα λογια παραπανω για τη διαδικασια θα βοηθουσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinaki22 Νεοφερμένο μέλος Η marinaki22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:48 Η marinaki22: #1.502 12-08-13 23:48 εχω την εντυπωση οτι κοιτα τα μορια του και τη βαση την περσινη δηλαδη με αυτη που εδωσε.μιλαμε παντα για το 10%.οταν κανεις μηχανογραφικο δεν ξερεις απο πριν τη βαση πως θα διαμορφωθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:13 Ο Chris1993: #1.503 13-08-13 00:13 Αρχική Δημοσίευση από aggeliki!: σχετικα με το 10 τοις εκατο... αν δηλαδη ενας υποψηφιος θελει να κανει με το 10 τοις εκατο την επομενη χρονια, τι πρεπει να δει; τα μορια του και τη βαση της σχολης τη χρονια που εδωσε πανελληνιες ή την επομενη χρονια, που ξανακανει μηχανογραφικο; οποιος μπορει να πει λιγα λογια παραπανω για τη διαδικασια θα βοηθουσε. Click για ανάπτυξη... Δίνεις πανελλήνιες. Βγάζεις x μόρια. Περνάς σε μια απο τις επιλογές σου. Δε σε ευχαριστεί η το μετάνιωσες; Δίνεις 10% παίρνοντας κωδικό απο το σχολείο σου και κάνοντας μηχανογραφικό έχοντας τα x μόρια που έβγαλες και περιμένεις να δεις αν πέρασες κάπου. 10% δικαιούνται μόνο όσοι έδωσαν πανελλήνιες την προηγούμενη η την παραπροηγούμενη χρονιά. Οι βάσεις διαμορφώνονται βάσει της προσφοράς και της ζήτησης κάθε τμήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinaki22 Νεοφερμένο μέλος Η marinaki22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 02:46 Η marinaki22: #1.504 13-08-13 02:46 Και ρωτω εγω τωρα ποσο ζητηση να εχει μια σχολη μμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 03:24 Ο Φρεντος έγραψε: #1.505 13-08-13 03:24 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: Και ρωτω εγω τωρα ποσο ζητηση να εχει μια σχολη μμε? Click για ανάπτυξη... Θα μαθεις σε 2 βδομαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina. Νεοφερμένο μέλος Η marina. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 10:53 Η marina. έγραψε: #1.506 13-08-13 10:53 Αρχική Δημοσίευση από linoub: Internet και βγαινουν και πρωι πρωι αυτα οχι σαν τη βαθμολογια Click για ανάπτυξη... Στο σχολείο δεν ανακοινώνονται καθόλου (π.χ. όπως έγινε με τα αποτελέσματα); Γιατί φαντάζομαι ότι θα ήταν πιο ωραίο τη στιγμή αυτή να είσαι με όλη σου την τάξη, παρά μπροστά από την οθόνη του Η/Υ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanahtIstratis Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 11:01 Ο PanahtIstratis: #1.507 13-08-13 11:01 Για το 5ο πεδίο τι ακούγεται/πιστευεται; Θα ακολουθήσει κυρίως τα 2ο-4ο που θα πέσουν ή θα έχει άλλη πορεία; Εμένα με ενδιαφέρει η Λογιστικης-Χρηματοοικονομικής του Ο.Π.Α. και έχω περάσει την περσυνη βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2013 _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 11:02 Η _catalonia_: #1.508 13-08-13 11:02 Αρχική Δημοσίευση από marina.: Στο σχολείο δεν ανακοινώνονται καθόλου (π.χ. όπως έγινε με τα αποτελέσματα); Γιατί φαντάζομαι ότι θα ήταν πιο ωραίο τη στιγμή αυτή να είσαι με όλη σου την τάξη, παρά μπροστά από την οθόνη του Η/Υ... Click για ανάπτυξη... Αναλογως την ταξη...και μπορει πολλα παιδια να μην περασαν στη σχολη που ηθελαν κ οι υπολοιποι να χαιρονται γιατι περασαν εκει που ηθελαν. Δεν ειναι και το καλυτερο αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. linoub Νεοφερμένο μέλος Η linoub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 11:13 Η linoub έγραψε: #1.509 13-08-13 11:13 Αρχική Δημοσίευση από _catalonia_: Αναλογως την ταξη...και μπορει πολλα παιδια να μην περασαν στη σχολη που ηθελαν κ οι υπολοιποι να χαιρονται γιατι περασαν εκει που ηθελαν. Δεν ειναι και το καλυτερο αυτο! Click για ανάπτυξη... Τα σχολεια ανοιγουν 3 σεπτεμβριου..οποτε δεν παιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina. Νεοφερμένο μέλος Η marina. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 12:06 Η marina. έγραψε: #1.510 13-08-13 12:06 Αρχική Δημοσίευση από _catalonia_: Αναλογως την ταξη...και μπορει πολλα παιδια να μην περασαν στη σχολη που ηθελαν κ οι υπολοιποι να χαιρονται γιατι περασαν εκει που ηθελαν. Δεν ειναι και το καλυτερο αυτο! Click για ανάπτυξη... Μπα, σε μας δεν νομίζω να παίξει κάτι τέτοιο, ήμασταν αρκετά δεμένοι και οι πανηγυρισμοί θα ήταν κάπως συγκρατημένοι, ώστε κανείς να μην νιώσει άσχημα... Αλλά σίγουρα στις περισσότερες περιπτώσεις ισχύει αυτό που περιγράφεις... Τα σχολεια ανοιγουν 3 σεπτεμβριου..οποτε δεν παιζει... Click για ανάπτυξη... Έλεγα μήπως την ημέρα των αποτελεσμάτων ανοίγουν ...εκτάκτως! Γιατί θυμάμαι τη μαμά της φίλης μου που διδάσκει στο σχολείο μας να είναι εκεί κάθε χρόνο όταν ανακοινώνονται οι βάσεις... Αλλά, ok, αφού όλοι βλέπουν τα αποτελέματα μέσω ίντερνετ, δεν έχει νόημα να πάει κανείς σχολείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_Shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dark_Shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χορτιάτη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 12:53 Ο Dark_Shadow: #1.511 13-08-13 12:53 Τι λέτε ρε παιδιά??? Φυσικά και ανακοινώνονται τα αποτελέσματα στο σχολείο,αυτό μας έλειπε... 3 Σεπτεμβριου μαζεύονται οι καθηγητές και τα συναφή.Στα αποτελέσματα συνήθως ειναι οι διευθυντές,υποδιευθυντές κτλ. Και εννοείται είναι καλύτερα να τα δεις στο Ιντερνετ,εκτός αν κάποιος έχει το μαζοχισμό να περιμένει κάνα 3 ωρο επιπλέον να τα δει στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina. Νεοφερμένο μέλος Η marina. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 13:28 Η marina. έγραψε: #1.512 13-08-13 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_Shadow: Τι λέτε ρε παιδιά??? Φυσικά και ανακοινώνονται τα αποτελέσματα στο σχολείο,αυτό μας έλειπε... 3 Σεπτεμβριου μαζεύονται οι καθηγητές και τα συναφή.Στα αποτελέσματα συνήθως ειναι οι διευθυντές,υποδιευθυντές κτλ. Και εννοείται είναι καλύτερα να τα δεις στο Ιντερνετ,εκτός αν κάποιος έχει το μαζοχισμό να περιμένει κάνα 3 ωρο επιπλέον να τα δει στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... Τι ώρα βγαίνουν περίπου στο Ιντερνετ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 13:57 Ο element skate: #1.513 13-08-13 13:57 Γεια σας,θα ηθελα αν ξερετε να μου απαντησετε στην εξης ερωτηση.Ειμαι απο ΕΠΑΛ ομαδα Α και εχω 1605 μορια.Ειμαι στην κατηγoρια των πολυτεκτων και θελω να μαθω αν εχω πιθανοτιτες να περασω ΑΣΠΑΙΤΕ ΗΛΕΚΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΕΑΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ.με εκτιμιση νικος.SAS παρακαλω παιδια εαν καπιος γνωριζει εστο και κατι λιγο α το πει ευχαριστω. Η τουλαχιστον απαντηστε και πειτε μου εαν εχει ανοδικες τασεις η καθοδικες σε σχεση με περσυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. linoub Νεοφερμένο μέλος Η linoub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:15 Η linoub έγραψε: #1.514 13-08-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από marina.: Τι ώρα βγαίνουν περίπου στο Ιντερνετ; Click για ανάπτυξη... Εγω που θυμαμαι απο την αδερφη μου γυρω στις 8 το πρωι ειχαν βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Η αδαμαντια52071: #1.515 13-08-13 15:29 Αντε να δουμε!Αντε να δουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. burton Νεοφερμένο μέλος Ο burton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Ο burton έγραψε: #1.516 13-08-13 15:30 Επειδή όλος ο κόσμος γκρινιάζει ότι τους έχουμε πρήξει με τις ερωτήσεις μας περί των βάσεων των ιατρικών σχολών, λέω να συγκεντρώσουμε σε αυτό το θέμα τις εκτιμήσεις που μας ενδιαφέρουν καθώς και να πει ο καθένας τα μόρια του και τη σειρά με την οποία έβαλε τα τμήματα.Εγώ έβγαλα 18200 και η σειρά που τα έβαλα είναι Αθήνα-Πάτρα-Ιωάννινα-Κρήτη-Αλεξ/πολη.Το θεωρώ δύσκολο να περάσω, αλλά η ελπίδα δεν πεθαίνει μέχρι την οριστική ανακοίνωση των βάσεων. Σημείωση Συντονιστή: Τα παρακάτω μηνύματα προήλθαν απο τη συγχώνευση του θέματος "Υποψήφιοι ιατρικής 2013!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Αυγούστου 2013 Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:41 Ο Antpal έγραψε: #1.517 13-08-13 15:41 Αθήνα Θεσσαλονίκη Ηράκλειο Πάτρα Λάρισα Αλεξανδρούπολη Ιωάννινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. burton Νεοφερμένο μέλος Ο burton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Ο burton έγραψε: #1.518 13-08-13 15:42 μόρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Ο Antpal έγραψε: #1.519 13-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από burton: μόρια? Click για ανάπτυξη... 19200 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pap59 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pap59 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:43 Ο pap59 έγραψε: #1.520 13-08-13 15:43 εγω 18240 αλλα δεν νομιζω να μπω ουτε θρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ThrilosG7-94 ksidikainero nzacharaki Jesse_ Schlimazel Nikos_T Mary_03 Appolon SlimShady anastasia papa alexandrahere Γιωργος15773 GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σχετικα με το 10 τοις εκατο... αν δηλαδη ενας υποψηφιος θελει να κανει με το 10 τοις εκατο την επομενη χρονια, τι πρεπει να δει; τα μορια του και τη βαση της σχολης τη χρονια που εδωσε πανελληνιες ή την επομενη χρονια, που ξανακανει μηχανογραφικο; οποιος μπορει να πει λιγα λογια παραπανω για τη διαδικασια θα βοηθουσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marinaki22 Νεοφερμένο μέλος Η marinaki22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:48 Η marinaki22: #1.502 12-08-13 23:48 εχω την εντυπωση οτι κοιτα τα μορια του και τη βαση την περσινη δηλαδη με αυτη που εδωσε.μιλαμε παντα για το 10%.οταν κανεις μηχανογραφικο δεν ξερεις απο πριν τη βαση πως θα διαμορφωθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:13 Ο Chris1993: #1.503 13-08-13 00:13 Αρχική Δημοσίευση από aggeliki!: σχετικα με το 10 τοις εκατο... αν δηλαδη ενας υποψηφιος θελει να κανει με το 10 τοις εκατο την επομενη χρονια, τι πρεπει να δει; τα μορια του και τη βαση της σχολης τη χρονια που εδωσε πανελληνιες ή την επομενη χρονια, που ξανακανει μηχανογραφικο; οποιος μπορει να πει λιγα λογια παραπανω για τη διαδικασια θα βοηθουσε. Click για ανάπτυξη... Δίνεις πανελλήνιες. Βγάζεις x μόρια. Περνάς σε μια απο τις επιλογές σου. Δε σε ευχαριστεί η το μετάνιωσες; Δίνεις 10% παίρνοντας κωδικό απο το σχολείο σου και κάνοντας μηχανογραφικό έχοντας τα x μόρια που έβγαλες και περιμένεις να δεις αν πέρασες κάπου. 10% δικαιούνται μόνο όσοι έδωσαν πανελλήνιες την προηγούμενη η την παραπροηγούμενη χρονιά. Οι βάσεις διαμορφώνονται βάσει της προσφοράς και της ζήτησης κάθε τμήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinaki22 Νεοφερμένο μέλος Η marinaki22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 02:46 Η marinaki22: #1.504 13-08-13 02:46 Και ρωτω εγω τωρα ποσο ζητηση να εχει μια σχολη μμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 03:24 Ο Φρεντος έγραψε: #1.505 13-08-13 03:24 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: Και ρωτω εγω τωρα ποσο ζητηση να εχει μια σχολη μμε? Click για ανάπτυξη... Θα μαθεις σε 2 βδομαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina. Νεοφερμένο μέλος Η marina. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 10:53 Η marina. έγραψε: #1.506 13-08-13 10:53 Αρχική Δημοσίευση από linoub: Internet και βγαινουν και πρωι πρωι αυτα οχι σαν τη βαθμολογια Click για ανάπτυξη... Στο σχολείο δεν ανακοινώνονται καθόλου (π.χ. όπως έγινε με τα αποτελέσματα); Γιατί φαντάζομαι ότι θα ήταν πιο ωραίο τη στιγμή αυτή να είσαι με όλη σου την τάξη, παρά μπροστά από την οθόνη του Η/Υ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanahtIstratis Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 11:01 Ο PanahtIstratis: #1.507 13-08-13 11:01 Για το 5ο πεδίο τι ακούγεται/πιστευεται; Θα ακολουθήσει κυρίως τα 2ο-4ο που θα πέσουν ή θα έχει άλλη πορεία; Εμένα με ενδιαφέρει η Λογιστικης-Χρηματοοικονομικής του Ο.Π.Α. και έχω περάσει την περσυνη βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2013 _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 11:02 Η _catalonia_: #1.508 13-08-13 11:02 Αρχική Δημοσίευση από marina.: Στο σχολείο δεν ανακοινώνονται καθόλου (π.χ. όπως έγινε με τα αποτελέσματα); Γιατί φαντάζομαι ότι θα ήταν πιο ωραίο τη στιγμή αυτή να είσαι με όλη σου την τάξη, παρά μπροστά από την οθόνη του Η/Υ... Click για ανάπτυξη... Αναλογως την ταξη...