βασιλική22 Νεοφερμένο μέλος Η βασιλική22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 23 Απριλίου 2012 στις 09:24 Η βασιλική22: #81 23-04-12 09:24 εστω οτι γραφεις 20 σε ολα τα μαθηματα,τα μορια που συγκεντρωνεις για τ τριτο πεδιο ειναι 18600.... δεν θα σου προτεινα να πας ιατρικη απο θεωρητικη....σκεψου οτι δεν εχεις τις βασεις πλεον...τα αρχαια κ τα λατινικα δεν σχετιζονται με χημειες κτλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YuukiCrossKuran Νεοφερμένο μέλος Η YuukiCrossKuran αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Απριλίου 2012 στις 09:28 Η YuukiCrossKuran: #82 23-04-12 09:28 Το γνωρίζω αυτό.Λάβατε υπόψιν σας την ειδική κατηγορία παρ'όλα αυτά και τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν?Το ίδιο ακριβώς είχα και εγώ στο νου μου..Απλά μπερδεύτηκα με τις καινούριες μεταρρυθμίσεις.Για παράδειγμα,στις βάσεις του 2011,είδα πως η βάση για ειδικές κατηγορίες στην Ιατρική Αθηνών έπεσε στα 15.600 μόρια...Ορίστε και το σχετικό link: https://www.romvos.edu.gr/baseis/baseis_el11.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βασιλική22 Νεοφερμένο μέλος Η βασιλική22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 23 Απριλίου 2012 στις 09:31 Η βασιλική22: #83 23-04-12 09:31 βασικα δεν εχω ενημερωθει σχετικα με τις νεες μεταρρυθμισεις..ειμαι κ εγω τριτεκνη,μπορεις να μου δωσεις καποιο σχετικο λινκ για να ενημερωθω και εγω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 23 Απριλίου 2012 στις 09:35 Η Χαρουλιτα: #84 23-04-12 09:35 Δεν ξερεις ομως φετος τι θα γινει με τις ειδικες κατηγοριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YuukiCrossKuran Νεοφερμένο μέλος Η YuukiCrossKuran αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Απριλίου 2012 στις 09:37 Η YuukiCrossKuran: #85 23-04-12 09:37 https://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&pubid=112839304 Από εδώ ενημερώθηκα και εγώ..Ισχύει πως οι πολύτεκνοι και οι τρίτεκνοι διαγωνίζονται μεταξύ τους για την εισαγωγή σε κάποια συγκεκριμένη σχολή? Ανακοινώθηκαν οι αλλαγές από όσο ξέρω...Γνώμες κανείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Απριλίου 2012 DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 01:52 Ο DrHouse έγραψε: #86 26-04-12 01:52 Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 01:55 Η tiramisuu: #87 26-04-12 01:55 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Ποιός μίλησε για ιατρική; Πάντως υπάρχουν άτομα που τα έχουν καταφέρει... και ζουν ανάμεσά μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 02:00 Ο DrHouse έγραψε: #88 26-04-12 02:00 Ποιός μίλησε για ιατρική; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 07:09 Ο fockos έγραψε: #89 26-04-12 07:09 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Όχι μάν μην φοβάσαι. Στην ιατρικη όλα μπλα μπλα είναι ακόμα και η φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 08:09 Ο Nikos Sitys: #90 26-04-12 08:09 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Όχι μάν μην φοβάσαι. Στην ιατρικη όλα μπλα μπλα είναι ακόμα και η φυσική Click για ανάπτυξη... Ααααα δηλαδη οργανικες ανοργανες χημειες και ολα αυτα θες να μου πεις τωρα εσυ οτι θα τα παιζει στα δαχτυλα του..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 09:29 Ο Johnny15 έγραψε: #91 26-04-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Θες να περάσεις Ιατρική? Νομίζω χάνεις πολλά μόρια μόρια για κάτι τέτοιο (στο 3ο πεδίο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 10:11 Η isida!!! έγραψε: #92 26-04-12 10:11 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... κανενα πρόβλημα δε θα αντιμετωπισεις..εκει δεν κάνουν καθόλου μαθηματικα!!! ομως ειναι πολυ δύσκολο να μπεις λογω της μειωσης των μοριων...εγω μονο μια φιλη μου ξερω που πέρασε ιατρικη αθηνας μάλιστα απο θεωρητικη η οποία ειχε ομως αύξηση μορίων γιατι ήταν αθλήτρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 10:23 Η natasoula...: #93 26-04-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό για την απώλει μορίων...Αν δεν κάνω λάθος,αν κάποιος γράψει στη θεωρητική 20 σε όλα,άντι για 20000 μόρια ξέρω γω,στο 3ο πεδίο παίρνει 18600...Χωρίς να είναι απόλυτα σίγουρο αυτό που λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:37 Ο Johnnaousa: #94 26-04-12 13:37 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:42 Η Elisavet21: #95 26-04-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μείωση μορίων στο 3ο πεδίο ώστε ένας θεωρητικός να μην μπει Ιατρική, κλπ. Γύρω στο 6% πρέπει να είναι. Και 20 να γράψει σε όλα δε γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:46 Ο Nikos Sitys: #96 26-04-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Click για ανάπτυξη... Γιατι ρε παιδια αν παρει βιολογια γ.π ανοιγει το πεδιο με τις ιατροφαρμακευτικες σχολες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:48 Η Elisavet21: #97 26-04-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Γιατι ρε παιδια αν παρει βιολογια γ.π ανοιγει το πεδιο με τις ιατροφαρμακευτικες σχολες νομιζω Click για ανάπτυξη... Όποιος επιλέξει βιολογία γ.π από θεωρητική έχει μείωση μορίων για τον παραπάνω λόγο, δηλαδή να μην μπει στην Ιατρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:54 Ο Nikos Sitys: #98 26-04-12 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όποιος επιλέξει βιολογία γ.π από θεωρητική έχει μείωση μορίων για τον παραπάνω λόγο, δηλαδή να μην μπει στην Ιατρική. Click για ανάπτυξη... Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:58 Ο Johnnaousa: #99 26-04-12 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Click για ανάπτυξη... Το ίδιο είναι και για σένα...αν γράψει κάποιος της θεωρητικής ή της τεχνολογικής σε όλα 20 μόνο τότε μπορεί..οι συντελεστές βαρύτητας δεν είναι 1,3 και 0,7 που θα ηταν για βιολογια κατευθυνσης και χημεια..είναι 0,9 και 0,4 για βιολογια και εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MikrosFaros13 Νεοφερμένο μέλος Η MikrosFaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:00 Η MikrosFaros13: #100 26-04-12 14:00 απο θεωρητική παίρνοντας βιολογία γπ, στο 3ο πεδίο ο μέγιστος αριθμός μορίων που μπορείς να συγκεντρώσεις είναι 18.600... ακόμα και αν η ιατρική σε κάποια πόλη έχει κάτω από 18.600 μόρια, είναι σχεδόν ανέφυκτο να γράψεις 20.000 μόρια στην θεωρητική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Vickyoustgl Petraland Κλημεντίνη roud hecktors Perrie99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εστω οτι γραφεις 20 σε ολα τα μαθηματα,τα μορια που συγκεντρωνεις για τ τριτο πεδιο ειναι 18600.... δεν θα σου προτεινα να πας ιατρικη απο θεωρητικη....σκεψου οτι δεν εχεις τις βασεις πλεον...τα αρχαια κ τα λατινικα δεν σχετιζονται με χημειες κτλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YuukiCrossKuran Νεοφερμένο μέλος Η YuukiCrossKuran αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Απριλίου 2012 στις 09:28 Η YuukiCrossKuran: #82 23-04-12 09:28 Το γνωρίζω αυτό.Λάβατε υπόψιν σας την ειδική κατηγορία παρ'όλα αυτά και τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν?Το ίδιο ακριβώς είχα και εγώ στο νου μου..Απλά μπερδεύτηκα με τις καινούριες μεταρρυθμίσεις.Για παράδειγμα,στις βάσεις του 2011,είδα πως η βάση για ειδικές κατηγορίες στην Ιατρική Αθηνών έπεσε στα 15.600 μόρια...Ορίστε και το σχετικό link: https://www.romvos.edu.gr/baseis/baseis_el11.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βασιλική22 Νεοφερμένο μέλος Η βασιλική22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 23 Απριλίου 2012 στις 09:31 Η βασιλική22: #83 23-04-12 09:31 βασικα δεν εχω ενημερωθει σχετικα με τις νεες μεταρρυθμισεις..ειμαι κ εγω τριτεκνη,μπορεις να μου δωσεις καποιο σχετικο λινκ για να ενημερωθω και εγω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 23 Απριλίου 2012 στις 09:35 Η Χαρουλιτα: #84 23-04-12 09:35 Δεν ξερεις ομως φετος τι θα γινει με τις ειδικες κατηγοριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YuukiCrossKuran Νεοφερμένο μέλος Η YuukiCrossKuran αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Απριλίου 2012 στις 09:37 Η YuukiCrossKuran: #85 23-04-12 09:37 https://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&pubid=112839304 Από εδώ ενημερώθηκα και εγώ..Ισχύει πως οι πολύτεκνοι και οι τρίτεκνοι διαγωνίζονται μεταξύ τους για την εισαγωγή σε κάποια συγκεκριμένη σχολή? Ανακοινώθηκαν οι αλλαγές από όσο ξέρω...Γνώμες κανείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Απριλίου 2012 DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 01:52 Ο DrHouse έγραψε: #86 26-04-12 01:52 Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 01:55 Η tiramisuu: #87 26-04-12 01:55 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Ποιός μίλησε για ιατρική; Πάντως υπάρχουν άτομα που τα έχουν καταφέρει... και ζουν ανάμεσά μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 02:00 Ο DrHouse έγραψε: #88 26-04-12 02:00 Ποιός μίλησε για ιατρική; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 07:09 Ο fockos έγραψε: #89 26-04-12 07:09 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Όχι μάν μην φοβάσαι. Στην ιατρικη όλα μπλα μπλα είναι ακόμα και η φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 08:09 Ο Nikos Sitys: #90 26-04-12 08:09 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Όχι μάν μην φοβάσαι. Στην ιατρικη όλα μπλα μπλα είναι ακόμα και η φυσική Click για ανάπτυξη... Ααααα δηλαδη οργανικες ανοργανες χημειες και ολα αυτα θες να μου πεις τωρα εσυ οτι θα τα παιζει στα δαχτυλα του..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 09:29 Ο Johnny15 έγραψε: #91 26-04-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Θες να περάσεις Ιατρική? Νομίζω χάνεις πολλά μόρια μόρια για κάτι τέτοιο (στο 3ο πεδίο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 10:11 Η isida!!! έγραψε: #92 26-04-12 10:11 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... κανενα πρόβλημα δε θα αντιμετωπισεις..εκει δεν κάνουν καθόλου μαθηματικα!!! ομως ειναι πολυ δύσκολο να μπεις λογω της μειωσης των μοριων...εγω μονο μια φιλη μου ξερω που πέρασε ιατρικη αθηνας μάλιστα απο θεωρητικη η οποία ειχε ομως αύξηση μορίων γιατι ήταν αθλήτρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 10:23 Η natasoula...: #93 26-04-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό για την απώλει μορίων...Αν δεν κάνω λάθος,αν κάποιος γράψει στη θεωρητική 20 σε όλα,άντι για 20000 μόρια ξέρω γω,στο 3ο πεδίο παίρνει 18600...Χωρίς να είναι απόλυτα σίγουρο αυτό που λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:37 Ο Johnnaousa: #94 26-04-12 13:37 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:42 Η Elisavet21: #95 26-04-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μείωση μορίων στο 3ο πεδίο ώστε ένας θεωρητικός να μην μπει Ιατρική, κλπ. Γύρω στο 6% πρέπει να είναι. Και 20 να γράψει σε όλα δε γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:46 Ο Nikos Sitys: #96 26-04-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Click για ανάπτυξη... Γιατι ρε παιδια αν παρει βιολογια γ.π ανοιγει το πεδιο με τις ιατροφαρμακευτικες σχολες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:48 Η Elisavet21: #97 26-04-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Γιατι ρε παιδια αν παρει βιολογια γ.π ανοιγει το πεδιο με τις ιατροφαρμακευτικες σχολες νομιζω Click για ανάπτυξη... Όποιος επιλέξει βιολογία γ.π από θεωρητική έχει μείωση μορίων για τον παραπάνω λόγο, δηλαδή να μην μπει στην Ιατρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:54 Ο Nikos Sitys: #98 26-04-12 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όποιος επιλέξει βιολογία γ.π από θεωρητική έχει μείωση μορίων για τον παραπάνω λόγο, δηλαδή να μην μπει στην Ιατρική. Click για ανάπτυξη... Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:58 Ο Johnnaousa: #99 26-04-12 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Click για ανάπτυξη... Το ίδιο είναι και για σένα...αν γράψει κάποιος της θεωρητικής ή της τεχνολογικής σε όλα 20 μόνο τότε μπορεί..οι συντελεστές βαρύτητας δεν είναι 1,3 και 0,7 που θα ηταν για βιολογια κατευθυνσης και χημεια..είναι 0,9 και 0,4 για βιολογια και εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MikrosFaros13 Νεοφερμένο μέλος Η MikrosFaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:00 Η MikrosFaros13: #100 26-04-12 14:00 απο θεωρητική παίρνοντας βιολογία γπ, στο 3ο πεδίο ο μέγιστος αριθμός μορίων που μπορείς να συγκεντρώσεις είναι 18.600... ακόμα και αν η ιατρική σε κάποια πόλη έχει κάτω από 18.600 μόρια, είναι σχεδόν ανέφυκτο να γράψεις 20.000 μόρια στην θεωρητική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Vickyoustgl Petraland Κλημεντίνη roud hecktors Perrie99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το γνωρίζω αυτό.Λάβατε υπόψιν σας την ειδική κατηγορία παρ'όλα αυτά και τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν?Το ίδιο ακριβώς είχα και εγώ στο νου μου..Απλά μπερδεύτηκα με τις καινούριες μεταρρυθμίσεις.Για παράδειγμα,στις βάσεις του 2011,είδα πως η βάση για ειδικές κατηγορίες στην Ιατρική Αθηνών έπεσε στα 15.600 μόρια...Ορίστε και το σχετικό link: https://www.romvos.edu.gr/baseis/baseis_el11.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
βασιλική22 Νεοφερμένο μέλος Η βασιλική22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 23 Απριλίου 2012 στις 09:31 Η βασιλική22: #83 23-04-12 09:31 βασικα δεν εχω ενημερωθει σχετικα με τις νεες μεταρρυθμισεις..ειμαι κ εγω τριτεκνη,μπορεις να μου δωσεις καποιο σχετικο λινκ για να ενημερωθω και εγω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 23 Απριλίου 2012 στις 09:35 Η Χαρουλιτα: #84 23-04-12 09:35 Δεν ξερεις ομως φετος τι θα γινει με τις ειδικες κατηγοριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YuukiCrossKuran Νεοφερμένο μέλος Η YuukiCrossKuran αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Απριλίου 2012 στις 09:37 Η YuukiCrossKuran: #85 23-04-12 09:37 https://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&pubid=112839304 Από εδώ ενημερώθηκα και εγώ..Ισχύει πως οι πολύτεκνοι και οι τρίτεκνοι διαγωνίζονται μεταξύ τους για την εισαγωγή σε κάποια συγκεκριμένη σχολή? Ανακοινώθηκαν οι αλλαγές από όσο ξέρω...Γνώμες κανείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Απριλίου 2012 DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 01:52 Ο DrHouse έγραψε: #86 26-04-12 01:52 Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 01:55 Η tiramisuu: #87 26-04-12 01:55 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Ποιός μίλησε για ιατρική; Πάντως υπάρχουν άτομα που τα έχουν καταφέρει... και ζουν ανάμεσά μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 02:00 Ο DrHouse έγραψε: #88 26-04-12 02:00 Ποιός μίλησε για ιατρική; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 07:09 Ο fockos έγραψε: #89 26-04-12 07:09 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Όχι μάν μην φοβάσαι. Στην ιατρικη όλα μπλα μπλα είναι ακόμα και η φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 08:09 Ο Nikos Sitys: #90 26-04-12 08:09 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Όχι μάν μην φοβάσαι. Στην ιατρικη όλα μπλα μπλα είναι ακόμα και η φυσική Click για ανάπτυξη... Ααααα δηλαδη οργανικες ανοργανες χημειες και ολα αυτα θες να μου πεις τωρα εσυ οτι θα τα παιζει στα δαχτυλα του..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 09:29 Ο Johnny15 έγραψε: #91 26-04-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Θες να περάσεις Ιατρική? Νομίζω χάνεις πολλά μόρια μόρια για κάτι τέτοιο (στο 3ο πεδίο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 10:11 Η isida!!! έγραψε: #92 26-04-12 10:11 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... κανενα πρόβλημα δε θα αντιμετωπισεις..εκει δεν κάνουν καθόλου μαθηματικα!!! ομως ειναι πολυ δύσκολο να μπεις λογω της μειωσης των μοριων...εγω μονο μια φιλη μου ξερω που πέρασε ιατρικη αθηνας μάλιστα απο θεωρητικη η οποία ειχε ομως αύξηση μορίων γιατι ήταν αθλήτρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 10:23 Η natasoula...: #93 26-04-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό για την απώλει μορίων...Αν δεν κάνω λάθος,αν κάποιος γράψει στη θεωρητική 20 σε όλα,άντι για 20000 μόρια ξέρω γω,στο 3ο πεδίο παίρνει 18600...Χωρίς να είναι απόλυτα σίγουρο αυτό που λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:37 Ο Johnnaousa: #94 26-04-12 13:37 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:42 Η Elisavet21: #95 26-04-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μείωση μορίων στο 3ο πεδίο ώστε ένας θεωρητικός να μην μπει Ιατρική, κλπ. Γύρω στο 6% πρέπει να είναι. Και 20 να γράψει σε όλα δε γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:46 Ο Nikos Sitys: #96 26-04-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Click για ανάπτυξη... Γιατι ρε παιδια αν παρει βιολογια γ.π ανοιγει το πεδιο με τις ιατροφαρμακευτικες σχολες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:48 Η Elisavet21: #97 26-04-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Γιατι ρε παιδια αν παρει βιολογια γ.π ανοιγει το πεδιο με τις ιατροφαρμακευτικες σχολες νομιζω Click για ανάπτυξη... Όποιος επιλέξει βιολογία γ.π από θεωρητική έχει μείωση μορίων για τον παραπάνω λόγο, δηλαδή να μην μπει στην Ιατρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:54 Ο Nikos Sitys: #98 26-04-12 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όποιος επιλέξει βιολογία γ.π από θεωρητική έχει μείωση μορίων για τον παραπάνω λόγο, δηλαδή να μην μπει στην Ιατρική. Click για ανάπτυξη... Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:58 Ο Johnnaousa: #99 26-04-12 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Click για ανάπτυξη... Το ίδιο είναι και για σένα...αν γράψει κάποιος της θεωρητικής ή της τεχνολογικής σε όλα 20 μόνο τότε μπορεί..οι συντελεστές βαρύτητας δεν είναι 1,3 και 0,7 που θα ηταν για βιολογια κατευθυνσης και χημεια..είναι 0,9 και 0,4 για βιολογια και εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MikrosFaros13 Νεοφερμένο μέλος Η MikrosFaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:00 Η MikrosFaros13: #100 26-04-12 14:00 απο θεωρητική παίρνοντας βιολογία γπ, στο 3ο πεδίο ο μέγιστος αριθμός μορίων που μπορείς να συγκεντρώσεις είναι 18.600... ακόμα και αν η ιατρική σε κάποια πόλη έχει κάτω από 18.600 μόρια, είναι σχεδόν ανέφυκτο να γράψεις 20.000 μόρια στην θεωρητική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Vickyoustgl Petraland Κλημεντίνη roud hecktors Perrie99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βασικα δεν εχω ενημερωθει σχετικα με τις νεες μεταρρυθμισεις..ειμαι κ εγω τριτεκνη,μπορεις να μου δωσεις καποιο σχετικο λινκ για να ενημερωθω και εγω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα Διάσημο μέλος Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.552 μηνύματα. 23 Απριλίου 2012 στις 09:35 Η Χαρουλιτα: #84 23-04-12 09:35 Δεν ξερεις ομως φετος τι θα γινει με τις ειδικες κατηγοριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YuukiCrossKuran Νεοφερμένο μέλος Η YuukiCrossKuran αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Απριλίου 2012 στις 09:37 Η YuukiCrossKuran: #85 23-04-12 09:37 https://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&pubid=112839304 Από εδώ ενημερώθηκα και εγώ..Ισχύει πως οι πολύτεκνοι και οι τρίτεκνοι διαγωνίζονται μεταξύ τους για την εισαγωγή σε κάποια συγκεκριμένη σχολή? Ανακοινώθηκαν οι αλλαγές από όσο ξέρω...Γνώμες κανείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Απριλίου 2012 DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 01:52 Ο DrHouse έγραψε: #86 26-04-12 01:52 Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 01:55 Η tiramisuu: #87 26-04-12 01:55 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Ποιός μίλησε για ιατρική; Πάντως υπάρχουν άτομα που τα έχουν καταφέρει... και ζουν ανάμεσά μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 02:00 Ο DrHouse έγραψε: #88 26-04-12 02:00 Ποιός μίλησε για ιατρική; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 07:09 Ο fockos έγραψε: #89 26-04-12 07:09 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Όχι μάν μην φοβάσαι. Στην ιατρικη όλα μπλα μπλα είναι ακόμα και η φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 08:09 Ο Nikos Sitys: #90 26-04-12 08:09 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Όχι μάν μην φοβάσαι. Στην ιατρικη όλα μπλα μπλα είναι ακόμα και η φυσική Click για ανάπτυξη... Ααααα δηλαδη οργανικες ανοργανες χημειες και ολα αυτα θες να μου πεις τωρα εσυ οτι θα τα παιζει στα δαχτυλα του..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 09:29 Ο Johnny15 έγραψε: #91 26-04-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Θες να περάσεις Ιατρική? Νομίζω χάνεις πολλά μόρια μόρια για κάτι τέτοιο (στο 3ο πεδίο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 10:11 Η isida!!! έγραψε: #92 26-04-12 10:11 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... κανενα πρόβλημα δε θα αντιμετωπισεις..εκει δεν κάνουν καθόλου μαθηματικα!!! ομως ειναι πολυ δύσκολο να μπεις λογω της μειωσης των μοριων...εγω μονο μια φιλη μου ξερω που πέρασε ιατρικη αθηνας μάλιστα απο θεωρητικη η οποία ειχε ομως αύξηση μορίων γιατι ήταν αθλήτρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 10:23 Η natasoula...: #93 26-04-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό για την απώλει μορίων...Αν δεν κάνω λάθος,αν κάποιος γράψει στη θεωρητική 20 σε όλα,άντι για 20000 μόρια ξέρω γω,στο 3ο πεδίο παίρνει 18600...Χωρίς να είναι απόλυτα σίγουρο αυτό που λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:37 Ο Johnnaousa: #94 26-04-12 13:37 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:42 Η Elisavet21: #95 26-04-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μείωση μορίων στο 3ο πεδίο ώστε ένας θεωρητικός να μην μπει Ιατρική, κλπ. Γύρω στο 6% πρέπει να είναι. Και 20 να γράψει σε όλα δε γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:46 Ο Nikos Sitys: #96 26-04-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Click για ανάπτυξη... Γιατι ρε παιδια αν παρει βιολογια γ.π ανοιγει το πεδιο με τις ιατροφαρμακευτικες σχολες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:48 Η Elisavet21: #97 26-04-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Γιατι ρε παιδια αν παρει βιολογια γ.π ανοιγει το πεδιο με τις ιατροφαρμακευτικες σχολες νομιζω Click για ανάπτυξη... Όποιος επιλέξει βιολογία γ.π από θεωρητική έχει μείωση μορίων για τον παραπάνω λόγο, δηλαδή να μην μπει στην Ιατρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:54 Ο Nikos Sitys: #98 26-04-12 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όποιος επιλέξει βιολογία γ.π από θεωρητική έχει μείωση μορίων για τον παραπάνω λόγο, δηλαδή να μην μπει στην Ιατρική. Click για ανάπτυξη... Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:58 Ο Johnnaousa: #99 26-04-12 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Click για ανάπτυξη... Το ίδιο είναι και για σένα...αν γράψει κάποιος της θεωρητικής ή της τεχνολογικής σε όλα 20 μόνο τότε μπορεί..οι συντελεστές βαρύτητας δεν είναι 1,3 και 0,7 που θα ηταν για βιολογια κατευθυνσης και χημεια..είναι 0,9 και 0,4 για βιολογια και εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MikrosFaros13 Νεοφερμένο μέλος Η MikrosFaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:00 Η MikrosFaros13: #100 26-04-12 14:00 απο θεωρητική παίρνοντας βιολογία γπ, στο 3ο πεδίο ο μέγιστος αριθμός μορίων που μπορείς να συγκεντρώσεις είναι 18.600... ακόμα και αν η ιατρική σε κάποια πόλη έχει κάτω από 18.600 μόρια, είναι σχεδόν ανέφυκτο να γράψεις 20.000 μόρια στην θεωρητική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Vickyoustgl Petraland Κλημεντίνη roud hecktors Perrie99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξερεις ομως φετος τι θα γινει με τις ειδικες κατηγοριες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YuukiCrossKuran Νεοφερμένο μέλος Η YuukiCrossKuran αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Απριλίου 2012 στις 09:37 Η YuukiCrossKuran: #85 23-04-12 09:37 https://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&pubid=112839304 Από εδώ ενημερώθηκα και εγώ..Ισχύει πως οι πολύτεκνοι και οι τρίτεκνοι διαγωνίζονται μεταξύ τους για την εισαγωγή σε κάποια συγκεκριμένη σχολή? Ανακοινώθηκαν οι αλλαγές από όσο ξέρω...Γνώμες κανείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Απριλίου 2012 DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 01:52 Ο DrHouse έγραψε: #86 26-04-12 01:52 Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 01:55 Η tiramisuu: #87 26-04-12 01:55 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Ποιός μίλησε για ιατρική; Πάντως υπάρχουν άτομα που τα έχουν καταφέρει... και ζουν ανάμεσά μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 02:00 Ο DrHouse έγραψε: #88 26-04-12 02:00 Ποιός μίλησε για ιατρική; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 07:09 Ο fockos έγραψε: #89 26-04-12 07:09 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Όχι μάν μην φοβάσαι. Στην ιατρικη όλα μπλα μπλα είναι ακόμα και η φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 08:09 Ο Nikos Sitys: #90 26-04-12 08:09 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Όχι μάν μην φοβάσαι. Στην ιατρικη όλα μπλα μπλα είναι ακόμα και η φυσική Click για ανάπτυξη... Ααααα δηλαδη οργανικες ανοργανες χημειες και ολα αυτα θες να μου πεις τωρα εσυ οτι θα τα παιζει στα δαχτυλα του..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 09:29 Ο Johnny15 έγραψε: #91 26-04-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Θες να περάσεις Ιατρική? Νομίζω χάνεις πολλά μόρια μόρια για κάτι τέτοιο (στο 3ο πεδίο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 10:11 Η isida!!! έγραψε: #92 26-04-12 10:11 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... κανενα πρόβλημα δε θα αντιμετωπισεις..εκει δεν κάνουν καθόλου μαθηματικα!!! ομως ειναι πολυ δύσκολο να μπεις λογω της μειωσης των μοριων...εγω μονο μια φιλη μου ξερω που πέρασε ιατρικη αθηνας μάλιστα απο θεωρητικη η οποία ειχε ομως αύξηση μορίων γιατι ήταν αθλήτρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 10:23 Η natasoula...: #93 26-04-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό για την απώλει μορίων...Αν δεν κάνω λάθος,αν κάποιος γράψει στη θεωρητική 20 σε όλα,άντι για 20000 μόρια ξέρω γω,στο 3ο πεδίο παίρνει 18600...