ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.284 μηνύματα.
22-09-25
11:21
Οκ ευχαριστω πολυ ΣοφιαΚαλημέρα Γιάννη!
Όχι δεν έχω πάρει κωδικούς ακόμα, είχα πάρει τηλέφωνο την γραμματεία το Σάββατο και μου είπε ότι δεν τα έχει τελειώσει ακόμα και ότι θα τα τελείωνε το μεσημέρι.Τωρα τι να πω δεν ξέρω, ίσως να τα στείλουν σήμερα το μεσημέρι αφού λήγει η προθεσμία για κωδικούς
Ε ειναι νεουλια... εχει εγκριθει η αιτηση σου αλλα τωρα εχουν φορτο να στειλουν ειμαιλ.
Στο Διπαε με ειπαν...τι το θες το εμαιλ? εγκεκριμενη ειναι ,μπητε και καντε ενεργοποισηση... μια χαρα σπαθι η κοριτσαρα.
Ναι αλλα το δικου σου ειναι τυφλο για κατι παραπανω αν και εχουν ιδια πλατφρορμα universis
Οποτε πριμενουμε email...Μην ανυσυχεις ολα καλα θα πανε εχεις χρονο. ...δεν εχεις και μετεγγραφη
FNC_Sophia
Νεοφερμένο μέλος
Η FNC_Sophia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Γεωγραφίας Χαροκοπείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
22-09-25
11:29
Πήρα τώρα πριν λίγο πάλι τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν έχουν στείλει, και απλά ναΟκ ευχαριστω πολυ Σοφια
Ε ειναι νεουλια... εχει εγκριθει η αιτηση σου αλλα τωρα εχουν φορτο να στειλουν ειμαιλ.
Στο Διπαε με ειπαν...τι το θες το εμαιλ? εγκεκριμενη ειναι ,μπητε και καντε ενεργοποισηση... μια χαρα σπαθι η κοριτσαρα.
Ναι αλλα το δικου σου ειναι τυφλο για κατι παραπανω αν και εχουν ιδια πλατφρορμα universis
Οποτε πριμενουμε email...Μην ανυσυχεις ολα καλα θα πανε εχεις χρονο. ...δεν εχεις και μετεγγραφη
ελέγχω το email μου.Νομιζω αυτό που είπε το ΔΙΠΑΕ είναι και το καλύτερο εφόσον δεν καθονται οι γραμματείες να στείλουν στον κάθε ένα με σκοπό να αργήσουν, και η διαδικασία γίνεται πιο γρήγορη.Μπορεί να μην έχω φέτος μεττεγραφη αλλά πέρσι μου είχαν καρφωθεί ιδιαίτερος!
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.284 μηνύματα.
22-09-25
12:15
Ετσι...τι να το κανω το email αφου με το ειπε το κοριτσι..προχωρα..Πήρα τώρα πριν λίγο πάλι τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν έχουν στείλει, και απλά να
ελέγχω το email μου.Νομιζω αυτό που είπε το ΔΙΠΑΕ είναι και το καλύτερο εφόσον δεν καθονται οι γραμματείες να στείλουν στον κάθε ένα με σκοπό να αργήσουν, και η διαδικασία γίνεται πιο γρήγορη.Μπορεί να μην έχω φέτος μεττεγραφη αλλά πέρσι μου είχαν καρφωθεί ιδιαίτερος!
Ε το θεμα ειναι οτι το διπαε τα εχει ανοικτα,,,, το δικου σου ειναι σφιγκα κλειστα τα εχει...
Οχι δεν χρειαζεται να εχεις μετεγγραφη ..μια χαρα εισαι εκει στα λουσατα
Leo komm
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Leo komm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 177 μηνύματα.
22-09-25
15:49
ΑΠΘ ήρθαν κωδικοί το πρωι
ang12_012
Νεοφερμένο μέλος
Ο ang12_012 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
22-09-25
20:03
Καλησπέρα,
Έχει λάβει κανείς e-mail με κωδικούς από το Πανεπιστήμιο Πατρών, γιατί δεν μου έχουν στείλει ακόμη και αρχίζω να ανησυχώ, δεδομένου ότι θέλω να κάνω και αίτηση για μετεγγραφή.