και μπορει πολλα παιδια να μην περασαν στη σχολη που ηθελαν κ οι υπολοιποι να χαιρονται γιατι περασαν εκει που ηθελαν. Δεν ειναι και το καλυτερο αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. linoub Νεοφερμένο μέλος Η linoub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 11:13 Η linoub έγραψε: #1.509 13-08-13 11:13 Αρχική Δημοσίευση από _catalonia_: Αναλογως την ταξη...και μπορει πολλα παιδια να μην περασαν στη σχολη που ηθελαν κ οι υπολοιποι να χαιρονται γιατι περασαν εκει που ηθελαν. Δεν ειναι και το καλυτερο αυτο! Click για ανάπτυξη... Τα σχολεια ανοιγουν 3 σεπτεμβριου..οποτε δεν παιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina. Νεοφερμένο μέλος Η marina. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 12:06 Η marina. έγραψε: #1.510 13-08-13 12:06 Αρχική Δημοσίευση από _catalonia_: Αναλογως την ταξη...και μπορει πολλα παιδια να μην περασαν στη σχολη που ηθελαν κ οι υπολοιποι να χαιρονται γιατι περασαν εκει που ηθελαν. Δεν ειναι και το καλυτερο αυτο! Click για ανάπτυξη... Μπα, σε μας δεν νομίζω να παίξει κάτι τέτοιο, ήμασταν αρκετά δεμένοι και οι πανηγυρισμοί θα ήταν κάπως συγκρατημένοι, ώστε κανείς να μην νιώσει άσχημα... Αλλά σίγουρα στις περισσότερες περιπτώσεις ισχύει αυτό που περιγράφεις... Τα σχολεια ανοιγουν 3 σεπτεμβριου..οποτε δεν παιζει... Click για ανάπτυξη... Έλεγα μήπως την ημέρα των αποτελεσμάτων ανοίγουν ...εκτάκτως! Γιατί θυμάμαι τη μαμά της φίλης μου που διδάσκει στο σχολείο μας να είναι εκεί κάθε χρόνο όταν ανακοινώνονται οι βάσεις... Αλλά, ok, αφού όλοι βλέπουν τα αποτελέματα μέσω ίντερνετ, δεν έχει νόημα να πάει κανείς σχολείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_Shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dark_Shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χορτιάτη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 12:53 Ο Dark_Shadow: #1.511 13-08-13 12:53 Τι λέτε ρε παιδιά??? Φυσικά και ανακοινώνονται τα αποτελέσματα στο σχολείο,αυτό μας έλειπε... 3 Σεπτεμβριου μαζεύονται οι καθηγητές και τα συναφή.Στα αποτελέσματα συνήθως ειναι οι διευθυντές,υποδιευθυντές κτλ. Και εννοείται είναι καλύτερα να τα δεις στο Ιντερνετ,εκτός αν κάποιος έχει το μαζοχισμό να περιμένει κάνα 3 ωρο επιπλέον να τα δει στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina. Νεοφερμένο μέλος Η marina. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 13:28 Η marina. έγραψε: #1.512 13-08-13 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_Shadow: Τι λέτε ρε παιδιά??? Φυσικά και ανακοινώνονται τα αποτελέσματα στο σχολείο,αυτό μας έλειπε... 3 Σεπτεμβριου μαζεύονται οι καθηγητές και τα συναφή.Στα αποτελέσματα συνήθως ειναι οι διευθυντές,υποδιευθυντές κτλ. Και εννοείται είναι καλύτερα να τα δεις στο Ιντερνετ,εκτός αν κάποιος έχει το μαζοχισμό να περιμένει κάνα 3 ωρο επιπλέον να τα δει στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... Τι ώρα βγαίνουν περίπου στο Ιντερνετ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 13:57 Ο element skate: #1.513 13-08-13 13:57 Γεια σας,θα ηθελα αν ξερετε να μου απαντησετε στην εξης ερωτηση.Ειμαι απο ΕΠΑΛ ομαδα Α και εχω 1605 μορια.Ειμαι στην κατηγoρια των πολυτεκτων και θελω να μαθω αν εχω πιθανοτιτες να περασω ΑΣΠΑΙΤΕ ΗΛΕΚΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΕΑΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ.με εκτιμιση νικος.SAS παρακαλω παιδια εαν καπιος γνωριζει εστο και κατι λιγο α το πει ευχαριστω. Η τουλαχιστον απαντηστε και πειτε μου εαν εχει ανοδικες τασεις η καθοδικες σε σχεση με περσυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. linoub Νεοφερμένο μέλος Η linoub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:15 Η linoub έγραψε: #1.514 13-08-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από marina.: Τι ώρα βγαίνουν περίπου στο Ιντερνετ; Click για ανάπτυξη... Εγω που θυμαμαι απο την αδερφη μου γυρω στις 8 το πρωι ειχαν βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Η αδαμαντια52071: #1.515 13-08-13 15:29 Αντε να δουμε!Αντε να δουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. burton Νεοφερμένο μέλος Ο burton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Ο burton έγραψε: #1.516 13-08-13 15:30 Επειδή όλος ο κόσμος γκρινιάζει ότι τους έχουμε πρήξει με τις ερωτήσεις μας περί των βάσεων των ιατρικών σχολών, λέω να συγκεντρώσουμε σε αυτό το θέμα τις εκτιμήσεις που μας ενδιαφέρουν καθώς και να πει ο καθένας τα μόρια του και τη σειρά με την οποία έβαλε τα τμήματα.Εγώ έβγαλα 18200 και η σειρά που τα έβαλα είναι Αθήνα-Πάτρα-Ιωάννινα-Κρήτη-Αλεξ/πολη.Το θεωρώ δύσκολο να περάσω, αλλά η ελπίδα δεν πεθαίνει μέχρι την οριστική ανακοίνωση των βάσεων. Σημείωση Συντονιστή: Τα παρακάτω μηνύματα προήλθαν απο τη συγχώνευση του θέματος "Υποψήφιοι ιατρικής 2013!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Αυγούστου 2013 Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:41 Ο Antpal έγραψε: #1.517 13-08-13 15:41 Αθήνα Θεσσαλονίκη Ηράκλειο Πάτρα Λάρισα Αλεξανδρούπολη Ιωάννινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. burton Νεοφερμένο μέλος Ο burton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Ο burton έγραψε: #1.518 13-08-13 15:42 μόρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Ο Antpal έγραψε: #1.519 13-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από burton: μόρια? Click για ανάπτυξη... 19200 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pap59 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pap59 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:43 Ο pap59 έγραψε: #1.520 13-08-13 15:43 εγω 18240 αλλα δεν νομιζω να μπω ουτε θρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ThrilosG7-94 ksidikainero nzacharaki Jesse_ Schlimazel Nikos_T Mary_03 Appolon SlimShady anastasia papa alexandrahere Γιωργος15773 GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εχω την εντυπωση οτι κοιτα τα μορια του και τη βαση την περσινη δηλαδη με αυτη που εδωσε.μιλαμε παντα για το 10%.οταν κανεις μηχανογραφικο δεν ξερεις απο πριν τη βαση πως θα διαμορφωθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.977 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:13 Ο Chris1993: #1.503 13-08-13 00:13 Αρχική Δημοσίευση από aggeliki!: σχετικα με το 10 τοις εκατο... αν δηλαδη ενας υποψηφιος θελει να κανει με το 10 τοις εκατο την επομενη χρονια, τι πρεπει να δει; τα μορια του και τη βαση της σχολης τη χρονια που εδωσε πανελληνιες ή την επομενη χρονια, που ξανακανει μηχανογραφικο; οποιος μπορει να πει λιγα λογια παραπανω για τη διαδικασια θα βοηθουσε. Click για ανάπτυξη... Δίνεις πανελλήνιες. Βγάζεις x μόρια. Περνάς σε μια απο τις επιλογές σου. Δε σε ευχαριστεί η το μετάνιωσες; Δίνεις 10% παίρνοντας κωδικό απο το σχολείο σου και κάνοντας μηχανογραφικό έχοντας τα x μόρια που έβγαλες και περιμένεις να δεις αν πέρασες κάπου. 10% δικαιούνται μόνο όσοι έδωσαν πανελλήνιες την προηγούμενη η την παραπροηγούμενη χρονιά. Οι βάσεις διαμορφώνονται βάσει της προσφοράς και της ζήτησης κάθε τμήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinaki22 Νεοφερμένο μέλος Η marinaki22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 02:46 Η marinaki22: #1.504 13-08-13 02:46 Και ρωτω εγω τωρα ποσο ζητηση να εχει μια σχολη μμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 03:24 Ο Φρεντος έγραψε: #1.505 13-08-13 03:24 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: Και ρωτω εγω τωρα ποσο ζητηση να εχει μια σχολη μμε? Click για ανάπτυξη... Θα μαθεις σε 2 βδομαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina. Νεοφερμένο μέλος Η marina. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 10:53 Η marina. έγραψε: #1.506 13-08-13 10:53 Αρχική Δημοσίευση από linoub: Internet και βγαινουν και πρωι πρωι αυτα οχι σαν τη βαθμολογια Click για ανάπτυξη... Στο σχολείο δεν ανακοινώνονται καθόλου (π.χ. όπως έγινε με τα αποτελέσματα); Γιατί φαντάζομαι ότι θα ήταν πιο ωραίο τη στιγμή αυτή να είσαι με όλη σου την τάξη, παρά μπροστά από την οθόνη του Η/Υ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanahtIstratis Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 11:01 Ο PanahtIstratis: #1.507 13-08-13 11:01 Για το 5ο πεδίο τι ακούγεται/πιστευεται; Θα ακολουθήσει κυρίως τα 2ο-4ο που θα πέσουν ή θα έχει άλλη πορεία; Εμένα με ενδιαφέρει η Λογιστικης-Χρηματοοικονομικής του Ο.Π.Α. και έχω περάσει την περσυνη βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2013 _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 11:02 Η _catalonia_: #1.508 13-08-13 11:02 Αρχική Δημοσίευση από marina.: Στο σχολείο δεν ανακοινώνονται καθόλου (π.χ. όπως έγινε με τα αποτελέσματα); Γιατί φαντάζομαι ότι θα ήταν πιο ωραίο τη στιγμή αυτή να είσαι με όλη σου την τάξη, παρά μπροστά από την οθόνη του Η/Υ... Click για ανάπτυξη... Αναλογως την ταξη...και μπορει πολλα παιδια να μην περασαν στη σχολη που ηθελαν κ οι υπολοιποι να χαιρονται γιατι περασαν εκει που ηθελαν. Δεν ειναι και το καλυτερο αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. linoub Νεοφερμένο μέλος Η linoub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 11:13 Η linoub έγραψε: #1.509 13-08-13 11:13 Αρχική Δημοσίευση από _catalonia_: Αναλογως την ταξη...και μπορει πολλα παιδια να μην περασαν στη σχολη που ηθελαν κ οι υπολοιποι να χαιρονται γιατι περασαν εκει που ηθελαν. Δεν ειναι και το καλυτερο αυτο! Click για ανάπτυξη... Τα σχολεια ανοιγουν 3 σεπτεμβριου..οποτε δεν παιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina. Νεοφερμένο μέλος Η marina. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 12:06 Η marina. έγραψε: #1.510 13-08-13 12:06 Αρχική Δημοσίευση από _catalonia_: Αναλογως την ταξη...και μπορει πολλα παιδια να μην περασαν στη σχολη που ηθελαν κ οι υπολοιποι να χαιρονται γιατι περασαν εκει που ηθελαν. Δεν ειναι και το καλυτερο αυτο! Click για ανάπτυξη... Μπα, σε μας δεν νομίζω να παίξει κάτι τέτοιο, ήμασταν αρκετά δεμένοι και οι πανηγυρισμοί θα ήταν κάπως συγκρατημένοι, ώστε κανείς να μην νιώσει άσχημα... Αλλά σίγουρα στις περισσότερες περιπτώσεις ισχύει αυτό που περιγράφεις... Τα σχολεια ανοιγουν 3 σεπτεμβριου..οποτε δεν παιζει... Click για ανάπτυξη... Έλεγα μήπως την ημέρα των αποτελεσμάτων ανοίγουν ...εκτάκτως! Γιατί θυμάμαι τη μαμά της φίλης μου που διδάσκει στο σχολείο μας να είναι εκεί κάθε χρόνο όταν ανακοινώνονται οι βάσεις... Αλλά, ok, αφού όλοι βλέπουν τα αποτελέματα μέσω ίντερνετ, δεν έχει νόημα να πάει κανείς σχολείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_Shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dark_Shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χορτιάτη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 12:53 Ο Dark_Shadow: #1.511 13-08-13 12:53 Τι λέτε ρε παιδιά??? Φυσικά και ανακοινώνονται τα αποτελέσματα στο σχολείο,αυτό μας έλειπε... 3 Σεπτεμβριου μαζεύονται οι καθηγητές και τα συναφή.Στα αποτελέσματα συνήθως ειναι οι διευθυντές,υποδιευθυντές κτλ. Και εννοείται είναι καλύτερα να τα δεις στο Ιντερνετ,εκτός αν κάποιος έχει το μαζοχισμό να περιμένει κάνα 3 ωρο επιπλέον να τα δει στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina. Νεοφερμένο μέλος Η marina. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 13:28 Η marina. έγραψε: #1.512 13-08-13 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_Shadow: Τι λέτε ρε παιδιά??? Φυσικά και ανακοινώνονται τα αποτελέσματα στο σχολείο,αυτό μας έλειπε... 3 Σεπτεμβριου μαζεύονται οι καθηγητές και τα συναφή.Στα αποτελέσματα συνήθως ειναι οι διευθυντές,υποδιευθυντές κτλ. Και εννοείται είναι καλύτερα να τα δεις στο Ιντερνετ,εκτός αν κάποιος έχει το μαζοχισμό να περιμένει κάνα 3 ωρο επιπλέον να τα δει στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... Τι ώρα βγαίνουν περίπου στο Ιντερνετ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 13:57 Ο element skate: #1.513 13-08-13 13:57 Γεια σας,θα ηθελα αν ξερετε να μου απαντησετε στην εξης ερωτηση.Ειμαι απο ΕΠΑΛ ομαδα Α και εχω 1605 μορια.Ειμαι στην κατηγoρια των πολυτεκτων και θελω να μαθω αν εχω πιθανοτιτες να περασω ΑΣΠΑΙΤΕ ΗΛΕΚΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΕΑΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ.με εκτιμιση νικος.SAS παρακαλω παιδια εαν καπιος γνωριζει εστο και κατι λιγο α το πει ευχαριστω. Η τουλαχιστον απαντηστε και πειτε μου εαν εχει ανοδικες τασεις η καθοδικες σε σχεση με περσυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. linoub Νεοφερμένο μέλος Η linoub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:15 Η linoub έγραψε: #1.514 13-08-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από marina.: Τι ώρα βγαίνουν περίπου στο Ιντερνετ; Click για ανάπτυξη... Εγω που θυμαμαι απο την αδερφη μου γυρω στις 8 το πρωι ειχαν βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Η αδαμαντια52071: #1.515 13-08-13 15:29 Αντε να δουμε!Αντε να δουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. burton Νεοφερμένο μέλος Ο burton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Ο burton έγραψε: #1.516 13-08-13 15:30 Επειδή όλος ο κόσμος γκρινιάζει ότι τους έχουμε πρήξει με τις ερωτήσεις μας περί των βάσεων των ιατρικών σχολών, λέω να συγκεντρώσουμε σε αυτό το θέμα τις εκτιμήσεις που μας ενδιαφέρουν καθώς και να πει ο καθένας τα μόρια του και τη σειρά με την οποία έβαλε τα τμήματα.Εγώ έβγαλα 18200 και η σειρά που τα έβαλα είναι Αθήνα-Πάτρα-Ιωάννινα-Κρήτη-Αλεξ/πολη.Το θεωρώ δύσκολο να περάσω, αλλά η ελπίδα δεν πεθαίνει μέχρι την οριστική ανακοίνωση των βάσεων. Σημείωση Συντονιστή: Τα παρακάτω μηνύματα προήλθαν απο τη συγχώνευση του θέματος "Υποψήφιοι ιατρικής 2013!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Αυγούστου 2013 Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:41 Ο Antpal έγραψε: #1.517 13-08-13 15:41 Αθήνα Θεσσαλονίκη Ηράκλειο Πάτρα Λάρισα Αλεξανδρούπολη Ιωάννινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. burton Νεοφερμένο μέλος Ο burton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Ο burton έγραψε: #1.518 13-08-13 15:42 μόρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Ο Antpal έγραψε: #1.519 13-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από burton: μόρια? Click για ανάπτυξη... 19200 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pap59 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pap59 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:43 Ο pap59 έγραψε: #1.520 13-08-13 15:43 εγω 18240 αλλα δεν νομιζω να μπω ουτε θρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ThrilosG7-94 ksidikainero nzacharaki Jesse_ Schlimazel Nikos_T Mary_03 Appolon SlimShady anastasia papa alexandrahere Γιωργος15773 GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aggeliki!: σχετικα με το 10 τοις εκατο... αν δηλαδη ενας υποψηφιος θελει να κανει με το 10 τοις εκατο την επομενη χρονια, τι πρεπει να δει; τα μορια του και τη βαση της σχολης τη χρονια που εδωσε πανελληνιες ή την επομενη χρονια, που ξανακανει μηχανογραφικο; οποιος μπορει να πει λιγα λογια παραπανω για τη διαδικασια θα βοηθουσε. Click για ανάπτυξη... Δίνεις πανελλήνιες. Βγάζεις x μόρια. Περνάς σε μια απο τις επιλογές σου. Δε σε ευχαριστεί η το μετάνιωσες; Δίνεις 10% παίρνοντας κωδικό απο το σχολείο σου και κάνοντας μηχανογραφικό έχοντας τα x μόρια που έβγαλες και περιμένεις να δεις αν πέρασες κάπου. 10% δικαιούνται μόνο όσοι έδωσαν πανελλήνιες την προηγούμενη η την παραπροηγούμενη χρονιά. Οι βάσεις διαμορφώνονται βάσει της προσφοράς και της ζήτησης κάθε τμήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marinaki22 Νεοφερμένο μέλος Η marinaki22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 02:46 Η marinaki22: #1.504 13-08-13 02:46 Και ρωτω εγω τωρα ποσο ζητηση να εχει μια σχολη μμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 03:24 Ο Φρεντος έγραψε: #1.505 13-08-13 03:24 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: Και ρωτω εγω τωρα ποσο ζητηση να εχει μια σχολη μμε? Click για ανάπτυξη... Θα μαθεις σε 2 βδομαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina. Νεοφερμένο μέλος Η marina. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 10:53 Η marina. έγραψε: #1.506 13-08-13 10:53 Αρχική Δημοσίευση από linoub: Internet και βγαινουν και πρωι πρωι αυτα οχι σαν τη βαθμολογια Click για ανάπτυξη... Στο σχολείο δεν ανακοινώνονται καθόλου (π.χ. όπως έγινε με τα αποτελέσματα); Γιατί φαντάζομαι ότι θα ήταν πιο ωραίο τη στιγμή αυτή να είσαι με όλη σου την τάξη, παρά μπροστά από την οθόνη του Η/Υ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanahtIstratis Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 11:01 Ο PanahtIstratis: #1.507 13-08-13 11:01 Για το 5ο πεδίο τι ακούγεται/πιστευεται; Θα ακολουθήσει κυρίως τα 2ο-4ο που θα πέσουν ή θα έχει άλλη πορεία; Εμένα με ενδιαφέρει η Λογιστικης-Χρηματοοικονομικής του Ο.Π.Α. και έχω περάσει την περσυνη βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2013 _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 11:02 Η _catalonia_: #1.508 13-08-13 11:02 Αρχική Δημοσίευση από marina.: Στο σχολείο δεν ανακοινώνονται καθόλου (π.χ. όπως έγινε με τα αποτελέσματα); Γιατί φαντάζομαι ότι θα ήταν πιο ωραίο τη στιγμή αυτή να είσαι με όλη σου την τάξη, παρά μπροστά από την οθόνη του Η/Υ... Click για ανάπτυξη... Αναλογως την ταξη...και μπορει πολλα παιδια να μην περασαν στη σχολη που ηθελαν κ οι υπολοιποι να χαιρονται γιατι περασαν εκει που ηθελαν. Δεν ειναι και το καλυτερο αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. linoub Νεοφερμένο μέλος Η linoub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 11:13 Η linoub έγραψε: #1.509 13-08-13 11:13 Αρχική Δημοσίευση από _catalonia_: Αναλογως την ταξη...και μπορει πολλα παιδια να μην περασαν στη σχολη που ηθελαν κ οι υπολοιποι να χαιρονται γιατι περασαν εκει που ηθελαν. Δεν ειναι και το καλυτερο αυτο! Click για ανάπτυξη... Τα σχολεια ανοιγουν 3 σεπτεμβριου..οποτε δεν παιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina. Νεοφερμένο μέλος Η marina. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 12:06 Η marina. έγραψε: #1.510 13-08-13 12:06 Αρχική Δημοσίευση από _catalonia_: Αναλογως την ταξη...και μπορει πολλα παιδια να μην περασαν στη σχολη που ηθελαν κ οι υπολοιποι να χαιρονται γιατι περασαν εκει που ηθελαν. Δεν ειναι και το καλυτερο αυτο! Click για ανάπτυξη... Μπα, σε μας δεν νομίζω να παίξει κάτι τέτοιο, ήμασταν αρκετά δεμένοι και οι πανηγυρισμοί θα ήταν κάπως συγκρατημένοι, ώστε κανείς να μην νιώσει άσχημα... Αλλά σίγουρα στις περισσότερες περιπτώσεις ισχύει αυτό που περιγράφεις... Τα σχολεια ανοιγουν 3 σεπτεμβριου..οποτε δεν παιζει... Click για ανάπτυξη... Έλεγα μήπως την ημέρα των αποτελεσμάτων ανοίγουν ...εκτάκτως! Γιατί θυμάμαι τη μαμά της φίλης μου που διδάσκει στο σχολείο μας να είναι εκεί κάθε χρόνο όταν ανακοινώνονται οι βάσεις... Αλλά, ok, αφού όλοι βλέπουν τα αποτελέματα μέσω ίντερνετ, δεν έχει νόημα να πάει κανείς σχολείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_Shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dark_Shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χορτιάτη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 12:53 Ο Dark_Shadow: #1.511 13-08-13 12:53 Τι λέτε ρε παιδιά??? Φυσικά και ανακοινώνονται τα αποτελέσματα στο σχολείο,αυτό μας έλειπε... 3 Σεπτεμβριου μαζεύονται οι καθηγητές και τα συναφή.Στα αποτελέσματα συνήθως ειναι οι διευθυντές,υποδιευθυντές κτλ. Και εννοείται είναι καλύτερα να τα δεις στο Ιντερνετ,εκτός αν κάποιος έχει το μαζοχισμό να περιμένει κάνα 3 ωρο επιπλέον να τα δει στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina. Νεοφερμένο μέλος Η marina. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 13:28 Η marina. έγραψε: #1.512 13-08-13 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_Shadow: Τι λέτε ρε παιδιά??? Φυσικά και ανακοινώνονται τα αποτελέσματα στο σχολείο,αυτό μας έλειπε... 3 Σεπτεμβριου μαζεύονται οι καθηγητές και τα συναφή.Στα αποτελέσματα συνήθως ειναι οι διευθυντές,υποδιευθυντές κτλ. Και εννοείται είναι καλύτερα να τα δεις στο Ιντερνετ,εκτός αν κάποιος έχει το μαζοχισμό να περιμένει κάνα 3 ωρο επιπλέον να τα δει στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... Τι ώρα βγαίνουν περίπου στο Ιντερνετ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 13:57 Ο element skate: #1.513 13-08-13 13:57 Γεια σας,θα ηθελα αν ξερετε να μου απαντησετε στην εξης ερωτηση.Ειμαι απο ΕΠΑΛ ομαδα Α και εχω 1605 μορια.Ειμαι στην κατηγoρια των πολυτεκτων και θελω να μαθω αν εχω πιθανοτιτες να περασω ΑΣΠΑΙΤΕ ΗΛΕΚΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΕΑΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ.με εκτιμιση νικος.SAS παρακαλω παιδια εαν καπιος γνωριζει εστο και κατι λιγο α το πει ευχαριστω. Η τουλαχιστον απαντηστε και πειτε μου εαν εχει ανοδικες τασεις η καθοδικες σε σχεση με περσυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. linoub Νεοφερμένο μέλος Η linoub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:15 Η linoub έγραψε: #1.514 13-08-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από marina.: Τι ώρα βγαίνουν περίπου στο Ιντερνετ; Click για ανάπτυξη... Εγω που θυμαμαι απο την αδερφη μου γυρω στις 8 το πρωι ειχαν βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Η αδαμαντια52071: #1.515 13-08-13 15:29 Αντε να δουμε!Αντε να δουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. burton Νεοφερμένο μέλος Ο burton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Ο burton έγραψε: #1.516 13-08-13 15:30 Επειδή όλος ο κόσμος γκρινιάζει ότι τους έχουμε πρήξει με τις ερωτήσεις μας περί των βάσεων των ιατρικών σχολών, λέω να συγκεντρώσουμε σε αυτό το θέμα τις εκτιμήσεις που μας ενδιαφέρουν καθώς και να πει ο καθένας τα μόρια του και τη σειρά με την οποία έβαλε τα τμήματα.Εγώ έβγαλα 18200 και η σειρά που τα έβαλα είναι Αθήνα-Πάτρα-Ιωάννινα-Κρήτη-Αλεξ/πολη.Το θεωρώ δύσκολο να περάσω, αλλά η ελπίδα δεν πεθαίνει μέχρι την οριστική ανακοίνωση των βάσεων. Σημείωση Συντονιστή: Τα παρακάτω μηνύματα προήλθαν απο τη συγχώνευση του θέματος "Υποψήφιοι ιατρικής 2013!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Αυγούστου 2013 Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:41 Ο Antpal έγραψε: #1.517 13-08-13 15:41 Αθήνα Θεσσαλονίκη Ηράκλειο Πάτρα Λάρισα Αλεξανδρούπολη Ιωάννινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. burton Νεοφερμένο μέλος Ο burton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Ο burton έγραψε: #1.518 13-08-13 15:42 μόρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Ο Antpal έγραψε: #1.519 13-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από burton: μόρια? Click για ανάπτυξη... 19200 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pap59 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pap59 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:43 Ο pap59 έγραψε: #1.520 13-08-13 15:43 εγω 18240 αλλα δεν νομιζω να μπω ουτε θρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ThrilosG7-94 ksidikainero nzacharaki Jesse_ Schlimazel Nikos_T Mary_03 Appolon SlimShady anastasia papa alexandrahere Γιωργος15773 GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και ρωτω εγω τωρα ποσο ζητηση να εχει μια σχολη μμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 03:24 Ο Φρεντος έγραψε: #1.505 13-08-13 03:24 Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: Και ρωτω εγω τωρα ποσο ζητηση να εχει μια σχολη μμε? Click για ανάπτυξη... Θα μαθεις σε 2 βδομαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina. Νεοφερμένο μέλος Η marina. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 10:53 Η marina. έγραψε: #1.506 13-08-13 10:53 Αρχική Δημοσίευση από linoub: Internet και βγαινουν και πρωι πρωι αυτα οχι σαν τη βαθμολογια Click για ανάπτυξη... Στο σχολείο δεν ανακοινώνονται καθόλου (π.χ. όπως έγινε με τα αποτελέσματα); Γιατί φαντάζομαι ότι θα ήταν πιο ωραίο τη στιγμή αυτή να είσαι με όλη σου την τάξη, παρά μπροστά από την οθόνη του Η/Υ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanahtIstratis Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 11:01 Ο PanahtIstratis: #1.507 13-08-13 11:01 Για το 5ο πεδίο τι ακούγεται/πιστευεται; Θα ακολουθήσει κυρίως τα 2ο-4ο που θα πέσουν ή θα έχει άλλη πορεία; Εμένα με ενδιαφέρει η Λογιστικης-Χρηματοοικονομικής του Ο.Π.Α. και έχω περάσει την περσυνη βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2013 _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 11:02 Η _catalonia_: #1.508 13-08-13 11:02 Αρχική Δημοσίευση από marina.: Στο σχολείο δεν ανακοινώνονται καθόλου (π.