Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 14:37 Ο Chris1993: #1.501 18-07-11 14:37 Αρχική Δημοσίευση από red span: Χρηστο,δεν νομιζω οτι αυτο που κανεις ειναι σωστο.Ε,οκ εχεις δει ολα τα στατιστικα και εχεις σχηματισει την δικη σου γνωμη για τις σχολες.Αλλα δεν μπορεις να παιζεις με την ψυχολογια των αλλων παιδιων.Αν 1 στο εκαττομυριο ανεβει παραπανω η σχολη μετα τι?.Το παιδι θα εχει χαρει τζαμπα.Γιαυτο μην κανεις προβλεψεις η κανε αλλα με περιθωριο Ελπιζω να εγινα κατανοητος ΦΙλικα Χ Click για ανάπτυξη... Χάρη μου,εκτίμηση κάνω και αν δείς πιο κάτω το αιτιολόγησα κιόλας! Δεν παίζω με καμία ψυχολογία,γιατί απλά μιλάω καθαρά με νούμερα και όχι με τυχαίες προβλέψεις και υπερβολές όπως κάνουν ΤΟΣΑ χρόνια οι εφημερίδες! Αν 1 στο εκατομμύριο ανέβει αυτή η σχολή τότε απλά δεν φταίω εγώ,για μένα η κοπελιά περνάει 100% αφού είναι 5000+ μόρια πάνω απο ένα τμήμα που έχει μηδαμινή ζήτηση,βρίσκεται στην κέρκυρα και μέχρι πρόπερσυ δεν γέμιζε ! Μα δεν είπα πόσο θα πάει αυτή η σχολή-είπα ότι περνάει και κατα την δική μου εκτίμηση για 10η συνεχόμενη χρονιά , δε θα ξεπεράσει τα 12.500 μόρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 14:40 Ο johanio έγραψε: #1.502 18-07-11 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Μα έχεις αμφιβολίες για ένα τμήμα που πρόπερσυ με τα εύκολα θέματα δεν γέμισε καν...μόνο 42 μπήκαν .. απο τους 72 που ζητάει Click για ανάπτυξη... Όταν δεν γεμίζει το τμήμα πως διαμορφώνεται η βάση? Δηλαδή έχει βάση 0? Αρχική Δημοσίευση από red span: Χρηστο,δεν νομιζω οτι αυτο που κανεις ειναι σωστο.Ε,οκ εχεις δει ολα τα στατιστικα και εχεις σχηματισει την δικη σου γνωμη για τις σχολες.Αλλα δεν μπορεις να παιζεις με την ψυχολογια των αλλων παιδιων.Αν 1 στο εκαττομυριο ανεβει παραπανω η σχολη μετα τι?.Το παιδι θα εχει χαρει τζαμπα.Γιαυτο μην κανεις προβλεψεις η κανε αλλα με περιθωριο Ελπιζω να εγινα κατανοητος ΦΙλικα Χ Click για ανάπτυξη... Ο Chris1993 είναι το τέρας της οικονομίας! Ας του δείχνουμε λίγο σεβασμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 14:43 Ο Chris1993: #1.503 18-07-11 14:43 Αρχική Δημοσίευση από johanio: Όταν δεν γεμίζει το τμήμα πως διαμορφώνεται η βάση? Δηλαδή έχει βάση 0? Ο Chris1993 είναι το τέρας της οικονομίας! Ας του δείχνουμε λίγο σεβασμό Click για ανάπτυξη... Η βάση είναι τα μόρια του τελευταίου εισαγόμενου! Η βάση θα ήταν 0 , αν δεν υπήρχε κανένας που πέρασε στο συγκεκριμένο τμήμα! Ευχαριστώ πολύ Αν και δεν κάνω κάτι ώστε να κερδίζω τον σεβασμό σας!Εγώ να βοηθήσω θέλω,μιας το ζώ και εγώ ο ίδιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλίκη Βακ. Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη Βακ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 14:43 Η Αλίκη Βακ.: #1.504 18-07-11 14:43 Αρχική Δημοσίευση από red span: Χρηστο,δεν νομιζω οτι αυτο που κανεις ειναι σωστο.Ε,οκ εχεις δει ολα τα στατιστικα και εχεις σχηματισει την δικη σου γνωμη για τις σχολες.Αλλα δεν μπορεις να παιζεις με την ψυχολογια των αλλων παιδιων.Αν 1 στο εκαττομυριο ανεβει παραπανω η σχολη μετα τι?.Το παιδι θα εχει χαρει τζαμπα.Γιαυτο μην κανεις προβλεψεις η κανε αλλα με περιθωριο Ελπιζω να εγινα κατανοητος ΦΙλικα Χ Click για ανάπτυξη... σε καμια περιπτωση δεν παιζει με την ψυχολογια μου... απλα εγω ζητησα μια γνωμη και σε σχεση με αλλουσ οι οποιοι αερολογουν αυτος εχει μια λογικη σε αυτο που μου λεει... θεωρω οτι με αλλους πρεπει να τα βαζουμε (εφημεριδεσ, μμε, κτλ) και οχι με ανθρωπους που απλα λενε την αποψη τους... Αρχική Δημοσίευση από johanio: Όταν δεν γεμίζει το τμήμα πως διαμορφώνεται η βάση? Δηλαδή έχει βάση 0? Ο Chris1993 είναι το τέρας της οικονομίας! Ας του δείχνουμε λίγο σεβασμό Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι τερατα μου λες εσυ παντως ειναι λογικος και με εκανε να ηρεμησω αρκετα... γιατι ειχα κοντεψει να παθω καρδιακη προσβολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 14:52 Ο Chris1993: #1.505 18-07-11 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αλίκη Βακ.: σε καμια περιπτωση δεν παιζει με την ψυχολογια μου... απλα εγω ζητησα μια γνωμη και σε σχεση με αλλουσ οι οποιοι αερολογουν αυτος εχει μια λογικη σε αυτο που μου λεει... θεωρω οτι με αλλους πρεπει να τα βαζουμε (εφημεριδεσ, μμε, κτλ) και οχι με ανθρωπους που απλα λενε την αποψη τους... Click για ανάπτυξη... Αυτό είπα και εγώ πριν λίγο!! Αρχική Δημοσίευση από Αλίκη Βακ.: δεν ξερω τι τερατα μου λες εσυ παντως ειναι λογικος και με εκανε να ηρεμισω αρκετα... γιατι ειχα κοντεψει να παθω καρδιακη προσβολη... Click για ανάπτυξη... Εννοεί ότι είμαι πολύ καλός σε αυτά! Χαίρομαι που αισθάνεσαι καλύτερα...ζήσε τις διακοπές σου και εδώ θα είμαστε πάλι σε 1 μήνα! ΥΓ.Θέλω να τονίσω ότι ήμουν ο μόνος που έπεσα τόσο μέσα στις εκτιμήσεις χωρίς κάν να έχω κλιμάκωση ΓΒΠ , παρα μόνο στατιστικά επίδοσης στο κάθε μάθημα! [και με βγάζαν οι περισσότεροι τρελό-υπερβολικό] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 14:55 Η danai-elpida: #1.506 18-07-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Αυτό είπα και εγώ πριν λίγο!! Εννοεί ότι είμαι πολύ καλός σε αυτά! Χαίρομαι που αισθάνεσαι καλύτερα...ζήσε τις διακοπές σου και εδώ θα είμαστε πάλι σε 1 μήνα! ΥΓ.Θέλω να τονίσω ότι ήμουν ο μόνος που έπεσα τόσο μέσα στις εκτιμήσεις χωρίς κάν να έχω κλιμάκωση ΓΒΠ , παρα μόνο στατιστικά επίδοσης στο κάθε μάθημα! [και με βγάζαν οι περισσότεροι τρελό-υπερβολικό] Click για ανάπτυξη... Στην ΑΣΟΕΕ μα στατιστικη θα ασχοληθεις? Γιατι μαλλον τοχεις. (σοβαρολογω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλίκη Βακ. Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη Βακ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 14:56 Η Αλίκη Βακ.: #1.507 18-07-11 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Αυτό είπα και εγώ πριν λίγο!! Εννοεί ότι είμαι πολύ καλός σε αυτά! Χαίρομαι που αισθάνεσαι καλύτερα...ζήσε τις διακοπές σου και εδώ θα είμαστε πάλι σε 1 μήνα! ΥΓ.Θέλω να τονίσω ότι ήμουν ο μόνος που έπεσα τόσο μέσα στις εκτιμήσεις χωρίς κάν να έχω κλιμάκωση ΓΒΠ , παρα μόνο στατιστικά επίδοσης στο κάθε μάθημα! [και με βγάζαν οι περισσότεροι τρελό-υπερβολικό] Click για ανάπτυξη... Εγω παντως σε ευχαριστω πολυ και θεωρω οτι εισαι πολυ λογικο ατομο.!! και οσοι σε λενε τρελο-υπερβολικο μαλλον σε λενε γιατι δεν τους αρεσουν αυτα που τους λες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:02 Ο Chris1993: #1.508 18-07-11 15:02 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Στην ΑΣΟΕΕ μα στατιστικη θα ασχοληθεις? Γιατι μαλλον τοχεις. (σοβαρολογω) Click για ανάπτυξη... Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων ή Οικονομικών Επιστημών (με το καλό)! Ευχαριστώ Απλώς,θέλω να ασχοληθώ με τα οικονομικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:10 Ο Polkiu έγραψε: #1.509 18-07-11 15:10 Για το Χημικό Μηχανικό ΕΜΠ έχω δει στο edu4u 17930 σε μια εφημερίδα 17700 ενώ σε μία φωτογραφία σε μία προηγούμενη σε αυτό το τόπικ 18040.. Θα τρελαθώ . Έχω βγάλει 18038 και αν ισχύει το τελευταίο σενάριο θα αυτοκτονήσω.... Μου φαίνονται μεγάλες οι αποκλίσεις αλλα θα δουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:23 Ο mr.thewritikos: #1.510 18-07-11 15:23 εν το μεταξύ μόνο το edu4u μπήκε στον κόπο να βγάλει εκτιμήσεις και για τις σχολές με ειδικά μαθήματα....όλοι οι άλλοι μούγκα...!!!! εμείς ψυχή δεν έχουμε??? στο πηγάδι κατουρήσαμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:33 Ο Johnnaousa: #1.511 18-07-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από mr.thewritikos: εν το μεταξύ μόνο το edu4u μπήκε στον κόπο να βγάλει εκτιμήσεις και για τις σχολές με ειδικά μαθήματα....όλοι οι άλλοι μούγκα...!!!! εμείς ψυχή δεν έχουμε??? στο πηγάδι κατουρήσαμε??? Click για ανάπτυξη... ε μονο και μονο απο αυτο φαινεται οτι το συγκεκριμενο σαιτ εκανε την πιο σοβαρη δουλεια και ας λενε οτι θελουν!!! ε οι εφημεριδες ασχολουνται μονο με νομικες ιατρικες τι να κανουμε δεν υπαρχουν αλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:54 Ο johanio έγραψε: #1.512 18-07-11 15:54 @Chris1993 Απαιτούμε να ακούσουμε τις νέες επίσημες προβλέψεις σου για τις Ιατρικές (ειδικά για Θεσσαλονίκη)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john236 Νεοφερμένο μέλος Ο john236 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:05 Ο john236 έγραψε: #1.513 18-07-11 16:05 χρηστο,ποσα μορια εχεις?γιατι και εγω θελω οργανωση και διοικηση της ασοεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2011 dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:08 Ο dragonver: #1.514 18-07-11 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Polkiuzxc: Για το Χημικό Μηχανικό ΕΜΠ έχω δει στο edu4u 17930 σε μια εφημερίδα 17700 ενώ σε μία φωτογραφία σε μία προηγούμενη σε αυτό το τόπικ 18040.. Θα τρελαθώ . Έχω βγάλει 18038 και αν ισχύει το τελευταίο σενάριο θα αυτοκτονήσω.... Μου φαίνονται μεγάλες οι αποκλίσεις αλλα θα δουμε.... Click για ανάπτυξη... Χημικός μηχανικός είναι απίστευτη δουλειά αλλά η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της! Αν δεν περάσεις να πας Σκωτία να το σπουδάσεις! Εκεί έχουν πετρέλαιο και το εκμεταλλεύονται.. Όχι σαν εδώ! Η απορρόφηση είναι 100% και οι μισθοί για τέτοια στελέχη παχουλοί! Καλή επιτυχία! Σόρρυ για το οφ τόπικ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jen Νεοφερμένο μέλος Η jen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:12 Η jen έγραψε: #1.515 18-07-11 16:12 Με 18860 περίπου σε ποια Ιατρική πιστεύετε ότι περνάω; Τις έχω δηλώσει όλες εκτός από Λάρισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 john236 Νεοφερμένο μέλος Ο john236 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:16 Ο john236 έγραψε: #1.516 18-07-11 16:16 αθηνα η θεσσαλονικη δεν περνας σιγουρα.η πατρα η κρητη η θρακη(πατρα το πιο πιθανο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:19 Η Μαρια43 έγραψε: #1.517 18-07-11 16:19 Εκτιμησεις καθολου για φιλολογια και ιστορικο- αρχαιολογικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jen Νεοφερμένο μέλος Η jen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:25 Η jen έγραψε: #1.518 18-07-11 16:25 ναι ξέρω πωϛ αθήνα η θεσσαλονικη δεν περναωεννουσα ποια από τιϛ υπόλοιπεϛ μπορεί να πιασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 tzenaki93 Νεοφερμένο μέλος Η tzenaki93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:29 Η tzenaki93: #1.519 18-07-11 16:29 Παιδιά τελευταίες εκτιμήσεις από καμιά εφημερίδα έχουμε?(εκτός από τον εξιδανικευμένο Κουτρουμπέλη Όχι ότι εμπιστεύομαι τις εφημερίδες απόλυτα..έτσι να περάσω την ώρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:38 Ο red span έγραψε: #1.520 18-07-11 16:38 Μιλοντας με την ομαδα τον Νο1 αναλυτων Βασεων (Κατσικας-Κοτρουμπελης-Στρατηγακης-ΠΑΤΣΗΣ),εβγαλα το συμπερασμα οτι δεν ξερουν τι τους γινετε,διοτι γινετε να τα κανουν με στατιστικη και να εχουν τοσες μεγαλες αποκλισεις μεταξυ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris1993 ScarletFox theo93 alexacker Nick0007 Katerinaki13 eukleidhs1821 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από red span: Χρηστο,δεν νομιζω οτι αυτο που κανεις ειναι σωστο.Ε,οκ εχεις δει ολα τα στατιστικα και εχεις σχηματισει την δικη σου γνωμη για τις σχολες.Αλλα δεν μπορεις να παιζεις με την ψυχολογια των αλλων παιδιων.Αν 1 στο εκαττομυριο ανεβει παραπανω η σχολη μετα τι?.Το παιδι θα εχει χαρει τζαμπα.Γιαυτο μην κανεις προβλεψεις η κανε αλλα με περιθωριο Ελπιζω να εγινα κατανοητος ΦΙλικα Χ Click για ανάπτυξη... Χάρη μου,εκτίμηση κάνω και αν δείς πιο κάτω το αιτιολόγησα κιόλας! Δεν παίζω με καμία ψυχολογία,γιατί απλά μιλάω καθαρά με νούμερα και όχι με τυχαίες προβλέψεις και υπερβολές όπως κάνουν ΤΟΣΑ χρόνια οι εφημερίδες! Αν 1 στο εκατομμύριο ανέβει αυτή η σχολή τότε απλά δεν φταίω εγώ,για μένα η κοπελιά περνάει 100% αφού είναι 5000+ μόρια πάνω απο ένα τμήμα που έχει μηδαμινή ζήτηση,βρίσκεται στην κέρκυρα και μέχρι πρόπερσυ δεν γέμιζε ! Μα δεν είπα πόσο θα πάει αυτή η σχολή-είπα ότι περνάει και κατα την δική μου εκτίμηση για 10η συνεχόμενη χρονιά , δε θα ξεπεράσει τα 12.500 μόρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 14:40 Ο johanio έγραψε: #1.502 18-07-11 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Μα έχεις αμφιβολίες για ένα τμήμα που πρόπερσυ με τα εύκολα θέματα δεν γέμισε καν...μόνο 42 μπήκαν .. απο τους 72 που ζητάει Click για ανάπτυξη... Όταν δεν γεμίζει το τμήμα πως διαμορφώνεται η βάση? Δηλαδή έχει βάση 0? Αρχική Δημοσίευση από red span: Χρηστο,δεν νομιζω οτι αυτο που κανεις ειναι σωστο.Ε,οκ εχεις δει ολα τα στατιστικα και εχεις σχηματισει την δικη σου γνωμη για τις σχολες.Αλλα δεν μπορεις να παιζεις με την ψυχολογια των αλλων παιδιων.Αν 1 στο εκαττομυριο ανεβει παραπανω η σχολη μετα τι?.Το παιδι θα εχει χαρει τζαμπα.Γιαυτο μην κανεις προβλεψεις η κανε αλλα με περιθωριο Ελπιζω να εγινα κατανοητος ΦΙλικα Χ Click για ανάπτυξη... Ο Chris1993 είναι το τέρας της οικονομίας! Ας του δείχνουμε λίγο σεβασμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 14:43 Ο Chris1993: #1.503 18-07-11 14:43 Αρχική Δημοσίευση από johanio: Όταν δεν γεμίζει το τμήμα πως διαμορφώνεται η βάση? Δηλαδή έχει βάση 0? Ο Chris1993 είναι το τέρας της οικονομίας! Ας του δείχνουμε λίγο σεβασμό Click για ανάπτυξη... Η βάση είναι τα μόρια του τελευταίου εισαγόμενου! Η βάση θα ήταν 0 , αν δεν υπήρχε κανένας που πέρασε στο συγκεκριμένο τμήμα! Ευχαριστώ πολύ Αν και δεν κάνω κάτι ώστε να κερδίζω τον σεβασμό σας!Εγώ να βοηθήσω θέλω,μιας το ζώ και εγώ ο ίδιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλίκη Βακ. Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη Βακ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 14:43 Η Αλίκη Βακ.: #1.504 18-07-11 14:43 Αρχική Δημοσίευση από red span: Χρηστο,δεν νομιζω οτι αυτο που κανεις ειναι σωστο.Ε,οκ εχεις δει ολα τα στατιστικα και εχεις σχηματισει την δικη σου γνωμη για τις σχολες.Αλλα δεν μπορεις να παιζεις με την ψυχολογια των αλλων παιδιων.Αν 1 στο εκαττομυριο ανεβει παραπανω η σχολη μετα τι?.Το παιδι θα εχει χαρει τζαμπα.Γιαυτο μην κανεις προβλεψεις η κανε αλλα με περιθωριο Ελπιζω να εγινα κατανοητος ΦΙλικα Χ Click για ανάπτυξη... σε καμια περιπτωση δεν παιζει με την ψυχολογια μου... απλα εγω ζητησα μια γνωμη και σε σχεση με αλλουσ οι οποιοι αερολογουν αυτος εχει μια λογικη σε αυτο που μου λεει... θεωρω οτι με αλλους πρεπει να τα βαζουμε (εφημεριδεσ, μμε, κτλ) και οχι με ανθρωπους που απλα λενε την αποψη τους... Αρχική Δημοσίευση από johanio: Όταν δεν γεμίζει το τμήμα πως διαμορφώνεται η βάση? Δηλαδή έχει βάση 0? Ο Chris1993 είναι το τέρας της οικονομίας! Ας του δείχνουμε λίγο σεβασμό Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι τερατα μου λες εσυ παντως ειναι λογικος και με εκανε να ηρεμησω αρκετα... γιατι ειχα κοντεψει να παθω καρδιακη προσβολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 14:52 Ο Chris1993: #1.505 18-07-11 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αλίκη Βακ.: σε καμια περιπτωση δεν παιζει με την ψυχολογια μου... απλα εγω ζητησα μια γνωμη και σε σχεση με αλλουσ οι οποιοι αερολογουν αυτος εχει μια λογικη σε αυτο που μου λεει... θεωρω οτι με αλλους πρεπει να τα βαζουμε (εφημεριδεσ, μμε, κτλ) και οχι με ανθρωπους που απλα λενε την αποψη τους... Click για ανάπτυξη... Αυτό είπα και εγώ πριν λίγο!! Αρχική Δημοσίευση από Αλίκη Βακ.: δεν ξερω τι τερατα μου λες εσυ παντως ειναι λογικος και με εκανε να ηρεμισω αρκετα... γιατι ειχα κοντεψει να παθω καρδιακη προσβολη... Click για ανάπτυξη... Εννοεί ότι είμαι πολύ καλός σε αυτά! Χαίρομαι που αισθάνεσαι καλύτερα...ζήσε τις διακοπές σου και εδώ θα είμαστε πάλι σε 1 μήνα! ΥΓ.Θέλω να τονίσω ότι ήμουν ο μόνος που έπεσα τόσο μέσα στις εκτιμήσεις χωρίς κάν να έχω κλιμάκωση ΓΒΠ , παρα μόνο στατιστικά επίδοσης στο κάθε μάθημα! [και με βγάζαν οι περισσότεροι τρελό-υπερβολικό] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 14:55 Η danai-elpida: #1.506 18-07-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Αυτό είπα και εγώ πριν λίγο!! Εννοεί ότι είμαι πολύ καλός σε αυτά! Χαίρομαι που αισθάνεσαι καλύτερα...ζήσε τις διακοπές σου και εδώ θα είμαστε πάλι σε 1 μήνα! ΥΓ.Θέλω να τονίσω ότι ήμουν ο μόνος που έπεσα τόσο μέσα στις εκτιμήσεις χωρίς κάν να έχω κλιμάκωση ΓΒΠ , παρα μόνο στατιστικά επίδοσης στο κάθε μάθημα! [και με βγάζαν οι περισσότεροι τρελό-υπερβολικό] Click για ανάπτυξη... Στην ΑΣΟΕΕ μα στατιστικη θα ασχοληθεις? Γιατι μαλλον τοχεις. (σοβαρολογω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλίκη Βακ. Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη Βακ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 14:56 Η Αλίκη Βακ.: #1.507 18-07-11 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Αυτό είπα και εγώ πριν λίγο!! Εννοεί ότι είμαι πολύ καλός σε αυτά! Χαίρομαι που αισθάνεσαι καλύτερα...ζήσε τις διακοπές σου και εδώ θα είμαστε πάλι σε 1 μήνα! ΥΓ.Θέλω να τονίσω ότι ήμουν ο μόνος που έπεσα τόσο μέσα στις εκτιμήσεις χωρίς κάν να έχω κλιμάκωση ΓΒΠ , παρα μόνο στατιστικά επίδοσης στο κάθε μάθημα! [και με βγάζαν οι περισσότεροι τρελό-υπερβολικό] Click για ανάπτυξη... Εγω παντως σε ευχαριστω πολυ και θεωρω οτι εισαι πολυ λογικο ατομο.!! και οσοι σε λενε τρελο-υπερβολικο μαλλον σε λενε γιατι δεν τους αρεσουν αυτα που τους λες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:02 Ο Chris1993: #1.508 18-07-11 15:02 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Στην ΑΣΟΕΕ μα στατιστικη θα ασχοληθεις? Γιατι μαλλον τοχεις. (σοβαρολογω) Click για ανάπτυξη... Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων ή Οικονομικών Επιστημών (με το καλό)! Ευχαριστώ Απλώς,θέλω να ασχοληθώ με τα οικονομικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:10 Ο Polkiu έγραψε: #1.509 18-07-11 15:10 Για το Χημικό Μηχανικό ΕΜΠ έχω δει στο edu4u 17930 σε μια εφημερίδα 17700 ενώ σε μία φωτογραφία σε μία προηγούμενη σε αυτό το τόπικ 18040.. Θα τρελαθώ . Έχω βγάλει 18038 και αν ισχύει το τελευταίο σενάριο θα αυτοκτονήσω.... Μου φαίνονται μεγάλες οι αποκλίσεις αλλα θα δουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:23 Ο mr.thewritikos: #1.510 18-07-11 15:23 εν το μεταξύ μόνο το edu4u μπήκε στον κόπο να βγάλει εκτιμήσεις και για τις σχολές με ειδικά μαθήματα....όλοι οι άλλοι μούγκα...!!!! εμείς ψυχή δεν έχουμε??? στο πηγάδι κατουρήσαμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:33 Ο Johnnaousa: #1.511 18-07-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από mr.thewritikos: εν το μεταξύ μόνο το edu4u μπήκε στον κόπο να βγάλει εκτιμήσεις και για τις σχολές με ειδικά μαθήματα....όλοι οι άλλοι μούγκα...!!!! εμείς ψυχή δεν έχουμε??? στο πηγάδι κατουρήσαμε??? Click για ανάπτυξη... ε μονο και μονο απο αυτο φαινεται οτι το συγκεκριμενο σαιτ εκανε την πιο σοβαρη δουλεια και ας λενε οτι θελουν!!! ε οι εφημεριδες ασχολουνται μονο με νομικες ιατρικες τι να κανουμε δεν υπαρχουν αλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:54 Ο johanio έγραψε: #1.512 18-07-11 15:54 @Chris1993 Απαιτούμε να ακούσουμε τις νέες επίσημες προβλέψεις σου για τις Ιατρικές (ειδικά για Θεσσαλονίκη)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john236 Νεοφερμένο μέλος Ο john236 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:05 Ο john236 έγραψε: #1.513 18-07-11 16:05 χρηστο,ποσα μορια εχεις?γιατι και εγω θελω οργανωση και διοικηση της ασοεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2011 dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:08 Ο dragonver: #1.514 18-07-11 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Polkiuzxc: Για το Χημικό Μηχανικό ΕΜΠ έχω δει στο edu4u 17930 σε μια εφημερίδα 17700 ενώ σε μία φωτογραφία σε μία προηγούμενη σε αυτό το τόπικ 18040.. Θα τρελαθώ . Έχω βγάλει 18038 και αν ισχύει το τελευταίο σενάριο θα αυτοκτονήσω.... Μου φαίνονται μεγάλες οι αποκλίσεις αλλα θα δουμε.... Click για ανάπτυξη... Χημικός μηχανικός είναι απίστευτη δουλειά αλλά η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της! Αν δεν περάσεις να πας Σκωτία να το σπουδάσεις! Εκεί έχουν πετρέλαιο και το εκμεταλλεύονται.. Όχι σαν εδώ! Η απορρόφηση είναι 100% και οι μισθοί για τέτοια στελέχη παχουλοί! Καλή επιτυχία! Σόρρυ για το οφ τόπικ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jen Νεοφερμένο μέλος Η jen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:12 Η jen έγραψε: #1.515 18-07-11 16:12 Με 18860 περίπου σε ποια Ιατρική πιστεύετε ότι περνάω; Τις έχω δηλώσει όλες εκτός από Λάρισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 john236 Νεοφερμένο μέλος Ο john236 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:16 Ο john236 έγραψε: #1.516 18-07-11 16:16 αθηνα η θεσσαλονικη δεν περνας σιγουρα.η πατρα η κρητη η θρακη(πατρα το πιο πιθανο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:19 Η Μαρια43 έγραψε: #1.517 18-07-11 16:19 Εκτιμησεις καθολου για φιλολογια και ιστορικο- αρχαιολογικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jen Νεοφερμένο μέλος Η jen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:25 Η jen έγραψε: #1.518 18-07-11 16:25 ναι ξέρω πωϛ αθήνα η θεσσαλονικη δεν περναωεννουσα ποια από τιϛ υπόλοιπεϛ μπορεί να πιασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 tzenaki93 Νεοφερμένο μέλος Η tzenaki93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:29 Η tzenaki93: #1.519 18-07-11 16:29 Παιδιά τελευταίες εκτιμήσεις από καμιά εφημερίδα έχουμε?(εκτός από τον εξιδανικευμένο Κουτρουμπέλη Όχι ότι εμπιστεύομαι τις εφημερίδες απόλυτα..έτσι να περάσω την ώρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:38 Ο red span έγραψε: #1.520 18-07-11 16:38 Μιλοντας με την ομαδα τον Νο1 αναλυτων Βασεων (Κατσικας-Κοτρουμπελης-Στρατηγακης-ΠΑΤΣΗΣ),εβγαλα το συμπερασμα οτι δεν ξερουν τι τους γινετε,διοτι γινετε να τα κανουν με στατιστικη και να εχουν τοσες μεγαλες αποκλισεις μεταξυ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris1993 ScarletFox theo93 alexacker Nick0007 Katerinaki13 eukleidhs1821 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Μα έχεις αμφιβολίες για ένα τμήμα που πρόπερσυ με τα εύκολα θέματα δεν γέμισε καν...μόνο 42 μπήκαν .. απο τους 72 που ζητάει Click για ανάπτυξη... Όταν δεν γεμίζει το τμήμα πως διαμορφώνεται η βάση? Δηλαδή έχει βάση 0? Αρχική Δημοσίευση από red span: Χρηστο,δεν νομιζω οτι αυτο που κανεις ειναι σωστο.Ε,οκ εχεις δει ολα τα στατιστικα και εχεις σχηματισει την δικη σου γνωμη για τις σχολες.Αλλα δεν μπορεις να παιζεις με την ψυχολογια των αλλων παιδιων.Αν 1 στο εκαττομυριο ανεβει παραπανω η σχολη μετα τι?.Το παιδι θα εχει χαρει τζαμπα.Γιαυτο μην κανεις προβλεψεις η κανε αλλα με περιθωριο Ελπιζω να εγινα κατανοητος ΦΙλικα Χ Click για ανάπτυξη... Ο Chris1993 είναι το τέρας της οικονομίας! Ας του δείχνουμε λίγο σεβασμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 14:43 Ο Chris1993: #1.503 18-07-11 14:43 Αρχική Δημοσίευση από johanio: Όταν δεν γεμίζει το τμήμα πως διαμορφώνεται η βάση? Δηλαδή έχει βάση 0? Ο Chris1993 είναι το τέρας της οικονομίας! Ας του δείχνουμε λίγο σεβασμό Click για ανάπτυξη... Η βάση είναι τα μόρια του τελευταίου εισαγόμενου! Η βάση θα ήταν 0 , αν δεν υπήρχε κανένας που πέρασε στο συγκεκριμένο τμήμα! Ευχαριστώ πολύ Αν και δεν κάνω κάτι ώστε να κερδίζω τον σεβασμό σας!Εγώ να βοηθήσω θέλω,μιας το ζώ και εγώ ο ίδιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλίκη Βακ. Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη Βακ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 14:43 Η Αλίκη Βακ.: #1.504 18-07-11 14:43 Αρχική Δημοσίευση από red span: Χρηστο,δεν νομιζω οτι αυτο που κανεις ειναι σωστο.Ε,οκ εχεις δει ολα τα στατιστικα και εχεις σχηματισει την δικη σου γνωμη για τις σχολες.Αλλα δεν μπορεις να παιζεις με την ψυχολογια των αλλων παιδιων.Αν 1 στο εκαττομυριο ανεβει παραπανω η σχολη μετα τι?.Το παιδι θα εχει χαρει τζαμπα.Γιαυτο μην κανεις προβλεψεις η κανε αλλα με περιθωριο Ελπιζω να εγινα κατανοητος ΦΙλικα Χ Click για ανάπτυξη... σε καμια περιπτωση δεν παιζει με την ψυχολογια μου... απλα εγω ζητησα μια γνωμη και σε σχεση με αλλουσ οι οποιοι αερολογουν αυτος εχει μια λογικη σε αυτο που μου λεει... θεωρω οτι με αλλους πρεπει να τα βαζουμε (εφημεριδεσ, μμε, κτλ) και οχι με ανθρωπους που απλα λενε την αποψη τους... Αρχική Δημοσίευση από johanio: Όταν δεν γεμίζει το τμήμα πως διαμορφώνεται η βάση? Δηλαδή έχει βάση 0? Ο Chris1993 είναι το τέρας της οικονομίας! Ας του δείχνουμε λίγο σεβασμό Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι τερατα μου λες εσυ παντως ειναι λογικος και με εκανε να ηρεμησω αρκετα... γιατι ειχα κοντεψει να παθω καρδιακη προσβολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 14:52 Ο Chris1993: #1.505 18-07-11 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αλίκη Βακ.: σε καμια περιπτωση δεν παιζει με την ψυχολογια μου... απλα εγω ζητησα μια γνωμη και σε σχεση με αλλουσ οι οποιοι αερολογουν αυτος εχει μια λογικη σε αυτο που μου λεει... θεωρω οτι με αλλους πρεπει να τα βαζουμε (εφημεριδεσ, μμε, κτλ) και οχι με ανθρωπους που απλα λενε την αποψη τους... Click για ανάπτυξη... Αυτό είπα και εγώ πριν λίγο!! Αρχική Δημοσίευση από Αλίκη Βακ.: δεν ξερω τι τερατα μου λες εσυ παντως ειναι λογικος και με εκανε να ηρεμισω αρκετα... γιατι ειχα κοντεψει να παθω καρδιακη προσβολη... Click για ανάπτυξη... Εννοεί ότι είμαι πολύ καλός σε αυτά! Χαίρομαι που αισθάνεσαι καλύτερα...