[Εκτιμήσεις]Βάσεις 10% 2010

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
περασα πρωτη στη φιλολογια πελοποννησου!!!!!συγχαρητηρια σε ολους σας!!!:)
αχ αχ ξυλακι που θα σου ριξω !!!!δυσπιστο πλασματακι :D:D:D:clapup::clapup::P μπραβο μαςςςςςς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ουπς.λάθος τόπικ :Ρ

συγχαρητήρια παιδιά πάντως:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
δημητρη τελικα τι εγινε?

λοιπον, θελω βοηθεια!!! ειμαι στη βιολογια αθηνας απο περσυ και φετος με το 10% περασα φυσικοθεραπεια αθηνας..τι μου προτεινετε να κανω??? να κατσω στη βιολογια ή να παω φυσικοθεραπεια???

Μείνε βιολογία Παναγιώτη.

Πέρασα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΕΜΠ 3ος !!!!!!!!!! :) :))))))))))))))))

παιδιά μια ερώτηση.....Ξερει κανείς στα πόσα είναι η ιατρικη ΚΡΗΤΗΣ και ΑΛΕΞΑΝΔΟΥΠΟΛΗΣ????????????

Tι σου βγαζει οταν πατας, αναζητητση;;;;; Πως δεν βρεθηκαν εγγραφες για τα στοιχεια;;;
και εμενα αυτο μου βγαζει.....προφανως δεν εχει καταχωρη8ει το ονομα αρα...και του χρονου.Συγχαριτηρια σε ολους!!!

To thread κλειδώνει καθώς σε λίγο βγαίνουν επίσημα οι βάσεις και δεν έχουν νόημα οι εκτιμήσεις :lock:

Aν θέλετε να γράψετε που περάσατε γράψτε το σε αυτό το thread [2010] Σε ποια σχολή περάσατε και με πόσα μόρια;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back