Faihh
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lancelot
Περιβόητο μέλος

Όσοι την έκαναν όπως του αδερφού σου (όπως και εγώ) ξέρει κανείς τι γίνεται ;Το ίδιο με τον αδερφό μου και πάτησα καταλάθος οριστικοποίηση γιατί νόμιζα ότι ήταν ΟΚ.
Όταν έκανα και τη δικιά μου κατάλαβα ότι ήθελε την αστυνομική ταυτότητα.
Θα με πάρουν αύριο να μου πουν τι θα γίνει με αυτό.
Μη επικαιροποιημένα στοιχεία...τι να πω!!!
Αναγκαστικά, πρέπει να πας στα ΚΕΠ να κάνεις τροποποίηση των στοιχείων σου. Να βάλουν δηλαδή την αστυνομική σου ταυτότητα και τον αριθμό (την οποία θα έχεις μαζί σου) ώστε να ανανεωθεί η καρτέλα.
Εγώ που πάτησα οριστικοποίηση...ο θεός βοηθός...με την ανοργανωσιά τους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wonderfullife
Νεοφερμένο μέλος

Και κάτι ακόμα, το δελτίο φοιτητή που γράφει στο τέλος της εγγραφής το συμπληρώσατε; Τι ακριβώς είναι;
cygnus.e
Εκκολαπτόμενο μέλος

ρε παιδια στην τελευταια σελιδα πριν την οριστικοποιηση βγαζει λαθος αριθμο ταυτοτητας και κατι περι οικογενειακης μεριδας....
Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα??
Κι εγω το ειχα αυτο. Αλλα αυτος ο αριθμος που ελεγε ηταν σωστος απλα δεν ηταν της αστυνομικης μου ταυτοτητας. Και πατησα οριστικοποιηση...
Lancelot
Περιβόητο μέλος

Και εγώ φίλε σαν κ εσένα, τα ίδια στοιχεία μ έβγαζε και το αμκα και πάτησα οριστικοποίηση και έχω τρελαθεί τώρα με την ανικανότητα του Υπουργείου. Τώρα τι γίνεται ; ένας Θεός ξέρει.Κι εγω το ειχα αυτο. Αλλα αυτος ο αριθμος που ελεγε ηταν σωστος απλα δεν ηταν της αστυνομικης μου ταυτοτητας. Και πατησα οριστικοποιηση...
cygnus.e
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παιδιά εγώ πέρυσι δεν εκτύπωσα τίποτα. Θα χρειαστεί πουθενά;
Και κάτι ακόμα, το δελτίο φοιτητή που γράφει στο τέλος της εγγραφής το συμπληρώσατε; Τι ακριβώς είναι;
Εγραφε οτι ειναι υποχρεωτικο οποτε πρεπει να το συμπληρωσεις. Μηπως ειναι αυτο που λεμε φοιτητικο πασο; Ετσι νομιζω δηλαδη
Thetikos
Δραστήριο μέλος

Αν ήταν λάθος υποθέτω στον "ΤΥΠΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ" θα έπρεπε να αναγράφεται: "αστυνομική" ή κάτι παρόμοιο.
Αυτά.
Καλή εγγραφή!
Garist
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και εγώ φίλε σαν κ εσένα, τα ίδια στοιχεία μ έβγαζε και το αμκα και πάτησα οριστικοποίηση και έχω τρελαθεί τώρα με την ανικανότητα του Υπουργείου. Τώρα τι γίνεται ; ένας Θεός ξέρει.
Λοιπόν επειδή και εγώ μπερδεύτηκα εκεί ακούστε τι θα κάνετε.μπειτε στο Amka.gr και πατηστει εκεί που λέει εχω αμκα;έπειτα συμπληρώστε τα στοιχεια σας,μετά θα σας βγάλει σε μια σελίδα που θα ζητάει έναν αριθμό / κωδικό εκεί συμπληρώστε τον αριθμό που σας βγάζει στη σελίδα του υπουργείου και πατήστε αναζήτησή,αν σας βγάλει τον κωδικό αμκα σας είστε οκ
wonderfullife
Νεοφερμένο μέλος

Εγραφε οτι ειναι υποχρεωτικο οποτε πρεπει να το συμπληρωσεις. Μηπως ειναι αυτο που λεμε φοιτητικο πασο; Ετσι νομιζω δηλαδη
Απλά έχω ένα προβληματάκι για αυτό ρωτάω, αν είναι μην αγχώνομαι άδικα. Στο πλαίσιο με τις σχολές δεν έχει το Δημοκρίτειο.
Kleisthenis
Νεοφερμένο μέλος

Garist
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απλά έχω ένα προβληματάκι για αυτό ρωτάω, αν είναι μην αγχώνομαι άδικα. Στο πλαίσιο με τις σχολές δεν έχει το Δημοκρίτειο.
τοτε βαλε πανεπιστημιο θρακης
wonderfullife
Νεοφερμένο μέλος

τοτε βαλε πανεπιστημιο θρακης
Ναι βρε συ, τώρα συνειδητοποίησα τη βλακεία

cygnus.e
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λοιπόν επειδή και εγώ μπερδεύτηκα εκεί ακούστε τι θα κάνετε.μπειτε στο Amka.gr και πατηστει εκεί που λέει εχω αμκα;έπειτα συμπληρώστε τα στοιχεια σας,μετά θα σας βγάλει σε μια σελίδα που θα ζητάει έναν αριθμό / κωδικό εκεί συμπληρώστε τον αριθμό που σας βγάζει στη σελίδα του υπουργείου και πατήστε αναζήτησή,αν σας βγάλει τον κωδικό αμκα σας είστε οκ
Εκανα τις αναζητησεις μου και βγαινει το ΑΜΚΑ μου. Απο 'κει και περα δηλαδη δεν υπαρχει κανενα αλλο προβλημα; Ουτε θα χρειαστουν τον αριθμο της κανονικης μου ταυτοτητας;
Lancelot
Περιβόητο μέλος

Garist
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εκανα τις αναζητησεις μου και βγαινει το ΑΜΚΑ μου. Απο 'κει και περα δηλαδη δεν υπαρχει κανενα αλλο προβλημα; Ουτε θα χρειαστουν τον αριθμο της κανονικης μου ταυτοτητας;
αφου βγηκε το αμκα σου θεωρω πως εισαι ενταξει,τωρα για την ταυτοτητα εχω ακουσει πως πρεπει να την πας στην γραμματεια οταν πας πρωτη φορα στη σχολη σου
wonderfullife
Νεοφερμένο μέλος

elenastrav
Νεοφερμένο μέλος

Ναι κι εγω το ιδιο θεμα εχω! Πηρα τηλ στα ΚΕΠ και μου ειπαν να παω αυριο για να κανουν ενημερωση των στοιχειων στα αρχεια εθνικου μητρωου ΑΜΚΑ... Δεν καταλαβα ακριβως αλλα για να το λενε, κατι θα ξερουν![]()
Εγω πηγα σημερα χωρις τηλεφωνο και μου το διορθωσαν σε δυο λεπτα! Πας με την ταυτοτητα σου, τους λες το ΑΜΚΑ σου, κανουν δυο τρεις διορθωσεις στον υπολογιστη τους και σου εκτυπωνουν μια σελιδα που υπογραφεις με τα σωστα στοιχεια! Μεχρι να πας σπιτι σου ειναι ολα ετοιμα. Εγω με το που γυρισα σπιτι εκανα αμεσως την εγγραφη μου και ηταν ολα σωστα!

cygnus.e
Εκκολαπτόμενο μέλος

αφου βγηκε το αμκα σου θεωρω πως εισαι ενταξει,τωρα για την ταυτοτητα εχω ακουσει πως πρεπει να την πας στην γραμματεια οταν πας πρωτη φορα στη σχολη σου
Σ'ευχαριστω!
spinalgr1990
Εκκολαπτόμενο μέλος