ζήσε τις διακοπές σου και εδώ θα είμαστε πάλι σε 1 μήνα! ΥΓ.Θέλω να τονίσω ότι ήμουν ο μόνος που έπεσα τόσο μέσα στις εκτιμήσεις χωρίς κάν να έχω κλιμάκωση ΓΒΠ , παρα μόνο στατιστικά επίδοσης στο κάθε μάθημα! [και με βγάζαν οι περισσότεροι τρελό-υπερβολικό] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 14:55 Η danai-elpida: #1.506 18-07-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Αυτό είπα και εγώ πριν λίγο!! Εννοεί ότι είμαι πολύ καλός σε αυτά! Χαίρομαι που αισθάνεσαι καλύτερα...ζήσε τις διακοπές σου και εδώ θα είμαστε πάλι σε 1 μήνα! ΥΓ.Θέλω να τονίσω ότι ήμουν ο μόνος που έπεσα τόσο μέσα στις εκτιμήσεις χωρίς κάν να έχω κλιμάκωση ΓΒΠ , παρα μόνο στατιστικά επίδοσης στο κάθε μάθημα! [και με βγάζαν οι περισσότεροι τρελό-υπερβολικό] Click για ανάπτυξη... Στην ΑΣΟΕΕ μα στατιστικη θα ασχοληθεις? Γιατι μαλλον τοχεις. (σοβαρολογω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλίκη Βακ. Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη Βακ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 14:56 Η Αλίκη Βακ.: #1.507 18-07-11 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Αυτό είπα και εγώ πριν λίγο!! Εννοεί ότι είμαι πολύ καλός σε αυτά! Χαίρομαι που αισθάνεσαι καλύτερα...ζήσε τις διακοπές σου και εδώ θα είμαστε πάλι σε 1 μήνα! ΥΓ.Θέλω να τονίσω ότι ήμουν ο μόνος που έπεσα τόσο μέσα στις εκτιμήσεις χωρίς κάν να έχω κλιμάκωση ΓΒΠ , παρα μόνο στατιστικά επίδοσης στο κάθε μάθημα! [και με βγάζαν οι περισσότεροι τρελό-υπερβολικό] Click για ανάπτυξη... Εγω παντως σε ευχαριστω πολυ και θεωρω οτι εισαι πολυ λογικο ατομο.!! και οσοι σε λενε τρελο-υπερβολικο μαλλον σε λενε γιατι δεν τους αρεσουν αυτα που τους λες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:02 Ο Chris1993: #1.508 18-07-11 15:02 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Στην ΑΣΟΕΕ μα στατιστικη θα ασχοληθεις? Γιατι μαλλον τοχεις. (σοβαρολογω) Click για ανάπτυξη... Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων ή Οικονομικών Επιστημών (με το καλό)! Ευχαριστώ Απλώς,θέλω να ασχοληθώ με τα οικονομικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:10 Ο Polkiu έγραψε: #1.509 18-07-11 15:10 Για το Χημικό Μηχανικό ΕΜΠ έχω δει στο edu4u 17930 σε μια εφημερίδα 17700 ενώ σε μία φωτογραφία σε μία προηγούμενη σε αυτό το τόπικ 18040.. Θα τρελαθώ . Έχω βγάλει 18038 και αν ισχύει το τελευταίο σενάριο θα αυτοκτονήσω.... Μου φαίνονται μεγάλες οι αποκλίσεις αλλα θα δουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:23 Ο mr.thewritikos: #1.510 18-07-11 15:23 εν το μεταξύ μόνο το edu4u μπήκε στον κόπο να βγάλει εκτιμήσεις και για τις σχολές με ειδικά μαθήματα....όλοι οι άλλοι μούγκα...!!!! εμείς ψυχή δεν έχουμε??? στο πηγάδι κατουρήσαμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:33 Ο Johnnaousa: #1.511 18-07-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από mr.thewritikos: εν το μεταξύ μόνο το edu4u μπήκε στον κόπο να βγάλει εκτιμήσεις και για τις σχολές με ειδικά μαθήματα....όλοι οι άλλοι μούγκα...!!!! εμείς ψυχή δεν έχουμε??? στο πηγάδι κατουρήσαμε??? Click για ανάπτυξη... ε μονο και μονο απο αυτο φαινεται οτι το συγκεκριμενο σαιτ εκανε την πιο σοβαρη δουλεια και ας λενε οτι θελουν!!! ε οι εφημεριδες ασχολουνται μονο με νομικες ιατρικες τι να κανουμε δεν υπαρχουν αλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:54 Ο johanio έγραψε: #1.512 18-07-11 15:54 @Chris1993 Απαιτούμε να ακούσουμε τις νέες επίσημες προβλέψεις σου για τις Ιατρικές (ειδικά για Θεσσαλονίκη)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john236 Νεοφερμένο μέλος Ο john236 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:05 Ο john236 έγραψε: #1.513 18-07-11 16:05 χρηστο,ποσα μορια εχεις?γιατι και εγω θελω οργανωση και διοικηση της ασοεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2011 dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:08 Ο dragonver: #1.514 18-07-11 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Polkiuzxc: Για το Χημικό Μηχανικό ΕΜΠ έχω δει στο edu4u 17930 σε μια εφημερίδα 17700 ενώ σε μία φωτογραφία σε μία προηγούμενη σε αυτό το τόπικ 18040.. Θα τρελαθώ . Έχω βγάλει 18038 και αν ισχύει το τελευταίο σενάριο θα αυτοκτονήσω.... Μου φαίνονται μεγάλες οι αποκλίσεις αλλα θα δουμε.... Click για ανάπτυξη... Χημικός μηχανικός είναι απίστευτη δουλειά αλλά η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της! Αν δεν περάσεις να πας Σκωτία να το σπουδάσεις! Εκεί έχουν πετρέλαιο και το εκμεταλλεύονται.. Όχι σαν εδώ! Η απορρόφηση είναι 100% και οι μισθοί για τέτοια στελέχη παχουλοί! Καλή επιτυχία! Σόρρυ για το οφ τόπικ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jen Νεοφερμένο μέλος Η jen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:12 Η jen έγραψε: #1.515 18-07-11 16:12 Με 18860 περίπου σε ποια Ιατρική πιστεύετε ότι περνάω; Τις έχω δηλώσει όλες εκτός από Λάρισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 john236 Νεοφερμένο μέλος Ο john236 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:16 Ο john236 έγραψε: #1.516 18-07-11 16:16 αθηνα η θεσσαλονικη δεν περνας σιγουρα.η πατρα η κρητη η θρακη(πατρα το πιο πιθανο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:19 Η Μαρια43 έγραψε: #1.517 18-07-11 16:19 Εκτιμησεις καθολου για φιλολογια και ιστορικο- αρχαιολογικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jen Νεοφερμένο μέλος Η jen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:25 Η jen έγραψε: #1.518 18-07-11 16:25 ναι ξέρω πωϛ αθήνα η θεσσαλονικη δεν περναωεννουσα ποια από τιϛ υπόλοιπεϛ μπορεί να πιασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 tzenaki93 Νεοφερμένο μέλος Η tzenaki93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:29 Η tzenaki93: #1.519 18-07-11 16:29 Παιδιά τελευταίες εκτιμήσεις από καμιά εφημερίδα έχουμε?(εκτός από τον εξιδανικευμένο Κουτρουμπέλη Όχι ότι εμπιστεύομαι τις εφημερίδες απόλυτα..έτσι να περάσω την ώρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:38 Ο red span έγραψε: #1.520 18-07-11 16:38 Μιλοντας με την ομαδα τον Νο1 αναλυτων Βασεων (Κατσικας-Κοτρουμπελης-Στρατηγακης-ΠΑΤΣΗΣ),εβγαλα το συμπερασμα οτι δεν ξερουν τι τους γινετε,διοτι γινετε να τα κανουν με στατιστικη και να εχουν τοσες μεγαλες αποκλισεις μεταξυ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris1993 ScarletFox theo93 alexacker Nick0007 Katerinaki13 eukleidhs1821 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από johanio: Όταν δεν γεμίζει το τμήμα πως διαμορφώνεται η βάση? Δηλαδή έχει βάση 0? Ο Chris1993 είναι το τέρας της οικονομίας! Ας του δείχνουμε λίγο σεβασμό Click για ανάπτυξη... Η βάση είναι τα μόρια του τελευταίου εισαγόμενου! Η βάση θα ήταν 0 , αν δεν υπήρχε κανένας που πέρασε στο συγκεκριμένο τμήμα! Ευχαριστώ πολύ Αν και δεν κάνω κάτι ώστε να κερδίζω τον σεβασμό σας!Εγώ να βοηθήσω θέλω,μιας το ζώ και εγώ ο ίδιος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αλίκη Βακ. Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη Βακ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 14:43 Η Αλίκη Βακ.: #1.504 18-07-11 14:43 Αρχική Δημοσίευση από red span: Χρηστο,δεν νομιζω οτι αυτο που κανεις ειναι σωστο.Ε,οκ εχεις δει ολα τα στατιστικα και εχεις σχηματισει την δικη σου γνωμη για τις σχολες.Αλλα δεν μπορεις να παιζεις με την ψυχολογια των αλλων παιδιων.Αν 1 στο εκαττομυριο ανεβει παραπανω η σχολη μετα τι?.Το παιδι θα εχει χαρει τζαμπα.Γιαυτο μην κανεις προβλεψεις η κανε αλλα με περιθωριο Ελπιζω να εγινα κατανοητος ΦΙλικα Χ Click για ανάπτυξη... σε καμια περιπτωση δεν παιζει με την ψυχολογια μου... απλα εγω ζητησα μια γνωμη και σε σχεση με αλλουσ οι οποιοι αερολογουν αυτος εχει μια λογικη σε αυτο που μου λεει... θεωρω οτι με αλλους πρεπει να τα βαζουμε (εφημεριδεσ, μμε, κτλ) και οχι με ανθρωπους που απλα λενε την αποψη τους... Αρχική Δημοσίευση από johanio: Όταν δεν γεμίζει το τμήμα πως διαμορφώνεται η βάση? Δηλαδή έχει βάση 0? Ο Chris1993 είναι το τέρας της οικονομίας! Ας του δείχνουμε λίγο σεβασμό Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι τερατα μου λες εσυ παντως ειναι λογικος και με εκανε να ηρεμησω αρκετα... γιατι ειχα κοντεψει να παθω καρδιακη προσβολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 14:52 Ο Chris1993: #1.505 18-07-11 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αλίκη Βακ.: σε καμια περιπτωση δεν παιζει με την ψυχολογια μου... απλα εγω ζητησα μια γνωμη και σε σχεση με αλλουσ οι οποιοι αερολογουν αυτος εχει μια λογικη σε αυτο που μου λεει... θεωρω οτι με αλλους πρεπει να τα βαζουμε (εφημεριδεσ, μμε, κτλ) και οχι με ανθρωπους που απλα λενε την αποψη τους... Click για ανάπτυξη... Αυτό είπα και εγώ πριν λίγο!! Αρχική Δημοσίευση από Αλίκη Βακ.: δεν ξερω τι τερατα μου λες εσυ παντως ειναι λογικος και με εκανε να ηρεμισω αρκετα... γιατι ειχα κοντεψει να παθω καρδιακη προσβολη... Click για ανάπτυξη... Εννοεί ότι είμαι πολύ καλός σε αυτά! Χαίρομαι που αισθάνεσαι καλύτερα...ζήσε τις διακοπές σου και εδώ θα είμαστε πάλι σε 1 μήνα! ΥΓ.Θέλω να τονίσω ότι ήμουν ο μόνος που έπεσα τόσο μέσα στις εκτιμήσεις χωρίς κάν να έχω κλιμάκωση ΓΒΠ , παρα μόνο στατιστικά επίδοσης στο κάθε μάθημα! [και με βγάζαν οι περισσότεροι τρελό-υπερβολικό] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 14:55 Η danai-elpida: #1.506 18-07-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Αυτό είπα και εγώ πριν λίγο!! Εννοεί ότι είμαι πολύ καλός σε αυτά! Χαίρομαι που αισθάνεσαι καλύτερα...ζήσε τις διακοπές σου και εδώ θα είμαστε πάλι σε 1 μήνα! ΥΓ.Θέλω να τονίσω ότι ήμουν ο μόνος που έπεσα τόσο μέσα στις εκτιμήσεις χωρίς κάν να έχω κλιμάκωση ΓΒΠ , παρα μόνο στατιστικά επίδοσης στο κάθε μάθημα! [και με βγάζαν οι περισσότεροι τρελό-υπερβολικό] Click για ανάπτυξη... Στην ΑΣΟΕΕ μα στατιστικη θα ασχοληθεις? Γιατι μαλλον τοχεις. (σοβαρολογω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλίκη Βακ. Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη Βακ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 14:56 Η Αλίκη Βακ.: #1.507 18-07-11 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Αυτό είπα και εγώ πριν λίγο!! Εννοεί ότι είμαι πολύ καλός σε αυτά! Χαίρομαι που αισθάνεσαι καλύτερα...ζήσε τις διακοπές σου και εδώ θα είμαστε πάλι σε 1 μήνα! ΥΓ.Θέλω να τονίσω ότι ήμουν ο μόνος που έπεσα τόσο μέσα στις εκτιμήσεις χωρίς κάν να έχω κλιμάκωση ΓΒΠ , παρα μόνο στατιστικά επίδοσης στο κάθε μάθημα! [και με βγάζαν οι περισσότεροι τρελό-υπερβολικό] Click για ανάπτυξη... Εγω παντως σε ευχαριστω πολυ και θεωρω οτι εισαι πολυ λογικο ατομο.!! και οσοι σε λενε τρελο-υπερβολικο μαλλον σε λενε γιατι δεν τους αρεσουν αυτα που τους λες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:02 Ο Chris1993: #1.508 18-07-11 15:02 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Στην ΑΣΟΕΕ μα στατιστικη θα ασχοληθεις? Γιατι μαλλον τοχεις. (σοβαρολογω) Click για ανάπτυξη... Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων ή Οικονομικών Επιστημών (με το καλό)! Ευχαριστώ Απλώς,θέλω να ασχοληθώ με τα οικονομικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:10 Ο Polkiu έγραψε: #1.509 18-07-11 15:10 Για το Χημικό Μηχανικό ΕΜΠ έχω δει στο edu4u 17930 σε μια εφημερίδα 17700 ενώ σε μία φωτογραφία σε μία προηγούμενη σε αυτό το τόπικ 18040.. Θα τρελαθώ . Έχω βγάλει 18038 και αν ισχύει το τελευταίο σενάριο θα αυτοκτονήσω.... Μου φαίνονται μεγάλες οι αποκλίσεις αλλα θα δουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:23 Ο mr.thewritikos: #1.510 18-07-11 15:23 εν το μεταξύ μόνο το edu4u μπήκε στον κόπο να βγάλει εκτιμήσεις και για τις σχολές με ειδικά μαθήματα....