Εγγραφές πρωτοετών

χρειαζεται αν φερω στη σχολη για την εγγραφη και ιατρικες εξετασεις απο τη πολη μου η οχι;
ποτε περιπου ξεκινανε τα μαθηματα στη σχολη γιατι με αυτες τις καταληψεις......αντε να βγαλεις ακρη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα!! Λοιπόν πρέπει να αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα σχετικά με το αν μπορώ να γραφτώ στην σχολη μου και θέλω επείγοντος βοήθεια από κάποιον που γνωρίζει!! Πέρασα στο ΤΕΙ Πειραιά Λογιστική με ειδική περίπτωση αδελφό που φοιτεί σε διαφορετική πόλη από αυτή της μόνιμης κατοικίας. Έχω όλα τα δικαιολογητικά όμως το ένα από αυτά ( η βεβαίωση σπουδών του αδερφού μου) έχει διαφορετική ημερομηνία από αυτή που θα έπρεπε. Δηλαδή η βεβαίωση σπουδών θα πρέπει να είχε εκδοθεί εντός τριμηνου πριν την υποβολή του μηχανογραφικού δυστυχώς όμως εγώ δεν το γνώριζα εγώ και πήρα βεβαίωση τώρα τον Αύγουστο. ο νομος λέει ότι αν τα στοιχεια είναι ψευδη η μη νόμιμα τότε διαγράφομαι από την σχολη και αποκλείομαι για 2 χρονια από κάθε διαδικασία εισαγωγής!! Βεβαια εμενα τα στοιχεια μου δεν είναι ούτε ψευδη ούτε μη νόμιμα..απλά μια "ηρερομηνια" λάθος..!! σας παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος μπορείς να μου πει αν θα γραφτώ στη σχολη η όχι;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Μην αγχώνεσαι μωρέ,εκατομμύρια τέτοια θεματάκια απασχολούν τις γραμματείες καθημερινά.Απλά πάρε ένα τηλέφωνο και συννενοήσου..:)Κάπως θα ληθεί.Και μη χρησιμοποιείς greeklish. :)

χρειαζεται αν φερω στη σχολη για την εγγραφη και ιατρικες εξετασεις απο τη πολη μου η οχι;
ποτε περιπου ξεκινανε τα μαθηματα στη σχολη γιατι με αυτες τις καταληψεις......αντε να βγαλεις ακρη

οχι δεν χρειαζεται να φερεις ιατρικες εξετασεις! το ποτε ξεκινανε τα μαθηματα θα το μαθεις αν μπεις στο σαιτ της σχολης σου (αν το γραφει) ή με ενα τηλεφωνο στην γραμματεια! αν και με τις καταληψεις μπορει να μην ξερουν ουτε αυτοι!

Παιδιά μια ερώτηση...Οι εγγραφές γίνονται με αλφαβητική σειρά;;;Δηλαδή άλλη μέρα το ''Α'' ,άλλη το ''Β'' και ούτω καθεξής;;'Η εγγραφόμαστε όποτε μας βολεύει εντός της συγκεκριμένης περιόδου (12-30 Σεπτεμβρίου) ;;

Παιδιά μια ερώτηση...Οι εγγραφές γίνονται με αλφαβητική σειρά;;;Δηλαδή άλλη μέρα το ''Α'' ,άλλη το ''Β'' και ούτω καθεξής;;'Η εγγραφόμαστε όποτε μας βολεύει εντός της συγκεκριμένης περιόδου (12-30 Σεπτεμβρίου) ;;
Είναι ανάλογα το τμήμα! Μερικά τμήματα λένε ελάτε όποτε θέλετε, άλλα ορίζουν μια συγκεκριμένη μέρα για το κάθε τμήμα, άλλα λένε ελάτε αλφαβητικά σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Πάρε τηλέφωνο στην γραμματεία ή δες στο site του τμήματος σου. ;)

Απο περσι δεν χρειαζονται εξετασεις κα ιτεετοια...

Πήρα χθες τηλ. στη γραμματεία του τμήματός μου και είχε τηλεφωνητή με τα περσινά δικαιολογητικά και ζητούσε και χαρτί με τους επιτυχόντες. Αυτό το χαρτί επιτυχίας πρέπει να πάω στο σχολείο να το πάρω ή το δίνουν στη γραμματεία; Και κάτι άλλο, την υπεύθυνη δήλωση τη δίνουν εκεί να τη συμπληρώσεις ή την παίρνουμε από εδώ; Ευχαριστώ.

