Πέρσυ έδωσα πρώτη φορά, και στο site του υπουργείου μου ανακοινώθηκε ότι είχα περάσει Γαλλική Φιλολογία Θεσσαλονίκης. Είχα δηλώσει "Κοινωνικών Κριτηρίων" (με αδερφό ή αδερφή που σπουδάζει σε άλλη πόλη απο αυτή της μόνιμης κατοικίας των γονέων)ΌΜΩΣ, μου είπαν στην γραμματεία της σχολής ότι δεν μπορώ να γραφτώ γιατι η αδερφή μου ήταν στο 5ο έτος, ενω θα έπρεπε να είχε τελειώσει ήδη την προηγούμενη χρονιά. Όμως αυτή δεν έχει πάρει ακόμα το πτυχίο της, και δίνει ακόμα μαθήματα/εργαστήρια!
Φέτος, ξανά έδωσα και ο διευθυντής του σχολείου μου είπε ότι μπορώ να είμαι στην ειδική κατηγορία! Πάλι το site του υπουργείου μου λέει πως πέρασα Γαλλική Θεσσαλονίκης , όμως πώς μπορώ να είμαι σίγουρη ότι δεν έγινε το ίδιο λάθος; Ξέρει κανείς τίποτα; Η φετινή βάση είναι 11.143, κι εγώ έβγαλα 12 και κάτι(μαζί με το ειδικό μάθημα). Τι θα γίνει αμα πιάνω την βάση, αλλα δεν ανήκω στην ειδική κατηγορία; Δεν μπορώ να γραφτώ;
Ευχαριστώ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.