όλοι οι άλλοι μούγκα...!!!! εμείς ψυχή δεν έχουμε??? στο πηγάδι κατουρήσαμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:33 Ο Johnnaousa: #1.511 18-07-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από mr.thewritikos: εν το μεταξύ μόνο το edu4u μπήκε στον κόπο να βγάλει εκτιμήσεις και για τις σχολές με ειδικά μαθήματα....όλοι οι άλλοι μούγκα...!!!! εμείς ψυχή δεν έχουμε??? στο πηγάδι κατουρήσαμε??? Click για ανάπτυξη... ε μονο και μονο απο αυτο φαινεται οτι το συγκεκριμενο σαιτ εκανε την πιο σοβαρη δουλεια και ας λενε οτι θελουν!!! ε οι εφημεριδες ασχολουνται μονο με νομικες ιατρικες τι να κανουμε δεν υπαρχουν αλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:54 Ο johanio έγραψε: #1.512 18-07-11 15:54 @Chris1993 Απαιτούμε να ακούσουμε τις νέες επίσημες προβλέψεις σου για τις Ιατρικές (ειδικά για Θεσσαλονίκη)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john236 Νεοφερμένο μέλος Ο john236 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:05 Ο john236 έγραψε: #1.513 18-07-11 16:05 χρηστο,ποσα μορια εχεις?γιατι και εγω θελω οργανωση και διοικηση της ασοεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2011 dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:08 Ο dragonver: #1.514 18-07-11 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Polkiuzxc: Για το Χημικό Μηχανικό ΕΜΠ έχω δει στο edu4u 17930 σε μια εφημερίδα 17700 ενώ σε μία φωτογραφία σε μία προηγούμενη σε αυτό το τόπικ 18040.. Θα τρελαθώ . Έχω βγάλει 18038 και αν ισχύει το τελευταίο σενάριο θα αυτοκτονήσω.... Μου φαίνονται μεγάλες οι αποκλίσεις αλλα θα δουμε.... Click για ανάπτυξη... Χημικός μηχανικός είναι απίστευτη δουλειά αλλά η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της! Αν δεν περάσεις να πας Σκωτία να το σπουδάσεις! Εκεί έχουν πετρέλαιο και το εκμεταλλεύονται.. Όχι σαν εδώ! Η απορρόφηση είναι 100% και οι μισθοί για τέτοια στελέχη παχουλοί! Καλή επιτυχία! Σόρρυ για το οφ τόπικ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jen Νεοφερμένο μέλος Η jen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:12 Η jen έγραψε: #1.515 18-07-11 16:12 Με 18860 περίπου σε ποια Ιατρική πιστεύετε ότι περνάω; Τις έχω δηλώσει όλες εκτός από Λάρισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 john236 Νεοφερμένο μέλος Ο john236 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:16 Ο john236 έγραψε: #1.516 18-07-11 16:16 αθηνα η θεσσαλονικη δεν περνας σιγουρα.η πατρα η κρητη η θρακη(πατρα το πιο πιθανο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:19 Η Μαρια43 έγραψε: #1.517 18-07-11 16:19 Εκτιμησεις καθολου για φιλολογια και ιστορικο- αρχαιολογικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jen Νεοφερμένο μέλος Η jen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:25 Η jen έγραψε: #1.518 18-07-11 16:25 ναι ξέρω πωϛ αθήνα η θεσσαλονικη δεν περναωεννουσα ποια από τιϛ υπόλοιπεϛ μπορεί να πιασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 tzenaki93 Νεοφερμένο μέλος Η tzenaki93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:29 Η tzenaki93: #1.519 18-07-11 16:29 Παιδιά τελευταίες εκτιμήσεις από καμιά εφημερίδα έχουμε?(εκτός από τον εξιδανικευμένο Κουτρουμπέλη Όχι ότι εμπιστεύομαι τις εφημερίδες απόλυτα..έτσι να περάσω την ώρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:38 Ο red span έγραψε: #1.520 18-07-11 16:38 Μιλοντας με την ομαδα τον Νο1 αναλυτων Βασεων (Κατσικας-Κοτρουμπελης-Στρατηγακης-ΠΑΤΣΗΣ),εβγαλα το συμπερασμα οτι δεν ξερουν τι τους γινετε,διοτι γινετε να τα κανουν με στατιστικη και να εχουν τοσες μεγαλες αποκλισεις μεταξυ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris1993 ScarletFox theo93 alexacker Nick0007 Katerinaki13 eukleidhs1821 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από red span: Χρηστο,δεν νομιζω οτι αυτο που κανεις ειναι σωστο.Ε,οκ εχεις δει ολα τα στατιστικα και εχεις σχηματισει την δικη σου γνωμη για τις σχολες.Αλλα δεν μπορεις να παιζεις με την ψυχολογια των αλλων παιδιων.Αν 1 στο εκαττομυριο ανεβει παραπανω η σχολη μετα τι?.Το παιδι θα εχει χαρει τζαμπα.Γιαυτο μην κανεις προβλεψεις η κανε αλλα με περιθωριο Ελπιζω να εγινα κατανοητος ΦΙλικα Χ Click για ανάπτυξη... σε καμια περιπτωση δεν παιζει με την ψυχολογια μου... απλα εγω ζητησα μια γνωμη και σε σχεση με αλλουσ οι οποιοι αερολογουν αυτος εχει μια λογικη σε αυτο που μου λεει... θεωρω οτι με αλλους πρεπει να τα βαζουμε (εφημεριδεσ, μμε, κτλ) και οχι με ανθρωπους που απλα λενε την αποψη τους... Αρχική Δημοσίευση από johanio: Όταν δεν γεμίζει το τμήμα πως διαμορφώνεται η βάση? Δηλαδή έχει βάση 0? Ο Chris1993 είναι το τέρας της οικονομίας! Ας του δείχνουμε λίγο σεβασμό Click για ανάπτυξη... δεν ξερω τι τερατα μου λες εσυ παντως ειναι λογικος και με εκανε να ηρεμησω αρκετα... γιατι ειχα κοντεψει να παθω καρδιακη προσβολη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 14:52 Ο Chris1993: #1.505 18-07-11 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αλίκη Βακ.: σε καμια περιπτωση δεν παιζει με την ψυχολογια μου... απλα εγω ζητησα μια γνωμη και σε σχεση με αλλουσ οι οποιοι αερολογουν αυτος εχει μια λογικη σε αυτο που μου λεει... θεωρω οτι με αλλους πρεπει να τα βαζουμε (εφημεριδεσ, μμε, κτλ) και οχι με ανθρωπους που απλα λενε την αποψη τους... Click για ανάπτυξη... Αυτό είπα και εγώ πριν λίγο!! Αρχική Δημοσίευση από Αλίκη Βακ.: δεν ξερω τι τερατα μου λες εσυ παντως ειναι λογικος και με εκανε να ηρεμισω αρκετα... γιατι ειχα κοντεψει να παθω καρδιακη προσβολη... Click για ανάπτυξη... Εννοεί ότι είμαι πολύ καλός σε αυτά! Χαίρομαι που αισθάνεσαι καλύτερα...ζήσε τις διακοπές σου και εδώ θα είμαστε πάλι σε 1 μήνα! ΥΓ.Θέλω να τονίσω ότι ήμουν ο μόνος που έπεσα τόσο μέσα στις εκτιμήσεις χωρίς κάν να έχω κλιμάκωση ΓΒΠ , παρα μόνο στατιστικά επίδοσης στο κάθε μάθημα! [και με βγάζαν οι περισσότεροι τρελό-υπερβολικό] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 14:55 Η danai-elpida: #1.506 18-07-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Αυτό είπα και εγώ πριν λίγο!! Εννοεί ότι είμαι πολύ καλός σε αυτά! Χαίρομαι που αισθάνεσαι καλύτερα...ζήσε τις διακοπές σου και εδώ θα είμαστε πάλι σε 1 μήνα! ΥΓ.Θέλω να τονίσω ότι ήμουν ο μόνος που έπεσα τόσο μέσα στις εκτιμήσεις χωρίς κάν να έχω κλιμάκωση ΓΒΠ , παρα μόνο στατιστικά επίδοσης στο κάθε μάθημα! [και με βγάζαν οι περισσότεροι τρελό-υπερβολικό] Click για ανάπτυξη... Στην ΑΣΟΕΕ μα στατιστικη θα ασχοληθεις? Γιατι μαλλον τοχεις. (σοβαρολογω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλίκη Βακ. Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη Βακ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 14:56 Η Αλίκη Βακ.: #1.507 18-07-11 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Αυτό είπα και εγώ πριν λίγο!! Εννοεί ότι είμαι πολύ καλός σε αυτά! Χαίρομαι που αισθάνεσαι καλύτερα...ζήσε τις διακοπές σου και εδώ θα είμαστε πάλι σε 1 μήνα! ΥΓ.Θέλω να τονίσω ότι ήμουν ο μόνος που έπεσα τόσο μέσα στις εκτιμήσεις χωρίς κάν να έχω κλιμάκωση ΓΒΠ , παρα μόνο στατιστικά επίδοσης στο κάθε μάθημα! [και με βγάζαν οι περισσότεροι τρελό-υπερβολικό] Click για ανάπτυξη... Εγω παντως σε ευχαριστω πολυ και θεωρω οτι εισαι πολυ λογικο ατομο.!! και οσοι σε λενε τρελο-υπερβολικο μαλλον σε λενε γιατι δεν τους αρεσουν αυτα που τους λες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:02 Ο Chris1993: #1.508 18-07-11 15:02 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Στην ΑΣΟΕΕ μα στατιστικη θα ασχοληθεις? Γιατι μαλλον τοχεις. (σοβαρολογω) Click για ανάπτυξη... Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων ή Οικονομικών Επιστημών (με το καλό)! Ευχαριστώ Απλώς,θέλω να ασχοληθώ με τα οικονομικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:10 Ο Polkiu έγραψε: #1.509 18-07-11 15:10 Για το Χημικό Μηχανικό ΕΜΠ έχω δει στο edu4u 17930 σε μια εφημερίδα 17700 ενώ σε μία φωτογραφία σε μία προηγούμενη σε αυτό το τόπικ 18040.. Θα τρελαθώ . Έχω βγάλει 18038 και αν ισχύει το τελευταίο σενάριο θα αυτοκτονήσω.... Μου φαίνονται μεγάλες οι αποκλίσεις αλλα θα δουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:23 Ο mr.thewritikos: #1.510 18-07-11 15:23 εν το μεταξύ μόνο το edu4u μπήκε στον κόπο να βγάλει εκτιμήσεις και για τις σχολές με ειδικά μαθήματα....όλοι οι άλλοι μούγκα...!!!! εμείς ψυχή δεν έχουμε??? στο πηγάδι κατουρήσαμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:33 Ο Johnnaousa: #1.511 18-07-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από mr.thewritikos: εν το μεταξύ μόνο το edu4u μπήκε στον κόπο να βγάλει εκτιμήσεις και για τις σχολές με ειδικά μαθήματα....όλοι οι άλλοι μούγκα...!!!! εμείς ψυχή δεν έχουμε??? στο πηγάδι κατουρήσαμε??? Click για ανάπτυξη... ε μονο και μονο απο αυτο φαινεται οτι το συγκεκριμενο σαιτ εκανε την πιο σοβαρη δουλεια και ας λενε οτι θελουν!!! ε οι εφημεριδες ασχολουνται μονο με νομικες ιατρικες τι να κανουμε δεν υπαρχουν αλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:54 Ο johanio έγραψε: #1.512 18-07-11 15:54 @Chris1993 Απαιτούμε να ακούσουμε τις νέες επίσημες προβλέψεις σου για τις Ιατρικές (ειδικά για Θεσσαλονίκη)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john236 Νεοφερμένο μέλος Ο john236 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:05 Ο john236 έγραψε: #1.513 18-07-11 16:05 χρηστο,ποσα μορια εχεις?γιατι και εγω θελω οργανωση και διοικηση της ασοεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2011 dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:08 Ο dragonver: #1.514 18-07-11 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Polkiuzxc: Για το Χημικό Μηχανικό ΕΜΠ έχω δει στο edu4u 17930 σε μια εφημερίδα 17700 ενώ σε μία φωτογραφία σε μία προηγούμενη σε αυτό το τόπικ 18040.. Θα τρελαθώ . Έχω βγάλει 18038 και αν ισχύει το τελευταίο σενάριο θα αυτοκτονήσω.... Μου φαίνονται μεγάλες οι αποκλίσεις αλλα θα δουμε.... Click για ανάπτυξη... Χημικός μηχανικός είναι απίστευτη δουλειά αλλά η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της! Αν δεν περάσεις να πας Σκωτία να το σπουδάσεις! Εκεί έχουν πετρέλαιο και το εκμεταλλεύονται.. Όχι σαν εδώ! Η απορρόφηση είναι 100% και οι μισθοί για τέτοια στελέχη παχουλοί! Καλή επιτυχία! Σόρρυ για το οφ τόπικ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jen Νεοφερμένο μέλος Η jen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:12 Η jen έγραψε: #1.515 18-07-11 16:12 Με 18860 περίπου σε ποια Ιατρική πιστεύετε ότι περνάω; Τις έχω δηλώσει όλες εκτός από Λάρισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 john236 Νεοφερμένο μέλος Ο john236 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:16 Ο john236 έγραψε: #1.516 18-07-11 16:16 αθηνα η θεσσαλονικη δεν περνας σιγουρα.η πατρα η κρητη η θρακη(πατρα το πιο πιθανο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:19 Η Μαρια43 έγραψε: #1.517 18-07-11 16:19 Εκτιμησεις καθολου για φιλολογια και ιστορικο- αρχαιολογικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jen Νεοφερμένο μέλος Η jen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:25 Η jen έγραψε: #1.518 18-07-11 16:25 ναι ξέρω πωϛ αθήνα η θεσσαλονικη δεν περναωεννουσα ποια από τιϛ υπόλοιπεϛ μπορεί να πιασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 tzenaki93 Νεοφερμένο μέλος Η tzenaki93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:29 Η tzenaki93: #1.519 18-07-11 16:29 Παιδιά τελευταίες εκτιμήσεις από καμιά εφημερίδα έχουμε?(εκτός από τον εξιδανικευμένο Κουτρουμπέλη Όχι ότι εμπιστεύομαι τις εφημερίδες απόλυτα..έτσι να περάσω την ώρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:38 Ο red span έγραψε: #1.520 18-07-11 16:38 Μιλοντας με την ομαδα τον Νο1 αναλυτων Βασεων (Κατσικας-Κοτρουμπελης-Στρατηγακης-ΠΑΤΣΗΣ),εβγαλα το συμπερασμα οτι δεν ξερουν τι τους γινετε,διοτι γινετε να τα κανουν με στατιστικη και να εχουν τοσες μεγαλες αποκλισεις μεταξυ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris1993 ScarletFox theo93 alexacker Nick0007 Katerinaki13 eukleidhs1821 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αλίκη Βακ.: σε καμια περιπτωση δεν παιζει με την ψυχολογια μου... απλα εγω ζητησα μια γνωμη και σε σχεση με αλλουσ οι οποιοι αερολογουν αυτος εχει μια λογικη σε αυτο που μου λεει... θεωρω οτι με αλλους πρεπει να τα βαζουμε (εφημεριδεσ, μμε, κτλ) και οχι με ανθρωπους που απλα λενε την αποψη τους... Click για ανάπτυξη... Αυτό είπα και εγώ πριν λίγο!! Αρχική Δημοσίευση από Αλίκη Βακ.: δεν ξερω τι τερατα μου λες εσυ παντως ειναι λογικος και με εκανε να ηρεμισω αρκετα... γιατι ειχα κοντεψει να παθω καρδιακη προσβολη... Click για ανάπτυξη... Εννοεί ότι είμαι πολύ καλός σε αυτά! Χαίρομαι που αισθάνεσαι καλύτερα...