ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 16:13 Η ελεναα έγραψε: #241 01-11-11 16:13 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: δεν πηρα κ κα9ολου σημερα...3υπνησα στς 3 και ανοιξα τ λαπτοπ για να δω αν βγηκαν Click για ανάπτυξη... απο οτι φαινεται εχουμε απυηδησεικαι εγω αργα ξυπνησα.πλεον βαριεμαι και να μπω στο site του υπουργειου.παντως και για αυριο το αποκλειω να βγουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 16:17 Η erilesg έγραψε: #242 01-11-11 16:17 Αρχική Δημοσίευση από ελεναα: απο οτι φαινεται εχουμε απυηδησεικαι εγω αργα ξυπνησα.πλεον βαριεμαι και να μπω στο site του υπουργειου.παντως και για αυριο το αποκλειω να βγουν.. Click για ανάπτυξη... εμενα πλεον ουτε π με ακουμπαει...κοιμαμαι στς 5 και 3υπναω οτι ωρα ναναι βαριεμαι ν απαντησω σ αυτους π με ρωτανε γ αυτο γτ πλεον κατανταει σπαστικο να σ λενε ηρ9ανε τ χριστουγεννα κ εσυ εισαι ακομα εδω κ σε πιανει μια υστερια εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 20:41 Η ελεναα έγραψε: #243 01-11-11 20:41 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: εμενα πλεον ουτε π με ακουμπαει...κοιμαμαι στς 5 και 3υπναω οτι ωρα ναναι βαριεμαι ν απαντησω σ αυτους π με ρωτανε γ αυτο γτ πλεον κατανταει σπαστικο να σ λενε ηρ9ανε τ χριστουγεννα κ εσυ εισαι ακομα εδω κ σε πιανει μια υστερια εκει Click για ανάπτυξη... ακριβως οπως τα λες.εχω βαρεθει να εξηγω σε γνωστους και φιλους και συγγενεις την κατασταση μου.ολο ποτε θα βγουν και ποτε θα βγουν ρωτανε και δεν ξερεις τι να τους πεις.δεν εχω τι να κανω.ολοι ειναι στο πανεπιστημιο και εγω ολη μερα σχεδον στο λαπτοπ-την καταρα μου στο υπουργειο.εχω τοσα νευρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Minerv@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Minerv@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Γεώργιος (Γρεβενά). Έχει γράψει 128 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 12:56 Η Minerv@ έγραψε: #244 02-11-11 12:56 Τελικά κάτι παραπάνω ήξερε ο κ. Κουτρουμπέλης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:35 Η ελεναα έγραψε: #245 02-11-11 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Minerv@: Τελικά κάτι παραπάνω ήξερε ο κ. Κουτρουμπέλης... Click για ανάπτυξη... συμφωνω.βεβαια ο κ.κουτρουμπελης ειχε πει πριν λιγες μερες σε ενα παιδι που ρωτησε οτι θα βγουν την προηγουμενη ή αυτη την εβδομαδα. ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ή ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.παρτε τηλ και εσεις να δουμε τι θα σας πουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:37 Η erilesg έγραψε: #246 02-11-11 13:37 εμενα μ ειπαν μεσα στν βδομαδα κ τς ειπα γτ τωρα ειμαστε εξω απ τν βδομαδα??τεταρτη ειναι κ μυ παν ε τοτε η αυριο η τν παρασκευη κ λεω αντε να δουμε κ γεια σας κ το κλεινω....οποιος τ σηκωνει τ τηλεφωνο θα τα κουει απ δω κ περα.... ποιος ειναι ο Κουτρουμπελης?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:42 Η ελεναα έγραψε: #247 02-11-11 13:42 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: εμενα μ ειπαν μεσα στν βδομαδα κ τς ειπα γτ τωρα ειμαστε εξω απ τν βδομαδα??τεταρτη ειναι κ μυ παν ε τοτε η αυριο η τν παρασκευη κ λεω αντε να δουμε κ γεια σας κ το κλεινω....οποιος τ σηκωνει τ τηλεφωνο θα τα κουει απ δω κ περα.... ποιος ειναι ο Κουτρουμπελης?????? Click για ανάπτυξη... ειναι ενας εκπαιδευτικος που εχει την ιστοσελιδα edu4u. αντε να βγουν ρε γαμωτο παντως αυτ που μου απαντησε ηταν αγενεστατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Minerv@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Minerv@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Γεώργιος (Γρεβενά). Έχει γράψει 128 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:44 Η Minerv@ έγραψε: #248 02-11-11 13:44 Άντε να δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:45 Η erilesg έγραψε: #249 02-11-11 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ελεναα: ειναι ενας εκπαιδευτικος που εχει την ιστοσελιδα edu4. αντε να βγουν ρε γαμωτο παντως αυτ που μου απαντησε ηταν αγενεστατη Click για ανάπτυξη... σε ποιο πηρες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:47 Η ελεναα έγραψε: #250 02-11-11 13:47 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: σε ποιο πηρες???? Click για ανάπτυξη... 210 3442508.εκει παρε!να δεις αγενεια!να δουμε τι θα σου πουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:50 Η erilesg έγραψε: #251 02-11-11 13:50 το πηρα κ αυτο κ δν τ σηκωσαν....μονο τ 2796 το σηκωσε κ τ ακουσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:54 Η ελεναα έγραψε: #252 02-11-11 13:54 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: το πηρα κ αυτο κ δν τ σηκωσαν....μονο τ 2796 το σηκωσε κ τ ακουσε Click για ανάπτυξη... βαρεθηκαν να απαντανε φαινεται..για αυριο δεν το κοβω να βγουν.με ενα μικρο θαυμα την παρασκευη.ποσους μηνες καθομαστε αραγε απο τις πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:56 Η erilesg έγραψε: #253 02-11-11 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ελεναα: βαρεθηκαν να απαντανε φαινεται..για αυριο δεν το κοβω να βγουν.με ενα μικρο θαυμα την παρασκευη.ποσους μηνες καθομαστε αραγε απο τις πανελληνιες Click για ανάπτυξη... γτ για αυριο οχι?????εγω κα9ομαι απο ιουνιο τροπος τ λεγειν καθομαι γτ ολο τ καλοκαιρι δουλευα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis55 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis55 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 11:57 Ο apostolis55: #254 03-11-11 11:57 πήρα τηλέφωνο πριν 2 λεπτά και μου είπανε ότι γίνεται σοβαρή προσπάθεια για να βγούν τα αποτελέσματα αύριο αλλιώς από Δευτέρα -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 13:54 Η erilesg έγραψε: #255 03-11-11 13:54 Kαι μενα μυ παν αυτην τν βλακεια κ οτι τς καθυστερει ενα συμβουλιο κατι τετοιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:25 Η ελεναα έγραψε: #256 03-11-11 14:25 και φυσικα δεν βγηκαν σημερα...για να δουμε αυριο .μακαρι να τα βγαλουν να ηρεμησουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:26 Η erilesg έγραψε: #257 03-11-11 14:26 εσυ πηρες τηλεφωνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:48 Η ελεναα έγραψε: #258 03-11-11 14:48 σημερα δεν πηρα.ξυπνησα πολυ αργα... ελπιζω να τους φωτισει ο θεος να τα βγαλουν αυτη την παρασκευη και οχι την αλλη... εχω και λιγακι αγχος...αυριο θα ειμαι ολη μερα στο site του υπουργειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:05 Η erilesg έγραψε: #259 03-11-11 15:05 εγω πηρα στς 1 δεν απανταγε κανενας κ πηρα στ κεντρικα κ εκει μυ παν γ αυριο η δευτερα κ οτι τς καθυστερει κατι..εγω θελω να φυγω τν αλλη βδομαδα αντεεε να βγουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Minerv@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Minerv@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Γεώργιος (Γρεβενά). Έχει γράψει 128 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:47 Η Minerv@ έγραψε: #260 03-11-11 15:47 Ρε παιδιά, δεν είναι λίγο ύποπτο όλο αυτό; Οι έλεγχοι έγιναν το καλοκαίρι γιατί πια όλο κάτι προκύπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erilesg: δεν πηρα κ κα9ολου σημερα...3υπνησα στς 3 και ανοιξα τ λαπτοπ για να δω αν βγηκαν Click για ανάπτυξη... απο οτι φαινεται εχουμε απυηδησεικαι εγω αργα ξυπνησα.πλεον βαριεμαι και να μπω στο site του υπουργειου.παντως και για αυριο το αποκλειω να βγουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 16:17 Η erilesg έγραψε: #242 01-11-11 16:17 Αρχική Δημοσίευση από ελεναα: απο οτι φαινεται εχουμε απυηδησεικαι εγω αργα ξυπνησα.πλεον βαριεμαι και να μπω στο site του υπουργειου.παντως και για αυριο το αποκλειω να βγουν.. Click για ανάπτυξη... εμενα πλεον ουτε π με ακουμπαει...κοιμαμαι στς 5 και 3υπναω οτι ωρα ναναι βαριεμαι ν απαντησω σ αυτους π με ρωτανε γ αυτο γτ πλεον κατανταει σπαστικο να σ λενε ηρ9ανε τ χριστουγεννα κ εσυ εισαι ακομα εδω κ σε πιανει μια υστερια εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 20:41 Η ελεναα έγραψε: #243 01-11-11 20:41 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: εμενα πλεον ουτε π με ακουμπαει...κοιμαμαι στς 5 και 3υπναω οτι ωρα ναναι βαριεμαι ν απαντησω σ αυτους π με ρωτανε γ αυτο γτ πλεον κατανταει σπαστικο να σ λενε ηρ9ανε τ χριστουγεννα κ εσυ εισαι ακομα εδω κ σε πιανει μια υστερια εκει Click για ανάπτυξη... ακριβως οπως τα λες.εχω βαρεθει να εξηγω σε γνωστους και φιλους και συγγενεις την κατασταση μου.ολο ποτε θα βγουν και ποτε θα βγουν ρωτανε και δεν ξερεις τι να τους πεις.δεν εχω τι να κανω.ολοι ειναι στο πανεπιστημιο και εγω ολη μερα σχεδον στο λαπτοπ-την καταρα μου στο υπουργειο.