venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:27 Ο venividivici43946: #41 08-09-12 23:27 Α ή Κ. με κλειστά μάτια. Βέβαια εξαρτάται τι θα δώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:32 Η cosmopolitan: #42 08-09-12 23:32 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Α ή Κ. με κλειστά μάτια. Βέβαια εξαρτάται τι θα δώσεις. Click για ανάπτυξη... ναι;; ε; γιατί όμως;; μεγαλύτερη αναμονή/στριμμένοι πανεπιστημιακοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:34 Ο venividivici43946: #43 08-09-12 23:34 Ακριβώς. Υγ. Κι εγώ σε συμπαθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο Σταύρος 95: #44 08-09-12 23:35 παιδια ολοι οι σπουδαστες του εξωτερικου δουλευουν και ετσι μειωνονται τα εξοδα .δν ειναι ακατορθωτο να μπεις στo oxford αν το θελεις πολυ θα το κανεις και θα πετυχεις προσωπικα θελω να κανω μεταπτυχιακα εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:36 Η cosmopolitan: #45 08-09-12 23:36 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Ακριβώς. Click για ανάπτυξη... ε τότε γιατί μου τα προτείνεις;;; Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παιδια ολοι οι σπουδαστες του εξωτερικου δουλευουν και ετσι μειωνονται τα εξοδα .δν ειναι ακατορθωτο να μπεις στo oxford αν το θελεις πολυ θα το κανεις και θα πετυχεις προσωπικα θελω να κανω μεταπτυχιακα εκει Click για ανάπτυξη... για μεταπτυχιακό πιο εύκολα! δε δουλεύουν όλοι οι φοιτητές. Δε μπορούν να συνδυαστούν όλες οι σχολές έξω με εργασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:38 Ο Σταύρος 95: #46 08-09-12 23:38 παντως παιδια αν υπαρχει καποιος που να μπορει να μου αναφερει τις προυποθεσεις τις οποιες πρεπει να πληρεις για εισαχθεις θα με βοηθουσε πολυ η να μου στειλει καποιο λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:40 Ο venividivici43946: #47 08-09-12 23:40 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: ε τότε γιατί μου τα προτείνεις;;; Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα καλά. Που σε συμφέρει, εξαρτάται από τι θα δώσεις. Κατανοητό; Αν μου πεις τι δίνεις, σου λέω που να πας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:40 Ο Σταύρος 95: #48 08-09-12 23:40 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: για μεταπτυχιακό πιο εύκολα! δε δουλεύουν όλοι οι φοιτητές. Δε μπορούν να συνδυαστούν όλες οι σχολές έξω με εργασία. Click για ανάπτυξη... εχω ακουσει τα καλυτερα γι ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ εκει ισχυει οτι ειναι πολυ καλη εσυ που σουδαζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:43 Η cosmopolitan: #49 08-09-12 23:43 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αυτά είναι τα καλά. Που σε συμφέρει, εξαρτάται από τι θα δώσεις. Κατανοητό; Αν μου πεις τι δίνεις, σου λέω που να πας. Click για ανάπτυξη... Ναι! που να ξέρω τι θα γίνει σε 3 χρόνια! Ο,τι κάτσει, βλέπουμε...!! υ.γ δε το πα ειρωνικά το σε συμπαθώ! μακάρι να τα λέγαμε και από κοντά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:45 Ο DrHouse έγραψε: #50 08-09-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: τι να κανουμε ρε μαστορα , δεν εχουμε ολοι τα φραγκα σου να παμε να σπουδασουμε στο england,Θα μας αφησεις να ονειρευτουμε τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Σπουνταζω αγγλια,και ειμαι ιντιοφυια,καταλαμπε? ΟΥΓΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:45 Η cosmopolitan: #51 08-09-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως παιδια αν υπαρχει καποιος που να μπορει να μου αναφερει τις προυποθεσεις τις οποιες πρεπει να πληρεις για εισαχθεις θα με βοηθουσε πολυ η να μου στειλει καποιο λινκ Click για ανάπτυξη... ξεχνάς...τη συνέντευξη που θα κληθείς να περάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:46 Ο venividivici43946: #52 08-09-12 23:46 Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:47 Ο Σταύρος 95: #53 08-09-12 23:47 παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:47 Η cosmopolitan: #54 08-09-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σπουνταζω αγγλια,και ειμαι ιντιοφυια,καταλαμπε? ΟΥΓΚ Click για ανάπτυξη... σε ποιόν απευθύνεσαι και πού κολλάει αυτό που γραψες στη μέση μιας άλλης συζήτησης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:49 Ο Σταύρος 95: #55 08-09-12 23:49 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: ξεχνάς...τη συνέντευξη που θα κληθείς να περάσεις... Click για ανάπτυξη... οπως ειπα και πριν τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο . και για δουλεια να σε προσλαβουν θα περασεις απο συνεντευξη η γλωσσα ειναι το μονο που δυσκολευει τα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:49 Η cosmopolitan: #56 08-09-12 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Click για ανάπτυξη... προπτυχιακό;; A level δε ξέρω που κάνουν ελλάδα. στα μεγάλα ιδιωτικά μάλλον. Πρόβλημα..;.. είναι τι θες να κάνεις και για ποιό σκοπό. Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: οπως ειπα και πριν τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο . και για δουλεια να σε προσλαβουν θα περασεις απο συνεντευξη η γλωσσα ειναι το μονο που δυσκολευει τα πραγματα Click για ανάπτυξη... και η προφορά..., κράτα αυτό που σου λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:50 Ο venividivici43946: #57 08-09-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Click για ανάπτυξη... Λες Όξφορντ και γεμίζει ο το στόμα σου. Άλλη κλάση. Αν είσαι αποφασισμένος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:51 Η cosmopolitan: #58 08-09-12 23:51 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Click για ανάπτυξη... τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Λες Όξφορντ και γεμίζει ο το στόμα σου. Άλλη κλάση. Αν είσαι αποφασισμένος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Click για ανάπτυξη... μπράβο veni! όντως γεμίζει το στόμα!! επιμένω στη συνέντευξη όμως, που δυστυχώς και κακώς είναι όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:54 Ο Σταύρος 95: #59 08-09-12 23:54 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: και η προφορά..., κράτα αυτό που σου λέω... Click για ανάπτυξη... κοιτα ισως να παιζει σοβαρο ρολο ομως οχι και τοσο μεγαλο οταν τους λες αυτα που χρειαζεται και αυτα που θελεουν να ακουσουν. εγω ειμαι βεβαια μικρος ακομα και αν και αφου μπω στη νομικη μετα θελω μεταπτυχιακο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:56 Ο venividivici43946: #60 08-09-12 23:56 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: υ.γ δε το πα ειρωνικά το σε συμπαθώ! μακάρι να τα λέγαμε και από κοντά ! Click για ανάπτυξη... Αμοιβαία τα αισθήματα. Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Click για ανάπτυξη... Εσύ τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Έμμα redarrow Nikos05 Lab13 Nikoleta_Giann Lathy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α ή Κ. με κλειστά μάτια. Βέβαια εξαρτάται τι θα δώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:32 Η cosmopolitan: #42 08-09-12 23:32 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Α ή Κ. με κλειστά μάτια. Βέβαια εξαρτάται τι θα δώσεις. Click για ανάπτυξη... ναι;; ε; γιατί όμως;; μεγαλύτερη αναμονή/στριμμένοι πανεπιστημιακοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:34 Ο venividivici43946: #43 08-09-12 23:34 Ακριβώς. Υγ. Κι εγώ σε συμπαθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο Σταύρος 95: #44 08-09-12 23:35 παιδια ολοι οι σπουδαστες του εξωτερικου δουλευουν και ετσι μειωνονται τα εξοδα .δν ειναι ακατορθωτο να μπεις στo oxford αν το θελεις πολυ θα το κανεις και θα πετυχεις προσωπικα θελω να κανω μεταπτυχιακα εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:36 Η cosmopolitan: #45 08-09-12 23:36 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Ακριβώς. Click για ανάπτυξη... ε τότε γιατί μου τα προτείνεις;;; Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παιδια ολοι οι σπουδαστες του εξωτερικου δουλευουν και ετσι μειωνονται τα εξοδα .δν ειναι ακατορθωτο να μπεις στo oxford αν το θελεις πολυ θα το κανεις και θα πετυχεις προσωπικα θελω να κανω μεταπτυχιακα εκει Click για ανάπτυξη... για μεταπτυχιακό πιο εύκολα! δε δουλεύουν όλοι οι φοιτητές. Δε μπορούν να συνδυαστούν όλες οι σχολές έξω με εργασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:38 Ο Σταύρος 95: #46 08-09-12 23:38 παντως παιδια αν υπαρχει καποιος που να μπορει να μου αναφερει τις προυποθεσεις τις οποιες πρεπει να πληρεις για εισαχθεις θα με βοηθουσε πολυ η να μου στειλει καποιο λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:40 Ο venividivici43946: #47 08-09-12 23:40 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: ε τότε γιατί μου τα προτείνεις;;; Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα καλά. Που σε συμφέρει, εξαρτάται από τι θα δώσεις. Κατανοητό; Αν μου πεις τι δίνεις, σου λέω που να πας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:40 Ο Σταύρος 95: #48 08-09-12 23:40 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: για μεταπτυχιακό πιο εύκολα! δε δουλεύουν όλοι οι φοιτητές. Δε μπορούν να συνδυαστούν όλες οι σχολές έξω με εργασία. Click για ανάπτυξη... εχω ακουσει τα καλυτερα γι ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ εκει ισχυει οτι ειναι πολυ καλη εσυ που σουδαζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:43 Η cosmopolitan: #49 08-09-12 23:43 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αυτά είναι τα καλά. Που σε συμφέρει, εξαρτάται από τι θα δώσεις. Κατανοητό; Αν μου πεις τι δίνεις, σου λέω που να πας. Click για ανάπτυξη... Ναι! που να ξέρω τι θα γίνει σε 3 χρόνια! Ο,τι κάτσει, βλέπουμε...!! υ.γ δε το πα ειρωνικά το σε συμπαθώ! μακάρι να τα λέγαμε και από κοντά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:45 Ο DrHouse έγραψε: #50 08-09-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: τι να κανουμε ρε μαστορα , δεν εχουμε ολοι τα φραγκα σου να παμε να σπουδασουμε στο england,Θα μας αφησεις να ονειρευτουμε τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Σπουνταζω αγγλια,και ειμαι ιντιοφυια,καταλαμπε? ΟΥΓΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:45 Η cosmopolitan: #51 08-09-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως παιδια αν υπαρχει καποιος που να μπορει να μου αναφερει τις προυποθεσεις τις οποιες πρεπει να πληρεις για εισαχθεις θα με βοηθουσε πολυ η να μου στειλει καποιο λινκ Click για ανάπτυξη... ξεχνάς...