Nonexistent Νεοφερμένο μέλος Ο Nonexistent αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 13:10 Ο Nonexistent: #1 09-05-21 13:10 Μένουν περίπου 18 ημέρες μέχρι να λήξει η περίοδος αιτήσεων για το μεταπτυχιακό που με ενδιαφέρει. Είναι αγένεια να στείλω τώρα στους καθηγητές ότι χρειάζομαι την συστατική τους επιστολή; Είναι αρκετό το διάστημα ή όχι; Η αίτηση του μεταπτυχιακού θα γίνει ηλεκτρονικά και με το που την υποβάλλω θα ενημερωθούν οι καθηγητές με email ότι τους έχω αναφέρει στην αίτηση για να στείλουν συστατική επιστολή (εγώ θα τους έχω ενημερώσει από πριν, βέβαια). Αν υποβάλλω την τελευταία ημέρα την αίτηση (τότε με βολεύει), θα τους δοθεί κι άλλος χρόνος μέχρι να αποστείλουν τη συστατική; Δεν μπορούσα να στείλω νωρίτερα, γιατί έπρεπε πρώτα να βεβαιωθώ ότι μπορώ να αναταπεξέλθω οικονομικά στο μεταπτυχιακό (να βρω δουλειά κλπ) Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 13:26 Ο Dias έγραψε: #2 09-05-21 13:26 Η μισή ντροπή δική σου και η άλλη μισή δική του... Guest 454371 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2021 στις 13:26 Ο Guest 454371: #3 09-05-21 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Nonexistent: Μένουν περίπου 18 ημέρες μέχρι να λήξει η περίοδος αιτήσεων για το μεταπτυχιακό που με ενδιαφέρει. Είναι αγένεια να στείλω τώρα στους καθηγητές ότι χρειάζομαι την συστατική τους επιστολή; Είναι αρκετό το διάστημα ή όχι; Η αίτηση του μεταπτυχιακού θα γίνει ηλεκτρονικά και με το που την υποβάλλω θα ενημερωθούν οι καθηγητές με email ότι τους έχω αναφέρει στην αίτηση για να στείλουν συστατική επιστολή (εγώ θα τους έχω ενημερώσει από πριν, βέβαια). Αν υποβάλλω την τελευταία ημέρα την αίτηση (τότε με βολεύει), θα τους δοθεί κι άλλος χρόνος μέχρι να αποστείλουν τη συστατική; Δεν μπορούσα να στείλω νωρίτερα, γιατί έπρεπε πρώτα να βεβαιωθώ ότι μπορώ να αναταπεξέλθω οικονομικά στο μεταπτυχιακό (να βρω δουλειά κλπ) Click για ανάπτυξη... Nομιζω το πιο ομορφο πραγμα στη ζωη ειναι η Ειλικρινεια. Να πεις αυτο που νιωθεις. Και πιστεψε με ειναι ανθρωποι με κυρος, μορφωμενοι, παιδεια και πολιτισμο και οταν τους εξηγησεις θα καταλαβουν. Για μενα στειλε και εξηγησε τους τη κατασταση και ολα καλα . Δεν βρισκω το παραμικρο λογο αγχους στο θεμα που σε απασχολει Nonexistent Νεοφερμένο μέλος Ο Nonexistent αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 13:39 Ο Nonexistent: #4 09-05-21 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Η μισή ντροπή δική σου και η άλλη μισή δική του... Click για ανάπτυξη... Υποθέτω πως υπονοείς ότι είναι ανόητο να με απασχολεί τόσο αυτό, σωστά; Ίσως όντως δείχνει πως είμαι αδύναμος χαρακτήρας το ότι με απασχολεί αυτό. Το μόνο που θέλω είναι να γίνουν όλα σωστά, γιατί τελευταία έχω πολλά περίεργα στο μυαλό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2021 Αρχική Δημοσίευση από mNA: Nομιζω το πιο ομορφο πραγμα στη ζωη ειναι η Ειλικρινεια. Να