Εισαγωγή αθλητών με μοριοδότηση

Maria04

Νεοφερμένο μέλος

Η Maria04 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 35 μηνύματα.
Ξερει κανεις τι ισχύει για την εισαγωγή των αθλητων με μοριοδότηση(οχι ανεφ)

AMPA

Νεοφερμένο μέλος

Ο AMPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα.

Maria04

Νεοφερμένο μέλος

Η Maria04 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 35 μηνύματα.
Δεν εχω καταλάβει αμα αν περνας τη βαση εισαγωγης με τα μορια αμα περνας στη σχολη η αμα ανταγωνιζεσαι αλλους αθκητες για συγκεκριμένες θεσεις

AMPA

Νεοφερμένο μέλος

Ο AMPA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Η βάση εισαγωγής ισχύει κανονικά,τον Οκτώβριο ξανά κάνεις μηχανογραφικό με τις ίδιες σχολές που δήλωσες τώρα κ ανάλογα την ζήτηση που θα έχουν οι σχολές από άλλους αθλητές και σε σχέση πάντα με το τι έχεις γράψει εσύ σε σχέση με τους άλλους που ζητάνε τις ίδιες σχολές

Maria04

Νεοφερμένο μέλος

Τελεια σε ευχαριστώ πολυ

Panatha mono

Νεοφερμένο μέλος

Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα.

Maria04

Νεοφερμένο μέλος

ΟδοντΙατρικη

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.767 μηνύματα.
Η βάση εισαγωγής ισχύει κανονικά,τον Οκτώβριο ξανά κάνεις μηχανογραφικό με τις ίδιες σχολές που δήλωσες τώρα κ ανάλογα την ζήτηση που θα έχουν οι σχολές από άλλους αθλητές και σε σχέση πάντα με το τι έχεις γράψει εσύ σε σχέση με τους άλλους που ζητάνε τις ίδιες σχολές
Μια μικρη διόρθωση αν το επιτρεπεις.. (οσο ξερω και εχω κανει)
Το μηχανογραφικο γινεται μονο τωρα και βγαζει το οποιο αποτελεσμα.
Το αποδεχεσαι ή οχι και γραφεσαι ή οχι ..δεν εχει σημασια για την επομενη κινηση
Τον σεπτεμβρη ξανα αξιολογηται παλι το ιδιο μηχανογραφικο με τα νεα μορια σου ( προαυξηση κατα 10% ή 9% ή 7% αναλογα την νικη ).
Οποτε απο τωρα πρεπει να γινουν τα στρατηγικα σεναρια.

Maria04

Νεοφερμένο μέλος

Με τη μοριοδότηση εχω 18700 για οδοντιατρική απθ
Θεωρειται οτι εχω πιθανότητες να τη πιασω?

Panatha mono

Νεοφερμένο μέλος

Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 105 μηνύματα.
Με τη μοριοδότηση εχω 18700 για οδοντιατρική απθ
Θεωρειται οτι εχω πιθανότητες να τη πιασω?
Δύσκολα....μπαίνουν 2 και ο τελευταίος πέρυσι μπήκε με 19080.Υπαρχουν ανεβασμένος οι βάσεις αθλητών κάθε χρονιας

Maria04

Νεοφερμένο μέλος

Οκ ευχαριστώ πολυ

Maria04

Νεοφερμένο μέλος

Ναι
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

θελει κανεις αλλος απο εδω πέρα οδοντιατρική απθ μέσω μοριοδότησης?

Panatha mono

Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια