ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.861 02-09-23 11:20 Αρχική Δημοσίευση από christosk_: Εξακολουθεί να μου το βγάζει. Γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει κάποιο τηλέφωνο που μπορώ να απευθυνθώ εγκαίρως; Click για ανάπτυξη... αφου οι αλλοι δεν εχουν θεμα ..... δοκιμασε να μπεις με αλλο μπραουζερ Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:26 Η Dr. Gl. Luminous: #2.862 02-09-23 11:26 Τι γίνεται εάν καταλάθος ξεχάσαμε να πατήσουμε το τικ ότι είμαστε εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολή; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.863 02-09-23 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Τι γίνεται εάν καταλάθος ξεχάσαμε να πατήσουμε το τικ ότι είμαστε εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολή; Click για ανάπτυξη... Τρως ενα παγωτο πικρη σοκολατα να χαρεις την μπουρδα και μετα το ξανακανεις Νομιζω εχεις δικαιωμα ανακλησης.... για δες χαμηλα για κανενα τετοιο κουμπι εδω αποστασμα απο τα φοιτητικα νεα Επισημαίνεται ότι παρέχεται η δυνατότητα αναίρεσης αίτησης εγγραφής που έχει καταχωρισθεί και έχει λάβει αριθμό πρωτοκόλλου. Έτσι στην περίπτωση που κάποιος διαπιστώσει λανθασμένα στοιχεία στην αίτησή του κατόπιν της οριστικής υποβολής της, έχει τη δυνατότητα μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος να προχωρήσει σε αναίρεση της λανθασμένης αίτησης και την υποβολή νέας. Για τη διαδικασία της αναίρεσης ο χρήστης χρειάζεται να συμπληρώσει τον 8ψηφιο κωδικό υποψηφίου και τον αριθμό πρωτοκόλλου της προς κατάργηση αίτησης. Πηγή: Foititikanea.gr Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:58 Η Κάμπια έγραψε: #2.864 02-09-23 11:58 Εγώ ελέγχω τα στοιχεία 100 φορές και πάλι νομίζω ότι έχω κάνει κάτι λάθος ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.865 02-09-23 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Εγώ ελέγχω τα στοιχεία 100 φορές και πάλι νομίζω ότι έχω κάνει κάτι λάθος Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο ειναι φυσιολογικο ,,ολοι το εχουν .. και το λαθος δεν φαινεται εκεινη την στιγμη Η λυση Την κανεις σημερα και τελειωνεις..οκ παμε για αλλα Αυριο με αλλο μυαλο την ξαναδιαβαζεις ..τοτε αν υπαρχει κατι παλαβο θα το δεις.. Βεβαια αν εχεις καποιο σχετικο κοντα σου ,,οταν τελειωσεις του λες διαβαζε. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:09 Η Κάμπια έγραψε: #2.866 02-09-23 12:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι αυτο ειναι φυσιολογικο ,,ολοι το εχουν .. και το λαθος δεν φαινεται εκεινη την στιγμη Η λυση Την κανεις σημερα και τελειωνεις..οκ παμε για αλλα Αυριο με αλλο μυαλο την ξαναδιαβαζεις ..τοτε αν υπαρχει κατι παλαβο θα το δεις.. Βεβαια αν εχεις καποιο σχετικο κοντα σου ,,οταν τελειωσεις του λες διαβαζε. Click για ανάπτυξη... Την εγγραφή την έκανα την πρώτη μέρα που άνοιξε η πλατφόρμα και είχα την μητέρα μου από δίπλα οπότε ένιωθα πιο σίγουρη. Αλλά ναι, εγώ τα ελέγχω σε εξωφρενικό βαθμό. Φάση μου πήρε μια ώρα και η εγγραφή επειδή τα ξαναέλεγχα συνέχεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.867 02-09-23 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Την εγγραφή την έκανα την πρώτη μέρα που άνοιξε η πλατφόρμα και είχα την μητέρα μου από δίπλα οπότε ένιωθα πιο σίγουρη. Αλλά ναι, εγώ τα ελέγχω σε εξωφρενικό βαθμό. Φάση μου πήρε μια ώρα και η εγγραφή επειδή τα ξαναέλεγχα συνέχεια Click για ανάπτυξη... ε καλα τωρα...μια ωρα για μια αιωνιότητα που πληρωσες πολυ ακριβα!!! δεν ειναι τιποτα..εισαι σε φυσιολογικο δρομο Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:12 Ο Poirot έγραψε: #2.868 02-09-23 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Την εγγραφή την έκανα την πρώτη μέρα που άνοιξε η πλατφόρμα και είχα την μητέρα μου από δίπλα οπότε ένιωθα πιο σίγουρη. Αλλά ναι, εγώ τα ελέγχω σε εξωφρενικό βαθμό. Φάση μου πήρε μια ώρα και η εγγραφή επειδή τα ξαναέλεγχα συνέχεια Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έτσι κάνω πάντα σε ό,τι αίτηση ή επίσημο έγγραφο και να συμπληρώσω Ψυχαναγκασμός είναι, όλα σωστά θα είναι Shine Νεοφερμένο μέλος Η Shine δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:16 Η Shine έγραψε: #2.869 03-09-23 17:16 Καλησπέρα, για κάποιο λόγο δεν μου φορτώνει η σελίδα για την συμπλήρωση του ατομικού δελτίου φοιτητή. Εσείς το έχετε συμπληρώσει; Γνωριζω ότι είναι υποχρεωτικό, εάν δεν το κάνω τι γίνεται ; Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2023 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.870 03-09-23 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Shine: Καλησπέρα, για κάποιο λόγο εδώ και μέρες δεν μου φορτώνει η σελίδα για την συμπλήρωση του ατομικού δελτίου φοιτητή. Εσείς το έχετε συμπληρώσει; Γνωριζω ότι είναι υποχρεωτικό, εάν δεν το κάνω τι γίνεται ; Click για ανάπτυξη... Εχει πεσει το λινκ με την ΕΛΣΤΑΤ. Ξαναδοκιμασε δευτερα απογευμα. Αν δεν το συμπληρωσεις δεν γινεται και κατι. Shine Νεοφερμένο μέλος Η Shine δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:20 Η Shine έγραψε: #2.871 03-09-23 17:20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εχει πεσει το λινκ με την ΕΛΣΤΑΤ. Ξαναδοκιμασε δευτερα απογευμα. Αν δεν το συμπληρωσεις δεν γινεται και κατι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ ! Parl Pip Νεοφερμένο μέλος Ο Parl Pip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 5 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:20 Ο Parl Pip έγραψε: #2.872 05-09-23 10:20 Οσοι εχουμε εισαχθει σε στρατιωτικη σχολη πρεπει να κανουμε την ηλεκτρονικη εγγραφη στο eregister? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.873 05-09-23 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Parl Pip: Οσοι εχουμε εισαχθει σε στρατιωτικη σχολη πρεπει να κανουμε την ηλεκτρονικη εγγραφη στο eregister? Click για ανάπτυξη... Με την καμια Αυτη η πλατφορμα ειναι για φοιτητες και παπαδες Εσυ θα ακολουθησεις τις ανακοινωσεις της σχολης σου Για τις Στρατιωτικές Σχολές, τις Αστυνομικές Σχολές, τις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, τις Ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού, τις Σχολές του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής και τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης, η προθεσμία και η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων καθορίζεται και πραγματοποιείται από τα αρμόδια Υπουργεία. Πηγή: Foititikanea.gr Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:59 Η Dr. Gl. Luminous: #2.874 06-09-23 20:59 Οι εγγραφές κλείνουν την Παρασκευή 12 το βράδυ; Γιατί απλά βρίσκω να λένε έως και Παρασκευή constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:05 Η constansn: #2.875 06-09-23 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Οι εγγραφές κλείνουν την Παρασκευή 12 το βράδυ; Γιατί απλά βρίσκω να λένε έως και Παρασκευή Click για ανάπτυξη... Όταν δεν αναφέρεται ώρα συνήθως εννοείται το 12 το βράδυ. Πάντως δεν είναι ανάγκη να το αφήσει κάποιος για τελευταία στιγμή, εκτός και αν είναι ήδη είσαι σε σχολή και δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να διαγραφεί. Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:36 Η Dr. Gl. Luminous: #2.876 06-09-23 23:36 Αρχική Δημοσίευση από constansn: Όταν δεν αναφέρεται ώρα συνήθως εννοείται το 12 το βράδυ. Πάντως δεν είναι ανάγκη να το αφήσει κάποιος για τελευταία στιγμή, εκτός και αν είναι ήδη είσαι σε σχολή και δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να διαγραφεί. Click για ανάπτυξη... Περιμένω να βγει ένα μάθημα το οποίο θα ζητήσω αναγνώριση στην άλλη σχολή. Είχα μιλήσει με τους καθηγητές και μου είπανε θα το έχουν περάσει μέχρι τότε. Για αυτό λίγο με καίει Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:59 Η Dr. Gl. Luminous: #2.877 07-09-23 20:59 Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.minedu.gov.gr/news/56371-07-09-23-paratasi-tis-ilektronikis-eggrafis-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:25 Ο allall1 έγραψε: #2.878 12-09-23 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.minedu.gov.gr/news/56371-07-09-23-paratasi-tis-ilektronikis-eggrafis-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Σεπτεμβρίου 2023 Έως τις 20 σεπ είναι πλέον. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 First Προηγούμενη 144 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 144 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christosk_: Εξακολουθεί να μου το βγάζει. Γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει κάποιο τηλέφωνο που μπορώ να απευθυνθώ εγκαίρως; Click για ανάπτυξη... αφου οι αλλοι δεν εχουν θεμα ..... δοκιμασε να μπεις με αλλο μπραουζερ
Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:26 Η Dr. Gl. Luminous: #2.862 02-09-23 11:26 Τι γίνεται εάν καταλάθος ξεχάσαμε να πατήσουμε το τικ ότι είμαστε εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολή; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.863 02-09-23 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Τι γίνεται εάν καταλάθος ξεχάσαμε να πατήσουμε το τικ ότι είμαστε εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολή; Click για ανάπτυξη... Τρως ενα παγωτο πικρη σοκολατα να χαρεις την μπουρδα και μετα το ξανακανεις Νομιζω εχεις δικαιωμα ανακλησης.... για δες χαμηλα για κανενα τετοιο κουμπι εδω αποστασμα απο τα φοιτητικα νεα Επισημαίνεται ότι παρέχεται η δυνατότητα αναίρεσης αίτησης εγγραφής που έχει καταχωρισθεί και έχει λάβει αριθμό πρωτοκόλλου. Έτσι στην περίπτωση που κάποιος διαπιστώσει λανθασμένα στοιχεία στην αίτησή του κατόπιν της οριστικής υποβολής της, έχει τη δυνατότητα μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος να προχωρήσει σε αναίρεση της λανθασμένης αίτησης και την υποβολή νέας. Για τη διαδικασία της αναίρεσης ο χρήστης χρειάζεται να συμπληρώσει τον 8ψηφιο κωδικό υποψηφίου και τον αριθμό πρωτοκόλλου της προς κατάργηση αίτησης. Πηγή: Foititikanea.gr Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:58 Η Κάμπια έγραψε: #2.864 02-09-23 11:58 Εγώ ελέγχω τα στοιχεία 100 φορές και πάλι νομίζω ότι έχω κάνει κάτι λάθος ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.865 02-09-23 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Εγώ ελέγχω τα στοιχεία 100 φορές και πάλι νομίζω ότι έχω κάνει κάτι λάθος Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο ειναι φυσιολογικο ,,ολοι το εχουν .. και το λαθος δεν φαινεται εκεινη την στιγμη Η λυση Την κανεις σημερα και τελειωνεις..οκ παμε για αλλα Αυριο με αλλο μυαλο την ξαναδιαβαζεις ..τοτε αν υπαρχει κατι παλαβο θα το δεις.. Βεβαια αν εχεις καποιο σχετικο κοντα σου ,,οταν τελειωσεις του λες διαβαζε. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:09 Η Κάμπια έγραψε: #2.866 02-09-23 12:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι αυτο ειναι φυσιολογικο ,,ολοι το εχουν .. και το λαθος δεν φαινεται εκεινη την στιγμη Η λυση Την κανεις σημερα και τελειωνεις..οκ παμε για αλλα Αυριο με αλλο μυαλο την ξαναδιαβαζεις ..τοτε αν υπαρχει κατι παλαβο θα το δεις.. Βεβαια αν εχεις καποιο σχετικο κοντα σου ,,οταν τελειωσεις του λες διαβαζε. Click για ανάπτυξη... Την εγγραφή την έκανα την πρώτη μέρα που άνοιξε η πλατφόρμα και είχα την μητέρα μου από δίπλα οπότε ένιωθα πιο σίγουρη. Αλλά ναι, εγώ τα ελέγχω σε εξωφρενικό βαθμό. Φάση μου πήρε μια ώρα και η εγγραφή επειδή τα ξαναέλεγχα συνέχεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.867 02-09-23 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Την εγγραφή την έκανα την πρώτη μέρα που άνοιξε η πλατφόρμα και είχα την μητέρα μου από δίπλα οπότε ένιωθα πιο σίγουρη. Αλλά ναι, εγώ τα ελέγχω σε εξωφρενικό βαθμό. Φάση μου πήρε μια ώρα και η εγγραφή επειδή τα ξαναέλεγχα συνέχεια Click για ανάπτυξη... ε καλα τωρα...μια ωρα για μια αιωνιότητα που πληρωσες πολυ ακριβα!!! δεν ειναι τιποτα..εισαι σε φυσιολογικο δρομο Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:12 Ο Poirot έγραψε: #2.868 02-09-23 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Την εγγραφή την έκανα την πρώτη μέρα που άνοιξε η πλατφόρμα και είχα την μητέρα μου από δίπλα οπότε ένιωθα πιο σίγουρη. Αλλά ναι, εγώ τα ελέγχω σε εξωφρενικό βαθμό. Φάση μου πήρε μια ώρα και η εγγραφή επειδή τα ξαναέλεγχα συνέχεια Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έτσι κάνω πάντα σε ό,τι αίτηση ή επίσημο έγγραφο και να συμπληρώσω Ψυχαναγκασμός είναι, όλα σωστά θα είναι Shine Νεοφερμένο μέλος Η Shine δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:16 Η Shine έγραψε: #2.869 03-09-23 17:16 Καλησπέρα, για κάποιο λόγο δεν μου φορτώνει η σελίδα για την συμπλήρωση του ατομικού δελτίου φοιτητή. Εσείς το έχετε συμπληρώσει; Γνωριζω ότι είναι υποχρεωτικό, εάν δεν το κάνω τι γίνεται ; Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2023 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.870 03-09-23 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Shine: Καλησπέρα, για κάποιο λόγο εδώ και μέρες δεν μου φορτώνει η σελίδα για την συμπλήρωση του ατομικού δελτίου φοιτητή. Εσείς το έχετε συμπληρώσει; Γνωριζω ότι είναι υποχρεωτικό, εάν δεν το κάνω τι γίνεται ; Click για ανάπτυξη... Εχει πεσει το λινκ με την ΕΛΣΤΑΤ. Ξαναδοκιμασε δευτερα απογευμα. Αν δεν το συμπληρωσεις δεν γινεται και κατι. Shine Νεοφερμένο μέλος Η Shine δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:20 Η Shine έγραψε: #2.871 03-09-23 17:20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εχει πεσει το λινκ με την ΕΛΣΤΑΤ. Ξαναδοκιμασε δευτερα απογευμα. Αν δεν το συμπληρωσεις δεν γινεται και κατι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ ! Parl Pip Νεοφερμένο μέλος Ο Parl Pip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 5 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:20 Ο Parl Pip έγραψε: #2.872 05-09-23 10:20 Οσοι εχουμε εισαχθει σε στρατιωτικη σχολη πρεπει να κανουμε την ηλεκτρονικη εγγραφη στο eregister? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.873 05-09-23 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Parl Pip: Οσοι εχουμε εισαχθει σε στρατιωτικη σχολη πρεπει να κανουμε την ηλεκτρονικη εγγραφη στο eregister? Click για ανάπτυξη... Με την καμια Αυτη η πλατφορμα ειναι για φοιτητες και παπαδες Εσυ θα ακολουθησεις τις ανακοινωσεις της σχολης σου Για τις Στρατιωτικές Σχολές, τις Αστυνομικές Σχολές, τις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, τις Ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού, τις Σχολές του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής και τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης, η προθεσμία και η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων καθορίζεται και πραγματοποιείται από τα αρμόδια Υπουργεία. Πηγή: Foititikanea.gr Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:59 Η Dr. Gl. Luminous: #2.874 06-09-23 20:59 Οι εγγραφές κλείνουν την Παρασκευή 12 το βράδυ; Γιατί απλά βρίσκω να λένε έως και Παρασκευή constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:05 Η constansn: #2.875 06-09-23 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Οι εγγραφές κλείνουν την Παρασκευή 12 το βράδυ; Γιατί απλά βρίσκω να λένε έως και Παρασκευή Click για ανάπτυξη... Όταν δεν αναφέρεται ώρα συνήθως εννοείται το 12 το βράδυ. Πάντως δεν είναι ανάγκη να το αφήσει κάποιος για τελευταία στιγμή, εκτός και αν είναι ήδη είσαι σε σχολή και δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να διαγραφεί. Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:36 Η Dr. Gl. Luminous: #2.876 06-09-23 23:36 Αρχική Δημοσίευση από constansn: Όταν δεν αναφέρεται ώρα συνήθως εννοείται το 12 το βράδυ. Πάντως δεν είναι ανάγκη να το αφήσει κάποιος για τελευταία στιγμή, εκτός και αν είναι ήδη είσαι σε σχολή και δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να διαγραφεί. Click για ανάπτυξη... Περιμένω να βγει ένα μάθημα το οποίο θα ζητήσω αναγνώριση στην άλλη σχολή. Είχα μιλήσει με τους καθηγητές και μου είπανε θα το έχουν περάσει μέχρι τότε. Για αυτό λίγο με καίει Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:59 Η Dr. Gl. Luminous: #2.877 07-09-23 20:59 Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.minedu.gov.gr/news/56371-07-09-23-paratasi-tis-ilektronikis-eggrafis-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:25 Ο allall1 έγραψε: #2.878 12-09-23 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.minedu.gov.gr/news/56371-07-09-23-paratasi-tis-ilektronikis-eggrafis-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Σεπτεμβρίου 2023 Έως τις 20 σεπ είναι πλέον. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 First Προηγούμενη 144 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 144 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.863 02-09-23 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Τι γίνεται εάν καταλάθος ξεχάσαμε να πατήσουμε το τικ ότι είμαστε εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολή; Click για ανάπτυξη... Τρως ενα παγωτο πικρη σοκολατα να χαρεις την μπουρδα και μετα το ξανακανεις Νομιζω εχεις δικαιωμα ανακλησης.... για δες χαμηλα για κανενα τετοιο κουμπι εδω αποστασμα απο τα φοιτητικα νεα Επισημαίνεται ότι παρέχεται η δυνατότητα αναίρεσης αίτησης εγγραφής που έχει καταχωρισθεί και έχει λάβει αριθμό πρωτοκόλλου. Έτσι στην περίπτωση που κάποιος διαπιστώσει λανθασμένα στοιχεία στην αίτησή του κατόπιν της οριστικής υποβολής της, έχει τη δυνατότητα μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος να προχωρήσει σε αναίρεση της λανθασμένης αίτησης και την υποβολή νέας. Για τη διαδικασία της αναίρεσης ο χρήστης χρειάζεται να συμπληρώσει τον 8ψηφιο κωδικό υποψηφίου και τον αριθμό πρωτοκόλλου της προς κατάργηση αίτησης. Πηγή: Foititikanea.gr Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:58 Η Κάμπια έγραψε: #2.864 02-09-23 11:58 Εγώ ελέγχω τα στοιχεία 100 φορές και πάλι νομίζω ότι έχω κάνει κάτι λάθος ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.865 02-09-23 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Εγώ ελέγχω τα στοιχεία 100 φορές και πάλι νομίζω ότι έχω κάνει κάτι λάθος Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο ειναι φυσιολογικο ,,ολοι το εχουν .. και το λαθος δεν φαινεται εκεινη την στιγμη Η λυση Την κανεις σημερα και τελειωνεις..οκ παμε για αλλα Αυριο με αλλο μυαλο την ξαναδιαβαζεις ..τοτε αν υπαρχει κατι παλαβο θα το δεις.. Βεβαια αν εχεις καποιο σχετικο κοντα σου ,,οταν τελειωσεις του λες διαβαζε. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:09 Η Κάμπια έγραψε: #2.866 02-09-23 12:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι αυτο ειναι φυσιολογικο ,,ολοι το εχουν .. και το λαθος δεν φαινεται εκεινη την στιγμη Η λυση Την κανεις σημερα και τελειωνεις..οκ παμε για αλλα Αυριο με αλλο μυαλο την ξαναδιαβαζεις ..τοτε αν υπαρχει κατι παλαβο θα το δεις.. Βεβαια αν εχεις καποιο σχετικο κοντα σου ,,οταν τελειωσεις του λες διαβαζε. Click για ανάπτυξη... Την εγγραφή την έκανα την πρώτη μέρα που άνοιξε η πλατφόρμα και είχα την μητέρα μου από δίπλα οπότε ένιωθα πιο σίγουρη. Αλλά ναι, εγώ τα ελέγχω σε εξωφρενικό βαθμό. Φάση μου πήρε μια ώρα και η εγγραφή επειδή τα ξαναέλεγχα συνέχεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.867 02-09-23 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Την εγγραφή την έκανα την πρώτη μέρα που άνοιξε η πλατφόρμα και είχα την μητέρα μου από δίπλα οπότε ένιωθα πιο σίγουρη. Αλλά ναι, εγώ τα ελέγχω σε εξωφρενικό βαθμό. Φάση μου πήρε μια ώρα και η εγγραφή επειδή τα ξαναέλεγχα συνέχεια Click για ανάπτυξη... ε καλα τωρα...μια ωρα για μια αιωνιότητα που πληρωσες πολυ ακριβα!!! δεν ειναι τιποτα..