hale
Δραστήριο μέλος

Eχω ταξιδέψει και με τα 2 και ένα έχω να πω: Είναι και τα 2 σαπιοκάραβα!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
confusius
Δραστήριο μέλος

Eχω ταξιδέψει και με τα 2 και ένα έχω να πω: Είναι και τα 2 σαπιοκάραβα!!!!!![]()
Μένα μου λες! Προχθές που ταξίδεψα κι είχε κάποια παραπάνω μποφόρ, μια ουρανό-μια θάλασσα βλέπαμε, επί 59 λεπτά κοίταζα το σημείο που είναι τα σωσίβια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hale
Δραστήριο μέλος

Τουλάχιστον έχει........Μένα μου λες! Προχθές που ταξίδεψα κι είχε κάποια παραπάνω μποφόρ, μια ουρανό-μια θάλασσα βλέπαμε, επί 59 λεπτά κοίταζα το σημείο που είναι τα σωσίβια![]()

confusius
Δραστήριο μέλος

Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

schoolfreak
Νεοφερμένο μέλος

Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

thanosmylo
Δραστήριο μέλος

constantinekots
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα πιο εκνευριστικα πλοία ειναι ΟΛΑ της GA Ferries του κύριου Αγούδημου, σαπιοκάραβα, βρώμικα, ερείπια και τουλάχιστον 1,5 φορά πιο αργό ταξίδι από ολες τις άλλες εταιρίες. Σύρος-Πειραιάς σε 6 ώρες, ομολογώ οτι αυτό δεν το έχω ξαναζήσει. Κι απο προσωπικό...μες την ευγένεια...
-----------------------------------------
Το έλυρος της μεγαλύτερης ελληνικής ναυτιλιακής εταιρείας , που είναι φυσικά Κρητική, (ανεκ) θεωρείται το καλύτερο πλοιο της ανατολικης μεσογειου.
Η μεγαλύτερη ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία είναι η Attica παρουσίας Στρίντζη, διεύθυνσης Ανδρέα Βγενόπουλου, ιδιοκτησίας MIG που έχει και το καλύτερο liner ship με το οποίω έχω ταξιδέψει ως τώρα, το Superfast V. Όχι ότι τα Blue Star 1/2 πάνε πίσω...
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

https://www.anek.gr/greek/ships/elyros1.html
Άττικα και κολοκύθια. Μόλις έρθουν τα 2 μεγαλύτερα πλοία της μεσογείου που παρήγγειλε η MINOAN θα προσκυνούν όλοι.
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

https://www.simplonpc.co.uk/MinoanLines/KnossosPalace_MT_01.jpg
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

Ειδικά μόλις είδα τα μάρμαρα στη ρεσεψιόν

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

Στο γυρισμό ήταν όντως άδεια και πραγματικά το έκανα βόλτα και δεν έχω ξαναδει κάτ παρόμοιο στην Ελλάδα -.-
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Εγώ όταν πήγαινα είχε πληρότητα 60% (ολοκαίνουριο), και όταν γύρισα 40%. Αδειανά σου λέω.
maraki
Δραστήριο μέλος

Mε αυτό πήγα Κρήτη και ξετρελάθηκα
https://www.simplonpc.co.uk/MinoanLines/KnossosPalace_MT_01.jpg
Mόνο αυτό αρμόζει.

constantinekots
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mε αυτό το ερείπιο του 2001? Δες τι παει να πει εκσυγχρονισμος.
https://www.anek.gr/greek/ships/elyros1.html
Άττικα και κολοκύθια. Μόλις έρθουν τα 2 μεγαλύτερα πλοία της μεσογείου που παρήγγειλε η MINOAN θα προσκυνούν όλοι.
Η διαφορά ειναι οτι η Minoan δεν έχει απο πίσω τα κεφάλαια της MIG, οπότε απορώ πως θα βγάλει τα λεφτά της...Η σύγκριση των γραμμών Ιταλίας μεταξύ Superfast και Minoan είναι για κλάματα. Τα μισά πλοία της Minoan που κανουν Ιταλία ειναι για φτύσιμο και απορώ με ποια λογική υπάρχουν σε αυτη τη γραμμή, όταν τα δύο άλλα παλάτια εξυπηρετούν Κρήτη, μια τραγικά σύντομη γραμμή για δύο τόσο μεγάλα πλοία. Ελπίζω να σου λύθηκε η απορία γιατί ταξιδεύουν άδεια...
Μην κάνεις σαν παιδάκι που του ειπε ο μπαμπας του δυο βλακειες και τις λεει...Διαβασε και λίγο Ναυτεμπορική...Το μεγαλύτερο πλοιο που θα μπορούσε να δρομολογηθεί στην Κρητη ειναι το Superfast XII. Το ότι εχουν δρομολογήσει τα Knossos/Festos στη γραμμή αυτη ειναι τραγικό λάθος και βγαζουν λεφτά μονο γιατί ολες οι άλλες κρητικές εταιρείες έχουν μόνο συμβατικά πλοία, οπότε σοβαρός ανταγωνισμός υπάρχει μονο από τη Superfast στη γραμμή Ηρακλείου, η οποία ομως δρομολογεί προς το παρόν μονο ένα πλοίο.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

Δηλαδή νταξ. Και που πάνε Ιταλία? Ποιο πολύ γουστάρω διαδρομή Αθήνα-Ηράκλειο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.