χ. όπως έγινε με τα αποτελέσματα); Γιατί φαντάζομαι ότι θα ήταν πιο ωραίο τη στιγμή αυτή να είσαι με όλη σου την τάξη, παρά μπροστά από την οθόνη του Η/Υ... Click για ανάπτυξη... Αναλογως την ταξη...και μπορει πολλα παιδια να μην περασαν στη σχολη που ηθελαν κ οι υπολοιποι να χαιρονται γιατι περασαν εκει που ηθελαν. Δεν ειναι και το καλυτερο αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. linoub Νεοφερμένο μέλος Η linoub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 11:13 Η linoub έγραψε: #1.509 13-08-13 11:13 Αρχική Δημοσίευση από _catalonia_: Αναλογως την ταξη...και μπορει πολλα παιδια να μην περασαν στη σχολη που ηθελαν κ οι υπολοιποι να χαιρονται γιατι περασαν εκει που ηθελαν. Δεν ειναι και το καλυτερο αυτο! Click για ανάπτυξη... Τα σχολεια ανοιγουν 3 σεπτεμβριου..οποτε δεν παιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina. Νεοφερμένο μέλος Η marina. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 12:06 Η marina. έγραψε: #1.510 13-08-13 12:06 Αρχική Δημοσίευση από _catalonia_: Αναλογως την ταξη...και μπορει πολλα παιδια να μην περασαν στη σχολη που ηθελαν κ οι υπολοιποι να χαιρονται γιατι περασαν εκει που ηθελαν. Δεν ειναι και το καλυτερο αυτο! Click για ανάπτυξη... Μπα, σε μας δεν νομίζω να παίξει κάτι τέτοιο, ήμασταν αρκετά δεμένοι και οι πανηγυρισμοί θα ήταν κάπως συγκρατημένοι, ώστε κανείς να μην νιώσει άσχημα... Αλλά σίγουρα στις περισσότερες περιπτώσεις ισχύει αυτό που περιγράφεις... Τα σχολεια ανοιγουν 3 σεπτεμβριου..οποτε δεν παιζει... Click για ανάπτυξη... Έλεγα μήπως την ημέρα των αποτελεσμάτων ανοίγουν ...εκτάκτως! Γιατί θυμάμαι τη μαμά της φίλης μου που διδάσκει στο σχολείο μας να είναι εκεί κάθε χρόνο όταν ανακοινώνονται οι βάσεις... Αλλά, ok, αφού όλοι βλέπουν τα αποτελέματα μέσω ίντερνετ, δεν έχει νόημα να πάει κανείς σχολείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_Shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dark_Shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χορτιάτη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 12:53 Ο Dark_Shadow: #1.511 13-08-13 12:53 Τι λέτε ρε παιδιά??? Φυσικά και ανακοινώνονται τα αποτελέσματα στο σχολείο,αυτό μας έλειπε... 3 Σεπτεμβριου μαζεύονται οι καθηγητές και τα συναφή.Στα αποτελέσματα συνήθως ειναι οι διευθυντές,υποδιευθυντές κτλ. Και εννοείται είναι καλύτερα να τα δεις στο Ιντερνετ,εκτός αν κάποιος έχει το μαζοχισμό να περιμένει κάνα 3 ωρο επιπλέον να τα δει στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina. Νεοφερμένο μέλος Η marina. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 13:28 Η marina. έγραψε: #1.512 13-08-13 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_Shadow: Τι λέτε ρε παιδιά??? Φυσικά και ανακοινώνονται τα αποτελέσματα στο σχολείο,αυτό μας έλειπε... 3 Σεπτεμβριου μαζεύονται οι καθηγητές και τα συναφή.Στα αποτελέσματα συνήθως ειναι οι διευθυντές,υποδιευθυντές κτλ. Και εννοείται είναι καλύτερα να τα δεις στο Ιντερνετ,εκτός αν κάποιος έχει το μαζοχισμό να περιμένει κάνα 3 ωρο επιπλέον να τα δει στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... Τι ώρα βγαίνουν περίπου στο Ιντερνετ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 13:57 Ο element skate: #1.513 13-08-13 13:57 Γεια σας,θα ηθελα αν ξερετε να μου απαντησετε στην εξης ερωτηση.Ειμαι απο ΕΠΑΛ ομαδα Α και εχω 1605 μορια.Ειμαι στην κατηγoρια των πολυτεκτων και θελω να μαθω αν εχω πιθανοτιτες να περασω ΑΣΠΑΙΤΕ ΗΛΕΚΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΕΑΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ.με εκτιμιση νικος.SAS παρακαλω παιδια εαν καπιος γνωριζει εστο και κατι λιγο α το πει ευχαριστω. Η τουλαχιστον απαντηστε και πειτε μου εαν εχει ανοδικες τασεις η καθοδικες σε σχεση με περσυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. linoub Νεοφερμένο μέλος Η linoub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:15 Η linoub έγραψε: #1.514 13-08-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από marina.: Τι ώρα βγαίνουν περίπου στο Ιντερνετ; Click για ανάπτυξη... Εγω που θυμαμαι απο την αδερφη μου γυρω στις 8 το πρωι ειχαν βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Η αδαμαντια52071: #1.515 13-08-13 15:29 Αντε να δουμε!Αντε να δουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. burton Νεοφερμένο μέλος Ο burton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Ο burton έγραψε: #1.516 13-08-13 15:30 Επειδή όλος ο κόσμος γκρινιάζει ότι τους έχουμε πρήξει με τις ερωτήσεις μας περί των βάσεων των ιατρικών σχολών, λέω να συγκεντρώσουμε σε αυτό το θέμα τις εκτιμήσεις που μας ενδιαφέρουν καθώς και να πει ο καθένας τα μόρια του και τη σειρά με την οποία έβαλε τα τμήματα.Εγώ έβγαλα 18200 και η σειρά που τα έβαλα είναι Αθήνα-Πάτρα-Ιωάννινα-Κρήτη-Αλεξ/πολη.Το θεωρώ δύσκολο να περάσω, αλλά η ελπίδα δεν πεθαίνει μέχρι την οριστική ανακοίνωση των βάσεων. Σημείωση Συντονιστή: Τα παρακάτω μηνύματα προήλθαν απο τη συγχώνευση του θέματος "Υποψήφιοι ιατρικής 2013!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Αυγούστου 2013 Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:41 Ο Antpal έγραψε: #1.517 13-08-13 15:41 Αθήνα Θεσσαλονίκη Ηράκλειο Πάτρα Λάρισα Αλεξανδρούπολη Ιωάννινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. burton Νεοφερμένο μέλος Ο burton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Ο burton έγραψε: #1.518 13-08-13 15:42 μόρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Ο Antpal έγραψε: #1.519 13-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από burton: μόρια? Click για ανάπτυξη... 19200 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pap59 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pap59 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:43 Ο pap59 έγραψε: #1.520 13-08-13 15:43 εγω 18240 αλλα δεν νομιζω να μπω ουτε θρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ThrilosG7-94 ksidikainero nzacharaki Jesse_ Schlimazel Nikos_T Mary_03 Appolon SlimShady anastasia papa alexandrahere Γιωργος15773 GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marinaki22: Και ρωτω εγω τωρα ποσο ζητηση να εχει μια σχολη μμε? Click για ανάπτυξη... Θα μαθεις σε 2 βδομαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina. Νεοφερμένο μέλος Η marina. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 10:53 Η marina. έγραψε: #1.506 13-08-13 10:53 Αρχική Δημοσίευση από linoub: Internet και βγαινουν και πρωι πρωι αυτα οχι σαν τη βαθμολογια Click για ανάπτυξη... Στο σχολείο δεν ανακοινώνονται καθόλου (π.χ. όπως έγινε με τα αποτελέσματα); Γιατί φαντάζομαι ότι θα ήταν πιο ωραίο τη στιγμή αυτή να είσαι με όλη σου την τάξη, παρά μπροστά από την οθόνη του Η/Υ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanahtIstratis Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 11:01 Ο PanahtIstratis: #1.507 13-08-13 11:01 Για το 5ο πεδίο τι ακούγεται/πιστευεται; Θα ακολουθήσει κυρίως τα 2ο-4ο που θα πέσουν ή θα έχει άλλη πορεία; Εμένα με ενδιαφέρει η Λογιστικης-Χρηματοοικονομικής του Ο.Π.Α. και έχω περάσει την περσυνη βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2013 _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 11:02 Η _catalonia_: #1.508 13-08-13 11:02 Αρχική Δημοσίευση από marina.: Στο σχολείο δεν ανακοινώνονται καθόλου (π.χ. όπως έγινε με τα αποτελέσματα); Γιατί φαντάζομαι ότι θα ήταν πιο ωραίο τη στιγμή αυτή να είσαι με όλη σου την τάξη, παρά μπροστά από την οθόνη του Η/Υ... Click για ανάπτυξη... Αναλογως την ταξη...και μπορει πολλα παιδια να μην περασαν στη σχολη που ηθελαν κ οι υπολοιποι να χαιρονται γιατι περασαν εκει που ηθελαν. Δεν ειναι και το καλυτερο αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. linoub Νεοφερμένο μέλος Η linoub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 11:13 Η linoub έγραψε: #1.509 13-08-13 11:13 Αρχική Δημοσίευση από _catalonia_: Αναλογως την ταξη...και μπορει πολλα παιδια να μην περασαν στη σχολη που ηθελαν κ οι υπολοιποι να χαιρονται γιατι περασαν εκει που ηθελαν. Δεν ειναι και το καλυτερο αυτο! Click για ανάπτυξη... Τα σχολεια ανοιγουν 3 σεπτεμβριου..οποτε δεν παιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina. Νεοφερμένο μέλος Η marina. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 12:06 Η marina. έγραψε: #1.510 13-08-13 12:06 Αρχική Δημοσίευση από _catalonia_: Αναλογως την ταξη...και μπορει πολλα παιδια να μην περασαν στη σχολη που ηθελαν κ οι υπολοιποι να χαιρονται γιατι περασαν εκει που ηθελαν. Δεν ειναι και το καλυτερο αυτο! Click για ανάπτυξη... Μπα, σε μας δεν νομίζω να παίξει κάτι τέτοιο, ήμασταν αρκετά δεμένοι και οι πανηγυρισμοί θα ήταν κάπως συγκρατημένοι, ώστε κανείς να μην νιώσει άσχημα... Αλλά σίγουρα στις περισσότερες περιπτώσεις ισχύει αυτό που περιγράφεις... Τα σχολεια ανοιγουν 3 σεπτεμβριου..οποτε δεν παιζει... Click για ανάπτυξη... Έλεγα μήπως την ημέρα των αποτελεσμάτων ανοίγουν ...εκτάκτως! Γιατί θυμάμαι τη μαμά της φίλης μου που διδάσκει στο σχολείο μας να είναι εκεί κάθε χρόνο όταν ανακοινώνονται οι βάσεις... Αλλά, ok, αφού όλοι βλέπουν τα αποτελέματα μέσω ίντερνετ, δεν έχει νόημα να πάει κανείς σχολείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_Shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dark_Shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χορτιάτη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 12:53 Ο Dark_Shadow: #1.511 13-08-13 12:53 Τι λέτε ρε παιδιά??? Φυσικά και ανακοινώνονται τα αποτελέσματα στο σχολείο,αυτό μας έλειπε... 3 Σεπτεμβριου μαζεύονται οι καθηγητές και τα συναφή.Στα αποτελέσματα συνήθως ειναι οι διευθυντές,υποδιευθυντές κτλ. Και εννοείται είναι καλύτερα να τα δεις στο Ιντερνετ,εκτός αν κάποιος έχει το μαζοχισμό να περιμένει κάνα 3 ωρο επιπλέον να τα δει στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina. Νεοφερμένο μέλος Η marina. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 13:28 Η marina. έγραψε: #1.512 13-08-13 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_Shadow: Τι λέτε ρε παιδιά??? Φυσικά και ανακοινώνονται τα αποτελέσματα στο σχολείο,αυτό μας έλειπε... 3 Σεπτεμβριου μαζεύονται οι καθηγητές και τα συναφή.Στα αποτελέσματα συνήθως ειναι οι διευθυντές,υποδιευθυντές κτλ. Και εννοείται είναι καλύτερα να τα δεις στο Ιντερνετ,εκτός αν κάποιος έχει το μαζοχισμό να περιμένει κάνα 3 ωρο επιπλέον να τα δει στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... Τι ώρα βγαίνουν περίπου στο Ιντερνετ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 13:57 Ο element skate: #1.513 13-08-13 13:57 Γεια σας,θα ηθελα αν ξερετε να μου απαντησετε στην εξης ερωτηση.Ειμαι απο ΕΠΑΛ ομαδα Α και εχω 1605 μορια.Ειμαι στην κατηγoρια των πολυτεκτων και θελω να μαθω αν εχω πιθανοτιτες να περασω ΑΣΠΑΙΤΕ ΗΛΕΚΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΕΑΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ.με εκτιμιση νικος.SAS παρακαλω παιδια εαν καπιος γνωριζει εστο και κατι λιγο α το πει ευχαριστω. Η τουλαχιστον απαντηστε και πειτε μου εαν εχει ανοδικες τασεις η καθοδικες σε σχεση με περσυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. linoub Νεοφερμένο μέλος Η linoub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:15 Η linoub έγραψε: #1.514 13-08-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από marina.: Τι ώρα βγαίνουν περίπου στο Ιντερνετ; Click για ανάπτυξη... Εγω που θυμαμαι απο την αδερφη μου γυρω στις 8 το πρωι ειχαν βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Η αδαμαντια52071: #1.515 13-08-13 15:29 Αντε να δουμε!Αντε να δουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. burton Νεοφερμένο μέλος Ο burton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Ο burton έγραψε: #1.516 13-08-13 15:30 Επειδή όλος ο κόσμος γκρινιάζει ότι τους έχουμε πρήξει με τις ερωτήσεις μας περί των βάσεων των ιατρικών σχολών, λέω να συγκεντρώσουμε σε αυτό το θέμα τις εκτιμήσεις που μας ενδιαφέρουν καθώς και να πει ο καθένας τα μόρια του και τη σειρά με την οποία έβαλε τα τμήματα.Εγώ έβγαλα 18200 και η σειρά που τα έβαλα είναι Αθήνα-Πάτρα-Ιωάννινα-Κρήτη-Αλεξ/πολη.Το θεωρώ δύσκολο να περάσω, αλλά η ελπίδα δεν πεθαίνει μέχρι την οριστική ανακοίνωση των βάσεων. Σημείωση Συντονιστή: Τα παρακάτω μηνύματα προήλθαν απο τη συγχώνευση του θέματος "Υποψήφιοι ιατρικής 2013!