DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:37 Ο DrHouse έγραψε: #101 26-04-12 14:37 Ευχαριστω για τις απαντησεις,τα γνωριζα αυτα περι μοριων (μεγιστο απο θεωρητικη σε 3ο με βιολογια 18600) απλως θα ηθελα να μου πει καποιος,πιθανον που ειναι μεσα σε ιατρικη ηδη,τι παιζει με τα μαθηματα και αν ενας που δεν εχει επαφη με φυσικομαθηματικοχημειες μπορει να τα βγαλει περα... ΥΓ:Γνωριζω ατομο που μπηκε ιατρικη απο θεωρητικη, στην Αλεξανδρουπολη που ειχε βαση 18369.Δεν χρειαζονται ολα 20αρια...χωρανε και ορισμενα 19αρια. κανενα πρόβλημα δε θα αντιμετωπισεις..εκει δεν κάνουν καθόλου μαθηματικα!!! ομως ειναι πολυ δύσκολο να μπεις λογω της μειωσης των μοριων...εγω μονο μια φιλη μου ξερω που πέρασε ιατρικη αθηνας μάλιστα απο θεωρητικη η οποία ειχε ομως αύξηση μορίων γιατι ήταν αθλήτρια... Click για ανάπτυξη... Ναι,αυτο για τα μαθηματικα αλλα και για την φυσικη μου το εχει πει και αλλο ατομο... :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 15:28 Ο moxa15 έγραψε: #102 26-04-12 15:28 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Όχι μάν μην φοβάσαι. Στην ιατρικη όλα μπλα μπλα είναι ακόμα και η φυσική Click για ανάπτυξη... +1 συμφωνω εχω φιλο που εχει περασει χημεια εχουν ΠΟΛΛΗ θεωρια και γενικα σαβουρα να μαθουν απ'εξω αλλα μεχρι εκει παραπανω πραγματα δεν χρειαζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 19:00 Ο fockos έγραψε: #103 26-04-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: +1 συμφωνω εχω φιλο που εχει περασει χημεια εχουν ΠΟΛΛΗ θεωρια και γενικα σαβουρα να μαθουν απ'εξω αλλα μεχρι εκει παραπανω πραγματα δεν χρειαζονται Click για ανάπτυξη... Man δε χρειάζεται καθόλου σκεψη παπαγαλους μας θέλουν. Μπλα μπλα μπλα πιστευω ότι αν ένας ήμμυ (που την θεωρω ίσως την πιο δύσκολη σχολη στη Ελλάδα) παρακολουθήσει για ενα εξάμηνο την ιατρικη θα χάσει πάσι θυσία :d την ιδέα για την δυσκολία της ιατρικής σχολης που εχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:55 Ο papas έγραψε: #104 27-04-12 16:55 Δεν έχει ελπίδα το άτομο από τη θεωρητική στην Ιατρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 17:13 Η tiramisuu: #105 27-04-12 17:13 Αν κάποιος από θεωρητική καταφέρει να γράψει το "απόλυτο", δηλ. 18.600 για τρίτο πεδίο, περνάει πχ Ιατρική Κρήτης ή Θράκης, αν δείτε τις περσινές βάσεις. Τώρα, αν θα τα βγάλει πέρα, είναι άλλο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 17:51 Ο Iliaso έγραψε: #106 27-04-12 17:51 Eγώ πάντως δε ξέρω άτομο που πέρασε ιατρική από μη-θετική. Ξέρω όμως άτομο από θετική που είναι νομική στη θράκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 17:58 Ο cha0s έγραψε: #107 27-04-12 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Eγώ πάντως δε ξέρω άτομο που πέρασε ιατρική από μη-θετική. Ξέρω όμως άτομο από θετική που είναι νομική στη θράκη Click για ανάπτυξη... Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση. Ειδικότερα αν ήταν και πολύτεκνος, η βάση της νομικής Θράκης πάει κάπου 14.500. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 19:27 Η kaleidoscope: #108 27-04-12 19:27 Ένα άτομο από θεωρητική θα έχει πρόβλημα μόνο στη Βιοχημεία πιστεύω. Στην Θεσσαλονίκη έχουμε 3 Βιοχημείες, οι οποίες είναι αρκετά δύσκολες και χρειάζονται και κατανόηση, όχι απλά παπαγαλία (όπως στην Ιατρική Φυσική ή την Ιατρική Βιολογία). Ίσως θα ήταν καλό πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα να κάνει ιδιαίτερα χημείας Λυκείου για να μην έχει μεγάλο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 19:30 Ο Iliaso έγραψε: #109 27-04-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση. Ειδικότερα αν ήταν και πολύτεκνος, η βάση της νομικής Θράκης πάει κάπου 14.500. Click για ανάπτυξη... Το άτομο που λέω εγώ πέρασε το 2008. Πάντως οι θεωρητικοί έχουν μεγάλη καψούρα το 3ο πεδίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 19:34 Η tiramisuu: #110 27-04-12 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Πάντως οι θεωρητικοί έχουν μεγάλη καψούρα το 3ο πεδίο Click για ανάπτυξη... Μεγάλη -και ανεξήγητη- αλήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 20:47 Η Ερινύς έγραψε: #111 27-04-12 20:47 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: κανενα πρόβλημα δε θα αντιμετωπισεις..εκει δεν κάνουν καθόλου μαθηματικα!!! Click για ανάπτυξη... Aggh, fail. Ποιος μίλησε για μαθηματικά? Αν δεν έχεις κάποιες βάσεις σε χημεία και βιολογία, ψάχνεσαι. Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: απλως θα ηθελα να μου πει καποιος,πιθανον που ειναι μεσα σε ιατρικη ηδη,τι παιζει με τα μαθηματα και αν ενας που δεν εχει επαφη με φυσικομαθηματικοχημειες μπορει να τα βγαλει περα... Click για ανάπτυξη... Μπορεί η σχολή να βασίζεται στην αποστήθιση, αλλά απαιτεί και κατανόηση για να μπορείς να γράψεις και να περάσεις το μάθημα και να σου μείνει κάτι. Εδώ εμείς που λιώσαμε σε Χημεία και Βιολογία με την κατεύθυνση και τώρα με τις Βιοχημείες και τη Φυσιολογία τρώμε ένα παλούκι. Και μην πεταχτεί κανένας έξυπνος να πει μάθε τα παπαγαλία και πάνε και γράψε και σιγά που θα σου χρειαστούν αυτά παρακάτω γιατί θα είναι epic fail. Αυτά είναι η βάση, δεν είπα να θυμάσαι τα πάντα, αλλά η γενική ιδέα καλό είναι να σου μείνει, οπότε αν δεν τα έχεις ξαναδεί και στο Λύκειο αυτά, είναι ακόμα πιο δύσκολο. Καλώς ή κακώς τώρα εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί έκανα και Χημεία και Βιολογία και Φυσική Κατεύθυνσης. Δε νομίζω ότι είναι ακατόρθωτο, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Σημαίνει ότι όλα αυτά στα οποία εμείς οι θετικοί εντρυφήσαμε σε Β και Γ λυκείου εσύ πρέπει να τα καλύψεις σε πολύ μικρότερο διάστημα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις από το Α' εξάμηνο και να μην είσαι τουρίστας. Το ερώτημα είναι, είσαι διατεθειμένος να το κάνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 22:52 Ο nPb έγραψε: #112 28-04-12 22:52 τσακοφόκε, πώς γίνεται η φυσική και η χημεία..να διαβάζονται παπαγαλία; παρεπιπτόντως έχω ξεχάσει να διαβάζω παπαγαλία πώς μπορείτε να διαβάζετε κατεβατά απέξω; δεν σας πονάει το κεφάλι; στο θέμα διατύπωσης με ακριβές επιστημονικό λεξιλόγιο και όχι δικό σας αυτοσχεδιασμό - ελεύθερη απόδοση, τι κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:05 Ο fockos έγραψε: #113 28-04-12 23:05 Αρχική Δημοσίευση από nPb: τσακοφόκε, πώς γίνεται η φυσική και η χημεία..να διαβάζονται παπαγαλία; παρεπιπτόντως έχω ξεχάσει να διαβάζω παπαγαλία πώς μπορείτε να διαβάζετε κατεβατά απέξω; δεν σας πονάει το κεφάλι; στο θέμα διατύπωσης με ακριβές επιστημονικό λεξιλόγιο και όχι δικό σας αυτοσχεδιασμό - ελεύθερη απόδοση, τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Στην ιατρικη η φυσική η χημεία και η βιολογία είναι θέμα καθαρα παπαγαλιας χωρίς ασκήσεις και χωρίς νουμερα. Θέλουν κατανόηση γιατί πέφτουν ερωτήσεις κρισεως αλλα όχι μαθηματικη σκεψη Εγω δε διαβάζω απέξω απλά τα κατανοώ δε παίρνω καλούς βαθμούς αλλα δε με νοιάζει ότι μπορώ κάνω Εγω απορώ με σας του μαθηματικούς τους φυσικούς πως μπορείτε με αυτά τα νουμερα που και με δέκα αιώνες διάβασμα μπορει ο κάθε καθηγητής να σας βάλει κουλα θέματα και να μείνετε εμείς τουλάχιστον σε διαβάσουμε γράφουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:09 Ο nPb έγραψε: #114 28-04-12 23:09 Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:13 Η kaleidoscope: #115 28-04-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 23 Μαΐου 2012 στις 14:23 Η hurricane: #116 23-05-12 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Click για ανάπτυξη... φυσική "βιολογικοποιημένη" αν με πιάνεις :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:18 Ο drosos έγραψε: #117 31-05-12 19:18 Εχει γινει ποτε να περασει θεωρητικος σε ιατρικη;; Βασικα το αριστα δεν ειανι 18600?? Οποτε και ολα 20αρια να τα χει πρεπει να πεσει και 400 μορια η σχολη (Που δεν ειναι κ αδυνατο ομως) Σημείωση συντονιστή: Τα παρακάτω μηνύματα προήλθαν από το θέμα "Πανελλήνιες 2012" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2012 Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Μαΐου 2012 στις 19:42 Ο Guest 278211: #118 31-05-12 19:42 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εχει γινει ποτε να περασει θεωρητικος σε ιατρικη;; Βασικα το αριστα δεν ειανι 18600?? Οποτε και ολα 20αρια να τα χει πρεπει να πεσει και 400 μορια η σχολη (Που δεν ειναι κ αδυνατο ομως) Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει ιατρική μόνο στην Αθήνα, όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:44 Η Χαρουλιτα: #119 31-05-12 19:44 Που καταντησαμε... Να μπει η θεωρητικη ιατρικη και οχι η θετικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:48 Ο Mr.Blonde: #120 31-05-12 19:48 Μακαρι να μπαινει φετος θεωρητικη στην ιατρικη.Αλλιως δεν με βλεπω να μπαινω εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Vickyoustgl Petraland Κλημεντίνη roud hecktors Perrie99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστω για τις απαντησεις,τα γνωριζα αυτα περι μοριων (μεγιστο απο θεωρητικη σε 3ο με βιολογια 18600) απλως θα ηθελα να μου πει καποιος,πιθανον που ειναι μεσα σε ιατρικη ηδη,τι παιζει με τα μαθηματα και αν ενας που δεν εχει επαφη με φυσικομαθηματικοχημειες μπορει να τα βγαλει περα... ΥΓ:Γνωριζω ατομο που μπηκε ιατρικη απο θεωρητικη, στην Αλεξανδρουπολη που ειχε βαση 18369.Δεν χρειαζονται ολα 20αρια...χωρανε και ορισμενα 19αρια. κανενα πρόβλημα δε θα αντιμετωπισεις..εκει δεν κάνουν καθόλου μαθηματικα!!! ομως ειναι πολυ δύσκολο να μπεις λογω της μειωσης των μοριων...εγω μονο μια φιλη μου ξερω που πέρασε ιατρικη αθηνας μάλιστα απο θεωρητικη η οποία ειχε ομως αύξηση μορίων γιατι ήταν αθλήτρια... Click για ανάπτυξη... Ναι,αυτο για τα μαθηματικα αλλα και για την φυσικη μου το εχει πει και αλλο ατομο... :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 15:28 Ο moxa15 έγραψε: #102 26-04-12 15:28 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Όχι μάν μην φοβάσαι. Στην ιατρικη όλα μπλα μπλα είναι ακόμα και η φυσική Click για ανάπτυξη... +1 συμφωνω εχω φιλο που εχει περασει χημεια εχουν ΠΟΛΛΗ θεωρια και γενικα σαβουρα να μαθουν απ'εξω αλλα μεχρι εκει παραπανω πραγματα δεν χρειαζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 19:00 Ο fockos έγραψε: #103 26-04-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: +1 συμφωνω εχω φιλο που εχει περασει χημεια εχουν ΠΟΛΛΗ θεωρια και γενικα σαβουρα να μαθουν απ'εξω αλλα μεχρι εκει παραπανω πραγματα δεν χρειαζονται Click για ανάπτυξη... Man δε χρειάζεται καθόλου σκεψη παπαγαλους μας θέλουν. Μπλα μπλα μπλα πιστευω ότι αν ένας ήμμυ (που την θεωρω ίσως την πιο δύσκολη σχολη στη Ελλάδα) παρακολουθήσει για ενα εξάμηνο την ιατρικη θα χάσει πάσι θυσία :d την ιδέα για την δυσκολία της ιατρικής σχολης που εχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:55 Ο papas έγραψε: #104 27-04-12 16:55 Δεν έχει ελπίδα το άτομο από τη θεωρητική στην Ιατρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 17:13 Η tiramisuu: #105 27-04-12 17:13 Αν κάποιος από θεωρητική καταφέρει να γράψει το "απόλυτο", δηλ. 18.600 για τρίτο πεδίο, περνάει πχ Ιατρική Κρήτης ή Θράκης, αν δείτε τις περσινές βάσεις. Τώρα, αν θα τα βγάλει πέρα, είναι άλλο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 17:51 Ο Iliaso έγραψε: #106 27-04-12 17:51 Eγώ πάντως δε ξέρω άτομο που πέρασε ιατρική από μη-θετική. Ξέρω όμως άτομο από θετική που είναι νομική στη θράκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 17:58 Ο cha0s έγραψε: #107 27-04-12 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Eγώ πάντως δε ξέρω άτομο που πέρασε ιατρική από μη-θετική. Ξέρω όμως άτομο από θετική που είναι νομική στη θράκη Click για ανάπτυξη... Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση. Ειδικότερα αν ήταν και πολύτεκνος, η βάση της νομικής Θράκης πάει κάπου 14.500. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 19:27 Η kaleidoscope: #108 27-04-12 19:27 Ένα άτομο από θεωρητική θα έχει πρόβλημα μόνο στη Βιοχημεία πιστεύω. Στην Θεσσαλονίκη έχουμε 3 Βιοχημείες, οι οποίες είναι αρκετά δύσκολες και χρειάζονται και κατανόηση, όχι απλά παπαγαλία (όπως στην Ιατρική Φυσική ή την Ιατρική Βιολογία). Ίσως θα ήταν καλό πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα να κάνει ιδιαίτερα χημείας Λυκείου για να μην έχει μεγάλο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 19:30 Ο Iliaso έγραψε: #109 27-04-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση. Ειδικότερα αν ήταν και πολύτεκνος, η βάση της νομικής Θράκης πάει κάπου 14.500. Click για ανάπτυξη... Το άτομο που λέω εγώ πέρασε το 2008. Πάντως οι θεωρητικοί έχουν μεγάλη καψούρα το 3ο πεδίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 19:34 Η tiramisuu: #110 27-04-12 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Πάντως οι θεωρητικοί έχουν μεγάλη καψούρα το 3ο πεδίο Click για ανάπτυξη... Μεγάλη -και ανεξήγητη- αλήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 20:47 Η Ερινύς έγραψε: #111 27-04-12 20:47 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: κανενα πρόβλημα δε θα αντιμετωπισεις..εκει δεν κάνουν καθόλου μαθηματικα!!! Click για ανάπτυξη... Aggh, fail. Ποιος μίλησε για μαθηματικά? Αν δεν έχεις κάποιες βάσεις σε χημεία και βιολογία, ψάχνεσαι. Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: απλως θα ηθελα να μου πει καποιος,πιθανον που ειναι μεσα σε ιατρικη ηδη,τι παιζει με τα μαθηματα και αν ενας που δεν εχει επαφη με φυσικομαθηματικοχημειες μπορει να τα βγαλει περα... Click για ανάπτυξη... Μπορεί η σχολή να βασίζεται στην αποστήθιση, αλλά απαιτεί και κατανόηση για να μπορείς να γράψεις και να περάσεις το μάθημα και να σου μείνει κάτι. Εδώ εμείς που λιώσαμε σε Χημεία και Βιολογία με την κατεύθυνση και τώρα με τις Βιοχημείες και τη Φυσιολογία τρώμε ένα παλούκι. Και μην πεταχτεί κανένας έξυπνος να πει μάθε τα παπαγαλία και πάνε και γράψε και σιγά που θα σου χρειαστούν αυτά παρακάτω γιατί θα είναι epic fail. Αυτά είναι η βάση, δεν είπα να θυμάσαι τα πάντα, αλλά η γενική ιδέα καλό είναι να σου μείνει, οπότε αν δεν τα έχεις ξαναδεί και στο Λύκειο αυτά, είναι ακόμα πιο δύσκολο. Καλώς ή κακώς τώρα εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί έκανα και Χημεία και Βιολογία και Φυσική Κατεύθυνσης. Δε νομίζω ότι είναι ακατόρθωτο, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Σημαίνει ότι όλα αυτά στα οποία εμείς οι θετικοί εντρυφήσαμε σε Β και Γ λυκείου εσύ πρέπει να τα καλύψεις σε πολύ μικρότερο διάστημα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις από το Α' εξάμηνο και να μην είσαι τουρίστας. Το ερώτημα είναι, είσαι διατεθειμένος να το κάνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 22:52 Ο nPb έγραψε: #112 28-04-12 22:52 τσακοφόκε, πώς γίνεται η φυσική και η χημεία..να διαβάζονται παπαγαλία; παρεπιπτόντως έχω ξεχάσει να διαβάζω παπαγαλία πώς μπορείτε να διαβάζετε κατεβατά απέξω; δεν σας πονάει το κεφάλι; στο θέμα διατύπωσης με ακριβές επιστημονικό λεξιλόγιο και όχι δικό σας αυτοσχεδιασμό - ελεύθερη απόδοση, τι κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:05 Ο fockos έγραψε: #113 28-04-12 23:05 Αρχική Δημοσίευση από nPb: τσακοφόκε, πώς γίνεται η φυσική και η χημεία..να διαβάζονται παπαγαλία; παρεπιπτόντως έχω ξεχάσει να διαβάζω παπαγαλία πώς μπορείτε να διαβάζετε κατεβατά απέξω; δεν σας πονάει το κεφάλι; στο θέμα διατύπωσης με ακριβές επιστημονικό λεξιλόγιο και όχι δικό σας αυτοσχεδιασμό - ελεύθερη απόδοση, τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Στην ιατρικη η φυσική η χημεία και η βιολογία είναι θέμα καθαρα παπαγαλιας χωρίς ασκήσεις και χωρίς νουμερα. Θέλουν κατανόηση γιατί πέφτουν ερωτήσεις κρισεως αλλα όχι μαθηματικη σκεψη Εγω δε διαβάζω απέξω απλά τα κατανοώ δε παίρνω καλούς βαθμούς αλλα δε με νοιάζει ότι μπορώ κάνω Εγω απορώ με σας του μαθηματικούς τους φυσικούς πως μπορείτε με αυτά τα νουμερα που και με δέκα αιώνες διάβασμα μπορει ο κάθε καθηγητής να σας βάλει κουλα θέματα και να μείνετε εμείς τουλάχιστον σε διαβάσουμε γράφουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:09 Ο nPb έγραψε: #114 28-04-12 23:09 Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:13 Η kaleidoscope: #115 28-04-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 23 Μαΐου 2012 στις 14:23 Η hurricane: #116 23-05-12 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Click για ανάπτυξη... φυσική "βιολογικοποιημένη" αν με πιάνεις :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:18 Ο drosos έγραψε: #117 31-05-12 19:18 Εχει γινει ποτε να περασει θεωρητικος σε ιατρικη;; Βασικα το αριστα δεν ειανι 18600?? Οποτε και ολα 20αρια να τα χει πρεπει να πεσει και 400 μορια η σχολη (Που δεν ειναι κ αδυνατο ομως) Σημείωση συντονιστή: Τα παρακάτω μηνύματα προήλθαν από το θέμα "Πανελλήνιες 2012" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2012 Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Μαΐου 2012 στις 19:42 Ο Guest 278211: #118 31-05-12 19:42 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εχει γινει ποτε να περασει θεωρητικος σε ιατρικη;; Βασικα το αριστα δεν ειανι 18600?? Οποτε και ολα 20αρια να τα χει πρεπει να πεσει και 400 μορια η σχολη (Που δεν ειναι κ αδυνατο ομως) Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει ιατρική μόνο στην Αθήνα, όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:44 Η Χαρουλιτα: #119 31-05-12 19:44 Που καταντησαμε... Να μπει η θεωρητικη ιατρικη και οχι η θετικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:48 Ο Mr.Blonde: #120 31-05-12 19:48 Μακαρι να μπαινει φετος θεωρητικη στην ιατρικη.Αλλιως δεν με βλεπω να μπαινω εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Vickyoustgl Petraland Κλημεντίνη roud hecktors Perrie99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Όχι μάν μην φοβάσαι. Στην ιατρικη όλα μπλα μπλα είναι ακόμα και η φυσική Click για ανάπτυξη... +1 συμφωνω εχω φιλο που εχει περασει χημεια εχουν ΠΟΛΛΗ θεωρια και γενικα σαβουρα να μαθουν απ'εξω αλλα μεχρι εκει παραπανω πραγματα δεν χρειαζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 19:00 Ο fockos έγραψε: #103 26-04-12 19:00 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: +1 συμφωνω εχω φιλο που εχει περασει χημεια εχουν ΠΟΛΛΗ θεωρια και γενικα σαβουρα να μαθουν απ'εξω αλλα μεχρι εκει παραπανω πραγματα δεν χρειαζονται Click για ανάπτυξη... Man δε χρειάζεται καθόλου σκεψη παπαγαλους μας θέλουν. Μπλα μπλα μπλα πιστευω ότι αν ένας ήμμυ (που την θεωρω ίσως την πιο δύσκολη σχολη στη Ελλάδα) παρακολουθήσει για ενα εξάμηνο την ιατρικη θα χάσει πάσι θυσία :d την ιδέα για την δυσκολία της ιατρικής σχολης που εχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:55 Ο papas έγραψε: #104 27-04-12 16:55 Δεν έχει ελπίδα το άτομο από τη θεωρητική στην Ιατρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 17:13 Η tiramisuu: #105 27-04-12 17:13 Αν κάποιος από θεωρητική καταφέρει να γράψει το "απόλυτο", δηλ. 18.600 για τρίτο πεδίο, περνάει πχ Ιατρική Κρήτης ή Θράκης, αν δείτε τις περσινές βάσεις. Τώρα, αν θα τα βγάλει πέρα, είναι άλλο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 17:51 Ο Iliaso έγραψε: #106 27-04-12 17:51 Eγώ πάντως δε ξέρω άτομο που πέρασε ιατρική από μη-θετική. Ξέρω όμως άτομο από θετική που είναι νομική στη θράκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 17:58 Ο cha0s έγραψε: #107 27-04-12 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Eγώ πάντως δε ξέρω άτομο που πέρασε ιατρική από μη-θετική. Ξέρω όμως άτομο από θετική που είναι νομική στη θράκη Click για ανάπτυξη... Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση. Ειδικότερα αν ήταν και πολύτεκνος, η βάση της νομικής Θράκης πάει κάπου 14.500. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 19:27 Η kaleidoscope: #108 27-04-12 19:27 Ένα άτομο από θεωρητική θα έχει πρόβλημα μόνο στη Βιοχημεία πιστεύω. Στην Θεσσαλονίκη έχουμε 3 Βιοχημείες, οι οποίες είναι αρκετά δύσκολες και χρειάζονται και κατανόηση, όχι απλά παπαγαλία (όπως στην Ιατρική Φυσική ή την Ιατρική Βιολογία). Ίσως θα ήταν καλό πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα να κάνει ιδιαίτερα χημείας Λυκείου για να μην έχει μεγάλο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 19:30 Ο Iliaso έγραψε: #109 27-04-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση. Ειδικότερα αν ήταν και πολύτεκνος, η βάση της νομικής Θράκης πάει κάπου 14.500. Click για ανάπτυξη... Το άτομο που λέω εγώ πέρασε το 2008. Πάντως οι θεωρητικοί έχουν μεγάλη καψούρα το 3ο πεδίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 19:34 Η tiramisuu: #110 27-04-12 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Πάντως οι θεωρητικοί έχουν μεγάλη καψούρα το 3ο πεδίο Click για ανάπτυξη... Μεγάλη -και ανεξήγητη- αλήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 20:47 Η Ερινύς έγραψε: #111 27-04-12 20:47 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: κανενα πρόβλημα δε θα αντιμετωπισεις..εκει δεν κάνουν καθόλου μαθηματικα!!! Click για ανάπτυξη... Aggh, fail. Ποιος μίλησε για μαθηματικά? Αν δεν έχεις κάποιες βάσεις σε χημεία και βιολογία, ψάχνεσαι. Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: απλως θα ηθελα να μου πει καποιος,πιθανον που ειναι μεσα σε ιατρικη ηδη,τι παιζει με τα μαθηματα και αν ενας που δεν εχει επαφη με φυσικομαθηματικοχημειες μπορει να τα βγαλει περα... Click για ανάπτυξη... Μπορεί η σχολή να βασίζεται στην αποστήθιση, αλλά απαιτεί και κατανόηση για να μπορείς να γράψεις και να περάσεις το μάθημα και να σου μείνει κάτι. Εδώ εμείς που λιώσαμε σε Χημεία και Βιολογία με την κατεύθυνση και τώρα με τις Βιοχημείες και τη Φυσιολογία τρώμε ένα παλούκι. Και μην πεταχτεί κανένας έξυπνος να πει μάθε τα παπαγαλία και πάνε και γράψε και σιγά που θα σου χρειαστούν αυτά παρακάτω γιατί θα είναι epic fail. Αυτά είναι η βάση, δεν είπα να θυμάσαι τα πάντα, αλλά η γενική ιδέα καλό είναι να σου μείνει, οπότε αν δεν τα έχεις ξαναδεί και στο Λύκειο αυτά, είναι ακόμα πιο δύσκολο. Καλώς ή κακώς τώρα εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί έκανα και Χημεία και Βιολογία και Φυσική Κατεύθυνσης. Δε νομίζω ότι είναι ακατόρθωτο, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Σημαίνει ότι όλα αυτά στα οποία εμείς οι θετικοί εντρυφήσαμε σε Β και Γ λυκείου εσύ πρέπει να τα καλύψεις σε πολύ μικρότερο διάστημα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις από το Α' εξάμηνο και να μην είσαι τουρίστας. Το ερώτημα είναι, είσαι διατεθειμένος να το κάνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 22:52 Ο nPb έγραψε: #112 28-04-12 22:52 τσακοφόκε, πώς γίνεται η φυσική και η χημεία..να διαβάζονται παπαγαλία; παρεπιπτόντως έχω ξεχάσει να διαβάζω παπαγαλία πώς μπορείτε να διαβάζετε κατεβατά απέξω; δεν σας πονάει το κεφάλι; στο θέμα διατύπωσης με ακριβές επιστημονικό λεξιλόγιο και όχι δικό σας αυτοσχεδιασμό - ελεύθερη απόδοση, τι κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:05 Ο fockos έγραψε: #113 28-04-12 23:05 Αρχική Δημοσίευση από nPb: τσακοφόκε, πώς γίνεται η φυσική και η χημεία..να διαβάζονται παπαγαλία; παρεπιπτόντως έχω ξεχάσει να διαβάζω παπαγαλία πώς μπορείτε να διαβάζετε κατεβατά απέξω; δεν σας πονάει το κεφάλι; στο θέμα διατύπωσης με ακριβές επιστημονικό λεξιλόγιο και όχι δικό σας αυτοσχεδιασμό - ελεύθερη απόδοση, τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Στην ιατρικη η φυσική η χημεία και η βιολογία είναι θέμα καθαρα παπαγαλιας χωρίς ασκήσεις και χωρίς νουμερα. Θέλουν κατανόηση γιατί πέφτουν ερωτήσεις κρισεως αλλα όχι μαθηματικη σκεψη Εγω δε διαβάζω απέξω απλά τα κατανοώ δε παίρνω καλούς βαθμούς αλλα δε με νοιάζει ότι μπορώ κάνω Εγω απορώ με σας του μαθηματικούς τους φυσικούς πως μπορείτε με αυτά τα νουμερα που και με δέκα αιώνες διάβασμα μπορει ο κάθε καθηγητής να σας βάλει κουλα θέματα και να μείνετε εμείς τουλάχιστον σε διαβάσουμε γράφουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:09 Ο nPb έγραψε: #114 28-04-12 23:09 Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:13 Η kaleidoscope: #115 28-04-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 23 Μαΐου 2012 στις 14:23 Η hurricane: #116 23-05-12 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Click για ανάπτυξη... φυσική "βιολογικοποιημένη" αν με πιάνεις :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:18 Ο drosos έγραψε: #117 31-05-12 19:18 Εχει γινει ποτε να περασει θεωρητικος σε ιατρικη;; Βασικα το αριστα δεν ειανι 18600?? Οποτε και ολα 20αρια να τα χει πρεπει να πεσει και 400 μορια η σχολη (Που δεν ειναι κ αδυνατο ομως) Σημείωση συντονιστή: Τα παρακάτω μηνύματα προήλθαν από το θέμα "Πανελλήνιες 2012" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2012 Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Μαΐου 2012 στις 19:42 Ο Guest 278211: #118 31-05-12 19:42 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εχει γινει ποτε να περασει θεωρητικος σε ιατρικη;; Βασικα το αριστα δεν ειανι 18600?? Οποτε και ολα 20αρια να τα χει πρεπει να πεσει και 400 μορια η σχολη (Που δεν ειναι κ αδυνατο ομως) Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει ιατρική μόνο στην Αθήνα, όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:44 Η Χαρουλιτα: #119 31-05-12 19:44 Που καταντησαμε... Να μπει η θεωρητικη ιατρικη και οχι η θετικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:48 Ο Mr.Blonde: #120 31-05-12 19:48 Μακαρι να μπαινει φετος θεωρητικη στην ιατρικη.Αλλιως δεν με βλεπω να μπαινω εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Vickyoustgl Petraland Κλημεντίνη roud hecktors Perrie99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alehunter: +1 συμφωνω εχω φιλο που εχει περασει χημεια εχουν ΠΟΛΛΗ θεωρια και γενικα σαβουρα να μαθουν απ'εξω αλλα μεχρι εκει παραπανω πραγματα δεν χρειαζονται Click για ανάπτυξη... Man δε χρειάζεται καθόλου σκεψη παπαγαλους μας θέλουν. Μπλα μπλα μπλα πιστευω ότι αν ένας ήμμυ (που την θεωρω ίσως την πιο δύσκολη σχολη στη Ελλάδα) παρακολουθήσει για ενα εξάμηνο την ιατρικη θα χάσει πάσι θυσία :d την ιδέα για την δυσκολία της ιατρικής σχολης που εχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 16:55 Ο papas έγραψε: #104 27-04-12 16:55 Δεν έχει ελπίδα το άτομο από τη θεωρητική στην Ιατρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 17:13 Η tiramisuu: #105 27-04-12 17:13 Αν κάποιος από θεωρητική καταφέρει να γράψει το "απόλυτο", δηλ. 18.600 για τρίτο πεδίο, περνάει πχ Ιατρική Κρήτης ή Θράκης, αν δείτε τις περσινές βάσεις. Τώρα, αν θα τα βγάλει πέρα, είναι άλλο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 17:51 Ο Iliaso έγραψε: #106 27-04-12 17:51 Eγώ πάντως δε ξέρω άτομο που πέρασε ιατρική από μη-θετική. Ξέρω όμως άτομο από θετική που είναι νομική στη θράκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 17:58 Ο cha0s έγραψε: #107 27-04-12 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Eγώ πάντως δε ξέρω άτομο που πέρασε ιατρική από μη-θετική. Ξέρω όμως άτομο από θετική που είναι νομική στη θράκη Click για ανάπτυξη... Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση. Ειδικότερα αν ήταν και πολύτεκνος, η βάση της νομικής Θράκης πάει κάπου 14.500. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 19:27 Η kaleidoscope: #108 27-04-12 19:27 Ένα άτομο από θεωρητική θα έχει πρόβλημα μόνο στη Βιοχημεία πιστεύω. Στην Θεσσαλονίκη έχουμε 3 Βιοχημείες, οι οποίες είναι αρκετά δύσκολες και χρειάζονται και κατανόηση, όχι απλά παπαγαλία (όπως στην Ιατρική Φυσική ή την Ιατρική Βιολογία). Ίσως θα ήταν καλό πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα να κάνει ιδιαίτερα χημείας Λυκείου για να μην έχει μεγάλο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 19:30 Ο Iliaso έγραψε: #109 27-04-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση. Ειδικότερα αν ήταν και πολύτεκνος, η βάση της νομικής Θράκης πάει κάπου 14.500. Click για ανάπτυξη... Το άτομο που λέω εγώ πέρασε το 2008. Πάντως οι θεωρητικοί έχουν μεγάλη καψούρα το 3ο πεδίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 19:34 Η tiramisuu: #110 27-04-12 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Πάντως οι θεωρητικοί έχουν μεγάλη καψούρα το 3ο πεδίο Click για ανάπτυξη... Μεγάλη -και ανεξήγητη- αλήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 20:47 Η Ερινύς έγραψε: #111 27-04-12 20:47 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: κανενα πρόβλημα δε θα αντιμετωπισεις..εκει δεν κάνουν καθόλου μαθηματικα!!! Click για ανάπτυξη... Aggh, fail. Ποιος μίλησε για μαθηματικά? Αν δεν έχεις κάποιες βάσεις σε χημεία και βιολογία, ψάχνεσαι. Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: απλως θα ηθελα να μου πει καποιος,πιθανον που ειναι μεσα σε ιατρικη ηδη,τι παιζει με τα μαθηματα και αν ενας που δεν εχει επαφη με φυσικομαθηματικοχημειες μπορει να τα βγαλει περα... Click για ανάπτυξη... Μπορεί η σχολή να βασίζεται στην αποστήθιση, αλλά απαιτεί και κατανόηση για να μπορείς να γράψεις και να περάσεις το μάθημα και να σου μείνει κάτι. Εδώ εμείς που λιώσαμε σε Χημεία και Βιολογία με την κατεύθυνση και τώρα με τις Βιοχημείες και τη Φυσιολογία τρώμε ένα παλούκι. Και μην πεταχτεί κανένας έξυπνος να πει μάθε τα παπαγαλία και πάνε και γράψε και σιγά που θα σου χρειαστούν αυτά παρακάτω γιατί θα είναι epic fail. Αυτά είναι η βάση, δεν είπα να θυμάσαι τα πάντα, αλλά η γενική ιδέα καλό είναι να σου μείνει, οπότε αν δεν τα έχεις ξαναδεί και στο Λύκειο αυτά, είναι ακόμα πιο δύσκολο. Καλώς ή κακώς τώρα εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί έκανα και Χημεία και Βιολογία και Φυσική Κατεύθυνσης. Δε νομίζω ότι είναι ακατόρθωτο, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Σημαίνει ότι όλα αυτά στα οποία εμείς οι θετικοί εντρυφήσαμε σε Β και Γ λυκείου εσύ πρέπει να τα καλύψεις σε πολύ μικρότερο διάστημα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις από το Α' εξάμηνο και να μην είσαι τουρίστας. Το ερώτημα είναι, είσαι διατεθειμένος να το κάνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 22:52 Ο nPb έγραψε: #112 28-04-12 22:52 τσακοφόκε, πώς γίνεται η φυσική και η χημεία..να διαβάζονται παπαγαλία; παρεπιπτόντως έχω ξεχάσει να διαβάζω παπαγαλία πώς μπορείτε να διαβάζετε κατεβατά απέξω; δεν σας πονάει το κεφάλι; στο θέμα διατύπωσης με ακριβές επιστημονικό λεξιλόγιο και όχι δικό σας αυτοσχεδιασμό - ελεύθερη απόδοση, τι κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:05 Ο fockos έγραψε: #113 28-04-12 23:05 Αρχική Δημοσίευση από nPb: τσακοφόκε, πώς γίνεται η φυσική και η χημεία..να διαβάζονται παπαγαλία; παρεπιπτόντως έχω ξεχάσει να διαβάζω παπαγαλία πώς μπορείτε να διαβάζετε κατεβατά απέξω; δεν σας πονάει το κεφάλι; στο θέμα διατύπωσης με ακριβές επιστημονικό λεξιλόγιο και όχι δικό σας αυτοσχεδιασμό - ελεύθερη απόδοση, τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Στην ιατρικη η φυσική η χημεία και η βιολογία είναι θέμα καθαρα παπαγαλιας χωρίς ασκήσεις και χωρίς νουμερα. Θέλουν κατανόηση γιατί πέφτουν ερωτήσεις κρισεως αλλα όχι μαθηματικη σκεψη Εγω δε διαβάζω απέξω απλά τα κατανοώ δε παίρνω καλούς βαθμούς αλλα δε με νοιάζει ότι μπορώ κάνω Εγω απορώ με σας του μαθηματικούς τους φυσικούς πως μπορείτε με αυτά τα νουμερα που και με δέκα αιώνες διάβασμα μπορει ο κάθε καθηγητής να σας βάλει κουλα θέματα και να μείνετε εμείς τουλάχιστον σε διαβάσουμε γράφουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:09 Ο nPb έγραψε: #114 28-04-12 23:09 Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:13 Η kaleidoscope: #115 28-04-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 23 Μαΐου 2012 στις 14:23 Η hurricane: #116 23-05-12 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Click για ανάπτυξη... φυσική "βιολογικοποιημένη" αν με πιάνεις :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:18 Ο drosos έγραψε: #117 31-05-12 19:18 Εχει γινει ποτε να περασει θεωρητικος σε ιατρικη;; Βασικα το αριστα δεν ειανι 18600?? Οποτε και ολα 20αρια να τα χει πρεπει να πεσει και 400 μορια η σχολη (Που δεν ειναι κ αδυνατο ομως) Σημείωση συντονιστή: Τα παρακάτω μηνύματα προήλθαν από το θέμα "Πανελλήνιες 2012" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2012 Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Μαΐου 2012 στις 19:42 Ο Guest 278211: #118 31-05-12 19:42 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εχει γινει ποτε να περασει θεωρητικος σε ιατρικη;; Βασικα το αριστα δεν ειανι 18600?? Οποτε και ολα 20αρια να τα χει πρεπει να πεσει και 400 μορια η σχολη (Που δεν ειναι κ αδυνατο ομως) Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει ιατρική μόνο στην Αθήνα, όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:44 Η Χαρουλιτα: #119 31-05-12 19:44 Που καταντησαμε... Να μπει η θεωρητικη ιατρικη και οχι η θετικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:48 Ο Mr.Blonde: #120 31-05-12 19:48 Μακαρι να μπαινει φετος θεωρητικη στην ιατρικη.Αλλιως δεν με βλεπω να μπαινω εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Vickyoustgl Petraland Κλημεντίνη roud hecktors Perrie99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν έχει ελπίδα το άτομο από τη θεωρητική στην Ιατρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 17:13 Η tiramisuu: #105 27-04-12 17:13 Αν κάποιος από θεωρητική καταφέρει να γράψει το "απόλυτο", δηλ. 18.600 για τρίτο πεδίο, περνάει πχ Ιατρική Κρήτης ή Θράκης, αν δείτε τις περσινές βάσεις. Τώρα, αν θα τα βγάλει πέρα, είναι άλλο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 17:51 Ο Iliaso έγραψε: #106 27-04-12 17:51 Eγώ πάντως δε ξέρω άτομο που πέρασε ιατρική από μη-θετική. Ξέρω όμως άτομο από θετική που είναι νομική στη θράκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 17:58 Ο cha0s έγραψε: #107 27-04-12 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Eγώ πάντως δε ξέρω άτομο που πέρασε ιατρική από μη-θετική. Ξέρω όμως άτομο από θετική που είναι νομική στη θράκη Click για ανάπτυξη... Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση. Ειδικότερα αν ήταν και πολύτεκνος, η βάση της νομικής Θράκης πάει κάπου 14.500. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 19:27 Η kaleidoscope: #108 27-04-12 19:27 Ένα άτομο από θεωρητική θα έχει πρόβλημα μόνο στη Βιοχημεία πιστεύω. Στην Θεσσαλονίκη έχουμε 3 Βιοχημείες, οι οποίες είναι αρκετά δύσκολες και χρειάζονται και κατανόηση, όχι απλά παπαγαλία (όπως στην Ιατρική Φυσική ή την Ιατρική Βιολογία). Ίσως θα ήταν καλό πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα να κάνει ιδιαίτερα χημείας Λυκείου για να μην έχει μεγάλο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 19:30 Ο Iliaso έγραψε: #109 27-04-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση. Ειδικότερα αν ήταν και πολύτεκνος, η βάση της νομικής Θράκης πάει κάπου 14.500. Click για ανάπτυξη... Το άτομο που λέω εγώ πέρασε το 2008. Πάντως οι θεωρητικοί έχουν μεγάλη καψούρα το 3ο πεδίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 19:34 Η tiramisuu: #110 27-04-12 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Πάντως οι θεωρητικοί έχουν μεγάλη καψούρα το 3ο πεδίο Click για ανάπτυξη... Μεγάλη -και ανεξήγητη- αλήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 20:47 Η Ερινύς έγραψε: #111 27-04-12 20:47 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: κανενα πρόβλημα δε θα αντιμετωπισεις..εκει δεν κάνουν καθόλου μαθηματικα!!! Click για ανάπτυξη... Aggh, fail. Ποιος μίλησε για μαθηματικά? Αν δεν έχεις κάποιες βάσεις σε χημεία και βιολογία, ψάχνεσαι. Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: απλως θα ηθελα να μου πει καποιος,πιθανον που ειναι μεσα σε ιατρικη ηδη,τι παιζει με τα μαθηματα και αν ενας που δεν εχει επαφη με φυσικομαθηματικοχημειες μπορει να τα βγαλει περα... Click για ανάπτυξη... Μπορεί η σχολή να βασίζεται στην αποστήθιση, αλλά απαιτεί και κατανόηση για να μπορείς να γράψεις και να περάσεις το μάθημα και να σου μείνει κάτι. Εδώ εμείς που λιώσαμε σε Χημεία και Βιολογία με την κατεύθυνση και τώρα με τις Βιοχημείες και τη Φυσιολογία τρώμε ένα παλούκι. Και μην πεταχτεί κανένας έξυπνος να πει μάθε τα παπαγαλία και πάνε και γράψε και σιγά που θα σου χρειαστούν αυτά παρακάτω γιατί θα είναι epic fail. Αυτά είναι η βάση, δεν είπα να θυμάσαι τα πάντα, αλλά η γενική ιδέα καλό είναι να σου μείνει, οπότε αν δεν τα έχεις ξαναδεί και στο Λύκειο αυτά, είναι ακόμα πιο δύσκολο. Καλώς ή κακώς τώρα εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί έκανα και Χημεία και Βιολογία και Φυσική Κατεύθυνσης. Δε νομίζω ότι είναι ακατόρθωτο, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Σημαίνει ότι όλα αυτά στα οποία εμείς οι θετικοί εντρυφήσαμε σε Β και Γ λυκείου εσύ πρέπει να τα καλύψεις σε πολύ μικρότερο διάστημα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις από το Α' εξάμηνο και να μην είσαι τουρίστας. Το ερώτημα είναι, είσαι διατεθειμένος να το κάνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 22:52 Ο nPb έγραψε: #112 28-04-12 22:52 τσακοφόκε, πώς γίνεται η φυσική και η χημεία..να διαβάζονται παπαγαλία; παρεπιπτόντως έχω ξεχάσει να διαβάζω παπαγαλία πώς μπορείτε να διαβάζετε κατεβατά απέξω; δεν σας πονάει το κεφάλι; στο θέμα διατύπωσης με ακριβές επιστημονικό λεξιλόγιο και όχι δικό σας αυτοσχεδιασμό - ελεύθερη απόδοση, τι κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:05 Ο fockos έγραψε: #113 28-04-12 23:05 Αρχική Δημοσίευση από nPb: τσακοφόκε, πώς γίνεται η φυσική και η χημεία..να διαβάζονται παπαγαλία; παρεπιπτόντως έχω ξεχάσει να διαβάζω παπαγαλία πώς μπορείτε να διαβάζετε κατεβατά απέξω; δεν σας πονάει το κεφάλι; στο θέμα διατύπωσης με ακριβές επιστημονικό λεξιλόγιο και όχι δικό σας αυτοσχεδιασμό - ελεύθερη απόδοση, τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Στην ιατρικη η φυσική η χημεία και η βιολογία είναι θέμα καθαρα παπαγαλιας χωρίς ασκήσεις και χωρίς νουμερα. Θέλουν κατανόηση γιατί πέφτουν ερωτήσεις κρισεως αλλα όχι μαθηματικη σκεψη Εγω δε διαβάζω απέξω απλά τα κατανοώ δε παίρνω καλούς βαθμούς αλλα δε με νοιάζει ότι μπορώ κάνω Εγω απορώ με σας του μαθηματικούς τους φυσικούς πως μπορείτε με αυτά τα νουμερα που και με δέκα αιώνες διάβασμα μπορει ο κάθε καθηγητής να σας βάλει κουλα θέματα και να μείνετε εμείς τουλάχιστον σε διαβάσουμε γράφουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:09 Ο nPb έγραψε: #114 28-04-12 23:09 Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:13 Η kaleidoscope: #115 28-04-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 23 Μαΐου 2012 στις 14:23 Η hurricane: #116 23-05-12 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Click για ανάπτυξη... φυσική "βιολογικοποιημένη" αν με πιάνεις :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:18 Ο drosos έγραψε: #117 31-05-12 19:18 Εχει γινει ποτε να περασει θεωρητικος σε ιατρικη;; Βασικα το αριστα δεν ειανι 18600?? Οποτε και ολα 20αρια να τα χει πρεπει να πεσει και 400 μορια η σχολη (Που δεν ειναι κ αδυνατο ομως) Σημείωση συντονιστή: Τα παρακάτω μηνύματα προήλθαν από το θέμα "Πανελλήνιες 2012" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2012 Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Μαΐου 2012 στις 19:42 Ο Guest 278211: #118 31-05-12 19:42 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εχει γινει ποτε να περασει θεωρητικος σε ιατρικη;; Βασικα το αριστα δεν ειανι 18600?? Οποτε και ολα 20αρια να τα χει πρεπει να πεσει και 400 μορια η σχολη (Που δεν ειναι κ αδυνατο ομως) Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει ιατρική μόνο στην Αθήνα, όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:44 Η Χαρουλιτα: #119 31-05-12 19:44 Που καταντησαμε... Να μπει η θεωρητικη ιατρικη και οχι η θετικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:48 Ο Mr.Blonde: #120 31-05-12 19:48 Μακαρι να μπαινει φετος θεωρητικη στην ιατρικη.Αλλιως δεν με βλεπω να μπαινω εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Vickyoustgl Petraland Κλημεντίνη roud hecktors Perrie99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν κάποιος από θεωρητική καταφέρει να γράψει το "απόλυτο", δηλ. 18.600 για τρίτο πεδίο, περνάει πχ Ιατρική Κρήτης ή Θράκης, αν δείτε τις περσινές βάσεις. Τώρα, αν θα τα βγάλει πέρα, είναι άλλο θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 17:51 Ο Iliaso έγραψε: #106 27-04-12 17:51 Eγώ πάντως δε ξέρω άτομο που πέρασε ιατρική από μη-θετική. Ξέρω όμως άτομο από θετική που είναι νομική στη θράκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 17:58 Ο cha0s έγραψε: #107 27-04-12 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Eγώ πάντως δε ξέρω άτομο που πέρασε ιατρική από μη-θετική. Ξέρω όμως άτομο από θετική που είναι νομική στη θράκη Click για ανάπτυξη... Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση. Ειδικότερα αν ήταν και πολύτεκνος, η βάση της νομικής Θράκης πάει κάπου 14.500. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 19:27 Η kaleidoscope: #108 27-04-12 19:27 Ένα άτομο από θεωρητική θα έχει πρόβλημα μόνο στη Βιοχημεία πιστεύω. Στην Θεσσαλονίκη έχουμε 3 Βιοχημείες, οι οποίες είναι αρκετά δύσκολες και χρειάζονται και κατανόηση, όχι απλά παπαγαλία (όπως στην Ιατρική Φυσική ή την Ιατρική Βιολογία). Ίσως θα ήταν καλό πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα να κάνει ιδιαίτερα χημείας Λυκείου για να μην έχει μεγάλο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 19:30 Ο Iliaso έγραψε: #109 27-04-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση. Ειδικότερα αν ήταν και πολύτεκνος, η βάση της νομικής Θράκης πάει κάπου 14.500. Click για ανάπτυξη... Το άτομο που λέω εγώ πέρασε το 2008. Πάντως οι θεωρητικοί έχουν μεγάλη καψούρα το 3ο πεδίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 19:34 Η tiramisuu: #110 27-04-12 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Πάντως οι θεωρητικοί έχουν μεγάλη καψούρα το 3ο πεδίο Click για ανάπτυξη... Μεγάλη -και ανεξήγητη- αλήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 20:47 Η Ερινύς έγραψε: #111 27-04-12 20:47 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: κανενα πρόβλημα δε θα αντιμετωπισεις..εκει δεν κάνουν καθόλου μαθηματικα!!! Click για ανάπτυξη... Aggh, fail. Ποιος μίλησε για μαθηματικά? Αν δεν έχεις κάποιες βάσεις σε χημεία και βιολογία, ψάχνεσαι. Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: απλως θα ηθελα να μου πει καποιος,πιθανον που ειναι μεσα σε ιατρικη ηδη,τι παιζει με τα μαθηματα και αν ενας που δεν εχει επαφη με φυσικομαθηματικοχημειες μπορει να τα βγαλει περα... Click για ανάπτυξη... Μπορεί η σχολή να βασίζεται στην αποστήθιση, αλλά απαιτεί και κατανόηση για να μπορείς να γράψεις και να περάσεις το μάθημα και να σου μείνει κάτι. Εδώ εμείς που λιώσαμε σε Χημεία και Βιολογία με την κατεύθυνση και τώρα με τις Βιοχημείες και τη Φυσιολογία τρώμε ένα παλούκι. Και μην πεταχτεί κανένας έξυπνος να πει μάθε τα παπαγαλία και πάνε και γράψε και σιγά που θα σου χρειαστούν αυτά παρακάτω γιατί θα είναι epic fail. Αυτά είναι η βάση, δεν είπα να θυμάσαι τα πάντα, αλλά η γενική ιδέα καλό είναι να σου μείνει, οπότε αν δεν τα έχεις ξαναδεί και στο Λύκειο αυτά, είναι ακόμα πιο δύσκολο. Καλώς ή κακώς τώρα εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί έκανα και Χημεία και Βιολογία και Φυσική Κατεύθυνσης. Δε νομίζω ότι είναι ακατόρθωτο, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Σημαίνει ότι όλα αυτά στα οποία εμείς οι θετικοί εντρυφήσαμε σε Β και Γ λυκείου εσύ πρέπει να τα καλύψεις σε πολύ μικρότερο διάστημα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις από το Α' εξάμηνο και να μην είσαι τουρίστας. Το ερώτημα είναι, είσαι διατεθειμένος να το κάνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 22:52 Ο nPb έγραψε: #112 28-04-12 22:52 τσακοφόκε, πώς γίνεται η φυσική και η χημεία..να διαβάζονται παπαγαλία; παρεπιπτόντως έχω ξεχάσει να διαβάζω παπαγαλία πώς μπορείτε να διαβάζετε κατεβατά απέξω; δεν σας πονάει το κεφάλι; στο θέμα διατύπωσης με ακριβές επιστημονικό λεξιλόγιο και όχι δικό σας αυτοσχεδιασμό - ελεύθερη απόδοση, τι κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:05 Ο fockos έγραψε: #113 28-04-12 23:05 Αρχική Δημοσίευση από nPb: τσακοφόκε, πώς γίνεται η φυσική και η χημεία..να διαβάζονται παπαγαλία; παρεπιπτόντως έχω ξεχάσει να διαβάζω παπαγαλία πώς μπορείτε να διαβάζετε κατεβατά απέξω; δεν σας πονάει το κεφάλι; στο θέμα διατύπωσης με ακριβές επιστημονικό λεξιλόγιο και όχι δικό σας αυτοσχεδιασμό - ελεύθερη απόδοση, τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Στην ιατρικη η φυσική η χημεία και η βιολογία είναι θέμα καθαρα παπαγαλιας χωρίς ασκήσεις και χωρίς νουμερα. Θέλουν κατανόηση γιατί πέφτουν ερωτήσεις κρισεως αλλα όχι μαθηματικη σκεψη Εγω δε διαβάζω απέξω απλά τα κατανοώ δε παίρνω καλούς βαθμούς αλλα δε με νοιάζει ότι μπορώ κάνω Εγω απορώ με σας του μαθηματικούς τους φυσικούς πως μπορείτε με αυτά τα νουμερα που και με δέκα αιώνες διάβασμα μπορει ο κάθε καθηγητής να σας βάλει κουλα θέματα και να μείνετε εμείς τουλάχιστον σε διαβάσουμε γράφουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:09 Ο nPb έγραψε: #114 28-04-12 23:09 Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:13 Η kaleidoscope: #115 28-04-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 23 Μαΐου 2012 στις 14:23 Η hurricane: #116 23-05-12 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Click για ανάπτυξη... φυσική "βιολογικοποιημένη" αν με πιάνεις :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:18 Ο drosos έγραψε: #117 31-05-12 19:18 Εχει γινει ποτε να περασει θεωρητικος σε ιατρικη;; Βασικα το αριστα δεν ειανι 18600?? Οποτε και ολα 20αρια να τα χει πρεπει να πεσει και 400 μορια η σχολη (Που δεν ειναι κ αδυνατο ομως) Σημείωση συντονιστή: Τα παρακάτω μηνύματα προήλθαν από το θέμα "Πανελλήνιες 2012" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2012 Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Μαΐου 2012 στις 19:42 Ο Guest 278211: #118 31-05-12 19:42 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εχει γινει ποτε να περασει θεωρητικος σε ιατρικη;; Βασικα το αριστα δεν ειανι 18600?? Οποτε και ολα 20αρια να τα χει πρεπει να πεσει και 400 μορια η σχολη (Που δεν ειναι κ αδυνατο ομως) Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει ιατρική μόνο στην Αθήνα, όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:44 Η Χαρουλιτα: #119 31-05-12 19:44 Που καταντησαμε... Να μπει η θεωρητικη ιατρικη και οχι η θετικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:48 Ο Mr.Blonde: #120 31-05-12 19:48 Μακαρι να μπαινει φετος θεωρητικη στην ιατρικη.Αλλιως δεν με βλεπω να μπαινω εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Vickyoustgl Petraland Κλημεντίνη roud hecktors Perrie99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eγώ πάντως δε ξέρω άτομο που πέρασε ιατρική από μη-θετική. Ξέρω όμως άτομο από θετική που είναι νομική στη θράκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 17:58 Ο cha0s έγραψε: #107 27-04-12 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Eγώ πάντως δε ξέρω άτομο που πέρασε ιατρική από μη-θετική. Ξέρω όμως άτομο από θετική που είναι νομική στη θράκη Click για ανάπτυξη... Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση. Ειδικότερα αν ήταν και πολύτεκνος, η βάση της νομικής Θράκης πάει κάπου 14.500. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 19:27 Η kaleidoscope: #108 27-04-12 19:27 Ένα άτομο από θεωρητική θα έχει πρόβλημα μόνο στη Βιοχημεία πιστεύω. Στην Θεσσαλονίκη έχουμε 3 Βιοχημείες, οι οποίες είναι αρκετά δύσκολες και χρειάζονται και κατανόηση, όχι απλά παπαγαλία (όπως στην Ιατρική Φυσική ή την Ιατρική Βιολογία). Ίσως θα ήταν καλό πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα να κάνει ιδιαίτερα χημείας Λυκείου για να μην έχει μεγάλο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 19:30 Ο Iliaso έγραψε: #109 27-04-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση. Ειδικότερα αν ήταν και πολύτεκνος, η βάση της νομικής Θράκης πάει κάπου 14.500. Click για ανάπτυξη... Το άτομο που λέω εγώ πέρασε το 2008. Πάντως οι θεωρητικοί έχουν μεγάλη καψούρα το 3ο πεδίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 19:34 Η tiramisuu: #110 27-04-12 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Πάντως οι θεωρητικοί έχουν μεγάλη καψούρα το 3ο πεδίο Click για ανάπτυξη... Μεγάλη -και ανεξήγητη- αλήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 20:47 Η Ερινύς έγραψε: #111 27-04-12 20:47 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: κανενα πρόβλημα δε θα αντιμετωπισεις..εκει δεν κάνουν καθόλου μαθηματικα!!! Click για ανάπτυξη... Aggh, fail. Ποιος μίλησε για μαθηματικά? Αν δεν έχεις κάποιες βάσεις σε χημεία και βιολογία, ψάχνεσαι. Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: απλως θα ηθελα να μου πει καποιος,πιθανον που ειναι μεσα σε ιατρικη ηδη,τι παιζει με τα μαθηματα και αν ενας που δεν εχει επαφη με φυσικομαθηματικοχημειες μπορει να τα βγαλει περα... Click για ανάπτυξη... Μπορεί η σχολή να βασίζεται στην αποστήθιση, αλλά απαιτεί και κατανόηση για να μπορείς να γράψεις και να περάσεις το μάθημα και να σου μείνει κάτι. Εδώ εμείς που λιώσαμε σε Χημεία και Βιολογία με την κατεύθυνση και τώρα με τις Βιοχημείες και τη Φυσιολογία τρώμε ένα παλούκι. Και μην πεταχτεί κανένας έξυπνος να πει μάθε τα παπαγαλία και πάνε και γράψε και σιγά που θα σου χρειαστούν αυτά παρακάτω γιατί θα είναι epic fail. Αυτά είναι η βάση, δεν είπα να θυμάσαι τα πάντα, αλλά η γενική ιδέα καλό είναι να σου μείνει, οπότε αν δεν τα έχεις ξαναδεί και στο Λύκειο αυτά, είναι ακόμα πιο δύσκολο. Καλώς ή κακώς τώρα εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί έκανα και Χημεία και Βιολογία και Φυσική Κατεύθυνσης. Δε νομίζω ότι είναι ακατόρθωτο, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Σημαίνει ότι όλα αυτά στα οποία εμείς οι θετικοί εντρυφήσαμε σε Β και Γ λυκείου εσύ πρέπει να τα καλύψεις σε πολύ μικρότερο διάστημα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις από το Α' εξάμηνο και να μην είσαι τουρίστας. Το ερώτημα είναι, είσαι διατεθειμένος να το κάνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 22:52 Ο nPb έγραψε: #112 28-04-12 22:52 τσακοφόκε, πώς γίνεται η φυσική και η χημεία..να διαβάζονται παπαγαλία; παρεπιπτόντως έχω ξεχάσει να διαβάζω παπαγαλία πώς μπορείτε να διαβάζετε κατεβατά απέξω; δεν σας πονάει το κεφάλι; στο θέμα διατύπωσης με ακριβές επιστημονικό λεξιλόγιο και όχι δικό σας αυτοσχεδιασμό - ελεύθερη απόδοση, τι κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:05 Ο fockos έγραψε: #113 28-04-12 23:05 Αρχική Δημοσίευση από nPb: τσακοφόκε, πώς γίνεται η φυσική και η χημεία..να διαβάζονται παπαγαλία; παρεπιπτόντως έχω ξεχάσει να διαβάζω παπαγαλία πώς μπορείτε να διαβάζετε κατεβατά απέξω; δεν σας πονάει το κεφάλι; στο θέμα διατύπωσης με ακριβές επιστημονικό λεξιλόγιο και όχι δικό σας αυτοσχεδιασμό - ελεύθερη απόδοση, τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Στην ιατρικη η φυσική η χημεία και η βιολογία είναι θέμα καθαρα παπαγαλιας χωρίς ασκήσεις και χωρίς νουμερα. Θέλουν κατανόηση γιατί πέφτουν ερωτήσεις κρισεως αλλα όχι μαθηματικη σκεψη Εγω δε διαβάζω απέξω απλά τα κατανοώ δε παίρνω καλούς βαθμούς αλλα δε με νοιάζει ότι μπορώ κάνω Εγω απορώ με σας του μαθηματικούς τους φυσικούς πως μπορείτε με αυτά τα νουμερα που και με δέκα αιώνες διάβασμα μπορει ο κάθε καθηγητής να σας βάλει κουλα θέματα και να μείνετε εμείς τουλάχιστον σε διαβάσουμε γράφουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:09 Ο nPb έγραψε: #114 28-04-12 23:09 Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:13 Η kaleidoscope: #115 28-04-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 23 Μαΐου 2012 στις 14:23 Η hurricane: #116 23-05-12 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Click για ανάπτυξη... φυσική "βιολογικοποιημένη" αν με πιάνεις :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:18 Ο drosos έγραψε: #117 31-05-12 19:18 Εχει γινει ποτε να περασει θεωρητικος σε ιατρικη;; Βασικα το αριστα δεν ειανι 18600?? Οποτε και ολα 20αρια να τα χει πρεπει να πεσει και 400 μορια η σχολη (Που δεν ειναι κ αδυνατο ομως) Σημείωση συντονιστή: Τα παρακάτω μηνύματα προήλθαν από το θέμα "Πανελλήνιες 2012" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2012 Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Μαΐου 2012 στις 19:42 Ο Guest 278211: #118 31-05-12 19:42 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εχει γινει ποτε να περασει θεωρητικος σε ιατρικη;; Βασικα το αριστα δεν ειανι 18600?? Οποτε και ολα 20αρια να τα χει πρεπει να πεσει και 400 μορια η σχολη (Που δεν ειναι κ αδυνατο ομως) Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει ιατρική μόνο στην Αθήνα, όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:44 Η Χαρουλιτα: #119 31-05-12 19:44 Που καταντησαμε... Να μπει η θεωρητικη ιατρικη και οχι η θετικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:48 Ο Mr.Blonde: #120 31-05-12 19:48 Μακαρι να μπαινει φετος θεωρητικη στην ιατρικη.Αλλιως δεν με βλεπω να μπαινω εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Vickyoustgl Petraland Κλημεντίνη roud hecktors Perrie99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Econ: Eγώ πάντως δε ξέρω άτομο που πέρασε ιατρική από μη-θετική. Ξέρω όμως άτομο από θετική που είναι νομική στη θράκη Click για ανάπτυξη... Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση. Ειδικότερα αν ήταν και πολύτεκνος, η βάση της νομικής Θράκης πάει κάπου 14.500. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 19:27 Η kaleidoscope: #108 27-04-12 19:27 Ένα άτομο από θεωρητική θα έχει πρόβλημα μόνο στη Βιοχημεία πιστεύω. Στην Θεσσαλονίκη έχουμε 3 Βιοχημείες, οι οποίες είναι αρκετά δύσκολες και χρειάζονται και κατανόηση, όχι απλά παπαγαλία (όπως στην Ιατρική Φυσική ή την Ιατρική Βιολογία). Ίσως θα ήταν καλό πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα να κάνει ιδιαίτερα χημείας Λυκείου για να μην έχει μεγάλο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 19:30 Ο Iliaso έγραψε: #109 27-04-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση. Ειδικότερα αν ήταν και πολύτεκνος, η βάση της νομικής Θράκης πάει κάπου 14.500. Click για ανάπτυξη... Το άτομο που λέω εγώ πέρασε το 2008. Πάντως οι θεωρητικοί έχουν μεγάλη καψούρα το 3ο πεδίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 19:34 Η tiramisuu: #110 27-04-12 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Πάντως οι θεωρητικοί έχουν μεγάλη καψούρα το 3ο πεδίο Click για ανάπτυξη... Μεγάλη -και ανεξήγητη- αλήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 20:47 Η Ερινύς έγραψε: #111 27-04-12 20:47 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: κανενα πρόβλημα δε θα αντιμετωπισεις..εκει δεν κάνουν καθόλου μαθηματικα!!! Click για ανάπτυξη... Aggh, fail. Ποιος μίλησε για μαθηματικά? Αν δεν έχεις κάποιες βάσεις σε χημεία και βιολογία, ψάχνεσαι. Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: απλως θα ηθελα να μου πει καποιος,πιθανον που ειναι μεσα σε ιατρικη ηδη,τι παιζει με τα μαθηματα και αν ενας που δεν εχει επαφη με φυσικομαθηματικοχημειες μπορει να τα βγαλει περα... Click για ανάπτυξη... Μπορεί η σχολή να βασίζεται στην αποστήθιση, αλλά απαιτεί και κατανόηση για να μπορείς να γράψεις και να περάσεις το μάθημα και να σου μείνει κάτι. Εδώ εμείς που λιώσαμε σε Χημεία και Βιολογία με την κατεύθυνση και τώρα με τις Βιοχημείες και τη Φυσιολογία τρώμε ένα παλούκι. Και μην πεταχτεί κανένας έξυπνος να πει μάθε τα παπαγαλία και πάνε και γράψε και σιγά που θα σου χρειαστούν αυτά παρακάτω γιατί θα είναι epic fail. Αυτά είναι η βάση, δεν είπα να θυμάσαι τα πάντα, αλλά η γενική ιδέα καλό είναι να σου μείνει, οπότε αν δεν τα έχεις ξαναδεί και στο Λύκειο αυτά, είναι ακόμα πιο δύσκολο. Καλώς ή κακώς τώρα εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί έκανα και Χημεία και Βιολογία και Φυσική Κατεύθυνσης. Δε νομίζω ότι είναι ακατόρθωτο, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Σημαίνει ότι όλα αυτά στα οποία εμείς οι θετικοί εντρυφήσαμε σε Β και Γ λυκείου εσύ πρέπει να τα καλύψεις σε πολύ μικρότερο διάστημα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις από το Α' εξάμηνο και να μην είσαι τουρίστας. Το ερώτημα είναι, είσαι διατεθειμένος να το κάνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 22:52 Ο nPb έγραψε: #112 28-04-12 22:52 τσακοφόκε, πώς γίνεται η φυσική και η χημεία..να διαβάζονται παπαγαλία; παρεπιπτόντως έχω ξεχάσει να διαβάζω παπαγαλία πώς μπορείτε να διαβάζετε κατεβατά απέξω; δεν σας πονάει το κεφάλι; στο θέμα διατύπωσης με ακριβές επιστημονικό λεξιλόγιο και όχι δικό σας αυτοσχεδιασμό - ελεύθερη απόδοση, τι κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:05 Ο fockos έγραψε: #113 28-04-12 23:05 Αρχική Δημοσίευση από nPb: τσακοφόκε, πώς γίνεται η φυσική και η χημεία..να διαβάζονται παπαγαλία; παρεπιπτόντως έχω ξεχάσει να διαβάζω παπαγαλία πώς μπορείτε να διαβάζετε κατεβατά απέξω; δεν σας πονάει το κεφάλι; στο θέμα διατύπωσης με ακριβές επιστημονικό λεξιλόγιο και όχι δικό σας αυτοσχεδιασμό - ελεύθερη απόδοση, τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Στην ιατρικη η φυσική η χημεία και η βιολογία είναι θέμα καθαρα παπαγαλιας χωρίς ασκήσεις και χωρίς νουμερα. Θέλουν κατανόηση γιατί πέφτουν ερωτήσεις κρισεως αλλα όχι μαθηματικη σκεψη Εγω δε διαβάζω απέξω απλά τα κατανοώ δε παίρνω καλούς βαθμούς αλλα δε με νοιάζει ότι μπορώ κάνω Εγω απορώ με σας του μαθηματικούς τους φυσικούς πως μπορείτε με αυτά τα νουμερα που και με δέκα αιώνες διάβασμα μπορει ο κάθε καθηγητής να σας βάλει κουλα θέματα και να μείνετε εμείς τουλάχιστον σε διαβάσουμε γράφουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:09 Ο nPb έγραψε: #114 28-04-12 23:09 Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:13 Η kaleidoscope: #115 28-04-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 23 Μαΐου 2012 στις 14:23 Η hurricane: #116 23-05-12 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Click για ανάπτυξη... φυσική "βιολογικοποιημένη" αν με πιάνεις :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:18 Ο drosos έγραψε: #117 31-05-12 19:18 Εχει γινει ποτε να περασει θεωρητικος σε ιατρικη;; Βασικα το αριστα δεν ειανι 18600?? Οποτε και ολα 20αρια να τα χει πρεπει να πεσει και 400 μορια η σχολη (Που δεν ειναι κ αδυνατο ομως) Σημείωση συντονιστή: Τα παρακάτω μηνύματα προήλθαν από το θέμα "Πανελλήνιες 2012" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2012 Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Μαΐου 2012 στις 19:42 Ο Guest 278211: #118 31-05-12 19:42 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εχει γινει ποτε να περασει θεωρητικος σε ιατρικη;; Βασικα το αριστα δεν ειανι 18600?? Οποτε και ολα 20αρια να τα χει πρεπει να πεσει και 400 μορια η σχολη (Που δεν ειναι κ αδυνατο ομως) Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει ιατρική μόνο στην Αθήνα, όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:44 Η Χαρουλιτα: #119 31-05-12 19:44 Που καταντησαμε... Να μπει η θεωρητικη ιατρικη και οχι η θετικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:48 Ο Mr.Blonde: #120 31-05-12 19:48 Μακαρι να μπαινει φετος θεωρητικη στην ιατρικη.