εχω τοσα νευρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Minerv@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Minerv@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Γεώργιος (Γρεβενά). Έχει γράψει 128 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 12:56 Η Minerv@ έγραψε: #244 02-11-11 12:56 Τελικά κάτι παραπάνω ήξερε ο κ. Κουτρουμπέλης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:35 Η ελεναα έγραψε: #245 02-11-11 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Minerv@: Τελικά κάτι παραπάνω ήξερε ο κ. Κουτρουμπέλης... Click για ανάπτυξη... συμφωνω.βεβαια ο κ.κουτρουμπελης ειχε πει πριν λιγες μερες σε ενα παιδι που ρωτησε οτι θα βγουν την προηγουμενη ή αυτη την εβδομαδα. ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ή ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.παρτε τηλ και εσεις να δουμε τι θα σας πουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:37 Η erilesg έγραψε: #246 02-11-11 13:37 εμενα μ ειπαν μεσα στν βδομαδα κ τς ειπα γτ τωρα ειμαστε εξω απ τν βδομαδα??τεταρτη ειναι κ μυ παν ε τοτε η αυριο η τν παρασκευη κ λεω αντε να δουμε κ γεια σας κ το κλεινω....οποιος τ σηκωνει τ τηλεφωνο θα τα κουει απ δω κ περα.... ποιος ειναι ο Κουτρουμπελης?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:42 Η ελεναα έγραψε: #247 02-11-11 13:42 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: εμενα μ ειπαν μεσα στν βδομαδα κ τς ειπα γτ τωρα ειμαστε εξω απ τν βδομαδα??τεταρτη ειναι κ μυ παν ε τοτε η αυριο η τν παρασκευη κ λεω αντε να δουμε κ γεια σας κ το κλεινω....οποιος τ σηκωνει τ τηλεφωνο θα τα κουει απ δω κ περα.... ποιος ειναι ο Κουτρουμπελης?????? Click για ανάπτυξη... ειναι ενας εκπαιδευτικος που εχει την ιστοσελιδα edu4u. αντε να βγουν ρε γαμωτο παντως αυτ που μου απαντησε ηταν αγενεστατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Minerv@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Minerv@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Γεώργιος (Γρεβενά). Έχει γράψει 128 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:44 Η Minerv@ έγραψε: #248 02-11-11 13:44 Άντε να δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:45 Η erilesg έγραψε: #249 02-11-11 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ελεναα: ειναι ενας εκπαιδευτικος που εχει την ιστοσελιδα edu4. αντε να βγουν ρε γαμωτο παντως αυτ που μου απαντησε ηταν αγενεστατη Click για ανάπτυξη... σε ποιο πηρες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:47 Η ελεναα έγραψε: #250 02-11-11 13:47 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: σε ποιο πηρες???? Click για ανάπτυξη... 210 3442508.εκει παρε!να δεις αγενεια!να δουμε τι θα σου πουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:50 Η erilesg έγραψε: #251 02-11-11 13:50 το πηρα κ αυτο κ δν τ σηκωσαν....μονο τ 2796 το σηκωσε κ τ ακουσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:54 Η ελεναα έγραψε: #252 02-11-11 13:54 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: το πηρα κ αυτο κ δν τ σηκωσαν....μονο τ 2796 το σηκωσε κ τ ακουσε Click για ανάπτυξη... βαρεθηκαν να απαντανε φαινεται..για αυριο δεν το κοβω να βγουν.με ενα μικρο θαυμα την παρασκευη.ποσους μηνες καθομαστε αραγε απο τις πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:56 Η erilesg έγραψε: #253 02-11-11 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ελεναα: βαρεθηκαν να απαντανε φαινεται..για αυριο δεν το κοβω να βγουν.με ενα μικρο θαυμα την παρασκευη.ποσους μηνες καθομαστε αραγε απο τις πανελληνιες Click για ανάπτυξη... γτ για αυριο οχι?????εγω κα9ομαι απο ιουνιο τροπος τ λεγειν καθομαι γτ ολο τ καλοκαιρι δουλευα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis55 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis55 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 11:57 Ο apostolis55: #254 03-11-11 11:57 πήρα τηλέφωνο πριν 2 λεπτά και μου είπανε ότι γίνεται σοβαρή προσπάθεια για να βγούν τα αποτελέσματα αύριο αλλιώς από Δευτέρα -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 13:54 Η erilesg έγραψε: #255 03-11-11 13:54 Kαι μενα μυ παν αυτην τν βλακεια κ οτι τς καθυστερει ενα συμβουλιο κατι τετοιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:25 Η ελεναα έγραψε: #256 03-11-11 14:25 και φυσικα δεν βγηκαν σημερα...για να δουμε αυριο .μακαρι να τα βγαλουν να ηρεμησουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:26 Η erilesg έγραψε: #257 03-11-11 14:26 εσυ πηρες τηλεφωνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:48 Η ελεναα έγραψε: #258 03-11-11 14:48 σημερα δεν πηρα.ξυπνησα πολυ αργα... ελπιζω να τους φωτισει ο θεος να τα βγαλουν αυτη την παρασκευη και οχι την αλλη... εχω και λιγακι αγχος...αυριο θα ειμαι ολη μερα στο site του υπουργειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:05 Η erilesg έγραψε: #259 03-11-11 15:05 εγω πηρα στς 1 δεν απανταγε κανενας κ πηρα στ κεντρικα κ εκει μυ παν γ αυριο η δευτερα κ οτι τς καθυστερει κατι..εγω θελω να φυγω τν αλλη βδομαδα αντεεε να βγουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Minerv@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Minerv@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Γεώργιος (Γρεβενά). Έχει γράψει 128 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:47 Η Minerv@ έγραψε: #260 03-11-11 15:47 Ρε παιδιά, δεν είναι λίγο ύποπτο όλο αυτό; Οι έλεγχοι έγιναν το καλοκαίρι γιατί πια όλο κάτι προκύπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ελεναα: απο οτι φαινεται εχουμε απυηδησεικαι εγω αργα ξυπνησα.πλεον βαριεμαι και να μπω στο site του υπουργειου.παντως και για αυριο το αποκλειω να βγουν.. Click για ανάπτυξη... εμενα πλεον ουτε π με ακουμπαει...κοιμαμαι στς 5 και 3υπναω οτι ωρα ναναι βαριεμαι ν απαντησω σ αυτους π με ρωτανε γ αυτο γτ πλεον κατανταει σπαστικο να σ λενε ηρ9ανε τ χριστουγεννα κ εσυ εισαι ακομα εδω κ σε πιανει μια υστερια εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2011 στις 20:41 Η ελεναα έγραψε: #243 01-11-11 20:41 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: εμενα πλεον ουτε π με ακουμπαει...κοιμαμαι στς 5 και 3υπναω οτι ωρα ναναι βαριεμαι ν απαντησω σ αυτους π με ρωτανε γ αυτο γτ πλεον κατανταει σπαστικο να σ λενε ηρ9ανε τ χριστουγεννα κ εσυ εισαι ακομα εδω κ σε πιανει μια υστερια εκει Click για ανάπτυξη... ακριβως οπως τα λες.εχω βαρεθει να εξηγω σε γνωστους και φιλους και συγγενεις την κατασταση μου.ολο ποτε θα βγουν και ποτε θα βγουν ρωτανε και δεν ξερεις τι να τους πεις.δεν εχω τι να κανω.ολοι ειναι στο πανεπιστημιο και εγω ολη μερα σχεδον στο λαπτοπ-την καταρα μου στο υπουργειο.εχω τοσα νευρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Minerv@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Minerv@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Γεώργιος (Γρεβενά). Έχει γράψει 128 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 12:56 Η Minerv@ έγραψε: #244 02-11-11 12:56 Τελικά κάτι παραπάνω ήξερε ο κ. Κουτρουμπέλης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:35 Η ελεναα έγραψε: #245 02-11-11 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Minerv@: Τελικά κάτι παραπάνω ήξερε ο κ. Κουτρουμπέλης... Click για ανάπτυξη... συμφωνω.βεβαια ο κ.κουτρουμπελης ειχε πει πριν λιγες μερες σε ενα παιδι που ρωτησε οτι θα βγουν την προηγουμενη ή αυτη την εβδομαδα. ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ή ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.παρτε τηλ και εσεις να δουμε τι θα σας πουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:37 Η erilesg έγραψε: #246 02-11-11 13:37 εμενα μ ειπαν μεσα στν βδομαδα κ τς ειπα γτ τωρα ειμαστε εξω απ τν βδομαδα??τεταρτη ειναι κ μυ παν ε τοτε η αυριο η τν παρασκευη κ λεω αντε να δουμε κ γεια σας κ το κλεινω....οποιος τ σηκωνει τ τηλεφωνο θα τα κουει απ δω κ περα.... ποιος ειναι ο Κουτρουμπελης?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:42 Η ελεναα έγραψε: #247 02-11-11 13:42 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: εμενα μ ειπαν μεσα στν βδομαδα κ τς ειπα γτ τωρα ειμαστε εξω απ τν βδομαδα??τεταρτη ειναι κ μυ παν ε τοτε η αυριο η τν παρασκευη κ λεω αντε να δουμε κ γεια σας κ το κλεινω....οποιος τ σηκωνει τ τηλεφωνο θα τα κουει απ δω κ περα.... ποιος ειναι ο Κουτρουμπελης?????? Click για ανάπτυξη... ειναι ενας εκπαιδευτικος που εχει την ιστοσελιδα edu4u. αντε να βγουν ρε γαμωτο παντως αυτ που μου απαντησε ηταν αγενεστατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Minerv@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Minerv@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Γεώργιος (Γρεβενά). Έχει γράψει 128 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:44 Η Minerv@ έγραψε: #248 02-11-11 13:44 Άντε να δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:45 Η erilesg έγραψε: #249 02-11-11 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ελεναα: ειναι ενας εκπαιδευτικος που εχει την ιστοσελιδα edu4. αντε να βγουν ρε γαμωτο παντως αυτ που μου απαντησε ηταν αγενεστατη Click για ανάπτυξη... σε ποιο πηρες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:47 Η ελεναα έγραψε: #250 02-11-11 13:47 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: σε ποιο πηρες???? Click για ανάπτυξη... 