Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

φανταστικα!Dhmh σταντέ μπορείς.Όμοια περίπτωση είναι τα παιδιά με τις μουσικές και τις ξένες γλώσσες (πέρα από τα αγγλικά που διδάσκονται στο σχολείο).
σε εμάς ούτε καν είχαν ως επιλογής το σχέδιο![]()

προφανως δεν ισχυει το ιδιο με το ΑΟΘ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AlexLou
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Γεια σας. Δεν ξέρω αν υπάρχει ήδη θέμα απλά ήθελα να μάθω πως υπολογίζονται οι βαθμοί του σχεδίου. Ισχύει ότι η βάση δίνει 2.000 μόρια; Αν δεν πιάσεις βάση περνάς σε σχολές με σχέδιο; Και τέλος πόσο δύσκολο είναι να γράψεις τη βάση;
Ευχαριστώ.
Για να υπολογίσεις το βαθμό σου στο σχέδιο ,προσθέτεις τους βαθμούς στο ελεύθερο και στο γραμμικο και διαιρείς με το 2!Επειτα πολλαπλασιαζεις με το 200. Αν γράψεις κάτω από τη βάση δεν έχεις δικαίωμα εισαγωγής σε σχολή που απαιτεί σχέδιο,ακόμα η προσμετρηση των επιπλέον μορίων υπολογίζεται μόνο για αυτές τις σχολές και όχι για όλες!
schrei-boom
Νεοφερμένο μέλος

Πειτε καμια σκεψη. Προσωπικα, ανυπομωνω ν αρχισουν τα εντατικα ,για να χαλαρωσουμε απο την μια λιγο και να το καιμε στο σχεδιο απ την αλλη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian.
Δραστήριο μέλος

Αυτό.

Είχα σήμερα γραμμικό απο τις 10 μέχρι τις 15:30 το μεσημέρι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Vivian.
Δραστήριο μέλος

Μετά Χανιά, Βόλο, Αθήνα, Πάτρα

Υ.Γ:
Με τσαντίζει η βελόνα γιατί δεν μετράω σωστά τις αποστάσεις ακόμα

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Πολύ ενδιαφέρουσα ενασχόληση για όποιον μπορεί και του αρέσει. Εγώ πήγα επειδή εκεί ήθελε η παρέα μου και έφαγα τα μούτρα μου. Με κλειστά μάτια να σχεδίαζα καλύτερος θα 'μουν.

Vivian.
Δραστήριο μέλος

Βασικά, αν και μου αρέσει πολύ, θέλω να κάνω τα δικά μου πράγματα χωρίς βελόνα

Έτσι απλά να σχεδιάζω ότι βλέπω χωρίς αναλογίες

schrei-boom
Νεοφερμένο μέλος

jasonosaj
Νεοφερμένο μέλος

Aν σε απασχολούν τοσο πολυ οι βασεις, πήγαινε σε έναν υπολογισμό μορίων και βαλε αυτα που υπολογίζεις, και ανεβασε την βαση της σχολής που θες κατα 1,1.5 και 2 (οχι πως θα γινειΕγω λεω να βαλω Αθηνα, Θεσσαλονικη ,Κρητη.. Η Πατρα δεν μου πολυαρεσει σαν πολη.. Καμια αποψη για τις βασεις?

schrei-boom
Νεοφερμένο μέλος

Θα τσεκαρω

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Το περίμενα πάντως πιο εύκολο το σχέδιο...
Βασικά, αν και μου αρέσει πολύ, θέλω να κάνω τα δικά μου πράγματα χωρίς βελόνα
Έτσι απλά να σχεδιάζω ότι βλέπω χωρίς αναλογίες![]()
Με τον καιρό θα το συνηθίσεις και θα δεις οτι δεν μπορείς χωρίς βελόνα

Όπως γνωρίζετε, εχουν ανακοινωθεί τα εξεταστικά κέντρα για το σχέδιο... Εγώ δίνω Θεσσαλονίκη

NirvanaC&C
Νεοφερμένο μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Προσθετεις τους βαθμους και πολλαπλασιαζεις το άθροισμα με το 100

NirvanaC&C
Νεοφερμένο μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

NirvanaC&C
Νεοφερμένο μέλος

Είμαι 95% σίγουρη αλλα ας ρωτήσει τον καθηγητή σε περίπτωση που κανω λάθος.
Ευχαριστώ πολύ πάντως!

Παιδιά αν οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι ή κάποιον που μπορεί να ξέρει αν απαντήσει!

buffon85
Δραστήριο μέλος

ακραια παραδειγματα και η φιλη σου προφανως δεν ανηκει σε αυτα αλλα φανταζομαι καταλαβαινεις το σκεπτικο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.