nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 11 Απριλίου 2020 στις 12:28 Ο nPb έγραψε: #1 11-04-20 12:28 Αναπάντεχοι ήρωες και πόθοι την εποχή της πανδημίας «Το ευγενικό πρόσωπο και ο τρόπος ομιλίας του φέρνουν την ηρεμία κατά τη διάρκεια της καταιγίδας. Η παρηγορητική και ευφυής συμπεριφορά του βοήθησε στη μείωση της εθνικής ανησυχίας μας». Κάπως έτσι ορίζει τη νέα σεξουαλικότητα και δικαιολογεί την ιδέα της η κυρία που ξεκίνησε, προ ημερών, ίσως το πιο αλλόκοτο petition όλων των εποχών: μια έκκληση με συγκέντρωση υπογραφών, προς το περιοδικό People, ώστε να αναδείξει τον Dr. Anthony Fauci τον πιο σέξι άνδρα εν ζωή στον πλανήτη το 2020 -τίτλο που έχει κατά καιρούς απονεμειθεί μεταξύ άλλων στον Ντέιβιντ Μπέκαμ, τον Τζόνι Ντεπ και τον Τζορτζ Κλούνι. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Απριλίου 2020 στις 13:42 Ο Guest 699855: #2 11-04-20 13:42 Petition to name Dr. Anthony Fauci ‘Sexiest Man Alive’ gains momentum He’s a doughnut, he’s a bobblehead, he could be the “Sexiest Man Alive.” Dr. Anthony Fauci has become an unlikely celebrity and hero during the coronavirus pandemic, thanks … nypost.com Σ΄αυτόν θέλουν να δώσουν τον τίτλο "Sexiest Man Alive in 2020.” Αν ο εγκλεισμός έχει τέτοιες παρενέργειες, εγώ θα βγω έξω, σας το δηλώνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 11 Απριλίου 2020 στις 13:45 Ο nPb έγραψε: #3 11-04-20 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Petition to name Dr. Anthony Fauci ‘Sexiest Man Alive’ gains momentum He’s a doughnut, he’s a bobblehead, he could be the “Sexiest Man Alive.” Dr. Anthony Fauci has become an unlikely celebrity and hero during the coronavirus pandemic, thanks … nypost.com Σ΄αυτόν θέλουν να δώσουν τον τίτλο "Sexiest Man Alive in 2020.” Αν ο εγκλεισμός έχει τέτοιες παρενέργειες, εγώ θα βγω έξω, σας το δηλώνω! Click για ανάπτυξη... Δεν έχουν το δικαίωμα για σένα να μου λένε τα στήθια μου να καίνε να τρέχω σαν τρελή για να σε βρω να λιώνω να πονώ να λαχταρώ ...έλεγε η Βάνου! Aφιερωμένο σε όσες ποθούν τον τύπο της φωτογραφίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Απριλίου 2020 στις 14:36 Ο Guest 699855: #4 11-04-20 14:36 "10 εσώκλειστοι Μήτσοι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsiak lnesb kiyoshi Meow Ermioni89 toolooboom Panos_02 GeorgePAOKara tsiobieman hirasawayui Memetchi Scandal Trolling Stones Ryuzaki Αλκης Κ. Γατόπαρδος. Griff Lathy uni77 harry akritas American Economist jimis2001 MarcoReus ioannaion tasost Pharmacist01 Μάρκος Βασίλης Johnman97 Makis7 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αναπάντεχοι ήρωες και πόθοι την εποχή της πανδημίας «Το ευγενικό πρόσωπο και ο τρόπος ομιλίας του φέρνουν την ηρεμία κατά τη διάρκεια της καταιγίδας. Η παρηγορητική και ευφυής συμπεριφορά του βοήθησε στη μείωση της εθνικής ανησυχίας μας». Κάπως έτσι ορίζει τη νέα σεξουαλικότητα και δικαιολογεί την ιδέα της η κυρία που ξεκίνησε, προ ημερών, ίσως το πιο αλλόκοτο petition όλων των εποχών: μια έκκληση με συγκέντρωση υπογραφών, προς το περιοδικό People, ώστε να αναδείξει τον Dr. Anthony Fauci τον πιο σέξι άνδρα εν ζωή στον πλανήτη το 2020 -τίτλο που έχει κατά καιρούς απονεμειθεί μεταξύ άλλων στον Ντέιβιντ Μπέκαμ, τον Τζόνι Ντεπ και τον Τζορτζ Κλούνι. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Απριλίου 2020 στις 13:42 Ο Guest 699855: #2 11-04-20 13:42 Petition to name Dr. Anthony Fauci ‘Sexiest Man Alive’ gains momentum He’s a doughnut, he’s a bobblehead, he could be the “Sexiest Man Alive.” Dr. Anthony Fauci has become an unlikely celebrity and hero during the coronavirus pandemic, thanks … nypost.com Σ΄αυτόν θέλουν να δώσουν τον τίτλο "Sexiest Man Alive in 2020.” Αν ο εγκλεισμός έχει τέτοιες παρενέργειες, εγώ θα βγω έξω, σας το δηλώνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 11 Απριλίου 2020 στις 13:45 Ο nPb έγραψε: #3 11-04-20 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Petition to name Dr. Anthony Fauci ‘Sexiest Man Alive’ gains momentum He’s a doughnut, he’s a bobblehead, he could be the “Sexiest Man Alive.” Dr. Anthony Fauci has become an unlikely celebrity and hero during the coronavirus pandemic, thanks … nypost.com Σ΄αυτόν θέλουν να δώσουν τον τίτλο "Sexiest Man Alive in 2020.” Αν ο εγκλεισμός έχει τέτοιες παρενέργειες, εγώ θα βγω έξω, σας το δηλώνω! Click για ανάπτυξη... Δεν έχουν το δικαίωμα για σένα να μου λένε τα στήθια μου να καίνε να τρέχω σαν τρελή για να σε βρω να λιώνω να πονώ να λαχταρώ ...έλεγε η Βάνου! Aφιερωμένο σε όσες ποθούν τον τύπο της φωτογραφίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Απριλίου 2020 στις 14:36 Ο Guest 699855: #4 11-04-20 14:36 "10 εσώκλειστοι Μήτσοι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsiak lnesb kiyoshi Meow Ermioni89 toolooboom Panos_02 GeorgePAOKara tsiobieman hirasawayui Memetchi Scandal Trolling Stones Ryuzaki Αλκης Κ. Γατόπαρδος. Griff Lathy uni77 harry akritas American Economist jimis2001 MarcoReus ioannaion tasost Pharmacist01 Μάρκος Βασίλης Johnman97 Makis7 tymvorixos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Petition to name Dr. Anthony Fauci ‘Sexiest Man Alive’ gains momentum He’s a doughnut, he’s a bobblehead, he could be the “Sexiest Man Alive.” Dr. Anthony Fauci has become an unlikely celebrity and hero during the coronavirus pandemic, thanks … nypost.com Σ΄αυτόν θέλουν να δώσουν τον τίτλο "Sexiest Man Alive in 2020.” Αν ο εγκλεισμός έχει τέτοιες παρενέργειες, εγώ θα βγω έξω, σας το δηλώνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 11 Απριλίου 2020 στις 13:45 Ο nPb έγραψε: #3 11-04-20 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Petition to name Dr. Anthony Fauci ‘Sexiest Man Alive’ gains momentum He’s a doughnut, he’s a bobblehead, he could be the “Sexiest Man Alive.” Dr. Anthony Fauci has become an unlikely celebrity and hero during the coronavirus pandemic, thanks … nypost.com Σ΄αυτόν θέλουν να δώσουν τον τίτλο "Sexiest Man Alive in 2020.” Αν ο εγκλεισμός έχει τέτοιες παρενέργειες, εγώ θα βγω έξω, σας το δηλώνω! Click για ανάπτυξη... Δεν έχουν το δικαίωμα για σένα να μου λένε τα στήθια μου να καίνε να τρέχω σαν τρελή για να σε βρω να λιώνω να πονώ να λαχταρώ ...έλεγε η Βάνου! Aφιερωμένο σε όσες ποθούν τον τύπο της φωτογραφίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Απριλίου 2020 στις 14:36 Ο Guest 699855: #4 11-04-20 14:36 "10 εσώκλειστοι Μήτσοι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Petition to name Dr. Anthony Fauci ‘Sexiest Man Alive’ gains momentum He’s a doughnut, he’s a bobblehead, he could be the “Sexiest Man Alive.” Dr. Anthony Fauci has become an unlikely celebrity and hero during the coronavirus pandemic, thanks … nypost.com Σ΄αυτόν θέλουν να δώσουν τον τίτλο "Sexiest Man Alive in 2020.” Αν ο εγκλεισμός έχει τέτοιες παρενέργειες, εγώ θα βγω έξω, σας το δηλώνω! Click για ανάπτυξη... Δεν έχουν το δικαίωμα για σένα να μου λένε τα στήθια μου να καίνε να τρέχω σαν τρελή για να σε βρω να λιώνω να πονώ να λαχταρώ ...έλεγε η Βάνου! Aφιερωμένο σε όσες ποθούν τον τύπο της φωτογραφίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Απριλίου 2020 στις 14:36 Ο Guest 699855: #4 11-04-20 14:36 "10 εσώκλειστοι Μήτσοι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
"10 εσώκλειστοι Μήτσοι" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.