210 3442508.εκει παρε!να δεις αγενεια!να δουμε τι θα σου πουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:50 Η erilesg έγραψε: #251 02-11-11 13:50 το πηρα κ αυτο κ δν τ σηκωσαν....μονο τ 2796 το σηκωσε κ τ ακουσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:54 Η ελεναα έγραψε: #252 02-11-11 13:54 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: το πηρα κ αυτο κ δν τ σηκωσαν....μονο τ 2796 το σηκωσε κ τ ακουσε Click για ανάπτυξη... βαρεθηκαν να απαντανε φαινεται..για αυριο δεν το κοβω να βγουν.με ενα μικρο θαυμα την παρασκευη.ποσους μηνες καθομαστε αραγε απο τις πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:56 Η erilesg έγραψε: #253 02-11-11 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ελεναα: βαρεθηκαν να απαντανε φαινεται..για αυριο δεν το κοβω να βγουν.με ενα μικρο θαυμα την παρασκευη.ποσους μηνες καθομαστε αραγε απο τις πανελληνιες Click για ανάπτυξη... γτ για αυριο οχι?????εγω κα9ομαι απο ιουνιο τροπος τ λεγειν καθομαι γτ ολο τ καλοκαιρι δουλευα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis55 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis55 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 11:57 Ο apostolis55: #254 03-11-11 11:57 πήρα τηλέφωνο πριν 2 λεπτά και μου είπανε ότι γίνεται σοβαρή προσπάθεια για να βγούν τα αποτελέσματα αύριο αλλιώς από Δευτέρα -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 13:54 Η erilesg έγραψε: #255 03-11-11 13:54 Kαι μενα μυ παν αυτην τν βλακεια κ οτι τς καθυστερει ενα συμβουλιο κατι τετοιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:25 Η ελεναα έγραψε: #256 03-11-11 14:25 και φυσικα δεν βγηκαν σημερα...για να δουμε αυριο .μακαρι να τα βγαλουν να ηρεμησουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:26 Η erilesg έγραψε: #257 03-11-11 14:26 εσυ πηρες τηλεφωνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:48 Η ελεναα έγραψε: #258 03-11-11 14:48 σημερα δεν πηρα.ξυπνησα πολυ αργα... ελπιζω να τους φωτισει ο θεος να τα βγαλουν αυτη την παρασκευη και οχι την αλλη... εχω και λιγακι αγχος...αυριο θα ειμαι ολη μερα στο site του υπουργειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:05 Η erilesg έγραψε: #259 03-11-11 15:05 εγω πηρα στς 1 δεν απανταγε κανενας κ πηρα στ κεντρικα κ εκει μυ παν γ αυριο η δευτερα κ οτι τς καθυστερει κατι..εγω θελω να φυγω τν αλλη βδομαδα αντεεε να βγουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Minerv@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Minerv@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Γεώργιος (Γρεβενά). Έχει γράψει 128 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:47 Η Minerv@ έγραψε: #260 03-11-11 15:47 Ρε παιδιά, δεν είναι λίγο ύποπτο όλο αυτό; Οι έλεγχοι έγιναν το καλοκαίρι γιατί πια όλο κάτι προκύπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erilesg: εμενα πλεον ουτε π με ακουμπαει...κοιμαμαι στς 5 και 3υπναω οτι ωρα ναναι βαριεμαι ν απαντησω σ αυτους π με ρωτανε γ αυτο γτ πλεον κατανταει σπαστικο να σ λενε ηρ9ανε τ χριστουγεννα κ εσυ εισαι ακομα εδω κ σε πιανει μια υστερια εκει Click για ανάπτυξη... ακριβως οπως τα λες.εχω βαρεθει να εξηγω σε γνωστους και φιλους και συγγενεις την κατασταση μου.ολο ποτε θα βγουν και ποτε θα βγουν ρωτανε και δεν ξερεις τι να τους πεις.δεν εχω τι να κανω.ολοι ειναι στο πανεπιστημιο και εγω ολη μερα σχεδον στο λαπτοπ-την καταρα μου στο υπουργειο.εχω τοσα νευρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Minerv@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Minerv@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Γεώργιος (Γρεβενά). Έχει γράψει 128 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 12:56 Η Minerv@ έγραψε: #244 02-11-11 12:56 Τελικά κάτι παραπάνω ήξερε ο κ. Κουτρουμπέλης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:35 Η ελεναα έγραψε: #245 02-11-11 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Minerv@: Τελικά κάτι παραπάνω ήξερε ο κ. Κουτρουμπέλης... Click για ανάπτυξη... συμφωνω.βεβαια ο κ.κουτρουμπελης ειχε πει πριν λιγες μερες σε ενα παιδι που ρωτησε οτι θα βγουν την προηγουμενη ή αυτη την εβδομαδα. ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ή ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.παρτε τηλ και εσεις να δουμε τι θα σας πουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:37 Η erilesg έγραψε: #246 02-11-11 13:37 εμενα μ ειπαν μεσα στν βδομαδα κ τς ειπα γτ τωρα ειμαστε εξω απ τν βδομαδα??τεταρτη ειναι κ μυ παν ε τοτε η αυριο η τν παρασκευη κ λεω αντε να δουμε κ γεια σας κ το κλεινω....οποιος τ σηκωνει τ τηλεφωνο θα τα κουει απ δω κ περα.... ποιος ειναι ο Κουτρουμπελης?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:42 Η ελεναα έγραψε: #247 02-11-11 13:42 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: εμενα μ ειπαν μεσα στν βδομαδα κ τς ειπα γτ τωρα ειμαστε εξω απ τν βδομαδα??τεταρτη ειναι κ μυ παν ε τοτε η αυριο η τν παρασκευη κ λεω αντε να δουμε κ γεια σας κ το κλεινω....οποιος τ σηκωνει τ τηλεφωνο θα τα κουει απ δω κ περα.... ποιος ειναι ο Κουτρουμπελης?????? Click για ανάπτυξη... ειναι ενας εκπαιδευτικος που εχει την ιστοσελιδα edu4u. αντε να βγουν ρε γαμωτο παντως αυτ που μου απαντησε ηταν αγενεστατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Minerv@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Minerv@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Γεώργιος (Γρεβενά). Έχει γράψει 128 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:44 Η Minerv@ έγραψε: #248 02-11-11 13:44 Άντε να δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:45 Η erilesg έγραψε: #249 02-11-11 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ελεναα: ειναι ενας εκπαιδευτικος που εχει την ιστοσελιδα edu4. αντε να βγουν ρε γαμωτο παντως αυτ που μου απαντησε ηταν αγενεστατη Click για ανάπτυξη... σε ποιο πηρες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:47 Η ελεναα έγραψε: #250 02-11-11 13:47 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: σε ποιο πηρες???? Click για ανάπτυξη... 210 3442508.εκει παρε!να δεις αγενεια!να δουμε τι θα σου πουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:50 Η erilesg έγραψε: #251 02-11-11 13:50 το πηρα κ αυτο κ δν τ σηκωσαν....μονο τ 2796 το σηκωσε κ τ ακουσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:54 Η ελεναα έγραψε: #252 02-11-11 13:54 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: το πηρα κ αυτο κ δν τ σηκωσαν....μονο τ 2796 το σηκωσε κ τ ακουσε Click για ανάπτυξη... βαρεθηκαν να απαντανε φαινεται..για αυριο δεν το κοβω να βγουν.με ενα μικρο θαυμα την παρασκευη.ποσους μηνες καθομαστε αραγε απο τις πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:56 Η erilesg έγραψε: #253 02-11-11 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ελεναα: βαρεθηκαν να απαντανε φαινεται..για αυριο δεν το κοβω να βγουν.με ενα μικρο θαυμα την παρασκευη.ποσους μηνες καθομαστε αραγε απο τις πανελληνιες Click για ανάπτυξη... γτ για αυριο οχι?????εγω κα9ομαι απο ιουνιο τροπος τ λεγειν καθομαι γτ ολο τ καλοκαιρι δουλευα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis55 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis55 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 11:57 Ο apostolis55: #254 03-11-11 11:57 πήρα τηλέφωνο πριν 2 λεπτά και μου είπανε ότι γίνεται σοβαρή προσπάθεια για να βγούν τα αποτελέσματα αύριο αλλιώς από Δευτέρα -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 13:54 Η erilesg έγραψε: #255 03-11-11 13:54 Kαι μενα μυ παν αυτην τν βλακεια κ οτι τς καθυστερει ενα συμβουλιο κατι τετοιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:25 Η ελεναα έγραψε: #256 03-11-11 14:25 και φυσικα δεν βγηκαν σημερα...για να δουμε αυριο .μακαρι να τα βγαλουν να ηρεμησουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:26 Η erilesg έγραψε: #257 03-11-11 14:26 εσυ πηρες τηλεφωνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:48 Η ελεναα έγραψε: #258 03-11-11 14:48 σημερα δεν πηρα.ξυπνησα πολυ αργα... ελπιζω να τους φωτισει ο θεος να τα βγαλουν αυτη την παρασκευη και οχι την αλλη... εχω και λιγακι αγχος...