Εκτίμηση βάσεων

Konstantina Alexiou

Νεοφερμένο μέλος

Η Konstantina Alexiou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 22 μηνύματα.
Καλησπερα,
Αναρωτιόμουν αν υπάρχει ήδη εκτίμηση βάσεων ή αν ξέρει ποτέ θα μπορέσουμε να έχουμε κάποια εκτίμηση. Ουσιαστικά ενδιαφέρομαι για τα μόρια του 4% του πρώτου πεδίου. Έχω δει κάποιας λίστες με αντιστοιχίες μορίων, απλά όσο περισσότερο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο εντείνεται η ανυπομονησία μου να μάθω.

Καλησπερα,
Αναρωτιόμουν αν υπάρχει ήδη εκτίμηση βάσεων ή αν ξέρει ποτέ θα μπορέσουμε να έχουμε κάποια εκτίμηση. Ουσιαστικά ενδιαφέρομαι για τα μόρια του 4% του πρώτου πεδίου. Έχω δει κάποιας λίστες με αντιστοιχίες μορίων, απλά όσο περισσότερο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο εντείνεται η ανυπομονησία μου να μάθω.
Εγω δεν εχω δει ποτε μου τετοια λιστα με προβλεψεις 6%
και 4%.

Καλησπερα,
Το 10% (6% & 4%) είναι πραγματικά απρόβλεπτο διότι είναι πολύ λίγες οι θέσεις ανά τμήμα και όλα εξαρτώνται από το πόσοι θα δηλώσουν το κάθε τμήμα.

Ο μόνος ελάχιστα αξιόπιστος δείκτης είναι να δεις πόσο κάτω ήταν ιστορικά το 4% από την κανονική βάση. Δηλαδή, να συγκρίνεις Βάσεις 2022 90% vs Βάσεις 2024 4%, Βάσεις 2021 90% vs Βάσεις 2023 4% κλπ ώστε να βγάλεις ένα πιθανό εύρος μείωσης της βάσης.

Αν επιτρέπεται πόσα μόρια έχεις και ποιο τμήμα στοχεύεις?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back