Είναι πιθανό να πέσει στις πανελλήνιες - Έκθεση, θέμα που έχει ξανά πέσει;

BatGuin

Νεοφερμένος

Ο BatGuin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής του τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών & Τεχνολογιών Ιωαννίνων. Έχει γράψει 29 μηνύματα.
Ειναι πιθανο κατι τετοιο? Γιατι τωρα που ειναι οι τελευταιες μερες σαφως δεν εχεις χρονο να διαβασεις ολες τις πιθανες θεματολογιες ή τουλαχιστον ολες στο ιδιο επιπεδο . Και καλως ή κακως θα επιλεξεις καποιες στις οποιες θα επικεντρωθεις περισσοτερο -τουλαχιστον αυτο θα κανω εγω-. Για τον λογο αυτον, σκεφτομαι τα θεματα που εχουν μπει τα τελευταια χρονια ναι μεν τα ριξω μια ματια ( ιστορια-παραδοση, φιλια, βιβλιαναγνωσια-ελευθερος χρονος) αλλα να μην επικεντρωθω και πολυ και σε εκεινα. Αντιθετως , να μαθω σε καλο βαθμο θεματολογιες που δεν εχουν μπει τις τελευταιες δεκαετιες και ειναι αρκετα πιθανες για φετος .

Ρωταω κυριως επειδη ψαχνοντας παλαιοτερα θεματα ειδα πως το ΄15 και το ΄22 επεσε περιπου η ιδια θεματολογια (ιστορια-παραδοση-αρχαιος πολιτισμος)...Αρα?...

Εσας ποιες ειναι οι εμπειριες σας και τι προτεινετε? Ευχαριστω!
 

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 9,469 μηνύματα.
Πιστεύω ότι αν διαβάσεις όλα το ίδιο θα έχεις λιγότερο άγχος και δε θα εύχεσαι εκείνη τη μέρα πριν πάρεις τις κόλλες να μην έχει πέσει κάποιο από αυτά που διάβασες λιγότερο.
 

monaxiko brizolaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,864 μηνύματα.
Πιστεύω ότι αν διαβάσεις όλα το ίδιο θα έχεις λιγότερο άγχος και δε θα εύχεσαι εκείνη τη μέρα πριν πάρεις τις κόλλες να μην έχει πέσει κάποιο από αυτά που διάβασες λιγότερο.
Meanwhile πανελλήνιες 2020: ✨Το Βιβλίο✨
 

Κάμπια

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει απο Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1,491 μηνύματα.
Όλα είναι πιθανά. Πάντως πιστεύω ότι σίγουρα δεν θα πέσει κάτι που έβαλαν πρόσφατα.
Διάβασε καλύτερα κάποιο/α θέμα/ατα που θεωρείς ΣΟΣ ας πούμε (αν και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι τέτοιο), γιατί είναι αδύνατο να σου μείνουν όλα τα θέματα στο μυαλό.
 

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10,063 μηνύματα.
Αν ήμουνα εισηγητής θεμάτων, θα έβαζα και κάτι που έπεσε τα τελευταία χρόνια. Έτσι, για να μην νομίζουν κάποιοι πως ότι μπαίνει καίγεται.

1684861979538.png

Υ.Γ. Το ξέρω, θα ήμουν κακός...
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top