ζήσε τις διακοπές σου και εδώ θα είμαστε πάλι σε 1 μήνα! ΥΓ.Θέλω να τονίσω ότι ήμουν ο μόνος που έπεσα τόσο μέσα στις εκτιμήσεις χωρίς κάν να έχω κλιμάκωση ΓΒΠ , παρα μόνο στατιστικά επίδοσης στο κάθε μάθημα! [και με βγάζαν οι περισσότεροι τρελό-υπερβολικό] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 14:55 Η danai-elpida: #1.506 18-07-11 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Αυτό είπα και εγώ πριν λίγο!! Εννοεί ότι είμαι πολύ καλός σε αυτά! Χαίρομαι που αισθάνεσαι καλύτερα...ζήσε τις διακοπές σου και εδώ θα είμαστε πάλι σε 1 μήνα! ΥΓ.Θέλω να τονίσω ότι ήμουν ο μόνος που έπεσα τόσο μέσα στις εκτιμήσεις χωρίς κάν να έχω κλιμάκωση ΓΒΠ , παρα μόνο στατιστικά επίδοσης στο κάθε μάθημα! [και με βγάζαν οι περισσότεροι τρελό-υπερβολικό] Click για ανάπτυξη... Στην ΑΣΟΕΕ μα στατιστικη θα ασχοληθεις? Γιατι μαλλον τοχεις. (σοβαρολογω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλίκη Βακ. Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη Βακ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 14:56 Η Αλίκη Βακ.: #1.507 18-07-11 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Αυτό είπα και εγώ πριν λίγο!! Εννοεί ότι είμαι πολύ καλός σε αυτά! Χαίρομαι που αισθάνεσαι καλύτερα...ζήσε τις διακοπές σου και εδώ θα είμαστε πάλι σε 1 μήνα! ΥΓ.Θέλω να τονίσω ότι ήμουν ο μόνος που έπεσα τόσο μέσα στις εκτιμήσεις χωρίς κάν να έχω κλιμάκωση ΓΒΠ , παρα μόνο στατιστικά επίδοσης στο κάθε μάθημα! [και με βγάζαν οι περισσότεροι τρελό-υπερβολικό] Click για ανάπτυξη... Εγω παντως σε ευχαριστω πολυ και θεωρω οτι εισαι πολυ λογικο ατομο.!! και οσοι σε λενε τρελο-υπερβολικο μαλλον σε λενε γιατι δεν τους αρεσουν αυτα που τους λες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:02 Ο Chris1993: #1.508 18-07-11 15:02 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Στην ΑΣΟΕΕ μα στατιστικη θα ασχοληθεις? Γιατι μαλλον τοχεις. (σοβαρολογω) Click για ανάπτυξη... Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων ή Οικονομικών Επιστημών (με το καλό)! Ευχαριστώ Απλώς,θέλω να ασχοληθώ με τα οικονομικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:10 Ο Polkiu έγραψε: #1.509 18-07-11 15:10 Για το Χημικό Μηχανικό ΕΜΠ έχω δει στο edu4u 17930 σε μια εφημερίδα 17700 ενώ σε μία φωτογραφία σε μία προηγούμενη σε αυτό το τόπικ 18040.. Θα τρελαθώ . Έχω βγάλει 18038 και αν ισχύει το τελευταίο σενάριο θα αυτοκτονήσω.... Μου φαίνονται μεγάλες οι αποκλίσεις αλλα θα δουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:23 Ο mr.thewritikos: #1.510 18-07-11 15:23 εν το μεταξύ μόνο το edu4u μπήκε στον κόπο να βγάλει εκτιμήσεις και για τις σχολές με ειδικά μαθήματα....όλοι οι άλλοι μούγκα...!!!! εμείς ψυχή δεν έχουμε??? στο πηγάδι κατουρήσαμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:33 Ο Johnnaousa: #1.511 18-07-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από mr.thewritikos: εν το μεταξύ μόνο το edu4u μπήκε στον κόπο να βγάλει εκτιμήσεις και για τις σχολές με ειδικά μαθήματα....όλοι οι άλλοι μούγκα...!!!! εμείς ψυχή δεν έχουμε??? στο πηγάδι κατουρήσαμε??? Click για ανάπτυξη... ε μονο και μονο απο αυτο φαινεται οτι το συγκεκριμενο σαιτ εκανε την πιο σοβαρη δουλεια και ας λενε οτι θελουν!!! ε οι εφημεριδες ασχολουνται μονο με νομικες ιατρικες τι να κανουμε δεν υπαρχουν αλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:54 Ο johanio έγραψε: #1.512 18-07-11 15:54 @Chris1993 Απαιτούμε να ακούσουμε τις νέες επίσημες προβλέψεις σου για τις Ιατρικές (ειδικά για Θεσσαλονίκη)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john236 Νεοφερμένο μέλος Ο john236 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:05 Ο john236 έγραψε: #1.513 18-07-11 16:05 χρηστο,ποσα μορια εχεις?γιατι και εγω θελω οργανωση και διοικηση της ασοεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2011 dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:08 Ο dragonver: #1.514 18-07-11 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Polkiuzxc: Για το Χημικό Μηχανικό ΕΜΠ έχω δει στο edu4u 17930 σε μια εφημερίδα 17700 ενώ σε μία φωτογραφία σε μία προηγούμενη σε αυτό το τόπικ 18040.. Θα τρελαθώ . Έχω βγάλει 18038 και αν ισχύει το τελευταίο σενάριο θα αυτοκτονήσω.... Μου φαίνονται μεγάλες οι αποκλίσεις αλλα θα δουμε.... Click για ανάπτυξη... Χημικός μηχανικός είναι απίστευτη δουλειά αλλά η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της! Αν δεν περάσεις να πας Σκωτία να το σπουδάσεις! Εκεί έχουν πετρέλαιο και το εκμεταλλεύονται.. Όχι σαν εδώ! Η απορρόφηση είναι 100% και οι μισθοί για τέτοια στελέχη παχουλοί! Καλή επιτυχία! Σόρρυ για το οφ τόπικ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jen Νεοφερμένο μέλος Η jen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:12 Η jen έγραψε: #1.515 18-07-11 16:12 Με 18860 περίπου σε ποια Ιατρική πιστεύετε ότι περνάω; Τις έχω δηλώσει όλες εκτός από Λάρισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 john236 Νεοφερμένο μέλος Ο john236 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:16 Ο john236 έγραψε: #1.516 18-07-11 16:16 αθηνα η θεσσαλονικη δεν περνας σιγουρα.η πατρα η κρητη η θρακη(πατρα το πιο πιθανο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:19 Η Μαρια43 έγραψε: #1.517 18-07-11 16:19 Εκτιμησεις καθολου για φιλολογια και ιστορικο- αρχαιολογικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jen Νεοφερμένο μέλος Η jen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:25 Η jen έγραψε: #1.518 18-07-11 16:25 ναι ξέρω πωϛ αθήνα η θεσσαλονικη δεν περναωεννουσα ποια από τιϛ υπόλοιπεϛ μπορεί να πιασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 tzenaki93 Νεοφερμένο μέλος Η tzenaki93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:29 Η tzenaki93: #1.519 18-07-11 16:29 Παιδιά τελευταίες εκτιμήσεις από καμιά εφημερίδα έχουμε?(εκτός από τον εξιδανικευμένο Κουτρουμπέλη Όχι ότι εμπιστεύομαι τις εφημερίδες απόλυτα..έτσι να περάσω την ώρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:38 Ο red span έγραψε: #1.520 18-07-11 16:38 Μιλοντας με την ομαδα τον Νο1 αναλυτων Βασεων (Κατσικας-Κοτρουμπελης-Στρατηγακης-ΠΑΤΣΗΣ),εβγαλα το συμπερασμα οτι δεν ξερουν τι τους γινετε,διοτι γινετε να τα κανουν με στατιστικη και να εχουν τοσες μεγαλες αποκλισεις μεταξυ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris1993 ScarletFox theo93 alexacker Nick0007 Katerinaki13 eukleidhs1821 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Αυτό είπα και εγώ πριν λίγο!! Εννοεί ότι είμαι πολύ καλός σε αυτά! Χαίρομαι που αισθάνεσαι καλύτερα...ζήσε τις διακοπές σου και εδώ θα είμαστε πάλι σε 1 μήνα! ΥΓ.Θέλω να τονίσω ότι ήμουν ο μόνος που έπεσα τόσο μέσα στις εκτιμήσεις χωρίς κάν να έχω κλιμάκωση ΓΒΠ , παρα μόνο στατιστικά επίδοσης στο κάθε μάθημα! [και με βγάζαν οι περισσότεροι τρελό-υπερβολικό] Click για ανάπτυξη... Στην ΑΣΟΕΕ μα στατιστικη θα ασχοληθεις? Γιατι μαλλον τοχεις. (σοβαρολογω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αλίκη Βακ. Νεοφερμένο μέλος Η Αλίκη Βακ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 106 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 14:56 Η Αλίκη Βακ.: #1.507 18-07-11 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Αυτό είπα και εγώ πριν λίγο!! Εννοεί ότι είμαι πολύ καλός σε αυτά! Χαίρομαι που αισθάνεσαι καλύτερα...ζήσε τις διακοπές σου και εδώ θα είμαστε πάλι σε 1 μήνα! ΥΓ.Θέλω να τονίσω ότι ήμουν ο μόνος που έπεσα τόσο μέσα στις εκτιμήσεις χωρίς κάν να έχω κλιμάκωση ΓΒΠ , παρα μόνο στατιστικά επίδοσης στο κάθε μάθημα! [και με βγάζαν οι περισσότεροι τρελό-υπερβολικό] Click για ανάπτυξη... Εγω παντως σε ευχαριστω πολυ και θεωρω οτι εισαι πολυ λογικο ατομο.!! και οσοι σε λενε τρελο-υπερβολικο μαλλον σε λενε γιατι δεν τους αρεσουν αυτα που τους λες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:02 Ο Chris1993: #1.508 18-07-11 15:02 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Στην ΑΣΟΕΕ μα στατιστικη θα ασχοληθεις? Γιατι μαλλον τοχεις. (σοβαρολογω) Click για ανάπτυξη... Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων ή Οικονομικών Επιστημών (με το καλό)! Ευχαριστώ Απλώς,θέλω να ασχοληθώ με τα οικονομικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:10 Ο Polkiu έγραψε: #1.509 18-07-11 15:10 Για το Χημικό Μηχανικό ΕΜΠ έχω δει στο edu4u 17930 σε μια εφημερίδα 17700 ενώ σε μία φωτογραφία σε μία προηγούμενη σε αυτό το τόπικ 18040.. Θα τρελαθώ . Έχω βγάλει 18038 και αν ισχύει το τελευταίο σενάριο θα αυτοκτονήσω.... Μου φαίνονται μεγάλες οι αποκλίσεις αλλα θα δουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:23 Ο mr.thewritikos: #1.510 18-07-11 15:23 εν το μεταξύ μόνο το edu4u μπήκε στον κόπο να βγάλει εκτιμήσεις και για τις σχολές με ειδικά μαθήματα....όλοι οι άλλοι μούγκα...!!!! εμείς ψυχή δεν έχουμε??? στο πηγάδι κατουρήσαμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:33 Ο Johnnaousa: #1.511 18-07-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από mr.thewritikos: εν το μεταξύ μόνο το edu4u μπήκε στον κόπο να βγάλει εκτιμήσεις και για τις σχολές με ειδικά μαθήματα....όλοι οι άλλοι μούγκα...!!!! εμείς ψυχή δεν έχουμε??? στο πηγάδι κατουρήσαμε??? Click για ανάπτυξη... ε μονο και μονο απο αυτο φαινεται οτι το συγκεκριμενο σαιτ εκανε την πιο σοβαρη δουλεια και ας λενε οτι θελουν!!! ε οι εφημεριδες ασχολουνται μονο με νομικες ιατρικες τι να κανουμε δεν υπαρχουν αλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:54 Ο johanio έγραψε: #1.512 18-07-11 15:54 @Chris1993 Απαιτούμε να ακούσουμε τις νέες επίσημες προβλέψεις σου για τις Ιατρικές (ειδικά για Θεσσαλονίκη)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john236 Νεοφερμένο μέλος Ο john236 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:05 Ο john236 έγραψε: #1.513 18-07-11 16:05 χρηστο,ποσα μορια εχεις?γιατι και εγω θελω οργανωση και διοικηση της ασοεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2011 dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:08 Ο dragonver: #1.514 18-07-11 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Polkiuzxc: Για το Χημικό Μηχανικό ΕΜΠ έχω δει στο edu4u 17930 σε μια εφημερίδα 17700 ενώ σε μία φωτογραφία σε μία προηγούμενη σε αυτό το τόπικ 18040.. Θα τρελαθώ . Έχω βγάλει 18038 και αν ισχύει το τελευταίο σενάριο θα αυτοκτονήσω.... Μου φαίνονται μεγάλες οι αποκλίσεις αλλα θα δουμε.... Click για ανάπτυξη... Χημικός μηχανικός είναι απίστευτη δουλειά αλλά η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της! Αν δεν περάσεις να πας Σκωτία να το σπουδάσεις! Εκεί έχουν πετρέλαιο και το εκμεταλλεύονται.. Όχι σαν εδώ! Η απορρόφηση είναι 100% και οι μισθοί για τέτοια στελέχη παχουλοί! Καλή επιτυχία! Σόρρυ για το οφ τόπικ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jen Νεοφερμένο μέλος Η jen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:12 Η jen έγραψε: #1.515 18-07-11 16:12 Με 18860 περίπου σε ποια Ιατρική πιστεύετε ότι περνάω; Τις έχω δηλώσει όλες εκτός από Λάρισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 john236 Νεοφερμένο μέλος Ο john236 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:16 Ο john236 έγραψε: #1.516 18-07-11 16:16 αθηνα η θεσσαλονικη δεν περνας σιγουρα.η πατρα η κρητη η θρακη(πατρα το πιο πιθανο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:19 Η Μαρια43 έγραψε: #1.517 18-07-11 16:19 Εκτιμησεις καθολου για φιλολογια και ιστορικο- αρχαιολογικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jen Νεοφερμένο μέλος Η jen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:25 Η jen έγραψε: #1.518 18-07-11 16:25 ναι ξέρω πωϛ αθήνα η θεσσαλονικη δεν περναωεννουσα ποια από τιϛ υπόλοιπεϛ μπορεί να πιασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 tzenaki93 Νεοφερμένο μέλος Η tzenaki93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:29 Η tzenaki93: #1.519 18-07-11 16:29 Παιδιά τελευταίες εκτιμήσεις από καμιά εφημερίδα έχουμε?(εκτός από τον εξιδανικευμένο Κουτρουμπέλη Όχι ότι εμπιστεύομαι τις εφημερίδες απόλυτα..έτσι να περάσω την ώρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:38 Ο red span έγραψε: #1.520 18-07-11 16:38 Μιλοντας με την ομαδα τον Νο1 αναλυτων Βασεων (Κατσικας-Κοτρουμπελης-Στρατηγακης-ΠΑΤΣΗΣ),εβγαλα το συμπερασμα οτι δεν ξερουν τι τους γινετε,διοτι γινετε να τα κανουν με στατιστικη και να εχουν τοσες μεγαλες αποκλισεις μεταξυ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris1993 ScarletFox theo93 alexacker Nick0007 Katerinaki13 eukleidhs1821 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Αυτό είπα και εγώ πριν λίγο!! Εννοεί ότι είμαι πολύ καλός σε αυτά! Χαίρομαι που αισθάνεσαι καλύτερα...ζήσε τις διακοπές σου και εδώ θα είμαστε πάλι σε 1 μήνα! ΥΓ.Θέλω να τονίσω ότι ήμουν ο μόνος που έπεσα τόσο μέσα στις εκτιμήσεις χωρίς κάν να έχω κλιμάκωση ΓΒΠ , παρα μόνο στατιστικά επίδοσης στο κάθε μάθημα! [και με βγάζαν οι περισσότεροι τρελό-υπερβολικό] Click για ανάπτυξη... Εγω παντως σε ευχαριστω πολυ και θεωρω οτι εισαι πολυ λογικο ατομο.!! και οσοι σε λενε τρελο-υπερβολικο μαλλον σε λενε γιατι δεν τους αρεσουν αυτα που τους λες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:02 Ο Chris1993: #1.508 18-07-11 15:02 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Στην ΑΣΟΕΕ μα στατιστικη θα ασχοληθεις? Γιατι μαλλον τοχεις. (σοβαρολογω) Click για ανάπτυξη... Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων ή Οικονομικών Επιστημών (με το καλό)! Ευχαριστώ Απλώς,θέλω να ασχοληθώ με τα οικονομικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:10 Ο Polkiu έγραψε: #1.509 18-07-11 15:10 Για το Χημικό Μηχανικό ΕΜΠ έχω δει στο edu4u 17930 σε μια εφημερίδα 17700 ενώ σε μία φωτογραφία σε μία προηγούμενη σε αυτό το τόπικ 18040.. Θα τρελαθώ . Έχω βγάλει 18038 και αν ισχύει το τελευταίο σενάριο θα αυτοκτονήσω.... Μου φαίνονται μεγάλες οι αποκλίσεις αλλα θα δουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:23 Ο mr.thewritikos: #1.510 18-07-11 15:23 εν το μεταξύ μόνο το edu4u μπήκε στον κόπο να βγάλει εκτιμήσεις και για τις σχολές με ειδικά μαθήματα....όλοι οι άλλοι μούγκα...!!!! εμείς ψυχή δεν έχουμε??? στο πηγάδι κατουρήσαμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:33 Ο Johnnaousa: #1.511 18-07-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από mr.thewritikos: εν το μεταξύ μόνο το edu4u μπήκε στον κόπο να βγάλει εκτιμήσεις και για τις σχολές με ειδικά μαθήματα....όλοι οι άλλοι μούγκα...!!!! εμείς ψυχή δεν έχουμε??? στο πηγάδι κατουρήσαμε??? Click για ανάπτυξη... ε μονο και μονο απο αυτο φαινεται οτι το συγκεκριμενο σαιτ εκανε την πιο σοβαρη δουλεια και ας λενε οτι θελουν!!! ε οι εφημεριδες ασχολουνται μονο με νομικες ιατρικες τι να κανουμε δεν υπαρχουν αλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:54 Ο johanio έγραψε: #1.512 18-07-11 15:54 @Chris1993 Απαιτούμε να ακούσουμε τις νέες επίσημες προβλέψεις σου για τις Ιατρικές (ειδικά για Θεσσαλονίκη)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john236 Νεοφερμένο μέλος Ο john236 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:05 Ο john236 έγραψε: #1.513 18-07-11 16:05 χρηστο,ποσα μορια εχεις?γιατι και εγω θελω οργανωση και διοικηση της ασοεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2011 dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:08 Ο dragonver: #1.514 18-07-11 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Polkiuzxc: Για το Χημικό Μηχανικό ΕΜΠ έχω δει στο edu4u 17930 σε μια εφημερίδα 17700 ενώ σε μία φωτογραφία σε μία προηγούμενη σε αυτό το τόπικ 18040.. Θα τρελαθώ . Έχω βγάλει 18038 και αν ισχύει το τελευταίο σενάριο θα αυτοκτονήσω.... Μου φαίνονται μεγάλες οι αποκλίσεις αλλα θα δουμε.... Click για ανάπτυξη... Χημικός μηχανικός είναι απίστευτη δουλειά αλλά η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της! Αν δεν περάσεις να πας Σκωτία να το σπουδάσεις! Εκεί έχουν πετρέλαιο και το εκμεταλλεύονται.. Όχι σαν εδώ! Η απορρόφηση είναι 100% και οι μισθοί για τέτοια στελέχη παχουλοί! Καλή επιτυχία! Σόρρυ για το οφ τόπικ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jen Νεοφερμένο μέλος Η jen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:12 Η jen έγραψε: #1.515 18-07-11 16:12 Με 18860 περίπου σε ποια Ιατρική πιστεύετε ότι περνάω; Τις έχω δηλώσει όλες εκτός από Λάρισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 john236 Νεοφερμένο μέλος Ο john236 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:16 Ο john236 έγραψε: #1.516 18-07-11 16:16 αθηνα η θεσσαλονικη δεν περνας σιγουρα.η πατρα η κρητη η θρακη(πατρα το πιο πιθανο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:19 Η Μαρια43 έγραψε: #1.517 18-07-11 16:19 Εκτιμησεις καθολου για φιλολογια και ιστορικο- αρχαιολογικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jen Νεοφερμένο μέλος Η jen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:25 Η jen έγραψε: #1.518 18-07-11 16:25 ναι ξέρω πωϛ αθήνα η θεσσαλονικη δεν περναωεννουσα ποια από τιϛ υπόλοιπεϛ μπορεί να πιασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 tzenaki93 Νεοφερμένο μέλος Η tzenaki93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:29 Η tzenaki93: #1.519 18-07-11 16:29 Παιδιά τελευταίες εκτιμήσεις από καμιά εφημερίδα έχουμε?(εκτός από τον εξιδανικευμένο Κουτρουμπέλη Όχι ότι εμπιστεύομαι τις εφημερίδες απόλυτα..έτσι να περάσω την ώρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:38 Ο red span έγραψε: #1.520 18-07-11 16:38 Μιλοντας με την ομαδα τον Νο1 αναλυτων Βασεων (Κατσικας-Κοτρουμπελης-Στρατηγακης-ΠΑΤΣΗΣ),εβγαλα το συμπερασμα οτι δεν ξερουν τι τους γινετε,διοτι γινετε να τα κανουν με στατιστικη και να εχουν τοσες μεγαλες αποκλισεις μεταξυ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris1993 ScarletFox theo93 alexacker Nick0007 Katerinaki13 eukleidhs1821 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Στην ΑΣΟΕΕ μα στατιστικη θα ασχοληθεις? Γιατι μαλλον τοχεις. (σοβαρολογω) Click για ανάπτυξη... Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων ή Οικονομικών Επιστημών (με το καλό)! Ευχαριστώ Απλώς,θέλω να ασχοληθώ με τα οικονομικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polkiu Πολύ δραστήριο μέλος Ο Polkiu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 829 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:10 Ο Polkiu έγραψε: #1.509 18-07-11 15:10 Για το Χημικό Μηχανικό ΕΜΠ έχω δει στο edu4u 17930 σε μια εφημερίδα 17700 ενώ σε μία φωτογραφία σε μία προηγούμενη σε αυτό το τόπικ 18040.. Θα τρελαθώ . Έχω βγάλει 18038 και αν ισχύει το τελευταίο σενάριο θα αυτοκτονήσω.... Μου φαίνονται μεγάλες οι αποκλίσεις αλλα θα δουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:23 Ο mr.thewritikos: #1.510 18-07-11 15:23 εν το μεταξύ μόνο το edu4u μπήκε στον κόπο να βγάλει εκτιμήσεις και για τις σχολές με ειδικά μαθήματα....όλοι οι άλλοι μούγκα...!!!! εμείς ψυχή δεν έχουμε??? στο πηγάδι κατουρήσαμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:33 Ο Johnnaousa: #1.511 18-07-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από mr.thewritikos: εν το μεταξύ μόνο το edu4u μπήκε στον κόπο να βγάλει εκτιμήσεις και για τις σχολές με ειδικά μαθήματα....όλοι οι άλλοι μούγκα...!!!! εμείς ψυχή δεν έχουμε??? στο πηγάδι κατουρήσαμε??? Click για ανάπτυξη... ε μονο και μονο απο αυτο φαινεται οτι το συγκεκριμενο σαιτ εκανε την πιο σοβαρη δουλεια και ας λενε οτι θελουν!!! ε οι εφημεριδες ασχολουνται μονο με νομικες ιατρικες τι να κανουμε δεν υπαρχουν αλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:54 Ο johanio έγραψε: #1.512 18-07-11 15:54 @Chris1993 Απαιτούμε να ακούσουμε τις νέες επίσημες προβλέψεις σου για τις Ιατρικές (ειδικά για Θεσσαλονίκη)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john236 Νεοφερμένο μέλος Ο john236 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:05 Ο john236 έγραψε: #1.513 18-07-11 16:05 χρηστο,ποσα μορια εχεις?γιατι και εγω θελω οργανωση και διοικηση της ασοεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2011 dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:08 Ο dragonver: #1.514 18-07-11 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Polkiuzxc: Για το Χημικό Μηχανικό ΕΜΠ έχω δει στο edu4u 17930 σε μια εφημερίδα 17700 ενώ σε μία φωτογραφία σε μία προηγούμενη σε αυτό το τόπικ 18040.. Θα τρελαθώ . Έχω βγάλει 18038 και αν ισχύει το τελευταίο σενάριο θα αυτοκτονήσω.... Μου φαίνονται μεγάλες οι αποκλίσεις αλλα θα δουμε.... Click για ανάπτυξη... Χημικός μηχανικός είναι απίστευτη δουλειά αλλά η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της! Αν δεν περάσεις να πας Σκωτία να το σπουδάσεις! Εκεί έχουν πετρέλαιο και το εκμεταλλεύονται.. Όχι σαν εδώ! Η απορρόφηση είναι 100% και οι μισθοί για τέτοια στελέχη παχουλοί! Καλή επιτυχία! Σόρρυ για το οφ τόπικ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jen Νεοφερμένο μέλος Η jen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:12 Η jen έγραψε: #1.515 18-07-11 16:12 Με 18860 περίπου σε ποια Ιατρική πιστεύετε ότι περνάω; Τις έχω δηλώσει όλες εκτός από Λάρισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 john236 Νεοφερμένο μέλος Ο john236 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:16 Ο john236 έγραψε: #1.516 18-07-11 16:16 αθηνα η θεσσαλονικη δεν περνας σιγουρα.η πατρα η κρητη η θρακη(πατρα το πιο πιθανο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:19 Η Μαρια43 έγραψε: #1.517 18-07-11 16:19 Εκτιμησεις καθολου για φιλολογια και ιστορικο- αρχαιολογικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jen Νεοφερμένο μέλος Η jen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:25 Η jen έγραψε: #1.518 18-07-11 16:25 ναι ξέρω πωϛ αθήνα η θεσσαλονικη δεν περναωεννουσα ποια από τιϛ υπόλοιπεϛ μπορεί να πιασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 tzenaki93 Νεοφερμένο μέλος Η tzenaki93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:29 Η tzenaki93: #1.519 18-07-11 16:29 Παιδιά τελευταίες εκτιμήσεις από καμιά εφημερίδα έχουμε?(εκτός από τον εξιδανικευμένο Κουτρουμπέλη Όχι ότι εμπιστεύομαι τις εφημερίδες απόλυτα..έτσι να περάσω την ώρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:38 Ο red span έγραψε: #1.520 18-07-11 16:38 Μιλοντας με την ομαδα τον Νο1 αναλυτων Βασεων (Κατσικας-Κοτρουμπελης-Στρατηγακης-ΠΑΤΣΗΣ),εβγαλα το συμπερασμα οτι δεν ξερουν τι τους γινετε,διοτι γινετε να τα κανουν με στατιστικη και να εχουν τοσες μεγαλες αποκλισεις μεταξυ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris1993 ScarletFox theo93 alexacker Nick0007 Katerinaki13 eukleidhs1821 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για το Χημικό Μηχανικό ΕΜΠ έχω δει στο edu4u 17930 σε μια εφημερίδα 17700 ενώ σε μία φωτογραφία σε μία προηγούμενη σε αυτό το τόπικ 18040.. Θα τρελαθώ . Έχω βγάλει 18038 και αν ισχύει το τελευταίο σενάριο θα αυτοκτονήσω.... Μου φαίνονται μεγάλες οι αποκλίσεις αλλα θα δουμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mr.thewritikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:23 Ο mr.thewritikos: #1.510 18-07-11 15:23 εν το μεταξύ μόνο το edu4u μπήκε στον κόπο να βγάλει εκτιμήσεις και για τις σχολές με ειδικά μαθήματα....όλοι οι άλλοι μούγκα...!!!! εμείς ψυχή δεν έχουμε??? στο πηγάδι κατουρήσαμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:33 Ο Johnnaousa: #1.511 18-07-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από mr.thewritikos: εν το μεταξύ μόνο το edu4u μπήκε στον κόπο να βγάλει εκτιμήσεις και για τις σχολές με ειδικά μαθήματα....όλοι οι άλλοι μούγκα...!!!! εμείς ψυχή δεν έχουμε??? στο πηγάδι κατουρήσαμε??? Click για ανάπτυξη... ε μονο και μονο απο αυτο φαινεται οτι το συγκεκριμενο σαιτ εκανε την πιο σοβαρη δουλεια και ας λενε οτι θελουν!!! ε οι εφημεριδες ασχολουνται μονο με νομικες ιατρικες τι να κανουμε δεν υπαρχουν αλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:54 Ο johanio έγραψε: #1.512 18-07-11 15:54 @Chris1993 Απαιτούμε να ακούσουμε τις νέες επίσημες προβλέψεις σου για τις Ιατρικές (ειδικά για Θεσσαλονίκη)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john236 Νεοφερμένο μέλος Ο john236 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:05 Ο john236 έγραψε: #1.513 18-07-11 16:05 χρηστο,ποσα μορια εχεις?