Stelios21a Νεοφερμένο μέλος Ο Stelios21a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:01 Ο Stelios21a: #1 10-09-14 01:01 Μπορεί ένας ενήλικας 40 ετών να εγγραφεί σε ημερήσιο Γυμνάσιο ή πρέπει να πάει σε εσπερινό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:06 Ο cha0s έγραψε: #2 10-09-14 01:06 Μπορεί κανονικά και σε ημερήσιο. Εγώ είχα έναν συμμαθητη στο γυμνάσιο και ήταν 19 χρονών. Έμενε συνέχεια στην ίδια τάξη (ανάθεμα και αν το τελείωσε ποτέ, ακόμα εκεί θα είναι αυτός) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μπορεί ένας ενήλικας 40 ετών να εγγραφεί σε ημερήσιο Γυμνάσιο ή πρέπει να πάει σε εσπερινό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:06 Ο cha0s έγραψε: #2 10-09-14 01:06 Μπορεί κανονικά και σε ημερήσιο. Εγώ είχα έναν συμμαθητη στο γυμνάσιο και ήταν 19 χρονών. Έμενε συνέχεια στην ίδια τάξη (ανάθεμα και αν το τελείωσε ποτέ, ακόμα εκεί θα είναι αυτός) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπορεί κανονικά και σε ημερήσιο. Εγώ είχα έναν συμμαθητη στο γυμνάσιο και ήταν 19 χρονών. Έμενε συνέχεια στην ίδια τάξη (ανάθεμα και αν το τελείωσε ποτέ, ακόμα εκεί θα είναι αυτός) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.