Χωρίς να είναι απόλυτα σίγουρο αυτό που λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:37 Ο Johnnaousa: #94 26-04-12 13:37 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:42 Η Elisavet21: #95 26-04-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μείωση μορίων στο 3ο πεδίο ώστε ένας θεωρητικός να μην μπει Ιατρική, κλπ. Γύρω στο 6% πρέπει να είναι. Και 20 να γράψει σε όλα δε γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:46 Ο Nikos Sitys: #96 26-04-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Click για ανάπτυξη... Γιατι ρε παιδια αν παρει βιολογια γ.π ανοιγει το πεδιο με τις ιατροφαρμακευτικες σχολες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:48 Η Elisavet21: #97 26-04-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Γιατι ρε παιδια αν παρει βιολογια γ.π ανοιγει το πεδιο με τις ιατροφαρμακευτικες σχολες νομιζω Click για ανάπτυξη... Όποιος επιλέξει βιολογία γ.π από θεωρητική έχει μείωση μορίων για τον παραπάνω λόγο, δηλαδή να μην μπει στην Ιατρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:54 Ο Nikos Sitys: #98 26-04-12 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όποιος επιλέξει βιολογία γ.π από θεωρητική έχει μείωση μορίων για τον παραπάνω λόγο, δηλαδή να μην μπει στην Ιατρική. Click για ανάπτυξη... Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:58 Ο Johnnaousa: #99 26-04-12 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Click για ανάπτυξη... Το ίδιο είναι και για σένα...αν γράψει κάποιος της θεωρητικής ή της τεχνολογικής σε όλα 20 μόνο τότε μπορεί..οι συντελεστές βαρύτητας δεν είναι 1,3 και 0,7 που θα ηταν για βιολογια κατευθυνσης και χημεια..είναι 0,9 και 0,4 για βιολογια και εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MikrosFaros13 Νεοφερμένο μέλος Η MikrosFaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:00 Η MikrosFaros13: #100 26-04-12 14:00 απο θεωρητική παίρνοντας βιολογία γπ, στο 3ο πεδίο ο μέγιστος αριθμός μορίων που μπορείς να συγκεντρώσεις είναι 18.600... ακόμα και αν η ιατρική σε κάποια πόλη έχει κάτω από 18.600 μόρια, είναι σχεδόν ανέφυκτο να γράψεις 20.000 μόρια στην θεωρητική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Vickyoustgl Petraland Κλημεντίνη roud hecktors Perrie99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&pubid=112839304 Από εδώ ενημερώθηκα και εγώ..Ισχύει πως οι πολύτεκνοι και οι τρίτεκνοι διαγωνίζονται μεταξύ τους για την εισαγωγή σε κάποια συγκεκριμένη σχολή? Ανακοινώθηκαν οι αλλαγές από όσο ξέρω...Γνώμες κανείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 01:52 Ο DrHouse έγραψε: #86 26-04-12 01:52 Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 01:55 Η tiramisuu: #87 26-04-12 01:55 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Ποιός μίλησε για ιατρική; Πάντως υπάρχουν άτομα που τα έχουν καταφέρει... και ζουν ανάμεσά μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 02:00 Ο DrHouse έγραψε: #88 26-04-12 02:00 Ποιός μίλησε για ιατρική; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 07:09 Ο fockos έγραψε: #89 26-04-12 07:09 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Όχι μάν μην φοβάσαι. Στην ιατρικη όλα μπλα μπλα είναι ακόμα και η φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 08:09 Ο Nikos Sitys: #90 26-04-12 08:09 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Όχι μάν μην φοβάσαι. Στην ιατρικη όλα μπλα μπλα είναι ακόμα και η φυσική Click για ανάπτυξη... Ααααα δηλαδη οργανικες ανοργανες χημειες και ολα αυτα θες να μου πεις τωρα εσυ οτι θα τα παιζει στα δαχτυλα του..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 09:29 Ο Johnny15 έγραψε: #91 26-04-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Θες να περάσεις Ιατρική? Νομίζω χάνεις πολλά μόρια μόρια για κάτι τέτοιο (στο 3ο πεδίο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 10:11 Η isida!!! έγραψε: #92 26-04-12 10:11 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... κανενα πρόβλημα δε θα αντιμετωπισεις..εκει δεν κάνουν καθόλου μαθηματικα!!! ομως ειναι πολυ δύσκολο να μπεις λογω της μειωσης των μοριων...εγω μονο μια φιλη μου ξερω που πέρασε ιατρικη αθηνας μάλιστα απο θεωρητικη η οποία ειχε ομως αύξηση μορίων γιατι ήταν αθλήτρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 10:23 Η natasoula...: #93 26-04-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό για την απώλει μορίων...Αν δεν κάνω λάθος,αν κάποιος γράψει στη θεωρητική 20 σε όλα,άντι για 20000 μόρια ξέρω γω,στο 3ο πεδίο παίρνει 18600...Χωρίς να είναι απόλυτα σίγουρο αυτό που λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:37 Ο Johnnaousa: #94 26-04-12 13:37 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:42 Η Elisavet21: #95 26-04-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μείωση μορίων στο 3ο πεδίο ώστε ένας θεωρητικός να μην μπει Ιατρική, κλπ. Γύρω στο 6% πρέπει να είναι. Και 20 να γράψει σε όλα δε γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:46 Ο Nikos Sitys: #96 26-04-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Click για ανάπτυξη... Γιατι ρε παιδια αν παρει βιολογια γ.π ανοιγει το πεδιο με τις ιατροφαρμακευτικες σχολες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:48 Η Elisavet21: #97 26-04-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Γιατι ρε παιδια αν παρει βιολογια γ.π ανοιγει το πεδιο με τις ιατροφαρμακευτικες σχολες νομιζω Click για ανάπτυξη... Όποιος επιλέξει βιολογία γ.π από θεωρητική έχει μείωση μορίων για τον παραπάνω λόγο, δηλαδή να μην μπει στην Ιατρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:54 Ο Nikos Sitys: #98 26-04-12 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όποιος επιλέξει βιολογία γ.π από θεωρητική έχει μείωση μορίων για τον παραπάνω λόγο, δηλαδή να μην μπει στην Ιατρική. Click για ανάπτυξη... Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:58 Ο Johnnaousa: #99 26-04-12 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Click για ανάπτυξη... Το ίδιο είναι και για σένα...αν γράψει κάποιος της θεωρητικής ή της τεχνολογικής σε όλα 20 μόνο τότε μπορεί..οι συντελεστές βαρύτητας δεν είναι 1,3 και 0,7 που θα ηταν για βιολογια κατευθυνσης και χημεια..είναι 0,9 και 0,4 για βιολογια και εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MikrosFaros13 Νεοφερμένο μέλος Η MikrosFaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:00 Η MikrosFaros13: #100 26-04-12 14:00 απο θεωρητική παίρνοντας βιολογία γπ, στο 3ο πεδίο ο μέγιστος αριθμός μορίων που μπορείς να συγκεντρώσεις είναι 18.600... ακόμα και αν η ιατρική σε κάποια πόλη έχει κάτω από 18.600 μόρια, είναι σχεδόν ανέφυκτο να γράψεις 20.000 μόρια στην θεωρητική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Vickyoustgl Petraland Κλημεντίνη roud hecktors Perrie99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 01:55 Η tiramisuu: #87 26-04-12 01:55 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Ποιός μίλησε για ιατρική; Πάντως υπάρχουν άτομα που τα έχουν καταφέρει... και ζουν ανάμεσά μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 02:00 Ο DrHouse έγραψε: #88 26-04-12 02:00 Ποιός μίλησε για ιατρική; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 07:09 Ο fockos έγραψε: #89 26-04-12 07:09 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Όχι μάν μην φοβάσαι. Στην ιατρικη όλα μπλα μπλα είναι ακόμα και η φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 08:09 Ο Nikos Sitys: #90 26-04-12 08:09 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Όχι μάν μην φοβάσαι. Στην ιατρικη όλα μπλα μπλα είναι ακόμα και η φυσική Click για ανάπτυξη... Ααααα δηλαδη οργανικες ανοργανες χημειες και ολα αυτα θες να μου πεις τωρα εσυ οτι θα τα παιζει στα δαχτυλα του..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 09:29 Ο Johnny15 έγραψε: #91 26-04-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Θες να περάσεις Ιατρική? Νομίζω χάνεις πολλά μόρια μόρια για κάτι τέτοιο (στο 3ο πεδίο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 10:11 Η isida!!! έγραψε: #92 26-04-12 10:11 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... κανενα πρόβλημα δε θα αντιμετωπισεις..εκει δεν κάνουν καθόλου μαθηματικα!!! ομως ειναι πολυ δύσκολο να μπεις λογω της μειωσης των μοριων...εγω μονο μια φιλη μου ξερω που πέρασε ιατρικη αθηνας μάλιστα απο θεωρητικη η οποία ειχε ομως αύξηση μορίων γιατι ήταν αθλήτρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 10:23 Η natasoula...: #93 26-04-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό για την απώλει μορίων...Αν δεν κάνω λάθος,αν κάποιος γράψει στη θεωρητική 20 σε όλα,άντι για 20000 μόρια ξέρω γω,στο 3ο πεδίο παίρνει 18600...Χωρίς να είναι απόλυτα σίγουρο αυτό που λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:37 Ο Johnnaousa: #94 26-04-12 13:37 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:42 Η Elisavet21: #95 26-04-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μείωση μορίων στο 3ο πεδίο ώστε ένας θεωρητικός να μην μπει Ιατρική, κλπ. Γύρω στο 6% πρέπει να είναι. Και 20 να γράψει σε όλα δε γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:46 Ο Nikos Sitys: #96 26-04-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Click για ανάπτυξη... Γιατι ρε παιδια αν παρει βιολογια γ.