πεις αυτο που νιωθεις. Και πιστεψε με ειναι ανθρωποι με κυρος, μορφωμενοι, παιδεια και πολιτισμο και οταν τους εξηγησεις θα καταλαβουν. Για μενα στειλε και εξηγησε τους τη κατασταση και ολα καλα . Δεν βρισκω το παραμικρο λογο αγχους στο θεμα που σε απασχολει Click για ανάπτυξη... Καθησυχαστική απάντηση. Έχω ήδη συντάξει τα email που θα τους στείλω κι είναι αυτό ακριβώς: απόλυτα ειλικρινή. Το μόνο που μένει είναι να μάθω είναι αν θα έχουν κάποιο extra διάστημα αφού κάνω την αίτηση. Μην την κάνω τελευταία ημέρα και τους στείλει το πανεπιστήμιο κάνα email που τους λέει ότι έχουν λίγες ώρες ξέρω 'γω! Guest 454371 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2021 στις 13:45 Ο Guest 454371: #5 09-05-21 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Nonexistent: Υποθέτω πως υπονοείς ότι είναι ανόητο να με απασχολεί τόσο αυτό, σωστά; Ίσως όντως δείχνει πως είμαι αδύναμος χαρακτήρας το ότι με απασχολεί αυτό. Το μόνο που θέλω είναι να γίνουν όλα σωστά, γιατί τελευταία έχω πολλά περίεργα στο μυαλό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2021 Καθησυχαστική απάντηση. Έχω ήδη συντάξει τα email που θα τους στείλω κι είναι αυτό ακριβώς: απόλυτα ειλικρινή. Το μόνο που μένει είναι να μάθω είναι αν θα έχουν κάποιο extra διάστημα αφού κάνω την αίτηση. Μην την κάνω τελευταία ημέρα και τους στείλει το πανεπιστήμιο κάνα email που τους λέει ότι έχουν λίγες ώρες ξέρω 'γω! Click για ανάπτυξη... πολύ άγχος για το τίποτα. Alexecon1991 Δραστήριο μέλος Ο Alexecon1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 13:46 Ο Alexecon1991: #6 09-05-21 13:46 Στείλε μια χαρά μέρες είναι! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty shuuu markip Panagiotis849 Clary ssalex Ria99 Gus Roger10 notis_19 Jocaste ggl natalix Johnman97 stefan Λίτσα_ No name korlef Leukosrinokeros TonyMontanaEse Georgekk igeorgeoikonomo cel123 eukleidhs1821 tsiobieman Nonexistent Alexecon1991 paulkin94 Viedo Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μένουν περίπου 18 ημέρες μέχρι να λήξει η περίοδος αιτήσεων για το μεταπτυχιακό που με ενδιαφέρει. Είναι αγένεια να στείλω τώρα στους καθηγητές ότι χρειάζομαι την συστατική τους επιστολή; Είναι αρκετό το διάστημα ή όχι; Η αίτηση του μεταπτυχιακού θα γίνει ηλεκτρονικά και με το που την υποβάλλω θα ενημερωθούν οι καθηγητές με email ότι τους έχω αναφέρει στην αίτηση για να στείλουν συστατική επιστολή (εγώ θα τους έχω ενημερώσει από πριν, βέβαια). Αν υποβάλλω την τελευταία ημέρα την αίτηση (τότε με βολεύει), θα τους δοθεί κι άλλος χρόνος μέχρι να αποστείλουν τη συστατική; Δεν μπορούσα να στείλω νωρίτερα, γιατί έπρεπε πρώτα να βεβαιωθώ ότι μπορώ να αναταπεξέλθω οικονομικά στο μεταπτυχιακό (να βρω δουλειά κλπ)