αυριο θα ειμαι ολη μερα στο site του υπουργειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:05 Η erilesg έγραψε: #259 03-11-11 15:05 εγω πηρα στς 1 δεν απανταγε κανενας κ πηρα στ κεντρικα κ εκει μυ παν γ αυριο η δευτερα κ οτι τς καθυστερει κατι..εγω θελω να φυγω τν αλλη βδομαδα αντεεε να βγουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Minerv@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Minerv@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Γεώργιος (Γρεβενά). Έχει γράψει 128 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:47 Η Minerv@ έγραψε: #260 03-11-11 15:47 Ρε παιδιά, δεν είναι λίγο ύποπτο όλο αυτό; Οι έλεγχοι έγιναν το καλοκαίρι γιατί πια όλο κάτι προκύπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελικά κάτι παραπάνω ήξερε ο κ. Κουτρουμπέλης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:35 Η ελεναα έγραψε: #245 02-11-11 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Minerv@: Τελικά κάτι παραπάνω ήξερε ο κ. Κουτρουμπέλης... Click για ανάπτυξη... συμφωνω.βεβαια ο κ.κουτρουμπελης ειχε πει πριν λιγες μερες σε ενα παιδι που ρωτησε οτι θα βγουν την προηγουμενη ή αυτη την εβδομαδα. ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ή ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.παρτε τηλ και εσεις να δουμε τι θα σας πουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:37 Η erilesg έγραψε: #246 02-11-11 13:37 εμενα μ ειπαν μεσα στν βδομαδα κ τς ειπα γτ τωρα ειμαστε εξω απ τν βδομαδα??τεταρτη ειναι κ μυ παν ε τοτε η αυριο η τν παρασκευη κ λεω αντε να δουμε κ γεια σας κ το κλεινω....οποιος τ σηκωνει τ τηλεφωνο θα τα κουει απ δω κ περα.... ποιος ειναι ο Κουτρουμπελης?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:42 Η ελεναα έγραψε: #247 02-11-11 13:42 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: εμενα μ ειπαν μεσα στν βδομαδα κ τς ειπα γτ τωρα ειμαστε εξω απ τν βδομαδα??τεταρτη ειναι κ μυ παν ε τοτε η αυριο η τν παρασκευη κ λεω αντε να δουμε κ γεια σας κ το κλεινω....οποιος τ σηκωνει τ τηλεφωνο θα τα κουει απ δω κ περα.... ποιος ειναι ο Κουτρουμπελης?????? Click για ανάπτυξη... ειναι ενας εκπαιδευτικος που εχει την ιστοσελιδα edu4u. αντε να βγουν ρε γαμωτο παντως αυτ που μου απαντησε ηταν αγενεστατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Minerv@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Minerv@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Γεώργιος (Γρεβενά). Έχει γράψει 128 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:44 Η Minerv@ έγραψε: #248 02-11-11 13:44 Άντε να δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:45 Η erilesg έγραψε: #249 02-11-11 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ελεναα: ειναι ενας εκπαιδευτικος που εχει την ιστοσελιδα edu4. αντε να βγουν ρε γαμωτο παντως αυτ που μου απαντησε ηταν αγενεστατη Click για ανάπτυξη... σε ποιο πηρες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:47 Η ελεναα έγραψε: #250 02-11-11 13:47 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: σε ποιο πηρες???? Click για ανάπτυξη... 210 3442508.εκει παρε!να δεις αγενεια!να δουμε τι θα σου πουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:50 Η erilesg έγραψε: #251 02-11-11 13:50 το πηρα κ αυτο κ δν τ σηκωσαν....μονο τ 2796 το σηκωσε κ τ ακουσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:54 Η ελεναα έγραψε: #252 02-11-11 13:54 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: το πηρα κ αυτο κ δν τ σηκωσαν....μονο τ 2796 το σηκωσε κ τ ακουσε Click για ανάπτυξη... βαρεθηκαν να απαντανε φαινεται..για αυριο δεν το κοβω να βγουν.με ενα μικρο θαυμα την παρασκευη.ποσους μηνες καθομαστε αραγε απο τις πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:56 Η erilesg έγραψε: #253 02-11-11 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ελεναα: βαρεθηκαν να απαντανε φαινεται..για αυριο δεν το κοβω να βγουν.με ενα μικρο θαυμα την παρασκευη.ποσους μηνες καθομαστε αραγε απο τις πανελληνιες Click για ανάπτυξη... γτ για αυριο οχι?????εγω κα9ομαι απο ιουνιο τροπος τ λεγειν καθομαι γτ ολο τ καλοκαιρι δουλευα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis55 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis55 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 11:57 Ο apostolis55: #254 03-11-11 11:57 πήρα τηλέφωνο πριν 2 λεπτά και μου είπανε ότι γίνεται σοβαρή προσπάθεια για να βγούν τα αποτελέσματα αύριο αλλιώς από Δευτέρα -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 13:54 Η erilesg έγραψε: #255 03-11-11 13:54 Kαι μενα μυ παν αυτην τν βλακεια κ οτι τς καθυστερει ενα συμβουλιο κατι τετοιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:25 Η ελεναα έγραψε: #256 03-11-11 14:25 και φυσικα δεν βγηκαν σημερα...για να δουμε αυριο .μακαρι να τα βγαλουν να ηρεμησουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:26 Η erilesg έγραψε: #257 03-11-11 14:26 εσυ πηρες τηλεφωνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:48 Η ελεναα έγραψε: #258 03-11-11 14:48 σημερα δεν πηρα.ξυπνησα πολυ αργα... ελπιζω να τους φωτισει ο θεος να τα βγαλουν αυτη την παρασκευη και οχι την αλλη... εχω και λιγακι αγχος...αυριο θα ειμαι ολη μερα στο site του υπουργειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:05 Η erilesg έγραψε: #259 03-11-11 15:05 εγω πηρα στς 1 δεν απανταγε κανενας κ πηρα στ κεντρικα κ εκει μυ παν γ αυριο η δευτερα κ οτι τς καθυστερει κατι..εγω θελω να φυγω τν αλλη βδομαδα αντεεε να βγουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Minerv@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Minerv@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Γεώργιος (Γρεβενά). Έχει γράψει 128 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:47 Η Minerv@ έγραψε: #260 03-11-11 15:47 Ρε παιδιά, δεν είναι λίγο ύποπτο όλο αυτό; Οι έλεγχοι έγιναν το καλοκαίρι γιατί πια όλο κάτι προκύπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Minerv@: Τελικά κάτι παραπάνω ήξερε ο κ. Κουτρουμπέλης... Click για ανάπτυξη... συμφωνω.βεβαια ο κ.κουτρουμπελης ειχε πει πριν λιγες μερες σε ενα παιδι που ρωτησε οτι θα βγουν την προηγουμενη ή αυτη την εβδομαδα. ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ή ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.παρτε τηλ και εσεις να δουμε τι θα σας πουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:37 Η erilesg έγραψε: #246 02-11-11 13:37 εμενα μ ειπαν μεσα στν βδομαδα κ τς ειπα γτ τωρα ειμαστε εξω απ τν βδομαδα??τεταρτη ειναι κ μυ παν ε τοτε η αυριο η τν παρασκευη κ λεω αντε να δουμε κ γεια σας κ το κλεινω....οποιος τ σηκωνει τ τηλεφωνο θα τα κουει απ δω κ περα.... ποιος ειναι ο Κουτρουμπελης?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:42 Η ελεναα έγραψε: #247 02-11-11 13:42 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: εμενα μ ειπαν μεσα στν βδομαδα κ τς ειπα γτ τωρα ειμαστε εξω απ τν βδομαδα??τεταρτη ειναι κ μυ παν ε τοτε η αυριο η τν παρασκευη κ λεω αντε να δουμε κ γεια σας κ το κλεινω....οποιος τ σηκωνει τ τηλεφωνο θα τα κουει απ δω κ περα.... ποιος ειναι ο Κουτρουμπελης?????? Click για ανάπτυξη... ειναι ενας εκπαιδευτικος που εχει την ιστοσελιδα edu4u. αντε να βγουν ρε γαμωτο παντως αυτ που μου απαντησε ηταν αγενεστατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Minerv@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Minerv@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Γεώργιος (Γρεβενά). Έχει γράψει 128 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:44 Η Minerv@ έγραψε: #248 02-11-11 13:44 Άντε να δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:45 Η erilesg έγραψε: #249 02-11-11 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ελεναα: ειναι ενας εκπαιδευτικος που εχει την ιστοσελιδα edu4. αντε να βγουν ρε γαμωτο παντως αυτ που μου απαντησε ηταν αγενεστατη Click για ανάπτυξη... σε ποιο πηρες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:47 Η ελεναα έγραψε: #250 02-11-11 13:47 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: σε ποιο πηρες???? Click για ανάπτυξη... 210 3442508.εκει παρε!να δεις αγενεια!να δουμε τι θα σου πουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:50 Η erilesg έγραψε: #251 02-11-11 13:50 το πηρα κ αυτο κ δν τ σηκωσαν....μονο τ 2796 το σηκωσε κ τ ακουσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:54 Η ελεναα έγραψε: #252 02-11-11 13:54 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: το πηρα κ αυτο κ δν τ σηκωσαν....μονο τ 2796 το σηκωσε κ τ ακουσε Click για ανάπτυξη... βαρεθηκαν να απαντανε φαινεται..για αυριο δεν το κοβω να βγουν.με ενα μικρο θαυμα την παρασκευη.ποσους μηνες καθομαστε αραγε απο τις πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:56 Η erilesg έγραψε: #253 02-11-11 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ελεναα: βαρεθηκαν να απαντανε φαινεται..