Γενικό - Είναι εύκολη ή δύσκολη η Α' Γυμνασίου; Ποια μαθήματα θεωρείτε πως είναι τα πιο δύσκολα;

Είναι εύκολη ή δύσκολη η Α' Γυμνασίου;
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 33)
  • Εύκολη

  • Δύσκολη

  • ΔΞ/ΔΑ


Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Skiyo

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,820 μηνύματα.
Στη αρχή θα δυσκολευτείς στα μαθήματα Οδύσσεια και αρχαία. Είναι τα μαθήματα που δεν τα έχεις κάνεις στο Δημοτικό και θα σου είναι δύσκολο στη αρχή αλλά μετά θα είναι πιο εύκολο αν τα διαβάζεις καλά. Κατά άλλα η Α γυμνάσιου είναι για να σε προετοιμάσει για τη μετάβαση από το Δημοτικό στη Α γυμνάσιου και έτσι τα μαθήματα γενικά είναι εύκολα.
 

Poirot

Διάσημο μέλος

Ο τ. Aspiring Lawyer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 2,569 μηνύματα.
Πιο κατά τη γνωμη σας είναι το πιο δυσκολο μάθημα στην Α γυμνασίου;
Καλησπέρα! :)

Θα συμφωνήσω με τις παραπάνω απόψεις, μην αγχώνεσαι, η Α' Γυμνασίου δεν είναι δύσκολη τάξη. Θα το δεις και μόνη σου, η μετάβαση από το δημοτικό στο γυμνάσιο θα είναι σταδιακή.

Δώσε βάση στα μαθηματικά αν σε ενδιαφέρουν (είναι λίγο νωρίς βέβαια για να έχεις διαλέξει κατεύθυνση για το Λύκειο, οπότε μην κάνεις επιλογή μαθημάτων και κλείσεις πόρτες από τώρα) γιατί διδάσκονται έννοιες σημαντικές για τις επόμενες τάξεις.

Το ίδιο ισχύει και για τα αρχαία, η γραμματική και το συντακτικό που θα μάθεις φέτος θα σε συνοδεύσουν μέχρι το λύκειο, ιδίως αν επιλέξεις αργότερα τα θεωρητικά μαθήματα.

Δεν είναι δύσκολα όμως, δε θέλω να σε αγχώνω. Η συμβουλή μου είναι να έχεις μία ικανοποιητική επαφή/σχέση με όλα τα μαθήματα, αλλά δεν είναι δύσκολο να το πετύχεις. Ο χρόνος θα σου φτάνει με το παραπάνω και θα έχεις άπλετο χρόνο για ξεκούραση!

Καλή αρχή σου εύχομαι στο γυμνάσιο και θα δεις ότι είναι πολύ ωραιότερο από το δημοτικό!
 

SlimShady

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει απο Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 864 μηνύματα.
Μαθηματικά(Άλγεβρα+ Γεωμετρία). Αρχαία ούτως ή άλλως ο, τι διδαχθείς δεν θα το θυμάσαι μέχρι την Β' λυκείου όπου θα κληθείς να διαλέξεις κατεύθυνση.
 

Nia Skg

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Nia Skg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 131 μηνύματα.
Προσωπικά με δυσκόλευαν τα αρχαία γιατί δεν είχαμε διδαχτεί κάτι παρόμοιο στο δημοτικό
 

An_uknown_world

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η An_uknown_world αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα.
Θα παω α γυμνασίου φέτος και έχω λίγο άγχος. επίσης δεν ξέρω ποια ειναι τα πιο δυσκολα μαθήματα και σε ποια μαθήματα να προμηθευτω βοηθηματα
Το τι είναι δύσκολο και τι εύκολο είναι πολλές φορές υποκειμενικό. Θα κάνεις για πρώτη φορά αρχαία οπότε αυτά ίσως σε δυσκολέψουν, αν πάλι όμως τα αγαπήσεις από την αρχή δε θα δυσκολευτείς τόσο. Αν δυσκολεύεσαι σε κάποιο μάθημα πάρε κάποιο σχολικό βοήθημα η πήγαινε φροντιστήριο ή ιδιαίτερα. Θα μου πεις από τη πρώτη γυμνασίου φροντιστήριο; Κι όμως είναι καλύτερο από το να δημιουργήσεις κενά. Προσπάθησε γενικά να παρακολουθείς μέσα στη τάξη και να κρατάς σημειώσεις. Μη φοβάσαι να κάνεις ερωτήσεις στο καθηγητή/τρια. Άρχισε να ψάχνεις συνώνυμα λέξεων που χρησιμοποιείς στο διαδίκτυο ή σε κάποιο λεξικό για να εμπλουτίσεις το λεξιλόγιο σου. Μπορεί να ναι λίγο δύσκολα στην αρχή όμως αργά η γρήγορα θα βρεις το δρόμο σου.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top