Έχει λάβει κανείς e-mail με κωδικούς από το Πανεπιστήμιο Πατρών, γιατί δεν μου έχουν στείλει ακόμη και αρχίζω να ανησυχώ, δεδομένου ότι θέλω να κάνω και αίτηση για μετεγγραφή.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
22-09-25
20:12
ΚουλΚαλησπέρα,
Σημερα εκλεισε η πλατφορμα εγγραφων τους ...και τα email's που εχουν τους τελικους κωδικους θελουν καποια δουλεια να φυγουν... πιστευω αυριο θα παρεις.
Δεν εχεις θεμα με τις μετεγγραφες..μεχρι να ανοιξουν μεθαυριο-αντιμεθαυριο θα εχεις παρει.. αλλα θα εχουν και μια διαρκεια.
FNC_Sophia
Νεοφερμένο μέλος
Η FNC_Sophia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Γεωγραφίας Χαροκοπείου. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
22-09-25
21:09
Έστειλε επιτέλους και το Χαροκόπειο τους κωδικούς πριν 10 λεπτά προς ενημέρωση και άλλων ατόμων!
katerina1980
Νεοφερμένο μέλος
Η katerina1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, Γονιός Φοιτητή και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22 μηνύματα.
22-09-25
23:52
Την πιο γρήγορη γραμματεία την έχει η Σάμος. Από 15/9 άνοιξε την πλατφόρμα και ενεργοποιήσαμε κωδικούς. Χθες κάναμε αίτηση για πιστοποιητικό φοίτησης και σήμερα το πρωί το είχαν ανεβάσει στην πλατφόρμα 
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
23-09-25
01:04
Ε τι παιζουμε..εχουμε και τα υδιποτα.Την πιο γρήγορη γραμματεία την έχει η Σάμος. Από 15/9 άνοιξε την πλατφόρμα και ενεργοποιήσαμε κωδικούς. Χθες κάναμε αίτηση για πιστοποιητικό φοίτησης και σήμερα το πρωί το είχαν ανεβάσει στην πλατφόρμα![]()
Αλλα οχι ...τις κλασσικες του Π.Κρητης δεν τις χτυπα ... 8/9 εκλεισε η πλατφορμα ..8/9 εστειλε προκωδικους και βεβαιωση σπουδων χωρις να την ζητησεις. Παρτην να μην με ζαλιζεις. Σημερα 22/9 αρχισε τα μαθηματα.
katerina1980
Νεοφερμένο μέλος
Η katerina1980 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, Γονιός Φοιτητή και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22 μηνύματα.
23-09-25
01:33
Με ταπωσες τώρα... Βέβαια από Οκτώβρη ελπίζω να γνωρίσουμε και τη γραμματεία της Πάτρας...Ε τι παιζουμε..εχουμε και τα υδιποτα.
Αλλα οχι ...τις κλασσικες του Π.Κρητης δεν τις χτυπα ... 8/9 εκλεισε η πλατφορμα ..8/9 εστειλε προκωδικους και βεβαιωση σπουδων χωρις να την ζητησεις. Παρτην να μην με ζαλιζεις. Σημερα 22/9 αρχισε τα μαθηματα.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
23-09-25
01:45
Το οτι θα πατε πατρα ειναι σιγουρο ...για την γραμματεια ομως οχι...δεν ειμαι.Με ταπωσες τώρα... Βέβαια από Οκτώβρη ελπίζω να γνωρίσουμε και τη γραμματεία της Πάτρας...
Τωρα που τους εχει απαγορεψει την χρηση χαρτιου δεν σε θελουν... αν πας εκει σε διωχνουν..σηκω φυγε, πηγαινε σπιτι και οτι θες ζητα το απο το φοιτητολογιο ή στειλε email.
Ο πολιτισμος σε κριση.
katerina1980
Νεοφερμένο μέλος
23-09-25
01:59
Ας είναι... Τον Οκτώβρη θα σου στείλω δώρο ένα καλάθι με λουκούμια, μαυροδάφνη και τεντούραΤο οτι θα πατε πατρα ειναι σιγουρο ...για την γραμματεια ομως οχι...δεν ειμαι.
Τωρα που τους εχει απαγορεψει την χρηση χαρτιου δεν σε θελουν... αν πας εκει σε διωχνουν..σηκω φυγε, πηγαινε σπιτι και οτι θες ζητα το απο το φοιτητολογιο ή στειλε email.
Ο πολιτισμος σε κριση.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
23-09-25
12:13
Ενημερωση
Αν κατα την διεργασια δημιουργειας του πασο βρητε κανενα ασχετο κινητο ''καρφωμενο'' εκει στο αριτερο πλαισιο //θα πρεπει να επικοινωνησετε με τους κομπιουτεραδες της σχολης σας ή στην χειροτερη με την γραμματεια να το διορθωσουν στο σωστο κινητο.
Αν κατα την διεργασια δημιουργειας του πασο βρητε κανενα ασχετο κινητο ''καρφωμενο'' εκει στο αριτερο πλαισιο //θα πρεπει να επικοινωνησετε με τους κομπιουτεραδες της σχολης σας ή στην χειροτερη με την γραμματεια να το διορθωσουν στο σωστο κινητο.
Drscientist
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 192 μηνύματα.
23-09-25
15:08
Δεν νομίζω ότι χρειάζετε μπορείς εσύ να γράψεις το δικό σου. Παράδειγμα είναι. Τουλαχιστον αυτό κατάλαβα εγώ όταν έκανα την αίτηση.Ενημερωση
View attachment 153049
fortheloveofshizaya
Νεοφερμένο μέλος
Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 97 μηνύματα.
23-09-25
15:11
Εγώ όταν είχα μπει να κάνω την αίτηση δεν ήταν συμπληρωμένο κάτι, το πεδίο ήταν κενό. Καποιο glitch θα είναι μάλλον αλλα δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρόΔεν νομίζω ότι χρειάζετε μπορείς εσύ να γράψεις το δικό σου. Παράδειγμα είναι. Τουλαχιστον αυτό κατάλαβα εγώ όταν έκανα την αίτηση.
Drscientist
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 192 μηνύματα.
23-09-25
15:15
Έμενα εμφανίζονταν από πίσω αλλά με άφηνε να πληκτρολόγισω. Είναι παράδειγμα δηλαδή να σου δείξουν πως πρέπει να το γράψειςΕγώ όταν είχα μπει να κάνω την αίτηση δεν ήταν συμπληρωμένο κάτι, το πεδίο ήταν κενό. Καποιο glitch θα είναι μάλλον αλλα δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρό
fortheloveofshizaya
Νεοφερμένο μέλος
Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 97 μηνύματα.
23-09-25
15:19
Περίεργο που δεν εμφανίστηκε σε εμένα, εκτός αν είναι τόσο χάλια η μνήμη μου πια λολ. Τέλος πάντων, δεν χρειάζεται να ενοχληθεί η γραμματεία γιατί έτσι και αλλιώς δεν ήταν προσυμπληρωμενα τα στοιχεία για να διορθωθεί κάτιΈμενα εμφανίζονταν από πίσω αλλά με άφηνε να πληκτρολόγισω. Είναι παράδειγμα δηλαδή να σου δείξουν πως πρέπει να το γράψεις
Searching
Νεοφερμένο μέλος
Ο Searching αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 64 μηνύματα.