τη συνέντευξη που θα κληθείς να περάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:46 Ο venividivici43946: #52 08-09-12 23:46 Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:47 Ο Σταύρος 95: #53 08-09-12 23:47 παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:47 Η cosmopolitan: #54 08-09-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σπουνταζω αγγλια,και ειμαι ιντιοφυια,καταλαμπε? ΟΥΓΚ Click για ανάπτυξη... σε ποιόν απευθύνεσαι και πού κολλάει αυτό που γραψες στη μέση μιας άλλης συζήτησης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:49 Ο Σταύρος 95: #55 08-09-12 23:49 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: ξεχνάς...τη συνέντευξη που θα κληθείς να περάσεις... Click για ανάπτυξη... οπως ειπα και πριν τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο . και για δουλεια να σε προσλαβουν θα περασεις απο συνεντευξη η γλωσσα ειναι το μονο που δυσκολευει τα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:49 Η cosmopolitan: #56 08-09-12 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Click για ανάπτυξη... προπτυχιακό;; A level δε ξέρω που κάνουν ελλάδα. στα μεγάλα ιδιωτικά μάλλον. Πρόβλημα..;.. είναι τι θες να κάνεις και για ποιό σκοπό. Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: οπως ειπα και πριν τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο . και για δουλεια να σε προσλαβουν θα περασεις απο συνεντευξη η γλωσσα ειναι το μονο που δυσκολευει τα πραγματα Click για ανάπτυξη... και η προφορά..., κράτα αυτό που σου λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:50 Ο venividivici43946: #57 08-09-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Click για ανάπτυξη... Λες Όξφορντ και γεμίζει ο το στόμα σου. Άλλη κλάση. Αν είσαι αποφασισμένος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:51 Η cosmopolitan: #58 08-09-12 23:51 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Click για ανάπτυξη... τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Λες Όξφορντ και γεμίζει ο το στόμα σου. Άλλη κλάση. Αν είσαι αποφασισμένος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Click για ανάπτυξη... μπράβο veni! όντως γεμίζει το στόμα!! επιμένω στη συνέντευξη όμως, που δυστυχώς και κακώς είναι όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:54 Ο Σταύρος 95: #59 08-09-12 23:54 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: και η προφορά..., κράτα αυτό που σου λέω... Click για ανάπτυξη... κοιτα ισως να παιζει σοβαρο ρολο ομως οχι και τοσο μεγαλο οταν τους λες αυτα που χρειαζεται και αυτα που θελεουν να ακουσουν. εγω ειμαι βεβαια μικρος ακομα και αν και αφου μπω στη νομικη μετα θελω μεταπτυχιακο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:56 Ο venividivici43946: #60 08-09-12 23:56 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: υ.γ δε το πα ειρωνικά το σε συμπαθώ! μακάρι να τα λέγαμε και από κοντά ! Click για ανάπτυξη... Αμοιβαία τα αισθήματα. Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Click για ανάπτυξη... Εσύ τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Έμμα redarrow Nikos05 Lab13 Nikoleta_Giann Lathy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Α ή Κ. με κλειστά μάτια. Βέβαια εξαρτάται τι θα δώσεις. Click για ανάπτυξη... ναι;; ε; γιατί όμως;; μεγαλύτερη αναμονή/στριμμένοι πανεπιστημιακοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:34 Ο venividivici43946: #43 08-09-12 23:34 Ακριβώς. Υγ. Κι εγώ σε συμπαθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο Σταύρος 95: #44 08-09-12 23:35 παιδια ολοι οι σπουδαστες του εξωτερικου δουλευουν και ετσι μειωνονται τα εξοδα .δν ειναι ακατορθωτο να μπεις στo oxford αν το θελεις πολυ θα το κανεις και θα πετυχεις προσωπικα θελω να κανω μεταπτυχιακα εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:36 Η cosmopolitan: #45 08-09-12 23:36 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Ακριβώς. Click για ανάπτυξη... ε τότε γιατί μου τα προτείνεις;;; Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παιδια ολοι οι σπουδαστες του εξωτερικου δουλευουν και ετσι μειωνονται τα εξοδα .δν ειναι ακατορθωτο να μπεις στo oxford αν το θελεις πολυ θα το κανεις και θα πετυχεις προσωπικα θελω να κανω μεταπτυχιακα εκει Click για ανάπτυξη... για μεταπτυχιακό πιο εύκολα! δε δουλεύουν όλοι οι φοιτητές. Δε μπορούν να συνδυαστούν όλες οι σχολές έξω με εργασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:38 Ο Σταύρος 95: #46 08-09-12 23:38 παντως παιδια αν υπαρχει καποιος που να μπορει να μου αναφερει τις προυποθεσεις τις οποιες πρεπει να πληρεις για εισαχθεις θα με βοηθουσε πολυ η να μου στειλει καποιο λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:40 Ο venividivici43946: #47 08-09-12 23:40 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: ε τότε γιατί μου τα προτείνεις;;; Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα καλά. Που σε συμφέρει, εξαρτάται από τι θα δώσεις. Κατανοητό; Αν μου πεις τι δίνεις, σου λέω που να πας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:40 Ο Σταύρος 95: #48 08-09-12 23:40 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: για μεταπτυχιακό πιο εύκολα! δε δουλεύουν όλοι οι φοιτητές. Δε μπορούν να συνδυαστούν όλες οι σχολές έξω με εργασία. Click για ανάπτυξη... εχω ακουσει τα καλυτερα γι ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ εκει ισχυει οτι ειναι πολυ καλη εσυ που σουδαζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:43 Η cosmopolitan: #49 08-09-12 23:43 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αυτά είναι τα καλά. Που σε συμφέρει, εξαρτάται από τι θα δώσεις. Κατανοητό; Αν μου πεις τι δίνεις, σου λέω που να πας. Click για ανάπτυξη... Ναι! που να ξέρω τι θα γίνει σε 3 χρόνια! Ο,τι κάτσει, βλέπουμε...!! υ.γ δε το πα ειρωνικά το σε συμπαθώ! μακάρι να τα λέγαμε και από κοντά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:45 Ο DrHouse έγραψε: #50 08-09-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: τι να κανουμε ρε μαστορα , δεν εχουμε ολοι τα φραγκα σου να παμε να σπουδασουμε στο england,Θα μας αφησεις να ονειρευτουμε τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Σπουνταζω αγγλια,και ειμαι ιντιοφυια,καταλαμπε? ΟΥΓΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:45 Η cosmopolitan: #51 08-09-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως παιδια αν υπαρχει καποιος που να μπορει να μου αναφερει τις προυποθεσεις τις οποιες πρεπει να πληρεις για εισαχθεις θα με βοηθουσε πολυ η να μου στειλει καποιο λινκ Click για ανάπτυξη... ξεχνάς...τη συνέντευξη που θα κληθείς να περάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:46 Ο venividivici43946: #52 08-09-12 23:46 Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:47 Ο Σταύρος 95: #53 08-09-12 23:47 παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:47 Η cosmopolitan: #54 08-09-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σπουνταζω αγγλια,και ειμαι ιντιοφυια,καταλαμπε? ΟΥΓΚ Click για ανάπτυξη... σε ποιόν απευθύνεσαι και πού κολλάει αυτό που γραψες στη μέση μιας άλλης συζήτησης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:49 Ο Σταύρος 95: #55 08-09-12 23:49 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: ξεχνάς...τη συνέντευξη που θα κληθείς να περάσεις... Click για ανάπτυξη... οπως ειπα και πριν τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο . και για δουλεια να σε προσλαβουν θα περασεις απο συνεντευξη η γλωσσα ειναι το μονο που δυσκολευει τα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:49 Η cosmopolitan: #56 08-09-12 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Click για ανάπτυξη... προπτυχιακό;; A level δε ξέρω που κάνουν ελλάδα. στα μεγάλα ιδιωτικά μάλλον. Πρόβλημα..;.. είναι τι θες να κάνεις και για ποιό σκοπό. Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: οπως ειπα και πριν τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο . και για δουλεια να σε προσλαβουν θα περασεις απο συνεντευξη η γλωσσα ειναι το μονο που δυσκολευει τα πραγματα Click για ανάπτυξη... και η προφορά..., κράτα αυτό που σου λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:50 Ο venividivici43946: #57 08-09-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Click για ανάπτυξη... Λες Όξφορντ και γεμίζει ο το στόμα σου. Άλλη κλάση. Αν είσαι αποφασισμένος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:51 Η cosmopolitan: #58 08-09-12 23:51 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Click για ανάπτυξη... τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Λες Όξφορντ και γεμίζει ο το στόμα σου. Άλλη κλάση. Αν είσαι αποφασισμένος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Click για ανάπτυξη... μπράβο veni! όντως γεμίζει το στόμα!! επιμένω στη συνέντευξη όμως, που δυστυχώς και κακώς είναι όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:54 Ο Σταύρος 95: #59 08-09-12 23:54 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: και η προφορά..., κράτα αυτό που σου λέω... Click για ανάπτυξη... κοιτα ισως να παιζει σοβαρο ρολο ομως οχι και τοσο μεγαλο οταν τους λες αυτα που χρειαζεται και αυτα που θελεουν να ακουσουν. εγω ειμαι βεβαια μικρος ακομα και αν και αφου μπω στη νομικη μετα θελω μεταπτυχιακο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:56 Ο venividivici43946: #60 08-09-12 23:56 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: υ.γ δε το πα ειρωνικά το σε συμπαθώ! μακάρι να τα λέγαμε και από κοντά ! Click για ανάπτυξη... Αμοιβαία τα αισθήματα. Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Click για ανάπτυξη... Εσύ τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Έμμα redarrow Nikos05 Lab13 Nikoleta_Giann Lathy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ακριβώς. Υγ. Κι εγώ σε συμπαθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο Σταύρος 95: #44 08-09-12 23:35 παιδια ολοι οι σπουδαστες του εξωτερικου δουλευουν και ετσι μειωνονται τα εξοδα .δν ειναι ακατορθωτο να μπεις στo oxford αν το θελεις πολυ θα το κανεις και θα πετυχεις προσωπικα θελω να κανω μεταπτυχιακα εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:36 Η cosmopolitan: #45 08-09-12 23:36 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Ακριβώς. Click για ανάπτυξη... ε τότε γιατί μου τα προτείνεις;;; Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παιδια ολοι οι σπουδαστες του εξωτερικου δουλευουν και ετσι μειωνονται τα εξοδα .δν ειναι ακατορθωτο να μπεις στo oxford αν το θελεις πολυ θα το κανεις και θα πετυχεις προσωπικα θελω να κανω μεταπτυχιακα εκει Click για ανάπτυξη... για μεταπτυχιακό πιο εύκολα! δε δουλεύουν όλοι οι φοιτητές. Δε μπορούν να συνδυαστούν όλες οι σχολές έξω με εργασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:38 Ο Σταύρος 95: #46 08-09-12 23:38 παντως παιδια αν υπαρχει καποιος που να μπορει να μου αναφερει τις προυποθεσεις τις οποιες πρεπει να πληρεις για εισαχθεις θα με βοηθουσε πολυ η να μου στειλει καποιο λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:40 Ο venividivici43946: #47 08-09-12 23:40 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: ε τότε γιατί μου τα προτείνεις;;; Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα καλά. Που σε συμφέρει, εξαρτάται από τι θα δώσεις. Κατανοητό; Αν μου πεις τι δίνεις, σου λέω που να πας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:40 Ο Σταύρος 95: #48 08-09-12 23:40 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: για μεταπτυχιακό πιο εύκολα! δε δουλεύουν όλοι οι φοιτητές. Δε μπορούν να συνδυαστούν όλες οι σχολές έξω με εργασία. Click για ανάπτυξη... εχω ακουσει τα καλυτερα γι ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ εκει ισχυει οτι ειναι πολυ καλη εσυ που σουδαζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:43 Η cosmopolitan: #49 08-09-12 23:43 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αυτά είναι τα καλά. Που σε συμφέρει, εξαρτάται από τι θα δώσεις. Κατανοητό; Αν μου πεις τι δίνεις, σου λέω που να πας. Click για ανάπτυξη... Ναι! που να ξέρω τι θα γίνει σε 3 χρόνια! Ο,τι κάτσει, βλέπουμε...!! υ.γ δε το πα ειρωνικά το σε συμπαθώ! μακάρι να τα λέγαμε και από κοντά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:45 Ο DrHouse έγραψε: #50 08-09-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: τι να κανουμε ρε μαστορα , δεν εχουμε ολοι τα φραγκα σου να παμε να σπουδασουμε στο england,Θα μας αφησεις να ονειρευτουμε τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Σπουνταζω αγγλια,και ειμαι ιντιοφυια,καταλαμπε? ΟΥΓΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:45 Η cosmopolitan: #51 08-09-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως παιδια αν υπαρχει καποιος που να μπορει να μου αναφερει τις προυποθεσεις τις οποιες πρεπει να πληρεις για εισαχθεις θα με βοηθουσε πολυ η να μου στειλει καποιο λινκ Click για ανάπτυξη... ξεχνάς...τη συνέντευξη που θα κληθείς να περάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:46 Ο venividivici43946: #52 08-09-12 23:46 Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:47 Ο Σταύρος 95: #53 08-09-12 23:47 παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:47 Η cosmopolitan: #54 08-09-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σπουνταζω αγγλια,και ειμαι ιντιοφυια,καταλαμπε? ΟΥΓΚ Click για ανάπτυξη... σε ποιόν απευθύνεσαι και πού κολλάει αυτό που γραψες στη μέση μιας άλλης συζήτησης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:49 Ο Σταύρος 95: #55 08-09-12 23:49 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: ξεχνάς...τη συνέντευξη που θα κληθείς να περάσεις... Click για ανάπτυξη... οπως ειπα και πριν τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο . και για δουλεια να σε προσλαβουν θα περασεις απο συνεντευξη η γλωσσα ειναι το μονο που δυσκολευει τα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:49 Η cosmopolitan: #56 08-09-12 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Click για ανάπτυξη... προπτυχιακό;; A level δε ξέρω που κάνουν ελλάδα. στα μεγάλα ιδιωτικά μάλλον. Πρόβλημα..;.. είναι τι θες να κάνεις και για ποιό σκοπό. Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: οπως ειπα και πριν τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο . και για δουλεια να σε προσλαβουν θα περασεις απο συνεντευξη η γλωσσα ειναι το μονο που δυσκολευει τα πραγματα Click για ανάπτυξη... και η προφορά..., κράτα αυτό που σου λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:50 Ο venividivici43946: #57 08-09-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Click για ανάπτυξη... Λες Όξφορντ και γεμίζει ο το στόμα σου. Άλλη κλάση. Αν είσαι αποφασισμένος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:51 Η cosmopolitan: #58 08-09-12 23:51 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Click για ανάπτυξη... τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Λες Όξφορντ και γεμίζει ο το στόμα σου. Άλλη κλάση. Αν είσαι αποφασισμένος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Click για ανάπτυξη... μπράβο veni! όντως γεμίζει το στόμα!! επιμένω στη συνέντευξη όμως, που δυστυχώς και κακώς είναι όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:54 Ο Σταύρος 95: #59 08-09-12 23:54 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: και η προφορά..., κράτα αυτό που σου λέω... Click για ανάπτυξη... κοιτα ισως να παιζει σοβαρο ρολο ομως οχι και τοσο μεγαλο οταν τους λες αυτα που χρειαζεται και αυτα που θελεουν να ακουσουν. εγω ειμαι βεβαια μικρος ακομα και αν και αφου μπω στη νομικη μετα θελω μεταπτυχιακο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:56 Ο venividivici43946: #60 08-09-12 23:56 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: υ.γ δε το πα ειρωνικά το σε συμπαθώ! μακάρι να τα λέγαμε και από κοντά ! Click για ανάπτυξη... Αμοιβαία τα αισθήματα. Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Click για ανάπτυξη... Εσύ τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Έμμα redarrow Nikos05 Lab13 Nikoleta_Giann Lathy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια ολοι οι σπουδαστες του εξωτερικου δουλευουν και ετσι μειωνονται τα εξοδα .δν ειναι ακατορθωτο να μπεις στo oxford αν το θελεις πολυ θα το κανεις και θα πετυχεις προσωπικα θελω να κανω μεταπτυχιακα εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:36 Η cosmopolitan: #45 08-09-12 23:36 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Ακριβώς. Click για ανάπτυξη... ε τότε γιατί μου τα προτείνεις;;; Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παιδια ολοι οι σπουδαστες του εξωτερικου δουλευουν και ετσι μειωνονται τα εξοδα .δν ειναι ακατορθωτο να μπεις στo oxford αν το θελεις πολυ θα το κανεις και θα πετυχεις προσωπικα θελω να κανω μεταπτυχιακα εκει Click για ανάπτυξη... για μεταπτυχιακό πιο εύκολα! δε δουλεύουν όλοι οι φοιτητές. Δε μπορούν να συνδυαστούν όλες οι σχολές έξω με εργασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:38 Ο Σταύρος 95: #46 08-09-12 23:38 παντως παιδια αν υπαρχει καποιος που να μπορει να μου αναφερει τις προυποθεσεις τις οποιες πρεπει να πληρεις για εισαχθεις θα με βοηθουσε πολυ η να μου στειλει καποιο λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:40 Ο venividivici43946: #47 08-09-12 23:40 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: ε τότε γιατί μου τα προτείνεις;;; Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα καλά. Που σε συμφέρει, εξαρτάται από τι θα δώσεις. Κατανοητό; Αν μου πεις τι δίνεις, σου λέω που να πας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:40 Ο Σταύρος 95: #48 08-09-12 23:40 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: για μεταπτυχιακό πιο εύκολα! δε δουλεύουν όλοι οι φοιτητές. Δε μπορούν να συνδυαστούν όλες οι σχολές έξω με εργασία. Click για ανάπτυξη... εχω ακουσει τα καλυτερα γι ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ εκει ισχυει οτι ειναι πολυ καλη εσυ που σουδαζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:43 Η cosmopolitan: #49 08-09-12 23:43 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αυτά είναι τα καλά. Που σε συμφέρει, εξαρτάται από τι θα δώσεις. Κατανοητό; Αν μου πεις τι δίνεις, σου λέω που να πας. Click για ανάπτυξη... Ναι! που να ξέρω τι θα γίνει σε 3 χρόνια! Ο,τι κάτσει, βλέπουμε...!! υ.γ δε το πα ειρωνικά το σε συμπαθώ! μακάρι να τα λέγαμε και από κοντά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:45 Ο DrHouse έγραψε: #50 08-09-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: τι να κανουμε ρε μαστορα , δεν εχουμε ολοι τα φραγκα σου να παμε να σπουδασουμε στο england,Θα μας αφησεις να ονειρευτουμε τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Σπουνταζω αγγλια,και ειμαι ιντιοφυια,καταλαμπε? ΟΥΓΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:45 Η cosmopolitan: #51 08-09-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως παιδια αν υπαρχει καποιος που να μπορει να μου αναφερει τις προυποθεσεις τις οποιες πρεπει να πληρεις για εισαχθεις θα με βοηθουσε πολυ η να μου στειλει καποιο λινκ Click για ανάπτυξη... ξεχνάς...τη συνέντευξη που θα κληθείς να περάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:46 Ο venividivici43946: #52 08-09-12 23:46 Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:47 Ο Σταύρος 95: #53 08-09-12 23:47 παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:47 Η cosmopolitan: #54 08-09-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σπουνταζω αγγλια,και ειμαι ιντιοφυια,καταλαμπε? ΟΥΓΚ Click για ανάπτυξη... σε ποιόν απευθύνεσαι και πού κολλάει αυτό που γραψες στη μέση μιας άλλης συζήτησης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:49 Ο Σταύρος 95: #55 08-09-12 23:49 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: ξεχνάς...τη συνέντευξη που θα κληθείς να περάσεις... Click για ανάπτυξη... οπως ειπα και πριν τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο . και για δουλεια να σε προσλαβουν θα περασεις απο συνεντευξη η γλωσσα ειναι το μονο που δυσκολευει τα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:49 Η cosmopolitan: #56 08-09-12 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Click για ανάπτυξη... προπτυχιακό;; A level δε ξέρω που κάνουν ελλάδα. στα μεγάλα ιδιωτικά μάλλον. Πρόβλημα..;.. είναι τι θες να κάνεις και για ποιό σκοπό. Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: οπως ειπα και πριν τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο . και για δουλεια να σε προσλαβουν θα περασεις απο συνεντευξη η γλωσσα ειναι το μονο που δυσκολευει τα πραγματα Click για ανάπτυξη... και η προφορά..., κράτα αυτό που σου λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:50 Ο venividivici43946: #57 08-09-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Click για ανάπτυξη... Λες Όξφορντ και γεμίζει ο το στόμα σου. Άλλη κλάση. Αν είσαι αποφασισμένος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:51 Η cosmopolitan: #58 08-09-12 23:51 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Click για ανάπτυξη... τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Λες Όξφορντ και γεμίζει ο το στόμα σου. Άλλη κλάση. Αν είσαι αποφασισμένος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Click για ανάπτυξη... μπράβο veni! όντως γεμίζει το στόμα!! επιμένω στη συνέντευξη όμως, που δυστυχώς και κακώς είναι όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:54 Ο Σταύρος 95: #59 08-09-12 23:54 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: και η προφορά..., κράτα αυτό που σου λέω... Click για ανάπτυξη... κοιτα ισως να παιζει σοβαρο ρολο ομως οχι και τοσο μεγαλο οταν τους λες αυτα που χρειαζεται και αυτα που θελεουν να ακουσουν. εγω ειμαι βεβαια μικρος ακομα και αν και αφου μπω στη νομικη μετα θελω μεταπτυχιακο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:56 Ο venividivici43946: #60 08-09-12 23:56 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: υ.γ δε το πα ειρωνικά το σε συμπαθώ! μακάρι να τα λέγαμε και από κοντά ! Click για ανάπτυξη... Αμοιβαία τα αισθήματα. Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Click για ανάπτυξη... Εσύ τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Έμμα redarrow Nikos05 Lab13 Nikoleta_Giann Lathy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Ακριβώς. Click για ανάπτυξη... ε τότε γιατί μου τα προτείνεις;;; Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παιδια ολοι οι σπουδαστες του εξωτερικου δουλευουν και ετσι μειωνονται τα εξοδα .δν ειναι ακατορθωτο να μπεις στo oxford αν το θελεις πολυ θα το κανεις και θα πετυχεις προσωπικα θελω να κανω μεταπτυχιακα εκει Click για ανάπτυξη... για μεταπτυχιακό πιο εύκολα! δε δουλεύουν όλοι οι φοιτητές. Δε μπορούν να συνδυαστούν όλες οι σχολές έξω με εργασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:38 Ο Σταύρος 95: #46 08-09-12 23:38 παντως παιδια αν υπαρχει καποιος που να μπορει να μου αναφερει τις προυποθεσεις τις οποιες πρεπει να πληρεις για εισαχθεις θα με βοηθουσε πολυ η να μου στειλει καποιο λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:40 Ο venividivici43946: #47 08-09-12 23:40 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: ε τότε γιατί μου τα προτείνεις;;; Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα καλά. Που σε συμφέρει, εξαρτάται από τι θα δώσεις. Κατανοητό; Αν μου πεις τι δίνεις, σου λέω που να πας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:40 Ο Σταύρος 95: #48 08-09-12 23:40 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: για μεταπτυχιακό πιο εύκολα! δε δουλεύουν όλοι οι φοιτητές. Δε μπορούν να συνδυαστούν όλες οι σχολές έξω με εργασία. Click για ανάπτυξη... εχω ακουσει τα καλυτερα γι ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ εκει ισχυει οτι ειναι πολυ καλη εσυ που σουδαζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:43 Η cosmopolitan: #49 08-09-12 23:43 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αυτά είναι τα καλά. Που σε συμφέρει, εξαρτάται από τι θα δώσεις. Κατανοητό; Αν μου πεις τι δίνεις, σου λέω που να πας. Click για ανάπτυξη... Ναι! που να ξέρω τι θα γίνει σε 3 χρόνια! Ο,τι κάτσει, βλέπουμε...!! υ.γ δε το πα ειρωνικά το σε συμπαθώ! μακάρι να τα λέγαμε και από κοντά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:45 Ο DrHouse έγραψε: #50 08-09-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: τι να κανουμε ρε μαστορα , δεν εχουμε ολοι τα φραγκα σου να παμε να σπουδασουμε στο england,Θα μας αφησεις να ονειρευτουμε τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Σπουνταζω αγγλια,και ειμαι ιντιοφυια,καταλαμπε? ΟΥΓΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:45 Η cosmopolitan: #51 08-09-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως παιδια αν υπαρχει καποιος που να μπορει να μου αναφερει τις προυποθεσεις τις οποιες πρεπει να πληρεις για εισαχθεις θα με βοηθουσε πολυ η να μου στειλει καποιο λινκ Click για ανάπτυξη... ξεχνάς...τη συνέντευξη που θα κληθείς να περάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:46 Ο venividivici43946: #52 08-09-12 23:46 Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:47 Ο Σταύρος 95: #53 08-09-12 23:47 παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:47 Η cosmopolitan: #54 08-09-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σπουνταζω αγγλια,και ειμαι ιντιοφυια,καταλαμπε? ΟΥΓΚ Click για ανάπτυξη... σε ποιόν απευθύνεσαι και πού κολλάει αυτό που γραψες στη μέση μιας άλλης συζήτησης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:49 Ο Σταύρος 95: #55 08-09-12 23:49 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: ξεχνάς...τη συνέντευξη που θα κληθείς να περάσεις... Click για ανάπτυξη... οπως ειπα και πριν τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο . και για δουλεια να σε προσλαβουν θα περασεις απο συνεντευξη η γλωσσα ειναι το μονο που δυσκολευει τα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:49 Η cosmopolitan: #56 08-09-12 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Click για ανάπτυξη... προπτυχιακό;; A level δε ξέρω που κάνουν ελλάδα. στα μεγάλα ιδιωτικά μάλλον. Πρόβλημα..;.. είναι τι θες να κάνεις και για ποιό σκοπό. Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: οπως ειπα και πριν τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο . και για δουλεια να σε προσλαβουν θα περασεις απο συνεντευξη η γλωσσα ειναι το μονο που δυσκολευει τα πραγματα Click για ανάπτυξη... και η προφορά..., κράτα αυτό που σου λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:50 Ο venividivici43946: #57 08-09-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Click για ανάπτυξη... Λες Όξφορντ και γεμίζει ο το στόμα σου. Άλλη κλάση. Αν είσαι αποφασισμένος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:51 Η cosmopolitan: #58 08-09-12 23:51 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Click για ανάπτυξη... τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Λες Όξφορντ και γεμίζει ο το στόμα σου. Άλλη κλάση. Αν είσαι αποφασισμένος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Click για ανάπτυξη... μπράβο veni! όντως γεμίζει το στόμα!! επιμένω στη συνέντευξη όμως, που δυστυχώς και κακώς είναι όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:54 Ο Σταύρος 95: #59 08-09-12 23:54 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: και η προφορά..., κράτα αυτό που σου λέω... Click για ανάπτυξη... κοιτα ισως να παιζει σοβαρο ρολο ομως οχι και τοσο μεγαλο οταν τους λες αυτα που χρειαζεται και αυτα που θελεουν να ακουσουν. εγω ειμαι βεβαια μικρος ακομα και αν και αφου μπω στη νομικη μετα θελω μεταπτυχιακο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:56 Ο venividivici43946: #60 08-09-12 23:56 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: υ.γ δε το πα ειρωνικά το σε συμπαθώ! μακάρι να τα λέγαμε και από κοντά ! Click για ανάπτυξη... Αμοιβαία τα αισθήματα. Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Click για ανάπτυξη... Εσύ τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Έμμα redarrow Nikos05 Lab13 Nikoleta_Giann Lathy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παντως παιδια αν υπαρχει καποιος που να μπορει να μου αναφερει τις προυποθεσεις τις οποιες πρεπει να πληρεις για εισαχθεις θα με βοηθουσε πολυ η να μου στειλει καποιο λινκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:40 Ο venividivici43946: #47 08-09-12 23:40 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: ε τότε γιατί μου τα προτείνεις;;; Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα καλά. Που σε συμφέρει, εξαρτάται από τι θα δώσεις. Κατανοητό; Αν μου πεις τι δίνεις, σου λέω που να πας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:40 Ο Σταύρος 95: #48 08-09-12 23:40 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: για μεταπτυχιακό πιο εύκολα! δε δουλεύουν όλοι οι φοιτητές. Δε μπορούν να συνδυαστούν όλες οι σχολές έξω με εργασία. Click για ανάπτυξη... εχω ακουσει τα καλυτερα γι ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ εκει ισχυει οτι ειναι πολυ καλη εσυ που σουδαζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:43 Η cosmopolitan: #49 08-09-12 23:43 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αυτά είναι τα καλά. Που σε συμφέρει, εξαρτάται από τι θα δώσεις. Κατανοητό; Αν μου πεις τι δίνεις, σου λέω που να πας. Click για ανάπτυξη... Ναι! που να ξέρω τι θα γίνει σε 3 χρόνια! Ο,τι κάτσει, βλέπουμε...!! υ.γ δε το πα ειρωνικά το σε συμπαθώ! μακάρι να τα λέγαμε και από κοντά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:45 Ο DrHouse έγραψε: #50 08-09-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: τι να κανουμε ρε μαστορα , δεν εχουμε ολοι τα φραγκα σου να παμε να σπουδασουμε στο england,Θα μας αφησεις να ονειρευτουμε τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Σπουνταζω αγγλια,και ειμαι ιντιοφυια,καταλαμπε? ΟΥΓΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:45 Η cosmopolitan: #51 08-09-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως παιδια αν υπαρχει καποιος που να μπορει να μου αναφερει τις προυποθεσεις τις οποιες πρεπει να πληρεις για εισαχθεις θα με βοηθουσε πολυ η να μου στειλει καποιο λινκ Click για ανάπτυξη... ξεχνάς...τη συνέντευξη που θα κληθείς να περάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:46 Ο venividivici43946: #52 08-09-12 23:46 Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:47 Ο Σταύρος 95: #53 08-09-12 23:47 παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:47 Η cosmopolitan: #54 08-09-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σπουνταζω αγγλια,και ειμαι ιντιοφυια,καταλαμπε? ΟΥΓΚ Click για ανάπτυξη... σε ποιόν απευθύνεσαι και πού κολλάει αυτό που γραψες στη μέση μιας άλλης συζήτησης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:49 Ο Σταύρος 95: #55 08-09-12 23:49 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: ξεχνάς...