εισαι σε φυσιολογικο δρομο Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:12 Ο Poirot έγραψε: #2.868 02-09-23 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Την εγγραφή την έκανα την πρώτη μέρα που άνοιξε η πλατφόρμα και είχα την μητέρα μου από δίπλα οπότε ένιωθα πιο σίγουρη. Αλλά ναι, εγώ τα ελέγχω σε εξωφρενικό βαθμό. Φάση μου πήρε μια ώρα και η εγγραφή επειδή τα ξαναέλεγχα συνέχεια Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έτσι κάνω πάντα σε ό,τι αίτηση ή επίσημο έγγραφο και να συμπληρώσω Ψυχαναγκασμός είναι, όλα σωστά θα είναι Shine Νεοφερμένο μέλος Η Shine δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:16 Η Shine έγραψε: #2.869 03-09-23 17:16 Καλησπέρα, για κάποιο λόγο δεν μου φορτώνει η σελίδα για την συμπλήρωση του ατομικού δελτίου φοιτητή. Εσείς το έχετε συμπληρώσει; Γνωριζω ότι είναι υποχρεωτικό, εάν δεν το κάνω τι γίνεται ; Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2023 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.870 03-09-23 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Shine: Καλησπέρα, για κάποιο λόγο εδώ και μέρες δεν μου φορτώνει η σελίδα για την συμπλήρωση του ατομικού δελτίου φοιτητή. Εσείς το έχετε συμπληρώσει; Γνωριζω ότι είναι υποχρεωτικό, εάν δεν το κάνω τι γίνεται ; Click για ανάπτυξη... Εχει πεσει το λινκ με την ΕΛΣΤΑΤ. Ξαναδοκιμασε δευτερα απογευμα. Αν δεν το συμπληρωσεις δεν γινεται και κατι. Shine Νεοφερμένο μέλος Η Shine δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:20 Η Shine έγραψε: #2.871 03-09-23 17:20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εχει πεσει το λινκ με την ΕΛΣΤΑΤ. Ξαναδοκιμασε δευτερα απογευμα. Αν δεν το συμπληρωσεις δεν γινεται και κατι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ ! Parl Pip Νεοφερμένο μέλος Ο Parl Pip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 5 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:20 Ο Parl Pip έγραψε: #2.872 05-09-23 10:20 Οσοι εχουμε εισαχθει σε στρατιωτικη σχολη πρεπει να κανουμε την ηλεκτρονικη εγγραφη στο eregister? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.873 05-09-23 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Parl Pip: Οσοι εχουμε εισαχθει σε στρατιωτικη σχολη πρεπει να κανουμε την ηλεκτρονικη εγγραφη στο eregister? Click για ανάπτυξη... Με την καμια Αυτη η πλατφορμα ειναι για φοιτητες και παπαδες Εσυ θα ακολουθησεις τις ανακοινωσεις της σχολης σου Για τις Στρατιωτικές Σχολές, τις Αστυνομικές Σχολές, τις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, τις Ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού, τις Σχολές του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής και τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης, η προθεσμία και η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων καθορίζεται και πραγματοποιείται από τα αρμόδια Υπουργεία. Πηγή: Foititikanea.gr Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:59 Η Dr. Gl. Luminous: #2.874 06-09-23 20:59 Οι εγγραφές κλείνουν την Παρασκευή 12 το βράδυ; Γιατί απλά βρίσκω να λένε έως και Παρασκευή constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:05 Η constansn: #2.875 06-09-23 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Οι εγγραφές κλείνουν την Παρασκευή 12 το βράδυ; Γιατί απλά βρίσκω να λένε έως και Παρασκευή Click για ανάπτυξη... Όταν δεν αναφέρεται ώρα συνήθως εννοείται το 12 το βράδυ. Πάντως δεν είναι ανάγκη να το αφήσει κάποιος για τελευταία στιγμή, εκτός και αν είναι ήδη είσαι σε σχολή και δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να διαγραφεί. Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:36 Η Dr. Gl. Luminous: #2.876 06-09-23 23:36 Αρχική Δημοσίευση από constansn: Όταν δεν αναφέρεται ώρα συνήθως εννοείται το 12 το βράδυ. Πάντως δεν είναι ανάγκη να το αφήσει κάποιος για τελευταία στιγμή, εκτός και αν είναι ήδη είσαι σε σχολή και δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να διαγραφεί. Click για ανάπτυξη... Περιμένω να βγει ένα μάθημα το οποίο θα ζητήσω αναγνώριση στην άλλη σχολή. Είχα μιλήσει με τους καθηγητές και μου είπανε θα το έχουν περάσει μέχρι τότε. Για αυτό λίγο με καίει Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:59 Η Dr. Gl. Luminous: #2.877 07-09-23 20:59 Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.minedu.gov.gr/news/56371-07-09-23-paratasi-tis-ilektronikis-eggrafis-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:25 Ο allall1 έγραψε: #2.878 12-09-23 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.minedu.gov.gr/news/56371-07-09-23-paratasi-tis-ilektronikis-eggrafis-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Σεπτεμβρίου 2023 Έως τις 20 σεπ είναι πλέον. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 First Προηγούμενη 144 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 144 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Τι γίνεται εάν καταλάθος ξεχάσαμε να πατήσουμε το τικ ότι είμαστε εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολή; Click για ανάπτυξη... Τρως ενα παγωτο πικρη σοκολατα να χαρεις την μπουρδα και μετα το ξανακανεις Νομιζω εχεις δικαιωμα ανακλησης.... για δες χαμηλα για κανενα τετοιο κουμπι εδω αποστασμα απο τα φοιτητικα νεα Επισημαίνεται ότι παρέχεται η δυνατότητα αναίρεσης αίτησης εγγραφής που έχει καταχωρισθεί και έχει λάβει αριθμό πρωτοκόλλου. Έτσι στην περίπτωση που κάποιος διαπιστώσει λανθασμένα στοιχεία στην αίτησή του κατόπιν της οριστικής υποβολής της, έχει τη δυνατότητα μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος να προχωρήσει σε αναίρεση της λανθασμένης αίτησης και την υποβολή νέας. Για τη διαδικασία της αναίρεσης ο χρήστης χρειάζεται να συμπληρώσει τον 8ψηφιο κωδικό υποψηφίου και τον αριθμό πρωτοκόλλου της προς κατάργηση αίτησης. Πηγή: Foititikanea.gr
Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:58 Η Κάμπια έγραψε: #2.864 02-09-23 11:58 Εγώ ελέγχω τα στοιχεία 100 φορές και πάλι νομίζω ότι έχω κάνει κάτι λάθος ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.865 02-09-23 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Εγώ ελέγχω τα στοιχεία 100 φορές και πάλι νομίζω ότι έχω κάνει κάτι λάθος Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο ειναι φυσιολογικο ,,ολοι το εχουν .. και το λαθος δεν φαινεται εκεινη την στιγμη Η λυση Την κανεις σημερα και τελειωνεις..οκ παμε για αλλα Αυριο με αλλο μυαλο την ξαναδιαβαζεις ..τοτε αν υπαρχει κατι παλαβο θα το δεις.. Βεβαια αν εχεις καποιο σχετικο κοντα σου ,,οταν τελειωσεις του λες διαβαζε. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:09 Η Κάμπια έγραψε: #2.866 02-09-23 12:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι αυτο ειναι φυσιολογικο ,,ολοι το εχουν .. και το λαθος δεν φαινεται εκεινη την στιγμη Η λυση Την κανεις σημερα και τελειωνεις..οκ παμε για αλλα Αυριο με αλλο μυαλο την ξαναδιαβαζεις ..τοτε αν υπαρχει κατι παλαβο θα το δεις.. Βεβαια αν εχεις καποιο σχετικο κοντα σου ,,οταν τελειωσεις του λες διαβαζε. Click για ανάπτυξη... Την εγγραφή την έκανα την πρώτη μέρα που άνοιξε η πλατφόρμα και είχα την μητέρα μου από δίπλα οπότε ένιωθα πιο σίγουρη. Αλλά ναι, εγώ τα ελέγχω σε εξωφρενικό βαθμό. Φάση μου πήρε μια ώρα και η εγγραφή επειδή τα ξαναέλεγχα συνέχεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.867 02-09-23 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Την εγγραφή την έκανα την πρώτη μέρα που άνοιξε η πλατφόρμα και είχα την μητέρα μου από δίπλα οπότε ένιωθα πιο σίγουρη. Αλλά ναι, εγώ τα ελέγχω σε εξωφρενικό βαθμό. Φάση μου πήρε μια ώρα και η εγγραφή επειδή τα ξαναέλεγχα συνέχεια Click για ανάπτυξη... ε καλα τωρα...μια ωρα για μια αιωνιότητα που πληρωσες πολυ ακριβα!!! δεν ειναι τιποτα..εισαι σε φυσιολογικο δρομο Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:12 Ο Poirot έγραψε: #2.868 02-09-23 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Την εγγραφή την έκανα την πρώτη μέρα που άνοιξε η πλατφόρμα και είχα την μητέρα μου από δίπλα οπότε ένιωθα πιο σίγουρη. Αλλά ναι, εγώ τα ελέγχω σε εξωφρενικό βαθμό. Φάση μου πήρε μια ώρα και η εγγραφή επειδή τα ξαναέλεγχα συνέχεια Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έτσι κάνω πάντα σε ό,τι αίτηση ή επίσημο έγγραφο και να συμπληρώσω Ψυχαναγκασμός είναι, όλα σωστά θα είναι Shine Νεοφερμένο μέλος Η Shine δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:16 Η Shine έγραψε: #2.869 03-09-23 17:16 Καλησπέρα, για κάποιο λόγο δεν μου φορτώνει η σελίδα για την συμπλήρωση του ατομικού δελτίου φοιτητή. Εσείς το έχετε συμπληρώσει; Γνωριζω ότι είναι υποχρεωτικό, εάν δεν το κάνω τι γίνεται ; Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2023 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.870 03-09-23 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Shine: Καλησπέρα, για κάποιο λόγο εδώ και μέρες δεν μου φορτώνει η σελίδα για την συμπλήρωση του ατομικού δελτίου φοιτητή. Εσείς το έχετε συμπληρώσει; Γνωριζω ότι είναι υποχρεωτικό, εάν δεν το κάνω τι γίνεται ; Click για ανάπτυξη... Εχει πεσει το λινκ με την ΕΛΣΤΑΤ. Ξαναδοκιμασε δευτερα απογευμα. Αν δεν το συμπληρωσεις δεν γινεται και κατι. Shine Νεοφερμένο μέλος Η Shine δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:20 Η Shine έγραψε: #2.871 03-09-23 17:20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εχει πεσει το λινκ με την ΕΛΣΤΑΤ. Ξαναδοκιμασε δευτερα απογευμα. Αν δεν το συμπληρωσεις δεν γινεται και κατι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ ! Parl Pip Νεοφερμένο μέλος Ο Parl Pip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 5 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:20 Ο Parl Pip έγραψε: #2.872 05-09-23 10:20 Οσοι εχουμε εισαχθει σε στρατιωτικη σχολη πρεπει να κανουμε την ηλεκτρονικη εγγραφη στο eregister? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.873 05-09-23 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Parl Pip: Οσοι εχουμε εισαχθει σε στρατιωτικη σχολη πρεπει να κανουμε την ηλεκτρονικη εγγραφη στο eregister? Click για ανάπτυξη... Με την καμια Αυτη η πλατφορμα ειναι για φοιτητες και παπαδες Εσυ θα ακολουθησεις τις ανακοινωσεις της σχολης σου Για τις Στρατιωτικές Σχολές, τις Αστυνομικές Σχολές, τις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, τις Ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού, τις Σχολές του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής και τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης, η προθεσμία και η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων καθορίζεται και πραγματοποιείται από τα αρμόδια Υπουργεία. Πηγή: Foititikanea.gr Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:59 Η Dr. Gl. Luminous: #2.874 06-09-23 20:59 Οι εγγραφές κλείνουν την Παρασκευή 12 το βράδυ; Γιατί απλά βρίσκω να λένε έως και Παρασκευή constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:05 Η constansn: #2.875 06-09-23 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Οι εγγραφές κλείνουν την Παρασκευή 12 το βράδυ; Γιατί απλά βρίσκω να λένε έως και Παρασκευή Click για ανάπτυξη... Όταν δεν αναφέρεται ώρα συνήθως εννοείται το 12 το βράδυ. Πάντως δεν είναι ανάγκη να το αφήσει κάποιος για τελευταία στιγμή, εκτός και αν είναι ήδη είσαι σε σχολή και δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να διαγραφεί. Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:36 Η Dr. Gl. Luminous: #2.876 06-09-23 23:36 Αρχική Δημοσίευση από constansn: Όταν δεν αναφέρεται ώρα συνήθως εννοείται το 12 το βράδυ. Πάντως δεν είναι ανάγκη να το αφήσει κάποιος για τελευταία στιγμή, εκτός και αν είναι ήδη είσαι σε σχολή και δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να διαγραφεί. Click για ανάπτυξη... Περιμένω να βγει ένα μάθημα το οποίο θα ζητήσω αναγνώριση στην άλλη σχολή. Είχα μιλήσει με τους καθηγητές και μου είπανε θα το έχουν περάσει μέχρι τότε. Για αυτό λίγο με καίει Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:59 Η Dr. Gl. Luminous: #2.877 07-09-23 20:59 Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.minedu.gov.gr/news/56371-07-09-23-paratasi-tis-ilektronikis-eggrafis-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:25 Ο allall1 έγραψε: #2.878 12-09-23 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.minedu.gov.gr/news/56371-07-09-23-paratasi-tis-ilektronikis-eggrafis-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Σεπτεμβρίου 2023 Έως τις 20 σεπ είναι πλέον. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 First Προηγούμενη 144 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 144 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.865 02-09-23 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Εγώ ελέγχω τα στοιχεία 100 φορές και πάλι νομίζω ότι έχω κάνει κάτι λάθος Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο ειναι φυσιολογικο ,,ολοι το εχουν .. και το λαθος δεν φαινεται εκεινη την στιγμη Η λυση Την κανεις σημερα και τελειωνεις..οκ παμε για αλλα Αυριο με αλλο μυαλο την ξαναδιαβαζεις ..τοτε αν υπαρχει κατι παλαβο θα το δεις.. Βεβαια αν εχεις καποιο σχετικο κοντα σου ,,οταν τελειωσεις του λες διαβαζε. Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:09 Η Κάμπια έγραψε: #2.866 02-09-23 12:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι αυτο ειναι φυσιολογικο ,,ολοι το εχουν .. και το λαθος δεν φαινεται εκεινη την στιγμη Η λυση Την κανεις σημερα και τελειωνεις..οκ παμε για αλλα Αυριο με αλλο μυαλο την ξαναδιαβαζεις ..τοτε αν υπαρχει κατι παλαβο θα το δεις.. Βεβαια αν εχεις καποιο σχετικο κοντα σου ,,οταν τελειωσεις του λες διαβαζε. Click για ανάπτυξη... Την εγγραφή την έκανα την πρώτη μέρα που άνοιξε η πλατφόρμα και είχα την μητέρα μου από δίπλα οπότε ένιωθα πιο σίγουρη. Αλλά ναι, εγώ τα ελέγχω σε εξωφρενικό βαθμό. Φάση μου πήρε μια ώρα και η εγγραφή επειδή τα ξαναέλεγχα συνέχεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.867 02-09-23 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Την εγγραφή την έκανα την πρώτη μέρα που άνοιξε η πλατφόρμα και είχα την μητέρα μου από δίπλα οπότε ένιωθα πιο σίγουρη. Αλλά ναι, εγώ τα ελέγχω σε εξωφρενικό βαθμό. Φάση μου πήρε μια ώρα και η εγγραφή επειδή τα ξαναέλεγχα συνέχεια Click για ανάπτυξη... ε καλα τωρα...μια ωρα για μια αιωνιότητα που πληρωσες πολυ ακριβα!!! δεν ειναι τιποτα..εισαι σε φυσιολογικο δρομο Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:12 Ο Poirot έγραψε: #2.868 02-09-23 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Την εγγραφή την έκανα την πρώτη μέρα που άνοιξε η πλατφόρμα και είχα την μητέρα μου από δίπλα οπότε ένιωθα πιο σίγουρη. Αλλά ναι, εγώ τα ελέγχω σε εξωφρενικό βαθμό. Φάση μου πήρε μια ώρα και η εγγραφή επειδή τα ξαναέλεγχα συνέχεια Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έτσι κάνω πάντα σε ό,τι αίτηση ή επίσημο έγγραφο και να συμπληρώσω Ψυχαναγκασμός είναι, όλα σωστά θα είναι Shine Νεοφερμένο μέλος Η Shine δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:16 Η Shine έγραψε: #2.869 03-09-23 17:16 Καλησπέρα, για κάποιο λόγο δεν μου φορτώνει η σελίδα για την συμπλήρωση του ατομικού δελτίου φοιτητή. Εσείς το έχετε συμπληρώσει; Γνωριζω ότι είναι υποχρεωτικό, εάν δεν το κάνω τι γίνεται ; Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2023 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.870 03-09-23 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Shine: Καλησπέρα, για κάποιο λόγο εδώ και μέρες δεν μου φορτώνει η σελίδα για την συμπλήρωση του ατομικού δελτίου φοιτητή. Εσείς το έχετε συμπληρώσει; Γνωριζω ότι είναι υποχρεωτικό, εάν δεν το κάνω τι γίνεται ; Click για ανάπτυξη... Εχει πεσει το λινκ με την ΕΛΣΤΑΤ. Ξαναδοκιμασε δευτερα απογευμα. Αν δεν το συμπληρωσεις δεν γινεται και κατι. Shine Νεοφερμένο μέλος Η Shine δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:20 Η Shine έγραψε: #2.871 03-09-23 17:20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εχει πεσει το λινκ με την ΕΛΣΤΑΤ. Ξαναδοκιμασε δευτερα απογευμα. Αν δεν το συμπληρωσεις δεν γινεται και κατι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ ! Parl Pip Νεοφερμένο μέλος Ο Parl Pip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 5 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:20 Ο Parl Pip έγραψε: #2.872 05-09-23 10:20 Οσοι εχουμε εισαχθει σε στρατιωτικη σχολη πρεπει να κανουμε την ηλεκτρονικη εγγραφη στο eregister? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.873 05-09-23 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Parl Pip: Οσοι εχουμε εισαχθει σε στρατιωτικη σχολη πρεπει να κανουμε την ηλεκτρονικη εγγραφη στο eregister? Click για ανάπτυξη... Με την καμια Αυτη η πλατφορμα ειναι για φοιτητες και παπαδες Εσυ θα ακολουθησεις τις ανακοινωσεις της σχολης σου Για τις Στρατιωτικές Σχολές, τις Αστυνομικές Σχολές, τις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, τις Ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού, τις Σχολές του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής και τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης, η προθεσμία και η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων καθορίζεται και πραγματοποιείται από τα αρμόδια Υπουργεία. Πηγή: Foititikanea.gr Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:59 Η Dr. Gl. Luminous: #2.874 06-09-23 20:59 Οι εγγραφές κλείνουν την Παρασκευή 12 το βράδυ; Γιατί απλά βρίσκω να λένε έως και Παρασκευή constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:05 Η constansn: #2.875 06-09-23 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Οι εγγραφές κλείνουν την Παρασκευή 12 το βράδυ; Γιατί απλά βρίσκω να λένε έως και Παρασκευή Click για ανάπτυξη... Όταν δεν αναφέρεται ώρα συνήθως εννοείται το 12 το βράδυ. Πάντως δεν είναι ανάγκη να το αφήσει κάποιος για τελευταία στιγμή, εκτός και αν είναι ήδη είσαι σε σχολή και δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να διαγραφεί. Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:36 Η Dr. Gl. Luminous: #2.876 06-09-23 23:36 Αρχική Δημοσίευση από constansn: Όταν δεν αναφέρεται ώρα συνήθως εννοείται το 12 το βράδυ. Πάντως δεν είναι ανάγκη να το αφήσει κάποιος για τελευταία στιγμή, εκτός και αν είναι ήδη είσαι σε σχολή και δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να διαγραφεί. Click για ανάπτυξη... Περιμένω να βγει ένα μάθημα το οποίο θα ζητήσω αναγνώριση στην άλλη σχολή. Είχα μιλήσει με τους καθηγητές και μου είπανε θα το έχουν περάσει μέχρι τότε. Για αυτό λίγο με καίει Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:59 Η Dr. Gl. Luminous: #2.877 07-09-23 20:59 Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.minedu.gov.gr/news/56371-07-09-23-paratasi-tis-ilektronikis-eggrafis-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:25 Ο allall1 έγραψε: #2.878 12-09-23 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.minedu.gov.gr/news/56371-07-09-23-paratasi-tis-ilektronikis-eggrafis-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Σεπτεμβρίου 2023 Έως τις 20 σεπ είναι πλέον. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 First Προηγούμενη 144 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 144 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Εγώ ελέγχω τα στοιχεία 100 φορές και πάλι νομίζω ότι έχω κάνει κάτι λάθος Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο ειναι φυσιολογικο ,,ολοι το εχουν .. και το λαθος δεν φαινεται εκεινη την στιγμη Η λυση Την κανεις σημερα και τελειωνεις..οκ παμε για αλλα Αυριο με αλλο μυαλο την ξαναδιαβαζεις ..τοτε αν υπαρχει κατι παλαβο θα το δεις.. Βεβαια αν εχεις καποιο σχετικο κοντα σου ,,οταν τελειωσεις του λες διαβαζε.
Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:09 Η Κάμπια έγραψε: #2.866 02-09-23 12:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι αυτο ειναι φυσιολογικο ,,ολοι το εχουν .. και το λαθος δεν φαινεται εκεινη την στιγμη Η λυση Την κανεις σημερα και τελειωνεις..οκ παμε για αλλα Αυριο με αλλο μυαλο την ξαναδιαβαζεις ..τοτε αν υπαρχει κατι παλαβο θα το δεις.. Βεβαια αν εχεις καποιο σχετικο κοντα σου ,,οταν τελειωσεις του λες διαβαζε. Click για ανάπτυξη... Την εγγραφή την έκανα την πρώτη μέρα που άνοιξε η πλατφόρμα και είχα την μητέρα μου από δίπλα οπότε ένιωθα πιο σίγουρη. Αλλά ναι, εγώ τα ελέγχω σε εξωφρενικό βαθμό. Φάση μου πήρε μια ώρα και η εγγραφή επειδή τα ξαναέλεγχα συνέχεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.867 02-09-23 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Την εγγραφή την έκανα την πρώτη μέρα που άνοιξε η πλατφόρμα και είχα την μητέρα μου από δίπλα οπότε ένιωθα πιο σίγουρη. Αλλά ναι, εγώ τα ελέγχω σε εξωφρενικό βαθμό. Φάση μου πήρε μια ώρα και η εγγραφή επειδή τα ξαναέλεγχα συνέχεια Click για ανάπτυξη... ε καλα τωρα...μια ωρα για μια αιωνιότητα που πληρωσες πολυ ακριβα!!! δεν ειναι τιποτα..εισαι σε φυσιολογικο δρομο Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:12 Ο Poirot έγραψε: #2.868 02-09-23 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Την εγγραφή την έκανα την πρώτη μέρα που άνοιξε η πλατφόρμα και είχα την μητέρα μου από δίπλα οπότε ένιωθα πιο σίγουρη. Αλλά ναι, εγώ τα ελέγχω σε εξωφρενικό βαθμό. Φάση μου πήρε μια ώρα και η εγγραφή επειδή τα ξαναέλεγχα συνέχεια Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έτσι κάνω πάντα σε ό,τι αίτηση ή επίσημο έγγραφο και να συμπληρώσω Ψυχαναγκασμός είναι, όλα σωστά θα είναι Shine Νεοφερμένο μέλος Η Shine δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:16 Η Shine έγραψε: #2.869 03-09-23 17:16 Καλησπέρα, για κάποιο λόγο δεν μου φορτώνει η σελίδα για την συμπλήρωση του ατομικού δελτίου φοιτητή. Εσείς το έχετε συμπληρώσει; Γνωριζω ότι είναι υποχρεωτικό, εάν δεν το κάνω τι γίνεται ; Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2023 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.870 03-09-23 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Shine: Καλησπέρα, για κάποιο λόγο εδώ και μέρες δεν μου φορτώνει η σελίδα για την συμπλήρωση του ατομικού δελτίου φοιτητή. Εσείς το έχετε συμπληρώσει; Γνωριζω ότι είναι υποχρεωτικό, εάν δεν το κάνω τι γίνεται ; Click για ανάπτυξη... Εχει πεσει το λινκ με την ΕΛΣΤΑΤ. Ξαναδοκιμασε δευτερα απογευμα. Αν δεν το συμπληρωσεις δεν γινεται και κατι. Shine Νεοφερμένο μέλος Η Shine δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:20 Η Shine έγραψε: #2.871 03-09-23 17:20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εχει πεσει το λινκ με την ΕΛΣΤΑΤ. Ξαναδοκιμασε δευτερα απογευμα. Αν δεν το συμπληρωσεις δεν γινεται και κατι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ ! Parl Pip Νεοφερμένο μέλος Ο Parl Pip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 5 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:20 Ο Parl Pip έγραψε: #2.872 05-09-23 10:20 Οσοι εχουμε εισαχθει σε στρατιωτικη σχολη πρεπει να κανουμε την ηλεκτρονικη εγγραφη στο eregister? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.873 05-09-23 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Parl Pip: Οσοι εχουμε εισαχθει σε στρατιωτικη σχολη πρεπει να κανουμε την ηλεκτρονικη εγγραφη στο eregister? Click για ανάπτυξη... Με την καμια Αυτη η πλατφορμα ειναι για φοιτητες και παπαδες Εσυ θα ακολουθησεις τις ανακοινωσεις της σχολης σου Για τις Στρατιωτικές Σχολές, τις Αστυνομικές Σχολές, τις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, τις Ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού, τις Σχολές του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής και τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης, η προθεσμία και η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων καθορίζεται και πραγματοποιείται από τα αρμόδια Υπουργεία. Πηγή: Foititikanea.gr Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:59 Η Dr. Gl. Luminous: #2.874 06-09-23 20:59 Οι εγγραφές κλείνουν την Παρασκευή 12 το βράδυ; Γιατί απλά βρίσκω να λένε έως και Παρασκευή constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:05 Η constansn: #2.875 06-09-23 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Οι εγγραφές κλείνουν την Παρασκευή 12 το βράδυ; Γιατί απλά βρίσκω να λένε έως και Παρασκευή Click για ανάπτυξη... Όταν δεν αναφέρεται ώρα συνήθως εννοείται το 12 το βράδυ. Πάντως δεν είναι ανάγκη να το αφήσει κάποιος για τελευταία στιγμή, εκτός και αν είναι ήδη είσαι σε σχολή και δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να διαγραφεί. Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:36 Η Dr. Gl. Luminous: #2.876 06-09-23 23:36 Αρχική Δημοσίευση από constansn: Όταν δεν αναφέρεται ώρα συνήθως εννοείται το 12 το βράδυ. Πάντως δεν είναι ανάγκη να το αφήσει κάποιος για τελευταία στιγμή, εκτός και αν είναι ήδη είσαι σε σχολή και δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να διαγραφεί. Click για ανάπτυξη... Περιμένω να βγει ένα μάθημα το οποίο θα ζητήσω αναγνώριση στην άλλη σχολή. Είχα μιλήσει με τους καθηγητές και μου είπανε θα το έχουν περάσει μέχρι τότε. Για αυτό λίγο με καίει Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:59 Η Dr. Gl. Luminous: #2.877 07-09-23 20:59 Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.minedu.gov.gr/news/56371-07-09-23-paratasi-tis-ilektronikis-eggrafis-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:25 Ο allall1 έγραψε: #2.878 12-09-23 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.minedu.gov.gr/news/56371-07-09-23-paratasi-tis-ilektronikis-eggrafis-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Σεπτεμβρίου 2023 Έως τις 20 σεπ είναι πλέον. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 First Προηγούμενη 144 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 144 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι αυτο ειναι φυσιολογικο ,,ολοι το εχουν .. και το λαθος δεν φαινεται εκεινη την στιγμη Η λυση Την κανεις σημερα και τελειωνεις..οκ παμε για αλλα Αυριο με αλλο μυαλο την ξαναδιαβαζεις ..τοτε αν υπαρχει κατι παλαβο θα το δεις.. Βεβαια αν εχεις καποιο σχετικο κοντα σου ,,οταν τελειωσεις του λες διαβαζε. Click για ανάπτυξη... Την εγγραφή την έκανα την πρώτη μέρα που άνοιξε η πλατφόρμα και είχα την μητέρα μου από δίπλα οπότε ένιωθα πιο σίγουρη. Αλλά ναι, εγώ τα ελέγχω σε εξωφρενικό βαθμό. Φάση μου πήρε μια ώρα και η εγγραφή επειδή τα ξαναέλεγχα συνέχεια
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.867 02-09-23 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Την εγγραφή την έκανα την πρώτη μέρα που άνοιξε η πλατφόρμα και είχα την μητέρα μου από δίπλα οπότε ένιωθα πιο σίγουρη. Αλλά ναι, εγώ τα ελέγχω σε εξωφρενικό βαθμό. Φάση μου πήρε μια ώρα και η εγγραφή επειδή τα ξαναέλεγχα συνέχεια Click για ανάπτυξη... ε καλα τωρα...μια ωρα για μια αιωνιότητα που πληρωσες πολυ ακριβα!!! δεν ειναι τιποτα..εισαι σε φυσιολογικο δρομο Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:12 Ο Poirot έγραψε: #2.868 02-09-23 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Την εγγραφή την έκανα την πρώτη μέρα που άνοιξε η πλατφόρμα και είχα την μητέρα μου από δίπλα οπότε ένιωθα πιο σίγουρη. Αλλά ναι, εγώ τα ελέγχω σε εξωφρενικό βαθμό. Φάση μου πήρε μια ώρα και η εγγραφή επειδή τα ξαναέλεγχα συνέχεια Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έτσι κάνω πάντα σε ό,τι αίτηση ή επίσημο έγγραφο και να συμπληρώσω Ψυχαναγκασμός είναι, όλα σωστά θα είναι Shine Νεοφερμένο μέλος Η Shine δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:16 Η Shine έγραψε: #2.869 03-09-23 17:16 Καλησπέρα, για κάποιο λόγο δεν μου φορτώνει η σελίδα για την συμπλήρωση του ατομικού δελτίου φοιτητή. Εσείς το έχετε συμπληρώσει; Γνωριζω ότι είναι υποχρεωτικό, εάν δεν το κάνω τι γίνεται ; Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2023 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.870 03-09-23 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Shine: Καλησπέρα, για κάποιο λόγο εδώ και μέρες δεν μου φορτώνει η σελίδα για την συμπλήρωση του ατομικού δελτίου φοιτητή. Εσείς το έχετε συμπληρώσει; Γνωριζω ότι είναι υποχρεωτικό, εάν δεν το κάνω τι γίνεται ; Click για ανάπτυξη... Εχει πεσει το λινκ με την ΕΛΣΤΑΤ. Ξαναδοκιμασε δευτερα απογευμα. Αν δεν το συμπληρωσεις δεν γινεται και κατι. Shine Νεοφερμένο μέλος Η Shine δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:20 Η Shine έγραψε: #2.871 03-09-23 17:20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εχει πεσει το λινκ με την ΕΛΣΤΑΤ. Ξαναδοκιμασε δευτερα απογευμα. Αν δεν το συμπληρωσεις δεν γινεται και κατι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ ! Parl Pip Νεοφερμένο μέλος Ο Parl Pip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 5 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:20 Ο Parl Pip έγραψε: #2.872 05-09-23 10:20 Οσοι εχουμε εισαχθει σε στρατιωτικη σχολη πρεπει να κανουμε την ηλεκτρονικη εγγραφη στο eregister? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.873 05-09-23 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Parl Pip: Οσοι εχουμε εισαχθει σε στρατιωτικη σχολη πρεπει να κανουμε την ηλεκτρονικη εγγραφη στο eregister? Click για ανάπτυξη... Με την καμια Αυτη η πλατφορμα ειναι για φοιτητες και παπαδες Εσυ θα ακολουθησεις τις ανακοινωσεις της σχολης σου Για τις Στρατιωτικές Σχολές, τις Αστυνομικές Σχολές, τις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, τις Ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού, τις Σχολές του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής και τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης, η προθεσμία και η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων καθορίζεται και πραγματοποιείται από τα αρμόδια Υπουργεία. Πηγή: Foititikanea.gr Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:59 Η Dr. Gl. Luminous: #2.874 06-09-23 20:59 Οι εγγραφές κλείνουν την Παρασκευή 12 το βράδυ; Γιατί απλά βρίσκω να λένε έως και Παρασκευή constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:05 Η constansn: #2.875 06-09-23 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Οι εγγραφές κλείνουν την Παρασκευή 12 το βράδυ; Γιατί απλά βρίσκω να λένε έως και Παρασκευή Click για ανάπτυξη... Όταν δεν αναφέρεται ώρα συνήθως εννοείται το 12 το βράδυ. Πάντως δεν είναι ανάγκη να το αφήσει κάποιος για τελευταία στιγμή, εκτός και αν είναι ήδη είσαι σε σχολή και δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να διαγραφεί. Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:36 Η Dr. Gl. Luminous: #2.876 06-09-23 23:36 Αρχική Δημοσίευση από constansn: Όταν δεν αναφέρεται ώρα συνήθως εννοείται το 12 το βράδυ. Πάντως δεν είναι ανάγκη να το αφήσει κάποιος για τελευταία στιγμή, εκτός και αν είναι ήδη είσαι σε σχολή και δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να διαγραφεί. Click για ανάπτυξη... Περιμένω να βγει ένα μάθημα το οποίο θα ζητήσω αναγνώριση στην άλλη σχολή. Είχα μιλήσει με τους καθηγητές και μου είπανε θα το έχουν περάσει μέχρι τότε. Για αυτό λίγο με καίει Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:59 Η Dr. Gl. Luminous: #2.877 07-09-23 20:59 Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.minedu.gov.gr/news/56371-07-09-23-paratasi-tis-ilektronikis-eggrafis-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:25 Ο allall1 έγραψε: #2.878 12-09-23 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.minedu.gov.gr/news/56371-07-09-23-paratasi-tis-ilektronikis-eggrafis-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Σεπτεμβρίου 2023 Έως τις 20 σεπ είναι πλέον. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 First Προηγούμενη 144 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 144 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Την εγγραφή την έκανα την πρώτη μέρα που άνοιξε η πλατφόρμα και είχα την μητέρα μου από δίπλα οπότε ένιωθα πιο σίγουρη. Αλλά ναι, εγώ τα ελέγχω σε εξωφρενικό βαθμό. Φάση μου πήρε μια ώρα και η εγγραφή επειδή τα ξαναέλεγχα συνέχεια Click για ανάπτυξη... ε καλα τωρα...μια ωρα για μια αιωνιότητα που πληρωσες πολυ ακριβα!!! δεν ειναι τιποτα..εισαι σε φυσιολογικο δρομο
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:12 Ο Poirot έγραψε: #2.868 02-09-23 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Την εγγραφή την έκανα την πρώτη μέρα που άνοιξε η πλατφόρμα και είχα την μητέρα μου από δίπλα οπότε ένιωθα πιο σίγουρη. Αλλά ναι, εγώ τα ελέγχω σε εξωφρενικό βαθμό. Φάση μου πήρε μια ώρα και η εγγραφή επειδή τα ξαναέλεγχα συνέχεια Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έτσι κάνω πάντα σε ό,τι αίτηση ή επίσημο έγγραφο και να συμπληρώσω Ψυχαναγκασμός είναι, όλα σωστά θα είναι Shine Νεοφερμένο μέλος Η Shine δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:16 Η Shine έγραψε: #2.869 03-09-23 17:16 Καλησπέρα, για κάποιο λόγο δεν μου φορτώνει η σελίδα για την συμπλήρωση του ατομικού δελτίου φοιτητή. Εσείς το έχετε συμπληρώσει; Γνωριζω ότι είναι υποχρεωτικό, εάν δεν το κάνω τι γίνεται ; Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2023 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.870 03-09-23 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Shine: Καλησπέρα, για κάποιο λόγο εδώ και μέρες δεν μου φορτώνει η σελίδα για την συμπλήρωση του ατομικού δελτίου φοιτητή. Εσείς το έχετε συμπληρώσει; Γνωριζω ότι είναι υποχρεωτικό, εάν δεν το κάνω τι γίνεται ; Click για ανάπτυξη... Εχει πεσει το λινκ με την ΕΛΣΤΑΤ. Ξαναδοκιμασε δευτερα απογευμα. Αν δεν το συμπληρωσεις δεν γινεται και κατι. Shine Νεοφερμένο μέλος Η Shine δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:20 Η Shine έγραψε: #2.871 03-09-23 17:20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εχει πεσει το λινκ με την ΕΛΣΤΑΤ. Ξαναδοκιμασε δευτερα απογευμα. Αν δεν το συμπληρωσεις δεν γινεται και κατι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ ! Parl Pip Νεοφερμένο μέλος Ο Parl Pip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 5 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:20 Ο Parl Pip έγραψε: #2.872 05-09-23 10:20 Οσοι εχουμε εισαχθει σε στρατιωτικη σχολη πρεπει να κανουμε την ηλεκτρονικη εγγραφη στο eregister? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.873 05-09-23 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Parl Pip: Οσοι εχουμε εισαχθει σε στρατιωτικη σχολη πρεπει να κανουμε την ηλεκτρονικη εγγραφη στο eregister? Click για ανάπτυξη... Με την καμια Αυτη η πλατφορμα ειναι για φοιτητες και παπαδες Εσυ θα ακολουθησεις τις ανακοινωσεις της σχολης σου Για τις Στρατιωτικές Σχολές, τις Αστυνομικές Σχολές, τις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, τις Ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού, τις Σχολές του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής και τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης, η προθεσμία και η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων καθορίζεται και πραγματοποιείται από τα αρμόδια Υπουργεία. Πηγή: Foititikanea.gr Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:59 Η Dr. Gl. Luminous: #2.874 06-09-23 20:59 Οι εγγραφές κλείνουν την Παρασκευή 12 το βράδυ; Γιατί απλά βρίσκω να λένε έως και Παρασκευή constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:05 Η constansn: #2.875 06-09-23 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Οι εγγραφές κλείνουν την Παρασκευή 12 το βράδυ; Γιατί απλά βρίσκω να λένε έως και Παρασκευή Click για ανάπτυξη... Όταν δεν αναφέρεται ώρα συνήθως εννοείται το 12 το βράδυ. Πάντως δεν είναι ανάγκη να το αφήσει κάποιος για τελευταία στιγμή, εκτός και αν είναι ήδη είσαι σε σχολή και δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να διαγραφεί. Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:36 Η Dr. Gl. Luminous: #2.876 06-09-23 23:36 Αρχική Δημοσίευση από constansn: Όταν δεν αναφέρεται ώρα συνήθως εννοείται το 12 το βράδυ. Πάντως δεν είναι ανάγκη να το αφήσει κάποιος για τελευταία στιγμή, εκτός και αν είναι ήδη είσαι σε σχολή και δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να διαγραφεί. Click για ανάπτυξη... Περιμένω να βγει ένα μάθημα το οποίο θα ζητήσω αναγνώριση στην άλλη σχολή. Είχα μιλήσει με τους καθηγητές και μου είπανε θα το έχουν περάσει μέχρι τότε. Για αυτό λίγο με καίει Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:59 Η Dr. Gl. Luminous: #2.877 07-09-23 20:59 Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.minedu.gov.gr/news/56371-07-09-23-paratasi-tis-ilektronikis-eggrafis-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:25 Ο allall1 έγραψε: #2.878 12-09-23 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.minedu.gov.gr/news/56371-07-09-23-paratasi-tis-ilektronikis-eggrafis-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Σεπτεμβρίου 2023 Έως τις 20 σεπ είναι πλέον. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 First Προηγούμενη 144 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 144 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κάμπια: Την εγγραφή την έκανα την πρώτη μέρα που άνοιξε η πλατφόρμα και είχα την μητέρα μου από δίπλα οπότε ένιωθα πιο σίγουρη. Αλλά ναι, εγώ τα ελέγχω σε εξωφρενικό βαθμό. Φάση μου πήρε μια ώρα και η εγγραφή επειδή τα ξαναέλεγχα συνέχεια Click για ανάπτυξη... Κι εγώ έτσι κάνω πάντα σε ό,τι αίτηση ή επίσημο έγγραφο και να συμπληρώσω Ψυχαναγκασμός είναι, όλα σωστά θα είναι
Shine Νεοφερμένο μέλος Η Shine δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:16 Η Shine έγραψε: #2.869 03-09-23 17:16 Καλησπέρα, για κάποιο λόγο δεν μου φορτώνει η σελίδα για την συμπλήρωση του ατομικού δελτίου φοιτητή. Εσείς το έχετε συμπληρώσει; Γνωριζω ότι είναι υποχρεωτικό, εάν δεν το κάνω τι γίνεται ; Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2023 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.870 03-09-23 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Shine: Καλησπέρα, για κάποιο λόγο εδώ και μέρες δεν μου φορτώνει η σελίδα για την συμπλήρωση του ατομικού δελτίου φοιτητή. Εσείς το έχετε συμπληρώσει; Γνωριζω ότι είναι υποχρεωτικό, εάν δεν το κάνω τι γίνεται ; Click για ανάπτυξη... Εχει πεσει το λινκ με την ΕΛΣΤΑΤ. Ξαναδοκιμασε δευτερα απογευμα. Αν δεν το συμπληρωσεις δεν γινεται και κατι. Shine Νεοφερμένο μέλος Η Shine δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:20 Η Shine έγραψε: #2.871 03-09-23 17:20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εχει πεσει το λινκ με την ΕΛΣΤΑΤ. Ξαναδοκιμασε δευτερα απογευμα. Αν δεν το συμπληρωσεις δεν γινεται και κατι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ ! Parl Pip Νεοφερμένο μέλος Ο Parl Pip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 5 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:20 Ο Parl Pip έγραψε: #2.872 05-09-23 10:20 Οσοι εχουμε εισαχθει σε στρατιωτικη σχολη πρεπει να κανουμε την ηλεκτρονικη εγγραφη στο eregister? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.873 05-09-23 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Parl Pip: Οσοι εχουμε εισαχθει σε στρατιωτικη σχολη πρεπει να κανουμε την ηλεκτρονικη εγγραφη στο eregister? Click για ανάπτυξη... Με την καμια Αυτη η πλατφορμα ειναι για φοιτητες και παπαδες Εσυ θα ακολουθησεις τις ανακοινωσεις της σχολης σου Για τις Στρατιωτικές Σχολές, τις Αστυνομικές Σχολές, τις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, τις Ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού, τις Σχολές του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής και τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης, η προθεσμία και η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων καθορίζεται και πραγματοποιείται από τα αρμόδια Υπουργεία. Πηγή: Foititikanea.gr Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:59 Η Dr. Gl. Luminous: #2.874 06-09-23 20:59 Οι εγγραφές κλείνουν την Παρασκευή 12 το βράδυ; Γιατί απλά βρίσκω να λένε έως και Παρασκευή constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:05 Η constansn: #2.875 06-09-23 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Οι εγγραφές κλείνουν την Παρασκευή 12 το βράδυ; Γιατί απλά βρίσκω να λένε έως και Παρασκευή Click για ανάπτυξη... Όταν δεν αναφέρεται ώρα συνήθως εννοείται το 12 το βράδυ. Πάντως δεν είναι ανάγκη να το αφήσει κάποιος για τελευταία στιγμή, εκτός και αν είναι ήδη είσαι σε σχολή και δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να διαγραφεί. Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:36 Η Dr. Gl. Luminous: #2.876 06-09-23 23:36 Αρχική Δημοσίευση από constansn: Όταν δεν αναφέρεται ώρα συνήθως εννοείται το 12 το βράδυ. Πάντως δεν είναι ανάγκη να το αφήσει κάποιος για τελευταία στιγμή, εκτός και αν είναι ήδη είσαι σε σχολή και δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να διαγραφεί. Click για ανάπτυξη... Περιμένω να βγει ένα μάθημα το οποίο θα ζητήσω αναγνώριση στην άλλη σχολή. Είχα μιλήσει με τους καθηγητές και μου είπανε θα το έχουν περάσει μέχρι τότε. Για αυτό λίγο με καίει Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:59 Η Dr. Gl. Luminous: #2.877 07-09-23 20:59 Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.minedu.gov.gr/news/56371-07-09-23-paratasi-tis-ilektronikis-eggrafis-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:25 Ο allall1 έγραψε: #2.878 12-09-23 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.minedu.gov.gr/news/56371-07-09-23-paratasi-tis-ilektronikis-eggrafis-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Σεπτεμβρίου 2023 Έως τις 20 σεπ είναι πλέον. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 First Προηγούμενη 144 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 144 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα, για κάποιο λόγο δεν μου φορτώνει η σελίδα για την συμπλήρωση του ατομικού δελτίου φοιτητή. Εσείς το έχετε συμπληρώσει; Γνωριζω ότι είναι υποχρεωτικό, εάν δεν το κάνω τι γίνεται ;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.870 03-09-23 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Shine: Καλησπέρα, για κάποιο λόγο εδώ και μέρες δεν μου φορτώνει η σελίδα για την συμπλήρωση του ατομικού δελτίου φοιτητή. Εσείς το έχετε συμπληρώσει; Γνωριζω ότι είναι υποχρεωτικό, εάν δεν το κάνω τι γίνεται ; Click για ανάπτυξη... Εχει πεσει το λινκ με την ΕΛΣΤΑΤ. Ξαναδοκιμασε δευτερα απογευμα. Αν δεν το συμπληρωσεις δεν γινεται και κατι. Shine Νεοφερμένο μέλος Η Shine δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:20 Η Shine έγραψε: #2.871 03-09-23 17:20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εχει πεσει το λινκ με την ΕΛΣΤΑΤ. Ξαναδοκιμασε δευτερα απογευμα. Αν δεν το συμπληρωσεις δεν γινεται και κατι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ ! Parl Pip Νεοφερμένο μέλος Ο Parl Pip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 5 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:20 Ο Parl Pip έγραψε: #2.872 05-09-23 10:20 Οσοι εχουμε εισαχθει σε στρατιωτικη σχολη πρεπει να κανουμε την ηλεκτρονικη εγγραφη στο eregister? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.873 05-09-23 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Parl Pip: Οσοι εχουμε εισαχθει σε στρατιωτικη σχολη πρεπει να κανουμε την ηλεκτρονικη εγγραφη στο eregister? Click για ανάπτυξη... Με την καμια Αυτη η πλατφορμα ειναι για φοιτητες και παπαδες Εσυ θα ακολουθησεις τις ανακοινωσεις της σχολης σου Για τις Στρατιωτικές Σχολές, τις Αστυνομικές Σχολές, τις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, τις Ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού, τις Σχολές του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής και τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης, η προθεσμία και η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων καθορίζεται και πραγματοποιείται από τα αρμόδια Υπουργεία. Πηγή: Foititikanea.gr Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:59 Η Dr. Gl. Luminous: #2.874 06-09-23 20:59 Οι εγγραφές κλείνουν την Παρασκευή 12 το βράδυ; Γιατί απλά βρίσκω να λένε έως και Παρασκευή constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:05 Η constansn: #2.875 06-09-23 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Οι εγγραφές κλείνουν την Παρασκευή 12 το βράδυ; Γιατί απλά βρίσκω να λένε έως και Παρασκευή Click για ανάπτυξη... Όταν δεν αναφέρεται ώρα συνήθως εννοείται το 12 το βράδυ. Πάντως δεν είναι ανάγκη να το αφήσει κάποιος για τελευταία στιγμή, εκτός και αν είναι ήδη είσαι σε σχολή και δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να διαγραφεί. Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:36 Η Dr. Gl. Luminous: #2.876 06-09-23 23:36 Αρχική Δημοσίευση από constansn: Όταν δεν αναφέρεται ώρα συνήθως εννοείται το 12 το βράδυ. Πάντως δεν είναι ανάγκη να το αφήσει κάποιος για τελευταία στιγμή, εκτός και αν είναι ήδη είσαι σε σχολή και δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να διαγραφεί. Click για ανάπτυξη... Περιμένω να βγει ένα μάθημα το οποίο θα ζητήσω αναγνώριση στην άλλη σχολή. Είχα μιλήσει με τους καθηγητές και μου είπανε θα το έχουν περάσει μέχρι τότε. Για αυτό λίγο με καίει Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:59 Η Dr. Gl. Luminous: #2.877 07-09-23 20:59 Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.minedu.gov.gr/news/56371-07-09-23-paratasi-tis-ilektronikis-eggrafis-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:25 Ο allall1 έγραψε: #2.878 12-09-23 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.minedu.gov.gr/news/56371-07-09-23-paratasi-tis-ilektronikis-eggrafis-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Σεπτεμβρίου 2023 Έως τις 20 σεπ είναι πλέον. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 First Προηγούμενη 144 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 144 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Shine: Καλησπέρα, για κάποιο λόγο εδώ και μέρες δεν μου φορτώνει η σελίδα για την συμπλήρωση του ατομικού δελτίου φοιτητή. Εσείς το έχετε συμπληρώσει; Γνωριζω ότι είναι υποχρεωτικό, εάν δεν το κάνω τι γίνεται ; Click για ανάπτυξη... Εχει πεσει το λινκ με την ΕΛΣΤΑΤ. Ξαναδοκιμασε δευτερα απογευμα. Αν δεν το συμπληρωσεις δεν γινεται και κατι.
