!GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:26 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.921 25-08-10 00:26 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: σε περίπτωση αποτυχίας νομίζω βγάζει δύο μπάλες και ανάμεσα ένα σωλήνα Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:33 Ο Kostas Ped.: #2.922 25-08-10 00:33 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: σε περίπτωση αποτυχίας νομίζω βγάζει δύο μπάλες και ανάμεσα ένα σωλήνα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnmaris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kwnmaris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:33 Ο kwnmaris έγραψε: #2.923 25-08-10 00:33 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: σε περίπτωση αποτυχίας νομίζω βγάζει δύο μπάλες και ανάμεσα ένα σωλήνα Click για ανάπτυξη... αυτο θα βγαλει και εμενα αυριο..με μια σημειωση εισαι αποτυχημενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:35 Ο Kostas Ped.: #2.924 25-08-10 00:35 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: σε περίπτωση αποτυχίας νομίζω βγάζει δύο μπάλες και ανάμεσα ένα σωλήνα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris: αυτο θα βγαλει και εμενα αυριο..με μια σημειωση εισαι αποτυχημενος Click για ανάπτυξη... Μην εισαι τοσο απαισιοδοξος!Ποτε δεν ξερεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnmaris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kwnmaris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:37 Ο kwnmaris έγραψε: #2.925 25-08-10 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Kostas Ped.: Μην εισαι τοσο απαισιοδοξος!Ποτε δεν ξερεις! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω ηλικιακα περιθωρια πλεον καθως και αντοχες κακα τα ψεματα οσο μεγαλωνεις δυσκολευει και παρολο που σπουδασα δυστυχως δεν κερδισα κατι απλα εχασα το χρονο μου .Αλλα αστο μεγαλη ιστορια.εσεις πως πατε απο ανχος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:39 Η nevermind: #2.926 25-08-10 00:39 Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris: Δεν εχω ηλικιακα περιθωρια πλεον καθως και αντοχες κακα τα ψεματα οσο μεγαλωνεις δυσκολευει και παρολο που σπουδασα δυστυχως δεν κερδισα κατι απλα εχασα το χρονο μου .Αλλα αστο μεγαλη ιστορια.εσεις πως πατε απο ανχος? Click για ανάπτυξη... εγω το ξεπερασα το αγχος και με επιασε μια νυστα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnmaris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kwnmaris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:41 Ο kwnmaris έγραψε: #2.927 25-08-10 00:41 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω το ξεπερασα το αγχος και με επιασε μια νυστα τωρα... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχ και μενα θα βαλω να δω κων/νου και ελενης και θα ξεραθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:42 Ο Kostas Ped.: #2.928 25-08-10 00:42 Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris: Δεν εχω ηλικιακα περιθωρια πλεον καθως και αντοχες κακα τα ψεματα οσο μεγαλωνεις δυσκολευει και παρολο που σπουδασα δυστυχως δεν κερδισα κατι απλα εχασα το χρονο μου .Αλλα αστο μεγαλη ιστορια.εσεις πως πατε απο ανχος? Click για ανάπτυξη... Τι σπουδασες αν επιτρεπεται?Ξερω ειναι δυσκολα τα πραγματα και οσο στενευουν τα περιθωρια στον εργασιακο χωρο ολο και πιο ανχωμενους πολιτες θα βλεπουμε.Δυστυχως και γω και πολλοι αλλοι βλεπουμε το μελλον δυσοιωνο και αυτο ειναι κατι που μας στρεσσαρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:42 Ο tsarachaf: #2.929 25-08-10 00:42 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω το ξεπερασα το αγχος και με επιασε μια νυστα τωρα... Click για ανάπτυξη... Ναι... Ακριβως σ'αυτο το σταδιο ειμαι κι εγω... Αν και νιωθω οτι χρειαζομαι ποτακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:43 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.930 25-08-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris: αυτο θα βγαλει και εμενα αυριο..με μια σημειωση εισαι αποτυχημενος Click για ανάπτυξη... Ποσα μορια εχεις + ποσο ειναι η σχολη που θες..??? Ελα ρε συ! ακομα και σε περιπτωση αποτυχιας στην 1η σου επιλογη ολο και καπου αλλου θα βρεθεις! Σε καμια περιπτωση μην τα παρατησεις παντως.. Οπου κιαν σε φερει η ζωη παλεψε και προσπαθησε να φτασεις οσο πιο ψηλα μπορεις.. Καλη τυχη και δυναμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:44 Η nevermind: #2.931 25-08-10 00:44 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ναι... Ακριβως σ'αυτο το σταδιο ειμαι κι εγω... Αν και νιωθω οτι χρειαζομαι ποτακι... Click για ανάπτυξη... εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanopassion Νεοφερμένο μέλος Ο milanopassion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Ο milanopassion: #2.932 25-08-10 00:45 Μηπως να παμε ολοι για νανακια και να τα πουμε κατα τις 6; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:46 Ο Chemwizard: #2.933 25-08-10 00:46 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... ολοι οι κρητικοί εδώ μαζεύτηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:48 Η nevermind: #2.934 25-08-10 00:48 Αρχική Δημοσίευση από milanopassion: Μηπως να παμε ολοι για νανακια και να τα πουμε κατα τις 6; Click για ανάπτυξη... στην ουσια χαζομαρες κανουμε, λες και εχει νοημα να μεινει ξυπνιος καποιος ολο το βραδυ..μερικα παιδια εχουν υπερβολικο αγχος και δεν μπορουν απο την υπερενταση να κοιμηθουν, το καταλαβαινω..οι περισσοτερο 'αναισθητοι' μαλλον αυτο θα κανουμε μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:49 Η nevermind: #2.935 25-08-10 00:49 Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: ολοι οι κρητικοί εδώ μαζεύτηκαν? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_m Νεοφερμένο μέλος Ο chris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο chris_m έγραψε: #2.936 25-08-10 00:50 Καλη επιτυχια και απο μενα! Παλι καταφερα να αγχωθω αν και ξερω σχεδον σιγουρα που περνω XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο tsarachaf: #2.937 25-08-10 00:50 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:51 Η nevermind: #2.938 25-08-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο??? Click για ανάπτυξη... εε ειναι δυνατο, ξερω κι εγω αυτο ειχα προχειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εντροπία Εκκολαπτόμενο μέλος Η terry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:51 Η εντροπία έγραψε: #2.939 25-08-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... ρακί!κρήτη=πατρίδα.ζηλεύω τώρα, εγώ έχω μόνο λίγο κόκκινο κρασί, ό,τι είχα φέρει από κρήτη τελείωσε γρήγορα.μα απορώ πως έγινε αυτό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:54 Ο akiroskirios: #2.940 25-08-10 00:54 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη Click για ανάπτυξη... γτ δν πήγες ρε? διάβαζες σκατοφυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono ivannag Alessandra Eliza GStef SlimShady Πα.Κ jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: σε περίπτωση αποτυχίας νομίζω βγάζει δύο μπάλες και ανάμεσα ένα σωλήνα Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:33 Ο Kostas Ped.: #2.922 25-08-10 00:33 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: σε περίπτωση αποτυχίας νομίζω βγάζει δύο μπάλες και ανάμεσα ένα σωλήνα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnmaris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kwnmaris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:33 Ο kwnmaris έγραψε: #2.923 25-08-10 00:33 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: σε περίπτωση αποτυχίας νομίζω βγάζει δύο μπάλες και ανάμεσα ένα σωλήνα Click για ανάπτυξη... αυτο θα βγαλει και εμενα αυριο..με μια σημειωση εισαι αποτυχημενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:35 Ο Kostas Ped.: #2.924 25-08-10 00:35 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: σε περίπτωση αποτυχίας νομίζω βγάζει δύο μπάλες και ανάμεσα ένα σωλήνα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris: αυτο θα βγαλει και εμενα αυριο..με μια σημειωση εισαι αποτυχημενος Click για ανάπτυξη... Μην εισαι τοσο απαισιοδοξος!Ποτε δεν ξερεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnmaris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kwnmaris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:37 Ο kwnmaris έγραψε: #2.925 25-08-10 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Kostas Ped.: Μην εισαι τοσο απαισιοδοξος!Ποτε δεν ξερεις! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω ηλικιακα περιθωρια πλεον καθως και αντοχες κακα τα ψεματα οσο μεγαλωνεις δυσκολευει και παρολο που σπουδασα δυστυχως δεν κερδισα κατι απλα εχασα το χρονο μου .Αλλα αστο μεγαλη ιστορια.εσεις πως πατε απο ανχος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:39 Η nevermind: #2.926 25-08-10 00:39 Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris: Δεν εχω ηλικιακα περιθωρια πλεον καθως και αντοχες κακα τα ψεματα οσο μεγαλωνεις δυσκολευει και παρολο που σπουδασα δυστυχως δεν κερδισα κατι απλα εχασα το χρονο μου .Αλλα αστο μεγαλη ιστορια.εσεις πως πατε απο ανχος? Click για ανάπτυξη... εγω το ξεπερασα το αγχος και με επιασε μια νυστα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnmaris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kwnmaris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:41 Ο kwnmaris έγραψε: #2.927 25-08-10 00:41 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω το ξεπερασα το αγχος και με επιασε μια νυστα τωρα... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχ και μενα θα βαλω να δω κων/νου και ελενης και θα ξεραθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:42 Ο Kostas Ped.: #2.928 25-08-10 00:42 Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris: Δεν εχω ηλικιακα περιθωρια πλεον καθως και αντοχες κακα τα ψεματα οσο μεγαλωνεις δυσκολευει και παρολο που σπουδασα δυστυχως δεν κερδισα κατι απλα εχασα το χρονο μου .Αλλα αστο μεγαλη ιστορια.εσεις πως πατε απο ανχος? Click για ανάπτυξη... Τι σπουδασες αν επιτρεπεται?Ξερω ειναι δυσκολα τα πραγματα και οσο στενευουν τα περιθωρια στον εργασιακο χωρο ολο και πιο ανχωμενους πολιτες θα βλεπουμε.Δυστυχως και γω και πολλοι αλλοι βλεπουμε το μελλον δυσοιωνο και αυτο ειναι κατι που μας στρεσσαρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:42 Ο tsarachaf: #2.929 25-08-10 00:42 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω το ξεπερασα το αγχος και με επιασε μια νυστα τωρα... Click για ανάπτυξη... Ναι... Ακριβως σ'αυτο το σταδιο ειμαι κι εγω... Αν και νιωθω οτι χρειαζομαι ποτακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:43 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.930 25-08-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris: αυτο θα βγαλει και εμενα αυριο..με μια σημειωση εισαι αποτυχημενος Click για ανάπτυξη... Ποσα μορια εχεις + ποσο ειναι η σχολη που θες..??? Ελα ρε συ! ακομα και σε περιπτωση αποτυχιας στην 1η σου επιλογη ολο και καπου αλλου θα βρεθεις! Σε καμια περιπτωση μην τα παρατησεις παντως.. Οπου κιαν σε φερει η ζωη παλεψε και προσπαθησε να φτασεις οσο πιο ψηλα μπορεις.. Καλη τυχη και δυναμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:44 Η nevermind: #2.931 25-08-10 00:44 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ναι... Ακριβως σ'αυτο το σταδιο ειμαι κι εγω... Αν και νιωθω οτι χρειαζομαι ποτακι... Click για ανάπτυξη... εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanopassion Νεοφερμένο μέλος Ο milanopassion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Ο milanopassion: #2.932 25-08-10 00:45 Μηπως να παμε ολοι για νανακια και να τα πουμε κατα τις 6; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:46 Ο Chemwizard: #2.933 25-08-10 00:46 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... ολοι οι κρητικοί εδώ μαζεύτηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:48 Η nevermind: #2.934 25-08-10 00:48 Αρχική Δημοσίευση από milanopassion: Μηπως να παμε ολοι για νανακια και να τα πουμε κατα τις 6; Click για ανάπτυξη... στην ουσια χαζομαρες κανουμε, λες και εχει νοημα να μεινει ξυπνιος καποιος ολο το βραδυ..μερικα παιδια εχουν υπερβολικο αγχος και δεν μπορουν απο την υπερενταση να κοιμηθουν, το καταλαβαινω..οι περισσοτερο 'αναισθητοι' μαλλον αυτο θα κανουμε μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:49 Η nevermind: #2.935 25-08-10 00:49 Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: ολοι οι κρητικοί εδώ μαζεύτηκαν? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_m Νεοφερμένο μέλος Ο chris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο chris_m έγραψε: #2.936 25-08-10 00:50 Καλη επιτυχια και απο μενα! Παλι καταφερα να αγχωθω αν και ξερω σχεδον σιγουρα που περνω XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο tsarachaf: #2.937 25-08-10 00:50 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:51 Η nevermind: #2.938 25-08-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο??? Click για ανάπτυξη... εε ειναι δυνατο, ξερω κι εγω αυτο ειχα προχειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εντροπία Εκκολαπτόμενο μέλος Η terry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:51 Η εντροπία έγραψε: #2.939 25-08-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... ρακί!κρήτη=πατρίδα.ζηλεύω τώρα, εγώ έχω μόνο λίγο κόκκινο κρασί, ό,τι είχα φέρει από κρήτη τελείωσε γρήγορα.μα απορώ πως έγινε αυτό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:54 Ο akiroskirios: #2.940 25-08-10 00:54 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη Click για ανάπτυξη... γτ δν πήγες ρε? διάβαζες σκατοφυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono ivannag Alessandra Eliza GStef SlimShady Πα.Κ jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: σε περίπτωση αποτυχίας νομίζω βγάζει δύο μπάλες και ανάμεσα ένα σωλήνα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwnmaris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kwnmaris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:33 Ο kwnmaris έγραψε: #2.923 25-08-10 00:33 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: σε περίπτωση αποτυχίας νομίζω βγάζει δύο μπάλες και ανάμεσα ένα σωλήνα Click για ανάπτυξη... αυτο θα βγαλει και εμενα αυριο..με μια σημειωση εισαι αποτυχημενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:35 Ο Kostas Ped.: #2.924 25-08-10 00:35 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: σε περίπτωση αποτυχίας νομίζω βγάζει δύο μπάλες και ανάμεσα ένα σωλήνα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris: αυτο θα βγαλει και εμενα αυριο..με μια σημειωση εισαι αποτυχημενος Click για ανάπτυξη... Μην εισαι τοσο απαισιοδοξος!Ποτε δεν ξερεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnmaris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kwnmaris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:37 Ο kwnmaris έγραψε: #2.925 25-08-10 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Kostas Ped.: Μην εισαι τοσο απαισιοδοξος!Ποτε δεν ξερεις! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω ηλικιακα περιθωρια πλεον καθως και αντοχες κακα τα ψεματα οσο μεγαλωνεις δυσκολευει και παρολο που σπουδασα δυστυχως δεν κερδισα κατι απλα εχασα το χρονο μου .Αλλα αστο μεγαλη ιστορια.εσεις πως πατε απο ανχος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:39 Η nevermind: #2.926 25-08-10 00:39 Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris: Δεν εχω ηλικιακα περιθωρια πλεον καθως και αντοχες κακα τα ψεματα οσο μεγαλωνεις δυσκολευει και παρολο που σπουδασα δυστυχως δεν κερδισα κατι απλα εχασα το χρονο μου .Αλλα αστο μεγαλη ιστορια.εσεις πως πατε απο ανχος? Click για ανάπτυξη... εγω το ξεπερασα το αγχος και με επιασε μια νυστα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnmaris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kwnmaris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:41 Ο kwnmaris έγραψε: #2.927 25-08-10 00:41 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω το ξεπερασα το αγχος και με επιασε μια νυστα τωρα... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχ και μενα θα βαλω να δω κων/νου και ελενης και θα ξεραθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:42 Ο Kostas Ped.: #2.928 25-08-10 00:42 Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris: Δεν εχω ηλικιακα περιθωρια πλεον καθως και αντοχες κακα τα ψεματα οσο μεγαλωνεις δυσκολευει και παρολο που σπουδασα δυστυχως δεν κερδισα κατι απλα εχασα το χρονο μου .Αλλα αστο μεγαλη ιστορια.εσεις πως πατε απο ανχος? Click για ανάπτυξη... Τι σπουδασες αν επιτρεπεται?Ξερω ειναι δυσκολα τα πραγματα και οσο στενευουν τα περιθωρια στον εργασιακο χωρο ολο και πιο ανχωμενους πολιτες θα βλεπουμε.Δυστυχως και γω και πολλοι αλλοι βλεπουμε το μελλον δυσοιωνο και αυτο ειναι κατι που μας στρεσσαρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:42 Ο tsarachaf: #2.929 25-08-10 00:42 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω το ξεπερασα το αγχος και με επιασε μια νυστα τωρα... Click για ανάπτυξη... Ναι... Ακριβως σ'αυτο το σταδιο ειμαι κι εγω... Αν και νιωθω οτι χρειαζομαι ποτακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:43 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.930 25-08-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris: αυτο θα βγαλει και εμενα αυριο..με μια σημειωση εισαι αποτυχημενος Click για ανάπτυξη... Ποσα μορια εχεις + ποσο ειναι η σχολη που θες..??? Ελα ρε συ! ακομα και σε περιπτωση αποτυχιας στην 1η σου επιλογη ολο και καπου αλλου θα βρεθεις! Σε καμια περιπτωση μην τα παρατησεις παντως.. Οπου κιαν σε φερει η ζωη παλεψε και προσπαθησε να φτασεις οσο πιο ψηλα μπορεις.. Καλη τυχη και δυναμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:44 Η nevermind: #2.931 25-08-10 00:44 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ναι... Ακριβως σ'αυτο το σταδιο ειμαι κι εγω... Αν και νιωθω οτι χρειαζομαι ποτακι... Click για ανάπτυξη... εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanopassion Νεοφερμένο μέλος Ο milanopassion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Ο milanopassion: #2.932 25-08-10 00:45 Μηπως να παμε ολοι για νανακια και να τα πουμε κατα τις 6; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:46 Ο Chemwizard: #2.933 25-08-10 00:46 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... ολοι οι κρητικοί εδώ μαζεύτηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:48 Η nevermind: #2.934 25-08-10 00:48 Αρχική Δημοσίευση από milanopassion: Μηπως να παμε ολοι για νανακια και να τα πουμε κατα τις 6; Click για ανάπτυξη... στην ουσια χαζομαρες κανουμε, λες και εχει νοημα να μεινει ξυπνιος καποιος ολο το βραδυ..μερικα παιδια εχουν υπερβολικο αγχος και δεν μπορουν απο την υπερενταση να κοιμηθουν, το καταλαβαινω..οι περισσοτερο 'αναισθητοι' μαλλον αυτο θα κανουμε μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:49 Η nevermind: #2.935 25-08-10 00:49 Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: ολοι οι κρητικοί εδώ μαζεύτηκαν? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_m Νεοφερμένο μέλος Ο chris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο chris_m έγραψε: #2.936 25-08-10 00:50 Καλη επιτυχια και απο μενα! Παλι καταφερα να αγχωθω αν και ξερω σχεδον σιγουρα που περνω XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο tsarachaf: #2.937 25-08-10 00:50 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:51 Η nevermind: #2.938 25-08-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο??? Click για ανάπτυξη... εε ειναι δυνατο, ξερω κι εγω αυτο ειχα προχειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εντροπία Εκκολαπτόμενο μέλος Η terry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:51 Η εντροπία έγραψε: #2.939 25-08-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... ρακί!κρήτη=πατρίδα.ζηλεύω τώρα, εγώ έχω μόνο λίγο κόκκινο κρασί, ό,τι είχα φέρει από κρήτη τελείωσε γρήγορα.μα απορώ πως έγινε αυτό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:54 Ο akiroskirios: #2.940 25-08-10 00:54 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη Click για ανάπτυξη... γτ δν πήγες ρε? διάβαζες σκατοφυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono ivannag Alessandra Eliza GStef SlimShady Πα.Κ jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: σε περίπτωση αποτυχίας νομίζω βγάζει δύο μπάλες και ανάμεσα ένα σωλήνα Click για ανάπτυξη... αυτο θα βγαλει και εμενα αυριο..με μια σημειωση εισαι αποτυχημενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:35 Ο Kostas Ped.: #2.924 25-08-10 00:35 Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: σε περίπτωση αποτυχίας νομίζω βγάζει δύο μπάλες και ανάμεσα ένα σωλήνα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris: αυτο θα βγαλει και εμενα αυριο..με μια σημειωση εισαι αποτυχημενος Click για ανάπτυξη... Μην εισαι τοσο απαισιοδοξος!Ποτε δεν ξερεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnmaris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kwnmaris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:37 Ο kwnmaris έγραψε: #2.925 25-08-10 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Kostas Ped.: Μην εισαι τοσο απαισιοδοξος!Ποτε δεν ξερεις! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω ηλικιακα περιθωρια πλεον καθως και αντοχες κακα τα ψεματα οσο μεγαλωνεις δυσκολευει και παρολο που σπουδασα δυστυχως δεν κερδισα κατι απλα εχασα το χρονο μου .Αλλα αστο μεγαλη ιστορια.εσεις πως πατε απο ανχος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:39 Η nevermind: #2.926 25-08-10 00:39 Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris: Δεν εχω ηλικιακα περιθωρια πλεον καθως και αντοχες κακα τα ψεματα οσο μεγαλωνεις δυσκολευει και παρολο που σπουδασα δυστυχως δεν κερδισα κατι απλα εχασα το χρονο μου .Αλλα αστο μεγαλη ιστορια.εσεις πως πατε απο ανχος? Click για ανάπτυξη... εγω το ξεπερασα το αγχος και με επιασε μια νυστα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnmaris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kwnmaris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:41 Ο kwnmaris έγραψε: #2.927 25-08-10 00:41 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω το ξεπερασα το αγχος και με επιασε μια νυστα τωρα... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχ και μενα θα βαλω να δω κων/νου και ελενης και θα ξεραθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:42 Ο Kostas Ped.: #2.928 25-08-10 00:42 Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris: Δεν εχω ηλικιακα περιθωρια πλεον καθως και αντοχες κακα τα ψεματα οσο μεγαλωνεις δυσκολευει και παρολο που σπουδασα δυστυχως δεν κερδισα κατι απλα εχασα το χρονο μου .Αλλα αστο μεγαλη ιστορια.εσεις πως πατε απο ανχος? Click για ανάπτυξη... Τι σπουδασες αν επιτρεπεται?Ξερω ειναι δυσκολα τα πραγματα και οσο στενευουν τα περιθωρια στον εργασιακο χωρο ολο και πιο ανχωμενους πολιτες θα βλεπουμε.Δυστυχως και γω και πολλοι αλλοι βλεπουμε το μελλον δυσοιωνο και αυτο ειναι κατι που μας στρεσσαρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:42 Ο tsarachaf: #2.929 25-08-10 00:42 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω το ξεπερασα το αγχος και με επιασε μια νυστα τωρα... Click για ανάπτυξη... Ναι... Ακριβως σ'αυτο το σταδιο ειμαι κι εγω... Αν και νιωθω οτι χρειαζομαι ποτακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:43 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.930 25-08-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris: αυτο θα βγαλει και εμενα αυριο..με μια σημειωση εισαι αποτυχημενος Click για ανάπτυξη... Ποσα μορια εχεις + ποσο ειναι η σχολη που θες..??? Ελα ρε συ! ακομα και σε περιπτωση αποτυχιας στην 1η σου επιλογη ολο και καπου αλλου θα βρεθεις! Σε καμια περιπτωση μην τα παρατησεις παντως.. Οπου κιαν σε φερει η ζωη παλεψε και προσπαθησε να φτασεις οσο πιο ψηλα μπορεις.. Καλη τυχη και δυναμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:44 Η nevermind: #2.931 25-08-10 00:44 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ναι... Ακριβως σ'αυτο το σταδιο ειμαι κι εγω... Αν και νιωθω οτι χρειαζομαι ποτακι... Click για ανάπτυξη... εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanopassion Νεοφερμένο μέλος Ο milanopassion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Ο milanopassion: #2.932 25-08-10 00:45 Μηπως να παμε ολοι για νανακια και να τα πουμε κατα τις 6; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:46 Ο Chemwizard: #2.933 25-08-10 00:46 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... ολοι οι κρητικοί εδώ μαζεύτηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:48 Η nevermind: #2.934 25-08-10 00:48 Αρχική Δημοσίευση από milanopassion: Μηπως να παμε ολοι για νανακια και να τα πουμε κατα τις 6; Click για ανάπτυξη... στην ουσια χαζομαρες κανουμε, λες και εχει νοημα να μεινει ξυπνιος καποιος ολο το βραδυ..μερικα παιδια εχουν υπερβολικο αγχος και δεν μπορουν απο την υπερενταση να κοιμηθουν, το καταλαβαινω..οι περισσοτερο 'αναισθητοι' μαλλον αυτο θα κανουμε μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:49 Η nevermind: #2.935 25-08-10 00:49 Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: ολοι οι κρητικοί εδώ μαζεύτηκαν? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_m Νεοφερμένο μέλος Ο chris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο chris_m έγραψε: #2.936 25-08-10 00:50 Καλη επιτυχια και απο μενα! Παλι καταφερα να αγχωθω αν και ξερω σχεδον σιγουρα που περνω XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο tsarachaf: #2.937 25-08-10 00:50 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:51 Η nevermind: #2.938 25-08-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο??? Click για ανάπτυξη... εε ειναι δυνατο, ξερω κι εγω αυτο ειχα προχειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εντροπία Εκκολαπτόμενο μέλος Η terry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:51 Η εντροπία έγραψε: #2.939 25-08-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... ρακί!κρήτη=πατρίδα.ζηλεύω τώρα, εγώ έχω μόνο λίγο κόκκινο κρασί, ό,τι είχα φέρει από κρήτη τελείωσε γρήγορα.μα απορώ πως έγινε αυτό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:54 Ο akiroskirios: #2.940 25-08-10 00:54 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη Click για ανάπτυξη... γτ δν πήγες ρε? διάβαζες σκατοφυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono ivannag Alessandra Eliza GStef SlimShady Πα.Κ jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από akiroskirios: σε περίπτωση αποτυχίας νομίζω βγάζει δύο μπάλες και ανάμεσα ένα σωλήνα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris: αυτο θα βγαλει και εμενα αυριο..με μια σημειωση εισαι αποτυχημενος Click για ανάπτυξη... Μην εισαι τοσο απαισιοδοξος!