γιατι και εγω θελω οργανωση και διοικηση της ασοεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2011 dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:08 Ο dragonver: #1.514 18-07-11 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Polkiuzxc: Για το Χημικό Μηχανικό ΕΜΠ έχω δει στο edu4u 17930 σε μια εφημερίδα 17700 ενώ σε μία φωτογραφία σε μία προηγούμενη σε αυτό το τόπικ 18040.. Θα τρελαθώ . Έχω βγάλει 18038 και αν ισχύει το τελευταίο σενάριο θα αυτοκτονήσω.... Μου φαίνονται μεγάλες οι αποκλίσεις αλλα θα δουμε.... Click για ανάπτυξη... Χημικός μηχανικός είναι απίστευτη δουλειά αλλά η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της! Αν δεν περάσεις να πας Σκωτία να το σπουδάσεις! Εκεί έχουν πετρέλαιο και το εκμεταλλεύονται.. Όχι σαν εδώ! Η απορρόφηση είναι 100% και οι μισθοί για τέτοια στελέχη παχουλοί! Καλή επιτυχία! Σόρρυ για το οφ τόπικ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jen Νεοφερμένο μέλος Η jen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:12 Η jen έγραψε: #1.515 18-07-11 16:12 Με 18860 περίπου σε ποια Ιατρική πιστεύετε ότι περνάω; Τις έχω δηλώσει όλες εκτός από Λάρισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 john236 Νεοφερμένο μέλος Ο john236 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:16 Ο john236 έγραψε: #1.516 18-07-11 16:16 αθηνα η θεσσαλονικη δεν περνας σιγουρα.η πατρα η κρητη η θρακη(πατρα το πιο πιθανο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:19 Η Μαρια43 έγραψε: #1.517 18-07-11 16:19 Εκτιμησεις καθολου για φιλολογια και ιστορικο- αρχαιολογικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jen Νεοφερμένο μέλος Η jen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:25 Η jen έγραψε: #1.518 18-07-11 16:25 ναι ξέρω πωϛ αθήνα η θεσσαλονικη δεν περναωεννουσα ποια από τιϛ υπόλοιπεϛ μπορεί να πιασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 tzenaki93 Νεοφερμένο μέλος Η tzenaki93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:29 Η tzenaki93: #1.519 18-07-11 16:29 Παιδιά τελευταίες εκτιμήσεις από καμιά εφημερίδα έχουμε?(εκτός από τον εξιδανικευμένο Κουτρουμπέλη Όχι ότι εμπιστεύομαι τις εφημερίδες απόλυτα..έτσι να περάσω την ώρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:38 Ο red span έγραψε: #1.520 18-07-11 16:38 Μιλοντας με την ομαδα τον Νο1 αναλυτων Βασεων (Κατσικας-Κοτρουμπελης-Στρατηγακης-ΠΑΤΣΗΣ),εβγαλα το συμπερασμα οτι δεν ξερουν τι τους γινετε,διοτι γινετε να τα κανουν με στατιστικη και να εχουν τοσες μεγαλες αποκλισεις μεταξυ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris1993 ScarletFox theo93 alexacker Nick0007 Katerinaki13 eukleidhs1821 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εν το μεταξύ μόνο το edu4u μπήκε στον κόπο να βγάλει εκτιμήσεις και για τις σχολές με ειδικά μαθήματα....όλοι οι άλλοι μούγκα...!!!! εμείς ψυχή δεν έχουμε??? στο πηγάδι κατουρήσαμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:33 Ο Johnnaousa: #1.511 18-07-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από mr.thewritikos: εν το μεταξύ μόνο το edu4u μπήκε στον κόπο να βγάλει εκτιμήσεις και για τις σχολές με ειδικά μαθήματα....όλοι οι άλλοι μούγκα...!!!! εμείς ψυχή δεν έχουμε??? στο πηγάδι κατουρήσαμε??? Click για ανάπτυξη... ε μονο και μονο απο αυτο φαινεται οτι το συγκεκριμενο σαιτ εκανε την πιο σοβαρη δουλεια και ας λενε οτι θελουν!!! ε οι εφημεριδες ασχολουνται μονο με νομικες ιατρικες τι να κανουμε δεν υπαρχουν αλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:54 Ο johanio έγραψε: #1.512 18-07-11 15:54 @Chris1993 Απαιτούμε να ακούσουμε τις νέες επίσημες προβλέψεις σου για τις Ιατρικές (ειδικά για Θεσσαλονίκη)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john236 Νεοφερμένο μέλος Ο john236 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:05 Ο john236 έγραψε: #1.513 18-07-11 16:05 χρηστο,ποσα μορια εχεις?γιατι και εγω θελω οργανωση και διοικηση της ασοεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2011 dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:08 Ο dragonver: #1.514 18-07-11 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Polkiuzxc: Για το Χημικό Μηχανικό ΕΜΠ έχω δει στο edu4u 17930 σε μια εφημερίδα 17700 ενώ σε μία φωτογραφία σε μία προηγούμενη σε αυτό το τόπικ 18040.. Θα τρελαθώ . Έχω βγάλει 18038 και αν ισχύει το τελευταίο σενάριο θα αυτοκτονήσω.... Μου φαίνονται μεγάλες οι αποκλίσεις αλλα θα δουμε.... Click για ανάπτυξη... Χημικός μηχανικός είναι απίστευτη δουλειά αλλά η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της! Αν δεν περάσεις να πας Σκωτία να το σπουδάσεις! Εκεί έχουν πετρέλαιο και το εκμεταλλεύονται.. Όχι σαν εδώ! Η απορρόφηση είναι 100% και οι μισθοί για τέτοια στελέχη παχουλοί! Καλή επιτυχία! Σόρρυ για το οφ τόπικ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jen Νεοφερμένο μέλος Η jen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:12 Η jen έγραψε: #1.515 18-07-11 16:12 Με 18860 περίπου σε ποια Ιατρική πιστεύετε ότι περνάω; Τις έχω δηλώσει όλες εκτός από Λάρισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 john236 Νεοφερμένο μέλος Ο john236 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:16 Ο john236 έγραψε: #1.516 18-07-11 16:16 αθηνα η θεσσαλονικη δεν περνας σιγουρα.η πατρα η κρητη η θρακη(πατρα το πιο πιθανο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:19 Η Μαρια43 έγραψε: #1.517 18-07-11 16:19 Εκτιμησεις καθολου για φιλολογια και ιστορικο- αρχαιολογικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jen Νεοφερμένο μέλος Η jen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:25 Η jen έγραψε: #1.518 18-07-11 16:25 ναι ξέρω πωϛ αθήνα η θεσσαλονικη δεν περναωεννουσα ποια από τιϛ υπόλοιπεϛ μπορεί να πιασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 tzenaki93 Νεοφερμένο μέλος Η tzenaki93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:29 Η tzenaki93: #1.519 18-07-11 16:29 Παιδιά τελευταίες εκτιμήσεις από καμιά εφημερίδα έχουμε?(εκτός από τον εξιδανικευμένο Κουτρουμπέλη Όχι ότι εμπιστεύομαι τις εφημερίδες απόλυτα..έτσι να περάσω την ώρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:38 Ο red span έγραψε: #1.520 18-07-11 16:38 Μιλοντας με την ομαδα τον Νο1 αναλυτων Βασεων (Κατσικας-Κοτρουμπελης-Στρατηγακης-ΠΑΤΣΗΣ),εβγαλα το συμπερασμα οτι δεν ξερουν τι τους γινετε,διοτι γινετε να τα κανουν με στατιστικη και να εχουν τοσες μεγαλες αποκλισεις μεταξυ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris1993 ScarletFox theo93 alexacker Nick0007 Katerinaki13 eukleidhs1821 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mr.thewritikos: εν το μεταξύ μόνο το edu4u μπήκε στον κόπο να βγάλει εκτιμήσεις και για τις σχολές με ειδικά μαθήματα....όλοι οι άλλοι μούγκα...!!!! εμείς ψυχή δεν έχουμε??? στο πηγάδι κατουρήσαμε??? Click για ανάπτυξη... ε μονο και μονο απο αυτο φαινεται οτι το συγκεκριμενο σαιτ εκανε την πιο σοβαρη δουλεια και ας λενε οτι θελουν!!! ε οι εφημεριδες ασχολουνται μονο με νομικες ιατρικες τι να κανουμε δεν υπαρχουν αλλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 15:54 Ο johanio έγραψε: #1.512 18-07-11 15:54 @Chris1993 Απαιτούμε να ακούσουμε τις νέες επίσημες προβλέψεις σου για τις Ιατρικές (ειδικά για Θεσσαλονίκη)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john236 Νεοφερμένο μέλος Ο john236 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:05 Ο john236 έγραψε: #1.513 18-07-11 16:05 χρηστο,ποσα μορια εχεις?γιατι και εγω θελω οργανωση και διοικηση της ασοεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2011 dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:08 Ο dragonver: #1.514 18-07-11 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Polkiuzxc: Για το Χημικό Μηχανικό ΕΜΠ έχω δει στο edu4u 17930 σε μια εφημερίδα 17700 ενώ σε μία φωτογραφία σε μία προηγούμενη σε αυτό το τόπικ 18040.. Θα τρελαθώ . Έχω βγάλει 18038 και αν ισχύει το τελευταίο σενάριο θα αυτοκτονήσω.... Μου φαίνονται μεγάλες οι αποκλίσεις αλλα θα δουμε.... Click για ανάπτυξη... Χημικός μηχανικός είναι απίστευτη δουλειά αλλά η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της! Αν δεν περάσεις να πας Σκωτία να το σπουδάσεις! Εκεί έχουν πετρέλαιο και το εκμεταλλεύονται.. Όχι σαν εδώ! Η απορρόφηση είναι 100% και οι μισθοί για τέτοια στελέχη παχουλοί! Καλή επιτυχία! Σόρρυ για το οφ τόπικ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jen Νεοφερμένο μέλος Η jen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:12 Η jen έγραψε: #1.515 18-07-11 16:12 Με 18860 περίπου σε ποια Ιατρική πιστεύετε ότι περνάω; Τις έχω δηλώσει όλες εκτός από Λάρισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 john236 Νεοφερμένο μέλος Ο john236 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:16 Ο john236 έγραψε: #1.516 18-07-11 16:16 αθηνα η θεσσαλονικη δεν περνας σιγουρα.η πατρα η κρητη η θρακη(πατρα το πιο πιθανο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:19 Η Μαρια43 έγραψε: #1.517 18-07-11 16:19 Εκτιμησεις καθολου για φιλολογια και ιστορικο- αρχαιολογικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jen Νεοφερμένο μέλος Η jen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:25 Η jen έγραψε: #1.518 18-07-11 16:25 ναι ξέρω πωϛ αθήνα η θεσσαλονικη δεν περναωεννουσα ποια από τιϛ υπόλοιπεϛ μπορεί να πιασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 tzenaki93 Νεοφερμένο μέλος Η tzenaki93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:29 Η tzenaki93: #1.519 18-07-11 16:29 Παιδιά τελευταίες εκτιμήσεις από καμιά εφημερίδα έχουμε?(εκτός από τον εξιδανικευμένο Κουτρουμπέλη Όχι ότι εμπιστεύομαι τις εφημερίδες απόλυτα..έτσι να περάσω την ώρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:38 Ο red span έγραψε: #1.520 18-07-11 16:38 Μιλοντας με την ομαδα τον Νο1 αναλυτων Βασεων (Κατσικας-Κοτρουμπελης-Στρατηγακης-ΠΑΤΣΗΣ),εβγαλα το συμπερασμα οτι δεν ξερουν τι τους γινετε,διοτι γινετε να τα κανουν με στατιστικη και να εχουν τοσες μεγαλες αποκλισεις μεταξυ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris1993 ScarletFox theo93 alexacker Nick0007 Katerinaki13 eukleidhs1821 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@Chris1993 Απαιτούμε να ακούσουμε τις νέες επίσημες προβλέψεις σου για τις Ιατρικές (ειδικά για Θεσσαλονίκη)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
john236 Νεοφερμένο μέλος Ο john236 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:05 Ο john236 έγραψε: #1.513 18-07-11 16:05 χρηστο,ποσα μορια εχεις?γιατι και εγω θελω οργανωση και διοικηση της ασοεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2011 dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:08 Ο dragonver: #1.514 18-07-11 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Polkiuzxc: Για το Χημικό Μηχανικό ΕΜΠ έχω δει στο edu4u 17930 σε μια εφημερίδα 17700 ενώ σε μία φωτογραφία σε μία προηγούμενη σε αυτό το τόπικ 18040.. Θα τρελαθώ . Έχω βγάλει 18038 και αν ισχύει το τελευταίο σενάριο θα αυτοκτονήσω.... Μου φαίνονται μεγάλες οι αποκλίσεις αλλα θα δουμε.... Click για ανάπτυξη... Χημικός μηχανικός είναι απίστευτη δουλειά αλλά η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της! Αν δεν περάσεις να πας Σκωτία να το σπουδάσεις! Εκεί έχουν πετρέλαιο και το εκμεταλλεύονται.. Όχι σαν εδώ! Η απορρόφηση είναι 100% και οι μισθοί για τέτοια στελέχη παχουλοί! Καλή επιτυχία! Σόρρυ για το οφ τόπικ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jen Νεοφερμένο μέλος Η jen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:12 Η jen έγραψε: #1.515 18-07-11 16:12 Με 18860 περίπου σε ποια Ιατρική πιστεύετε ότι περνάω; Τις έχω δηλώσει όλες εκτός από Λάρισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 john236 Νεοφερμένο μέλος Ο john236 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:16 Ο john236 έγραψε: #1.516 18-07-11 16:16 αθηνα η θεσσαλονικη δεν περνας σιγουρα.η πατρα η κρητη η θρακη(πατρα το πιο πιθανο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:19 Η Μαρια43 έγραψε: #1.517 18-07-11 16:19 Εκτιμησεις καθολου για φιλολογια και ιστορικο- αρχαιολογικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jen Νεοφερμένο μέλος Η jen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:25 Η jen έγραψε: #1.518 18-07-11 16:25 ναι ξέρω πωϛ αθήνα η θεσσαλονικη δεν περναωεννουσα ποια από τιϛ υπόλοιπεϛ μπορεί να πιασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 tzenaki93 Νεοφερμένο μέλος Η tzenaki93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:29 Η tzenaki93: #1.519 18-07-11 16:29 Παιδιά τελευταίες εκτιμήσεις από καμιά εφημερίδα έχουμε?