για αυριο δεν το κοβω να βγουν.με ενα μικρο θαυμα την παρασκευη.ποσους μηνες καθομαστε αραγε απο τις πανελληνιες Click για ανάπτυξη... γτ για αυριο οχι?????εγω κα9ομαι απο ιουνιο τροπος τ λεγειν καθομαι γτ ολο τ καλοκαιρι δουλευα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis55 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis55 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 11:57 Ο apostolis55: #254 03-11-11 11:57 πήρα τηλέφωνο πριν 2 λεπτά και μου είπανε ότι γίνεται σοβαρή προσπάθεια για να βγούν τα αποτελέσματα αύριο αλλιώς από Δευτέρα -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 13:54 Η erilesg έγραψε: #255 03-11-11 13:54 Kαι μενα μυ παν αυτην τν βλακεια κ οτι τς καθυστερει ενα συμβουλιο κατι τετοιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:25 Η ελεναα έγραψε: #256 03-11-11 14:25 και φυσικα δεν βγηκαν σημερα...για να δουμε αυριο .μακαρι να τα βγαλουν να ηρεμησουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:26 Η erilesg έγραψε: #257 03-11-11 14:26 εσυ πηρες τηλεφωνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:48 Η ελεναα έγραψε: #258 03-11-11 14:48 σημερα δεν πηρα.ξυπνησα πολυ αργα... ελπιζω να τους φωτισει ο θεος να τα βγαλουν αυτη την παρασκευη και οχι την αλλη... εχω και λιγακι αγχος...αυριο θα ειμαι ολη μερα στο site του υπουργειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:05 Η erilesg έγραψε: #259 03-11-11 15:05 εγω πηρα στς 1 δεν απανταγε κανενας κ πηρα στ κεντρικα κ εκει μυ παν γ αυριο η δευτερα κ οτι τς καθυστερει κατι..εγω θελω να φυγω τν αλλη βδομαδα αντεεε να βγουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Minerv@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Minerv@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Γεώργιος (Γρεβενά). Έχει γράψει 128 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:47 Η Minerv@ έγραψε: #260 03-11-11 15:47 Ρε παιδιά, δεν είναι λίγο ύποπτο όλο αυτό; Οι έλεγχοι έγιναν το καλοκαίρι γιατί πια όλο κάτι προκύπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμενα μ ειπαν μεσα στν βδομαδα κ τς ειπα γτ τωρα ειμαστε εξω απ τν βδομαδα??τεταρτη ειναι κ μυ παν ε τοτε η αυριο η τν παρασκευη κ λεω αντε να δουμε κ γεια σας κ το κλεινω....οποιος τ σηκωνει τ τηλεφωνο θα τα κουει απ δω κ περα.... ποιος ειναι ο Κουτρουμπελης?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:42 Η ελεναα έγραψε: #247 02-11-11 13:42 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: εμενα μ ειπαν μεσα στν βδομαδα κ τς ειπα γτ τωρα ειμαστε εξω απ τν βδομαδα??τεταρτη ειναι κ μυ παν ε τοτε η αυριο η τν παρασκευη κ λεω αντε να δουμε κ γεια σας κ το κλεινω....οποιος τ σηκωνει τ τηλεφωνο θα τα κουει απ δω κ περα.... ποιος ειναι ο Κουτρουμπελης?????? Click για ανάπτυξη... ειναι ενας εκπαιδευτικος που εχει την ιστοσελιδα edu4u. αντε να βγουν ρε γαμωτο παντως αυτ που μου απαντησε ηταν αγενεστατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Minerv@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Minerv@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Γεώργιος (Γρεβενά). Έχει γράψει 128 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:44 Η Minerv@ έγραψε: #248 02-11-11 13:44 Άντε να δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:45 Η erilesg έγραψε: #249 02-11-11 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ελεναα: ειναι ενας εκπαιδευτικος που εχει την ιστοσελιδα edu4. αντε να βγουν ρε γαμωτο παντως αυτ που μου απαντησε ηταν αγενεστατη Click για ανάπτυξη... σε ποιο πηρες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:47 Η ελεναα έγραψε: #250 02-11-11 13:47 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: σε ποιο πηρες???? Click για ανάπτυξη... 210 3442508.εκει παρε!να δεις αγενεια!να δουμε τι θα σου πουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:50 Η erilesg έγραψε: #251 02-11-11 13:50 το πηρα κ αυτο κ δν τ σηκωσαν....μονο τ 2796 το σηκωσε κ τ ακουσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:54 Η ελεναα έγραψε: #252 02-11-11 13:54 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: το πηρα κ αυτο κ δν τ σηκωσαν....μονο τ 2796 το σηκωσε κ τ ακουσε Click για ανάπτυξη... βαρεθηκαν να απαντανε φαινεται..για αυριο δεν το κοβω να βγουν.με ενα μικρο θαυμα την παρασκευη.ποσους μηνες καθομαστε αραγε απο τις πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:56 Η erilesg έγραψε: #253 02-11-11 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ελεναα: βαρεθηκαν να απαντανε φαινεται..για αυριο δεν το κοβω να βγουν.με ενα μικρο θαυμα την παρασκευη.ποσους μηνες καθομαστε αραγε απο τις πανελληνιες Click για ανάπτυξη... γτ για αυριο οχι?????εγω κα9ομαι απο ιουνιο τροπος τ λεγειν καθομαι γτ ολο τ καλοκαιρι δουλευα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis55 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis55 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 11:57 Ο apostolis55: #254 03-11-11 11:57 πήρα τηλέφωνο πριν 2 λεπτά και μου είπανε ότι γίνεται σοβαρή προσπάθεια για να βγούν τα αποτελέσματα αύριο αλλιώς από Δευτέρα -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 13:54 Η erilesg έγραψε: #255 03-11-11 13:54 Kαι μενα μυ παν αυτην τν βλακεια κ οτι τς καθυστερει ενα συμβουλιο κατι τετοιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:25 Η ελεναα έγραψε: #256 03-11-11 14:25 και φυσικα δεν βγηκαν σημερα...για να δουμε αυριο .μακαρι να τα βγαλουν να ηρεμησουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:26 Η erilesg έγραψε: #257 03-11-11 14:26 εσυ πηρες τηλεφωνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:48 Η ελεναα έγραψε: #258 03-11-11 14:48 σημερα δεν πηρα.ξυπνησα πολυ αργα... ελπιζω να τους φωτισει ο θεος να τα βγαλουν αυτη την παρασκευη και οχι την αλλη... εχω και λιγακι αγχος...αυριο θα ειμαι ολη μερα στο site του υπουργειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:05 Η erilesg έγραψε: #259 03-11-11 15:05 εγω πηρα στς 1 δεν απανταγε κανενας κ πηρα στ κεντρικα κ εκει μυ παν γ αυριο η δευτερα κ οτι τς καθυστερει κατι..εγω θελω να φυγω τν αλλη βδομαδα αντεεε να βγουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Minerv@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Minerv@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Γεώργιος (Γρεβενά). Έχει γράψει 128 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:47 Η Minerv@ έγραψε: #260 03-11-11 15:47 Ρε παιδιά, δεν είναι λίγο ύποπτο όλο αυτό; Οι έλεγχοι έγιναν το καλοκαίρι γιατί πια όλο κάτι προκύπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erilesg: εμενα μ ειπαν μεσα στν βδομαδα κ τς ειπα γτ τωρα ειμαστε εξω απ τν βδομαδα??τεταρτη ειναι κ μυ παν ε τοτε η αυριο η τν παρασκευη κ λεω αντε να δουμε κ γεια σας κ το κλεινω....οποιος τ σηκωνει τ τηλεφωνο θα τα κουει απ δω κ περα.... ποιος ειναι ο Κουτρουμπελης?????? Click για ανάπτυξη... ειναι ενας εκπαιδευτικος που εχει την ιστοσελιδα edu4u. αντε να βγουν ρε γαμωτο παντως αυτ που μου απαντησε ηταν αγενεστατη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Minerv@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Minerv@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Γεώργιος (Γρεβενά). Έχει γράψει 128 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:44 Η Minerv@ έγραψε: #248 02-11-11 13:44 Άντε να δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:45 Η erilesg έγραψε: #249 02-11-11 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ελεναα: ειναι ενας εκπαιδευτικος που εχει την ιστοσελιδα edu4. αντε να βγουν ρε γαμωτο παντως αυτ που μου απαντησε ηταν αγενεστατη Click για ανάπτυξη... σε ποιο πηρες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:47 Η ελεναα έγραψε: #250 02-11-11 13:47 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: σε ποιο πηρες???? Click για ανάπτυξη... 210 3442508.εκει παρε!να δεις αγενεια!να δουμε τι θα σου πουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:50 Η erilesg έγραψε: #251 02-11-11 13:50 το πηρα κ αυτο κ δν τ σηκωσαν....μονο τ 2796 το σηκωσε κ τ ακουσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:54 Η ελεναα έγραψε: #252 02-11-11 13:54 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: το πηρα κ αυτο κ δν τ σηκωσαν....μονο τ 2796 το σηκωσε κ τ ακουσε Click για ανάπτυξη... βαρεθηκαν να απαντανε φαινεται..για αυριο δεν το κοβω να βγουν.με ενα μικρο θαυμα την παρασκευη.ποσους μηνες καθομαστε αραγε απο τις πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:56 Η erilesg έγραψε: #253 02-11-11 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ελεναα: βαρεθηκαν να απαντανε φαινεται..για αυριο δεν το κοβω να βγουν.με ενα μικρο θαυμα την παρασκευη.ποσους μηνες καθομαστε αραγε απο τις πανελληνιες Click για ανάπτυξη... γτ για αυριο οχι?????εγω κα9ομαι απο ιουνιο τροπος τ λεγειν καθομαι γτ ολο τ καλοκαιρι δουλευα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis55 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis55 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 11:57 Ο apostolis55: #254 03-11-11 11:57 πήρα τηλέφωνο πριν 2 λεπτά και μου είπανε ότι γίνεται σοβαρή προσπάθεια για να βγούν τα αποτελέσματα αύριο αλλιώς από Δευτέρα -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 13:54 Η erilesg έγραψε: #255 03-11-11 13:54 Kαι μενα μυ παν αυτην τν βλακεια κ οτι τς καθυστερει ενα συμβουλιο κατι τετοιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:25 Η ελεναα έγραψε: #256 03-11-11 14:25 και φυσικα δεν βγηκαν σημερα...για να δουμε αυριο .μακαρι να τα βγαλουν να ηρεμησουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:26 Η erilesg έγραψε: #257 03-11-11 14:26 εσυ πηρες τηλεφωνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:48 Η ελεναα έγραψε: #258 03-11-11 14:48 σημερα δεν πηρα.ξυπνησα πολυ αργα... ελπιζω να τους φωτισει ο θεος να τα βγαλουν αυτη την παρασκευη και οχι την αλλη... εχω και λιγακι αγχος...αυριο θα ειμαι ολη μερα στο site του υπουργειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:05 Η erilesg έγραψε: #259 03-11-11 15:05 εγω πηρα στς 1 δεν απανταγε κανενας κ πηρα στ κεντρικα κ εκει μυ παν γ αυριο η δευτερα κ οτι τς καθυστερει κατι..εγω θελω να φυγω τν αλλη βδομαδα αντεεε να βγουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Minerv@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Minerv@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Γεώργιος (Γρεβενά). Έχει γράψει 128 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:47 Η Minerv@ έγραψε: #260 03-11-11 15:47 Ρε παιδιά, δεν είναι λίγο ύποπτο όλο αυτό; Οι έλεγχοι έγιναν το καλοκαίρι γιατί πια όλο κάτι προκύπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άντε να δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:45 Η erilesg έγραψε: #249 02-11-11 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ελεναα: ειναι ενας εκπαιδευτικος που εχει την ιστοσελιδα edu4. αντε να βγουν ρε γαμωτο παντως αυτ που μου απαντησε ηταν αγενεστατη Click για ανάπτυξη... σε ποιο πηρες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:47 Η ελεναα έγραψε: #250 02-11-11 13:47 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: σε ποιο πηρες???? Click για ανάπτυξη... 210 3442508.εκει παρε!να δεις αγενεια!να δουμε τι θα σου πουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:50 Η erilesg έγραψε: #251 02-11-11 13:50 το πηρα κ αυτο κ δν τ σηκωσαν....μονο τ 2796 το σηκωσε κ τ ακουσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:54 Η ελεναα έγραψε: #252 02-11-11 13:54 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: το πηρα κ αυτο κ δν τ σηκωσαν....μονο τ 2796 το σηκωσε κ τ ακουσε Click για ανάπτυξη... βαρεθηκαν να απαντανε φαινεται..για αυριο δεν το κοβω να βγουν.με ενα μικρο θαυμα την παρασκευη.ποσους μηνες καθομαστε αραγε απο τις πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:56 Η erilesg έγραψε: #253 02-11-11 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ελεναα: βαρεθηκαν να απαντανε φαινεται..για αυριο δεν το κοβω να βγουν.με ενα μικρο θαυμα την παρασκευη.ποσους μηνες καθομαστε αραγε απο τις πανελληνιες Click για ανάπτυξη... γτ για αυριο οχι?????εγω κα9ομαι απο ιουνιο τροπος τ λεγειν καθομαι γτ ολο τ καλοκαιρι δουλευα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis55 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis55 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 11:57 Ο apostolis55: #254 03-11-11 11:57 πήρα τηλέφωνο πριν 2 λεπτά και μου είπανε ότι γίνεται σοβαρή προσπάθεια για να βγούν τα αποτελέσματα αύριο αλλιώς από Δευτέρα -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 13:54 Η erilesg έγραψε: #255 03-11-11 13:54 Kαι μενα μυ παν αυτην τν βλακεια κ οτι τς καθυστερει ενα συμβουλιο κατι τετοιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:25 Η ελεναα έγραψε: #256 03-11-11 14:25 και φυσικα δεν βγηκαν σημερα...για να δουμε αυριο .μακαρι να τα βγαλουν να ηρεμησουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:26 Η erilesg έγραψε: #257 03-11-11 14:26 εσυ πηρες τηλεφωνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:48 Η ελεναα έγραψε: #258 03-11-11 14:48 σημερα δεν πηρα.ξυπνησα πολυ αργα... ελπιζω να τους φωτισει ο θεος να τα βγαλουν αυτη την παρασκευη και οχι την αλλη... εχω και λιγακι αγχος...αυριο θα ειμαι ολη μερα στο site του υπουργειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:05 Η erilesg έγραψε: #259 03-11-11 15:05 εγω πηρα στς 1 δεν απανταγε κανενας κ πηρα στ κεντρικα κ εκει μυ παν γ αυριο η δευτερα κ οτι τς καθυστερει κατι..εγω θελω να φυγω τν αλλη βδομαδα αντεεε να βγουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Minerv@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Minerv@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Γεώργιος (Γρεβενά). Έχει γράψει 128 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:47 Η Minerv@ έγραψε: #260 03-11-11 15:47 Ρε παιδιά, δεν είναι λίγο ύποπτο όλο αυτό; Οι έλεγχοι έγιναν το καλοκαίρι γιατί πια όλο κάτι προκύπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ελεναα: ειναι ενας εκπαιδευτικος που εχει την ιστοσελιδα edu4. αντε να βγουν ρε γαμωτο παντως αυτ που μου απαντησε ηταν αγενεστατη Click για ανάπτυξη... σε ποιο πηρες???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:47 Η ελεναα έγραψε: #250 02-11-11 13:47 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: σε ποιο πηρες???? Click για ανάπτυξη... 210 3442508.εκει παρε!να δεις αγενεια!να δουμε τι θα σου πουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:50 Η erilesg έγραψε: #251 02-11-11 13:50 το πηρα κ αυτο κ δν τ σηκωσαν....μονο τ 2796 το σηκωσε κ τ ακουσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:54 Η ελεναα έγραψε: #252 02-11-11 13:54 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: το πηρα κ αυτο κ δν τ σηκωσαν....μονο τ 2796 το σηκωσε κ τ ακουσε Click για ανάπτυξη... βαρεθηκαν να απαντανε φαινεται..για αυριο δεν το κοβω να βγουν.με ενα μικρο θαυμα την παρασκευη.ποσους μηνες καθομαστε αραγε απο τις πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:56 Η erilesg έγραψε: #253 02-11-11 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ελεναα: βαρεθηκαν να απαντανε φαινεται..για αυριο δεν το κοβω να βγουν.με ενα μικρο θαυμα την παρασκευη.ποσους μηνες καθομαστε αραγε απο τις πανελληνιες Click για ανάπτυξη... γτ για αυριο οχι?????εγω κα9ομαι απο ιουνιο τροπος τ λεγειν καθομαι γτ ολο τ καλοκαιρι δουλευα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis55 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis55 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 11:57 Ο apostolis55: #254 03-11-11 11:57 πήρα τηλέφωνο πριν 2 λεπτά και μου είπανε ότι γίνεται σοβαρή προσπάθεια για να βγούν τα αποτελέσματα αύριο αλλιώς από Δευτέρα -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 13:54 Η erilesg έγραψε: #255 03-11-11 13:54 Kαι μενα μυ παν αυτην τν βλακεια κ οτι τς καθυστερει ενα συμβουλιο κατι τετοιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:25 Η ελεναα έγραψε: #256 03-11-11 14:25 και φυσικα δεν βγηκαν σημερα...για να δουμε αυριο .μακαρι να τα βγαλουν να ηρεμησουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:26 Η erilesg έγραψε: #257 03-11-11 14:26 εσυ πηρες τηλεφωνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:48 Η ελεναα έγραψε: #258 03-11-11 14:48 σημερα δεν πηρα.ξυπνησα πολυ αργα... ελπιζω να τους φωτισει ο θεος να τα βγαλουν αυτη την παρασκευη και οχι την αλλη... εχω και λιγακι αγχος...αυριο θα ειμαι ολη μερα στο site του υπουργειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:05 Η erilesg έγραψε: #259 03-11-11 15:05 εγω πηρα στς 1 δεν απανταγε κανενας κ πηρα στ κεντρικα κ εκει μυ παν γ αυριο η δευτερα κ οτι τς καθυστερει κατι..εγω θελω να φυγω τν αλλη βδομαδα αντεεε να βγουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Minerv@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Minerv@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Γεώργιος (Γρεβενά). Έχει γράψει 128 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:47 Η Minerv@ έγραψε: #260 03-11-11 15:47 Ρε παιδιά, δεν είναι λίγο ύποπτο όλο αυτό; Οι έλεγχοι έγιναν το καλοκαίρι γιατί πια όλο κάτι προκύπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erilesg: σε ποιο πηρες???? Click για ανάπτυξη... 210 3442508.εκει παρε!να δεις αγενεια!να δουμε τι θα σου πουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:50 Η erilesg έγραψε: #251 02-11-11 13:50 το πηρα κ αυτο κ δν τ σηκωσαν....μονο τ 2796 το σηκωσε κ τ ακουσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:54 Η ελεναα έγραψε: #252 02-11-11 13:54 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: το πηρα κ αυτο κ δν τ σηκωσαν....μονο τ 2796 το σηκωσε κ τ ακουσε Click για ανάπτυξη... βαρεθηκαν να απαντανε φαινεται..για αυριο δεν το κοβω να βγουν.με ενα μικρο θαυμα την παρασκευη.ποσους μηνες καθομαστε αραγε απο τις πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:56 Η erilesg έγραψε: #253 02-11-11 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ελεναα: βαρεθηκαν να απαντανε φαινεται..για αυριο δεν το κοβω να βγουν.με ενα μικρο θαυμα την παρασκευη.ποσους μηνες καθομαστε αραγε απο τις πανελληνιες Click για ανάπτυξη... γτ για αυριο οχι?????εγω κα9ομαι απο ιουνιο τροπος τ λεγειν καθομαι γτ ολο τ καλοκαιρι δουλευα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis55 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis55 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 11:57 Ο apostolis55: #254 03-11-11 11:57 πήρα τηλέφωνο πριν 2 λεπτά και μου είπανε ότι γίνεται σοβαρή προσπάθεια για να βγούν τα αποτελέσματα αύριο αλλιώς από Δευτέρα -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 13:54 Η erilesg έγραψε: #255 03-11-11 13:54 Kαι μενα μυ παν αυτην τν βλακεια κ οτι τς καθυστερει ενα συμβουλιο κατι τετοιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:25 Η ελεναα έγραψε: #256 03-11-11 14:25 και φυσικα δεν βγηκαν σημερα...για να δουμε αυριο .μακαρι να τα βγαλουν να ηρεμησουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:26 Η erilesg έγραψε: #257 03-11-11 14:26 εσυ πηρες τηλεφωνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:48 Η ελεναα έγραψε: #258 03-11-11 14:48 σημερα δεν πηρα.ξυπνησα πολυ αργα... ελπιζω να τους φωτισει ο θεος να τα βγαλουν αυτη την παρασκευη και οχι την αλλη... εχω και λιγακι αγχος...αυριο θα ειμαι ολη μερα στο site του υπουργειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:05 Η erilesg έγραψε: #259 03-11-11 15:05 εγω πηρα στς 1 δεν απανταγε κανενας κ πηρα στ κεντρικα κ εκει μυ παν γ αυριο η δευτερα κ οτι τς καθυστερει κατι..εγω θελω να φυγω τν αλλη βδομαδα αντεεε να βγουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Minerv@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Minerv@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Γεώργιος (Γρεβενά). Έχει γράψει 128 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:47 Η Minerv@ έγραψε: #260 03-11-11 15:47 Ρε παιδιά, δεν είναι λίγο ύποπτο όλο αυτό; Οι έλεγχοι έγιναν το καλοκαίρι γιατί πια όλο κάτι προκύπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το πηρα κ αυτο κ δν τ σηκωσαν....μονο τ 2796 το σηκωσε κ τ ακουσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:54 Η ελεναα έγραψε: #252 02-11-11 13:54 Αρχική Δημοσίευση από erilesg: το πηρα κ αυτο κ δν τ σηκωσαν....μονο τ 2796 το σηκωσε κ τ ακουσε Click για ανάπτυξη... βαρεθηκαν να απαντανε φαινεται..για αυριο δεν το κοβω να βγουν.με ενα μικρο θαυμα την παρασκευη.ποσους μηνες καθομαστε αραγε απο τις πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:56 Η erilesg έγραψε: #253 02-11-11 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ελεναα: βαρεθηκαν να απαντανε φαινεται..για αυριο δεν το κοβω να βγουν.με ενα μικρο θαυμα την παρασκευη.ποσους μηνες καθομαστε αραγε απο τις πανελληνιες Click για ανάπτυξη... γτ για αυριο οχι?????εγω κα9ομαι απο ιουνιο τροπος τ λεγειν καθομαι γτ ολο τ καλοκαιρι δουλευα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis55 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis55 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 11:57 Ο apostolis55: #254 03-11-11 11:57 πήρα τηλέφωνο πριν 2 λεπτά και μου είπανε ότι γίνεται σοβαρή προσπάθεια για να βγούν τα αποτελέσματα αύριο αλλιώς από Δευτέρα -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 13:54 Η erilesg έγραψε: #255 03-11-11 13:54 Kαι μενα μυ παν αυτην τν βλακεια κ οτι τς καθυστερει ενα συμβουλιο κατι τετοιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:25 Η ελεναα έγραψε: #256 03-11-11 14:25 και φυσικα δεν βγηκαν σημερα...για να δουμε αυριο .μακαρι να τα βγαλουν να ηρεμησουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:26 Η erilesg έγραψε: #257 03-11-11 14:26 εσυ πηρες τηλεφωνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:48 Η ελεναα έγραψε: #258 03-11-11 14:48 σημερα δεν πηρα.ξυπνησα πολυ αργα... ελπιζω να τους φωτισει ο θεος να τα βγαλουν αυτη την παρασκευη και οχι την αλλη... εχω και λιγακι αγχος...αυριο θα ειμαι ολη μερα στο site του υπουργειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:05 Η erilesg έγραψε: #259 03-11-11 15:05 εγω πηρα στς 1 δεν απανταγε κανενας κ πηρα στ κεντρικα κ εκει μυ παν γ αυριο η δευτερα κ οτι τς καθυστερει κατι..εγω θελω να φυγω τν αλλη βδομαδα αντεεε να βγουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Minerv@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Minerv@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Γεώργιος (Γρεβενά). Έχει γράψει 128 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:47 Η Minerv@ έγραψε: #260 03-11-11 15:47 Ρε παιδιά, δεν είναι λίγο ύποπτο όλο αυτό; Οι έλεγχοι έγιναν το καλοκαίρι γιατί πια όλο κάτι προκύπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erilesg: το πηρα κ αυτο κ δν τ σηκωσαν....μονο τ 2796 το σηκωσε κ τ ακουσε Click για ανάπτυξη... βαρεθηκαν να απαντανε φαινεται..για αυριο δεν το κοβω να βγουν.με ενα μικρο θαυμα την παρασκευη.ποσους μηνες καθομαστε αραγε απο τις πανελληνιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2011 στις 13:56 Η erilesg έγραψε: #253 02-11-11 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ελεναα: βαρεθηκαν να απαντανε φαινεται..για αυριο δεν το κοβω να βγουν.με ενα μικρο θαυμα την παρασκευη.ποσους μηνες καθομαστε αραγε απο τις πανελληνιες Click για ανάπτυξη... γτ για αυριο οχι?????εγω κα9ομαι απο ιουνιο τροπος τ λεγειν καθομαι γτ ολο τ καλοκαιρι δουλευα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apostolis55 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis55 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 11:57 Ο apostolis55: #254 03-11-11 11:57 πήρα τηλέφωνο πριν 2 λεπτά και μου είπανε ότι γίνεται σοβαρή προσπάθεια για να βγούν τα αποτελέσματα αύριο αλλιώς από Δευτέρα -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 13:54 Η erilesg έγραψε: #255 03-11-11 13:54 Kαι μενα μυ παν αυτην τν βλακεια κ οτι τς καθυστερει ενα συμβουλιο κατι τετοιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:25 Η ελεναα έγραψε: #256 03-11-11 14:25 και φυσικα δεν βγηκαν σημερα...για να δουμε αυριο .μακαρι να τα βγαλουν να ηρεμησουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:26 Η erilesg έγραψε: #257 03-11-11 14:26 εσυ πηρες τηλεφωνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:48 Η ελεναα έγραψε: #258 03-11-11 14:48 σημερα δεν πηρα.ξυπνησα πολυ αργα... ελπιζω να τους φωτισει ο θεος να τα βγαλουν αυτη την παρασκευη και οχι την αλλη... εχω και λιγακι αγχος...αυριο θα ειμαι ολη μερα στο site του υπουργειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:05 Η erilesg έγραψε: #259 03-11-11 15:05 εγω πηρα στς 1 δεν απανταγε κανενας κ πηρα στ κεντρικα κ εκει μυ παν γ αυριο η δευτερα κ οτι τς καθυστερει κατι..εγω θελω να φυγω τν αλλη βδομαδα αντεεε να βγουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Minerv@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Minerv@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Γεώργιος (Γρεβενά). Έχει γράψει 128 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:47 Η Minerv@ έγραψε: #260 03-11-11 15:47 Ρε παιδιά, δεν είναι λίγο ύποπτο όλο αυτό; Οι έλεγχοι έγιναν το καλοκαίρι γιατί πια όλο κάτι προκύπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ελεναα: βαρεθηκαν να απαντανε φαινεται..για αυριο δεν το κοβω να βγουν.με ενα μικρο θαυμα την παρασκευη.ποσους μηνες καθομαστε αραγε απο τις πανελληνιες Click για ανάπτυξη... γτ για αυριο οχι?????εγω κα9ομαι απο ιουνιο τροπος τ λεγειν καθομαι γτ ολο τ καλοκαιρι δουλευα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