Αλλιως δεν με βλεπω να μπαινω εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Vickyoustgl Petraland Κλημεντίνη roud hecktors Perrie99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ένα άτομο από θεωρητική θα έχει πρόβλημα μόνο στη Βιοχημεία πιστεύω. Στην Θεσσαλονίκη έχουμε 3 Βιοχημείες, οι οποίες είναι αρκετά δύσκολες και χρειάζονται και κατανόηση, όχι απλά παπαγαλία (όπως στην Ιατρική Φυσική ή την Ιατρική Βιολογία). Ίσως θα ήταν καλό πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα να κάνει ιδιαίτερα χημείας Λυκείου για να μην έχει μεγάλο πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 19:30 Ο Iliaso έγραψε: #109 27-04-12 19:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση. Ειδικότερα αν ήταν και πολύτεκνος, η βάση της νομικής Θράκης πάει κάπου 14.500. Click για ανάπτυξη... Το άτομο που λέω εγώ πέρασε το 2008. Πάντως οι θεωρητικοί έχουν μεγάλη καψούρα το 3ο πεδίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 19:34 Η tiramisuu: #110 27-04-12 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Πάντως οι θεωρητικοί έχουν μεγάλη καψούρα το 3ο πεδίο Click για ανάπτυξη... Μεγάλη -και ανεξήγητη- αλήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 20:47 Η Ερινύς έγραψε: #111 27-04-12 20:47 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: κανενα πρόβλημα δε θα αντιμετωπισεις..εκει δεν κάνουν καθόλου μαθηματικα!!! Click για ανάπτυξη... Aggh, fail. Ποιος μίλησε για μαθηματικά? Αν δεν έχεις κάποιες βάσεις σε χημεία και βιολογία, ψάχνεσαι. Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: απλως θα ηθελα να μου πει καποιος,πιθανον που ειναι μεσα σε ιατρικη ηδη,τι παιζει με τα μαθηματα και αν ενας που δεν εχει επαφη με φυσικομαθηματικοχημειες μπορει να τα βγαλει περα... Click για ανάπτυξη... Μπορεί η σχολή να βασίζεται στην αποστήθιση, αλλά απαιτεί και κατανόηση για να μπορείς να γράψεις και να περάσεις το μάθημα και να σου μείνει κάτι. Εδώ εμείς που λιώσαμε σε Χημεία και Βιολογία με την κατεύθυνση και τώρα με τις Βιοχημείες και τη Φυσιολογία τρώμε ένα παλούκι. Και μην πεταχτεί κανένας έξυπνος να πει μάθε τα παπαγαλία και πάνε και γράψε και σιγά που θα σου χρειαστούν αυτά παρακάτω γιατί θα είναι epic fail. Αυτά είναι η βάση, δεν είπα να θυμάσαι τα πάντα, αλλά η γενική ιδέα καλό είναι να σου μείνει, οπότε αν δεν τα έχεις ξαναδεί και στο Λύκειο αυτά, είναι ακόμα πιο δύσκολο. Καλώς ή κακώς τώρα εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί έκανα και Χημεία και Βιολογία και Φυσική Κατεύθυνσης. Δε νομίζω ότι είναι ακατόρθωτο, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Σημαίνει ότι όλα αυτά στα οποία εμείς οι θετικοί εντρυφήσαμε σε Β και Γ λυκείου εσύ πρέπει να τα καλύψεις σε πολύ μικρότερο διάστημα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις από το Α' εξάμηνο και να μην είσαι τουρίστας. Το ερώτημα είναι, είσαι διατεθειμένος να το κάνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 22:52 Ο nPb έγραψε: #112 28-04-12 22:52 τσακοφόκε, πώς γίνεται η φυσική και η χημεία..να διαβάζονται παπαγαλία; παρεπιπτόντως έχω ξεχάσει να διαβάζω παπαγαλία πώς μπορείτε να διαβάζετε κατεβατά απέξω; δεν σας πονάει το κεφάλι; στο θέμα διατύπωσης με ακριβές επιστημονικό λεξιλόγιο και όχι δικό σας αυτοσχεδιασμό - ελεύθερη απόδοση, τι κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:05 Ο fockos έγραψε: #113 28-04-12 23:05 Αρχική Δημοσίευση από nPb: τσακοφόκε, πώς γίνεται η φυσική και η χημεία..να διαβάζονται παπαγαλία; παρεπιπτόντως έχω ξεχάσει να διαβάζω παπαγαλία πώς μπορείτε να διαβάζετε κατεβατά απέξω; δεν σας πονάει το κεφάλι; στο θέμα διατύπωσης με ακριβές επιστημονικό λεξιλόγιο και όχι δικό σας αυτοσχεδιασμό - ελεύθερη απόδοση, τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Στην ιατρικη η φυσική η χημεία και η βιολογία είναι θέμα καθαρα παπαγαλιας χωρίς ασκήσεις και χωρίς νουμερα. Θέλουν κατανόηση γιατί πέφτουν ερωτήσεις κρισεως αλλα όχι μαθηματικη σκεψη Εγω δε διαβάζω απέξω απλά τα κατανοώ δε παίρνω καλούς βαθμούς αλλα δε με νοιάζει ότι μπορώ κάνω Εγω απορώ με σας του μαθηματικούς τους φυσικούς πως μπορείτε με αυτά τα νουμερα που και με δέκα αιώνες διάβασμα μπορει ο κάθε καθηγητής να σας βάλει κουλα θέματα και να μείνετε εμείς τουλάχιστον σε διαβάσουμε γράφουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:09 Ο nPb έγραψε: #114 28-04-12 23:09 Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:13 Η kaleidoscope: #115 28-04-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 23 Μαΐου 2012 στις 14:23 Η hurricane: #116 23-05-12 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Click για ανάπτυξη... φυσική "βιολογικοποιημένη" αν με πιάνεις :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:18 Ο drosos έγραψε: #117 31-05-12 19:18 Εχει γινει ποτε να περασει θεωρητικος σε ιατρικη;; Βασικα το αριστα δεν ειανι 18600?? Οποτε και ολα 20αρια να τα χει πρεπει να πεσει και 400 μορια η σχολη (Που δεν ειναι κ αδυνατο ομως) Σημείωση συντονιστή: Τα παρακάτω μηνύματα προήλθαν από το θέμα "Πανελλήνιες 2012" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2012 Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Μαΐου 2012 στις 19:42 Ο Guest 278211: #118 31-05-12 19:42 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εχει γινει ποτε να περασει θεωρητικος σε ιατρικη;; Βασικα το αριστα δεν ειανι 18600?? Οποτε και ολα 20αρια να τα χει πρεπει να πεσει και 400 μορια η σχολη (Που δεν ειναι κ αδυνατο ομως) Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει ιατρική μόνο στην Αθήνα, όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:44 Η Χαρουλιτα: #119 31-05-12 19:44 Που καταντησαμε... Να μπει η θεωρητικη ιατρικη και οχι η θετικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:48 Ο Mr.Blonde: #120 31-05-12 19:48 Μακαρι να μπαινει φετος θεωρητικη στην ιατρικη.Αλλιως δεν με βλεπω να μπαινω εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Vickyoustgl Petraland Κλημεντίνη roud hecktors Perrie99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση. Ειδικότερα αν ήταν και πολύτεκνος, η βάση της νομικής Θράκης πάει κάπου 14.500. Click για ανάπτυξη... Το άτομο που λέω εγώ πέρασε το 2008. Πάντως οι θεωρητικοί έχουν μεγάλη καψούρα το 3ο πεδίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 19:34 Η tiramisuu: #110 27-04-12 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Econ: Πάντως οι θεωρητικοί έχουν μεγάλη καψούρα το 3ο πεδίο Click για ανάπτυξη... Μεγάλη -και ανεξήγητη- αλήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 20:47 Η Ερινύς έγραψε: #111 27-04-12 20:47 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: κανενα πρόβλημα δε θα αντιμετωπισεις..εκει δεν κάνουν καθόλου μαθηματικα!!! Click για ανάπτυξη... Aggh, fail. Ποιος μίλησε για μαθηματικά? Αν δεν έχεις κάποιες βάσεις σε χημεία και βιολογία, ψάχνεσαι. Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: απλως θα ηθελα να μου πει καποιος,πιθανον που ειναι μεσα σε ιατρικη ηδη,τι παιζει με τα μαθηματα και αν ενας που δεν εχει επαφη με φυσικομαθηματικοχημειες μπορει να τα βγαλει περα... Click για ανάπτυξη... Μπορεί η σχολή να βασίζεται στην αποστήθιση, αλλά απαιτεί και κατανόηση για να μπορείς να γράψεις και να περάσεις το μάθημα και να σου μείνει κάτι. Εδώ εμείς που λιώσαμε σε Χημεία και Βιολογία με την κατεύθυνση και τώρα με τις Βιοχημείες και τη Φυσιολογία τρώμε ένα παλούκι. Και μην πεταχτεί κανένας έξυπνος να πει μάθε τα παπαγαλία και πάνε και γράψε και σιγά που θα σου χρειαστούν αυτά παρακάτω γιατί θα είναι epic fail. Αυτά είναι η βάση, δεν είπα να θυμάσαι τα πάντα, αλλά η γενική ιδέα καλό είναι να σου μείνει, οπότε αν δεν τα έχεις ξαναδεί και στο Λύκειο αυτά, είναι ακόμα πιο δύσκολο. Καλώς ή κακώς τώρα εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί έκανα και Χημεία και Βιολογία και Φυσική Κατεύθυνσης. Δε νομίζω ότι είναι ακατόρθωτο, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Σημαίνει ότι όλα αυτά στα οποία εμείς οι θετικοί εντρυφήσαμε σε Β και Γ λυκείου εσύ πρέπει να τα καλύψεις σε πολύ μικρότερο διάστημα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις από το Α' εξάμηνο και να μην είσαι τουρίστας. Το ερώτημα είναι, είσαι διατεθειμένος να το κάνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 22:52 Ο nPb έγραψε: #112 28-04-12 22:52 τσακοφόκε, πώς γίνεται η φυσική και η χημεία..να διαβάζονται παπαγαλία; παρεπιπτόντως έχω ξεχάσει να διαβάζω παπαγαλία πώς μπορείτε να διαβάζετε κατεβατά απέξω; δεν σας πονάει το κεφάλι; στο θέμα διατύπωσης με ακριβές επιστημονικό λεξιλόγιο και όχι δικό σας αυτοσχεδιασμό - ελεύθερη απόδοση, τι κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:05 Ο fockos έγραψε: #113 28-04-12 23:05 Αρχική Δημοσίευση από nPb: τσακοφόκε, πώς γίνεται η φυσική και η χημεία..να διαβάζονται παπαγαλία; παρεπιπτόντως έχω ξεχάσει να διαβάζω παπαγαλία πώς μπορείτε να διαβάζετε κατεβατά απέξω; δεν σας πονάει το κεφάλι; στο θέμα διατύπωσης με ακριβές επιστημονικό λεξιλόγιο και όχι δικό σας αυτοσχεδιασμό - ελεύθερη απόδοση, τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Στην ιατρικη η φυσική η χημεία και η βιολογία είναι θέμα καθαρα παπαγαλιας χωρίς ασκήσεις και χωρίς νουμερα. Θέλουν κατανόηση γιατί πέφτουν ερωτήσεις κρισεως αλλα όχι μαθηματικη σκεψη Εγω δε διαβάζω απέξω απλά τα κατανοώ δε παίρνω καλούς βαθμούς αλλα δε με νοιάζει ότι μπορώ κάνω Εγω απορώ με σας του μαθηματικούς τους φυσικούς πως μπορείτε με αυτά τα νουμερα που και με δέκα αιώνες διάβασμα μπορει ο κάθε καθηγητής να σας βάλει κουλα θέματα και να μείνετε εμείς τουλάχιστον σε διαβάσουμε γράφουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:09 Ο nPb έγραψε: #114 28-04-12 23:09 Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:13 Η kaleidoscope: #115 28-04-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 23 Μαΐου 2012 στις 14:23 Η hurricane: #116 23-05-12 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Click για ανάπτυξη... φυσική "βιολογικοποιημένη" αν με πιάνεις :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:18 Ο drosos έγραψε: #117 31-05-12 19:18 Εχει γινει ποτε να περασει θεωρητικος σε ιατρικη;; Βασικα το αριστα δεν ειανι 18600?? Οποτε και ολα 20αρια να τα χει πρεπει να πεσει και 400 μορια η σχολη (Που δεν ειναι κ αδυνατο ομως) Σημείωση συντονιστή: Τα παρακάτω μηνύματα προήλθαν από το θέμα "Πανελλήνιες 2012" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2012 Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Μαΐου 2012 στις 19:42 Ο Guest 278211: #118 31-05-12 19:42 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εχει γινει ποτε να περασει θεωρητικος σε ιατρικη;; Βασικα το αριστα δεν ειανι 18600?? Οποτε και ολα 20αρια να τα χει πρεπει να πεσει και 400 μορια η σχολη (Που δεν ειναι κ αδυνατο ομως) Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει ιατρική μόνο στην Αθήνα, όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:44 Η Χαρουλιτα: #119 31-05-12 19:44 Που καταντησαμε... Να μπει η θεωρητικη ιατρικη και οχι η θετικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:48 Ο Mr.Blonde: #120 31-05-12 19:48 Μακαρι να μπαινει φετος θεωρητικη στην ιατρικη.Αλλιως δεν με βλεπω να μπαινω εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Vickyoustgl Petraland Κλημεντίνη roud hecktors Perrie99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Econ: Πάντως οι θεωρητικοί έχουν μεγάλη καψούρα το 3ο πεδίο Click για ανάπτυξη... Μεγάλη -και ανεξήγητη- αλήθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 20:47 Η Ερινύς έγραψε: #111 27-04-12 20:47 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: κανενα πρόβλημα δε θα αντιμετωπισεις..εκει δεν κάνουν καθόλου μαθηματικα!!! Click για ανάπτυξη... Aggh, fail. Ποιος μίλησε για μαθηματικά? Αν δεν έχεις κάποιες βάσεις σε χημεία και βιολογία, ψάχνεσαι. Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: απλως θα ηθελα να μου πει καποιος,πιθανον που ειναι μεσα σε ιατρικη ηδη,τι παιζει με τα μαθηματα και αν ενας που δεν εχει επαφη με φυσικομαθηματικοχημειες μπορει να τα βγαλει περα... Click για ανάπτυξη... Μπορεί η σχολή να βασίζεται στην αποστήθιση, αλλά απαιτεί και κατανόηση για να μπορείς να γράψεις και να περάσεις το μάθημα και να σου μείνει κάτι. Εδώ εμείς που λιώσαμε σε Χημεία και Βιολογία με την κατεύθυνση και τώρα με τις Βιοχημείες και τη Φυσιολογία τρώμε ένα παλούκι. Και μην πεταχτεί κανένας έξυπνος να πει μάθε τα παπαγαλία και πάνε και γράψε και σιγά που θα σου χρειαστούν αυτά παρακάτω γιατί θα είναι epic fail. Αυτά είναι η βάση, δεν είπα να θυμάσαι τα πάντα, αλλά η γενική ιδέα καλό είναι να σου μείνει, οπότε αν δεν τα έχεις ξαναδεί και στο Λύκειο αυτά, είναι ακόμα πιο δύσκολο. Καλώς ή κακώς τώρα εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί έκανα και Χημεία και Βιολογία και Φυσική Κατεύθυνσης. Δε νομίζω ότι είναι ακατόρθωτο, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Σημαίνει ότι όλα αυτά στα οποία εμείς οι θετικοί εντρυφήσαμε σε Β και Γ λυκείου εσύ πρέπει να τα καλύψεις σε πολύ μικρότερο διάστημα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις από το Α' εξάμηνο και να μην είσαι τουρίστας. Το ερώτημα είναι, είσαι διατεθειμένος να το κάνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 22:52 Ο nPb έγραψε: #112 28-04-12 22:52 τσακοφόκε, πώς γίνεται η φυσική και η χημεία..να διαβάζονται παπαγαλία; παρεπιπτόντως έχω ξεχάσει να διαβάζω παπαγαλία πώς μπορείτε να διαβάζετε κατεβατά απέξω; δεν σας πονάει το κεφάλι; στο θέμα διατύπωσης με ακριβές επιστημονικό λεξιλόγιο και όχι δικό σας αυτοσχεδιασμό - ελεύθερη απόδοση, τι κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:05 Ο fockos έγραψε: #113 28-04-12 23:05 Αρχική Δημοσίευση από nPb: τσακοφόκε, πώς γίνεται η φυσική και η χημεία..να διαβάζονται παπαγαλία; παρεπιπτόντως έχω ξεχάσει να διαβάζω παπαγαλία πώς μπορείτε να διαβάζετε κατεβατά απέξω; δεν σας πονάει το κεφάλι; στο θέμα διατύπωσης με ακριβές επιστημονικό λεξιλόγιο και όχι δικό σας αυτοσχεδιασμό - ελεύθερη απόδοση, τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Στην ιατρικη η φυσική η χημεία και η βιολογία είναι θέμα καθαρα παπαγαλιας χωρίς ασκήσεις και χωρίς νουμερα. Θέλουν κατανόηση γιατί πέφτουν ερωτήσεις κρισεως αλλα όχι μαθηματικη σκεψη Εγω δε διαβάζω απέξω απλά τα κατανοώ δε παίρνω καλούς βαθμούς αλλα δε με νοιάζει ότι μπορώ κάνω Εγω απορώ με σας του μαθηματικούς τους φυσικούς πως μπορείτε με αυτά τα νουμερα που και με δέκα αιώνες διάβασμα μπορει ο κάθε καθηγητής να σας βάλει κουλα θέματα και να μείνετε εμείς τουλάχιστον σε διαβάσουμε γράφουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:09 Ο nPb έγραψε: #114 28-04-12 23:09 Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:13 Η kaleidoscope: #115 28-04-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 23 Μαΐου 2012 στις 14:23 Η hurricane: #116 23-05-12 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Click για ανάπτυξη... φυσική "βιολογικοποιημένη" αν με πιάνεις :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:18 Ο drosos έγραψε: #117 31-05-12 19:18 Εχει γινει ποτε να περασει θεωρητικος σε ιατρικη;; Βασικα το αριστα δεν ειανι 18600?? Οποτε και ολα 20αρια να τα χει πρεπει να πεσει και 400 μορια η σχολη (Που δεν ειναι κ αδυνατο ομως) Σημείωση συντονιστή: Τα παρακάτω μηνύματα προήλθαν από το θέμα "Πανελλήνιες 2012" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2012 Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Μαΐου 2012 στις 19:42 Ο Guest 278211: #118 31-05-12 19:42 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εχει γινει ποτε να περασει θεωρητικος σε ιατρικη;; Βασικα το αριστα δεν ειανι 18600?? Οποτε και ολα 20αρια να τα χει πρεπει να πεσει και 400 μορια η σχολη (Που δεν ειναι κ αδυνατο ομως) Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει ιατρική μόνο στην Αθήνα, όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:44 Η Χαρουλιτα: #119 31-05-12 19:44 Που καταντησαμε... Να μπει η θεωρητικη ιατρικη και οχι η θετικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:48 Ο Mr.Blonde: #120 31-05-12 19:48 Μακαρι να μπαινει φετος θεωρητικη στην ιατρικη.Αλλιως δεν με βλεπω να μπαινω εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Vickyoustgl Petraland Κλημεντίνη roud hecktors Perrie99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: κανενα πρόβλημα δε θα αντιμετωπισεις..εκει δεν κάνουν καθόλου μαθηματικα!!! Click για ανάπτυξη... Aggh, fail. Ποιος μίλησε για μαθηματικά? Αν δεν έχεις κάποιες βάσεις σε χημεία και βιολογία, ψάχνεσαι. Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: απλως θα ηθελα να μου πει καποιος,πιθανον που ειναι μεσα σε ιατρικη ηδη,τι παιζει με τα μαθηματα και αν ενας που δεν εχει επαφη με φυσικομαθηματικοχημειες μπορει να τα βγαλει περα... Click για ανάπτυξη... Μπορεί η σχολή να βασίζεται στην αποστήθιση, αλλά απαιτεί και κατανόηση για να μπορείς να γράψεις και να περάσεις το μάθημα και να σου μείνει κάτι. Εδώ εμείς που λιώσαμε σε Χημεία και Βιολογία με την κατεύθυνση και τώρα με τις Βιοχημείες και τη Φυσιολογία τρώμε ένα παλούκι. Και μην πεταχτεί κανένας έξυπνος να πει μάθε τα παπαγαλία και πάνε και γράψε και σιγά που θα σου χρειαστούν αυτά παρακάτω γιατί θα είναι epic fail. Αυτά είναι η βάση, δεν είπα να θυμάσαι τα πάντα, αλλά η γενική ιδέα καλό είναι να σου μείνει, οπότε αν δεν τα έχεις ξαναδεί και στο Λύκειο αυτά, είναι ακόμα πιο δύσκολο. Καλώς ή κακώς τώρα εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί έκανα και Χημεία και Βιολογία και Φυσική Κατεύθυνσης. Δε νομίζω ότι είναι ακατόρθωτο, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Σημαίνει ότι όλα αυτά στα οποία εμείς οι θετικοί εντρυφήσαμε σε Β και Γ λυκείου εσύ πρέπει να τα καλύψεις σε πολύ μικρότερο διάστημα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις από το Α' εξάμηνο και να μην είσαι τουρίστας. Το ερώτημα είναι, είσαι διατεθειμένος να το κάνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 22:52 Ο nPb έγραψε: #112 28-04-12 22:52 τσακοφόκε, πώς γίνεται η φυσική και η χημεία..να διαβάζονται παπαγαλία; παρεπιπτόντως έχω ξεχάσει να διαβάζω παπαγαλία πώς μπορείτε να διαβάζετε κατεβατά απέξω; δεν σας πονάει το κεφάλι; στο θέμα διατύπωσης με ακριβές επιστημονικό λεξιλόγιο και όχι δικό σας αυτοσχεδιασμό - ελεύθερη απόδοση, τι κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:05 Ο fockos έγραψε: #113 28-04-12 23:05 Αρχική Δημοσίευση από nPb: τσακοφόκε, πώς γίνεται η φυσική και η χημεία..να διαβάζονται παπαγαλία; παρεπιπτόντως έχω ξεχάσει να διαβάζω παπαγαλία πώς μπορείτε να διαβάζετε κατεβατά απέξω; δεν σας πονάει το κεφάλι; στο θέμα διατύπωσης με ακριβές επιστημονικό λεξιλόγιο και όχι δικό σας αυτοσχεδιασμό - ελεύθερη απόδοση, τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Στην ιατρικη η φυσική η χημεία και η βιολογία είναι θέμα καθαρα παπαγαλιας χωρίς ασκήσεις και χωρίς νουμερα. Θέλουν κατανόηση γιατί πέφτουν ερωτήσεις κρισεως αλλα όχι μαθηματικη σκεψη Εγω δε διαβάζω απέξω απλά τα κατανοώ δε παίρνω καλούς βαθμούς αλλα δε με νοιάζει ότι μπορώ κάνω Εγω απορώ με σας του μαθηματικούς τους φυσικούς πως μπορείτε με αυτά τα νουμερα που και με δέκα αιώνες διάβασμα μπορει ο κάθε καθηγητής να σας βάλει κουλα θέματα και να μείνετε εμείς τουλάχιστον σε διαβάσουμε γράφουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:09 Ο nPb έγραψε: #114 28-04-12 23:09 Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:13 Η kaleidoscope: #115 28-04-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 23 Μαΐου 2012 στις 14:23 Η hurricane: #116 23-05-12 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Click για ανάπτυξη... φυσική "βιολογικοποιημένη" αν με πιάνεις :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:18 Ο drosos έγραψε: #117 31-05-12 19:18 Εχει γινει ποτε να περασει θεωρητικος σε ιατρικη;; Βασικα το αριστα δεν ειανι 18600?? Οποτε και ολα 20αρια να τα χει πρεπει να πεσει και 400 μορια η σχολη (Που δεν ειναι κ αδυνατο ομως) Σημείωση συντονιστή: Τα παρακάτω μηνύματα προήλθαν από το θέμα "Πανελλήνιες 2012" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2012 Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Μαΐου 2012 στις 19:42 Ο Guest 278211: #118 31-05-12 19:42 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εχει γινει ποτε να περασει θεωρητικος σε ιατρικη;; Βασικα το αριστα δεν ειανι 18600?? Οποτε και ολα 20αρια να τα χει πρεπει να πεσει και 400 μορια η σχολη (Που δεν ειναι κ αδυνατο ομως) Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει ιατρική μόνο στην Αθήνα, όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:44 Η Χαρουλιτα: #119 31-05-12 19:44 Που καταντησαμε... Να μπει η θεωρητικη ιατρικη και οχι η θετικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:48 Ο Mr.Blonde: #120 31-05-12 19:48 Μακαρι να μπαινει φετος θεωρητικη στην ιατρικη.Αλλιως δεν με βλεπω να μπαινω εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Vickyoustgl Petraland Κλημεντίνη roud hecktors Perrie99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τσακοφόκε, πώς γίνεται η φυσική και η χημεία..να διαβάζονται παπαγαλία; παρεπιπτόντως έχω ξεχάσει να διαβάζω παπαγαλία πώς μπορείτε να διαβάζετε κατεβατά απέξω; δεν σας πονάει το κεφάλι; στο θέμα διατύπωσης με ακριβές επιστημονικό λεξιλόγιο και όχι δικό σας αυτοσχεδιασμό - ελεύθερη απόδοση, τι κάνετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:05 Ο fockos έγραψε: #113 28-04-12 23:05 Αρχική Δημοσίευση από nPb: τσακοφόκε, πώς γίνεται η φυσική και η χημεία..