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 13:26 Ο Dias έγραψε: #2 09-05-21 13:26 Η μισή ντροπή δική σου και η άλλη μισή δική του... Guest 454371 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2021 στις 13:26 Ο Guest 454371: #3 09-05-21 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Nonexistent: Μένουν περίπου 18 ημέρες μέχρι να λήξει η περίοδος αιτήσεων για το μεταπτυχιακό που με ενδιαφέρει. Είναι αγένεια να στείλω τώρα στους καθηγητές ότι χρειάζομαι την συστατική τους επιστολή; Είναι αρκετό το διάστημα ή όχι; Η αίτηση του μεταπτυχιακού θα γίνει ηλεκτρονικά και με το που την υποβάλλω θα ενημερωθούν οι καθηγητές με email ότι τους έχω αναφέρει στην αίτηση για να στείλουν συστατική επιστολή (εγώ θα τους έχω ενημερώσει από πριν, βέβαια). Αν υποβάλλω την τελευταία ημέρα την αίτηση (τότε με βολεύει), θα τους δοθεί κι άλλος χρόνος μέχρι να αποστείλουν τη συστατική; Δεν μπορούσα να στείλω νωρίτερα, γιατί έπρεπε πρώτα να βεβαιωθώ ότι μπορώ να αναταπεξέλθω οικονομικά στο μεταπτυχιακό (να βρω δουλειά κλπ) Click για ανάπτυξη... Nομιζω το πιο ομορφο πραγμα στη ζωη ειναι η Ειλικρινεια. Να πεις αυτο που νιωθεις. Και πιστεψε με ειναι ανθρωποι με κυρος, μορφωμενοι, παιδεια και πολιτισμο και οταν τους εξηγησεις θα καταλαβουν. Για μενα στειλε και εξηγησε τους τη κατασταση και ολα καλα . Δεν βρισκω το παραμικρο λογο αγχους στο θεμα που σε απασχολει Nonexistent Νεοφερμένο μέλος Ο Nonexistent αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 13:39 Ο Nonexistent: #4 09-05-21 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Η μισή ντροπή δική σου και η άλλη μισή δική του... Click για ανάπτυξη... Υποθέτω πως υπονοείς ότι είναι ανόητο να με απασχολεί τόσο αυτό, σωστά; Ίσως όντως δείχνει πως είμαι αδύναμος χαρακτήρας το ότι με απασχολεί αυτό. Το μόνο που θέλω είναι να γίνουν όλα σωστά, γιατί τελευταία έχω πολλά περίεργα στο μυαλό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2021 Αρχική Δημοσίευση από mNA: Nομιζω το πιο ομορφο πραγμα στη ζωη ειναι η Ειλικρινεια. Να πεις αυτο που νιωθεις. Και πιστεψε με ειναι ανθρωποι με κυρος, μορφωμενοι, παιδεια και πολιτισμο και οταν τους εξηγησεις θα καταλαβουν. Για μενα στειλε και εξηγησε τους τη κατασταση και ολα καλα . Δεν βρισκω το παραμικρο λογο αγχους στο θεμα που σε απασχολει Click για ανάπτυξη... Καθησυχαστική απάντηση. Έχω ήδη συντάξει τα email που θα τους στείλω κι είναι αυτό ακριβώς: απόλυτα ειλικρινή. Το μόνο που μένει είναι να μάθω είναι αν θα έχουν κάποιο extra διάστημα αφού κάνω την αίτηση. Μην την κάνω τελευταία ημέρα και τους στείλει το πανεπιστήμιο κάνα email που τους λέει ότι έχουν λίγες ώρες ξέρω 'γω! Guest 454371 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2021 στις 13:45 Ο Guest 454371: #5 09-05-21 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Nonexistent: Υποθέτω πως υπονοείς ότι είναι ανόητο να με απασχολεί τόσο αυτό, σωστά; Ίσως όντως δείχνει πως είμαι αδύναμος χαρακτήρας το ότι με απασχολεί αυτό. Το μόνο που θέλω είναι να γίνουν όλα σωστά, γιατί τελευταία έχω πολλά περίεργα στο μυαλό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2021 Καθησυχαστική απάντηση. Έχω ήδη συντάξει τα email που θα τους στείλω κι είναι αυτό ακριβώς: απόλυτα ειλικρινή. Το μόνο που μένει είναι να μάθω είναι αν θα έχουν κάποιο extra διάστημα αφού κάνω την αίτηση. Μην την κάνω τελευταία ημέρα και τους στείλει το πανεπιστήμιο κάνα email που τους λέει ότι έχουν λίγες ώρες ξέρω 'γω! Click για ανάπτυξη... πολύ άγχος για το τίποτα. Alexecon1991 Δραστήριο μέλος Ο Alexecon1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 13:46 Ο Alexecon1991: #6 09-05-21 13:46 Στείλε μια χαρά μέρες είναι! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty shuuu markip Panagiotis849 Clary ssalex Ria99 Gus Roger10 notis_19 Jocaste ggl natalix Johnman97 stefan Λίτσα_ No name korlef Leukosrinokeros TonyMontanaEse Georgekk igeorgeoikonomo cel123 eukleidhs1821 tsiobieman Nonexistent Alexecon1991 paulkin94 Viedo Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Guest 454371 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2021 στις 13:26 Ο Guest 454371: #3 09-05-21 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Nonexistent: Μένουν περίπου 18 ημέρες μέχρι να λήξει η περίοδος αιτήσεων για το μεταπτυχιακό που με ενδιαφέρει. Είναι αγένεια να στείλω τώρα στους καθηγητές ότι χρειάζομαι την συστατική τους επιστολή; Είναι αρκετό το διάστημα ή όχι; Η αίτηση του μεταπτυχιακού θα γίνει ηλεκτρονικά και με το που την υποβάλλω θα ενημερωθούν οι καθηγητές με email ότι τους έχω αναφέρει στην αίτηση για να στείλουν συστατική επιστολή (εγώ θα τους έχω ενημερώσει από πριν, βέβαια). Αν υποβάλλω την τελευταία ημέρα την αίτηση (τότε με βολεύει), θα τους δοθεί κι άλλος χρόνος μέχρι να αποστείλουν τη συστατική; Δεν μπορούσα να στείλω νωρίτερα, γιατί έπρεπε πρώτα να βεβαιωθώ ότι μπορώ να αναταπεξέλθω οικονομικά στο μεταπτυχιακό (να βρω δουλειά κλπ) Click για ανάπτυξη... Nομιζω το πιο ομορφο πραγμα στη ζωη ειναι η Ειλικρινεια. Να πεις αυτο που νιωθεις. Και πιστεψε με ειναι ανθρωποι με κυρος, μορφωμενοι, παιδεια και πολιτισμο και οταν τους εξηγησεις θα καταλαβουν. Για μενα στειλε και εξηγησε τους τη κατασταση και ολα καλα . Δεν βρισκω το παραμικρο λογο αγχους στο θεμα που σε απασχολει Nonexistent Νεοφερμένο μέλος Ο Nonexistent αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 13:39 Ο Nonexistent: #4 09-05-21 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Η μισή ντροπή δική σου και η άλλη μισή δική του... Click για ανάπτυξη... Υποθέτω πως υπονοείς ότι είναι ανόητο να με απασχολεί τόσο αυτό, σωστά; Ίσως όντως δείχνει πως είμαι αδύναμος χαρακτήρας το ότι με απασχολεί αυτό. Το μόνο που θέλω είναι να γίνουν όλα σωστά, γιατί τελευταία έχω πολλά περίεργα στο μυαλό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2021 Αρχική Δημοσίευση από mNA: Nομιζω το πιο ομορφο πραγμα στη ζωη ειναι η Ειλικρινεια. Να πεις αυτο που νιωθεις. Και