Libertus δεν ειμαι σαν τους αλλους,καταλαβαινω τι εννοεις για αυτο και ακομη βρισκομαι εδω και διαβαζω και το ψαχνω,συμφωνω με το β1 επιπεδο ομως θελει και μυαλο ωστε να βρεις εργασια,να σου δωσω ενα παραδειγμα,ηταν να παω στην Κυπρο,εστειλα λοιπον 1000 βιογραφικα σε οποιον εργοδοτη εβλεπα που ζητουσε υπαλληλο,ειμαι πολυ καλος στα στατιστικα,σκεφτηκα οτι αν στειλω 1000 βιογραφικα καταρχην θα κανω δημοσιες σχεσεις ακομη και αν δεν με παρουν στην εργασια ισως εργαστω μελλοντικα,ομως βαση στατιστικης στα 1000 βιογραφικα θα περνανε σκεφτηκα εστω οι 10 τηλεφωνο και απο αυτους οι 5 σιγουρα θα μου προσφερανε θεση.Να πω οτι στην Ελλαδα γινεται απατη με τα βιογραφικα,ζητουν ενω δεν υπαρχει καμια περιπτωση να σε βαλουν στην εργασια,ειτε γιατι η υπευθυνη προσωπικου εχει δικα της ατομα,ειτε γιατι θελουν να σε ξεφτυλησουν οσο γινεται ωστε να δεχτεις τον κατωτατο μισθο.Εγινε ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ,βρηκα με 1000 ευρω τον μηνα σε πολυ καλη εταιρια μεγαλη,ομως εγινε καρτελ με τα ενοικια φετος στην Κυπρο και δεν μπορεσα να βρω σπιτι,το λιγοτερο ηταν 600 ευρω,δεν με συμφερε,υστερα και απο καποια ρατσιστικα περιστατικα κατα των Ελληνων δεν πηγα,θεση ομως ειχα βρει,η στρατηγικη μου ηταν τελεια,πηρανε 5 ατομα τηλεφωνο.Ετσι σκεφτομαι να κανω και πριν παω στην Γερμανια,θα στειλω οσα πιο πολλα βιογραφικα μπορω σε ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ εργοδοτες,θα ενημερωσω το αληθινο επιπεδο που μιλαω γερμανικα και τα παντα,οποιος εχει ορεξη να βρει δουλεια θα βρει,εχω τρελα,μπορει να στειλω και βιογραφικα σε ολη την Γερμανια,τζαπα ειναι αλλωστε,υπομονη θελει μονο και τολμη,θαρρος,υστερα αν εχω επικοινωνια καλη και δω οπως ειπες και εσυ μιλω και μπορω να συννενοηθω παω,ειμαι σιγουρος οτι και παλι στα 1000 βιογραφικα θα βρω 10...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.