26-09-25
11:24
Για βεβαίωση σπουδών,ξέρει κανείς για ΕΚΠΑ,αν πηγαίνεις και σου την εκδίδει κατευθείαν η Γραμματεία του τμήματός σου ή αν πρέπει να υποβάλλεις πρώτα ηλεκτρονική αίτηση;
fortheloveofshizaya
Νεοφερμένο μέλος
26-09-25
12:05
Κοίταξε το σαιτ του τμήματος σου να δεις αν έχουν κάποια σχετική ανακοίνωση με αυτό. Σε εμας έκαναν ειδική ανακοίνωσηΓια βεβαίωση σπουδών,ξέρει κανείς για ΕΚΠΑ,αν πηγαίνεις και σου την εκδίδει κατευθείαν η Γραμματεία του τμήματός σου ή αν πρέπει να υποβάλλεις πρώτα ηλεκτρονική αίτηση;
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
26-09-25
14:27
Οχι μην πας εκει ειναι πιο δυσκολαΓια βεβαίωση σπουδών,ξέρει κανείς για ΕΚΠΑ,αν πηγαίνεις και σου την εκδίδει κατευθείαν η Γραμματεία του τμήματός σου ή αν πρέπει να υποβάλλεις πρώτα ηλεκτρονική αίτηση;
Κανε αιτηση απο το φοιτητολογιο με ενα κλικ και θα στην ανεβασουν εκει.
Δες το μήνυμα 226 προς τα πισω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 194 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giannis06
- Nek21
- Tery07
- Penny1903
- ang12_012
- UnderGroundGr
- engineer?
- john_55
- Hased Babis
- Bill Vr.
- MariaApo
- Linsanity
- fortheloveofshizaya
- FNC_Sophia
- Leo komm
- andreouk
- Drscientist
- gianikit
- elinamav
- sophieee
- Corfu kitty
- Geo20
- kostis76
- Eleanna89
- Obi-Wan Kenobi
- Sotiris 12
- aris65
- Unboxholics
- GIANCHRIS
- Anna1974.
- Scandal
- Loustep
- Jauahahwiwisjs
- sakplat
- Lennie
- katerina1980
- Kafkinos
- abyssiniancat
- maritina07
- Devote
- lalalalalalala
- F1L1PAS
- bobbos188
- plantbee
- Msp1
- AggelikiGr
- jellojina
- blissele
- Vera
- Searching
- panosT436
- PANSOFOS
- psychoticwaltz
- Ilias__
- katia.m
- m.b.
- soleilst
- Dina
- ioanna2007
- shuuu
- Efi10
- zoed
- many of Filip
- Nar20
- alexiuuu
- waakaq
- acc/fin04
- Martheos
- Hmmytheos
- krys
- Indecisive2
- skoyn
- rseven
- aneiko
- chrissie20
- Mistis tis erimou
- mara.g
- NIKHNIKH
- Elvi
- Fwteini69
- dfg345
- Highlander
- Dr.Katalyst
- Giannis_19
- mariarina
- Orfano
- Conne
- foxypup
- mvas
- Atrlef
- andromaxh07
- Startx0
- Kwnam
- Crrvrvvr
- 5607
- violetta123
- Neptune
- Dimitris2007
- koykoyvagiaaa
- Entropy24
- panaman
- Kate1914
- giannhs2001
- tzoulio
- str07
- user13
- thewitcher
- despoina.m
- tomftw
- elefther1ou_
- mimis
- doctoradrian
- Stekas2025
- bibliofagos
- Mixalis!
- Isa
- trifasikodiavasma
- bigguy
- Panatha mono
- mathitisglykeiou
- Dkate
- donpablo
- Lia 2006
- st.krf
- antwnism7
- redpointer
- Xryssa
- bouk0u
- Damaki
- friesnchocolate
- Ersa
- thecrazycretan
- mariapanagiotou
- vas2017
- Lathy
- Helen06
- GeorgeTheBoss
- gaidouri
- anna_6
- user110908
- csg
- nimbus
- stamp
- Giannismsn
- mpimpika
- Lydiaaaaaaa
- Golfin
- Alf
- thomastam3
- Katerinakikii
- Ilovemycats27
- AdonisV
- Kzaro
- tan07
- geneticist
- ANVNYMOS
- woasibe
- mark07
- jYanniss
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki