Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οπως ειπα ξεκινω με πολυ καλη διαθεση και μου ειναι δυσκολο να παρεξηγησω καποιον !δε βασιζομαι σε τιποτα απλα ειχα εκ των προτερον αποφασισει να δηλωσω σαν να ειχα γραψει σε ολα 20!γι αυτο και πιστευω πως για ολους μας θα ηταν καλυτερα να συμπληρωσουμε το μηχανογραφικο προτου βγουν τα μορια...και οσο για τωρα, πραγματι ματαιοπονω καθως κανεις δεν ξερει τι μελλει γενεσθαι!μα για λιγο μονο...οι εξετασεις τελειωσαν και το μονο που θα κανω ειναι να δηλωσω κατι που ειχα επιλεξει απο καιρο...παντως φαινεται πως δεν πολυενδιαφερομαστε συνολικα για το επιπεδο των σπουδων!ειμαι απο πελοποννησο και για μενα ειναι δυσκολο, ομως απορω γιατι τα παιδια της μακεδονιας που εχουν την ευκαιρια δε δηλωνουν ιατρικη Ιωαννινων, που κατα γενικη ομολογια εχει απο τα καλυτερα τμηματα και το καλυτερο πανεπιστημιακο νοσοκομειο!αν μπορεις να τα σκεφτεσαι ολα αυτα ενω συμπληρωνεις (ή εχεις συμπληρωσει το μηχανογραφικο σου), τοτε μπραβο...σε συγχαιρω και σε θαυμαζω...εγω προσπαθω, αλλα εχω μεινει στη θεωρια μεχρι στιγμης...
Αιθεροβαμων δεν εισαι...και για να διορθωσω αυτο που ειπα πριν, δε θεωρω απιστευτο να περασεις εκει που θες...απλα εγω δε θα βασιζομουν σε αυτο...μη με παρεξηγησεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexandros451991
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχω 19225...υπαρχουν ελπιδες ιατρικη Αθηνων;;;;
Θεωρω ότι έχεις περάσει ήδη. Δεν θα εκπλαγω αν δω ιατρική Αθηνών κάτω απο τα 19200.
darkn1ck
Νεοφερμένος
Το θεμα δεν ειναι ποσοι εχουν δηλωσει στρατιωτικες αλλα ποσοι τις πιανουν(με βαση τις περσινες βασεις).Εξαλλου κοβονται αρκετοι στα ιατρικα,ψυχομετρικα και αθληματαας ειμαστε αισιοδοξοι!!!η ζωη ειναι ωραια, ο ηλιος ελλαδα δυνατος, οι θαλασσες γεματες και οι πανελληνιες τελειωσαν!!!ας διωξουμε πια τη μιζερια!οτι ειναι να γινει θα γινει...ομως αυτα που ειδα στο νομο μ μου επιτρεπουν να αποκλειω συνολικη αυξηση περα απο ελαχιστες εξαιρεσεις...σημειωτεον προβλεπω σφαγη σε στρατιωτικες!το 1/3 του σχολειου μας κ παραπανω εχει δηλωσει...
Chris1993
Περιβόητο μέλος
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
η θα μεινεις απεξω για λιγα μορια η θα κλεισεις την πορτα σου ευχομαι το δευτεροεχω 19225...υπαρχουν ελπιδες ιατρικη Αθηνων;;;;
Invisible.
Νεοφερμένος
Επίσης, το ΔΕΟΣ υπάρχει περίπτωση να πέσει 100 μόρια..?
ευχαριστώ..
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
ολα πιθανα ειναι για το πεμπτο πεδιο τα πραγματα ειναι θολαΥπάρχει περίπτωση στις αθηναικές σχολές του 5ου πεδίου να έχουμε καμία έκπληξη & να ανεβούν οι βάσεις τους..? (αναφέρωμαι στα ΑΕΙ..)
Επίσης, το ΔΕΟΣ υπάρχει περίπτωση να πέσει 100 μόρια..?
ευχαριστώ..
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mα τέτοια συνέβησαν και πέρυσιΑμα μας έρθουν όλοι οι Αθηναίοι που έμειναν για λίγο απέξω θα είμαστε για κλάματα loukritia
Και είχε και μια μικρούλα πτώση η Θεσσαλονίκη, με αυξημένους αριστούχους στη Βιολογία Κατεύθυνσης κιόλας!
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δες τα στατιστικά προηγούμενων ετών και δες και τα φετινά. Όπως το αντιλαμβάνομαι, άλλωστε, τα στατιστικά καθορίζουν τις βάσεις κι όχι την πτώση (αυτή καθ'εαυτή) των μορίων.Μικρουλα της ταξης των 30 μοριων...για να ειμαστε κ οι 2 μεσα θελουμε πτωση 65!!
Αλλά και Λάρισα να περάσω ευχαριστημένη θα είμαι, άλλωστε δήλωσα μόνο τις σχολές που ήθελα
Νίκος4
Εκκολαπτόμενο μέλος
mikrosp@oktsis
Νεοφερμένος
georgekod92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mikrosp@oktsis ελπίζω και πιστεύω πως θα γίνομαι κι εμείς συνάδελφοι. Υπομονή μέχρι την ανακοίνωση.
mikrosp@oktsis
Νεοφερμένος
georgekod92
Εκκολαπτόμενο μέλος
mikrosp@oktsis
Νεοφερμένος
georgekod92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.