π ανοιγει το πεδιο με τις ιατροφαρμακευτικες σχολες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:48 Η Elisavet21: #97 26-04-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Γιατι ρε παιδια αν παρει βιολογια γ.π ανοιγει το πεδιο με τις ιατροφαρμακευτικες σχολες νομιζω Click για ανάπτυξη... Όποιος επιλέξει βιολογία γ.π από θεωρητική έχει μείωση μορίων για τον παραπάνω λόγο, δηλαδή να μην μπει στην Ιατρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:54 Ο Nikos Sitys: #98 26-04-12 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όποιος επιλέξει βιολογία γ.π από θεωρητική έχει μείωση μορίων για τον παραπάνω λόγο, δηλαδή να μην μπει στην Ιατρική. Click για ανάπτυξη... Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:58 Ο Johnnaousa: #99 26-04-12 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Click για ανάπτυξη... Το ίδιο είναι και για σένα...αν γράψει κάποιος της θεωρητικής ή της τεχνολογικής σε όλα 20 μόνο τότε μπορεί..οι συντελεστές βαρύτητας δεν είναι 1,3 και 0,7 που θα ηταν για βιολογια κατευθυνσης και χημεια..είναι 0,9 και 0,4 για βιολογια και εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MikrosFaros13 Νεοφερμένο μέλος Η MikrosFaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:00 Η MikrosFaros13: #100 26-04-12 14:00 απο θεωρητική παίρνοντας βιολογία γπ, στο 3ο πεδίο ο μέγιστος αριθμός μορίων που μπορείς να συγκεντρώσεις είναι 18.600... ακόμα και αν η ιατρική σε κάποια πόλη έχει κάτω από 18.600 μόρια, είναι σχεδόν ανέφυκτο να γράψεις 20.000 μόρια στην θεωρητική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Vickyoustgl Petraland Κλημεντίνη roud hecktors Perrie99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Ποιός μίλησε για ιατρική; Πάντως υπάρχουν άτομα που τα έχουν καταφέρει... και ζουν ανάμεσά μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 02:00 Ο DrHouse έγραψε: #88 26-04-12 02:00 Ποιός μίλησε για ιατρική; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 07:09 Ο fockos έγραψε: #89 26-04-12 07:09 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Όχι μάν μην φοβάσαι. Στην ιατρικη όλα μπλα μπλα είναι ακόμα και η φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 08:09 Ο Nikos Sitys: #90 26-04-12 08:09 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Όχι μάν μην φοβάσαι. Στην ιατρικη όλα μπλα μπλα είναι ακόμα και η φυσική Click για ανάπτυξη... Ααααα δηλαδη οργανικες ανοργανες χημειες και ολα αυτα θες να μου πεις τωρα εσυ οτι θα τα παιζει στα δαχτυλα του..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 09:29 Ο Johnny15 έγραψε: #91 26-04-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Θες να περάσεις Ιατρική? Νομίζω χάνεις πολλά μόρια μόρια για κάτι τέτοιο (στο 3ο πεδίο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 10:11 Η isida!!! έγραψε: #92 26-04-12 10:11 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... κανενα πρόβλημα δε θα αντιμετωπισεις..εκει δεν κάνουν καθόλου μαθηματικα!!! ομως ειναι πολυ δύσκολο να μπεις λογω της μειωσης των μοριων...εγω μονο μια φιλη μου ξερω που πέρασε ιατρικη αθηνας μάλιστα απο θεωρητικη η οποία ειχε ομως αύξηση μορίων γιατι ήταν αθλήτρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 10:23 Η natasoula...: #93 26-04-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό για την απώλει μορίων...Αν δεν κάνω λάθος,αν κάποιος γράψει στη θεωρητική 20 σε όλα,άντι για 20000 μόρια ξέρω γω,στο 3ο πεδίο παίρνει 18600...Χωρίς να είναι απόλυτα σίγουρο αυτό που λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:37 Ο Johnnaousa: #94 26-04-12 13:37 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:42 Η Elisavet21: #95 26-04-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μείωση μορίων στο 3ο πεδίο ώστε ένας θεωρητικός να μην μπει Ιατρική, κλπ. Γύρω στο 6% πρέπει να είναι. Και 20 να γράψει σε όλα δε γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:46 Ο Nikos Sitys: #96 26-04-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Click για ανάπτυξη... Γιατι ρε παιδια αν παρει βιολογια γ.π ανοιγει το πεδιο με τις ιατροφαρμακευτικες σχολες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:48 Η Elisavet21: #97 26-04-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Γιατι ρε παιδια αν παρει βιολογια γ.π ανοιγει το πεδιο με τις ιατροφαρμακευτικες σχολες νομιζω Click για ανάπτυξη... Όποιος επιλέξει βιολογία γ.π από θεωρητική έχει μείωση μορίων για τον παραπάνω λόγο, δηλαδή να μην μπει στην Ιατρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:54 Ο Nikos Sitys: #98 26-04-12 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όποιος επιλέξει βιολογία γ.π από θεωρητική έχει μείωση μορίων για τον παραπάνω λόγο, δηλαδή να μην μπει στην Ιατρική. Click για ανάπτυξη... Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:58 Ο Johnnaousa: #99 26-04-12 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Click για ανάπτυξη... Το ίδιο είναι και για σένα...αν γράψει κάποιος της θεωρητικής ή της τεχνολογικής σε όλα 20 μόνο τότε μπορεί..οι συντελεστές βαρύτητας δεν είναι 1,3 και 0,7 που θα ηταν για βιολογια κατευθυνσης και χημεια..είναι 0,9 και 0,4 για βιολογια και εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MikrosFaros13 Νεοφερμένο μέλος Η MikrosFaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:00 Η MikrosFaros13: #100 26-04-12 14:00 απο θεωρητική παίρνοντας βιολογία γπ, στο 3ο πεδίο ο μέγιστος αριθμός μορίων που μπορείς να συγκεντρώσεις είναι 18.600... ακόμα και αν η ιατρική σε κάποια πόλη έχει κάτω από 18.600 μόρια, είναι σχεδόν ανέφυκτο να γράψεις 20.000 μόρια στην θεωρητική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Vickyoustgl Petraland Κλημεντίνη roud hecktors Perrie99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποιός μίλησε για ιατρική; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.649 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 07:09 Ο fockos έγραψε: #89 26-04-12 07:09 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Όχι μάν μην φοβάσαι. Στην ιατρικη όλα μπλα μπλα είναι ακόμα και η φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 08:09 Ο Nikos Sitys: #90 26-04-12 08:09 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Όχι μάν μην φοβάσαι. Στην ιατρικη όλα μπλα μπλα είναι ακόμα και η φυσική Click για ανάπτυξη... Ααααα δηλαδη οργανικες ανοργανες χημειες και ολα αυτα θες να μου πεις τωρα εσυ οτι θα τα παιζει στα δαχτυλα του..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 09:29 Ο Johnny15 έγραψε: #91 26-04-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Θες να περάσεις Ιατρική? Νομίζω χάνεις πολλά μόρια μόρια για κάτι τέτοιο (στο 3ο πεδίο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 10:11 Η isida!!! έγραψε: #92 26-04-12 10:11 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... κανενα πρόβλημα δε θα αντιμετωπισεις..εκει δεν κάνουν καθόλου μαθηματικα!!! ομως ειναι πολυ δύσκολο να μπεις λογω της μειωσης των μοριων...εγω μονο μια φιλη μου ξερω που πέρασε ιατρικη αθηνας μάλιστα απο θεωρητικη η οποία ειχε ομως αύξηση μορίων γιατι ήταν αθλήτρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 10:23 Η natasoula...: #93 26-04-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό για την απώλει μορίων...Αν δεν κάνω λάθος,αν κάποιος γράψει στη θεωρητική 20 σε όλα,άντι για 20000 μόρια ξέρω γω,στο 3ο πεδίο παίρνει 18600...Χωρίς να είναι απόλυτα σίγουρο αυτό που λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:37 Ο Johnnaousa: #94 26-04-12 13:37 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:42 Η Elisavet21: #95 26-04-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μείωση μορίων στο 3ο πεδίο ώστε ένας θεωρητικός να μην μπει Ιατρική, κλπ. Γύρω στο 6% πρέπει να είναι. Και 20 να γράψει σε όλα δε γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:46 Ο Nikos Sitys: #96 26-04-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Click για ανάπτυξη... Γιατι ρε παιδια αν παρει βιολογια γ.π ανοιγει το πεδιο με τις ιατροφαρμακευτικες σχολες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:48 Η Elisavet21: #97 26-04-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Γιατι ρε παιδια αν παρει βιολογια γ.π ανοιγει το πεδιο με τις ιατροφαρμακευτικες σχολες νομιζω Click για ανάπτυξη... Όποιος επιλέξει βιολογία γ.π από θεωρητική έχει μείωση μορίων για τον παραπάνω λόγο, δηλαδή να μην μπει στην Ιατρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:54 Ο Nikos Sitys: #98 26-04-12 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όποιος επιλέξει βιολογία γ.π από θεωρητική έχει μείωση μορίων για τον παραπάνω λόγο, δηλαδή να μην μπει στην Ιατρική. Click για ανάπτυξη... Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:58 Ο Johnnaousa: #99 26-04-12 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Click για ανάπτυξη... Το ίδιο είναι και για σένα...