πιστεψε με ειναι ανθρωποι με κυρος, μορφωμενοι, παιδεια και πολιτισμο και οταν τους εξηγησεις θα καταλαβουν. Για μενα στειλε και εξηγησε τους τη κατασταση και ολα καλα . Δεν βρισκω το παραμικρο λογο αγχους στο θεμα που σε απασχολει Click για ανάπτυξη... Καθησυχαστική απάντηση. Έχω ήδη συντάξει τα email που θα τους στείλω κι είναι αυτό ακριβώς: απόλυτα ειλικρινή. Το μόνο που μένει είναι να μάθω είναι αν θα έχουν κάποιο extra διάστημα αφού κάνω την αίτηση. Μην την κάνω τελευταία ημέρα και τους στείλει το πανεπιστήμιο κάνα email που τους λέει ότι έχουν λίγες ώρες ξέρω 'γω! Guest 454371 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2021 στις 13:45 Ο Guest 454371: #5 09-05-21 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Nonexistent: Υποθέτω πως υπονοείς ότι είναι ανόητο να με απασχολεί τόσο αυτό, σωστά; Ίσως όντως δείχνει πως είμαι αδύναμος χαρακτήρας το ότι με απασχολεί αυτό. Το μόνο που θέλω είναι να γίνουν όλα σωστά, γιατί τελευταία έχω πολλά περίεργα στο μυαλό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2021 Καθησυχαστική απάντηση. Έχω ήδη συντάξει τα email που θα τους στείλω κι είναι αυτό ακριβώς: απόλυτα ειλικρινή. Το μόνο που μένει είναι να μάθω είναι αν θα έχουν κάποιο extra διάστημα αφού κάνω την αίτηση. Μην την κάνω τελευταία ημέρα και τους στείλει το πανεπιστήμιο κάνα email που τους λέει ότι έχουν λίγες ώρες ξέρω 'γω! Click για ανάπτυξη... πολύ άγχος για το τίποτα. Alexecon1991 Δραστήριο μέλος Ο Alexecon1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 13:46 Ο Alexecon1991: #6 09-05-21 13:46 Στείλε μια χαρά μέρες είναι! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty shuuu markip Panagiotis849 Clary ssalex Ria99 Gus Roger10 notis_19 Jocaste ggl natalix Johnman97 stefan Λίτσα_ No name korlef Leukosrinokeros TonyMontanaEse Georgekk igeorgeoikonomo cel123 eukleidhs1821 tsiobieman Nonexistent Alexecon1991 paulkin94 Viedo Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nonexistent: Μένουν περίπου 18 ημέρες μέχρι να λήξει η περίοδος αιτήσεων για το μεταπτυχιακό που με ενδιαφέρει. Είναι αγένεια να στείλω τώρα στους καθηγητές ότι χρειάζομαι την συστατική τους επιστολή; Είναι αρκετό το διάστημα ή όχι; Η αίτηση του μεταπτυχιακού θα γίνει ηλεκτρονικά και με το που την υποβάλλω θα ενημερωθούν οι καθηγητές με email ότι τους έχω αναφέρει στην αίτηση για να στείλουν συστατική επιστολή (εγώ θα τους έχω ενημερώσει από πριν, βέβαια). Αν υποβάλλω την τελευταία ημέρα την αίτηση (τότε με βολεύει), θα τους δοθεί κι άλλος χρόνος μέχρι να αποστείλουν τη συστατική; Δεν μπορούσα να στείλω νωρίτερα, γιατί έπρεπε πρώτα να βεβαιωθώ ότι μπορώ να αναταπεξέλθω οικονομικά στο μεταπτυχιακό (να βρω δουλειά κλπ) Click για ανάπτυξη... Nομιζω το πιο ομορφο πραγμα στη ζωη ειναι η Ειλικρινεια. Να πεις αυτο που νιωθεις. Και πιστεψε με ειναι ανθρωποι με κυρος, μορφωμενοι, παιδεια και πολιτισμο και οταν τους εξηγησεις θα καταλαβουν. Για μενα στειλε και εξηγησε τους τη κατασταση και ολα καλα . Δεν βρισκω το παραμικρο λογο αγχους στο θεμα που σε απασχολει