Ποτε δεν ξερεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwnmaris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kwnmaris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:37 Ο kwnmaris έγραψε: #2.925 25-08-10 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Kostas Ped.: Μην εισαι τοσο απαισιοδοξος!Ποτε δεν ξερεις! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω ηλικιακα περιθωρια πλεον καθως και αντοχες κακα τα ψεματα οσο μεγαλωνεις δυσκολευει και παρολο που σπουδασα δυστυχως δεν κερδισα κατι απλα εχασα το χρονο μου .Αλλα αστο μεγαλη ιστορια.εσεις πως πατε απο ανχος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:39 Η nevermind: #2.926 25-08-10 00:39 Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris: Δεν εχω ηλικιακα περιθωρια πλεον καθως και αντοχες κακα τα ψεματα οσο μεγαλωνεις δυσκολευει και παρολο που σπουδασα δυστυχως δεν κερδισα κατι απλα εχασα το χρονο μου .Αλλα αστο μεγαλη ιστορια.εσεις πως πατε απο ανχος? Click για ανάπτυξη... εγω το ξεπερασα το αγχος και με επιασε μια νυστα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnmaris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kwnmaris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:41 Ο kwnmaris έγραψε: #2.927 25-08-10 00:41 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω το ξεπερασα το αγχος και με επιασε μια νυστα τωρα... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχ και μενα θα βαλω να δω κων/νου και ελενης και θα ξεραθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:42 Ο Kostas Ped.: #2.928 25-08-10 00:42 Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris: Δεν εχω ηλικιακα περιθωρια πλεον καθως και αντοχες κακα τα ψεματα οσο μεγαλωνεις δυσκολευει και παρολο που σπουδασα δυστυχως δεν κερδισα κατι απλα εχασα το χρονο μου .Αλλα αστο μεγαλη ιστορια.εσεις πως πατε απο ανχος? Click για ανάπτυξη... Τι σπουδασες αν επιτρεπεται?Ξερω ειναι δυσκολα τα πραγματα και οσο στενευουν τα περιθωρια στον εργασιακο χωρο ολο και πιο ανχωμενους πολιτες θα βλεπουμε.Δυστυχως και γω και πολλοι αλλοι βλεπουμε το μελλον δυσοιωνο και αυτο ειναι κατι που μας στρεσσαρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:42 Ο tsarachaf: #2.929 25-08-10 00:42 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω το ξεπερασα το αγχος και με επιασε μια νυστα τωρα... Click για ανάπτυξη... Ναι... Ακριβως σ'αυτο το σταδιο ειμαι κι εγω... Αν και νιωθω οτι χρειαζομαι ποτακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:43 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.930 25-08-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris: αυτο θα βγαλει και εμενα αυριο..με μια σημειωση εισαι αποτυχημενος Click για ανάπτυξη... Ποσα μορια εχεις + ποσο ειναι η σχολη που θες..??? Ελα ρε συ! ακομα και σε περιπτωση αποτυχιας στην 1η σου επιλογη ολο και καπου αλλου θα βρεθεις! Σε καμια περιπτωση μην τα παρατησεις παντως.. Οπου κιαν σε φερει η ζωη παλεψε και προσπαθησε να φτασεις οσο πιο ψηλα μπορεις.. Καλη τυχη και δυναμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:44 Η nevermind: #2.931 25-08-10 00:44 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ναι... Ακριβως σ'αυτο το σταδιο ειμαι κι εγω... Αν και νιωθω οτι χρειαζομαι ποτακι... Click για ανάπτυξη... εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanopassion Νεοφερμένο μέλος Ο milanopassion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Ο milanopassion: #2.932 25-08-10 00:45 Μηπως να παμε ολοι για νανακια και να τα πουμε κατα τις 6; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:46 Ο Chemwizard: #2.933 25-08-10 00:46 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... ολοι οι κρητικοί εδώ μαζεύτηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:48 Η nevermind: #2.934 25-08-10 00:48 Αρχική Δημοσίευση από milanopassion: Μηπως να παμε ολοι για νανακια και να τα πουμε κατα τις 6; Click για ανάπτυξη... στην ουσια χαζομαρες κανουμε, λες και εχει νοημα να μεινει ξυπνιος καποιος ολο το βραδυ..μερικα παιδια εχουν υπερβολικο αγχος και δεν μπορουν απο την υπερενταση να κοιμηθουν, το καταλαβαινω..οι περισσοτερο 'αναισθητοι' μαλλον αυτο θα κανουμε μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:49 Η nevermind: #2.935 25-08-10 00:49 Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: ολοι οι κρητικοί εδώ μαζεύτηκαν? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_m Νεοφερμένο μέλος Ο chris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο chris_m έγραψε: #2.936 25-08-10 00:50 Καλη επιτυχια και απο μενα! Παλι καταφερα να αγχωθω αν και ξερω σχεδον σιγουρα που περνω XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο tsarachaf: #2.937 25-08-10 00:50 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:51 Η nevermind: #2.938 25-08-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο??? Click για ανάπτυξη... εε ειναι δυνατο, ξερω κι εγω αυτο ειχα προχειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εντροπία Εκκολαπτόμενο μέλος Η terry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:51 Η εντροπία έγραψε: #2.939 25-08-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... ρακί!κρήτη=πατρίδα.ζηλεύω τώρα, εγώ έχω μόνο λίγο κόκκινο κρασί, ό,τι είχα φέρει από κρήτη τελείωσε γρήγορα.μα απορώ πως έγινε αυτό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:54 Ο akiroskirios: #2.940 25-08-10 00:54 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη Click για ανάπτυξη... γτ δν πήγες ρε? διάβαζες σκατοφυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono ivannag Alessandra Eliza GStef SlimShady Πα.Κ jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kostas Ped.: Μην εισαι τοσο απαισιοδοξος!Ποτε δεν ξερεις! Click για ανάπτυξη... Δεν εχω ηλικιακα περιθωρια πλεον καθως και αντοχες κακα τα ψεματα οσο μεγαλωνεις δυσκολευει και παρολο που σπουδασα δυστυχως δεν κερδισα κατι απλα εχασα το χρονο μου .Αλλα αστο μεγαλη ιστορια.εσεις πως πατε απο ανχος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:39 Η nevermind: #2.926 25-08-10 00:39 Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris: Δεν εχω ηλικιακα περιθωρια πλεον καθως και αντοχες κακα τα ψεματα οσο μεγαλωνεις δυσκολευει και παρολο που σπουδασα δυστυχως δεν κερδισα κατι απλα εχασα το χρονο μου .Αλλα αστο μεγαλη ιστορια.εσεις πως πατε απο ανχος? Click για ανάπτυξη... εγω το ξεπερασα το αγχος και με επιασε μια νυστα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwnmaris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kwnmaris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:41 Ο kwnmaris έγραψε: #2.927 25-08-10 00:41 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω το ξεπερασα το αγχος και με επιασε μια νυστα τωρα... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχ και μενα θα βαλω να δω κων/νου και ελενης και θα ξεραθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:42 Ο Kostas Ped.: #2.928 25-08-10 00:42 Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris: Δεν εχω ηλικιακα περιθωρια πλεον καθως και αντοχες κακα τα ψεματα οσο μεγαλωνεις δυσκολευει και παρολο που σπουδασα δυστυχως δεν κερδισα κατι απλα εχασα το χρονο μου .Αλλα αστο μεγαλη ιστορια.εσεις πως πατε απο ανχος? Click για ανάπτυξη... Τι σπουδασες αν επιτρεπεται?Ξερω ειναι δυσκολα τα πραγματα και οσο στενευουν τα περιθωρια στον εργασιακο χωρο ολο και πιο ανχωμενους πολιτες θα βλεπουμε.Δυστυχως και γω και πολλοι αλλοι βλεπουμε το μελλον δυσοιωνο και αυτο ειναι κατι που μας στρεσσαρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:42 Ο tsarachaf: #2.929 25-08-10 00:42 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω το ξεπερασα το αγχος και με επιασε μια νυστα τωρα... Click για ανάπτυξη... Ναι... Ακριβως σ'αυτο το σταδιο ειμαι κι εγω... Αν και νιωθω οτι χρειαζομαι ποτακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:43 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.930 25-08-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris: αυτο θα βγαλει και εμενα αυριο..με μια σημειωση εισαι αποτυχημενος Click για ανάπτυξη... Ποσα μορια εχεις + ποσο ειναι η σχολη που θες..??? Ελα ρε συ! ακομα και σε περιπτωση αποτυχιας στην 1η σου επιλογη ολο και καπου αλλου θα βρεθεις! Σε καμια περιπτωση μην τα παρατησεις παντως.. Οπου κιαν σε φερει η ζωη παλεψε και προσπαθησε να φτασεις οσο πιο ψηλα μπορεις.. Καλη τυχη και δυναμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:44 Η nevermind: #2.931 25-08-10 00:44 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ναι... Ακριβως σ'αυτο το σταδιο ειμαι κι εγω... Αν και νιωθω οτι χρειαζομαι ποτακι... Click για ανάπτυξη... εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanopassion Νεοφερμένο μέλος Ο milanopassion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Ο milanopassion: #2.932 25-08-10 00:45 Μηπως να παμε ολοι για νανακια και να τα πουμε κατα τις 6; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:46 Ο Chemwizard: #2.933 25-08-10 00:46 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... ολοι οι κρητικοί εδώ μαζεύτηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:48 Η nevermind: #2.934 25-08-10 00:48 Αρχική Δημοσίευση από milanopassion: Μηπως να παμε ολοι για νανακια και να τα πουμε κατα τις 6; Click για ανάπτυξη... στην ουσια χαζομαρες κανουμε, λες και εχει νοημα να μεινει ξυπνιος καποιος ολο το βραδυ..