stroumfotragoudw
Εκκολαπτόμενο μέλος

σημείωση ότι μένω σε μικρή πόλη και λογικά δεν έχουμε μεγάλες οργανώσεις κτλ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

Τι πιο ωραία εθελοντική εργασία από το να το κάνει η μαμά;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariza_93
Δραστήριο μέλος

ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

(για φοιτητές Πανεπιστημίου υπάρχουν τόσο στην χώρα μας όσο και στο εξωτερικό)
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος

stroumfotragoudw
Εκκολαπτόμενο μέλος

παλιότερα με το σχολείο είχα μοιράσει φυλλάδια για αιμοδοσία στην πόλη μου

και μια άλλη πήγα εθελοντικά σε ένα φεστιβάλ(άσχετα που στο τέλος από τα σουβλάκια που έφαγα μόνο εθελοντισμός δε θεωρήθηκε

είναι πολύ όμορφα

nPb
Επιφανές μέλος

έναν έλληνα μαθητή τον ρωτάς: τι χόμπυ έχεις;
- να πηγαίνω φροντιστήρια για πανελλήνιες...

- να πηγαίνω φροντιστήρια για να πάρουμε προφίσιενσυ
- να τρώω τα νεύρα των γονιών μου
summer school είναι σαν κι' αυτό: https://www.eef.gr/happenings/view/164
ή και για φοιτητές σαν αυτό: https://sites.google.com/site/2summerschool/
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εμένα θα μου άρεσε να πάω στους Ολυμπιακούς σαν εθελόντρια..

woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

https://www.eef.gr/happenings/view/164
nPb
Επιφανές μέλος

CSX2033
Νεοφερμένο μέλος

Το θερινό σχολείο (summer school) δεν έχει σχέση με...σχολείο! Ο θεσμός του summer school όπως και των μετέπειτα φοιτητικών προγραμμάτων (επιδοτούμενων από την Ε.Ε μαζί με το κάθε Πανεπιστήμιο) τύπου ERASMUS-SOCRATES απλά ενισχύουν το βιογραφικό σου. Τα summer schools είναι μια μορφή σεμιναρίων σε έναν κύκλο επιστημών ή σε μια συγκεκριμένη επιστημονική περιοχή (π.χ. ατμοσφαιρική φυσική και περιβάλλον) μιας επιστήμης (π.χ. της φυσικής).
Αυτό τι σχέση έχει με τον εθελοντισμό?

Εγώ θα πω την γνώμη μου για τον εθελοντισμο(μην με κράξετε)

OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

αξίζει τον κόπο να ενημερωθείτε στο αιματολογικό του κοντινότερου σας νοσοκομείου.Και οχι δεν πονάει παρα ελάχιστα.
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Ο, τι καλύτερο θα δώσετε στον εαυτό σας και στο μέρος που σπουδαζετε ως φοιτητές, αν έχετε λίγο χρόνο.
Σεπτέμβρη συνεντεύξεις για επιλογή νέων δοκίμων.
Δηλώσεις ηλεκτρονικά στο site.
Κι εγώ ως φοιτητής μπήκα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Ας σπαμάρω άλλη μια φορά.
![]()
Ο, τι καλύτερο θα δώσετε στον εαυτό σας και στο μέρος που σπουδαζετε ως φοιτητές, αν έχετε λίγο χρόνο.
Σεπτέμβρη συνεντεύξεις για επιλογή νέων δοκίμων.
Δηλώσεις ηλεκτρονικά στο site.
Κι εγώ ως φοιτητής μπήκα.
Ή αν το θεωρείτε μεγάλη δέσμευση, να κάνετε τουλάχιστον κάποια μαθήματα πρώτων βοηθειών! Είναι από τις καλύτερες επενδύσεις που μπορείτε να κάνετε στην early adult ζωή σας!
Πάντως ο Ερυθρός Σταυρός αξίζει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Guest 647452
Επισκέπτης

Πάνε και γιατροί εκει;(εννοώ προπτυχιακοί)Ξες μετράει στα + αν εχεις παει;Ή αν το θεωρείτε μεγάλη δέσμευση, να κάνετε τουλάχιστον κάποια μαθήματα πρώτων βοηθειών! Είναι από τις καλύτερες επενδύσεις που μπορείτε να κάνετε στην early adult ζωή σας!
Πάντως ο Ερυθρός Σταυρός αξίζει...![]()
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Γιάννη, επειδή θα με ενδιέφερε και εμένα, δεν έχω καταλάβει αν για να μπεις και να κάνεις εκπαίδευση για να ενσωματωθείς, εάν είναι δωρεάν![]()
![]()
Θα δώσεις 100 κάτι για τη στολη και τα παρελκόμενα στην αρχή. Απο κει και πέρα παίζει ενα ασφαλιστρο νομίζω.
Η εκπαίδευση δωρεαν. 15 μηνες. Οι πολίτες για ενα 20ωρο δίνουν γύρω στα 50 ευρώ. Αν δε θες να ενταχθείς κάνεις αυτό.
Αν ενταχθείς :
Σε 15 μηνες:
-θα εκπαιδευτεις σε οτιδήποτε σχετίζεται με πρωτες βοηθειες αλλα οχι μονο. Ενδεικτικά έχουμε εκπαιδευτεί στην πυροσβεστική αλλα έχω κάνει υπηρεσίες και με ΕΚΑΒ.
-Θα κάνεις φίλους. Αδερφια.
-Θα μπεις σε πολλά, μα πολλά event τα οποία θα πληρωνες δωρεάν, και θα σου λένε κι ευχαριστώ.
-Θα αποκτήσεις τρελες εμπειρίες και θα διαμορφωθεί ο χαρακτήρας σου σε πολλά.
-Θα γυρίσεις την πόλη στης οποίας το τμήμα θα ενταχθείς.
Αλλα κυρίως, η ηθική ικανοποίηση είναι τεράστια.
Με το που ολοκληρωθεί η εκπαίδευση σταματας να είσαι δοκιμος, γίνεσαι ενεργος και συνεισφέρεις όσο θέλεις στη ζωη σου.
Ολες οι μεγάλες πόλεις έχουν.
Προσωπικα εχω κανει υπηρεσίες στα τμήματα Ηρακλείου, Ροδου, Αθηνων.
Πάνε και γιατροί εκει;(εννοώ προπτυχιακοί)Ξες μετράει στα + αν εχεις παει;
Έχουμε και γιατρούς.
Μην σκεφτεις να μπεις με κριτήριο τον εμπλουτισμό του βιογραφικού σου.
Κανε τα σεμινάρια των πολιτών αν είναι, λιγότερος ο κόπος για σενα. (φυσικά κι είναι κάτι που μπαίνει στο βιογραφικό σου απλά αυτό παει σε δεύτερη μοίρα)
Γενικά το σώμα έχει κανόνες κι εφτα βασικές αρχές.
Υπάρχουν ολα στην ιστοσελίδα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.