Nonexistent Νεοφερμένο μέλος Ο Nonexistent αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 13:39 Ο Nonexistent: #4 09-05-21 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Η μισή ντροπή δική σου και η άλλη μισή δική του... Click για ανάπτυξη... Υποθέτω πως υπονοείς ότι είναι ανόητο να με απασχολεί τόσο αυτό, σωστά; Ίσως όντως δείχνει πως είμαι αδύναμος χαρακτήρας το ότι με απασχολεί αυτό. Το μόνο που θέλω είναι να γίνουν όλα σωστά, γιατί τελευταία έχω πολλά περίεργα στο μυαλό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2021 Αρχική Δημοσίευση από mNA: Nομιζω το πιο ομορφο πραγμα στη ζωη ειναι η Ειλικρινεια. Να πεις αυτο που νιωθεις. Και πιστεψε με ειναι ανθρωποι με κυρος, μορφωμενοι, παιδεια και πολιτισμο και οταν τους εξηγησεις θα καταλαβουν. Για μενα στειλε και εξηγησε τους τη κατασταση και ολα καλα . Δεν βρισκω το παραμικρο λογο αγχους στο θεμα που σε απασχολει Click για ανάπτυξη... Καθησυχαστική απάντηση. Έχω ήδη συντάξει τα email που θα τους στείλω κι είναι αυτό ακριβώς: απόλυτα ειλικρινή. Το μόνο που μένει είναι να μάθω είναι αν θα έχουν κάποιο extra διάστημα αφού κάνω την αίτηση. Μην την κάνω τελευταία ημέρα και τους στείλει το πανεπιστήμιο κάνα email που τους λέει ότι έχουν λίγες ώρες ξέρω 'γω! Guest 454371 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2021 στις 13:45 Ο Guest 454371: #5 09-05-21 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Nonexistent: Υποθέτω πως υπονοείς ότι είναι ανόητο να με απασχολεί τόσο αυτό, σωστά; Ίσως όντως δείχνει πως είμαι αδύναμος χαρακτήρας το ότι με απασχολεί αυτό. Το μόνο που θέλω είναι να γίνουν όλα σωστά, γιατί τελευταία έχω πολλά περίεργα στο μυαλό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2021 Καθησυχαστική απάντηση. Έχω ήδη συντάξει τα email που θα τους στείλω κι είναι αυτό ακριβώς: απόλυτα ειλικρινή. Το μόνο που μένει είναι να μάθω είναι αν θα έχουν κάποιο extra διάστημα αφού κάνω την αίτηση. Μην την κάνω τελευταία ημέρα και τους στείλει το πανεπιστήμιο κάνα email που τους λέει ότι έχουν λίγες ώρες ξέρω 'γω! Click για ανάπτυξη... πολύ άγχος για το τίποτα. Alexecon1991 Δραστήριο μέλος Ο Alexecon1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 13:46 Ο Alexecon1991: #6 09-05-21 13:46 Στείλε μια χαρά μέρες είναι! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty shuuu markip Panagiotis849 Clary ssalex Ria99 Gus Roger10 notis_19 Jocaste ggl natalix Johnman97 stefan Λίτσα_ No name korlef Leukosrinokeros TonyMontanaEse Georgekk igeorgeoikonomo cel123 eukleidhs1821 tsiobieman Nonexistent Alexecon1991 paulkin94 Viedo Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Η μισή ντροπή δική σου και η άλλη μισή δική του... Click για ανάπτυξη... Υποθέτω πως υπονοείς ότι