μερικα παιδια εχουν υπερβολικο αγχος και δεν μπορουν απο την υπερενταση να κοιμηθουν, το καταλαβαινω..οι περισσοτερο 'αναισθητοι' μαλλον αυτο θα κανουμε μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:49 Η nevermind: #2.935 25-08-10 00:49 Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: ολοι οι κρητικοί εδώ μαζεύτηκαν? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_m Νεοφερμένο μέλος Ο chris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο chris_m έγραψε: #2.936 25-08-10 00:50 Καλη επιτυχια και απο μενα! Παλι καταφερα να αγχωθω αν και ξερω σχεδον σιγουρα που περνω XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο tsarachaf: #2.937 25-08-10 00:50 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:51 Η nevermind: #2.938 25-08-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο??? Click για ανάπτυξη... εε ειναι δυνατο, ξερω κι εγω αυτο ειχα προχειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εντροπία Εκκολαπτόμενο μέλος Η terry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:51 Η εντροπία έγραψε: #2.939 25-08-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... ρακί!κρήτη=πατρίδα.ζηλεύω τώρα, εγώ έχω μόνο λίγο κόκκινο κρασί, ό,τι είχα φέρει από κρήτη τελείωσε γρήγορα.μα απορώ πως έγινε αυτό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:54 Ο akiroskirios: #2.940 25-08-10 00:54 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη Click για ανάπτυξη... γτ δν πήγες ρε? διάβαζες σκατοφυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono ivannag Alessandra Eliza GStef SlimShady Πα.Κ jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris: Δεν εχω ηλικιακα περιθωρια πλεον καθως και αντοχες κακα τα ψεματα οσο μεγαλωνεις δυσκολευει και παρολο που σπουδασα δυστυχως δεν κερδισα κατι απλα εχασα το χρονο μου .Αλλα αστο μεγαλη ιστορια.εσεις πως πατε απο ανχος? Click για ανάπτυξη... εγω το ξεπερασα το αγχος και με επιασε μια νυστα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwnmaris Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kwnmaris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 190 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:41 Ο kwnmaris έγραψε: #2.927 25-08-10 00:41 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω το ξεπερασα το αγχος και με επιασε μια νυστα τωρα... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχ και μενα θα βαλω να δω κων/νου και ελενης και θα ξεραθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:42 Ο Kostas Ped.: #2.928 25-08-10 00:42 Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris: Δεν εχω ηλικιακα περιθωρια πλεον καθως και αντοχες κακα τα ψεματα οσο μεγαλωνεις δυσκολευει και παρολο που σπουδασα δυστυχως δεν κερδισα κατι απλα εχασα το χρονο μου .Αλλα αστο μεγαλη ιστορια.εσεις πως πατε απο ανχος? Click για ανάπτυξη... Τι σπουδασες αν επιτρεπεται?Ξερω ειναι δυσκολα τα πραγματα και οσο στενευουν τα περιθωρια στον εργασιακο χωρο ολο και πιο ανχωμενους πολιτες θα βλεπουμε.Δυστυχως και γω και πολλοι αλλοι βλεπουμε το μελλον δυσοιωνο και αυτο ειναι κατι που μας στρεσσαρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:42 Ο tsarachaf: #2.929 25-08-10 00:42 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω το ξεπερασα το αγχος και με επιασε μια νυστα τωρα... Click για ανάπτυξη... Ναι... Ακριβως σ'αυτο το σταδιο ειμαι κι εγω... Αν και νιωθω οτι χρειαζομαι ποτακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:43 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.930 25-08-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris: αυτο θα βγαλει και εμενα αυριο..με μια σημειωση εισαι αποτυχημενος Click για ανάπτυξη... Ποσα μορια εχεις + ποσο ειναι η σχολη που θες..??? Ελα ρε συ! ακομα και σε περιπτωση αποτυχιας στην 1η σου επιλογη ολο και καπου αλλου θα βρεθεις! Σε καμια περιπτωση μην τα παρατησεις παντως.. Οπου κιαν σε φερει η ζωη παλεψε και προσπαθησε να φτασεις οσο πιο ψηλα μπορεις.. Καλη τυχη και δυναμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:44 Η nevermind: #2.931 25-08-10 00:44 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ναι... Ακριβως σ'αυτο το σταδιο ειμαι κι εγω... Αν και νιωθω οτι χρειαζομαι ποτακι... Click για ανάπτυξη... εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanopassion Νεοφερμένο μέλος Ο milanopassion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Ο milanopassion: #2.932 25-08-10 00:45 Μηπως να παμε ολοι για νανακια και να τα πουμε κατα τις 6; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:46 Ο Chemwizard: #2.933 25-08-10 00:46 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... ολοι οι κρητικοί εδώ μαζεύτηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:48 Η nevermind: #2.934 25-08-10 00:48 Αρχική Δημοσίευση από milanopassion: Μηπως να παμε ολοι για νανακια και να τα πουμε κατα τις 6; Click για ανάπτυξη... στην ουσια χαζομαρες κανουμε, λες και εχει νοημα να μεινει ξυπνιος καποιος ολο το βραδυ..μερικα παιδια εχουν υπερβολικο αγχος και δεν μπορουν απο την υπερενταση να κοιμηθουν, το καταλαβαινω..οι περισσοτερο 'αναισθητοι' μαλλον αυτο θα κανουμε μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:49 Η nevermind: #2.935 25-08-10 00:49 Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: ολοι οι κρητικοί εδώ μαζεύτηκαν? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_m Νεοφερμένο μέλος Ο chris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο chris_m έγραψε: #2.936 25-08-10 00:50 Καλη επιτυχια και απο μενα! Παλι καταφερα να αγχωθω αν και ξερω σχεδον σιγουρα που περνω XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο tsarachaf: #2.937 25-08-10 00:50 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:51 Η nevermind: #2.938 25-08-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο??? Click για ανάπτυξη... εε ειναι δυνατο, ξερω κι εγω αυτο ειχα προχειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εντροπία Εκκολαπτόμενο μέλος Η terry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:51 Η εντροπία έγραψε: #2.939 25-08-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... ρακί!κρήτη=πατρίδα.ζηλεύω τώρα, εγώ έχω μόνο λίγο κόκκινο κρασί, ό,τι είχα φέρει από κρήτη τελείωσε γρήγορα.μα απορώ πως έγινε αυτό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:54 Ο akiroskirios: #2.940 25-08-10 00:54 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη Click για ανάπτυξη... γτ δν πήγες ρε? διάβαζες σκατοφυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono ivannag Alessandra Eliza GStef SlimShady Πα.Κ jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω το ξεπερασα το αγχος και με επιασε μια νυστα τωρα... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχ και μενα θα βαλω να δω κων/νου και ελενης και θα ξεραθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostas Ped. Νεοφερμένο μέλος Ο Kostas Ped. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:42 Ο Kostas Ped.: #2.928 25-08-10 00:42 Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris: Δεν εχω ηλικιακα περιθωρια πλεον καθως και αντοχες κακα τα ψεματα οσο μεγαλωνεις δυσκολευει και παρολο που σπουδασα δυστυχως δεν κερδισα κατι απλα εχασα το χρονο μου .Αλλα αστο μεγαλη ιστορια.εσεις πως πατε απο ανχος? Click για ανάπτυξη... Τι σπουδασες αν επιτρεπεται?Ξερω ειναι δυσκολα τα πραγματα και οσο στενευουν τα περιθωρια στον εργασιακο χωρο ολο και πιο ανχωμενους πολιτες θα βλεπουμε.Δυστυχως και γω και πολλοι αλλοι βλεπουμε το μελλον δυσοιωνο και αυτο ειναι κατι που μας στρεσσαρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:42 Ο tsarachaf: #2.929 25-08-10 00:42 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω το ξεπερασα το αγχος και με επιασε μια νυστα τωρα... Click για ανάπτυξη... Ναι... Ακριβως σ'αυτο το σταδιο ειμαι κι εγω... Αν και νιωθω οτι χρειαζομαι ποτακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:43 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.930 25-08-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris: αυτο θα βγαλει και εμενα αυριο..