Λοιπόν:
Το ευαίσθητο σημείο μου.
Ίσως αν ήμουν στην θέση σου να υποστήριζα τα ίδια.Θα διαφωνήσω όμως μαζί σου, από απλή συνήθεια να διαφωνώ με τους πάντες και με τα πάντα.
Προφανώς πήρες ένα 13 σε ένα μάθημα που δεν έχεις ιδέα και βγήκες να κλαφτείς.
Και πολύ σου έβαλε, κοπελιά.Αν ήμουν στην θέση σου, θα έκανα μόκο.Θα νόμιζα πως μου έβαλαν και παραπάνω από αυτό που άξιζα.
Αρχίζεις λέγοντας πως με το ζόρι μπορούν να σου επιβληθούν.Πολλές φορές δεν φταίει ο καθηγητής αν με το ζόρι μπορούν να σου επιβληθούν.Φταίνε τα δεκάδες γαϊδούρια που μπροστά στους καθηγητές κάνουν μόκο, ενώ βγαίνουν και τους κράζουν στα διάφορα φόρουμς. Και αν κρίνω από την παραπάνω παράθεση, δίκιο έχουν.Δεν είναι υποχρεωμένοι να ανέχονται τον καθένα και την κάθε συμπεριφορά ενώ εκείνοι προσπαθούν να σου μάθουν κάποια πράγματα ώστε να μπορείς να σταθείς σε μα συζήτηση μεθαύριο.
Μάλλον εκείνοι σε ανέχονται και όχι εσύ.Εσύ έχεις το δικαίωμα να κοιτάς το ρολόι καρφωμένη περιμένοντας με ανυπομονησία να χτυπήσει το κουδούνι, για να βγεις και να κάνεις ένα 10λεπτο διάλειμμα.Φρόντισε μόνο να μην τους ενοχλείς, γιατί θα σου βάλουν απουσία.

Και ξανά το ίδιο.
Απλά μετά μην μπαίνεις στα διάφορα φόρουμς επειδή το 13 στο έκαναν 09.
Κανένας καθηγητής δεν θα σου μάθει αρχαία,μαθηματικά, φυσική κλπ.Μόνη σου θα τα μάθεις μέσα από την ενασχόληση με το αντικείμενο.
Δεν περίμενα πως θα έβλεπα ένα 13χρονο να νομίζει πως μπορεί να αλλάξει το σύστημα μέσα από συζήτηση σε μια αίθουσα της α γυμνασίου.
Δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για το τι αλλαγές χρειάζεται το ηλίθιο σύστημα.Δεν έχεις την παραμικρή ιδέα γιατί είναι έτσι όπως είναι το σάπιο σύστημα.Δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για το ποιους εξυπηρετεί και το τι αγώνας πρέπει να γίνει για να αλλάξει αυτό το ξεφτιλισμένο σύστημα.
Στο μήνυμά σου υπάρχουν πολλές ειρωνείες, που δεν ισχύουν.Θα σου έλεγα πως κάνεις λάθος, εκτός αν αυτά συμβαίνουν μόνο στο δικό σου σχολείο.Εντάξει, λογικό το βρίσκω αφού οι καθηγητές σας είναι άχρηστοι και δεν σας έμαθαν το "επιχείρημα".