πιο πολύ για αυτό το είπα!!! Γενικά για τις εκτιμήσεις "κάποιων"Για να δούμε τώρα, δεν κάνω τον έξυπνο απλά να με γλιτώσω από περιττό κόπο και νεύρα προσπαθώ. Εδώ διαβάζουν και αλλάζουν ό,τι γράφω αναλυτικά, φαντάσου να μην εξηγούσα κιόλας.
οκ τότε!!!Δεν τα πήρα πάντως, απλά δε μπορώ να πετάω 7500 φατσούλες μετά από κάθε πρόταση, χαλάει και αυτό που θέλω να πω και ο τρόπος που θα το πω. Αλλά δεν τα πήρα really.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
astathmitos
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Dalian
Περιβόητο μέλος
Αυτό έλειπε, να μην πέσουν. Και η Νομική πού θα φτάσει? Στα 19.200??Πάλι πτώση των βάσεων στο 1ο πεδίο προβλέπουν;Τα ίδια λένε δύο χρόνια τώρα και πέφτουν έξω.
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
19200 οχι αλλα 19000 μπορειΑυτό έλειπε, να μην πέσουν. Και η Νομική πού θα φτάσει? Στα 19.200??
Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος
19200 οχι αλλα 19000 μπορει
Ούτε καν
Dalian
Περιβόητο μέλος
Καλά, καλά, we'll see.
nikos18
Νεοφερμένος
lefterisg
Εκκολαπτόμενο μέλος
erilesg
Δραστήριο μέλος
οποιων συνανταω μου λεει οτι τα τει απο πρωτο πεδιο ισως πεσουν κ 1000 μορια
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Κ μενα μου φαινεται πιθανον ναναι γυρω στα 19.000 μορια19200 οχι αλλα 19000 μπορει
mathitisp
Δραστήριο μέλος
Καλά ρε παιδιά, για αστυφυλάκων δεν είναι κανείς εδώ μέσα...?
Φετος αφου φανηκε τι αρχ..... ειναι οι αστυνομικοι, επεσε το ενδιαφερον....
(και δεν το λεω εγω.... δες πιανου προστατης ειναι ο αγιος αρτεμιος και θα καταλαβεις....)
Yannis92
Εκκολαπτόμενο μέλος
johanio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν και ειναι 2 Ιουλιου...Ξερουμε στο περιπου ποτε θα βγουν? Ενοω να περιμενουμε τελη Αυγουστου οπως καθε χρονια η και νωριτερα? (το ηλεκτρονικο μηχανογραφικο υποτιθεται οτι ειχε στοχο να βγουν και οι βασεις νωριτερα)
Πιστεύω πως η παράταση για Τροποποίηση των ειδικών κατηγοριών του μηχανογραφικού θα καθυστερήσει λίγο την διαδικασία.
Στην πολύ χειρότερη νομίζω πως αρχές Αυγούστου θα βγουν αν και θεωρώ πιθανότερες (από αυτά που μαθαίνω) τις 20-30 Ιουλίου.
Yannis92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πιστεύω πως η παράταση για Τροποποίηση των ειδικών κατηγοριών του μηχανογραφικού θα καθυστερήσει λίγο την διαδικασία.
Στην πολύ χειρότερη νομίζω πως αρχές Αυγούστου θα βγουν αν και θεωρώ πιθανότερες (από αυτά που μαθαίνω) τις 20-30 Ιουλίου.
Ναι και γω το ακουσω αυτο για τον Ιουλιο αλλα μου φανηκε λιγο ανορθοδοξο...Μακαρι!
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Ανορθοδοξο ,γιατι? Αφου ολα τελειωσαν νωριτερα εφετος .γιατι να μην βγουν νωριτερα κ οι βασεις?Ναι και γω το ακουσω αυτο για τον Ιουλιο αλλα μου φανηκε λιγο ανορθοδοξο...Μακαρι!
johanio
Εκκολαπτόμενο μέλος
astathmitos
Δραστήριο μέλος
Θεωρώ ότι νομικές και φιλολογίες θα μείνουν στα ίδια επίπεδα με μικρές αυξομειώσεις.Τα παιδαγωγικά θα συνεχίσουν την πτώση τους,ενώ στα υπόλοιπα τμήματα απο 15 έως 17χιλ μόρια θα υπάρξει άνοδος,κυρίως στα κεντρικά.Πρόβλεψη by astathmitosΑυτό έλειπε, να μην πέσουν. Και η Νομική πού θα φτάσει? Στα 19.200??
nikos18
Νεοφερμένος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
19200 οχι αλλα 19000 μπορει
Κ μενα μου φαινεται πιθανον ναναι γυρω στα 19.000 μορια
Οh, για calm down και οι 2 σας. Το οτι αυξηθηκε το ενδιαφερον δεν σημαινει οτι αυτοι που ενδιαφερονται για ΝΟΜΙΚΗ εχουν γραψει πανω απο 19.000 μορια, εγινε σφαγη και στη θεωρητικη. Στο σχολειο μου ο πιο ψηλος βαθμος ηταν στο 17.500, και η κοπελα που το ειχε ηταν για 18.500 στο νερο...οποτε relax. Οι νομικες στη χειροτερη θα μεινουν εκει που ειναι, αν ανεβει καποια νομιζω θα ειναι της Κομοτηνης.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.