με μια σημειωση εισαι αποτυχημενος Click για ανάπτυξη... Ποσα μορια εχεις + ποσο ειναι η σχολη που θες..??? Ελα ρε συ! ακομα και σε περιπτωση αποτυχιας στην 1η σου επιλογη ολο και καπου αλλου θα βρεθεις! Σε καμια περιπτωση μην τα παρατησεις παντως.. Οπου κιαν σε φερει η ζωη παλεψε και προσπαθησε να φτασεις οσο πιο ψηλα μπορεις.. Καλη τυχη και δυναμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:44 Η nevermind: #2.931 25-08-10 00:44 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ναι... Ακριβως σ'αυτο το σταδιο ειμαι κι εγω... Αν και νιωθω οτι χρειαζομαι ποτακι... Click για ανάπτυξη... εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanopassion Νεοφερμένο μέλος Ο milanopassion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Ο milanopassion: #2.932 25-08-10 00:45 Μηπως να παμε ολοι για νανακια και να τα πουμε κατα τις 6; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:46 Ο Chemwizard: #2.933 25-08-10 00:46 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... ολοι οι κρητικοί εδώ μαζεύτηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:48 Η nevermind: #2.934 25-08-10 00:48 Αρχική Δημοσίευση από milanopassion: Μηπως να παμε ολοι για νανακια και να τα πουμε κατα τις 6; Click για ανάπτυξη... στην ουσια χαζομαρες κανουμε, λες και εχει νοημα να μεινει ξυπνιος καποιος ολο το βραδυ..μερικα παιδια εχουν υπερβολικο αγχος και δεν μπορουν απο την υπερενταση να κοιμηθουν, το καταλαβαινω..οι περισσοτερο 'αναισθητοι' μαλλον αυτο θα κανουμε μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:49 Η nevermind: #2.935 25-08-10 00:49 Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: ολοι οι κρητικοί εδώ μαζεύτηκαν? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_m Νεοφερμένο μέλος Ο chris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο chris_m έγραψε: #2.936 25-08-10 00:50 Καλη επιτυχια και απο μενα! Παλι καταφερα να αγχωθω αν και ξερω σχεδον σιγουρα που περνω XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο tsarachaf: #2.937 25-08-10 00:50 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:51 Η nevermind: #2.938 25-08-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο??? Click για ανάπτυξη... εε ειναι δυνατο, ξερω κι εγω αυτο ειχα προχειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εντροπία Εκκολαπτόμενο μέλος Η terry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:51 Η εντροπία έγραψε: #2.939 25-08-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... ρακί!κρήτη=πατρίδα.ζηλεύω τώρα, εγώ έχω μόνο λίγο κόκκινο κρασί, ό,τι είχα φέρει από κρήτη τελείωσε γρήγορα.μα απορώ πως έγινε αυτό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:54 Ο akiroskirios: #2.940 25-08-10 00:54 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη Click για ανάπτυξη... γτ δν πήγες ρε? διάβαζες σκατοφυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono ivannag Alessandra Eliza GStef SlimShady Πα.Κ jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris: Δεν εχω ηλικιακα περιθωρια πλεον καθως και αντοχες κακα τα ψεματα οσο μεγαλωνεις δυσκολευει και παρολο που σπουδασα δυστυχως δεν κερδισα κατι απλα εχασα το χρονο μου .Αλλα αστο μεγαλη ιστορια.εσεις πως πατε απο ανχος? Click για ανάπτυξη... Τι σπουδασες αν επιτρεπεται?Ξερω ειναι δυσκολα τα πραγματα και οσο στενευουν τα περιθωρια στον εργασιακο χωρο ολο και πιο ανχωμενους πολιτες θα βλεπουμε.Δυστυχως και γω και πολλοι αλλοι βλεπουμε το μελλον δυσοιωνο και αυτο ειναι κατι που μας στρεσσαρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:42 Ο tsarachaf: #2.929 25-08-10 00:42 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω το ξεπερασα το αγχος και με επιασε μια νυστα τωρα... Click για ανάπτυξη... Ναι... Ακριβως σ'αυτο το σταδιο ειμαι κι εγω... Αν και νιωθω οτι χρειαζομαι ποτακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:43 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.930 25-08-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris: αυτο θα βγαλει και εμενα αυριο..με μια σημειωση εισαι αποτυχημενος Click για ανάπτυξη... Ποσα μορια εχεις + ποσο ειναι η σχολη που θες..??? Ελα ρε συ! ακομα και σε περιπτωση αποτυχιας στην 1η σου επιλογη ολο και καπου αλλου θα βρεθεις! Σε καμια περιπτωση μην τα παρατησεις παντως.. Οπου κιαν σε φερει η ζωη παλεψε και προσπαθησε να φτασεις οσο πιο ψηλα μπορεις.. Καλη τυχη και δυναμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:44 Η nevermind: #2.931 25-08-10 00:44 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ναι... Ακριβως σ'αυτο το σταδιο ειμαι κι εγω... Αν και νιωθω οτι χρειαζομαι ποτακι... Click για ανάπτυξη... εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanopassion Νεοφερμένο μέλος Ο milanopassion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Ο milanopassion: #2.932 25-08-10 00:45 Μηπως να παμε ολοι για νανακια και να τα πουμε κατα τις 6; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:46 Ο Chemwizard: #2.933 25-08-10 00:46 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... ολοι οι κρητικοί εδώ μαζεύτηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:48 Η nevermind: #2.934 25-08-10 00:48 Αρχική Δημοσίευση από milanopassion: Μηπως να παμε ολοι για νανακια και να τα πουμε κατα τις 6; Click για ανάπτυξη... στην ουσια χαζομαρες κανουμε, λες και εχει νοημα να μεινει ξυπνιος καποιος ολο το βραδυ..μερικα παιδια εχουν υπερβολικο αγχος και δεν μπορουν απο την υπερενταση να κοιμηθουν, το καταλαβαινω..οι περισσοτερο 'αναισθητοι' μαλλον αυτο θα κανουμε μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:49 Η nevermind: #2.935 25-08-10 00:49 Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: ολοι οι κρητικοί εδώ μαζεύτηκαν? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_m Νεοφερμένο μέλος Ο chris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο chris_m έγραψε: #2.936 25-08-10 00:50 Καλη επιτυχια και απο μενα! Παλι καταφερα να αγχωθω αν και ξερω σχεδον σιγουρα που περνω XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο tsarachaf: #2.937 25-08-10 00:50 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:51 Η nevermind: #2.938 25-08-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο??? Click για ανάπτυξη... εε ειναι δυνατο, ξερω κι εγω αυτο ειχα προχειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εντροπία Εκκολαπτόμενο μέλος Η terry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:51 Η εντροπία έγραψε: #2.939 25-08-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... ρακί!κρήτη=πατρίδα.ζηλεύω τώρα, εγώ έχω μόνο λίγο κόκκινο κρασί, ό,τι είχα φέρει από κρήτη τελείωσε γρήγορα.μα απορώ πως έγινε αυτό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:54 Ο akiroskirios: #2.940 25-08-10 00:54 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη Click για ανάπτυξη... γτ δν πήγες ρε? διάβαζες σκατοφυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono ivannag Alessandra Eliza GStef SlimShady Πα.Κ jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω το ξεπερασα το αγχος και με επιασε μια νυστα τωρα... Click για ανάπτυξη... Ναι... Ακριβως σ'αυτο το σταδιο ειμαι κι εγω... Αν και νιωθω οτι χρειαζομαι ποτακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!GeoRge! Δραστήριο μέλος Ο !GeoRge! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 641 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:43 Ο !GeoRge! έγραψε: #2.930 25-08-10 00:43 Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris: αυτο θα βγαλει και εμενα αυριο..με μια σημειωση εισαι αποτυχημενος Click για ανάπτυξη... Ποσα μορια εχεις + ποσο ειναι η σχολη που θες..??? Ελα ρε συ! ακομα και σε περιπτωση αποτυχιας στην 1η σου επιλογη ολο και καπου αλλου θα βρεθεις! Σε καμια περιπτωση μην τα παρατησεις παντως.. Οπου κιαν σε φερει η ζωη παλεψε και προσπαθησε να φτασεις οσο πιο ψηλα μπορεις.. Καλη τυχη και δυναμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:44 Η nevermind: #2.931 25-08-10 00:44 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ναι... Ακριβως σ'αυτο το σταδιο ειμαι κι εγω... Αν και νιωθω οτι χρειαζομαι ποτακι... Click για ανάπτυξη... εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanopassion Νεοφερμένο μέλος Ο milanopassion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Ο milanopassion: #2.932 25-08-10 00:45 Μηπως να παμε ολοι για νανακια και να τα πουμε κατα τις 6; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:46 Ο Chemwizard: #2.933 25-08-10 00:46 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... ολοι οι κρητικοί εδώ μαζεύτηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:48 Η nevermind: #2.934 25-08-10 00:48 Αρχική Δημοσίευση από milanopassion: Μηπως να παμε ολοι για νανακια και να τα πουμε κατα τις 6; Click για ανάπτυξη... στην ουσια χαζομαρες κανουμε, λες και εχει νοημα να μεινει ξυπνιος καποιος ολο το βραδυ..μερικα παιδια εχουν υπερβολικο αγχος και δεν μπορουν απο την υπερενταση να κοιμηθουν, το καταλαβαινω..οι περισσοτερο 'αναισθητοι' μαλλον αυτο θα κανουμε μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:49 Η nevermind: #2.935 25-08-10 00:49 Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: ολοι οι κρητικοί εδώ μαζεύτηκαν? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_m Νεοφερμένο μέλος Ο chris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο chris_m έγραψε: #2.936 25-08-10 00:50 Καλη επιτυχια και απο μενα! Παλι καταφερα να αγχωθω αν και ξερω σχεδον σιγουρα που περνω XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο tsarachaf: #2.937 25-08-10 00:50 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:51 Η nevermind: #2.938 25-08-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο??? Click για ανάπτυξη... εε ειναι δυνατο, ξερω κι εγω αυτο ειχα προχειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εντροπία Εκκολαπτόμενο μέλος Η terry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:51 Η εντροπία έγραψε: #2.939 25-08-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... ρακί!κρήτη=πατρίδα.ζηλεύω τώρα, εγώ έχω μόνο λίγο κόκκινο κρασί, ό,τι είχα φέρει από κρήτη τελείωσε γρήγορα.μα απορώ πως έγινε αυτό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:54 Ο akiroskirios: #2.940 25-08-10 00:54 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη Click για ανάπτυξη... γτ δν πήγες ρε? διάβαζες σκατοφυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono ivannag Alessandra Eliza GStef SlimShady Πα.Κ jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kwnmaris: αυτο θα βγαλει και εμενα αυριο..με μια σημειωση εισαι αποτυχημενος Click για ανάπτυξη... Ποσα μορια εχεις + ποσο ειναι η σχολη που θες..??? Ελα ρε συ! ακομα και σε περιπτωση αποτυχιας στην 1η σου επιλογη ολο και καπου αλλου θα βρεθεις! Σε καμια περιπτωση μην τα παρατησεις παντως.. Οπου κιαν σε φερει η ζωη παλεψε και προσπαθησε να φτασεις οσο πιο ψηλα μπορεις.. Καλη τυχη και δυναμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:44 Η nevermind: #2.931 25-08-10 00:44 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ναι... Ακριβως σ'αυτο το σταδιο ειμαι κι εγω... Αν και νιωθω οτι χρειαζομαι ποτακι... Click για ανάπτυξη... εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milanopassion Νεοφερμένο μέλος Ο milanopassion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Ο milanopassion: #2.932 25-08-10 00:45 Μηπως να παμε ολοι για νανακια και να τα πουμε κατα τις 6; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:46 Ο Chemwizard: #2.933 25-08-10 00:46 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... ολοι οι κρητικοί εδώ μαζεύτηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:48 Η nevermind: #2.934 25-08-10 00:48 Αρχική Δημοσίευση από milanopassion: Μηπως να παμε ολοι για νανακια και να τα πουμε κατα τις 6; Click για ανάπτυξη... στην ουσια χαζομαρες κανουμε, λες και εχει νοημα να μεινει ξυπνιος καποιος ολο το βραδυ..μερικα παιδια εχουν υπερβολικο αγχος και δεν μπορουν απο την υπερενταση να κοιμηθουν, το καταλαβαινω..οι περισσοτερο 'αναισθητοι' μαλλον αυτο θα κανουμε μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:49 Η nevermind: #2.935 25-08-10 00:49 Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: ολοι οι κρητικοί εδώ μαζεύτηκαν? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_m Νεοφερμένο μέλος Ο chris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο chris_m έγραψε: #2.936 25-08-10 00:50 Καλη επιτυχια και απο μενα! Παλι καταφερα να αγχωθω αν και ξερω σχεδον σιγουρα που περνω XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο tsarachaf: #2.937 25-08-10 00:50 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:51 Η nevermind: #2.938 25-08-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο??? Click για ανάπτυξη... εε ειναι δυνατο, ξερω κι εγω αυτο ειχα προχειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εντροπία Εκκολαπτόμενο μέλος Η terry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:51 Η εντροπία έγραψε: #2.939 25-08-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... ρακί!κρήτη=πατρίδα.ζηλεύω τώρα, εγώ έχω μόνο λίγο κόκκινο κρασί, ό,τι είχα φέρει από κρήτη τελείωσε γρήγορα.μα απορώ πως έγινε αυτό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:54 Ο akiroskirios: #2.940 25-08-10 00:54 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη Click για ανάπτυξη... γτ δν πήγες ρε? διάβαζες σκατοφυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono ivannag Alessandra Eliza GStef SlimShady Πα.Κ jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ναι... Ακριβως σ'αυτο το σταδιο ειμαι κι εγω... Αν και νιωθω οτι χρειαζομαι ποτακι... Click για ανάπτυξη... εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
milanopassion Νεοφερμένο μέλος Ο milanopassion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:45 Ο milanopassion: #2.932 25-08-10 00:45 Μηπως να παμε ολοι για νανακια και να τα πουμε κατα τις 6; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:46 Ο Chemwizard: #2.933 25-08-10 00:46 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... ολοι οι κρητικοί εδώ μαζεύτηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:48 Η nevermind: #2.934 25-08-10 00:48 Αρχική Δημοσίευση από milanopassion: Μηπως να παμε ολοι για νανακια και να τα πουμε κατα τις 6; Click για ανάπτυξη... στην ουσια χαζομαρες κανουμε, λες και εχει νοημα να μεινει ξυπνιος καποιος ολο το βραδυ..μερικα παιδια εχουν υπερβολικο αγχος και δεν μπορουν απο την υπερενταση να κοιμηθουν, το καταλαβαινω..οι περισσοτερο 'αναισθητοι' μαλλον αυτο θα κανουμε μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:49 Η nevermind: #2.935 25-08-10 00:49 Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: ολοι οι κρητικοί εδώ μαζεύτηκαν? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_m Νεοφερμένο μέλος Ο chris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο chris_m έγραψε: #2.936 25-08-10 00:50 Καλη επιτυχια και απο μενα! Παλι καταφερα να αγχωθω αν και ξερω σχεδον σιγουρα που περνω XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο tsarachaf: #2.937 25-08-10 00:50 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:51 Η nevermind: #2.938 25-08-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο??? Click για ανάπτυξη... εε ειναι δυνατο, ξερω κι εγω αυτο ειχα προχειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εντροπία Εκκολαπτόμενο μέλος Η terry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:51 Η εντροπία έγραψε: #2.939 25-08-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... ρακί!κρήτη=πατρίδα.ζηλεύω τώρα, εγώ έχω μόνο λίγο κόκκινο κρασί, ό,τι είχα φέρει από κρήτη τελείωσε γρήγορα.μα απορώ πως έγινε αυτό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:54 Ο akiroskirios: #2.940 25-08-10 00:54 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη Click για ανάπτυξη... γτ δν πήγες ρε? διάβαζες σκατοφυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono ivannag Alessandra Eliza GStef SlimShady Πα.Κ jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μηπως να παμε ολοι για νανακια και να τα πουμε κατα τις 6; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard Τιμώμενο Μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.384 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:46 Ο Chemwizard: #2.933 25-08-10 00:46 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... ολοι οι κρητικοί εδώ μαζεύτηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:48 Η nevermind: #2.934 25-08-10 00:48 Αρχική Δημοσίευση από milanopassion: Μηπως να παμε ολοι για νανακια και να τα πουμε κατα τις 6; Click για ανάπτυξη... στην ουσια χαζομαρες κανουμε, λες και εχει νοημα να μεινει ξυπνιος καποιος ολο το βραδυ..μερικα παιδια εχουν υπερβολικο αγχος και δεν μπορουν απο την υπερενταση να κοιμηθουν, το καταλαβαινω..οι περισσοτερο 'αναισθητοι' μαλλον αυτο θα κανουμε μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:49 Η nevermind: #2.935 25-08-10 00:49 Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: ολοι οι κρητικοί εδώ μαζεύτηκαν? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_m Νεοφερμένο μέλος Ο chris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο chris_m έγραψε: #2.936 25-08-10 00:50 Καλη επιτυχια και απο μενα! Παλι καταφερα να αγχωθω αν και ξερω σχεδον σιγουρα που περνω XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο tsarachaf: #2.937 25-08-10 00:50 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:51 Η nevermind: #2.938 25-08-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο??? Click για ανάπτυξη... εε ειναι δυνατο, ξερω κι εγω αυτο ειχα προχειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εντροπία Εκκολαπτόμενο μέλος Η terry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:51 Η εντροπία έγραψε: #2.939 25-08-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... ρακί!κρήτη=πατρίδα.ζηλεύω τώρα, εγώ έχω μόνο λίγο κόκκινο κρασί, ό,τι είχα φέρει από κρήτη τελείωσε γρήγορα.μα απορώ πως έγινε αυτό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:54 Ο akiroskirios: #2.940 25-08-10 00:54 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη Click για ανάπτυξη... γτ δν πήγες ρε? διάβαζες σκατοφυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono ivannag Alessandra Eliza GStef SlimShady Πα.Κ jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... ολοι οι κρητικοί εδώ μαζεύτηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:48 Η nevermind: #2.934 25-08-10 00:48 Αρχική Δημοσίευση από milanopassion: Μηπως να παμε ολοι για νανακια και να τα πουμε κατα τις 6; Click για ανάπτυξη... στην ουσια χαζομαρες κανουμε, λες και εχει νοημα να μεινει ξυπνιος καποιος ολο το βραδυ..