TombRaiderLover
Νεοφερμένο μέλος

Ρε σεις στο εγχειριδιο χρησης λεει ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ και ως κωδικο το ΑΒ***** κλπ. Αυτο μου δειχνει και εμενα και ετσι το συμπληρωσα (δηλαδη μου το εδειξε ετσι και δεν το τροποποιησα).. Τι ειναι η οικογενειακη μεριδα και τι ο σχετικος αριθμος; Εχω μπερδευτει!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 369 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Marakipap!
- mariel79
- Remnant
- Ken
- Entropy24
- patatosalata22
- Joji
- Chris180
- giorgos5002
- Nasia_2
- suaimhneas
- phleidhs
- Unboxholics
- Antonia Alexandra
- NeosUser2023
- Johanna Mark
- Dr. Gl. Luminous
- the.m024
- Than003
- Ness
- Sofos Gerontas
- George_dr
- carnage
- Jojo K
- constansn
- giannis05
- Arianara S3
- Nala
- mvas
- ilias_21
- AggelikiGr
- dmav
- Γιώτα Γιαννακού
- iiTzArismaltor_
- IcedBreaje
- Obi-Wan Kenobi
- allall1
- snowy
- Peter Pan13
- eirinipap
- Hased Babis
- Alessandra Eliza
- bruh_234
- Abiogenesis
- Leo komm
- Scandal
- kalhkardia
- Maynard
- estrela
- aggorf
- ggl
- Lifelong Learner
- suuuuiiii
- Γιώργος μεγ
- elevag
- xanthippiad
- BatGuin
- ikigai
- Μιχαήλ
- spring day
- tom 1975
- Panagiotis849
- lenaki001
- Parl Pip
- liana
- flaura
- Nemesiis
- GeorgePap2003
- Mewmaw
- αντιγονη.
- jimis2001
- Έλενα Παπαμακαριου
- ivannag
- guest24440
- SoyN
- Lia 2006
- arko
- christosk_
- roud
- tfghp
- Arvacon
- SlimShady
- Nick_nt
- Νικολινα
- evaggelia anna
- Γατέχων
- panagiotis12
- Giannis_19
- Τρελας123
- augustine
- Pharmacist01
- savethetrees
- afrodith05
- spinalgr1990
- arapakos
- Ιωάννα λ
- TheUnknown
- MrDna
- desperate-ambitious!
- Gogosps
- nicole1982
- American Economist
- Magigi
- giannhs2001
- emzou
- synthnightingale
- panaman
- SKG
- argy
- Citylights
- Nick254
- Schlimazel
- oups
- Vasilikii
- Χάρις
- EmperorPalpatine
- nucomer
- Ziekr
- J.Cameron
- alpha.kappa
- Giii
- KingPoul
- Ελεν
- tsiobieman
- User2350
- PanPan
- P.Dam.
- Antonius
- barkos
- jekkelock
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Παναρας
- Μαρια39
- Mammy Nun
- Μαραθ22
- Απροσάρμοστη
- jorahtheexplorah
- Jose13
- Billas
- louminis
- Pigeon
- n1ki20
- nobody8
- DeWiN
- effiee
- sophiaa
- angel27_
- Philologist
- User1294
- emilyfan85
- katerinavld
- BloodyFairy
- PanosBat
- phoni
- giott
- stefan
- Georgek7
- Paragontas7000
- Sherlockina
- Evelynne
- Nikoleta_Giann
- ladybookworm
- Marple
- dim6
- Κάθριν
- korlef
- Vickyoustgl
- calliope
- Zelina
- ΠόπηΤς
- koukdespoina2004
- TheLittleBookworm
- george777
- T C
- Stergios
- EFIANA
- kost28
- Theodora03
- Steliosgkougkou
- fairyelly
- Pen_addict
- Pinkavocado
- Don25
- George.S
- theodoraooo
- Specon
- pagratios2
- johnsala
- Maria_Xagorari
- Revekka
- Markos
- dimitris-R9
- anakiriak@yahoo
- ale
- charmander
- Markiz
- Chemwizard
- Kostas568
- Athens2002
- Viedo
- penelopenick
- Christos1971
- Dimitraptlkf
- angies
- popi19
- Georgekk
- Ksenia. Ksenia77
- georgios03
- eukleidhs1821
- ΘανάσοςG4
- ΑναστασιαΜνκ
- Paraskevoula_5
- lilakrch
- Memetchi
- Fairydust2
- Αννα1
- Gggu
- sophielovegood
- Mapas26
- chester20080
- efi25
- Maria1743
- Lebron
- Maria@2000
- s93060
- ΠαναγιωταΔεμ17
- TonyMontanaEse
- panosveki
- Eri0611
- maria2001
- Dionyshs1
- Chrisa
- tzimandr
- Jimmis18
- Moblok
- igeorgeoikonomo
- Machris
- Red
- vetas
- Manolo165
- PanMoonlight
- Nosokomos
- Sense
- gk214
- V@Per
- Turtlestar
- Tolis76
- Liou
- Xristosdimitra
- Νηπενθή
- maria20
- VasoGrimes
- George9989
- pinkheart
- Mendem
- aekaras 21
- Lester34
- Nick2325
- Nikitas18
- shookone10
- Billokos1
- Alexecon1991
- abc1234
- Stif6
- mathboi
- ioannam
- Nick11
- damn
- Χρυσουλα-Δημητρα
- Ziggy 1
- Alexandros973
- Thrylosveria
- stav.mdp
- Αριάνα123
- imyrcarn
- leo41
- An_uknown_world
- air_fish
- than.bimp
- FRT
- Mary Jane
- Anonymous03
- Anna10
- sophia_b
- AnaMnk
- Jorjelinio
- KElPa
- elena16
- Κλημεντίνη
- Eua5
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.