Ειδικό μάθημα αγγλικών Πανελλήνιες: μπορώ να το δώσω κερδίζοντας μόρια για άλλες σχολές;

angelikkk

Νεοφερμένο μέλος

Η angelikkk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 16 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Δίνω φέτος πανελλήνιες και ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το ειδικό μάθημα των αγγλικών. Είναι αναγκαίο να δώσεις Αγγλικά μόνο άμα το απαιτεί η σχολή; Δηλαδή εγώ που θέλω να περάσω βιολογικό και δεν είναι απαραίτητο το μάθημα των αγγλικών, όπως για παράδειγμα στην αγγλική φιλολογία, μπορώ να το δώσω για επιπλέον μόρια; Και αν ναι, πόσα επιπλέον μπορεί να μου δώσει; Μπορεί επίσης να μου ρίξει την βαθμολογία;
Άμα γνωρίζει κάποιος θα το εκτιμούσα να μου απαντήσει! Ευχαριστώ πολύ😁

sophiaa

Νεοφερμένο μέλος

Η sophiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
οχι, δε γίνεται, τα ειδικά μαθήματα μετράνε στα μορια μόνο στις σχολές που τα απαιτούν. πχ αν ήσουν θεωρητική και είχες δώσει αγγλικα, θα μετρούσαν στα μορια των σχολών αγγλικής φιλολογίας αλλά όχι πχ στις νομικές

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.809 μηνύματα.
Δίνω φέτος πανελλήνιες και ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το ειδικό μάθημα των αγγλικών. Είναι αναγκαίο να δώσεις Αγγλικά μόνο άμα το απαιτεί η σχολή; Δηλαδή εγώ που θέλω να περάσω βιολογικό και δεν είναι απαραίτητο το μάθημα των αγγλικών, όπως για παράδειγμα στην αγγλική φιλολογία, μπορώ να το δώσω για επιπλέον μόρια; Και αν ναι, πόσα επιπλέον μπορεί να μου δώσει; Μπορεί επίσης να μου ρίξει την βαθμολογία;
Τα αγγλικα τα δινουμε μονο οταν θελουμε σχολες που τα απαιτουν ή δεν ξερουμε τι θελουμε και τα εχουμε για μπακ απ.
Τα αγγλικα δεν συμμετεχουν ποτε σε μορια σχολων που δεν τα ζητουν...

thewitcher

Νεοφερμένο μέλος

Ο thewitcher αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
πονηρουλαα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια