O φιλος που μου εδωσε αυτες τις πληροφοριες και φετος και περσι μου ειπε οτι εχει συνδεσμο στο υπουργειο!Εγω τον πιστεψα γιατι περυσι ειχε επιτυχια με τα αποτελεσματα!Βεβαια περυσι τα παιδια ελεγαν μορια και και τους ελεγα αν ειναι μεσα η οχι!Φετος παλι το ιδιο εκανε του ελεγα τα μορια των παιδιων και μου ελεγε ποσο πιθανο ειναι να ειναι μεσα και μετα μου ειπε οτι μπορει να υπαρχει και μια αποκλιση 20 μορια πανω 20 μορια κατω οποτε εγω εφτιαχνα το ευρος 50 μορια!Δεν μου ειπε ακριβη αριθμο μοριων!Ισως ηταν λαθος μου να το κανω αυτο!Εγω τον εμπιστευτηκα και φετος γιατι ειδα οτι περυσι ειχε δικιο δε πολλα!Αυτη ειναι η απολυτη αληθεια!
Κοίτα σόρρυ αλλά αυτά που λες αν τα δεις και μόνος σου δεν έχουν ειρμό. Λοιπόν αγαπητέ μου το πείραμα για ακόμη μια φορά έπεσα μέσα...Εγώ είμαι κόρη φροντιστή και έχω μάθει τα αποτελέσματά μου και οι βάσεις που δίνεις είναι τελείως άκυρες, ωστόσο επειδή έπαιξες και παίζεις με την αγωνία πολλών εδώ μέσα θα αναζητήσουμε τα στοιχεία σου στο Πολυτεχνείο Θεσσαλίας και θα γίνει μη επώνυμη καταγγελία για ψυχικό εμπαιγμό..Με συγχωρείς, δεν μπορείς να πετάς ρουκέτες. Η ιατρική Πάτρας έχει βάση 18546 καιείδες εγώ που είμαι συγκεκριμένη και ξέρω τις βάσεις, είπες μια βάση δεν σου έδωσα εύρος..καλά θα κάνεις να μην ξαναμπείς στο site παίζοντας με την αγωνία των άλλων. Καλό σου βράδυ!
Και βεβαια ο καθενας λεει τα δικα του!Εγω δεν ισχυριστικα ποτε οτι γνωριζω 100% αριθμο μοριων και για αυτο χρησιμοποιησα και τη λεξη εκτιμησεις!Εκτιμησεις κανει και ο παππους μου!
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια και ελπιζω να πετυχεις τους στοχους σου αλλα στο τελευταιο που λες οτι οι εκτιμησεις ηταν δικες μου δεν ειναι δικες μου λογια αλλων μεταφερω!Τωρα ποσο εμπιστα ειναι εσεις δεν ξερετε το φιλο μου εγω απλα του εχω μια σχετικη εμπιστοσυνη μπορει να ειπε περυσι αρλουμπες και να ηταν τυχερος!