(εκτός από τον εξιδανικευμένο Κουτρουμπέλη Όχι ότι εμπιστεύομαι τις εφημερίδες απόλυτα..έτσι να περάσω την ώρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:38 Ο red span έγραψε: #1.520 18-07-11 16:38 Μιλοντας με την ομαδα τον Νο1 αναλυτων Βασεων (Κατσικας-Κοτρουμπελης-Στρατηγακης-ΠΑΤΣΗΣ),εβγαλα το συμπερασμα οτι δεν ξερουν τι τους γινετε,διοτι γινετε να τα κανουν με στατιστικη και να εχουν τοσες μεγαλες αποκλισεις μεταξυ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris1993 ScarletFox theo93 alexacker Nick0007 Katerinaki13 eukleidhs1821 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χρηστο,ποσα μορια εχεις?γιατι και εγω θελω οργανωση και διοικηση της ασοεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dragonver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dragonver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 175 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:08 Ο dragonver: #1.514 18-07-11 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Polkiuzxc: Για το Χημικό Μηχανικό ΕΜΠ έχω δει στο edu4u 17930 σε μια εφημερίδα 17700 ενώ σε μία φωτογραφία σε μία προηγούμενη σε αυτό το τόπικ 18040.. Θα τρελαθώ . Έχω βγάλει 18038 και αν ισχύει το τελευταίο σενάριο θα αυτοκτονήσω.... Μου φαίνονται μεγάλες οι αποκλίσεις αλλα θα δουμε.... Click για ανάπτυξη... Χημικός μηχανικός είναι απίστευτη δουλειά αλλά η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της! Αν δεν περάσεις να πας Σκωτία να το σπουδάσεις! Εκεί έχουν πετρέλαιο και το εκμεταλλεύονται.. Όχι σαν εδώ! Η απορρόφηση είναι 100% και οι μισθοί για τέτοια στελέχη παχουλοί! Καλή επιτυχία! Σόρρυ για το οφ τόπικ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jen Νεοφερμένο μέλος Η jen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:12 Η jen έγραψε: #1.515 18-07-11 16:12 Με 18860 περίπου σε ποια Ιατρική πιστεύετε ότι περνάω; Τις έχω δηλώσει όλες εκτός από Λάρισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 john236 Νεοφερμένο μέλος Ο john236 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:16 Ο john236 έγραψε: #1.516 18-07-11 16:16 αθηνα η θεσσαλονικη δεν περνας σιγουρα.η πατρα η κρητη η θρακη(πατρα το πιο πιθανο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:19 Η Μαρια43 έγραψε: #1.517 18-07-11 16:19 Εκτιμησεις καθολου για φιλολογια και ιστορικο- αρχαιολογικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jen Νεοφερμένο μέλος Η jen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:25 Η jen έγραψε: #1.518 18-07-11 16:25 ναι ξέρω πωϛ αθήνα η θεσσαλονικη δεν περναωεννουσα ποια από τιϛ υπόλοιπεϛ μπορεί να πιασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 tzenaki93 Νεοφερμένο μέλος Η tzenaki93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:29 Η tzenaki93: #1.519 18-07-11 16:29 Παιδιά τελευταίες εκτιμήσεις από καμιά εφημερίδα έχουμε?(εκτός από τον εξιδανικευμένο Κουτρουμπέλη Όχι ότι εμπιστεύομαι τις εφημερίδες απόλυτα..έτσι να περάσω την ώρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:38 Ο red span έγραψε: #1.520 18-07-11 16:38 Μιλοντας με την ομαδα τον Νο1 αναλυτων Βασεων (Κατσικας-Κοτρουμπελης-Στρατηγακης-ΠΑΤΣΗΣ),εβγαλα το συμπερασμα οτι δεν ξερουν τι τους γινετε,διοτι γινετε να τα κανουν με στατιστικη και να εχουν τοσες μεγαλες αποκλισεις μεταξυ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris1993 ScarletFox theo93 alexacker Nick0007 Katerinaki13 eukleidhs1821 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Polkiuzxc: Για το Χημικό Μηχανικό ΕΜΠ έχω δει στο edu4u 17930 σε μια εφημερίδα 17700 ενώ σε μία φωτογραφία σε μία προηγούμενη σε αυτό το τόπικ 18040.. Θα τρελαθώ . Έχω βγάλει 18038 και αν ισχύει το τελευταίο σενάριο θα αυτοκτονήσω.... Μου φαίνονται μεγάλες οι αποκλίσεις αλλα θα δουμε.... Click για ανάπτυξη... Χημικός μηχανικός είναι απίστευτη δουλειά αλλά η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της! Αν δεν περάσεις να πας Σκωτία να το σπουδάσεις! Εκεί έχουν πετρέλαιο και το εκμεταλλεύονται.. Όχι σαν εδώ! Η απορρόφηση είναι 100% και οι μισθοί για τέτοια στελέχη παχουλοί! Καλή επιτυχία! Σόρρυ για το οφ τόπικ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jen Νεοφερμένο μέλος Η jen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:12 Η jen έγραψε: #1.515 18-07-11 16:12 Με 18860 περίπου σε ποια Ιατρική πιστεύετε ότι περνάω; Τις έχω δηλώσει όλες εκτός από Λάρισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 john236 Νεοφερμένο μέλος Ο john236 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:16 Ο john236 έγραψε: #1.516 18-07-11 16:16 αθηνα η θεσσαλονικη δεν περνας σιγουρα.η πατρα η κρητη η θρακη(πατρα το πιο πιθανο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:19 Η Μαρια43 έγραψε: #1.517 18-07-11 16:19 Εκτιμησεις καθολου για φιλολογια και ιστορικο- αρχαιολογικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jen Νεοφερμένο μέλος Η jen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:25 Η jen έγραψε: #1.518 18-07-11 16:25 ναι ξέρω πωϛ αθήνα η θεσσαλονικη δεν περναωεννουσα ποια από τιϛ υπόλοιπεϛ μπορεί να πιασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 tzenaki93 Νεοφερμένο μέλος Η tzenaki93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:29 Η tzenaki93: #1.519 18-07-11 16:29 Παιδιά τελευταίες εκτιμήσεις από καμιά εφημερίδα έχουμε?(εκτός από τον εξιδανικευμένο Κουτρουμπέλη Όχι ότι εμπιστεύομαι τις εφημερίδες απόλυτα..έτσι να περάσω την ώρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:38 Ο red span έγραψε: #1.520 18-07-11 16:38 Μιλοντας με την ομαδα τον Νο1 αναλυτων Βασεων (Κατσικας-Κοτρουμπελης-Στρατηγακης-ΠΑΤΣΗΣ),εβγαλα το συμπερασμα οτι δεν ξερουν τι τους γινετε,διοτι γινετε να τα κανουν με στατιστικη και να εχουν τοσες μεγαλες αποκλισεις μεταξυ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris1993 ScarletFox theo93 alexacker Nick0007 Katerinaki13 eukleidhs1821 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με 18860 περίπου σε ποια Ιατρική πιστεύετε ότι περνάω; Τις έχω δηλώσει όλες εκτός από Λάρισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
john236 Νεοφερμένο μέλος Ο john236 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:16 Ο john236 έγραψε: #1.516 18-07-11 16:16 αθηνα η θεσσαλονικη δεν περνας σιγουρα.η πατρα η κρητη η θρακη(πατρα το πιο πιθανο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:19 Η Μαρια43 έγραψε: #1.517 18-07-11 16:19 Εκτιμησεις καθολου για φιλολογια και ιστορικο- αρχαιολογικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jen Νεοφερμένο μέλος Η jen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:25 Η jen έγραψε: #1.518 18-07-11 16:25 ναι ξέρω πωϛ αθήνα η θεσσαλονικη δεν περναωεννουσα ποια από τιϛ υπόλοιπεϛ μπορεί να πιασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 tzenaki93 Νεοφερμένο μέλος Η tzenaki93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:29 Η tzenaki93: #1.519 18-07-11 16:29 Παιδιά τελευταίες εκτιμήσεις από καμιά εφημερίδα έχουμε?(εκτός από τον εξιδανικευμένο Κουτρουμπέλη Όχι ότι εμπιστεύομαι τις εφημερίδες απόλυτα..έτσι να περάσω την ώρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:38 Ο red span έγραψε: #1.520 18-07-11 16:38 Μιλοντας με την ομαδα τον Νο1 αναλυτων Βασεων (Κατσικας-Κοτρουμπελης-Στρατηγακης-ΠΑΤΣΗΣ),εβγαλα το συμπερασμα οτι δεν ξερουν τι τους γινετε,διοτι γινετε να τα κανουν με στατιστικη και να εχουν τοσες μεγαλες αποκλισεις μεταξυ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris1993 ScarletFox theo93 alexacker Nick0007 Katerinaki13 eukleidhs1821 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αθηνα η θεσσαλονικη δεν περνας σιγουρα.η πατρα η κρητη η θρακη(πατρα το πιο πιθανο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:19 Η Μαρια43 έγραψε: #1.517 18-07-11 16:19 Εκτιμησεις καθολου για φιλολογια και ιστορικο- αρχαιολογικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jen Νεοφερμένο μέλος Η jen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:25 Η jen έγραψε: #1.518 18-07-11 16:25 ναι ξέρω πωϛ αθήνα η θεσσαλονικη δεν περναωεννουσα ποια από τιϛ υπόλοιπεϛ μπορεί να πιασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 tzenaki93 Νεοφερμένο μέλος Η tzenaki93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:29 Η tzenaki93: #1.519 18-07-11 16:29 Παιδιά τελευταίες εκτιμήσεις από καμιά εφημερίδα έχουμε?(εκτός από τον εξιδανικευμένο Κουτρουμπέλη Όχι ότι εμπιστεύομαι τις εφημερίδες απόλυτα..έτσι να περάσω την ώρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:38 Ο red span έγραψε: #1.520 18-07-11 16:38 Μιλοντας με την ομαδα τον Νο1 αναλυτων Βασεων (Κατσικας-Κοτρουμπελης-Στρατηγακης-ΠΑΤΣΗΣ),εβγαλα το συμπερασμα οτι δεν ξερουν τι τους γινετε,διοτι γινετε να τα κανουν με στατιστικη και να εχουν τοσες μεγαλες αποκλισεις μεταξυ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris1993 ScarletFox theo93 alexacker Nick0007 Katerinaki13 eukleidhs1821 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εκτιμησεις καθολου για φιλολογια και ιστορικο- αρχαιολογικο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jen Νεοφερμένο μέλος Η jen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:25 Η jen έγραψε: #1.518 18-07-11 16:25 ναι ξέρω πωϛ αθήνα η θεσσαλονικη δεν περναωεννουσα ποια από τιϛ υπόλοιπεϛ μπορεί να πιασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 tzenaki93 Νεοφερμένο μέλος Η tzenaki93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:29 Η tzenaki93: #1.519 18-07-11 16:29 Παιδιά τελευταίες εκτιμήσεις από καμιά εφημερίδα έχουμε?(εκτός από τον εξιδανικευμένο Κουτρουμπέλη Όχι ότι εμπιστεύομαι τις εφημερίδες απόλυτα..έτσι να περάσω την ώρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:38 Ο red span έγραψε: #1.520 18-07-11 16:38 Μιλοντας με την ομαδα τον Νο1 αναλυτων Βασεων (Κατσικας-Κοτρουμπελης-Στρατηγακης-ΠΑΤΣΗΣ),εβγαλα το συμπερασμα οτι δεν ξερουν τι τους γινετε,διοτι γινετε να τα κανουν με στατιστικη και να εχουν τοσες μεγαλες αποκλισεις μεταξυ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Chris1993 ScarletFox theo93 alexacker Nick0007 Katerinaki13 eukleidhs1821 jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι ξέρω πωϛ αθήνα η θεσσαλονικη δεν περναωεννουσα ποια από τιϛ υπόλοιπεϛ μπορεί να πιασω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzenaki93 Νεοφερμένο μέλος Η tzenaki93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:29 Η tzenaki93: #1.519 18-07-11 16:29 Παιδιά τελευταίες εκτιμήσεις από καμιά εφημερίδα έχουμε?(εκτός από τον εξιδανικευμένο Κουτρουμπέλη Όχι ότι εμπιστεύομαι τις εφημερίδες απόλυτα..έτσι να περάσω την ώρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Ιουλίου 2011 red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:38 Ο red span έγραψε: #1.520 18-07-11 16:38 Μιλοντας με την ομαδα τον Νο1 αναλυτων Βασεων (Κατσικας-Κοτρουμπελης-Στρατηγακης-ΠΑΤΣΗΣ),εβγαλα το συμπερασμα οτι δεν ξερουν τι τους γινετε,διοτι γινετε να τα κανουν με στατιστικη και να εχουν τοσες μεγαλες αποκλισεις μεταξυ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Παιδιά τελευταίες εκτιμήσεις από καμιά εφημερίδα έχουμε?(εκτός από τον εξιδανικευμένο Κουτρουμπέλη Όχι ότι εμπιστεύομαι τις εφημερίδες απόλυτα..έτσι να περάσω την ώρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
red span Δραστήριο μέλος Ο ΧΑΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 407 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2011 στις 16:38 Ο red span έγραψε: #1.520 18-07-11 16:38 Μιλοντας με την ομαδα τον Νο1 αναλυτων Βασεων (Κατσικας-Κοτρουμπελης-Στρατηγακης-ΠΑΤΣΗΣ),εβγαλα το συμπερασμα οτι δεν ξερουν τι τους γινετε,διοτι γινετε να τα κανουν με στατιστικη και να εχουν τοσες μεγαλες αποκλισεις μεταξυ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιλοντας με την ομαδα τον Νο1 αναλυτων Βασεων (Κατσικας-Κοτρουμπελης-Στρατηγακης-ΠΑΤΣΗΣ),εβγαλα το συμπερασμα οτι δεν ξερουν τι τους γινετε,διοτι γινετε να τα κανουν με στατιστικη και να εχουν τοσες μεγαλες αποκλισεις μεταξυ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.