αν γράψει κάποιος της θεωρητικής ή της τεχνολογικής σε όλα 20 μόνο τότε μπορεί..οι συντελεστές βαρύτητας δεν είναι 1,3 και 0,7 που θα ηταν για βιολογια κατευθυνσης και χημεια..είναι 0,9 και 0,4 για βιολογια και εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MikrosFaros13 Νεοφερμένο μέλος Η MikrosFaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:00 Η MikrosFaros13: #100 26-04-12 14:00 απο θεωρητική παίρνοντας βιολογία γπ, στο 3ο πεδίο ο μέγιστος αριθμός μορίων που μπορείς να συγκεντρώσεις είναι 18.600... ακόμα και αν η ιατρική σε κάποια πόλη έχει κάτω από 18.600 μόρια, είναι σχεδόν ανέφυκτο να γράψεις 20.000 μόρια στην θεωρητική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Vickyoustgl Petraland Κλημεντίνη roud hecktors Perrie99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Όχι μάν μην φοβάσαι. Στην ιατρικη όλα μπλα μπλα είναι ακόμα και η φυσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 08:09 Ο Nikos Sitys: #90 26-04-12 08:09 Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Όχι μάν μην φοβάσαι. Στην ιατρικη όλα μπλα μπλα είναι ακόμα και η φυσική Click για ανάπτυξη... Ααααα δηλαδη οργανικες ανοργανες χημειες και ολα αυτα θες να μου πεις τωρα εσυ οτι θα τα παιζει στα δαχτυλα του..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 09:29 Ο Johnny15 έγραψε: #91 26-04-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Θες να περάσεις Ιατρική? Νομίζω χάνεις πολλά μόρια μόρια για κάτι τέτοιο (στο 3ο πεδίο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 10:11 Η isida!!! έγραψε: #92 26-04-12 10:11 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... κανενα πρόβλημα δε θα αντιμετωπισεις..εκει δεν κάνουν καθόλου μαθηματικα!!! ομως ειναι πολυ δύσκολο να μπεις λογω της μειωσης των μοριων...εγω μονο μια φιλη μου ξερω που πέρασε ιατρικη αθηνας μάλιστα απο θεωρητικη η οποία ειχε ομως αύξηση μορίων γιατι ήταν αθλήτρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 10:23 Η natasoula...: #93 26-04-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό για την απώλει μορίων...Αν δεν κάνω λάθος,αν κάποιος γράψει στη θεωρητική 20 σε όλα,άντι για 20000 μόρια ξέρω γω,στο 3ο πεδίο παίρνει 18600...Χωρίς να είναι απόλυτα σίγουρο αυτό που λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:37 Ο Johnnaousa: #94 26-04-12 13:37 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:42 Η Elisavet21: #95 26-04-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μείωση μορίων στο 3ο πεδίο ώστε ένας θεωρητικός να μην μπει Ιατρική, κλπ. Γύρω στο 6% πρέπει να είναι. Και 20 να γράψει σε όλα δε γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:46 Ο Nikos Sitys: #96 26-04-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Click για ανάπτυξη... Γιατι ρε παιδια αν παρει βιολογια γ.π ανοιγει το πεδιο με τις ιατροφαρμακευτικες σχολες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:48 Η Elisavet21: #97 26-04-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Γιατι ρε παιδια αν παρει βιολογια γ.π ανοιγει το πεδιο με τις ιατροφαρμακευτικες σχολες νομιζω Click για ανάπτυξη... Όποιος επιλέξει βιολογία γ.π από θεωρητική έχει μείωση μορίων για τον παραπάνω λόγο, δηλαδή να μην μπει στην Ιατρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:54 Ο Nikos Sitys: #98 26-04-12 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όποιος επιλέξει βιολογία γ.π από θεωρητική έχει μείωση μορίων για τον παραπάνω λόγο, δηλαδή να μην μπει στην Ιατρική. Click για ανάπτυξη... Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:58 Ο Johnnaousa: #99 26-04-12 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Click για ανάπτυξη... Το ίδιο είναι και για σένα...αν γράψει κάποιος της θεωρητικής ή της τεχνολογικής σε όλα 20 μόνο τότε μπορεί..οι συντελεστές βαρύτητας δεν είναι 1,3 και 0,7 που θα ηταν για βιολογια κατευθυνσης και χημεια..είναι 0,9 και 0,4 για βιολογια και εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MikrosFaros13 Νεοφερμένο μέλος Η MikrosFaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:00 Η MikrosFaros13: #100 26-04-12 14:00 απο θεωρητική παίρνοντας βιολογία γπ, στο 3ο πεδίο ο μέγιστος αριθμός μορίων που μπορείς να συγκεντρώσεις είναι 18.600... ακόμα και αν η ιατρική σε κάποια πόλη έχει κάτω από 18.600 μόρια, είναι σχεδόν ανέφυκτο να γράψεις 20.000 μόρια στην θεωρητική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Vickyoustgl Petraland Κλημεντίνη roud hecktors Perrie99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsakos: Όχι μάν μην φοβάσαι. Στην ιατρικη όλα μπλα μπλα είναι ακόμα και η φυσική Click για ανάπτυξη... Ααααα δηλαδη οργανικες ανοργανες χημειες και ολα αυτα θες να μου πεις τωρα εσυ οτι θα τα παιζει στα δαχτυλα του..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 09:29 Ο Johnny15 έγραψε: #91 26-04-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Θες να περάσεις Ιατρική? Νομίζω χάνεις πολλά μόρια μόρια για κάτι τέτοιο (στο 3ο πεδίο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 10:11 Η isida!!! έγραψε: #92 26-04-12 10:11 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... κανενα πρόβλημα δε θα αντιμετωπισεις..εκει δεν κάνουν καθόλου μαθηματικα!!! ομως ειναι πολυ δύσκολο να μπεις λογω της μειωσης των μοριων...εγω μονο μια φιλη μου ξερω που πέρασε ιατρικη αθηνας μάλιστα απο θεωρητικη η οποία ειχε ομως αύξηση μορίων γιατι ήταν αθλήτρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 10:23 Η natasoula...: #93 26-04-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό για την απώλει μορίων...Αν δεν κάνω λάθος,αν κάποιος γράψει στη θεωρητική 20 σε όλα,άντι για 20000 μόρια ξέρω γω,στο 3ο πεδίο παίρνει 18600...Χωρίς να είναι απόλυτα σίγουρο αυτό που λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:37 Ο Johnnaousa: #94 26-04-12 13:37 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:42 Η Elisavet21: #95 26-04-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μείωση μορίων στο 3ο πεδίο ώστε ένας θεωρητικός να μην μπει Ιατρική, κλπ. Γύρω στο 6% πρέπει να είναι. Και 20 να γράψει σε όλα δε γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:46 Ο Nikos Sitys: #96 26-04-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Click για ανάπτυξη... Γιατι ρε παιδια αν παρει βιολογια γ.π ανοιγει το πεδιο με τις ιατροφαρμακευτικες σχολες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:48 Η Elisavet21: #97 26-04-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Γιατι ρε παιδια αν παρει βιολογια γ.π ανοιγει το πεδιο με τις ιατροφαρμακευτικες σχολες νομιζω Click για ανάπτυξη... Όποιος επιλέξει βιολογία γ.π από θεωρητική έχει μείωση μορίων για τον παραπάνω λόγο, δηλαδή να μην μπει στην Ιατρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:54 Ο Nikos Sitys: #98 26-04-12 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όποιος επιλέξει βιολογία γ.π από θεωρητική έχει μείωση μορίων για τον παραπάνω λόγο, δηλαδή να μην μπει στην Ιατρική. Click για ανάπτυξη... Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:58 Ο Johnnaousa: #99 26-04-12 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Click για ανάπτυξη... Το ίδιο είναι και για σένα...αν γράψει κάποιος της θεωρητικής ή της τεχνολογικής σε όλα 20 μόνο τότε μπορεί..οι συντελεστές βαρύτητας δεν είναι 1,3 και 0,7 που θα ηταν για βιολογια κατευθυνσης και χημεια..είναι 0,9 και 0,4 για βιολογια και εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MikrosFaros13 Νεοφερμένο μέλος Η MikrosFaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:00 Η MikrosFaros13: #100 26-04-12 14:00 απο θεωρητική παίρνοντας βιολογία γπ, στο 3ο πεδίο ο μέγιστος αριθμός μορίων που μπορείς να συγκεντρώσεις είναι 18.600... ακόμα και αν η ιατρική σε κάποια πόλη έχει κάτω από 18.600 μόρια, είναι σχεδόν ανέφυκτο να γράψεις 20.000 μόρια στην θεωρητική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Vickyoustgl Petraland Κλημεντίνη roud hecktors Perrie99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Θες να περάσεις Ιατρική? Νομίζω χάνεις πολλά μόρια μόρια για κάτι τέτοιο (στο 3ο πεδίο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 10:11 Η isida!!! έγραψε: #92 26-04-12 10:11 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... κανενα πρόβλημα δε θα αντιμετωπισεις..εκει δεν κάνουν καθόλου μαθηματικα!!! ομως ειναι πολυ δύσκολο να μπεις λογω της μειωσης των μοριων...εγω μονο μια φιλη μου ξερω που πέρασε ιατρικη αθηνας μάλιστα απο θεωρητικη η οποία ειχε ομως αύξηση μορίων γιατι ήταν αθλήτρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 10:23 Η natasoula...: #93 26-04-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό για την απώλει μορίων...Αν δεν κάνω λάθος,αν κάποιος γράψει στη θεωρητική 20 σε όλα,άντι για 20000 μόρια ξέρω γω,στο 3ο πεδίο παίρνει 18600...