τη συνέντευξη που θα κληθείς να περάσεις... Click για ανάπτυξη... οπως ειπα και πριν τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο . και για δουλεια να σε προσλαβουν θα περασεις απο συνεντευξη η γλωσσα ειναι το μονο που δυσκολευει τα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:49 Η cosmopolitan: #56 08-09-12 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Click για ανάπτυξη... προπτυχιακό;; A level δε ξέρω που κάνουν ελλάδα. στα μεγάλα ιδιωτικά μάλλον. Πρόβλημα..;.. είναι τι θες να κάνεις και για ποιό σκοπό. Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: οπως ειπα και πριν τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο . και για δουλεια να σε προσλαβουν θα περασεις απο συνεντευξη η γλωσσα ειναι το μονο που δυσκολευει τα πραγματα Click για ανάπτυξη... και η προφορά..., κράτα αυτό που σου λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:50 Ο venividivici43946: #57 08-09-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Click για ανάπτυξη... Λες Όξφορντ και γεμίζει ο το στόμα σου. Άλλη κλάση. Αν είσαι αποφασισμένος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:51 Η cosmopolitan: #58 08-09-12 23:51 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Click για ανάπτυξη... τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Λες Όξφορντ και γεμίζει ο το στόμα σου. Άλλη κλάση. Αν είσαι αποφασισμένος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Click για ανάπτυξη... μπράβο veni! όντως γεμίζει το στόμα!! επιμένω στη συνέντευξη όμως, που δυστυχώς και κακώς είναι όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:54 Ο Σταύρος 95: #59 08-09-12 23:54 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: και η προφορά..., κράτα αυτό που σου λέω... Click για ανάπτυξη... κοιτα ισως να παιζει σοβαρο ρολο ομως οχι και τοσο μεγαλο οταν τους λες αυτα που χρειαζεται και αυτα που θελεουν να ακουσουν. εγω ειμαι βεβαια μικρος ακομα και αν και αφου μπω στη νομικη μετα θελω μεταπτυχιακο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:56 Ο venividivici43946: #60 08-09-12 23:56 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: υ.γ δε το πα ειρωνικά το σε συμπαθώ! μακάρι να τα λέγαμε και από κοντά ! Click για ανάπτυξη... Αμοιβαία τα αισθήματα. Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Click για ανάπτυξη... Εσύ τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Έμμα redarrow Nikos05 Lab13 Nikoleta_Giann Lathy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: ε τότε γιατί μου τα προτείνεις;;; Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα καλά. Που σε συμφέρει, εξαρτάται από τι θα δώσεις. Κατανοητό; Αν μου πεις τι δίνεις, σου λέω που να πας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:40 Ο Σταύρος 95: #48 08-09-12 23:40 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: για μεταπτυχιακό πιο εύκολα! δε δουλεύουν όλοι οι φοιτητές. Δε μπορούν να συνδυαστούν όλες οι σχολές έξω με εργασία. Click για ανάπτυξη... εχω ακουσει τα καλυτερα γι ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ εκει ισχυει οτι ειναι πολυ καλη εσυ που σουδαζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:43 Η cosmopolitan: #49 08-09-12 23:43 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αυτά είναι τα καλά. Που σε συμφέρει, εξαρτάται από τι θα δώσεις. Κατανοητό; Αν μου πεις τι δίνεις, σου λέω που να πας. Click για ανάπτυξη... Ναι! που να ξέρω τι θα γίνει σε 3 χρόνια! Ο,τι κάτσει, βλέπουμε...!! υ.γ δε το πα ειρωνικά το σε συμπαθώ! μακάρι να τα λέγαμε και από κοντά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:45 Ο DrHouse έγραψε: #50 08-09-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: τι να κανουμε ρε μαστορα , δεν εχουμε ολοι τα φραγκα σου να παμε να σπουδασουμε στο england,Θα μας αφησεις να ονειρευτουμε τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Σπουνταζω αγγλια,και ειμαι ιντιοφυια,καταλαμπε? ΟΥΓΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:45 Η cosmopolitan: #51 08-09-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως παιδια αν υπαρχει καποιος που να μπορει να μου αναφερει τις προυποθεσεις τις οποιες πρεπει να πληρεις για εισαχθεις θα με βοηθουσε πολυ η να μου στειλει καποιο λινκ Click για ανάπτυξη... ξεχνάς...τη συνέντευξη που θα κληθείς να περάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:46 Ο venividivici43946: #52 08-09-12 23:46 Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:47 Ο Σταύρος 95: #53 08-09-12 23:47 παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:47 Η cosmopolitan: #54 08-09-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σπουνταζω αγγλια,και ειμαι ιντιοφυια,καταλαμπε? ΟΥΓΚ Click για ανάπτυξη... σε ποιόν απευθύνεσαι και πού κολλάει αυτό που γραψες στη μέση μιας άλλης συζήτησης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:49 Ο Σταύρος 95: #55 08-09-12 23:49 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: ξεχνάς...τη συνέντευξη που θα κληθείς να περάσεις... Click για ανάπτυξη... οπως ειπα και πριν τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο . και για δουλεια να σε προσλαβουν θα περασεις απο συνεντευξη η γλωσσα ειναι το μονο που δυσκολευει τα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:49 Η cosmopolitan: #56 08-09-12 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Click για ανάπτυξη... προπτυχιακό;; A level δε ξέρω που κάνουν ελλάδα. στα μεγάλα ιδιωτικά μάλλον. Πρόβλημα..;.. είναι τι θες να κάνεις και για ποιό σκοπό. Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: οπως ειπα και πριν τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο . και για δουλεια να σε προσλαβουν θα περασεις απο συνεντευξη η γλωσσα ειναι το μονο που δυσκολευει τα πραγματα Click για ανάπτυξη... και η προφορά..., κράτα αυτό που σου λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:50 Ο venividivici43946: #57 08-09-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Click για ανάπτυξη... Λες Όξφορντ και γεμίζει ο το στόμα σου. Άλλη κλάση. Αν είσαι αποφασισμένος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:51 Η cosmopolitan: #58 08-09-12 23:51 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Click για ανάπτυξη... τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Λες Όξφορντ και γεμίζει ο το στόμα σου. Άλλη κλάση. Αν είσαι αποφασισμένος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Click για ανάπτυξη... μπράβο veni! όντως γεμίζει το στόμα!! επιμένω στη συνέντευξη όμως, που δυστυχώς και κακώς είναι όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:54 Ο Σταύρος 95: #59 08-09-12 23:54 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: και η προφορά..., κράτα αυτό που σου λέω... Click για ανάπτυξη... κοιτα ισως να παιζει σοβαρο ρολο ομως οχι και τοσο μεγαλο οταν τους λες αυτα που χρειαζεται και αυτα που θελεουν να ακουσουν. εγω ειμαι βεβαια μικρος ακομα και αν και αφου μπω στη νομικη μετα θελω μεταπτυχιακο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:56 Ο venividivici43946: #60 08-09-12 23:56 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: υ.γ δε το πα ειρωνικά το σε συμπαθώ! μακάρι να τα λέγαμε και από κοντά ! Click για ανάπτυξη... Αμοιβαία τα αισθήματα. Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Click για ανάπτυξη... Εσύ τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Έμμα redarrow Nikos05 Lab13 Nikoleta_Giann Lathy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: για μεταπτυχιακό πιο εύκολα! δε δουλεύουν όλοι οι φοιτητές. Δε μπορούν να συνδυαστούν όλες οι σχολές έξω με εργασία. Click για ανάπτυξη... εχω ακουσει τα καλυτερα γι ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ εκει ισχυει οτι ειναι πολυ καλη εσυ που σουδαζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:43 Η cosmopolitan: #49 08-09-12 23:43 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αυτά είναι τα καλά. Που σε συμφέρει, εξαρτάται από τι θα δώσεις. Κατανοητό; Αν μου πεις τι δίνεις, σου λέω που να πας. Click για ανάπτυξη... Ναι! που να ξέρω τι θα γίνει σε 3 χρόνια! Ο,τι κάτσει, βλέπουμε...!! υ.γ δε το πα ειρωνικά το σε συμπαθώ! μακάρι να τα λέγαμε και από κοντά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:45 Ο DrHouse έγραψε: #50 08-09-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: τι να κανουμε ρε μαστορα , δεν εχουμε ολοι τα φραγκα σου να παμε να σπουδασουμε στο england,Θα μας αφησεις να ονειρευτουμε τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Σπουνταζω αγγλια,και ειμαι ιντιοφυια,καταλαμπε? ΟΥΓΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:45 Η cosmopolitan: #51 08-09-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως παιδια αν υπαρχει καποιος που να μπορει να μου αναφερει τις προυποθεσεις τις οποιες πρεπει να πληρεις για εισαχθεις θα με βοηθουσε πολυ η να μου στειλει καποιο λινκ Click για ανάπτυξη... ξεχνάς...τη συνέντευξη που θα κληθείς να περάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:46 Ο venividivici43946: #52 08-09-12 23:46 Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:47 Ο Σταύρος 95: #53 08-09-12 23:47 παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:47 Η cosmopolitan: #54 08-09-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σπουνταζω αγγλια,και ειμαι ιντιοφυια,καταλαμπε? ΟΥΓΚ Click για ανάπτυξη... σε ποιόν απευθύνεσαι και πού κολλάει αυτό που γραψες στη μέση μιας άλλης συζήτησης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:49 Ο Σταύρος 95: #55 08-09-12 23:49 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: ξεχνάς...τη συνέντευξη που θα κληθείς να περάσεις... Click για ανάπτυξη... οπως ειπα και πριν τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο . και για δουλεια να σε προσλαβουν θα περασεις απο συνεντευξη η γλωσσα ειναι το μονο που δυσκολευει τα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:49 Η cosmopolitan: #56 08-09-12 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Click για ανάπτυξη... προπτυχιακό;; A level δε ξέρω που κάνουν ελλάδα. στα μεγάλα ιδιωτικά μάλλον. Πρόβλημα..;.. είναι τι θες να κάνεις και για ποιό σκοπό. Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: οπως ειπα και πριν τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο . και για δουλεια να σε προσλαβουν θα περασεις απο συνεντευξη η γλωσσα ειναι το μονο που δυσκολευει τα πραγματα Click για ανάπτυξη... και η προφορά..., κράτα αυτό που σου λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:50 Ο venividivici43946: #57 08-09-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Click για ανάπτυξη... Λες Όξφορντ και γεμίζει ο το στόμα σου. Άλλη κλάση. Αν είσαι αποφασισμένος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:51 Η cosmopolitan: #58 08-09-12 23:51 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Click για ανάπτυξη... τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Λες Όξφορντ και γεμίζει ο το στόμα σου. Άλλη κλάση. Αν είσαι αποφασισμένος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Click για ανάπτυξη... μπράβο veni! όντως γεμίζει το στόμα!! επιμένω στη συνέντευξη όμως, που δυστυχώς και κακώς είναι όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:54 Ο Σταύρος 95: #59 08-09-12 23:54 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: και η προφορά..., κράτα αυτό που σου λέω... Click για ανάπτυξη... κοιτα ισως να παιζει σοβαρο ρολο ομως οχι και τοσο μεγαλο οταν τους λες αυτα που χρειαζεται και αυτα που θελεουν να ακουσουν. εγω ειμαι βεβαια μικρος ακομα και αν και αφου μπω στη νομικη μετα θελω μεταπτυχιακο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:56 Ο venividivici43946: #60 08-09-12 23:56 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: υ.γ δε το πα ειρωνικά το σε συμπαθώ! μακάρι να τα λέγαμε και από κοντά ! Click για ανάπτυξη... Αμοιβαία τα αισθήματα. Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Click για ανάπτυξη... Εσύ τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Έμμα redarrow Nikos05 Lab13 Nikoleta_Giann Lathy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αυτά είναι τα καλά. Που σε συμφέρει, εξαρτάται από τι θα δώσεις. Κατανοητό; Αν μου πεις τι δίνεις, σου λέω που να πας. Click για ανάπτυξη... Ναι! που να ξέρω τι θα γίνει σε 3 χρόνια! Ο,τι κάτσει, βλέπουμε...!! υ.γ δε το πα ειρωνικά το σε συμπαθώ! μακάρι να τα λέγαμε και από κοντά ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:45 Ο DrHouse έγραψε: #50 08-09-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: τι να κανουμε ρε μαστορα , δεν εχουμε ολοι τα φραγκα σου να παμε να σπουδασουμε στο england,Θα μας αφησεις να ονειρευτουμε τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Σπουνταζω αγγλια,και ειμαι ιντιοφυια,καταλαμπε? ΟΥΓΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:45 Η cosmopolitan: #51 08-09-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως παιδια αν υπαρχει καποιος που να μπορει να μου αναφερει τις προυποθεσεις τις οποιες πρεπει να πληρεις για εισαχθεις θα με βοηθουσε πολυ η να μου στειλει καποιο λινκ Click για ανάπτυξη... ξεχνάς...τη συνέντευξη που θα κληθείς να περάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:46 Ο venividivici43946: #52 08-09-12 23:46 Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:47 Ο Σταύρος 95: #53 08-09-12 23:47 παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:47 Η cosmopolitan: #54 08-09-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σπουνταζω αγγλια,και ειμαι ιντιοφυια,καταλαμπε? ΟΥΓΚ Click για ανάπτυξη... σε ποιόν απευθύνεσαι και πού κολλάει αυτό που γραψες στη μέση μιας άλλης συζήτησης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:49 Ο Σταύρος 95: #55 08-09-12 23:49 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: ξεχνάς...τη συνέντευξη που θα κληθείς να περάσεις... Click για ανάπτυξη... οπως ειπα και πριν τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο . και για δουλεια να σε προσλαβουν θα περασεις απο συνεντευξη η γλωσσα ειναι το μονο που δυσκολευει τα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:49 Η cosmopolitan: #56 08-09-12 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Click για ανάπτυξη... προπτυχιακό;; A level δε ξέρω που κάνουν ελλάδα. στα μεγάλα ιδιωτικά μάλλον. Πρόβλημα..;.. είναι τι θες να κάνεις και για ποιό σκοπό. Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: οπως ειπα και πριν τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο . και για δουλεια να σε προσλαβουν θα περασεις απο συνεντευξη η γλωσσα ειναι το μονο που δυσκολευει τα πραγματα Click για ανάπτυξη... και η προφορά..., κράτα αυτό που σου λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:50 Ο venividivici43946: #57 08-09-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Click για ανάπτυξη... Λες Όξφορντ και γεμίζει ο το στόμα σου. Άλλη κλάση. Αν είσαι αποφασισμένος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:51 Η cosmopolitan: #58 08-09-12 23:51 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Click για ανάπτυξη... τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Λες Όξφορντ και γεμίζει ο το στόμα σου. Άλλη κλάση. Αν είσαι αποφασισμένος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Click για ανάπτυξη... μπράβο veni! όντως γεμίζει το στόμα!! επιμένω στη συνέντευξη όμως, που δυστυχώς και κακώς είναι όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:54 Ο Σταύρος 95: #59 08-09-12 23:54 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: και η προφορά..., κράτα αυτό που σου λέω... Click για ανάπτυξη... κοιτα ισως να παιζει σοβαρο ρολο ομως οχι και τοσο μεγαλο οταν τους λες αυτα που χρειαζεται και αυτα που θελεουν να ακουσουν. εγω ειμαι βεβαια μικρος ακομα και αν και αφου μπω στη νομικη μετα θελω μεταπτυχιακο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:56 Ο venividivici43946: #60 08-09-12 23:56 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: υ.γ δε το πα ειρωνικά το σε συμπαθώ! μακάρι να τα λέγαμε και από κοντά ! Click για ανάπτυξη... Αμοιβαία τα αισθήματα. Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Click για ανάπτυξη... Εσύ τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Έμμα redarrow Nikos05 Lab13 Nikoleta_Giann Lathy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: τι να κανουμε ρε μαστορα , δεν εχουμε ολοι τα φραγκα σου να παμε να σπουδασουμε στο england,Θα μας αφησεις να ονειρευτουμε τουλαχιστον? Click για ανάπτυξη... Σπουνταζω αγγλια,και ειμαι ιντιοφυια,καταλαμπε? ΟΥΓΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:45 Η cosmopolitan: #51 08-09-12 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως παιδια αν υπαρχει καποιος που να μπορει να μου αναφερει τις προυποθεσεις τις οποιες πρεπει να πληρεις για εισαχθεις θα με βοηθουσε πολυ η να μου στειλει καποιο λινκ Click για ανάπτυξη... ξεχνάς...τη συνέντευξη που θα κληθείς να περάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:46 Ο venividivici43946: #52 08-09-12 23:46 Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:47 Ο Σταύρος 95: #53 08-09-12 23:47 παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:47 Η cosmopolitan: #54 08-09-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σπουνταζω αγγλια,και ειμαι ιντιοφυια,καταλαμπε? ΟΥΓΚ Click για ανάπτυξη... σε ποιόν απευθύνεσαι και πού κολλάει αυτό που γραψες στη μέση μιας άλλης συζήτησης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:49 Ο Σταύρος 95: #55 08-09-12 23:49 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: ξεχνάς...τη συνέντευξη που θα κληθείς να περάσεις... Click για ανάπτυξη... οπως ειπα και πριν τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο . και για δουλεια να σε προσλαβουν θα περασεις απο συνεντευξη η γλωσσα ειναι το μονο που δυσκολευει τα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:49 Η cosmopolitan: #56 08-09-12 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Click για ανάπτυξη... προπτυχιακό;; A level δε ξέρω που κάνουν ελλάδα. στα μεγάλα ιδιωτικά μάλλον. Πρόβλημα..;.. είναι τι θες να κάνεις και για ποιό σκοπό. Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: οπως ειπα και πριν τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο . και για δουλεια να σε προσλαβουν θα περασεις απο συνεντευξη η γλωσσα ειναι το μονο που δυσκολευει τα πραγματα Click για ανάπτυξη... και η προφορά..., κράτα αυτό που σου λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:50 Ο venividivici43946: #57 08-09-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Click για ανάπτυξη... Λες Όξφορντ και γεμίζει ο το στόμα σου. Άλλη κλάση. Αν είσαι αποφασισμένος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:51 Η cosmopolitan: #58 08-09-12 23:51 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Click για ανάπτυξη... τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Λες Όξφορντ και γεμίζει ο το στόμα σου. Άλλη κλάση. Αν είσαι αποφασισμένος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Click για ανάπτυξη... μπράβο veni! όντως γεμίζει το στόμα!! επιμένω στη συνέντευξη όμως, που δυστυχώς και κακώς είναι όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:54 Ο Σταύρος 95: #59 08-09-12 23:54 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: και η προφορά..., κράτα αυτό που σου λέω... Click για ανάπτυξη... κοιτα ισως να παιζει σοβαρο ρολο ομως οχι και τοσο μεγαλο οταν τους λες αυτα που χρειαζεται και αυτα που θελεουν να ακουσουν. εγω ειμαι βεβαια μικρος ακομα και αν και αφου μπω στη νομικη μετα θελω μεταπτυχιακο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:56 Ο venividivici43946: #60 08-09-12 23:56 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: υ.γ δε το πα ειρωνικά το σε συμπαθώ! μακάρι να τα λέγαμε και από κοντά ! Click για ανάπτυξη... Αμοιβαία τα αισθήματα. Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Click για ανάπτυξη... Εσύ τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Έμμα redarrow Nikos05 Lab13 Nikoleta_Giann Lathy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως παιδια αν υπαρχει καποιος που να μπορει να μου αναφερει τις προυποθεσεις τις οποιες πρεπει να πληρεις για εισαχθεις θα με βοηθουσε πολυ η να μου στειλει καποιο λινκ Click για ανάπτυξη... ξεχνάς...τη συνέντευξη που θα κληθείς να περάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:46 Ο venividivici43946: #52 08-09-12 23:46 Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:47 Ο Σταύρος 95: #53 08-09-12 23:47 παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:47 Η cosmopolitan: #54 08-09-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σπουνταζω αγγλια,και ειμαι ιντιοφυια,καταλαμπε? ΟΥΓΚ Click για ανάπτυξη... σε ποιόν απευθύνεσαι και πού κολλάει αυτό που γραψες στη μέση μιας άλλης συζήτησης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:49 Ο Σταύρος 95: #55 08-09-12 23:49 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: ξεχνάς...