μερικα παιδια εχουν υπερβολικο αγχος και δεν μπορουν απο την υπερενταση να κοιμηθουν, το καταλαβαινω..οι περισσοτερο 'αναισθητοι' μαλλον αυτο θα κανουμε μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:49 Η nevermind: #2.935 25-08-10 00:49 Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: ολοι οι κρητικοί εδώ μαζεύτηκαν? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_m Νεοφερμένο μέλος Ο chris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο chris_m έγραψε: #2.936 25-08-10 00:50 Καλη επιτυχια και απο μενα! Παλι καταφερα να αγχωθω αν και ξερω σχεδον σιγουρα που περνω XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο tsarachaf: #2.937 25-08-10 00:50 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:51 Η nevermind: #2.938 25-08-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο??? Click για ανάπτυξη... εε ειναι δυνατο, ξερω κι εγω αυτο ειχα προχειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εντροπία Εκκολαπτόμενο μέλος Η terry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:51 Η εντροπία έγραψε: #2.939 25-08-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... ρακί!κρήτη=πατρίδα.ζηλεύω τώρα, εγώ έχω μόνο λίγο κόκκινο κρασί, ό,τι είχα φέρει από κρήτη τελείωσε γρήγορα.μα απορώ πως έγινε αυτό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:54 Ο akiroskirios: #2.940 25-08-10 00:54 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη Click για ανάπτυξη... γτ δν πήγες ρε? διάβαζες σκατοφυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono ivannag Alessandra Eliza GStef SlimShady Πα.Κ jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από milanopassion: Μηπως να παμε ολοι για νανακια και να τα πουμε κατα τις 6; Click για ανάπτυξη... στην ουσια χαζομαρες κανουμε, λες και εχει νοημα να μεινει ξυπνιος καποιος ολο το βραδυ..μερικα παιδια εχουν υπερβολικο αγχος και δεν μπορουν απο την υπερενταση να κοιμηθουν, το καταλαβαινω..οι περισσοτερο 'αναισθητοι' μαλλον αυτο θα κανουμε μου φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:49 Η nevermind: #2.935 25-08-10 00:49 Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: ολοι οι κρητικοί εδώ μαζεύτηκαν? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_m Νεοφερμένο μέλος Ο chris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο chris_m έγραψε: #2.936 25-08-10 00:50 Καλη επιτυχια και απο μενα! Παλι καταφερα να αγχωθω αν και ξερω σχεδον σιγουρα που περνω XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο tsarachaf: #2.937 25-08-10 00:50 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:51 Η nevermind: #2.938 25-08-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο??? Click για ανάπτυξη... εε ειναι δυνατο, ξερω κι εγω αυτο ειχα προχειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εντροπία Εκκολαπτόμενο μέλος Η terry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:51 Η εντροπία έγραψε: #2.939 25-08-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... ρακί!κρήτη=πατρίδα.ζηλεύω τώρα, εγώ έχω μόνο λίγο κόκκινο κρασί, ό,τι είχα φέρει από κρήτη τελείωσε γρήγορα.μα απορώ πως έγινε αυτό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:54 Ο akiroskirios: #2.940 25-08-10 00:54 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη Click για ανάπτυξη... γτ δν πήγες ρε? διάβαζες σκατοφυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono ivannag Alessandra Eliza GStef SlimShady Πα.Κ jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gianniskeeper: ολοι οι κρητικοί εδώ μαζεύτηκαν? Click για ανάπτυξη... δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_m Νεοφερμένο μέλος Ο chris_m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 62 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο chris_m έγραψε: #2.936 25-08-10 00:50 Καλη επιτυχια και απο μενα! Παλι καταφερα να αγχωθω αν και ξερω σχεδον σιγουρα που περνω XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο tsarachaf: #2.937 25-08-10 00:50 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:51 Η nevermind: #2.938 25-08-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο??? Click για ανάπτυξη... εε ειναι δυνατο, ξερω κι εγω αυτο ειχα προχειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εντροπία Εκκολαπτόμενο μέλος Η terry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:51 Η εντροπία έγραψε: #2.939 25-08-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... ρακί!κρήτη=πατρίδα.ζηλεύω τώρα, εγώ έχω μόνο λίγο κόκκινο κρασί, ό,τι είχα φέρει από κρήτη τελείωσε γρήγορα.μα απορώ πως έγινε αυτό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:54 Ο akiroskirios: #2.940 25-08-10 00:54 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη Click για ανάπτυξη... γτ δν πήγες ρε? διάβαζες σκατοφυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono ivannag Alessandra Eliza GStef SlimShady Πα.Κ jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλη επιτυχια και απο μενα! Παλι καταφερα να αγχωθω αν και ξερω σχεδον σιγουρα που περνω XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:50 Ο tsarachaf: #2.937 25-08-10 00:50 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:51 Η nevermind: #2.938 25-08-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο??? Click για ανάπτυξη... εε ειναι δυνατο, ξερω κι εγω αυτο ειχα προχειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εντροπία Εκκολαπτόμενο μέλος Η terry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:51 Η εντροπία έγραψε: #2.939 25-08-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... ρακί!κρήτη=πατρίδα.ζηλεύω τώρα, εγώ έχω μόνο λίγο κόκκινο κρασί, ό,τι είχα φέρει από κρήτη τελείωσε γρήγορα.μα απορώ πως έγινε αυτό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:54 Ο akiroskirios: #2.940 25-08-10 00:54 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη Click για ανάπτυξη... γτ δν πήγες ρε? διάβαζες σκατοφυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono ivannag Alessandra Eliza GStef SlimShady Πα.Κ jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:51 Η nevermind: #2.938 25-08-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο??? Click για ανάπτυξη... εε ειναι δυνατο, ξερω κι εγω αυτο ειχα προχειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εντροπία Εκκολαπτόμενο μέλος Η terry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:51 Η εντροπία έγραψε: #2.939 25-08-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... ρακί!κρήτη=πατρίδα.ζηλεύω τώρα, εγώ έχω μόνο λίγο κόκκινο κρασί, ό,τι είχα φέρει από κρήτη τελείωσε γρήγορα.μα απορώ πως έγινε αυτό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:54 Ο akiroskirios: #2.940 25-08-10 00:54 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη Click για ανάπτυξη... γτ δν πήγες ρε? διάβαζες σκατοφυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono ivannag Alessandra Eliza GStef SlimShady Πα.Κ jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ρακι??? Για να ξυπνησεις?? Πως σου ρθε αυτο??? Click για ανάπτυξη... εε ειναι δυνατο, ξερω κι εγω αυτο ειχα προχειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εντροπία Εκκολαπτόμενο μέλος Η terry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 229 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:51 Η εντροπία έγραψε: #2.939 25-08-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... ρακί!κρήτη=πατρίδα.ζηλεύω τώρα, εγώ έχω μόνο λίγο κόκκινο κρασί, ό,τι είχα φέρει από κρήτη τελείωσε γρήγορα.μα απορώ πως έγινε αυτό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:54 Ο akiroskirios: #2.940 25-08-10 00:54 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη Click για ανάπτυξη... γτ δν πήγες ρε? διάβαζες σκατοφυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από nevermind: εγω επειδη δεν πινω καφε ειπα να πιω κανα ποτηρακι ρακι μπας και με κρατησει ξυπνια, αλλα ισα ισα τωρα με βλεπω να πεφτω πανω στο πληκτρολογιο Click για ανάπτυξη... ρακί!κρήτη=πατρίδα.ζηλεύω τώρα, εγώ έχω μόνο λίγο κόκκινο κρασί, ό,τι είχα φέρει από κρήτη τελείωσε γρήγορα.μα απορώ πως έγινε αυτό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akiroskirios Δραστήριο μέλος Ο akiroskirios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 716 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2010 στις 00:54 Ο akiroskirios: #2.940 25-08-10 00:54 Αρχική Δημοσίευση από nevermind: δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη Click για ανάπτυξη... γτ δν πήγες ρε? διάβαζες σκατοφυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από nevermind: δεν ειμαι κρητικια, απλα δεν πηγα 5ημερη Κρητη και μου εφεραν κανα 10 μπουκαλια ρακι για να μην κλαιω απο το αποθεμα πινω δηλαδη Click για ανάπτυξη... γτ δν πήγες ρε? διάβαζες σκατοφυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.