Χωρίς να είναι απόλυτα σίγουρο αυτό που λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:37 Ο Johnnaousa: #94 26-04-12 13:37 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:42 Η Elisavet21: #95 26-04-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μείωση μορίων στο 3ο πεδίο ώστε ένας θεωρητικός να μην μπει Ιατρική, κλπ. Γύρω στο 6% πρέπει να είναι. Και 20 να γράψει σε όλα δε γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:46 Ο Nikos Sitys: #96 26-04-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Click για ανάπτυξη... Γιατι ρε παιδια αν παρει βιολογια γ.π ανοιγει το πεδιο με τις ιατροφαρμακευτικες σχολες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:48 Η Elisavet21: #97 26-04-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Γιατι ρε παιδια αν παρει βιολογια γ.π ανοιγει το πεδιο με τις ιατροφαρμακευτικες σχολες νομιζω Click για ανάπτυξη... Όποιος επιλέξει βιολογία γ.π από θεωρητική έχει μείωση μορίων για τον παραπάνω λόγο, δηλαδή να μην μπει στην Ιατρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:54 Ο Nikos Sitys: #98 26-04-12 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όποιος επιλέξει βιολογία γ.π από θεωρητική έχει μείωση μορίων για τον παραπάνω λόγο, δηλαδή να μην μπει στην Ιατρική. Click για ανάπτυξη... Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:58 Ο Johnnaousa: #99 26-04-12 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Click για ανάπτυξη... Το ίδιο είναι και για σένα...αν γράψει κάποιος της θεωρητικής ή της τεχνολογικής σε όλα 20 μόνο τότε μπορεί..οι συντελεστές βαρύτητας δεν είναι 1,3 και 0,7 που θα ηταν για βιολογια κατευθυνσης και χημεια..είναι 0,9 και 0,4 για βιολογια και εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MikrosFaros13 Νεοφερμένο μέλος Η MikrosFaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:00 Η MikrosFaros13: #100 26-04-12 14:00 απο θεωρητική παίρνοντας βιολογία γπ, στο 3ο πεδίο ο μέγιστος αριθμός μορίων που μπορείς να συγκεντρώσεις είναι 18.600... ακόμα και αν η ιατρική σε κάποια πόλη έχει κάτω από 18.600 μόρια, είναι σχεδόν ανέφυκτο να γράψεις 20.000 μόρια στην θεωρητική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Vickyoustgl Petraland Κλημεντίνη roud hecktors Perrie99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... κανενα πρόβλημα δε θα αντιμετωπισεις..εκει δεν κάνουν καθόλου μαθηματικα!!! ομως ειναι πολυ δύσκολο να μπεις λογω της μειωσης των μοριων...εγω μονο μια φιλη μου ξερω που πέρασε ιατρικη αθηνας μάλιστα απο θεωρητικη η οποία ειχε ομως αύξηση μορίων γιατι ήταν αθλήτρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 10:23 Η natasoula...: #93 26-04-12 10:23 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό για την απώλει μορίων...Αν δεν κάνω λάθος,αν κάποιος γράψει στη θεωρητική 20 σε όλα,άντι για 20000 μόρια ξέρω γω,στο 3ο πεδίο παίρνει 18600...Χωρίς να είναι απόλυτα σίγουρο αυτό που λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:37 Ο Johnnaousa: #94 26-04-12 13:37 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:42 Η Elisavet21: #95 26-04-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μείωση μορίων στο 3ο πεδίο ώστε ένας θεωρητικός να μην μπει Ιατρική, κλπ. Γύρω στο 6% πρέπει να είναι. Και 20 να γράψει σε όλα δε γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:46 Ο Nikos Sitys: #96 26-04-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Click για ανάπτυξη... Γιατι ρε παιδια αν παρει βιολογια γ.π ανοιγει το πεδιο με τις ιατροφαρμακευτικες σχολες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:48 Η Elisavet21: #97 26-04-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Γιατι ρε παιδια αν παρει βιολογια γ.π ανοιγει το πεδιο με τις ιατροφαρμακευτικες σχολες νομιζω Click για ανάπτυξη... Όποιος επιλέξει βιολογία γ.π από θεωρητική έχει μείωση μορίων για τον παραπάνω λόγο, δηλαδή να μην μπει στην Ιατρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:54 Ο Nikos Sitys: #98 26-04-12 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όποιος επιλέξει βιολογία γ.π από θεωρητική έχει μείωση μορίων για τον παραπάνω λόγο, δηλαδή να μην μπει στην Ιατρική. Click για ανάπτυξη... Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:58 Ο Johnnaousa: #99 26-04-12 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Click για ανάπτυξη... Το ίδιο είναι και για σένα...αν γράψει κάποιος της θεωρητικής ή της τεχνολογικής σε όλα 20 μόνο τότε μπορεί..οι συντελεστές βαρύτητας δεν είναι 1,3 και 0,7 που θα ηταν για βιολογια κατευθυνσης και χημεια..είναι 0,9 και 0,4 για βιολογια και εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MikrosFaros13 Νεοφερμένο μέλος Η MikrosFaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:00 Η MikrosFaros13: #100 26-04-12 14:00 απο θεωρητική παίρνοντας βιολογία γπ, στο 3ο πεδίο ο μέγιστος αριθμός μορίων που μπορείς να συγκεντρώσεις είναι 18.600... ακόμα και αν η ιατρική σε κάποια πόλη έχει κάτω από 18.600 μόρια, είναι σχεδόν ανέφυκτο να γράψεις 20.000 μόρια στην θεωρητική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Vickyoustgl Petraland Κλημεντίνη roud hecktors Perrie99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό για την απώλει μορίων...Αν δεν κάνω λάθος,αν κάποιος γράψει στη θεωρητική 20 σε όλα,άντι για 20000 μόρια ξέρω γω,στο 3ο πεδίο παίρνει 18600...Χωρίς να είναι απόλυτα σίγουρο αυτό που λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:37 Ο Johnnaousa: #94 26-04-12 13:37 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:42 Η Elisavet21: #95 26-04-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μείωση μορίων στο 3ο πεδίο ώστε ένας θεωρητικός να μην μπει Ιατρική, κλπ. Γύρω στο 6% πρέπει να είναι. Και 20 να γράψει σε όλα δε γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:46 Ο Nikos Sitys: #96 26-04-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Click για ανάπτυξη... Γιατι ρε παιδια αν παρει βιολογια γ.π ανοιγει το πεδιο με τις ιατροφαρμακευτικες σχολες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:48 Η Elisavet21: #97 26-04-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Γιατι ρε παιδια αν παρει βιολογια γ.π ανοιγει το πεδιο με τις ιατροφαρμακευτικες σχολες νομιζω Click για ανάπτυξη... Όποιος επιλέξει βιολογία γ.π από θεωρητική έχει μείωση μορίων για τον παραπάνω λόγο, δηλαδή να μην μπει στην Ιατρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:54 Ο Nikos Sitys: #98 26-04-12 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όποιος επιλέξει βιολογία γ.π από θεωρητική έχει μείωση μορίων για τον παραπάνω λόγο, δηλαδή να μην μπει στην Ιατρική. Click για ανάπτυξη... Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:58 Ο Johnnaousa: #99 26-04-12 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Click για ανάπτυξη... Το ίδιο είναι και για σένα...αν γράψει κάποιος της θεωρητικής ή της τεχνολογικής σε όλα 20 μόνο τότε μπορεί..οι συντελεστές βαρύτητας δεν είναι 1,3 και 0,7 που θα ηταν για βιολογια κατευθυνσης και χημεια..είναι 0,9 και 0,4 για βιολογια και εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MikrosFaros13 Νεοφερμένο μέλος Η MikrosFaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:00 Η MikrosFaros13: #100 26-04-12 14:00 απο θεωρητική παίρνοντας βιολογία γπ, στο 3ο πεδίο ο μέγιστος αριθμός μορίων που μπορείς να συγκεντρώσεις είναι 18.600... ακόμα και αν η ιατρική σε κάποια πόλη έχει κάτω από 18.600 μόρια, είναι σχεδόν ανέφυκτο να γράψεις 20.000 μόρια στην θεωρητική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Vickyoustgl Petraland Κλημεντίνη roud hecktors Perrie99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο θεωρητικη σε Ιατρικη πιστευετε οτι το ατομο θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τα μαθηματα? Ας πουμε φυσικες/χημειες/εργαστηρια κτλπ Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:42 Η Elisavet21: #95 26-04-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μείωση μορίων στο 3ο πεδίο ώστε ένας θεωρητικός να μην μπει Ιατρική, κλπ. Γύρω στο 6% πρέπει να είναι. Και 20 να γράψει σε όλα δε γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:46 Ο Nikos Sitys: #96 26-04-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Click για ανάπτυξη... Γιατι ρε παιδια αν παρει βιολογια γ.π ανοιγει το πεδιο με τις ιατροφαρμακευτικες σχολες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:48 Η Elisavet21: #97 26-04-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Γιατι ρε παιδια αν παρει βιολογια γ.π ανοιγει το πεδιο με τις ιατροφαρμακευτικες σχολες νομιζω Click για ανάπτυξη... Όποιος επιλέξει βιολογία γ.π από θεωρητική έχει μείωση μορίων για τον παραπάνω λόγο, δηλαδή να μην μπει στην Ιατρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:54 Ο Nikos Sitys: #98 26-04-12 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όποιος επιλέξει βιολογία γ.π από θεωρητική έχει μείωση μορίων για τον παραπάνω λόγο, δηλαδή να μην μπει στην Ιατρική. Click για ανάπτυξη... Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:58 Ο Johnnaousa: #99 26-04-12 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Click για ανάπτυξη... Το ίδιο είναι και για σένα...αν γράψει κάποιος της θεωρητικής ή της τεχνολογικής σε όλα 20 μόνο τότε μπορεί..οι συντελεστές βαρύτητας δεν είναι 1,3 και 0,7 που θα ηταν για βιολογια κατευθυνσης και χημεια..είναι 0,9 και 0,4 για βιολογια και εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MikrosFaros13 Νεοφερμένο μέλος Η MikrosFaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:00 Η MikrosFaros13: #100 26-04-12 14:00 απο θεωρητική παίρνοντας βιολογία γπ, στο 3ο πεδίο ο μέγιστος αριθμός μορίων που μπορείς να συγκεντρώσεις είναι 18.600... ακόμα και αν η ιατρική σε κάποια πόλη έχει κάτω από 18.600 μόρια, είναι σχεδόν ανέφυκτο να γράψεις 20.000 μόρια στην θεωρητική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Vickyoustgl Petraland Κλημεντίνη roud hecktors Perrie99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μείωση μορίων στο 3ο πεδίο ώστε ένας θεωρητικός να μην μπει Ιατρική, κλπ. Γύρω στο 6% πρέπει να είναι. Και 20 να γράψει σε όλα δε γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:46 Ο Nikos Sitys: #96 26-04-12 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Click για ανάπτυξη... Γιατι ρε παιδια αν παρει βιολογια γ.π ανοιγει το πεδιο με τις ιατροφαρμακευτικες σχολες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:48 Η Elisavet21: #97 26-04-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Γιατι ρε παιδια αν παρει βιολογια γ.π ανοιγει το πεδιο με τις ιατροφαρμακευτικες σχολες νομιζω Click για ανάπτυξη... Όποιος επιλέξει βιολογία γ.π από θεωρητική έχει μείωση μορίων για τον παραπάνω λόγο, δηλαδή να μην μπει στην Ιατρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:54 Ο Nikos Sitys: #98 26-04-12 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όποιος επιλέξει βιολογία γ.π από θεωρητική έχει μείωση μορίων για τον παραπάνω λόγο, δηλαδή να μην μπει στην Ιατρική. Click για ανάπτυξη... Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:58 Ο Johnnaousa: #99 26-04-12 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Click για ανάπτυξη... Το ίδιο είναι και για σένα...αν γράψει κάποιος της θεωρητικής ή της τεχνολογικής σε όλα 20 μόνο τότε μπορεί..οι συντελεστές βαρύτητας δεν είναι 1,3 και 0,7 που θα ηταν για βιολογια κατευθυνσης και χημεια..είναι 0,9 και 0,4 για βιολογια και εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MikrosFaros13 Νεοφερμένο μέλος Η MikrosFaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:00 Η MikrosFaros13: #100 26-04-12 14:00 απο θεωρητική παίρνοντας βιολογία γπ, στο 3ο πεδίο ο μέγιστος αριθμός μορίων που μπορείς να συγκεντρώσεις είναι 18.600... ακόμα και αν η ιατρική σε κάποια πόλη έχει κάτω από 18.600 μόρια, είναι σχεδόν ανέφυκτο να γράψεις 20.000 μόρια στην θεωρητική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Vickyoustgl Petraland Κλημεντίνη roud hecktors Perrie99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Νομίζω πως είναι αδύνατο να καταφέρει κάποιος απο θεωρητική να μπει Ιατρική Click για ανάπτυξη... Γιατι ρε παιδια αν παρει βιολογια γ.π ανοιγει το πεδιο με τις ιατροφαρμακευτικες σχολες νομιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elisavet21 Δραστήριο μέλος Η Ελίσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 504 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:48 Η Elisavet21: #97 26-04-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Γιατι ρε παιδια αν παρει βιολογια γ.π ανοιγει το πεδιο με τις ιατροφαρμακευτικες σχολες νομιζω Click για ανάπτυξη... Όποιος επιλέξει βιολογία γ.π από θεωρητική έχει μείωση μορίων για τον παραπάνω λόγο, δηλαδή να μην μπει στην Ιατρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:54 Ο Nikos Sitys: #98 26-04-12 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όποιος επιλέξει βιολογία γ.π από θεωρητική έχει μείωση μορίων για τον παραπάνω λόγο, δηλαδή να μην μπει στην Ιατρική. Click για ανάπτυξη... Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:58 Ο Johnnaousa: #99 26-04-12 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Click για ανάπτυξη... Το ίδιο είναι και για σένα...αν γράψει κάποιος της θεωρητικής ή της τεχνολογικής σε όλα 20 μόνο τότε μπορεί..οι συντελεστές βαρύτητας δεν είναι 1,3 και 0,7 που θα ηταν για βιολογια κατευθυνσης και χημεια..είναι 0,9 και 0,4 για βιολογια και εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MikrosFaros13 Νεοφερμένο μέλος Η MikrosFaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:00 Η MikrosFaros13: #100 26-04-12 14:00 απο θεωρητική παίρνοντας βιολογία γπ, στο 3ο πεδίο ο μέγιστος αριθμός μορίων που μπορείς να συγκεντρώσεις είναι 18.600... ακόμα και αν η ιατρική σε κάποια πόλη έχει κάτω από 18.600 μόρια, είναι σχεδόν ανέφυκτο να γράψεις 20.000 μόρια στην θεωρητική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Vickyoustgl Petraland Κλημεντίνη roud hecktors Perrie99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Γιατι ρε παιδια αν παρει βιολογια γ.π ανοιγει το πεδιο με τις ιατροφαρμακευτικες σχολες νομιζω Click για ανάπτυξη... Όποιος επιλέξει βιολογία γ.π από θεωρητική έχει μείωση μορίων για τον παραπάνω λόγο, δηλαδή να μην μπει στην Ιατρική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:54 Ο Nikos Sitys: #98 26-04-12 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όποιος επιλέξει βιολογία γ.π από θεωρητική έχει μείωση μορίων για τον παραπάνω λόγο, δηλαδή να μην μπει στην Ιατρική. Click για ανάπτυξη... Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:58 Ο Johnnaousa: #99 26-04-12 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Click για ανάπτυξη... Το ίδιο είναι και για σένα...αν γράψει κάποιος της θεωρητικής ή της τεχνολογικής σε όλα 20 μόνο τότε μπορεί..οι συντελεστές βαρύτητας δεν είναι 1,3 και 0,7 που θα ηταν για βιολογια κατευθυνσης και χημεια..είναι 0,9 και 0,4 για βιολογια και εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MikrosFaros13 Νεοφερμένο μέλος Η MikrosFaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:00 Η MikrosFaros13: #100 26-04-12 14:00 απο θεωρητική παίρνοντας βιολογία γπ, στο 3ο πεδίο ο μέγιστος αριθμός μορίων που μπορείς να συγκεντρώσεις είναι 18.600... ακόμα και αν η ιατρική σε κάποια πόλη έχει κάτω από 18.600 μόρια, είναι σχεδόν ανέφυκτο να γράψεις 20.000 μόρια στην θεωρητική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: poppyseed Vickyoustgl Petraland Κλημεντίνη roud hecktors Perrie99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elisavet21: Όποιος επιλέξει βιολογία γ.π από θεωρητική έχει μείωση μορίων για τον παραπάνω λόγο, δηλαδή να μην μπει στην Ιατρική. Click για ανάπτυξη... Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 13:58 Ο Johnnaousa: #99 26-04-12 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Click για ανάπτυξη... Το ίδιο είναι και για σένα...αν γράψει κάποιος της θεωρητικής ή της τεχνολογικής σε όλα 20 μόνο τότε μπορεί..οι συντελεστές βαρύτητας δεν είναι 1,3 και 0,7 που θα ηταν για βιολογια κατευθυνσης και χημεια..είναι 0,9 και 0,4 για βιολογια και εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MikrosFaros13 Νεοφερμένο μέλος Η MikrosFaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:00 Η MikrosFaros13: #100 26-04-12 14:00 απο θεωρητική παίρνοντας βιολογία γπ, στο 3ο πεδίο ο μέγιστος αριθμός μορίων που μπορείς να συγκεντρώσεις είναι 18.600... ακόμα και αν η ιατρική σε κάποια πόλη έχει κάτω από 18.600 μόρια, είναι σχεδόν ανέφυκτο να γράψεις 20.000 μόρια στην θεωρητική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Mεγαλο λαθος.Δηλαδη εγω που ειμαι τεχνολογικη μπορω να μπω ιατρικη ανετα επειδη διαλεξα βιολογια γ.π????Μεγαλη αδικια αυτη Click για ανάπτυξη... Το ίδιο είναι και για σένα...αν γράψει κάποιος της θεωρητικής ή της τεχνολογικής σε όλα 20 μόνο τότε μπορεί..οι συντελεστές βαρύτητας δεν είναι 1,3 και 0,7 που θα ηταν για βιολογια κατευθυνσης και χημεια..είναι 0,9 και 0,4 για βιολογια και εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MikrosFaros13 Νεοφερμένο μέλος Η MikrosFaros13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 26 Απριλίου 2012 στις 14:00 Η MikrosFaros13: #100 26-04-12 14:00 απο θεωρητική παίρνοντας βιολογία γπ, στο 3ο πεδίο ο μέγιστος αριθμός μορίων που μπορείς να συγκεντρώσεις είναι 18.600... ακόμα και αν η ιατρική σε κάποια πόλη έχει κάτω από 18.600 μόρια, είναι σχεδόν ανέφυκτο να γράψεις 20.000 μόρια στην θεωρητική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
απο θεωρητική παίρνοντας βιολογία γπ, στο 3ο πεδίο ο μέγιστος αριθμός μορίων που μπορείς να συγκεντρώσεις είναι 18.600... ακόμα και αν η ιατρική σε κάποια πόλη έχει κάτω από 18.600 μόρια, είναι σχεδόν ανέφυκτο να γράψεις 20.000 μόρια στην θεωρητική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.