τη συνέντευξη που θα κληθείς να περάσεις... Click για ανάπτυξη... οπως ειπα και πριν τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο . και για δουλεια να σε προσλαβουν θα περασεις απο συνεντευξη η γλωσσα ειναι το μονο που δυσκολευει τα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:49 Η cosmopolitan: #56 08-09-12 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Click για ανάπτυξη... προπτυχιακό;; A level δε ξέρω που κάνουν ελλάδα. στα μεγάλα ιδιωτικά μάλλον. Πρόβλημα..;.. είναι τι θες να κάνεις και για ποιό σκοπό. Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: οπως ειπα και πριν τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο . και για δουλεια να σε προσλαβουν θα περασεις απο συνεντευξη η γλωσσα ειναι το μονο που δυσκολευει τα πραγματα Click για ανάπτυξη... και η προφορά..., κράτα αυτό που σου λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:50 Ο venividivici43946: #57 08-09-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Click για ανάπτυξη... Λες Όξφορντ και γεμίζει ο το στόμα σου. Άλλη κλάση. Αν είσαι αποφασισμένος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:51 Η cosmopolitan: #58 08-09-12 23:51 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Click για ανάπτυξη... τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Λες Όξφορντ και γεμίζει ο το στόμα σου. Άλλη κλάση. Αν είσαι αποφασισμένος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Click για ανάπτυξη... μπράβο veni! όντως γεμίζει το στόμα!! επιμένω στη συνέντευξη όμως, που δυστυχώς και κακώς είναι όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:54 Ο Σταύρος 95: #59 08-09-12 23:54 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: και η προφορά..., κράτα αυτό που σου λέω... Click για ανάπτυξη... κοιτα ισως να παιζει σοβαρο ρολο ομως οχι και τοσο μεγαλο οταν τους λες αυτα που χρειαζεται και αυτα που θελεουν να ακουσουν. εγω ειμαι βεβαια μικρος ακομα και αν και αφου μπω στη νομικη μετα θελω μεταπτυχιακο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:56 Ο venividivici43946: #60 08-09-12 23:56 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: υ.γ δε το πα ειρωνικά το σε συμπαθώ! μακάρι να τα λέγαμε και από κοντά ! Click για ανάπτυξη... Αμοιβαία τα αισθήματα. Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Click για ανάπτυξη... Εσύ τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Έμμα redarrow Nikos05 Lab13 Nikoleta_Giann Lathy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:47 Ο Σταύρος 95: #53 08-09-12 23:47 παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:47 Η cosmopolitan: #54 08-09-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σπουνταζω αγγλια,και ειμαι ιντιοφυια,καταλαμπε? ΟΥΓΚ Click για ανάπτυξη... σε ποιόν απευθύνεσαι και πού κολλάει αυτό που γραψες στη μέση μιας άλλης συζήτησης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:49 Ο Σταύρος 95: #55 08-09-12 23:49 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: ξεχνάς...τη συνέντευξη που θα κληθείς να περάσεις... Click για ανάπτυξη... οπως ειπα και πριν τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο . και για δουλεια να σε προσλαβουν θα περασεις απο συνεντευξη η γλωσσα ειναι το μονο που δυσκολευει τα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:49 Η cosmopolitan: #56 08-09-12 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Click για ανάπτυξη... προπτυχιακό;; A level δε ξέρω που κάνουν ελλάδα. στα μεγάλα ιδιωτικά μάλλον. Πρόβλημα..;.. είναι τι θες να κάνεις και για ποιό σκοπό. Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: οπως ειπα και πριν τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο . και για δουλεια να σε προσλαβουν θα περασεις απο συνεντευξη η γλωσσα ειναι το μονο που δυσκολευει τα πραγματα Click για ανάπτυξη... και η προφορά..., κράτα αυτό που σου λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:50 Ο venividivici43946: #57 08-09-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Click για ανάπτυξη... Λες Όξφορντ και γεμίζει ο το στόμα σου. Άλλη κλάση. Αν είσαι αποφασισμένος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:51 Η cosmopolitan: #58 08-09-12 23:51 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Click για ανάπτυξη... τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Λες Όξφορντ και γεμίζει ο το στόμα σου. Άλλη κλάση. Αν είσαι αποφασισμένος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Click για ανάπτυξη... μπράβο veni! όντως γεμίζει το στόμα!! επιμένω στη συνέντευξη όμως, που δυστυχώς και κακώς είναι όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:54 Ο Σταύρος 95: #59 08-09-12 23:54 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: και η προφορά..., κράτα αυτό που σου λέω... Click για ανάπτυξη... κοιτα ισως να παιζει σοβαρο ρολο ομως οχι και τοσο μεγαλο οταν τους λες αυτα που χρειαζεται και αυτα που θελεουν να ακουσουν. εγω ειμαι βεβαια μικρος ακομα και αν και αφου μπω στη νομικη μετα θελω μεταπτυχιακο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:56 Ο venividivici43946: #60 08-09-12 23:56 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: υ.γ δε το πα ειρωνικά το σε συμπαθώ! μακάρι να τα λέγαμε και από κοντά ! Click για ανάπτυξη... Αμοιβαία τα αισθήματα. Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Click για ανάπτυξη... Εσύ τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Έμμα redarrow Nikos05 Lab13 Nikoleta_Giann Lathy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:47 Η cosmopolitan: #54 08-09-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σπουνταζω αγγλια,και ειμαι ιντιοφυια,καταλαμπε? ΟΥΓΚ Click για ανάπτυξη... σε ποιόν απευθύνεσαι και πού κολλάει αυτό που γραψες στη μέση μιας άλλης συζήτησης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:49 Ο Σταύρος 95: #55 08-09-12 23:49 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: ξεχνάς...τη συνέντευξη που θα κληθείς να περάσεις... Click για ανάπτυξη... οπως ειπα και πριν τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο . και για δουλεια να σε προσλαβουν θα περασεις απο συνεντευξη η γλωσσα ειναι το μονο που δυσκολευει τα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:49 Η cosmopolitan: #56 08-09-12 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Click για ανάπτυξη... προπτυχιακό;; A level δε ξέρω που κάνουν ελλάδα. στα μεγάλα ιδιωτικά μάλλον. Πρόβλημα..;.. είναι τι θες να κάνεις και για ποιό σκοπό. Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: οπως ειπα και πριν τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο . και για δουλεια να σε προσλαβουν θα περασεις απο συνεντευξη η γλωσσα ειναι το μονο που δυσκολευει τα πραγματα Click για ανάπτυξη... και η προφορά..., κράτα αυτό που σου λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:50 Ο venividivici43946: #57 08-09-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Click για ανάπτυξη... Λες Όξφορντ και γεμίζει ο το στόμα σου. Άλλη κλάση. Αν είσαι αποφασισμένος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:51 Η cosmopolitan: #58 08-09-12 23:51 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Click για ανάπτυξη... τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Λες Όξφορντ και γεμίζει ο το στόμα σου. Άλλη κλάση. Αν είσαι αποφασισμένος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Click για ανάπτυξη... μπράβο veni! όντως γεμίζει το στόμα!! επιμένω στη συνέντευξη όμως, που δυστυχώς και κακώς είναι όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:54 Ο Σταύρος 95: #59 08-09-12 23:54 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: και η προφορά..., κράτα αυτό που σου λέω... Click για ανάπτυξη... κοιτα ισως να παιζει σοβαρο ρολο ομως οχι και τοσο μεγαλο οταν τους λες αυτα που χρειαζεται και αυτα που θελεουν να ακουσουν. εγω ειμαι βεβαια μικρος ακομα και αν και αφου μπω στη νομικη μετα θελω μεταπτυχιακο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:56 Ο venividivici43946: #60 08-09-12 23:56 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: υ.γ δε το πα ειρωνικά το σε συμπαθώ! μακάρι να τα λέγαμε και από κοντά ! Click για ανάπτυξη... Αμοιβαία τα αισθήματα. Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Click για ανάπτυξη... Εσύ τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Έμμα redarrow Nikos05 Lab13 Nikoleta_Giann Lathy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Σπουνταζω αγγλια,και ειμαι ιντιοφυια,καταλαμπε? ΟΥΓΚ Click για ανάπτυξη... σε ποιόν απευθύνεσαι και πού κολλάει αυτό που γραψες στη μέση μιας άλλης συζήτησης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:49 Ο Σταύρος 95: #55 08-09-12 23:49 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: ξεχνάς...τη συνέντευξη που θα κληθείς να περάσεις... Click για ανάπτυξη... οπως ειπα και πριν τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο . και για δουλεια να σε προσλαβουν θα περασεις απο συνεντευξη η γλωσσα ειναι το μονο που δυσκολευει τα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:49 Η cosmopolitan: #56 08-09-12 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Click για ανάπτυξη... προπτυχιακό;; A level δε ξέρω που κάνουν ελλάδα. στα μεγάλα ιδιωτικά μάλλον. Πρόβλημα..;.. είναι τι θες να κάνεις και για ποιό σκοπό. Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: οπως ειπα και πριν τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο . και για δουλεια να σε προσλαβουν θα περασεις απο συνεντευξη η γλωσσα ειναι το μονο που δυσκολευει τα πραγματα Click για ανάπτυξη... και η προφορά..., κράτα αυτό που σου λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:50 Ο venividivici43946: #57 08-09-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Click για ανάπτυξη... Λες Όξφορντ και γεμίζει ο το στόμα σου. Άλλη κλάση. Αν είσαι αποφασισμένος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:51 Η cosmopolitan: #58 08-09-12 23:51 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Click για ανάπτυξη... τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Λες Όξφορντ και γεμίζει ο το στόμα σου. Άλλη κλάση. Αν είσαι αποφασισμένος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Click για ανάπτυξη... μπράβο veni! όντως γεμίζει το στόμα!! επιμένω στη συνέντευξη όμως, που δυστυχώς και κακώς είναι όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:54 Ο Σταύρος 95: #59 08-09-12 23:54 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: και η προφορά..., κράτα αυτό που σου λέω... Click για ανάπτυξη... κοιτα ισως να παιζει σοβαρο ρολο ομως οχι και τοσο μεγαλο οταν τους λες αυτα που χρειαζεται και αυτα που θελεουν να ακουσουν. εγω ειμαι βεβαια μικρος ακομα και αν και αφου μπω στη νομικη μετα θελω μεταπτυχιακο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:56 Ο venividivici43946: #60 08-09-12 23:56 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: υ.γ δε το πα ειρωνικά το σε συμπαθώ! μακάρι να τα λέγαμε και από κοντά ! Click για ανάπτυξη... Αμοιβαία τα αισθήματα. Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Click για ανάπτυξη... Εσύ τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Έμμα redarrow Nikos05 Lab13 Nikoleta_Giann Lathy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: ξεχνάς...τη συνέντευξη που θα κληθείς να περάσεις... Click για ανάπτυξη... οπως ειπα και πριν τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο . και για δουλεια να σε προσλαβουν θα περασεις απο συνεντευξη η γλωσσα ειναι το μονο που δυσκολευει τα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:49 Η cosmopolitan: #56 08-09-12 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Click για ανάπτυξη... προπτυχιακό;; A level δε ξέρω που κάνουν ελλάδα. στα μεγάλα ιδιωτικά μάλλον. Πρόβλημα..;.. είναι τι θες να κάνεις και για ποιό σκοπό. Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: οπως ειπα και πριν τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο . και για δουλεια να σε προσλαβουν θα περασεις απο συνεντευξη η γλωσσα ειναι το μονο που δυσκολευει τα πραγματα Click για ανάπτυξη... και η προφορά..., κράτα αυτό που σου λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:50 Ο venividivici43946: #57 08-09-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Click για ανάπτυξη... Λες Όξφορντ και γεμίζει ο το στόμα σου. Άλλη κλάση. Αν είσαι αποφασισμένος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:51 Η cosmopolitan: #58 08-09-12 23:51 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Click για ανάπτυξη... τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Λες Όξφορντ και γεμίζει ο το στόμα σου. Άλλη κλάση. Αν είσαι αποφασισμένος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Click για ανάπτυξη... μπράβο veni! όντως γεμίζει το στόμα!! επιμένω στη συνέντευξη όμως, που δυστυχώς και κακώς είναι όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:54 Ο Σταύρος 95: #59 08-09-12 23:54 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: και η προφορά..., κράτα αυτό που σου λέω... Click για ανάπτυξη... κοιτα ισως να παιζει σοβαρο ρολο ομως οχι και τοσο μεγαλο οταν τους λες αυτα που χρειαζεται και αυτα που θελεουν να ακουσουν. εγω ειμαι βεβαια μικρος ακομα και αν και αφου μπω στη νομικη μετα θελω μεταπτυχιακο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:56 Ο venividivici43946: #60 08-09-12 23:56 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: υ.γ δε το πα ειρωνικά το σε συμπαθώ! μακάρι να τα λέγαμε και από κοντά ! Click για ανάπτυξη... Αμοιβαία τα αισθήματα. Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Click για ανάπτυξη... Εσύ τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Έμμα redarrow Nikos05 Lab13 Nikoleta_Giann Lathy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Click για ανάπτυξη... προπτυχιακό;; A level δε ξέρω που κάνουν ελλάδα. στα μεγάλα ιδιωτικά μάλλον. Πρόβλημα..;.. είναι τι θες να κάνεις και για ποιό σκοπό. Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: οπως ειπα και πριν τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο . και για δουλεια να σε προσλαβουν θα περασεις απο συνεντευξη η γλωσσα ειναι το μονο που δυσκολευει τα πραγματα Click για ανάπτυξη... και η προφορά..., κράτα αυτό που σου λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:50 Ο venividivici43946: #57 08-09-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Click για ανάπτυξη... Λες Όξφορντ και γεμίζει ο το στόμα σου. Άλλη κλάση. Αν είσαι αποφασισμένος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:51 Η cosmopolitan: #58 08-09-12 23:51 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Click για ανάπτυξη... τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Λες Όξφορντ και γεμίζει ο το στόμα σου. Άλλη κλάση. Αν είσαι αποφασισμένος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Click για ανάπτυξη... μπράβο veni! όντως γεμίζει το στόμα!! επιμένω στη συνέντευξη όμως, που δυστυχώς και κακώς είναι όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:54 Ο Σταύρος 95: #59 08-09-12 23:54 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: και η προφορά..., κράτα αυτό που σου λέω... Click για ανάπτυξη... κοιτα ισως να παιζει σοβαρο ρολο ομως οχι και τοσο μεγαλο οταν τους λες αυτα που χρειαζεται και αυτα που θελεουν να ακουσουν. εγω ειμαι βεβαια μικρος ακομα και αν και αφου μπω στη νομικη μετα θελω μεταπτυχιακο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:56 Ο venividivici43946: #60 08-09-12 23:56 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: υ.γ δε το πα ειρωνικά το σε συμπαθώ! μακάρι να τα λέγαμε και από κοντά ! Click για ανάπτυξη... Αμοιβαία τα αισθήματα. Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Click για ανάπτυξη... Εσύ τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Έμμα redarrow Nikos05 Lab13 Nikoleta_Giann Lathy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Σταύρος 95: παντως για μενα ειναι μεγαλο ονειρο να μπω στη νομικη του οξφορντ απο οτι εχω ακουσει ομως υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση πτυχιου στην ελλαδα και εκτος αυτου χρειαζεται κατι A-LEVEL που δν ξερω καν τι ειναι μπορει καποιος να μου πει το ποσοστο εισαγωγης στη συγκεκριμενη σχολη του πανεπιστημιου Click για ανάπτυξη... Λες Όξφορντ και γεμίζει ο το στόμα σου. Άλλη κλάση. Αν είσαι αποφασισμένος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cosmopolitan Εκκολαπτόμενο μέλος Η cosmopolitan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:51 Η cosmopolitan: #58 08-09-12 23:51 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Click για ανάπτυξη... τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Λες Όξφορντ και γεμίζει ο το στόμα σου. Άλλη κλάση. Αν είσαι αποφασισμένος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Click για ανάπτυξη... μπράβο veni! όντως γεμίζει το στόμα!! επιμένω στη συνέντευξη όμως, που δυστυχώς και κακώς είναι όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:54 Ο Σταύρος 95: #59 08-09-12 23:54 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: και η προφορά..., κράτα αυτό που σου λέω... Click για ανάπτυξη... κοιτα ισως να παιζει σοβαρο ρολο ομως οχι και τοσο μεγαλο οταν τους λες αυτα που χρειαζεται και αυτα που θελεουν να ακουσουν. εγω ειμαι βεβαια μικρος ακομα και αν και αφου μπω στη νομικη μετα θελω μεταπτυχιακο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:56 Ο venividivici43946: #60 08-09-12 23:56 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: υ.γ δε το πα ειρωνικά το σε συμπαθώ! μακάρι να τα λέγαμε και από κοντά ! Click για ανάπτυξη... Αμοιβαία τα αισθήματα. Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Click για ανάπτυξη... Εσύ τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tomftw Έμμα redarrow Nikos05 Lab13 Nikoleta_Giann Lathy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Παλιά, Α δίνανε συνθέσεις, δηλαδή όλα. Τώρα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως ναι, νομίζω Κ είναι η καλύτερη λύση. Click για ανάπτυξη... τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Λες Όξφορντ και γεμίζει ο το στόμα σου. Άλλη κλάση. Αν είσαι αποφασισμένος, αυτά είναι ψιλά γράμματα. Click για ανάπτυξη... μπράβο veni! όντως γεμίζει το στόμα!! επιμένω στη συνέντευξη όμως, που δυστυχώς και κακώς είναι όλα τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σταύρος 95 Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος 95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 36 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:54 Ο Σταύρος 95: #59 08-09-12 23:54 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: και η προφορά..., κράτα αυτό που σου λέω... Click για ανάπτυξη... κοιτα ισως να παιζει σοβαρο ρολο ομως οχι και τοσο μεγαλο οταν τους λες αυτα που χρειαζεται και αυτα που θελεουν να ακουσουν. εγω ειμαι βεβαια μικρος ακομα και αν και αφου μπω στη νομικη μετα θελω μεταπτυχιακο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:56 Ο venividivici43946: #60 08-09-12 23:56 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: υ.γ δε το πα ειρωνικά το σε συμπαθώ! μακάρι να τα λέγαμε και από κοντά ! Click για ανάπτυξη... Αμοιβαία τα αισθήματα. Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Click για ανάπτυξη... Εσύ τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: και η προφορά..., κράτα αυτό που σου λέω... Click για ανάπτυξη... κοιτα ισως να παιζει σοβαρο ρολο ομως οχι και τοσο μεγαλο οταν τους λες αυτα που χρειαζεται και αυτα που θελεουν να ακουσουν. εγω ειμαι βεβαια μικρος ακομα και αν και αφου μπω στη νομικη μετα θελω μεταπτυχιακο εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 23:56 Ο venividivici43946: #60 08-09-12 23:56 Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: υ.γ δε το πα ειρωνικά το σε συμπαθώ! μακάρι να τα λέγαμε και από κοντά ! Click για ανάπτυξη... Αμοιβαία τα αισθήματα. Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Click για ανάπτυξη... Εσύ τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: υ.γ δε το πα ειρωνικά το σε συμπαθώ! μακάρι να τα λέγαμε και από κοντά ! Click για ανάπτυξη... Αμοιβαία τα αισθήματα. Αρχική Δημοσίευση από cosmopolitan: τώρα δε δίνουν συνθέσεις έτσι δεν είναι;; Click για ανάπτυξη... Εσύ τι λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.