Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

το ελευθέριος βενιζέλος είναι κορυφή όταν είχα πάει με αυτό το 2000 δεν υπήρχε ίχνος βρωμιάς. Το ίδιο και στα ΚΡΗΤΗ, με τα οποία πήγα και ήρθα πρόπερσι. Εσύ που πήγες και βρώμισες?
Έχω ταξιδέψει πολλές φορές με τα ΚΡΗΤΗ. Είναι απίστευτο το πως μπορεί μια εταιρεία να κάνει ένα πλοίο να πάρει την χαρακτηριστική της βρώμα (η οποία είναι ίδια σε όλα τα ΑΝΕΚ).
Καμία σχέση με minoan πάντως. Xίλιες φορές τα προτιμώ τα minoan (τουλάχιστον τα palace), ειδικά αν θέλω να ταξιδέψω με αεροπορικά, είναι απίστευτα αναπαυτικά, σε αντίθεση με τα ΚΡΗΤΗ που βγαίνεις που τα καθίσματα κουράζουν περισσότερο απο ότι ξεκουράζουν.
Tίποτα πάντως δεν συγκρίνεται με το αεροπλάνο (αν και αυτά προς χανιά είναι όντως λίγο playmobil )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki
Διάσημο μέλος

Με όποιο πλοίο της ΑΝΕΚ έχω ταξιδέψει απο Χανιά προς Πειραία και αντίστροφα γινόταν αυτό το πράγμα.Εσύ που πήγες και βρώμισες?
Είναι αυτό που λέει ο Eruyomo, η χαρακτηριστική μπίχλα και μυρωδιά της ΑΝΕΚ που την λέμε περιπαιχτικά "ΑΝΕΚίλα". Είναι σαν τα McDonald's που βρωμάνε απο χιλιόμετρα.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

thanosmylo
Δραστήριο μέλος

Το καλύτερο μου είναι με Highspeed της Hellenic Sea Ways από Ραφήνα για Νάξο. Σε γδύνουν λίγο αλλά δεν υπάρχει πιο άνετο ταξίδι, με υψηλές υπηρεσίες και τα λεφτά που δίνεις αξίζουν με την πραγματικότητα. Αν και ήταν ακριβό το εισητήριο και δεν ξέρω αν θα το ξαναπροτιμούσα.
Από κανονικά πλοία επίσης καλό ήταν το Άκουα Τζούελ από Ραφήνα για Πάρο. Μπορεί να κάνει αρκετές στάσεις αλλά το ταξίδι είναι ανετότατο και στην Β Θέση. Πέρασαν 6 ώρες χωρίς να το καταλάβω. Και με λογικές τιμές. (το 2005 τουλάχιστον).
Γενικά από Ραφήνα είναι καλά τα πράγματα.Είναι πιο κοντά κιόλας από εκεί που μένω. Από Πειραιά δεν ξέρω τι παίζει...
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Το χειρότερο ταξίδι μου ήταν με GA Ferries. Βόλος-Σκιάθος.
μηπως εννοεις τα C ANN FERIES(πανε Αγιο κωνσταντινο που ειμαι τωρα βολο και σκιαθο) ;;Τεσπα μηπως θυμασαι ποιο καραβι ηταν...
miv
Επιφανές μέλος

Για Κρήτη βασικά μόνο οι Μινωικές λένε κάτι. Για Ιταλία όμως μην τις προτιμήσετε. Πραγματικά σαβουροκάραβα. Superfast forever!
μηπως εννοεις τα C ANN FERIES(πανε Αγιο κωνσταντινο που ειμαι τωρα βολο και σκιαθο) ;;Τεσπα μηπως θυμασαι ποιο καραβι ηταν...
GA Ferries λέγεται, η αλλιώς Αγούδημος. Κι εγώ μ'αυτούς είχα το χειρότερο ταξίδι μου πέρσι από Σύρο που πήγαινε τόοοοσο γρήγορα που του πήρε 6 ώρες, χωρίς ενδιάμεσα λιμάνια, για να κάνει 81 μίλια.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Deadeyebutch
Νεοφερμένο μέλος

Στην Aegean κανουν -καμια φορα- κακη αποσυμπιεση, με αποτελεσμα να πονανε τα αυτια.
Όχι καμιά φορά, πάντα. Το μυστικό βέβαια είναι να μασάς τσίχλα και να καταπίνεις το σάλιο σου.

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

panos1994
Εκκολαπτόμενο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

Ακομα εχω παει Ναξο με το Highspeed 2, το οποιο κουνουσε απιστευτα (ηταν Απριλιος βεβαια και φυσουσε αρκετα). Χαλια κατασταση... Αυριο ταξιδευω παλι μ' αυτο το πλοιο μετα απο 2 χρονια. Την Παρασκευη που γυριζω θα σας πω εντυπωσεις.
Επισης, τα καλυτερα πλοια που εχω ταξιδεψει ποτε μου ειναι μακραν τα Blue Star Ferries.
miv
Επιφανές μέλος

Τα Blue Star είναι όντως όμορφα πλοία. Θα ξαναπώ, όμως, οτι τα τελειότερα είναι τα πλούσια ξαδερφάκια τους, τα Superfast.
chris_90
Διάσημο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

PS: Εγώ έχω περάσει σε υπέροχο Superfast περίπου 45-50 ώρες από τη ζωή μου!

chris_90
Διάσημο μέλος

Κι ομως... κι εγω παραξενευτηκα!Απο Πάρο έχεις κλείσει το Πρέβελη της ΑΝΕΚ; Πως γίνεται αυτό;
miv
Επιφανές μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

Μυστήριο. Μήπως το μίσθωσε κάποια άλλη εταιρία ξέρω γω;Για τον γυρισμο τωρα εκλεισα ενα πλοιο της ΑΝΕΚ (το Πρεβελη) και εχω φρικαρει απιστευτα καθως διαβαζω τα χειροτερα εδω. Τοσο χαλια ειναι;
Ναι είναι πολύ χάλια, πρόβαρε μερικές φορές το φόρεμα του σωσιβίου, μπορεί να χρειαστεί

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.