είναι ανόητο να με απασχολεί τόσο αυτό, σωστά; Ίσως όντως δείχνει πως είμαι αδύναμος χαρακτήρας το ότι με απασχολεί αυτό. Το μόνο που θέλω είναι να γίνουν όλα σωστά, γιατί τελευταία έχω πολλά περίεργα στο μυαλό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2021 Αρχική Δημοσίευση από mNA: Nομιζω το πιο ομορφο πραγμα στη ζωη ειναι η Ειλικρινεια. Να πεις αυτο που νιωθεις. Και πιστεψε με ειναι ανθρωποι με κυρος, μορφωμενοι, παιδεια και πολιτισμο και οταν τους εξηγησεις θα καταλαβουν. Για μενα στειλε και εξηγησε τους τη κατασταση και ολα καλα . Δεν βρισκω το παραμικρο λογο αγχους στο θεμα που σε απασχολει Click για ανάπτυξη... Καθησυχαστική απάντηση. Έχω ήδη συντάξει τα email που θα τους στείλω κι είναι αυτό ακριβώς: απόλυτα ειλικρινή. Το μόνο που μένει είναι να μάθω είναι αν θα έχουν κάποιο extra διάστημα αφού κάνω την αίτηση. Μην την κάνω τελευταία ημέρα και τους στείλει το πανεπιστήμιο κάνα email που τους λέει ότι έχουν λίγες ώρες ξέρω 'γω!
Guest 454371 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2021 στις 13:45 Ο Guest 454371: #5 09-05-21 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Nonexistent: Υποθέτω πως υπονοείς ότι είναι ανόητο να με απασχολεί τόσο αυτό, σωστά; Ίσως όντως δείχνει πως είμαι αδύναμος χαρακτήρας το ότι με απασχολεί αυτό. Το μόνο που θέλω είναι να γίνουν όλα σωστά, γιατί τελευταία έχω πολλά περίεργα στο μυαλό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2021 Καθησυχαστική απάντηση. Έχω ήδη συντάξει τα email που θα τους στείλω κι είναι αυτό ακριβώς: απόλυτα ειλικρινή. Το μόνο που μένει είναι να μάθω είναι αν θα έχουν κάποιο extra διάστημα αφού κάνω την αίτηση. Μην την κάνω τελευταία ημέρα και τους στείλει το πανεπιστήμιο κάνα email που τους λέει ότι έχουν λίγες ώρες ξέρω 'γω! Click για ανάπτυξη... πολύ άγχος για το τίποτα. Alexecon1991 Δραστήριο μέλος Ο Alexecon1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 13:46 Ο Alexecon1991: #6 09-05-21 13:46 Στείλε μια χαρά μέρες είναι! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Nonexistent: Υποθέτω πως υπονοείς ότι είναι ανόητο να με απασχολεί τόσο αυτό, σωστά; Ίσως όντως δείχνει πως είμαι αδύναμος χαρακτήρας το ότι με απασχολεί αυτό. Το μόνο που θέλω είναι να γίνουν όλα σωστά, γιατί τελευταία έχω πολλά περίεργα στο μυαλό μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2021 Καθησυχαστική απάντηση. Έχω ήδη συντάξει τα email που θα τους στείλω κι είναι αυτό ακριβώς: απόλυτα ειλικρινή. Το μόνο που μένει είναι να μάθω είναι αν θα έχουν κάποιο extra διάστημα αφού κάνω την αίτηση. Μην την κάνω τελευταία ημέρα και τους στείλει το πανεπιστήμιο κάνα email που τους λέει ότι έχουν λίγες ώρες ξέρω 'γω! Click για ανάπτυξη... πολύ άγχος για το τίποτα.
Alexecon1991 Δραστήριο μέλος Ο Alexecon1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 13:46 Ο Alexecon1991: #6 09-05-21 13:46 Στείλε μια χαρά μέρες είναι!