Πήρα χθες τηλ. στη γραμματεία του τμήματός μου και είχε τηλεφωνητή με τα περσινά δικαιολογητικά και ζητούσε και χαρτί με τους επιτυχόντες. Αυτό το χαρτί επιτυχίας πρέπει να πάω στο σχολείο να το πάρω ή το δίνουν στη γραμματεία; Και κάτι άλλο, την υπεύθυνη δήλωση τη δίνουν εκεί να τη συμπληρώσεις ή την παίρνουμε από εδώ; Ευχαριστώ.

ΤΙ εννοεις χαρτι με τους επιτυχοντες? Λιστα με αυτους που μπηκαν στη σχολη σου? Τη λιστα αυτη η γραμματεια την εχει, τη στελνει το υπουργειο Παιδειας, εσυ για να αποδειξεις οτι εισαι μες στη λιστα χρειαζεσαι τη βεβαιωση προσβασης, το απολυτηριο (αντιγραφο) και την ταυτοτητα σου, δε νομιζω οτι τετοια λιστα στελνεται σε σχολεια.:/:

Υποθέτω εννοεί ένα χαρτί σαν αυτά που αναρτώνται στα σχολεία που λένε πού πέρασε ο καθένας. Τώρα δε ξέρω αν εννοεί κάτι άλλο. Θα πάρω βέβαια τηλ. στη γραμματεία τη Δευτέρα που θα είναι ανοιχτή να μου διευκρινίσουν. Και στην ιστοσελίδα, πάντως, του τμήματος δε λέει κάτι τέτοιο. Τέλος πάντων, μήπως ξέρεις αν την υπεύθυνη δήλωση που σου ζητάνε πρέπει να την έχεις ήδη έτοιμη ή στη δίνουν εκεί να τη συμπληρώσεις;

Δεν ξέρω, αλλα αν το παρουμε "λογικα" εκει δεν πρεπει να σου δινουν να υπογραψεις υπευθυνη δηλωση?

Υποθέτω πως ναι.. Αλλά σ' αυτή τη χώρα μόνο λογικά πράγματα δε γίνονται!

οντως οι εγγραφες θα γινουν αλφαβητικα;;;
γιατι κατι τετοιο μ ειπαν.....

εμένα στη δική μου σχολή π.χ γίνεται αλφαβητικά

στη Νομική Θεσσαλονίκης κανένασ δεν σηκώνει το τηλέφωνο οπότε βρισκόμαστε σε πλήρες σκότος!!!!αν γνωρίζει κάποιος ο,τιδήποτε ας με ενημερώσει...

δυστυχώς δεν γινεται μόνο στην Νομική Θεσσαλονίκης... :( :( :(

οντως οι εγγραφες θα γινουν αλφαβητικα;;;
γιατι κατι τετοιο μ ειπαν.....

Ναι, βγαίνει ανακοίνωση και σας χωρίζουν σε 3 μέρες!:)

παιδία για τους φοιτητές του ΑΠΘ βρήκα ποια δικαιολογητικά χρειαζόμαστε.η ιστοσελίδα ειναι: https://dps.web.auth.gr/index.php/el/component/content/article/5-news/79-eggrafes

Ναι, βγαίνει ανακοίνωση και σας χωρίζουν σε 3 μέρες!:)

α οκ...ευχαριστω πολυ!!!

παιδία για τους φοιτητές του ΑΠΘ βρήκα ποια δικαιολογητικά χρειαζόμαστε.η ιστοσελίδα ειναι: https://dps.web.auth.gr/index.php/el/component/content/article/5-news/79-eggrafes

Ευχαριστούμε!!
Πάντως παιδιά δε ξέρω αν σας το ειπαν στο σχολειο αλλα εμας μας ειπαν να μη δωσουμε το αυθεντικο απολυτηριο αλλα τα φωτοαντιγραφα ή επικυρωμενα αντιγραφα, γιατι απαξ και χαθει το απολυτηριο δεν ξαναβγαινει...:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back