να διαβάζονται παπαγαλία; παρεπιπτόντως έχω ξεχάσει να διαβάζω παπαγαλία πώς μπορείτε να διαβάζετε κατεβατά απέξω; δεν σας πονάει το κεφάλι; στο θέμα διατύπωσης με ακριβές επιστημονικό λεξιλόγιο και όχι δικό σας αυτοσχεδιασμό - ελεύθερη απόδοση, τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Στην ιατρικη η φυσική η χημεία και η βιολογία είναι θέμα καθαρα παπαγαλιας χωρίς ασκήσεις και χωρίς νουμερα. Θέλουν κατανόηση γιατί πέφτουν ερωτήσεις κρισεως αλλα όχι μαθηματικη σκεψη Εγω δε διαβάζω απέξω απλά τα κατανοώ δε παίρνω καλούς βαθμούς αλλα δε με νοιάζει ότι μπορώ κάνω Εγω απορώ με σας του μαθηματικούς τους φυσικούς πως μπορείτε με αυτά τα νουμερα που και με δέκα αιώνες διάβασμα μπορει ο κάθε καθηγητής να σας βάλει κουλα θέματα και να μείνετε εμείς τουλάχιστον σε διαβάσουμε γράφουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:09 Ο nPb έγραψε: #114 28-04-12 23:09 Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:13 Η kaleidoscope: #115 28-04-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 23 Μαΐου 2012 στις 14:23 Η hurricane: #116 23-05-12 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Click για ανάπτυξη... φυσική "βιολογικοποιημένη" αν με πιάνεις :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:18 Ο drosos έγραψε: #117 31-05-12 19:18 Εχει γινει ποτε να περασει θεωρητικος σε ιατρικη;; Βασικα το αριστα δεν ειανι 18600?? Οποτε και ολα 20αρια να τα χει πρεπει να πεσει και 400 μορια η σχολη (Που δεν ειναι κ αδυνατο ομως) Σημείωση συντονιστή: Τα παρακάτω μηνύματα προήλθαν από το θέμα "Πανελλήνιες 2012" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2012 Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Μαΐου 2012 στις 19:42 Ο Guest 278211: #118 31-05-12 19:42 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εχει γινει ποτε να περασει θεωρητικος σε ιατρικη;; Βασικα το αριστα δεν ειανι 18600?? Οποτε και ολα 20αρια να τα χει πρεπει να πεσει και 400 μορια η σχολη (Που δεν ειναι κ αδυνατο ομως) Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει ιατρική μόνο στην Αθήνα, όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:44 Η Χαρουλιτα: #119 31-05-12 19:44 Που καταντησαμε... Να μπει η θεωρητικη ιατρικη και οχι η θετικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:48 Ο Mr.Blonde: #120 31-05-12 19:48 Μακαρι να μπαινει φετος θεωρητικη στην ιατρικη.Αλλιως δεν με βλεπω να μπαινω εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Vickyoustgl Petraland Κλημεντίνη roud hecktors Perrie99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: τσακοφόκε, πώς γίνεται η φυσική και η χημεία..να διαβάζονται παπαγαλία; παρεπιπτόντως έχω ξεχάσει να διαβάζω παπαγαλία πώς μπορείτε να διαβάζετε κατεβατά απέξω; δεν σας πονάει το κεφάλι; στο θέμα διατύπωσης με ακριβές επιστημονικό λεξιλόγιο και όχι δικό σας αυτοσχεδιασμό - ελεύθερη απόδοση, τι κάνετε; Click για ανάπτυξη... Στην ιατρικη η φυσική η χημεία και η βιολογία είναι θέμα καθαρα παπαγαλιας χωρίς ασκήσεις και χωρίς νουμερα. Θέλουν κατανόηση γιατί πέφτουν ερωτήσεις κρισεως αλλα όχι μαθηματικη σκεψη Εγω δε διαβάζω απέξω απλά τα κατανοώ δε παίρνω καλούς βαθμούς αλλα δε με νοιάζει ότι μπορώ κάνω Εγω απορώ με σας του μαθηματικούς τους φυσικούς πως μπορείτε με αυτά τα νουμερα που και με δέκα αιώνες διάβασμα μπορει ο κάθε καθηγητής να σας βάλει κουλα θέματα και να μείνετε εμείς τουλάχιστον σε διαβάσουμε γράφουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:09 Ο nPb έγραψε: #114 28-04-12 23:09 Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:13 Η kaleidoscope: #115 28-04-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 23 Μαΐου 2012 στις 14:23 Η hurricane: #116 23-05-12 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Click για ανάπτυξη... φυσική "βιολογικοποιημένη" αν με πιάνεις :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:18 Ο drosos έγραψε: #117 31-05-12 19:18 Εχει γινει ποτε να περασει θεωρητικος σε ιατρικη;; Βασικα το αριστα δεν ειανι 18600?? Οποτε και ολα 20αρια να τα χει πρεπει να πεσει και 400 μορια η σχολη (Που δεν ειναι κ αδυνατο ομως) Σημείωση συντονιστή: Τα παρακάτω μηνύματα προήλθαν από το θέμα "Πανελλήνιες 2012" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2012 Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Μαΐου 2012 στις 19:42 Ο Guest 278211: #118 31-05-12 19:42 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εχει γινει ποτε να περασει θεωρητικος σε ιατρικη;; Βασικα το αριστα δεν ειανι 18600?? Οποτε και ολα 20αρια να τα χει πρεπει να πεσει και 400 μορια η σχολη (Που δεν ειναι κ αδυνατο ομως) Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει ιατρική μόνο στην Αθήνα, όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:44 Η Χαρουλιτα: #119 31-05-12 19:44 Που καταντησαμε... Να μπει η θεωρητικη ιατρικη και οχι η θετικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:48 Ο Mr.Blonde: #120 31-05-12 19:48 Μακαρι να μπαινει φετος θεωρητικη στην ιατρικη.Αλλιως δεν με βλεπω να μπαινω εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Vickyoustgl Petraland Κλημεντίνη roud hecktors Perrie99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 23:13 Η kaleidoscope: #115 28-04-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 23 Μαΐου 2012 στις 14:23 Η hurricane: #116 23-05-12 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Click για ανάπτυξη... φυσική "βιολογικοποιημένη" αν με πιάνεις :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:18 Ο drosos έγραψε: #117 31-05-12 19:18 Εχει γινει ποτε να περασει θεωρητικος σε ιατρικη;; Βασικα το αριστα δεν ειανι 18600?? Οποτε και ολα 20αρια να τα χει πρεπει να πεσει και 400 μορια η σχολη (Που δεν ειναι κ αδυνατο ομως) Σημείωση συντονιστή: Τα παρακάτω μηνύματα προήλθαν από το θέμα "Πανελλήνιες 2012" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2012 Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Μαΐου 2012 στις 19:42 Ο Guest 278211: #118 31-05-12 19:42 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εχει γινει ποτε να περασει θεωρητικος σε ιατρικη;; Βασικα το αριστα δεν ειανι 18600?? Οποτε και ολα 20αρια να τα χει πρεπει να πεσει και 400 μορια η σχολη (Που δεν ειναι κ αδυνατο ομως) Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει ιατρική μόνο στην Αθήνα, όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:44 Η Χαρουλιτα: #119 31-05-12 19:44 Που καταντησαμε... Να μπει η θεωρητικη ιατρικη και οχι η θετικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:48 Ο Mr.Blonde: #120 31-05-12 19:48 Μακαρι να μπαινει φετος θεωρητικη στην ιατρικη.Αλλιως δεν με βλεπω να μπαινω εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Vickyoustgl Petraland Κλημεντίνη roud hecktors Perrie99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 23 Μαΐου 2012 στις 14:23 Η hurricane: #116 23-05-12 14:23 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Click για ανάπτυξη... φυσική "βιολογικοποιημένη" αν με πιάνεις :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:18 Ο drosos έγραψε: #117 31-05-12 19:18 Εχει γινει ποτε να περασει θεωρητικος σε ιατρικη;; Βασικα το αριστα δεν ειανι 18600?? Οποτε και ολα 20αρια να τα χει πρεπει να πεσει και 400 μορια η σχολη (Που δεν ειναι κ αδυνατο ομως) Σημείωση συντονιστή: Τα παρακάτω μηνύματα προήλθαν από το θέμα "Πανελλήνιες 2012" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2012 Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Μαΐου 2012 στις 19:42 Ο Guest 278211: #118 31-05-12 19:42 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εχει γινει ποτε να περασει θεωρητικος σε ιατρικη;; Βασικα το αριστα δεν ειανι 18600?? Οποτε και ολα 20αρια να τα χει πρεπει να πεσει και 400 μορια η σχολη (Που δεν ειναι κ αδυνατο ομως) Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει ιατρική μόνο στην Αθήνα, όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:44 Η Χαρουλιτα: #119 31-05-12 19:44 Που καταντησαμε... Να μπει η θεωρητικη ιατρικη και οχι η θετικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:48 Ο Mr.Blonde: #120 31-05-12 19:48 Μακαρι να μπαινει φετος θεωρητικη στην ιατρικη.Αλλιως δεν με βλεπω να μπαινω εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Vickyoustgl Petraland Κλημεντίνη roud hecktors Perrie99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Απορώ τι σόι φυσική είναι αυτή.. Click για ανάπτυξη... φυσική "βιολογικοποιημένη" αν με πιάνεις :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:18 Ο drosos έγραψε: #117 31-05-12 19:18 Εχει γινει ποτε να περασει θεωρητικος σε ιατρικη;; Βασικα το αριστα δεν ειανι 18600?? Οποτε και ολα 20αρια να τα χει πρεπει να πεσει και 400 μορια η σχολη (Που δεν ειναι κ αδυνατο ομως) Σημείωση συντονιστή: Τα παρακάτω μηνύματα προήλθαν από το θέμα "Πανελλήνιες 2012" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 31 Μαΐου 2012 Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Μαΐου 2012 στις 19:42 Ο Guest 278211: #118 31-05-12 19:42 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εχει γινει ποτε να περασει θεωρητικος σε ιατρικη;; Βασικα το αριστα δεν ειανι 18600?? Οποτε και ολα 20αρια να τα χει πρεπει να πεσει και 400 μορια η σχολη (Που δεν ειναι κ αδυνατο ομως) Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει ιατρική μόνο στην Αθήνα, όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:44 Η Χαρουλιτα: #119 31-05-12 19:44 Που καταντησαμε... Να μπει η θεωρητικη ιατρικη και οχι η θετικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:48 Ο Mr.Blonde: #120 31-05-12 19:48 Μακαρι να μπαινει φετος θεωρητικη στην ιατρικη.Αλλιως δεν με βλεπω να μπαινω εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Vickyoustgl Petraland Κλημεντίνη roud hecktors Perrie99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εχει γινει ποτε να περασει θεωρητικος σε ιατρικη;; Βασικα το αριστα δεν ειανι 18600?? Οποτε και ολα 20αρια να τα χει πρεπει να πεσει και 400 μορια η σχολη (Που δεν ειναι κ αδυνατο ομως) Σημείωση συντονιστή: Τα παρακάτω μηνύματα προήλθαν από το θέμα "Πανελλήνιες 2012" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Μαΐου 2012 στις 19:42 Ο Guest 278211: #118 31-05-12 19:42 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εχει γινει ποτε να περασει θεωρητικος σε ιατρικη;; Βασικα το αριστα δεν ειανι 18600?? Οποτε και ολα 20αρια να τα χει πρεπει να πεσει και 400 μορια η σχολη (Που δεν ειναι κ αδυνατο ομως) Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει ιατρική μόνο στην Αθήνα, όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:44 Η Χαρουλιτα: #119 31-05-12 19:44 Που καταντησαμε... Να μπει η θεωρητικη ιατρικη και οχι η θετικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:48 Ο Mr.Blonde: #120 31-05-12 19:48 Μακαρι να μπαινει φετος θεωρητικη στην ιατρικη.Αλλιως δεν με βλεπω να μπαινω εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Vickyoustgl Petraland Κλημεντίνη roud hecktors Perrie99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drosos: Εχει γινει ποτε να περασει θεωρητικος σε ιατρικη;; Βασικα το αριστα δεν ειανι 18600?? Οποτε και ολα 20αρια να τα χει πρεπει να πεσει και 400 μορια η σχολη (Που δεν ειναι κ αδυνατο ομως) Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει ιατρική μόνο στην Αθήνα, όμως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:44 Η Χαρουλιτα: #119 31-05-12 19:44 Που καταντησαμε... Να μπει η θεωρητικη ιατρικη και οχι η θετικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:48 Ο Mr.Blonde: #120 31-05-12 19:48 Μακαρι να μπαινει φετος θεωρητικη στην ιατρικη.Αλλιως δεν με βλεπω να μπαινω εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Που καταντησαμε... Να μπει η θεωρητικη ιατρικη και οχι η θετικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr.Blonde Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mr.Blonde αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 866 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 19:48 Ο Mr.Blonde: #120 31-05-12 19:48 Μακαρι να μπαινει φετος θεωρητικη στην ιατρικη.Αλλιως δεν με βλεπω να μπαινω εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μακαρι να μπαινει φετος θεωρητικη στην ιατρικη.Αλλιως δεν με βλεπω να μπαινω εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.