Shine Νεοφερμένο μέλος Η Shine δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:20 Η Shine έγραψε: #2.871 03-09-23 17:20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εχει πεσει το λινκ με την ΕΛΣΤΑΤ. Ξαναδοκιμασε δευτερα απογευμα. Αν δεν το συμπληρωσεις δεν γινεται και κατι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ ! Parl Pip Νεοφερμένο μέλος Ο Parl Pip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 5 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:20 Ο Parl Pip έγραψε: #2.872 05-09-23 10:20 Οσοι εχουμε εισαχθει σε στρατιωτικη σχολη πρεπει να κανουμε την ηλεκτρονικη εγγραφη στο eregister? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.873 05-09-23 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Parl Pip: Οσοι εχουμε εισαχθει σε στρατιωτικη σχολη πρεπει να κανουμε την ηλεκτρονικη εγγραφη στο eregister? Click για ανάπτυξη... Με την καμια Αυτη η πλατφορμα ειναι για φοιτητες και παπαδες Εσυ θα ακολουθησεις τις ανακοινωσεις της σχολης σου Για τις Στρατιωτικές Σχολές, τις Αστυνομικές Σχολές, τις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, τις Ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού, τις Σχολές του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής και τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης, η προθεσμία και η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων καθορίζεται και πραγματοποιείται από τα αρμόδια Υπουργεία. Πηγή: Foititikanea.gr Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:59 Η Dr. Gl. Luminous: #2.874 06-09-23 20:59 Οι εγγραφές κλείνουν την Παρασκευή 12 το βράδυ; Γιατί απλά βρίσκω να λένε έως και Παρασκευή constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:05 Η constansn: #2.875 06-09-23 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Οι εγγραφές κλείνουν την Παρασκευή 12 το βράδυ; Γιατί απλά βρίσκω να λένε έως και Παρασκευή Click για ανάπτυξη... Όταν δεν αναφέρεται ώρα συνήθως εννοείται το 12 το βράδυ. Πάντως δεν είναι ανάγκη να το αφήσει κάποιος για τελευταία στιγμή, εκτός και αν είναι ήδη είσαι σε σχολή και δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να διαγραφεί. Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:36 Η Dr. Gl. Luminous: #2.876 06-09-23 23:36 Αρχική Δημοσίευση από constansn: Όταν δεν αναφέρεται ώρα συνήθως εννοείται το 12 το βράδυ. Πάντως δεν είναι ανάγκη να το αφήσει κάποιος για τελευταία στιγμή, εκτός και αν είναι ήδη είσαι σε σχολή και δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να διαγραφεί. Click για ανάπτυξη... Περιμένω να βγει ένα μάθημα το οποίο θα ζητήσω αναγνώριση στην άλλη σχολή. Είχα μιλήσει με τους καθηγητές και μου είπανε θα το έχουν περάσει μέχρι τότε. Για αυτό λίγο με καίει Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:59 Η Dr. Gl. Luminous: #2.877 07-09-23 20:59 Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.minedu.gov.gr/news/56371-07-09-23-paratasi-tis-ilektronikis-eggrafis-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:25 Ο allall1 έγραψε: #2.878 12-09-23 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.minedu.gov.gr/news/56371-07-09-23-paratasi-tis-ilektronikis-eggrafis-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Σεπτεμβρίου 2023 Έως τις 20 σεπ είναι πλέον. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 First Προηγούμενη 144 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 144 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εχει πεσει το λινκ με την ΕΛΣΤΑΤ. Ξαναδοκιμασε δευτερα απογευμα. Αν δεν το συμπληρωσεις δεν γινεται και κατι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ !
Parl Pip Νεοφερμένο μέλος Ο Parl Pip αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 5 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:20 Ο Parl Pip έγραψε: #2.872 05-09-23 10:20 Οσοι εχουμε εισαχθει σε στρατιωτικη σχολη πρεπει να κανουμε την ηλεκτρονικη εγγραφη στο eregister? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.873 05-09-23 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Parl Pip: Οσοι εχουμε εισαχθει σε στρατιωτικη σχολη πρεπει να κανουμε την ηλεκτρονικη εγγραφη στο eregister? Click για ανάπτυξη... Με την καμια Αυτη η πλατφορμα ειναι για φοιτητες και παπαδες Εσυ θα ακολουθησεις τις ανακοινωσεις της σχολης σου Για τις Στρατιωτικές Σχολές, τις Αστυνομικές Σχολές, τις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, τις Ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού, τις Σχολές του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής και τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης, η προθεσμία και η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων καθορίζεται και πραγματοποιείται από τα αρμόδια Υπουργεία. Πηγή: Foititikanea.gr Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:59 Η Dr. Gl. Luminous: #2.874 06-09-23 20:59 Οι εγγραφές κλείνουν την Παρασκευή 12 το βράδυ; Γιατί απλά βρίσκω να λένε έως και Παρασκευή constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:05 Η constansn: #2.875 06-09-23 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Οι εγγραφές κλείνουν την Παρασκευή 12 το βράδυ; Γιατί απλά βρίσκω να λένε έως και Παρασκευή Click για ανάπτυξη... Όταν δεν αναφέρεται ώρα συνήθως εννοείται το 12 το βράδυ. Πάντως δεν είναι ανάγκη να το αφήσει κάποιος για τελευταία στιγμή, εκτός και αν είναι ήδη είσαι σε σχολή και δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να διαγραφεί. Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:36 Η Dr. Gl. Luminous: #2.876 06-09-23 23:36 Αρχική Δημοσίευση από constansn: Όταν δεν αναφέρεται ώρα συνήθως εννοείται το 12 το βράδυ. Πάντως δεν είναι ανάγκη να το αφήσει κάποιος για τελευταία στιγμή, εκτός και αν είναι ήδη είσαι σε σχολή και δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να διαγραφεί. Click για ανάπτυξη... Περιμένω να βγει ένα μάθημα το οποίο θα ζητήσω αναγνώριση στην άλλη σχολή. Είχα μιλήσει με τους καθηγητές και μου είπανε θα το έχουν περάσει μέχρι τότε. Για αυτό λίγο με καίει Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:59 Η Dr. Gl. Luminous: #2.877 07-09-23 20:59 Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.minedu.gov.gr/news/56371-07-09-23-paratasi-tis-ilektronikis-eggrafis-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:25 Ο allall1 έγραψε: #2.878 12-09-23 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.minedu.gov.gr/news/56371-07-09-23-paratasi-tis-ilektronikis-eggrafis-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Σεπτεμβρίου 2023 Έως τις 20 σεπ είναι πλέον. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 First Προηγούμενη 144 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 144 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.463 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2023 στις 10:25 Ο ιωαννηs έγραψε: #2.873 05-09-23 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Parl Pip: Οσοι εχουμε εισαχθει σε στρατιωτικη σχολη πρεπει να κανουμε την ηλεκτρονικη εγγραφη στο eregister? Click για ανάπτυξη... Με την καμια Αυτη η πλατφορμα ειναι για φοιτητες και παπαδες Εσυ θα ακολουθησεις τις ανακοινωσεις της σχολης σου Για τις Στρατιωτικές Σχολές, τις Αστυνομικές Σχολές, τις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, τις Ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού, τις Σχολές του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής και τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης, η προθεσμία και η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων καθορίζεται και πραγματοποιείται από τα αρμόδια Υπουργεία. Πηγή: Foititikanea.gr Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:59 Η Dr. Gl. Luminous: #2.874 06-09-23 20:59 Οι εγγραφές κλείνουν την Παρασκευή 12 το βράδυ; Γιατί απλά βρίσκω να λένε έως και Παρασκευή constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:05 Η constansn: #2.875 06-09-23 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Οι εγγραφές κλείνουν την Παρασκευή 12 το βράδυ; Γιατί απλά βρίσκω να λένε έως και Παρασκευή Click για ανάπτυξη... Όταν δεν αναφέρεται ώρα συνήθως εννοείται το 12 το βράδυ. Πάντως δεν είναι ανάγκη να το αφήσει κάποιος για τελευταία στιγμή, εκτός και αν είναι ήδη είσαι σε σχολή και δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να διαγραφεί. Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:36 Η Dr. Gl. Luminous: #2.876 06-09-23 23:36 Αρχική Δημοσίευση από constansn: Όταν δεν αναφέρεται ώρα συνήθως εννοείται το 12 το βράδυ. Πάντως δεν είναι ανάγκη να το αφήσει κάποιος για τελευταία στιγμή, εκτός και αν είναι ήδη είσαι σε σχολή και δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να διαγραφεί. Click για ανάπτυξη... Περιμένω να βγει ένα μάθημα το οποίο θα ζητήσω αναγνώριση στην άλλη σχολή. Είχα μιλήσει με τους καθηγητές και μου είπανε θα το έχουν περάσει μέχρι τότε. Για αυτό λίγο με καίει Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:59 Η Dr. Gl. Luminous: #2.877 07-09-23 20:59 Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.minedu.gov.gr/news/56371-07-09-23-paratasi-tis-ilektronikis-eggrafis-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:25 Ο allall1 έγραψε: #2.878 12-09-23 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.minedu.gov.gr/news/56371-07-09-23-paratasi-tis-ilektronikis-eggrafis-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Σεπτεμβρίου 2023 Έως τις 20 σεπ είναι πλέον. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 First Προηγούμενη 144 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 144 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Parl Pip: Οσοι εχουμε εισαχθει σε στρατιωτικη σχολη πρεπει να κανουμε την ηλεκτρονικη εγγραφη στο eregister? Click για ανάπτυξη... Με την καμια Αυτη η πλατφορμα ειναι για φοιτητες και παπαδες Εσυ θα ακολουθησεις τις ανακοινωσεις της σχολης σου Για τις Στρατιωτικές Σχολές, τις Αστυνομικές Σχολές, τις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, τις Ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού, τις Σχολές του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής και τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης, η προθεσμία και η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων καθορίζεται και πραγματοποιείται από τα αρμόδια Υπουργεία. Πηγή: Foititikanea.gr
Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:59 Η Dr. Gl. Luminous: #2.874 06-09-23 20:59 Οι εγγραφές κλείνουν την Παρασκευή 12 το βράδυ; Γιατί απλά βρίσκω να λένε έως και Παρασκευή constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:05 Η constansn: #2.875 06-09-23 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Οι εγγραφές κλείνουν την Παρασκευή 12 το βράδυ; Γιατί απλά βρίσκω να λένε έως και Παρασκευή Click για ανάπτυξη... Όταν δεν αναφέρεται ώρα συνήθως εννοείται το 12 το βράδυ. Πάντως δεν είναι ανάγκη να το αφήσει κάποιος για τελευταία στιγμή, εκτός και αν είναι ήδη είσαι σε σχολή και δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να διαγραφεί. Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:36 Η Dr. Gl. Luminous: #2.876 06-09-23 23:36 Αρχική Δημοσίευση από constansn: Όταν δεν αναφέρεται ώρα συνήθως εννοείται το 12 το βράδυ. Πάντως δεν είναι ανάγκη να το αφήσει κάποιος για τελευταία στιγμή, εκτός και αν είναι ήδη είσαι σε σχολή και δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να διαγραφεί. Click για ανάπτυξη... Περιμένω να βγει ένα μάθημα το οποίο θα ζητήσω αναγνώριση στην άλλη σχολή. Είχα μιλήσει με τους καθηγητές και μου είπανε θα το έχουν περάσει μέχρι τότε. Για αυτό λίγο με καίει Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:59 Η Dr. Gl. Luminous: #2.877 07-09-23 20:59 Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.minedu.gov.gr/news/56371-07-09-23-paratasi-tis-ilektronikis-eggrafis-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:25 Ο allall1 έγραψε: #2.878 12-09-23 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.minedu.gov.gr/news/56371-07-09-23-paratasi-tis-ilektronikis-eggrafis-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Σεπτεμβρίου 2023 Έως τις 20 σεπ είναι πλέον. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 First Προηγούμενη 144 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 144 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
constansn Δραστήριο μέλος Η constansn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:05 Η constansn: #2.875 06-09-23 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Οι εγγραφές κλείνουν την Παρασκευή 12 το βράδυ; Γιατί απλά βρίσκω να λένε έως και Παρασκευή Click για ανάπτυξη... Όταν δεν αναφέρεται ώρα συνήθως εννοείται το 12 το βράδυ. Πάντως δεν είναι ανάγκη να το αφήσει κάποιος για τελευταία στιγμή, εκτός και αν είναι ήδη είσαι σε σχολή και δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να διαγραφεί. Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:36 Η Dr. Gl. Luminous: #2.876 06-09-23 23:36 Αρχική Δημοσίευση από constansn: Όταν δεν αναφέρεται ώρα συνήθως εννοείται το 12 το βράδυ. Πάντως δεν είναι ανάγκη να το αφήσει κάποιος για τελευταία στιγμή, εκτός και αν είναι ήδη είσαι σε σχολή και δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να διαγραφεί. Click για ανάπτυξη... Περιμένω να βγει ένα μάθημα το οποίο θα ζητήσω αναγνώριση στην άλλη σχολή. Είχα μιλήσει με τους καθηγητές και μου είπανε θα το έχουν περάσει μέχρι τότε. Για αυτό λίγο με καίει Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:59 Η Dr. Gl. Luminous: #2.877 07-09-23 20:59 Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.minedu.gov.gr/news/56371-07-09-23-paratasi-tis-ilektronikis-eggrafis-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:25 Ο allall1 έγραψε: #2.878 12-09-23 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.minedu.gov.gr/news/56371-07-09-23-paratasi-tis-ilektronikis-eggrafis-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Σεπτεμβρίου 2023 Έως τις 20 σεπ είναι πλέον. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 First Προηγούμενη 144 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 144 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Οι εγγραφές κλείνουν την Παρασκευή 12 το βράδυ; Γιατί απλά βρίσκω να λένε έως και Παρασκευή Click για ανάπτυξη... Όταν δεν αναφέρεται ώρα συνήθως εννοείται το 12 το βράδυ. Πάντως δεν είναι ανάγκη να το αφήσει κάποιος για τελευταία στιγμή, εκτός και αν είναι ήδη είσαι σε σχολή και δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να διαγραφεί.
Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2023 στις 23:36 Η Dr. Gl. Luminous: #2.876 06-09-23 23:36 Αρχική Δημοσίευση από constansn: Όταν δεν αναφέρεται ώρα συνήθως εννοείται το 12 το βράδυ. Πάντως δεν είναι ανάγκη να το αφήσει κάποιος για τελευταία στιγμή, εκτός και αν είναι ήδη είσαι σε σχολή και δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να διαγραφεί. Click για ανάπτυξη... Περιμένω να βγει ένα μάθημα το οποίο θα ζητήσω αναγνώριση στην άλλη σχολή. Είχα μιλήσει με τους καθηγητές και μου είπανε θα το έχουν περάσει μέχρι τότε. Για αυτό λίγο με καίει Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:59 Η Dr. Gl. Luminous: #2.877 07-09-23 20:59 Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.minedu.gov.gr/news/56371-07-09-23-paratasi-tis-ilektronikis-eggrafis-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:25 Ο allall1 έγραψε: #2.878 12-09-23 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.minedu.gov.gr/news/56371-07-09-23-paratasi-tis-ilektronikis-eggrafis-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Σεπτεμβρίου 2023 Έως τις 20 σεπ είναι πλέον. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 First Προηγούμενη 144 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 144 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 375 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Penny1903 Kafkinos Searching loukskiad katerina1980 KaterinaL thewitcher SlimShady Halima Marakipap! mariel79 Remnant Ken Entropy24 patatosalata22 Joji Chris180 giorgos5002 Nasia_2 suaimhneas phleidhs Unboxholics Antonia Alexandra Johanna Mark Dr. Gl. Luminous the.m024 Than003 Ness Sofos Gerontas George_dr carnage Jojo K constansn giannis05 Arianara S3 Nala mvas ilias_21 AggelikiGr dmav Γιώτα Γιαννακού iiTzArismaltor_ IcedBreaje Obi-Wan Kenobi allall1 snowy Peter Pan13 eirinipap Alessandra Eliza bruh_234 Abiogenesis Leo komm Scandal kalhkardia Maynard estrela aggorf ggl Lifelong Learner suuuuiiii Γιώργος μεγ elevag xanthippiad BatGuin ikigai Μιχαήλ spring day tom 1975 Panagiotis849 lenaki001 Parl Pip liana flaura Nemesiis GeorgePap2003 Mewmaw αντιγονη. jimis2001 Έλενα Παπαμακαριου ivannag guest24440 SoyN Lia 2006 arko christosk_ roud tfghp Arvacon Nick_nt Νικολινα evaggelia anna Γατέχων panagiotis12 Giannis_19 Τρελας123 augustine Pharmacist01 savethetrees afrodith05 spinalgr1990 arapakos Ιωάννα λ TheUnknown MrDna desperate-ambitious! Gogosps nicole1982 American Economist Magigi giannhs2001 emzou synthnightingale panaman SKG argy Citylights Nick254 Schlimazel oups Vasilikii Χάρις EmperorPalpatine nucomer Ziekr J.Cameron alpha.kappa Giii KingPoul Ελεν tsiobieman User2350 PanPan P.Dam. Antonius barkos jekkelock Ευτυχια Αδαμοπουλου Παναρας Μαρια39 Mammy Nun Μαραθ22 Απροσάρμοστη jorahtheexplorah Jose13 Billas louminis Pigeon n1ki20 nobody8 DeWiN effiee sophiaa angel27_ Philologist User1294 emilyfan85 katerinavld BloodyFairy PanosBat phoni giott stefan Georgek7 Paragontas7000 Sherlockina Evelynne Nikoleta_Giann ladybookworm Marple dim6 Κάθριν korlef Vickyoustgl calliope Zelina ΠόπηΤς koukdespoina2004 TheLittleBookworm george777 T C Stergios EFIANA kost28 Dora140303 Steliosgkougkou fairyelly Pen_addict Pinkavocado Don25 George.S theodoraooo Specon pagratios2 johnsala Maria_Xagorari Revekka Markos dimitris-R9 anakiriak@yahoo ale charmander Markiz Chemwizard Kostas568 Lathy Viedo penelopenick Christos1971 Dimitraptlkf angies popi19 Georgekk Ksenia. Ksenia77 georgios03 eukleidhs1821 ΘανάσοςG4 ΑναστασιαΜνκ Paraskevoula_5 lilakrch Memetchi Fairydust2 Αννα1 Gggu sophielovegood Atarax chester20080 efi25 Maria1743 Lebron Maria@2000 s93060 ΠαναγιωταΔεμ17 TonyMontanaEse panosveki Eri0611 maria2001 Dionyshs1 Chrisa tzimandr Jimmis18 Moblok igeorgeoikonomo Machris Red vetas Manolo165 PanMoonlight Nosokomos Sense gk214 V@Per Turtlestar Tolis76 Liou Xristosdimitra Νηπενθή maria20 VasoGrimes George9989 pinkheart Mendem aekaras 21 Lester34 Nick2325 Nikitas18 shookone10 Billokos1 Alexecon1991 abc1234 Stif6 mathboi ioannam Nick11 damn Χρυσουλα-Δημητρα Ziggy 1 Alexandros973 Thrylosveria stav.mdp Αριάνα123 imyrcarn leo41 An_uknown_world air_fish than.bimp FRT Mary Jane Anonymous03 Anna10 sophia_b AnaMnk Jorjelinio KElPa elena16 Κλημεντίνη Eua5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από constansn: Όταν δεν αναφέρεται ώρα συνήθως εννοείται το 12 το βράδυ. Πάντως δεν είναι ανάγκη να το αφήσει κάποιος για τελευταία στιγμή, εκτός και αν είναι ήδη είσαι σε σχολή και δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να διαγραφεί. Click για ανάπτυξη... Περιμένω να βγει ένα μάθημα το οποίο θα ζητήσω αναγνώριση στην άλλη σχολή. Είχα μιλήσει με τους καθηγητές και μου είπανε θα το έχουν περάσει μέχρι τότε. Για αυτό λίγο με καίει
Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20:59 Η Dr. Gl. Luminous: #2.877 07-09-23 20:59 Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.minedu.gov.gr/news/56371-07-09-23-paratasi-tis-ilektronikis-eggrafis-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:25 Ο allall1 έγραψε: #2.878 12-09-23 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.minedu.gov.gr/news/56371-07-09-23-paratasi-tis-ilektronikis-eggrafis-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Σεπτεμβρίου 2023 Έως τις 20 σεπ είναι πλέον. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 142 143 144 First Προηγούμενη 144 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 144 από 144 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.minedu.gov.gr/news/56371-07-09-23-paratasi-tis-ilektronikis-eggrafis-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi
allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 825 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2023 στις 22:25 Ο allall1 έγραψε: #2.878 12-09-23 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.minedu.gov.gr/news/56371-07-09-23-paratasi-tis-ilektronikis-eggrafis-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Σεπτεμβρίου 2023 Έως τις 20 σεπ είναι πλέον.
Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει, η εγγραφή παρατείνεται έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.minedu.gov.gr/news/56371-07-09-23-paratasi-tis-ilektronikis-eggrafis-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Σεπτεμβρίου 2023 Έως τις 20 σεπ είναι πλέον.