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Αυγούστου 2013 Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:41 Ο Antpal έγραψε: #1.517 13-08-13 15:41 Αθήνα Θεσσαλονίκη Ηράκλειο Πάτρα Λάρισα Αλεξανδρούπολη Ιωάννινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. burton Νεοφερμένο μέλος Ο burton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Ο burton έγραψε: #1.518 13-08-13 15:42 μόρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Ο Antpal έγραψε: #1.519 13-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από burton: μόρια? Click για ανάπτυξη... 19200 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pap59 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pap59 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:43 Ο pap59 έγραψε: #1.520 13-08-13 15:43 εγω 18240 αλλα δεν νομιζω να μπω ουτε θρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ThrilosG7-94 ksidikainero nzacharaki Jesse_ Schlimazel Nikos_T Mary_03 Appolon SlimShady anastasia papa alexandrahere Γιωργος15773 GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από linoub: Internet και βγαινουν και πρωι πρωι αυτα οχι σαν τη βαθμολογια Click για ανάπτυξη... Στο σχολείο δεν ανακοινώνονται καθόλου (π.χ. όπως έγινε με τα αποτελέσματα); Γιατί φαντάζομαι ότι θα ήταν πιο ωραίο τη στιγμή αυτή να είσαι με όλη σου την τάξη, παρά μπροστά από την οθόνη του Η/Υ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PanahtIstratis Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 11:01 Ο PanahtIstratis: #1.507 13-08-13 11:01 Για το 5ο πεδίο τι ακούγεται/πιστευεται; Θα ακολουθήσει κυρίως τα 2ο-4ο που θα πέσουν ή θα έχει άλλη πορεία; Εμένα με ενδιαφέρει η Λογιστικης-Χρηματοοικονομικής του Ο.Π.Α. και έχω περάσει την περσυνη βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2013 _catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 11:02 Η _catalonia_: #1.508 13-08-13 11:02 Αρχική Δημοσίευση από marina.: Στο σχολείο δεν ανακοινώνονται καθόλου (π.χ. όπως έγινε με τα αποτελέσματα); Γιατί φαντάζομαι ότι θα ήταν πιο ωραίο τη στιγμή αυτή να είσαι με όλη σου την τάξη, παρά μπροστά από την οθόνη του Η/Υ... Click για ανάπτυξη... Αναλογως την ταξη...και μπορει πολλα παιδια να μην περασαν στη σχολη που ηθελαν κ οι υπολοιποι να χαιρονται γιατι περασαν εκει που ηθελαν. Δεν ειναι και το καλυτερο αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. linoub Νεοφερμένο μέλος Η linoub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 11:13 Η linoub έγραψε: #1.509 13-08-13 11:13 Αρχική Δημοσίευση από _catalonia_: Αναλογως την ταξη...και μπορει πολλα παιδια να μην περασαν στη σχολη που ηθελαν κ οι υπολοιποι να χαιρονται γιατι περασαν εκει που ηθελαν. Δεν ειναι και το καλυτερο αυτο! Click για ανάπτυξη... Τα σχολεια ανοιγουν 3 σεπτεμβριου..οποτε δεν παιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina. Νεοφερμένο μέλος Η marina. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 12:06 Η marina. έγραψε: #1.510 13-08-13 12:06 Αρχική Δημοσίευση από _catalonia_: Αναλογως την ταξη...και μπορει πολλα παιδια να μην περασαν στη σχολη που ηθελαν κ οι υπολοιποι να χαιρονται γιατι περασαν εκει που ηθελαν. Δεν ειναι και το καλυτερο αυτο! Click για ανάπτυξη... Μπα, σε μας δεν νομίζω να παίξει κάτι τέτοιο, ήμασταν αρκετά δεμένοι και οι πανηγυρισμοί θα ήταν κάπως συγκρατημένοι, ώστε κανείς να μην νιώσει άσχημα... Αλλά σίγουρα στις περισσότερες περιπτώσεις ισχύει αυτό που περιγράφεις... Τα σχολεια ανοιγουν 3 σεπτεμβριου..οποτε δεν παιζει... Click για ανάπτυξη... Έλεγα μήπως την ημέρα των αποτελεσμάτων ανοίγουν ...εκτάκτως! Γιατί θυμάμαι τη μαμά της φίλης μου που διδάσκει στο σχολείο μας να είναι εκεί κάθε χρόνο όταν ανακοινώνονται οι βάσεις... Αλλά, ok, αφού όλοι βλέπουν τα αποτελέματα μέσω ίντερνετ, δεν έχει νόημα να πάει κανείς σχολείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_Shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dark_Shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χορτιάτη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 12:53 Ο Dark_Shadow: #1.511 13-08-13 12:53 Τι λέτε ρε παιδιά??? Φυσικά και ανακοινώνονται τα αποτελέσματα στο σχολείο,αυτό μας έλειπε... 3 Σεπτεμβριου μαζεύονται οι καθηγητές και τα συναφή.Στα αποτελέσματα συνήθως ειναι οι διευθυντές,υποδιευθυντές κτλ. Και εννοείται είναι καλύτερα να τα δεις στο Ιντερνετ,εκτός αν κάποιος έχει το μαζοχισμό να περιμένει κάνα 3 ωρο επιπλέον να τα δει στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina. Νεοφερμένο μέλος Η marina. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 13:28 Η marina. έγραψε: #1.512 13-08-13 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_Shadow: Τι λέτε ρε παιδιά??? Φυσικά και ανακοινώνονται τα αποτελέσματα στο σχολείο,αυτό μας έλειπε... 3 Σεπτεμβριου μαζεύονται οι καθηγητές και τα συναφή.Στα αποτελέσματα συνήθως ειναι οι διευθυντές,υποδιευθυντές κτλ. Και εννοείται είναι καλύτερα να τα δεις στο Ιντερνετ,εκτός αν κάποιος έχει το μαζοχισμό να περιμένει κάνα 3 ωρο επιπλέον να τα δει στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... Τι ώρα βγαίνουν περίπου στο Ιντερνετ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 13:57 Ο element skate: #1.513 13-08-13 13:57 Γεια σας,θα ηθελα αν ξερετε να μου απαντησετε στην εξης ερωτηση.Ειμαι απο ΕΠΑΛ ομαδα Α και εχω 1605 μορια.Ειμαι στην κατηγoρια των πολυτεκτων και θελω να μαθω αν εχω πιθανοτιτες να περασω ΑΣΠΑΙΤΕ ΗΛΕΚΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΕΑΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ.με εκτιμιση νικος.SAS παρακαλω παιδια εαν καπιος γνωριζει εστο και κατι λιγο α το πει ευχαριστω. Η τουλαχιστον απαντηστε και πειτε μου εαν εχει ανοδικες τασεις η καθοδικες σε σχεση με περσυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. linoub Νεοφερμένο μέλος Η linoub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:15 Η linoub έγραψε: #1.514 13-08-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από marina.: Τι ώρα βγαίνουν περίπου στο Ιντερνετ; Click για ανάπτυξη... Εγω που θυμαμαι απο την αδερφη μου γυρω στις 8 το πρωι ειχαν βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Η αδαμαντια52071: #1.515 13-08-13 15:29 Αντε να δουμε!Αντε να δουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. burton Νεοφερμένο μέλος Ο burton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Ο burton έγραψε: #1.516 13-08-13 15:30 Επειδή όλος ο κόσμος γκρινιάζει ότι τους έχουμε πρήξει με τις ερωτήσεις μας περί των βάσεων των ιατρικών σχολών, λέω να συγκεντρώσουμε σε αυτό το θέμα τις εκτιμήσεις που μας ενδιαφέρουν καθώς και να πει ο καθένας τα μόρια του και τη σειρά με την οποία έβαλε τα τμήματα.Εγώ έβγαλα 18200 και η σειρά που τα έβαλα είναι Αθήνα-Πάτρα-Ιωάννινα-Κρήτη-Αλεξ/πολη.Το θεωρώ δύσκολο να περάσω, αλλά η ελπίδα δεν πεθαίνει μέχρι την οριστική ανακοίνωση των βάσεων. Σημείωση Συντονιστή: Τα παρακάτω μηνύματα προήλθαν απο τη συγχώνευση του θέματος "Υποψήφιοι ιατρικής 2013!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Αυγούστου 2013 Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:41 Ο Antpal έγραψε: #1.517 13-08-13 15:41 Αθήνα Θεσσαλονίκη Ηράκλειο Πάτρα Λάρισα Αλεξανδρούπολη Ιωάννινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. burton Νεοφερμένο μέλος Ο burton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Ο burton έγραψε: #1.518 13-08-13 15:42 μόρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Ο Antpal έγραψε: #1.519 13-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από burton: μόρια? Click για ανάπτυξη... 19200 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pap59 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pap59 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:43 Ο pap59 έγραψε: #1.520 13-08-13 15:43 εγω 18240 αλλα δεν νομιζω να μπω ουτε θρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ThrilosG7-94 ksidikainero nzacharaki Jesse_ Schlimazel Nikos_T Mary_03 Appolon SlimShady anastasia papa alexandrahere Γιωργος15773 GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για το 5ο πεδίο τι ακούγεται/πιστευεται; Θα ακολουθήσει κυρίως τα 2ο-4ο που θα πέσουν ή θα έχει άλλη πορεία; Εμένα με ενδιαφέρει η Λογιστικης-Χρηματοοικονομικής του Ο.Π.Α. και έχω περάσει την περσυνη βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_catalonia_ Δραστήριο μέλος Η _catalonia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 428 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 11:02 Η _catalonia_: #1.508 13-08-13 11:02 Αρχική Δημοσίευση από marina.: Στο σχολείο δεν ανακοινώνονται καθόλου (π.χ. όπως έγινε με τα αποτελέσματα); Γιατί φαντάζομαι ότι θα ήταν πιο ωραίο τη στιγμή αυτή να είσαι με όλη σου την τάξη, παρά μπροστά από την οθόνη του Η/Υ... Click για ανάπτυξη... Αναλογως την ταξη...και μπορει πολλα παιδια να μην περασαν στη σχολη που ηθελαν κ οι υπολοιποι να χαιρονται γιατι περασαν εκει που ηθελαν. Δεν ειναι και το καλυτερο αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. linoub Νεοφερμένο μέλος Η linoub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 11:13 Η linoub έγραψε: #1.509 13-08-13 11:13 Αρχική Δημοσίευση από _catalonia_: Αναλογως την ταξη...και μπορει πολλα παιδια να μην περασαν στη σχολη που ηθελαν κ οι υπολοιποι να χαιρονται γιατι περασαν εκει που ηθελαν. Δεν ειναι και το καλυτερο αυτο! Click για ανάπτυξη... Τα σχολεια ανοιγουν 3 σεπτεμβριου..οποτε δεν παιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina. Νεοφερμένο μέλος Η marina. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 12:06 Η marina. έγραψε: #1.510 13-08-13 12:06 Αρχική Δημοσίευση από _catalonia_: Αναλογως την ταξη...και μπορει πολλα παιδια να μην περασαν στη σχολη που ηθελαν κ οι υπολοιποι να χαιρονται γιατι περασαν εκει που ηθελαν. Δεν ειναι και το καλυτερο αυτο! Click για ανάπτυξη... Μπα, σε μας δεν νομίζω να παίξει κάτι τέτοιο, ήμασταν αρκετά δεμένοι και οι πανηγυρισμοί θα ήταν κάπως συγκρατημένοι, ώστε κανείς να μην νιώσει άσχημα... Αλλά σίγουρα στις περισσότερες περιπτώσεις ισχύει αυτό που περιγράφεις... Τα σχολεια ανοιγουν 3 σεπτεμβριου..οποτε δεν παιζει... Click για ανάπτυξη... Έλεγα μήπως την ημέρα των αποτελεσμάτων ανοίγουν ...εκτάκτως! Γιατί θυμάμαι τη μαμά της φίλης μου που διδάσκει στο σχολείο μας να είναι εκεί κάθε χρόνο όταν ανακοινώνονται οι βάσεις... Αλλά, ok, αφού όλοι βλέπουν τα αποτελέματα μέσω ίντερνετ, δεν έχει νόημα να πάει κανείς σχολείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_Shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dark_Shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χορτιάτη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 12:53 Ο Dark_Shadow: #1.511 13-08-13 12:53 Τι λέτε ρε παιδιά??? Φυσικά και ανακοινώνονται τα αποτελέσματα στο σχολείο,αυτό μας έλειπε... 3 Σεπτεμβριου μαζεύονται οι καθηγητές και τα συναφή.Στα αποτελέσματα συνήθως ειναι οι διευθυντές,υποδιευθυντές κτλ. Και εννοείται είναι καλύτερα να τα δεις στο Ιντερνετ,εκτός αν κάποιος έχει το μαζοχισμό να περιμένει κάνα 3 ωρο επιπλέον να τα δει στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina. Νεοφερμένο μέλος Η marina. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 13:28 Η marina. έγραψε: #1.512 13-08-13 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_Shadow: Τι λέτε ρε παιδιά??? Φυσικά και ανακοινώνονται τα αποτελέσματα στο σχολείο,αυτό μας έλειπε... 3 Σεπτεμβριου μαζεύονται οι καθηγητές και τα συναφή.Στα αποτελέσματα συνήθως ειναι οι διευθυντές,υποδιευθυντές κτλ. Και εννοείται είναι καλύτερα να τα δεις στο Ιντερνετ,εκτός αν κάποιος έχει το μαζοχισμό να περιμένει κάνα 3 ωρο επιπλέον να τα δει στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... Τι ώρα βγαίνουν περίπου στο Ιντερνετ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 13:57 Ο element skate: #1.513 13-08-13 13:57 Γεια σας,θα ηθελα αν ξερετε να μου απαντησετε στην εξης ερωτηση.Ειμαι απο ΕΠΑΛ ομαδα Α και εχω 1605 μορια.Ειμαι στην κατηγoρια των πολυτεκτων και θελω να μαθω αν εχω πιθανοτιτες να περασω ΑΣΠΑΙΤΕ ΗΛΕΚΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΕΑΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ.με εκτιμιση νικος.SAS παρακαλω παιδια εαν καπιος γνωριζει εστο και κατι λιγο α το πει ευχαριστω. Η τουλαχιστον απαντηστε και πειτε μου εαν εχει ανοδικες τασεις η καθοδικες σε σχεση με περσυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. linoub Νεοφερμένο μέλος Η linoub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:15 Η linoub έγραψε: #1.514 13-08-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από marina.: Τι ώρα βγαίνουν περίπου στο Ιντερνετ; Click για ανάπτυξη... Εγω που θυμαμαι απο την αδερφη μου γυρω στις 8 το πρωι ειχαν βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Η αδαμαντια52071: #1.515 13-08-13 15:29 Αντε να δουμε!Αντε να δουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. burton Νεοφερμένο μέλος Ο burton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Ο burton έγραψε: #1.516 13-08-13 15:30 Επειδή όλος ο κόσμος γκρινιάζει ότι τους έχουμε πρήξει με τις ερωτήσεις μας περί των βάσεων των ιατρικών σχολών, λέω να συγκεντρώσουμε σε αυτό το θέμα τις εκτιμήσεις που μας ενδιαφέρουν καθώς και να πει ο καθένας τα μόρια του και τη σειρά με την οποία έβαλε τα τμήματα.Εγώ έβγαλα 18200 και η σειρά που τα έβαλα είναι Αθήνα-Πάτρα-Ιωάννινα-Κρήτη-Αλεξ/πολη.Το θεωρώ δύσκολο να περάσω, αλλά η ελπίδα δεν πεθαίνει μέχρι την οριστική ανακοίνωση των βάσεων. Σημείωση Συντονιστή: Τα παρακάτω μηνύματα προήλθαν απο τη συγχώνευση του θέματος "Υποψήφιοι ιατρικής 2013!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Αυγούστου 2013 Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:41 Ο Antpal έγραψε: #1.517 13-08-13 15:41 Αθήνα Θεσσαλονίκη Ηράκλειο Πάτρα Λάρισα Αλεξανδρούπολη Ιωάννινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. burton Νεοφερμένο μέλος Ο burton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Ο burton έγραψε: #1.518 13-08-13 15:42 μόρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Ο Antpal έγραψε: #1.519 13-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από burton: μόρια? Click για ανάπτυξη... 19200 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pap59 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pap59 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:43 Ο pap59 έγραψε: #1.520 13-08-13 15:43 εγω 18240 αλλα δεν νομιζω να μπω ουτε θρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ThrilosG7-94 ksidikainero nzacharaki Jesse_ Schlimazel Nikos_T Mary_03 Appolon SlimShady anastasia papa alexandrahere Γιωργος15773 GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marina.: Στο σχολείο δεν ανακοινώνονται καθόλου (π.χ. όπως έγινε με τα αποτελέσματα); Γιατί φαντάζομαι ότι θα ήταν πιο ωραίο τη στιγμή αυτή να είσαι με όλη σου την τάξη, παρά μπροστά από την οθόνη του Η/Υ... Click για ανάπτυξη... Αναλογως την ταξη...και μπορει πολλα παιδια να μην περασαν στη σχολη που ηθελαν κ οι υπολοιποι να χαιρονται γιατι περασαν εκει που ηθελαν. Δεν ειναι και το καλυτερο αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
linoub Νεοφερμένο μέλος Η linoub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 11:13 Η linoub έγραψε: #1.509 13-08-13 11:13 Αρχική Δημοσίευση από _catalonia_: Αναλογως την ταξη...και μπορει πολλα παιδια να μην περασαν στη σχολη που ηθελαν κ οι υπολοιποι να χαιρονται γιατι περασαν εκει που ηθελαν. Δεν ειναι και το καλυτερο αυτο! Click για ανάπτυξη... Τα σχολεια ανοιγουν 3 σεπτεμβριου..οποτε δεν παιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina. Νεοφερμένο μέλος Η marina. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 12:06 Η marina. έγραψε: #1.510 13-08-13 12:06 Αρχική Δημοσίευση από _catalonia_: Αναλογως την ταξη...και μπορει πολλα παιδια να μην περασαν στη σχολη που ηθελαν κ οι υπολοιποι να χαιρονται γιατι περασαν εκει που ηθελαν. Δεν ειναι και το καλυτερο αυτο! Click για ανάπτυξη... Μπα, σε μας δεν νομίζω να παίξει κάτι τέτοιο, ήμασταν αρκετά δεμένοι και οι πανηγυρισμοί θα ήταν κάπως συγκρατημένοι, ώστε κανείς να μην νιώσει άσχημα... Αλλά σίγουρα στις περισσότερες περιπτώσεις ισχύει αυτό που περιγράφεις... Τα σχολεια ανοιγουν 3 σεπτεμβριου..οποτε δεν παιζει... Click για ανάπτυξη... Έλεγα μήπως την ημέρα των αποτελεσμάτων ανοίγουν ...εκτάκτως! Γιατί θυμάμαι τη μαμά της φίλης μου που διδάσκει στο σχολείο μας να είναι εκεί κάθε χρόνο όταν ανακοινώνονται οι βάσεις... Αλλά, ok, αφού όλοι βλέπουν τα αποτελέματα μέσω ίντερνετ, δεν έχει νόημα να πάει κανείς σχολείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_Shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dark_Shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χορτιάτη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 12:53 Ο Dark_Shadow: #1.511 13-08-13 12:53 Τι λέτε ρε παιδιά??? Φυσικά και ανακοινώνονται τα αποτελέσματα στο σχολείο,αυτό μας έλειπε... 3 Σεπτεμβριου μαζεύονται οι καθηγητές και τα συναφή.Στα αποτελέσματα συνήθως ειναι οι διευθυντές,υποδιευθυντές κτλ. Και εννοείται είναι καλύτερα να τα δεις στο Ιντερνετ,εκτός αν κάποιος έχει το μαζοχισμό να περιμένει κάνα 3 ωρο επιπλέον να τα δει στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina. Νεοφερμένο μέλος Η marina. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 13:28 Η marina. έγραψε: #1.512 13-08-13 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_Shadow: Τι λέτε ρε παιδιά??? Φυσικά και ανακοινώνονται τα αποτελέσματα στο σχολείο,αυτό μας έλειπε... 3 Σεπτεμβριου μαζεύονται οι καθηγητές και τα συναφή.Στα αποτελέσματα συνήθως ειναι οι διευθυντές,υποδιευθυντές κτλ. Και εννοείται είναι καλύτερα να τα δεις στο Ιντερνετ,εκτός αν κάποιος έχει το μαζοχισμό να περιμένει κάνα 3 ωρο επιπλέον να τα δει στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... Τι ώρα βγαίνουν περίπου στο Ιντερνετ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 13:57 Ο element skate: #1.513 13-08-13 13:57 Γεια σας,θα ηθελα αν ξερετε να μου απαντησετε στην εξης ερωτηση.Ειμαι απο ΕΠΑΛ ομαδα Α και εχω 1605 μορια.Ειμαι στην κατηγoρια των πολυτεκτων και θελω να μαθω αν εχω πιθανοτιτες να περασω ΑΣΠΑΙΤΕ ΗΛΕΚΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΕΑΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ.με εκτιμιση νικος.SAS παρακαλω παιδια εαν καπιος γνωριζει εστο και κατι λιγο α το πει ευχαριστω. Η τουλαχιστον απαντηστε και πειτε μου εαν εχει ανοδικες τασεις η καθοδικες σε σχεση με περσυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. linoub Νεοφερμένο μέλος Η linoub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:15 Η linoub έγραψε: #1.514 13-08-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από marina.: Τι ώρα βγαίνουν περίπου στο Ιντερνετ; Click για ανάπτυξη... Εγω που θυμαμαι απο την αδερφη μου γυρω στις 8 το πρωι ειχαν βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Η αδαμαντια52071: #1.515 13-08-13 15:29 Αντε να δουμε!Αντε να δουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. burton Νεοφερμένο μέλος Ο burton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Ο burton έγραψε: #1.516 13-08-13 15:30 Επειδή όλος ο κόσμος γκρινιάζει ότι τους έχουμε πρήξει με τις ερωτήσεις μας περί των βάσεων των ιατρικών σχολών, λέω να συγκεντρώσουμε σε αυτό το θέμα τις εκτιμήσεις που μας ενδιαφέρουν καθώς και να πει ο καθένας τα μόρια του και τη σειρά με την οποία έβαλε τα τμήματα.Εγώ έβγαλα 18200 και η σειρά που τα έβαλα είναι Αθήνα-Πάτρα-Ιωάννινα-Κρήτη-Αλεξ/πολη.Το θεωρώ δύσκολο να περάσω, αλλά η ελπίδα δεν πεθαίνει μέχρι την οριστική ανακοίνωση των βάσεων. Σημείωση Συντονιστή: Τα παρακάτω μηνύματα προήλθαν απο τη συγχώνευση του θέματος "Υποψήφιοι ιατρικής 2013!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Αυγούστου 2013 Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:41 Ο Antpal έγραψε: #1.517 13-08-13 15:41 Αθήνα Θεσσαλονίκη Ηράκλειο Πάτρα Λάρισα Αλεξανδρούπολη Ιωάννινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. burton Νεοφερμένο μέλος Ο burton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Ο burton έγραψε: #1.518 13-08-13 15:42 μόρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Ο Antpal έγραψε: #1.519 13-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από burton: μόρια? Click για ανάπτυξη... 19200 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pap59 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pap59 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:43 Ο pap59 έγραψε: #1.520 13-08-13 15:43 εγω 18240 αλλα δεν νομιζω να μπω ουτε θρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ThrilosG7-94 ksidikainero nzacharaki Jesse_ Schlimazel Nikos_T Mary_03 Appolon SlimShady anastasia papa alexandrahere Γιωργος15773 GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _catalonia_: Αναλογως την ταξη...και μπορει πολλα παιδια να μην περασαν στη σχολη που ηθελαν κ οι υπολοιποι να χαιρονται γιατι περασαν εκει που ηθελαν. Δεν ειναι και το καλυτερο αυτο! Click για ανάπτυξη... Τα σχολεια ανοιγουν 3 σεπτεμβριου..οποτε δεν παιζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina. Νεοφερμένο μέλος Η marina. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 12:06 Η marina. έγραψε: #1.510 13-08-13 12:06 Αρχική Δημοσίευση από _catalonia_: Αναλογως την ταξη...και μπορει πολλα παιδια να μην περασαν στη σχολη που ηθελαν κ οι υπολοιποι να χαιρονται γιατι περασαν εκει που ηθελαν. Δεν ειναι και το καλυτερο αυτο! Click για ανάπτυξη... Μπα, σε μας δεν νομίζω να παίξει κάτι τέτοιο, ήμασταν αρκετά δεμένοι και οι πανηγυρισμοί θα ήταν κάπως συγκρατημένοι, ώστε κανείς να μην νιώσει άσχημα... Αλλά σίγουρα στις περισσότερες περιπτώσεις ισχύει αυτό που περιγράφεις... Τα σχολεια ανοιγουν 3 σεπτεμβριου..οποτε δεν παιζει... Click για ανάπτυξη... Έλεγα μήπως την ημέρα των αποτελεσμάτων ανοίγουν ...εκτάκτως! Γιατί θυμάμαι τη μαμά της φίλης μου που διδάσκει στο σχολείο μας να είναι εκεί κάθε χρόνο όταν ανακοινώνονται οι βάσεις... Αλλά, ok, αφού όλοι βλέπουν τα αποτελέματα μέσω ίντερνετ, δεν έχει νόημα να πάει κανείς σχολείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_Shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dark_Shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χορτιάτη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 12:53 Ο Dark_Shadow: #1.511 13-08-13 12:53 Τι λέτε ρε παιδιά??? Φυσικά και ανακοινώνονται τα αποτελέσματα στο σχολείο,αυτό μας έλειπε... 3 Σεπτεμβριου μαζεύονται οι καθηγητές και τα συναφή.Στα αποτελέσματα συνήθως ειναι οι διευθυντές,υποδιευθυντές κτλ. Και εννοείται είναι καλύτερα να τα δεις στο Ιντερνετ,εκτός αν κάποιος έχει το μαζοχισμό να περιμένει κάνα 3 ωρο επιπλέον να τα δει στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina. Νεοφερμένο μέλος Η marina. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 13:28 Η marina. έγραψε: #1.512 13-08-13 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_Shadow: Τι λέτε ρε παιδιά??? Φυσικά και ανακοινώνονται τα αποτελέσματα στο σχολείο,αυτό μας έλειπε... 3 Σεπτεμβριου μαζεύονται οι καθηγητές και τα συναφή.Στα αποτελέσματα συνήθως ειναι οι διευθυντές,υποδιευθυντές κτλ. Και εννοείται είναι καλύτερα να τα δεις στο Ιντερνετ,εκτός αν κάποιος έχει το μαζοχισμό να περιμένει κάνα 3 ωρο επιπλέον να τα δει στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... Τι ώρα βγαίνουν περίπου στο Ιντερνετ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 13:57 Ο element skate: #1.513 13-08-13 13:57 Γεια σας,θα ηθελα αν ξερετε να μου απαντησετε στην εξης ερωτηση.Ειμαι απο ΕΠΑΛ ομαδα Α και εχω 1605 μορια.Ειμαι στην κατηγoρια των πολυτεκτων και θελω να μαθω αν εχω πιθανοτιτες να περασω ΑΣΠΑΙΤΕ ΗΛΕΚΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΕΑΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ.με εκτιμιση νικος.SAS παρακαλω παιδια εαν καπιος γνωριζει εστο και κατι λιγο α το πει ευχαριστω. Η τουλαχιστον απαντηστε και πειτε μου εαν εχει ανοδικες τασεις η καθοδικες σε σχεση με περσυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. linoub Νεοφερμένο μέλος Η linoub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:15 Η linoub έγραψε: #1.514 13-08-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από marina.: Τι ώρα βγαίνουν περίπου στο Ιντερνετ; Click για ανάπτυξη... Εγω που θυμαμαι απο την αδερφη μου γυρω στις 8 το πρωι ειχαν βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Η αδαμαντια52071: #1.515 13-08-13 15:29 Αντε να δουμε!Αντε να δουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. burton Νεοφερμένο μέλος Ο burton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Ο burton έγραψε: #1.516 13-08-13 15:30 Επειδή όλος ο κόσμος γκρινιάζει ότι τους έχουμε πρήξει με τις ερωτήσεις μας περί των βάσεων των ιατρικών σχολών, λέω να συγκεντρώσουμε σε αυτό το θέμα τις εκτιμήσεις που μας ενδιαφέρουν καθώς και να πει ο καθένας τα μόρια του και τη σειρά με την οποία έβαλε τα τμήματα.Εγώ έβγαλα 18200 και η σειρά που τα έβαλα είναι Αθήνα-Πάτρα-Ιωάννινα-Κρήτη-Αλεξ/πολη.Το θεωρώ δύσκολο να περάσω, αλλά η ελπίδα δεν πεθαίνει μέχρι την οριστική ανακοίνωση των βάσεων. Σημείωση Συντονιστή: Τα παρακάτω μηνύματα προήλθαν απο τη συγχώνευση του θέματος "Υποψήφιοι ιατρικής 2013!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Αυγούστου 2013 Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:41 Ο Antpal έγραψε: #1.517 13-08-13 15:41 Αθήνα Θεσσαλονίκη Ηράκλειο Πάτρα Λάρισα Αλεξανδρούπολη Ιωάννινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. burton Νεοφερμένο μέλος Ο burton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Ο burton έγραψε: #1.518 13-08-13 15:42 μόρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Ο Antpal έγραψε: #1.519 13-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από burton: μόρια? Click για ανάπτυξη... 19200 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pap59 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pap59 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:43 Ο pap59 έγραψε: #1.520 13-08-13 15:43 εγω 18240 αλλα δεν νομιζω να μπω ουτε θρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ThrilosG7-94 ksidikainero nzacharaki Jesse_ Schlimazel Nikos_T Mary_03 Appolon SlimShady anastasia papa alexandrahere Γιωργος15773 GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _catalonia_: Αναλογως την ταξη...και μπορει πολλα παιδια να μην περασαν στη σχολη που ηθελαν κ οι υπολοιποι να χαιρονται γιατι περασαν εκει που ηθελαν. Δεν ειναι και το καλυτερο αυτο! Click για ανάπτυξη... Μπα, σε μας δεν νομίζω να παίξει κάτι τέτοιο, ήμασταν αρκετά δεμένοι και οι πανηγυρισμοί θα ήταν κάπως συγκρατημένοι, ώστε κανείς να μην νιώσει άσχημα... Αλλά σίγουρα στις περισσότερες περιπτώσεις ισχύει αυτό που περιγράφεις... Τα σχολεια ανοιγουν 3 σεπτεμβριου..οποτε δεν παιζει... Click για ανάπτυξη... Έλεγα μήπως την ημέρα των αποτελεσμάτων ανοίγουν ...εκτάκτως! Γιατί θυμάμαι τη μαμά της φίλης μου που διδάσκει στο σχολείο μας να είναι εκεί κάθε χρόνο όταν ανακοινώνονται οι βάσεις... Αλλά, ok, αφού όλοι βλέπουν τα αποτελέματα μέσω ίντερνετ, δεν έχει νόημα να πάει κανείς σχολείο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_Shadow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dark_Shadow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χορτιάτη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 12:53 Ο Dark_Shadow: #1.511 13-08-13 12:53 Τι λέτε ρε παιδιά??? Φυσικά και ανακοινώνονται τα αποτελέσματα στο σχολείο,αυτό μας έλειπε... 3 Σεπτεμβριου μαζεύονται οι καθηγητές και τα συναφή.Στα αποτελέσματα συνήθως ειναι οι διευθυντές,υποδιευθυντές κτλ. Και εννοείται είναι καλύτερα να τα δεις στο Ιντερνετ,εκτός αν κάποιος έχει το μαζοχισμό να περιμένει κάνα 3 ωρο επιπλέον να τα δει στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina. Νεοφερμένο μέλος Η marina. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 13:28 Η marina. έγραψε: #1.512 13-08-13 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_Shadow: Τι λέτε ρε παιδιά??? Φυσικά και ανακοινώνονται τα αποτελέσματα στο σχολείο,αυτό μας έλειπε... 3 Σεπτεμβριου μαζεύονται οι καθηγητές και τα συναφή.Στα αποτελέσματα συνήθως ειναι οι διευθυντές,υποδιευθυντές κτλ. Και εννοείται είναι καλύτερα να τα δεις στο Ιντερνετ,εκτός αν κάποιος έχει το μαζοχισμό να περιμένει κάνα 3 ωρο επιπλέον να τα δει στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... Τι ώρα βγαίνουν περίπου στο Ιντερνετ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 13:57 Ο element skate: #1.513 13-08-13 13:57 Γεια σας,θα ηθελα αν ξερετε να μου απαντησετε στην εξης ερωτηση.Ειμαι απο ΕΠΑΛ ομαδα Α και εχω 1605 μορια.Ειμαι στην κατηγoρια των πολυτεκτων και θελω να μαθω αν εχω πιθανοτιτες να περασω ΑΣΠΑΙΤΕ ΗΛΕΚΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΕΑΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ.με εκτιμιση νικος.SAS παρακαλω παιδια εαν καπιος γνωριζει εστο και κατι λιγο α το πει ευχαριστω. Η τουλαχιστον απαντηστε και πειτε μου εαν εχει ανοδικες τασεις η καθοδικες σε σχεση με περσυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. linoub Νεοφερμένο μέλος Η linoub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:15 Η linoub έγραψε: #1.514 13-08-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από marina.: Τι ώρα βγαίνουν περίπου στο Ιντερνετ; Click για ανάπτυξη... Εγω που θυμαμαι απο την αδερφη μου γυρω στις 8 το πρωι ειχαν βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Η αδαμαντια52071: #1.515 13-08-13 15:29 Αντε να δουμε!Αντε να δουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. burton Νεοφερμένο μέλος Ο burton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Ο burton έγραψε: #1.516 13-08-13 15:30 Επειδή όλος ο κόσμος γκρινιάζει ότι τους έχουμε πρήξει με τις ερωτήσεις μας περί των βάσεων των ιατρικών σχολών, λέω να συγκεντρώσουμε σε αυτό το θέμα τις εκτιμήσεις που μας ενδιαφέρουν καθώς και να πει ο καθένας τα μόρια του και τη σειρά με την οποία έβαλε τα τμήματα.Εγώ έβγαλα 18200 και η σειρά που τα έβαλα είναι Αθήνα-Πάτρα-Ιωάννινα-Κρήτη-Αλεξ/πολη.Το θεωρώ δύσκολο να περάσω, αλλά η ελπίδα δεν πεθαίνει μέχρι την οριστική ανακοίνωση των βάσεων. Σημείωση Συντονιστή: Τα παρακάτω μηνύματα προήλθαν απο τη συγχώνευση του θέματος "Υποψήφιοι ιατρικής 2013!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Αυγούστου 2013 Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:41 Ο Antpal έγραψε: #1.517 13-08-13 15:41 Αθήνα Θεσσαλονίκη Ηράκλειο Πάτρα Λάρισα Αλεξανδρούπολη Ιωάννινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. burton Νεοφερμένο μέλος Ο burton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Ο burton έγραψε: #1.518 13-08-13 15:42 μόρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Ο Antpal έγραψε: #1.519 13-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από burton: μόρια? Click για ανάπτυξη... 19200 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pap59 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pap59 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:43 Ο pap59 έγραψε: #1.520 13-08-13 15:43 εγω 18240 αλλα δεν νομιζω να μπω ουτε θρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ThrilosG7-94 ksidikainero nzacharaki Jesse_ Schlimazel Nikos_T Mary_03 Appolon SlimShady anastasia papa alexandrahere Γιωργος15773 GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι λέτε ρε παιδιά??? Φυσικά και ανακοινώνονται τα αποτελέσματα στο σχολείο,αυτό μας έλειπε... 3 Σεπτεμβριου μαζεύονται οι καθηγητές και τα συναφή.Στα αποτελέσματα συνήθως ειναι οι διευθυντές,υποδιευθυντές κτλ. Και εννοείται είναι καλύτερα να τα δεις στο Ιντερνετ,εκτός αν κάποιος έχει το μαζοχισμό να περιμένει κάνα 3 ωρο επιπλέον να τα δει στο σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina. Νεοφερμένο μέλος Η marina. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 13:28 Η marina. έγραψε: #1.512 13-08-13 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Dark_Shadow: Τι λέτε ρε παιδιά??? Φυσικά και ανακοινώνονται τα αποτελέσματα στο σχολείο,αυτό μας έλειπε... 3 Σεπτεμβριου μαζεύονται οι καθηγητές και τα συναφή.Στα αποτελέσματα συνήθως ειναι οι διευθυντές,υποδιευθυντές κτλ. Και εννοείται είναι καλύτερα να τα δεις στο Ιντερνετ,εκτός αν κάποιος έχει το μαζοχισμό να περιμένει κάνα 3 ωρο επιπλέον να τα δει στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... Τι ώρα βγαίνουν περίπου στο Ιντερνετ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 13:57 Ο element skate: #1.513 13-08-13 13:57 Γεια σας,θα ηθελα αν ξερετε να μου απαντησετε στην εξης ερωτηση.Ειμαι απο ΕΠΑΛ ομαδα Α και εχω 1605 μορια.Ειμαι στην κατηγoρια των πολυτεκτων και θελω να μαθω αν εχω πιθανοτιτες να περασω ΑΣΠΑΙΤΕ ΗΛΕΚΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΕΑΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ.με εκτιμιση νικος.SAS παρακαλω παιδια εαν καπιος γνωριζει εστο και κατι λιγο α το πει ευχαριστω. Η τουλαχιστον απαντηστε και πειτε μου εαν εχει ανοδικες τασεις η καθοδικες σε σχεση με περσυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. linoub Νεοφερμένο μέλος Η linoub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:15 Η linoub έγραψε: #1.514 13-08-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από marina.: Τι ώρα βγαίνουν περίπου στο Ιντερνετ; Click για ανάπτυξη... Εγω που θυμαμαι απο την αδερφη μου γυρω στις 8 το πρωι ειχαν βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Η αδαμαντια52071: #1.515 13-08-13 15:29 Αντε να δουμε!Αντε να δουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. burton Νεοφερμένο μέλος Ο burton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Ο burton έγραψε: #1.516 13-08-13 15:30 Επειδή όλος ο κόσμος γκρινιάζει ότι τους έχουμε πρήξει με τις ερωτήσεις μας περί των βάσεων των ιατρικών σχολών, λέω να συγκεντρώσουμε σε αυτό το θέμα τις εκτιμήσεις που μας ενδιαφέρουν καθώς και να πει ο καθένας τα μόρια του και τη σειρά με την οποία έβαλε τα τμήματα.Εγώ έβγαλα 18200 και η σειρά που τα έβαλα είναι Αθήνα-Πάτρα-Ιωάννινα-Κρήτη-Αλεξ/πολη.Το θεωρώ δύσκολο να περάσω, αλλά η ελπίδα δεν πεθαίνει μέχρι την οριστική ανακοίνωση των βάσεων. Σημείωση Συντονιστή: Τα παρακάτω μηνύματα προήλθαν απο τη συγχώνευση του θέματος "Υποψήφιοι ιατρικής 2013!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Αυγούστου 2013 Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:41 Ο Antpal έγραψε: #1.517 13-08-13 15:41 Αθήνα Θεσσαλονίκη Ηράκλειο Πάτρα Λάρισα Αλεξανδρούπολη Ιωάννινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. burton Νεοφερμένο μέλος Ο burton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Ο burton έγραψε: #1.518 13-08-13 15:42 μόρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Ο Antpal έγραψε: #1.519 13-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από burton: μόρια? Click για ανάπτυξη... 19200 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pap59 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pap59 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:43 Ο pap59 έγραψε: #1.520 13-08-13 15:43 εγω 18240 αλλα δεν νομιζω να μπω ουτε θρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ThrilosG7-94 ksidikainero nzacharaki Jesse_ Schlimazel Nikos_T Mary_03 Appolon SlimShady anastasia papa alexandrahere Γιωργος15773 GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dark_Shadow: Τι λέτε ρε παιδιά??? Φυσικά και ανακοινώνονται τα αποτελέσματα στο σχολείο,αυτό μας έλειπε... 3 Σεπτεμβριου μαζεύονται οι καθηγητές και τα συναφή.Στα αποτελέσματα συνήθως ειναι οι διευθυντές,υποδιευθυντές κτλ. Και εννοείται είναι καλύτερα να τα δεις στο Ιντερνετ,εκτός αν κάποιος έχει το μαζοχισμό να περιμένει κάνα 3 ωρο επιπλέον να τα δει στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... Τι ώρα βγαίνουν περίπου στο Ιντερνετ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 13:57 Ο element skate: #1.513 13-08-13 13:57 Γεια σας,θα ηθελα αν ξερετε να μου απαντησετε στην εξης ερωτηση.Ειμαι απο ΕΠΑΛ ομαδα Α και εχω 1605 μορια.Ειμαι στην κατηγoρια των πολυτεκτων και θελω να μαθω αν εχω πιθανοτιτες να περασω ΑΣΠΑΙΤΕ ΗΛΕΚΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΕΑΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ.με εκτιμιση νικος.SAS παρακαλω παιδια εαν καπιος γνωριζει εστο και κατι λιγο α το πει ευχαριστω. Η τουλαχιστον απαντηστε και πειτε μου εαν εχει ανοδικες τασεις η καθοδικες σε σχεση με περσυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. linoub Νεοφερμένο μέλος Η linoub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:15 Η linoub έγραψε: #1.514 13-08-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από marina.: Τι ώρα βγαίνουν περίπου στο Ιντερνετ; Click για ανάπτυξη... Εγω που θυμαμαι απο την αδερφη μου γυρω στις 8 το πρωι ειχαν βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Η αδαμαντια52071: #1.515 13-08-13 15:29 Αντε να δουμε!Αντε να δουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. burton Νεοφερμένο μέλος Ο burton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Ο burton έγραψε: #1.516 13-08-13 15:30 Επειδή όλος ο κόσμος γκρινιάζει ότι τους έχουμε πρήξει με τις ερωτήσεις μας περί των βάσεων των ιατρικών σχολών, λέω να συγκεντρώσουμε σε αυτό το θέμα τις εκτιμήσεις που μας ενδιαφέρουν καθώς και να πει ο καθένας τα μόρια του και τη σειρά με την οποία έβαλε τα τμήματα.Εγώ έβγαλα 18200 και η σειρά που τα έβαλα είναι Αθήνα-Πάτρα-Ιωάννινα-Κρήτη-Αλεξ/πολη.Το θεωρώ δύσκολο να περάσω, αλλά η ελπίδα δεν πεθαίνει μέχρι την οριστική ανακοίνωση των βάσεων. Σημείωση Συντονιστή: Τα παρακάτω μηνύματα προήλθαν απο τη συγχώνευση του θέματος "Υποψήφιοι ιατρικής 2013!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Αυγούστου 2013 Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:41 Ο Antpal έγραψε: #1.517 13-08-13 15:41 Αθήνα Θεσσαλονίκη Ηράκλειο Πάτρα Λάρισα Αλεξανδρούπολη Ιωάννινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. burton Νεοφερμένο μέλος Ο burton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Ο burton έγραψε: #1.518 13-08-13 15:42 μόρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Ο Antpal έγραψε: #1.519 13-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από burton: μόρια? Click για ανάπτυξη... 19200 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pap59 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pap59 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:43 Ο pap59 έγραψε: #1.520 13-08-13 15:43 εγω 18240 αλλα δεν νομιζω να μπω ουτε θρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ThrilosG7-94 ksidikainero nzacharaki Jesse_ Schlimazel Nikos_T Mary_03 Appolon SlimShady anastasia papa alexandrahere Γιωργος15773 GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας,θα ηθελα αν ξερετε να μου απαντησετε στην εξης ερωτηση.Ειμαι απο ΕΠΑΛ ομαδα Α και εχω 1605 μορια.Ειμαι στην κατηγoρια των πολυτεκτων και θελω να μαθω αν εχω πιθανοτιτες να περασω ΑΣΠΑΙΤΕ ΗΛΕΚΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΕΑΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ.με εκτιμιση νικος.SAS παρακαλω παιδια εαν καπιος γνωριζει εστο και κατι λιγο α το πει ευχαριστω. Η τουλαχιστον απαντηστε και πειτε μου εαν εχει ανοδικες τασεις η καθοδικες σε σχεση με περσυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
linoub Νεοφερμένο μέλος Η linoub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:15 Η linoub έγραψε: #1.514 13-08-13 15:15 Αρχική Δημοσίευση από marina.: Τι ώρα βγαίνουν περίπου στο Ιντερνετ; Click για ανάπτυξη... Εγω που θυμαμαι απο την αδερφη μου γυρω στις 8 το πρωι ειχαν βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Η αδαμαντια52071: #1.515 13-08-13 15:29 Αντε να δουμε!Αντε να δουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. burton Νεοφερμένο μέλος Ο burton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Ο burton έγραψε: #1.516 13-08-13 15:30 Επειδή όλος ο κόσμος γκρινιάζει ότι τους έχουμε πρήξει με τις ερωτήσεις μας περί των βάσεων των ιατρικών σχολών, λέω να συγκεντρώσουμε σε αυτό το θέμα τις εκτιμήσεις που μας ενδιαφέρουν καθώς και να πει ο καθένας τα μόρια του και τη σειρά με την οποία έβαλε τα τμήματα.Εγώ έβγαλα 18200 και η σειρά που τα έβαλα είναι Αθήνα-Πάτρα-Ιωάννινα-Κρήτη-Αλεξ/πολη.Το θεωρώ δύσκολο να περάσω, αλλά η ελπίδα δεν πεθαίνει μέχρι την οριστική ανακοίνωση των βάσεων. Σημείωση Συντονιστή: Τα παρακάτω μηνύματα προήλθαν απο τη συγχώνευση του θέματος "Υποψήφιοι ιατρικής 2013!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Αυγούστου 2013 Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:41 Ο Antpal έγραψε: #1.517 13-08-13 15:41 Αθήνα Θεσσαλονίκη Ηράκλειο Πάτρα Λάρισα Αλεξανδρούπολη Ιωάννινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. burton Νεοφερμένο μέλος Ο burton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Ο burton έγραψε: #1.518 13-08-13 15:42 μόρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Ο Antpal έγραψε: #1.519 13-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από burton: μόρια? Click για ανάπτυξη... 19200 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pap59 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pap59 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:43 Ο pap59 έγραψε: #1.520 13-08-13 15:43 εγω 18240 αλλα δεν νομιζω να μπω ουτε θρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ThrilosG7-94 ksidikainero nzacharaki Jesse_ Schlimazel Nikos_T Mary_03 Appolon SlimShady anastasia papa alexandrahere Γιωργος15773 GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marina.: Τι ώρα βγαίνουν περίπου στο Ιντερνετ; Click για ανάπτυξη... Εγω που θυμαμαι απο την αδερφη μου γυρω στις 8 το πρωι ειχαν βγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:29 Η αδαμαντια52071: #1.515 13-08-13 15:29 Αντε να δουμε!Αντε να δουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. burton Νεοφερμένο μέλος Ο burton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Ο burton έγραψε: #1.516 13-08-13 15:30 Επειδή όλος ο κόσμος γκρινιάζει ότι τους έχουμε πρήξει με τις ερωτήσεις μας περί των βάσεων των ιατρικών σχολών, λέω να συγκεντρώσουμε σε αυτό το θέμα τις εκτιμήσεις που μας ενδιαφέρουν καθώς και να πει ο καθένας τα μόρια του και τη σειρά με την οποία έβαλε τα τμήματα.Εγώ έβγαλα 18200 και η σειρά που τα έβαλα είναι Αθήνα-Πάτρα-Ιωάννινα-Κρήτη-Αλεξ/πολη.Το θεωρώ δύσκολο να περάσω, αλλά η ελπίδα δεν πεθαίνει μέχρι την οριστική ανακοίνωση των βάσεων. Σημείωση Συντονιστή: Τα παρακάτω μηνύματα προήλθαν απο τη συγχώνευση του θέματος "Υποψήφιοι ιατρικής 2013!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Αυγούστου 2013 Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:41 Ο Antpal έγραψε: #1.517 13-08-13 15:41 Αθήνα Θεσσαλονίκη Ηράκλειο Πάτρα Λάρισα Αλεξανδρούπολη Ιωάννινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. burton Νεοφερμένο μέλος Ο burton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Ο burton έγραψε: #1.518 13-08-13 15:42 μόρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Ο Antpal έγραψε: #1.519 13-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από burton: μόρια? Click για ανάπτυξη... 19200 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pap59 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pap59 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:43 Ο pap59 έγραψε: #1.520 13-08-13 15:43 εγω 18240 αλλα δεν νομιζω να μπω ουτε θρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ThrilosG7-94 ksidikainero nzacharaki Jesse_ Schlimazel Nikos_T Mary_03 Appolon SlimShady anastasia papa alexandrahere Γιωργος15773 GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αντε να δουμε!Αντε να δουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
burton Νεοφερμένο μέλος Ο burton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:30 Ο burton έγραψε: #1.516 13-08-13 15:30 Επειδή όλος ο κόσμος γκρινιάζει ότι τους έχουμε πρήξει με τις ερωτήσεις μας περί των βάσεων των ιατρικών σχολών, λέω να συγκεντρώσουμε σε αυτό το θέμα τις εκτιμήσεις που μας ενδιαφέρουν καθώς και να πει ο καθένας τα μόρια του και τη σειρά με την οποία έβαλε τα τμήματα.Εγώ έβγαλα 18200 και η σειρά που τα έβαλα είναι Αθήνα-Πάτρα-Ιωάννινα-Κρήτη-Αλεξ/πολη.Το θεωρώ δύσκολο να περάσω, αλλά η ελπίδα δεν πεθαίνει μέχρι την οριστική ανακοίνωση των βάσεων. Σημείωση Συντονιστή: Τα παρακάτω μηνύματα προήλθαν απο τη συγχώνευση του θέματος "Υποψήφιοι ιατρικής 2013!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Αυγούστου 2013 Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:41 Ο Antpal έγραψε: #1.517 13-08-13 15:41 Αθήνα Θεσσαλονίκη Ηράκλειο Πάτρα Λάρισα Αλεξανδρούπολη Ιωάννινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. burton Νεοφερμένο μέλος Ο burton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Ο burton έγραψε: #1.518 13-08-13 15:42 μόρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Ο Antpal έγραψε: #1.519 13-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από burton: μόρια? Click για ανάπτυξη... 19200 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pap59 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pap59 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:43 Ο pap59 έγραψε: #1.520 13-08-13 15:43 εγω 18240 αλλα δεν νομιζω να μπω ουτε θρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ThrilosG7-94 ksidikainero nzacharaki Jesse_ Schlimazel Nikos_T Mary_03 Appolon SlimShady anastasia papa alexandrahere Γιωργος15773 GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επειδή όλος ο κόσμος γκρινιάζει ότι τους έχουμε πρήξει με τις ερωτήσεις μας περί των βάσεων των ιατρικών σχολών, λέω να συγκεντρώσουμε σε αυτό το θέμα τις εκτιμήσεις που μας ενδιαφέρουν καθώς και να πει ο καθένας τα μόρια του και τη σειρά με την οποία έβαλε τα τμήματα.Εγώ έβγαλα 18200 και η σειρά που τα έβαλα είναι Αθήνα-Πάτρα-Ιωάννινα-Κρήτη-Αλεξ/πολη.Το θεωρώ δύσκολο να περάσω, αλλά η ελπίδα δεν πεθαίνει μέχρι την οριστική ανακοίνωση των βάσεων. Σημείωση Συντονιστή: Τα παρακάτω μηνύματα προήλθαν απο τη συγχώνευση του θέματος "Υποψήφιοι ιατρικής 2013!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:41 Ο Antpal έγραψε: #1.517 13-08-13 15:41 Αθήνα Θεσσαλονίκη Ηράκλειο Πάτρα Λάρισα Αλεξανδρούπολη Ιωάννινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. burton Νεοφερμένο μέλος Ο burton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Ο burton έγραψε: #1.518 13-08-13 15:42 μόρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Ο Antpal έγραψε: #1.519 13-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από burton: μόρια? Click για ανάπτυξη... 19200 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pap59 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pap59 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:43 Ο pap59 έγραψε: #1.520 13-08-13 15:43 εγω 18240 αλλα δεν νομιζω να μπω ουτε θρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ThrilosG7-94 ksidikainero nzacharaki Jesse_ Schlimazel Nikos_T Mary_03 Appolon SlimShady anastasia papa alexandrahere Γιωργος15773 GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αθήνα Θεσσαλονίκη Ηράκλειο Πάτρα Λάρισα Αλεξανδρούπολη Ιωάννινα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
burton Νεοφερμένο μέλος Ο burton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Ο burton έγραψε: #1.518 13-08-13 15:42 μόρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Ο Antpal έγραψε: #1.519 13-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από burton: μόρια? Click για ανάπτυξη... 19200 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pap59 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pap59 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:43 Ο pap59 έγραψε: #1.520 13-08-13 15:43 εγω 18240 αλλα δεν νομιζω να μπω ουτε θρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ThrilosG7-94 ksidikainero nzacharaki Jesse_ Schlimazel Nikos_T Mary_03 Appolon SlimShady anastasia papa alexandrahere Γιωργος15773 GeorgePAOKara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μόρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Antpal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Antpal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:42 Ο Antpal έγραψε: #1.519 13-08-13 15:42 Αρχική Δημοσίευση από burton: μόρια? Click για ανάπτυξη... 19200 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pap59 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pap59 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:43 Ο pap59 έγραψε: #1.520 13-08-13 15:43 εγω 18240 αλλα δεν νομιζω να μπω ουτε θρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από burton: μόρια? Click για ανάπτυξη... 19200 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pap59 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pap59 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 15:43 Ο pap59 έγραψε: #1.520 13-08-13 15:43 εγω 18240 αλλα δεν νομιζω να μπω ουτε θρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εγω 18240 αλλα δεν νομιζω να μπω ουτε θρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.