Helen06
Δραστήριο μέλος
Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 521 μηνύματα.

15-11-22

20:42
Κάτι εντελώς άσχετο αλλά στο φροντ μου ο μπαμπάς μου πηγαίνει γενικα αρκετά συχνά για ενημέρωση τύπου ανα 2 εβδομαδες-1 μηνα καπου σε τετοιο διαστημα. Λέτε να φένεται περίεργο στους καθηγητες;

15-11-22

21:03
Κατά την γνώμη πιστεύω πως δεν θα τους φανεί περίεργο. Ίσα ίσα θα καταλάβουν πως πρόκειται για καλή μαθήτρια όποτε θα σε εκτιμήσουν και περισσότερο. (Τουλάχιστον έτσι πιστεύω)Κάτι εντελώς άσχετο αλλά στο φροντ μου ο μπαμπάς μου πηγαίνει γενικα αρκετά συχνά για ενημέρωση τύπου ανα 2 εβδομαδες-1 μηνα καπου σε τετοιο διαστημα. Λέτε να φένεται περίεργο στους καθηγητες;![]()
Helen06
Δραστήριο μέλος
Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 521 μηνύματα.

15-11-22

21:08
τι εννοείς δηλαδή ότι θα καταλάβουν οτι είμαι καλή μαθήτρια; Επειδή ρωτάει συχνά ο μπαμπάς μου; πως;Κατά την γνώμη πιστεύω πως δεν θα τους φανεί περίεργο. Ίσα ίσα θα καταλάβουν πως πρόκειται για καλή μαθήτρια όποτε θα σε εκτιμήσουν και περισσότερο. (Τουλάχιστον έτσι πιστεύω)
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.208 μηνύματα.

15-11-22

21:51
Η απάντηση στο ερώτημά σου είναι όχι.

16-11-22

13:55
Κάποια φροντιστηρια κάνουν ούτως η άλλως ενημέρωση κάθε μήνα, δεν είναι περίεργο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 101 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μήτσος10
- kathleenn
- rseven
- Corfu kitty
- Aggel0sss
- kostasst
- Γιώτα Γιαννακού
- topg
- Ilovemycats27
- Enhypen
- Kzaro
- Mary06