cha0s
Περιβόητο μέλος

Δε διαλέγω με βάση απόστασης αλλά με βάση σχολή Εφόσον η πόλη μου δεν έχει Πανεπιστημιο που επιθυμώ (αν ειχε φυσικά και θα το διάλεγα) το ιδιο μου κάνει αν διαλέξω Αθήνα το ίδιο Αλεξαδρούπολης το ίδιο Κρήτη.
δεν ειναι το ίδιο. Πχ ένας που μένει Θεσσαλονίκη θα ήταν καλύτερο να δηλώσει μετά τη Θεσσαλονίκη αν δεν την πιάσει Γιάννενα/Αλεξανδρούπολη/Λάρισα και όχι Κρήτη/Πάτρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
greekgohan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και απο ξηρα θα κοψουν δυστυχως απλα ελπιζω τουλαχιστον να μην κοψουν πολλους απο ΣΜΥ Οπλα,φοβαμαι για αυξηση-εκπληξη,θελω να πιστευω οχι πανω απο 1200 μορια.το λογικο ειναι να κοψουν απο τις σχολες με τους περισσοτερους εισακτεους...εξαλλου απο αεροπορια εκλεισαν τους ελεγκτες την ΣΙΡ περσι μειωσαν Ικαρων πανω απο 40%...απο αεροπορια πιστευω θα κοψουν ΣΥΔ και ΣΤΥΑ...και απο ναυτικο μονο απο υπαξιωματικους...ετσι βλεπω εγω με βαση τους περσινους εισακτεους...γιατι 300 ατομα θα μειωσουν τις θεσεις δεν ειναι και λιγα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κώστας1453
Νεοφερμένο μέλος

Και απο ξηρα θα κοψουν δυστυχως απλα ελπιζω τουλαχιστον να μην κοψουν πολλους απο ΣΜΥ Οπλα,φοβαμαι για αυξηση-εκπληξη,θελω να πιστευω οχι πανω απο 1200 μορια.
θελεις ΣΜΥ και εισαι γυρω στο 16000?
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Στην Αθήνα το Ιστορικό τούς άυξησε κατά 20. Η Νομικές Αθήνας και Θεσ/νίκης παίρνουν 15 περισσότερους κ.ά.π.Δε θα έχουμε πτώση. Στα ίδια θα παραμείνουν. Ο αριθμός εισακτέων μειώθηκε. Ιστορικό έκοψαν 40 άτομα πχ. Σε όλες έκοψαν απο κάτι. Αρα δύσκολο να πέσουν.
(Περίπου 1400 οι αριστούχοι από 3.100 πέρυσι)
greekgohan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ακριβωςθελεις ΣΜΥ και εισαι γυρω στο 16000?
Κώστας1453
Νεοφερμένο μέλος

greekgohan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το αστειο ειναι πως 16 περυσι ειχε ο 1ος στην ΣΜΥ Οπλα και τωρα δεν ξερουμε αν θα μπουμε....ε ποσο να κοψει και να ανεβει 1200 μορια?παντως πρεπει να περιμενουμε για τους εισακτεους...
fockos
Επιφανές μέλος

δεν ειναι το ίδιο. Πχ ένας που μένει Θεσσαλονίκη θα ήταν καλύτερο να δηλώσει μετά τη Θεσσαλονίκη αν δεν την πιάσει Γιάννενα/Αλεξανδρούπολη/Λάρισα και όχι Κρήτη/Πάτρα
έχεις δίκιο αλλά εγώ μένω βόρεια πελοππόνησο λίγο πολύ οι αποστάσεις είναι Normal εκτός απο Αλεξαδρούπολη
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος

ThrilosG7-94
Εκκολαπτόμενο μέλος

Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος

Τις ιατρικές της αλεξανδρούπολης και της κρήτης για τι βάση τις κόβεται φέτος?
Φαίνεται οτι θα κυμανθούν στα επίπεδα του 2011,ας ελπίσουμε και λίγο χαμηλότερα.
Εσύ δεν είσαι που συγκέντρωσες 18.500; (αν θες απαντάς)
Αν είναι έτσι,μη σκας,ψαξε την ιατρική στο τσεπάκι σου.Εκεί θα τη βρεις χεχε.

Go_for_it!
Δραστήριο μέλος

cha0s
Περιβόητο μέλος

Για αγγλικη και φπψ αθηνας, τι εκτιματε;
ΦΠΨ αθήνας κάπου 16100 πιστεύω θα πάει
ThrilosG7-94
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φαίνεται οτι θα κυμανθούν στα επίπεδα του 2011,ας ελπίσουμε και λίγο χαμηλότερα.
Εσύ δεν είσαι που συγκέντρωσες 18.500; (αν θες απαντάς)
Αν είναι έτσι,μη σκας,ψαξε την ιατρική στο τσεπάκι σου.Εκεί θα τη βρεις χεχε.![]()
Ναι εγώ είμαι κοπελιά σωστά παρατήρησες! Μακάρι να ναι έτσι πως τα λες!

Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος

eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος

an_ancient_muse
Νεοφερμένο μέλος

ΦΠΨ αθήνας κάπου 16100 πιστεύω θα πάει
Πού το στηρίζεις αυτό? Η βάση πέρυσι ήταν 16600 περίπου και φέτος μειώθηκαν κατα πολύ οι εισακτέοι(δε θυμάμαι ακριβές νούμερο αλλά νομίζω 60-70 θέσεις),επομένως η λογική λέει ότι θα αυξηθεί σημαντικά.
Κι εγώ πιστεύω ότι οι βάσεις στις Νομικές Αθήνας και Θεσσαλονίκης θα έχουν πτώση.ρ παιδια αφου μειωθηκαν οι αριστουχοι 18-20 στην θεωρητικη κ οι νομικες (πλην κομοτηνης) αυξησαν τους εισακτεους τους γιατι να ανεβουν οι βασεις ?
Kostasoeoeoe
Νεοφερμένο μέλος

Καλησπερα,αν και δεν εχουν ανακοινωθει ακομα ο αριθμος των εισακτεων στις στρατιωτικες σχολες 800 μορια πανω απο την περσυνη βαση της ΣΣΕ-Οπλα ειναι αρκετα για την εξασφαλιση μιας θεσης μεσα στην σχολη;Παιδια πειτε τιποτα για στρατιωτικες ρε.Ας κανω την αρχη,με δεδομενη την μειωση 30% σε καθε σχολη του στρατου(μπορει να μην ισχυει ομως καθως η μειωση ειναι επι του συνολου)θα κανω τις προβλεψεις μου που βεβαια μπορει να μην ισχυουν στο τελος.
ΣΣΕ-Οπλα: 16600-16800 (περυσι 16150)
ΣΜΥΝ: 15400-15600 (περυσι 14743)
ΣΜΥ-Σωματα: 15900-16100 (περυσι 15426)
ΣΜΥ-Οπλα: 15100-15300 (περυσι 14372)
ΣΤΥΑ: 16700-16900 (περυσι 16305)
Αστυφυλακων: 15900-16100 (περυσι 15876)
Ευχαριστω!
ΥΓ:Γνωριζουμε μηπως ποτε θα ανακοινωσουν αριθμο εισακτεων;
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Πολυ δυσκολα της κομοτηνης ισως οι προαναφερθεντες γεμιζουν πρωτεςΚι εγώ πιστεύω ότι οι βάσεις στις Νομικές Αθήνας και Θεσσαλονίκης θα έχουν πτώση.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.