apostolis55 Νεοφερμένο μέλος Ο apostolis55 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 11:57 Ο apostolis55: #254 03-11-11 11:57 πήρα τηλέφωνο πριν 2 λεπτά και μου είπανε ότι γίνεται σοβαρή προσπάθεια για να βγούν τα αποτελέσματα αύριο αλλιώς από Δευτέρα -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 13:54 Η erilesg έγραψε: #255 03-11-11 13:54 Kαι μενα μυ παν αυτην τν βλακεια κ οτι τς καθυστερει ενα συμβουλιο κατι τετοιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:25 Η ελεναα έγραψε: #256 03-11-11 14:25 και φυσικα δεν βγηκαν σημερα...για να δουμε αυριο .μακαρι να τα βγαλουν να ηρεμησουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:26 Η erilesg έγραψε: #257 03-11-11 14:26 εσυ πηρες τηλεφωνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:48 Η ελεναα έγραψε: #258 03-11-11 14:48 σημερα δεν πηρα.ξυπνησα πολυ αργα... ελπιζω να τους φωτισει ο θεος να τα βγαλουν αυτη την παρασκευη και οχι την αλλη... εχω και λιγακι αγχος...αυριο θα ειμαι ολη μερα στο site του υπουργειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:05 Η erilesg έγραψε: #259 03-11-11 15:05 εγω πηρα στς 1 δεν απανταγε κανενας κ πηρα στ κεντρικα κ εκει μυ παν γ αυριο η δευτερα κ οτι τς καθυστερει κατι..εγω θελω να φυγω τν αλλη βδομαδα αντεεε να βγουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Minerv@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Minerv@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Γεώργιος (Γρεβενά). Έχει γράψει 128 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:47 Η Minerv@ έγραψε: #260 03-11-11 15:47 Ρε παιδιά, δεν είναι λίγο ύποπτο όλο αυτό; Οι έλεγχοι έγιναν το καλοκαίρι γιατί πια όλο κάτι προκύπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πήρα τηλέφωνο πριν 2 λεπτά και μου είπανε ότι γίνεται σοβαρή προσπάθεια για να βγούν τα αποτελέσματα αύριο αλλιώς από Δευτέρα -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 13:54 Η erilesg έγραψε: #255 03-11-11 13:54 Kαι μενα μυ παν αυτην τν βλακεια κ οτι τς καθυστερει ενα συμβουλιο κατι τετοιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:25 Η ελεναα έγραψε: #256 03-11-11 14:25 και φυσικα δεν βγηκαν σημερα...για να δουμε αυριο .μακαρι να τα βγαλουν να ηρεμησουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:26 Η erilesg έγραψε: #257 03-11-11 14:26 εσυ πηρες τηλεφωνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:48 Η ελεναα έγραψε: #258 03-11-11 14:48 σημερα δεν πηρα.ξυπνησα πολυ αργα... ελπιζω να τους φωτισει ο θεος να τα βγαλουν αυτη την παρασκευη και οχι την αλλη... εχω και λιγακι αγχος...αυριο θα ειμαι ολη μερα στο site του υπουργειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:05 Η erilesg έγραψε: #259 03-11-11 15:05 εγω πηρα στς 1 δεν απανταγε κανενας κ πηρα στ κεντρικα κ εκει μυ παν γ αυριο η δευτερα κ οτι τς καθυστερει κατι..εγω θελω να φυγω τν αλλη βδομαδα αντεεε να βγουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Minerv@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Minerv@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Γεώργιος (Γρεβενά). Έχει γράψει 128 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:47 Η Minerv@ έγραψε: #260 03-11-11 15:47 Ρε παιδιά, δεν είναι λίγο ύποπτο όλο αυτό; Οι έλεγχοι έγιναν το καλοκαίρι γιατί πια όλο κάτι προκύπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαι μενα μυ παν αυτην τν βλακεια κ οτι τς καθυστερει ενα συμβουλιο κατι τετοιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:25 Η ελεναα έγραψε: #256 03-11-11 14:25 και φυσικα δεν βγηκαν σημερα...για να δουμε αυριο .μακαρι να τα βγαλουν να ηρεμησουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:26 Η erilesg έγραψε: #257 03-11-11 14:26 εσυ πηρες τηλεφωνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:48 Η ελεναα έγραψε: #258 03-11-11 14:48 σημερα δεν πηρα.ξυπνησα πολυ αργα... ελπιζω να τους φωτισει ο θεος να τα βγαλουν αυτη την παρασκευη και οχι την αλλη... εχω και λιγακι αγχος...αυριο θα ειμαι ολη μερα στο site του υπουργειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:05 Η erilesg έγραψε: #259 03-11-11 15:05 εγω πηρα στς 1 δεν απανταγε κανενας κ πηρα στ κεντρικα κ εκει μυ παν γ αυριο η δευτερα κ οτι τς καθυστερει κατι..εγω θελω να φυγω τν αλλη βδομαδα αντεεε να βγουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Minerv@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Minerv@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Γεώργιος (Γρεβενά). Έχει γράψει 128 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:47 Η Minerv@ έγραψε: #260 03-11-11 15:47 Ρε παιδιά, δεν είναι λίγο ύποπτο όλο αυτό; Οι έλεγχοι έγιναν το καλοκαίρι γιατί πια όλο κάτι προκύπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και φυσικα δεν βγηκαν σημερα...για να δουμε αυριο .μακαρι να τα βγαλουν να ηρεμησουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:26 Η erilesg έγραψε: #257 03-11-11 14:26 εσυ πηρες τηλεφωνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:48 Η ελεναα έγραψε: #258 03-11-11 14:48 σημερα δεν πηρα.ξυπνησα πολυ αργα... ελπιζω να τους φωτισει ο θεος να τα βγαλουν αυτη την παρασκευη και οχι την αλλη... εχω και λιγακι αγχος...αυριο θα ειμαι ολη μερα στο site του υπουργειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:05 Η erilesg έγραψε: #259 03-11-11 15:05 εγω πηρα στς 1 δεν απανταγε κανενας κ πηρα στ κεντρικα κ εκει μυ παν γ αυριο η δευτερα κ οτι τς καθυστερει κατι..εγω θελω να φυγω τν αλλη βδομαδα αντεεε να βγουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Minerv@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Minerv@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Γεώργιος (Γρεβενά). Έχει γράψει 128 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:47 Η Minerv@ έγραψε: #260 03-11-11 15:47 Ρε παιδιά, δεν είναι λίγο ύποπτο όλο αυτό; Οι έλεγχοι έγιναν το καλοκαίρι γιατί πια όλο κάτι προκύπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εσυ πηρες τηλεφωνο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ελεναα Δραστήριο μέλος Η ελεναα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 458 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 14:48 Η ελεναα έγραψε: #258 03-11-11 14:48 σημερα δεν πηρα.ξυπνησα πολυ αργα... ελπιζω να τους φωτισει ο θεος να τα βγαλουν αυτη την παρασκευη και οχι την αλλη... εχω και λιγακι αγχος...αυριο θα ειμαι ολη μερα στο site του υπουργειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:05 Η erilesg έγραψε: #259 03-11-11 15:05 εγω πηρα στς 1 δεν απανταγε κανενας κ πηρα στ κεντρικα κ εκει μυ παν γ αυριο η δευτερα κ οτι τς καθυστερει κατι..εγω θελω να φυγω τν αλλη βδομαδα αντεεε να βγουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Minerv@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Minerv@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Γεώργιος (Γρεβενά). Έχει γράψει 128 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:47 Η Minerv@ έγραψε: #260 03-11-11 15:47 Ρε παιδιά, δεν είναι λίγο ύποπτο όλο αυτό; Οι έλεγχοι έγιναν το καλοκαίρι γιατί πια όλο κάτι προκύπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Lennie Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σημερα δεν πηρα.ξυπνησα πολυ αργα... ελπιζω να τους φωτισει ο θεος να τα βγαλουν αυτη την παρασκευη και οχι την αλλη... εχω και λιγακι αγχος...αυριο θα ειμαι ολη μερα στο site του υπουργειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erilesg Δραστήριο μέλος Η erilesg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πτολεμαΐδα (Κοζάνη). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:05 Η erilesg έγραψε: #259 03-11-11 15:05 εγω πηρα στς 1 δεν απανταγε κανενας κ πηρα στ κεντρικα κ εκει μυ παν γ αυριο η δευτερα κ οτι τς καθυστερει κατι..εγω θελω να φυγω τν αλλη βδομαδα αντεεε να βγουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Minerv@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Minerv@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Γεώργιος (Γρεβενά). Έχει γράψει 128 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:47 Η Minerv@ έγραψε: #260 03-11-11 15:47 Ρε παιδιά, δεν είναι λίγο ύποπτο όλο αυτό; Οι έλεγχοι έγιναν το καλοκαίρι γιατί πια όλο κάτι προκύπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
εγω πηρα στς 1 δεν απανταγε κανενας κ πηρα στ κεντρικα κ εκει μυ παν γ αυριο η δευτερα κ οτι τς καθυστερει κατι..εγω θελω να φυγω τν αλλη βδομαδα αντεεε να βγουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Minerv@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Minerv@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Γεώργιος (Γρεβενά). Έχει γράψει 128 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2011 στις 15:47 Η Minerv@ έγραψε: #260 03-11-11 15:47 Ρε παιδιά, δεν είναι λίγο ύποπτο όλο αυτό; Οι έλεγχοι έγιναν το καλοκαίρι γιατί πια όλο κάτι προκύπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρε παιδιά, δεν είναι λίγο ύποπτο όλο αυτό; Οι έλεγχοι έγιναν το καλοκαίρι γιατί πια όλο κάτι προκύπτει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.