julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2025 στις 23:48 Η julia_idk: #1 01-01-25 23:48 Είμαι οριακά 1 και 60, το ελάχιστο δυνατό ανάστημα που πρέπει να διαθέτουν οι γυναίκες που θέλουν να μπουν σε σχολές αστυνομικής Ακαδημίας από όσο έχω ψάξει είναι 1,63. Πιστεύετε θα υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα με το ύψος μου; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 00:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 02-01-25 00:08 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Είμαι οριακά 1 και 60, το ελάχιστο δυνατό ανάστημα που πρέπει να διαθέτουν οι γυναίκες που θέλουν να μπουν σε σχολές αστυνομικής Ακαδημίας από όσο έχω ψάξει είναι 1,63. Πιστεύετε θα υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα με το ύψος μου; Click για ανάπτυξη... Δυστηχως ναι υπαρχει θεμα, ειναι πολυ αυστηροι στην μετρηση υψους... δεν θελουν κοριτσια. Και για να μην υπαρχει διοδος μεσω στρατου που δεν δινει τοσο σημασια σε αυτο... και απο εκει μεσω στρατου μπορεις να περασεις τις κοινες πκε ...σε μετρανε στο ΑΤ στην αρχη οταν πας να κανεις την αιτηση συμμετοχής. julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 00:15 Η julia_idk: #3 02-01-25 00:15 Δηλαδή μου προτείνετε να μπω αστυνομία μέσω στρατού, πως μπορεί να επιτευχθεί κάτι τέτοιο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 00:24 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 02-01-25 00:24 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Δηλαδή μου προτείνετε να μπω αστυνομία μέσω στρατού, πως μπορεί να επιτευχθεί κάτι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ειπα αυτο. Ειπα οτι οι περισσοτεροι που πανε αστυνομια δηλωνουν και μια στρατιωτικη σχολη ετσι για να περασουν τις εξετασεις ΠΚΕ στο στρατο που εναι πιο οργανωμένος . Η αστυνομια δεν το εχει με την οργανωση αυτη. Αστυνομια για να σιγουρεψει οτι το υψος των γυναικων οτι δεν θα ειναι παρακατω απο 1,63...υποχρεωνουν τα παιδια να καταθεσουν την αρχικη αιτηση συμμετοχής προσωπικα στα ΑΤ για να τα μετρησουν...αν ειναι κατω απο 1,63 δεν παιρνουν την αιτηση. Ενω στα αλλα ενστολα οι αιτησεις γινονται ηλεκτρονικα και η μετρηση υψους γινεται κατα την διαρκεια των πκε οπου ειναι νεφελωδης η κατασταση. julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 00:28 Η julia_idk: #5 02-01-25 00:28 Κατάλαβα ευχαριστώ πολύ,όμως η διαφορά είναι μηδαμινή 2 πόντους πάνω δύο πόντους κάτω δεν θα κάνουν την διαφορά όταν τόσο οι ακαδημαϊκές όσο και οι αθλητικές επιδόσεις κρίνονται άριστες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 01:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 02-01-25 01:16 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Κατάλαβα ευχαριστώ πολύ,όμως η διαφορά είναι μηδαμινή 2 πόντους πάνω δύο πόντους κάτω δεν θα κάνουν την διαφορά όταν τόσο οι ακαδημαϊκές όσο και οι αθλητικές επιδόσεις κρίνονται άριστες. Click για ανάπτυξη... Ετσι ακριβως εχεις απολυτο δικιο..αλλα ειπαμε στην αστυνομια και στο λιμενικο ψαχνονται να κοψουν κοριτσια..στο στρατο και στην πυροσβεστικη ισως σε περνουσαν Ε αν θες ενστολα δοκιμασε ναυτικων δοκιμων πιο καλα θα εισαι μετα την εκπαιδευση.. Η αστυνομια θα γινει ανυποφορη καποια στιγμη. Praxis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Praxis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 10:45 Ο Praxis έγραψε: #7 02-01-25 10:45 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Κατάλαβα ευχαριστώ πολύ,όμως η διαφορά είναι μηδαμινή 2 πόντους πάνω δύο πόντους κάτω δεν θα κάνουν την διαφορά όταν τόσο οι ακαδημαϊκές όσο και οι αθλητικές επιδόσεις κρίνονται άριστες. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν έχει σημασία. Γνωρίζω αρκετές περιπτώσεις παιδιών που κόπηκαν και για 1 πόντο. Δεν θέλω να σε αποθαρρύνω φυσικά, αλλά πρέπει να έχεις ρεαλιστικές προσδοκίες. Το πιο πιθανό είναι να μην σε περάσουν. Θεωρώ πως το ελάχιστο ύψος για τις γυναίκες στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι 1,60μ., οπότε ίσως θελήσεις να κοιτάξεις και συγεκριμένους κλάδους/ειδικότητες που σε ενδιαφέρουν σε αυτόν τον τομέα - αν είναι κάτι που επιθυμείς φυσικά. Καλή επιτυχία σε ότι διαλέξεις! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 13:35 Ο Guest 691153: #8 02-01-25 13:35 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Είμαι οριακά 1 και 60, το ελάχιστο δυνατό ανάστημα που πρέπει να διαθέτουν οι γυναίκες που θέλουν να μπουν σε σχολές αστυνομικής Ακαδημίας από όσο έχω ψάξει είναι 1,63. Πιστεύετε θα υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα με το ύψος μου; Click για ανάπτυξη... Exε εναλλακτική το λούτρινο αρκουδάκι. Κοπελίτσες χρειάζονται αγάπη θαλπωρή και στοργή απο σωστούς άντρες (ή γυναίκες, ό,τι επιθυμούν). Όχι την αισχρότητα των τσαίων και των στρατιωτών... Matenma Νεοφερμένο μέλος Η Matenma δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 23:50 Η Matenma έγραψε: #9 03-01-25 23:50 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Είμαι οριακά 1 και 60, το ελάχιστο δυνατό ανάστημα που πρέπει να διαθέτουν οι γυναίκες που θέλουν να μπουν σε σχολές αστυνομικής Ακαδημίας από όσο έχω ψάξει είναι 1,63. Πιστεύετε θα υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα με το ύψος μου; Click για ανάπτυξη... Επειδη ειναι πολυ μικρη η διαφορα… αλλα ειναι αρκετα αυστηρα με τα κριτηρια η αληθεια ειναι… ισως μπορει να σου φανει αστειο αλλα αμα βαλεις εξτενσιον και κρεπαρεις το μαλλι.. ισως βοηθησει να εισαι 1,63 : )) ειναι απο αληθινη ιστορια julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 22:21 Η julia_idk: #10 05-01-25 22:21 Χαχαχα αυτό με το κρεπαρισμα δεν ακούγεται άσχημο, και αν βάλω μια πυκνή περούκα λέτε να βοηθήσει? julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 23:23 Η julia_idk: #11 05-01-25 23:23 Υπαρχει κανεις ανθρωπος που να εγινε δεκτος σε σχολες αστυνομιας με διαφορα υψους 1-2 εκατοστα απο το επιτρεπτο οριο (1,63)(εχω χασει ολες μου τις ελπιδες) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 23:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 05-01-25 23:31 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Υπαρχει κανεις ανθρωπος που να εγινε δεκτος σε σχολες αστυνομιας με διαφορα υψους 1-2 εκατοστα απο το επιτρεπτο οριο (1,63)(εχω χασει ολες μου τις ελπιδες) Click για ανάπτυξη... Δυσκολα να ξερουμε.. Φετος ηταν μια κοπελα εδω η οποια ελεγε οτι ειναι 1.63 ...και την εκοψαν αδικως λογω υψους 2 φορες και περυσι και φετος. Matenma Νεοφερμένο μέλος Η Matenma δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 23:54 Η Matenma έγραψε: #13 05-01-25 23:54 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Χαχαχα αυτό με το κρεπαρισμα δεν ακούγεται άσχημο, και αν βάλω μια πυκνή περούκα λέτε να βοηθήσει? Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι να μην ειναι πυκνη αλλα με τα εξτενσιον οταν θα κατεβει ο χαρακας θα κατσει στο πλαστικο που συνδεει τα μαλλια χαχαχ julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2025 στις 00:08 Η julia_idk: #14 06-01-25 00:08 Ωραία να πω όμως κάτι παντελώς άδικο, το ελάχιστο υψος για τους άντρες είναι 1,70 που θεωρείτε κοντό ανάστημα για τον αντρικο πληθυσμο ενώ το 163 αγγίζει τα όρια του μετρίου γυναικιου αναστηματος. Επομένως οι άντρες να επιτρέπεται να είναι κοντοι παρόλο που είναι ευρέως αποδεκτή η άποψη ότι από την φύση τους διαθέτουν μεγαλύτερη σωματική διάπλαση από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες επιβάλλεται να είναι κοντά στο μέσο υψος πάρα την περιορισμένη σωματική τους αναπτυξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2025 Υπάρχει περίπτωση εξαιτίας της περιορισμενης συμμετοχης να αναθεωρήσουν τις απαιτήσεις τους και να αναδιατυπωσουν μια εγκύκλιο της προκοπής που να αποδέχονται ως ελάχιστον γυναικιο ανάστημα το 1 60 όπως γίνεται στις ένοπλες δυνάμεις? Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2025 smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2025 στις 00:45 Η smarw έγραψε: #15 06-01-25 00:45 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Ωραία να πω όμως κάτι παντελώς άδικο, το ελάχιστο υψος για τους άντρες είναι 1,70 που θεωρείτε κοντό ανάστημα για τον αντρικο πληθυσμο ενώ το 163 αγγίζει τα όρια του μετρίου γυναικιου αναστηματος. Επομένως οι άντρες να επιτρέπεται να είναι κοντοι παρόλο που είναι ευρέως αποδεκτή η άποψη ότι από την φύση τους διαθέτουν μεγαλύτερη σωματική διάπλαση από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες επιβάλλεται να είναι κοντά στο μέσο υψος πάρα την περιορισμένη σωματική τους αναπτυξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2025 Υπάρχει περίπτωση εξαιτίας της περιορισμενης συμμετοχης να αναθεωρήσουν τις απαιτήσεις τους και να αναδιατυπωσουν μια εγκύκλιο της προκοπής που να αποδέχονται ως ελάχιστον γυναικιο ανάστημα το 1 60 όπως γίνεται στις ένοπλες δυνάμεις? Click για ανάπτυξη... Καλά και το 1,70 δεν το λες και χαμηλό ύψος ,στην Ελλάδα ζούμε , υπάρχουν και αγόρια που είναι αρκετά πιο κοντοί.Εσύ πήγαινε να δώσεις , μπορεί να σε περάσουν που ξέρεις... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate csg mpimpika Giorgakys mariapanagiotou serkak valiemma0307 Γιώργος Ζ Bleach_enjoyer julia_idk petealia fotia13 bobsne Eleni123- userguest Startx0 Hecticism Panatha mono ZoumeroMpifteki Ilovemycats27 FNC_Sophia tsiobieman constansn BatGuin Angelikaaa Corfu kitty Maynard Scandal Praxis bibliofagos jellojina Paragontas7000 iew Unboxholics charmander jYanniss iiTzArismaltor_ Helen06 χημεια4λαιφ thecrazycretan Kate1914 Dr. Gl. Luminous fgk Natsuko Mapz EllieKal panosT436 rseven SlimShady ioanna2007 Lia 2006 Obi-Wan Kenobi Μήτσος10 GeorgePap2003 fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είμαι οριακά 1 και 60, το ελάχιστο δυνατό ανάστημα που πρέπει να διαθέτουν οι γυναίκες που θέλουν να μπουν σε σχολές αστυνομικής Ακαδημίας από όσο έχω ψάξει είναι 1,63. Πιστεύετε θα υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα με το ύψος μου;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 00:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 02-01-25 00:08 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Είμαι οριακά 1 και 60, το ελάχιστο δυνατό ανάστημα που πρέπει να διαθέτουν οι γυναίκες που θέλουν να μπουν σε σχολές αστυνομικής Ακαδημίας από όσο έχω ψάξει είναι 1,63. Πιστεύετε θα υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα με το ύψος μου; Click για ανάπτυξη... Δυστηχως ναι υπαρχει θεμα, ειναι πολυ αυστηροι στην μετρηση υψους... δεν θελουν κοριτσια. Και για να μην υπαρχει διοδος μεσω στρατου που δεν δινει τοσο σημασια σε αυτο... και απο εκει μεσω στρατου μπορεις να περασεις τις κοινες πκε ...σε μετρανε στο ΑΤ στην αρχη οταν πας να κανεις την αιτηση συμμετοχής. julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 00:15 Η julia_idk: #3 02-01-25 00:15 Δηλαδή μου προτείνετε να μπω αστυνομία μέσω στρατού, πως μπορεί να επιτευχθεί κάτι τέτοιο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 00:24 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 02-01-25 00:24 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Δηλαδή μου προτείνετε να μπω αστυνομία μέσω στρατού, πως μπορεί να επιτευχθεί κάτι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ειπα αυτο. Ειπα οτι οι περισσοτεροι που πανε αστυνομια δηλωνουν και μια στρατιωτικη σχολη ετσι για να περασουν τις εξετασεις ΠΚΕ στο στρατο που εναι πιο οργανωμένος . Η αστυνομια δεν το εχει με την οργανωση αυτη. Αστυνομια για να σιγουρεψει οτι το υψος των γυναικων οτι δεν θα ειναι παρακατω απο 1,63...υποχρεωνουν τα παιδια να καταθεσουν την αρχικη αιτηση συμμετοχής προσωπικα στα ΑΤ για να τα μετρησουν...αν ειναι κατω απο 1,63 δεν παιρνουν την αιτηση. Ενω στα αλλα ενστολα οι αιτησεις γινονται ηλεκτρονικα και η μετρηση υψους γινεται κατα την διαρκεια των πκε οπου ειναι νεφελωδης η κατασταση. julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 00:28 Η julia_idk: #5 02-01-25 00:28 Κατάλαβα ευχαριστώ πολύ,όμως η διαφορά είναι μηδαμινή 2 πόντους πάνω δύο πόντους κάτω δεν θα κάνουν την διαφορά όταν τόσο οι ακαδημαϊκές όσο και οι αθλητικές επιδόσεις κρίνονται άριστες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 01:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 02-01-25 01:16 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Κατάλαβα ευχαριστώ πολύ,όμως η διαφορά είναι μηδαμινή 2 πόντους πάνω δύο πόντους κάτω δεν θα κάνουν την διαφορά όταν τόσο οι ακαδημαϊκές όσο και οι αθλητικές επιδόσεις κρίνονται άριστες. Click για ανάπτυξη... Ετσι ακριβως εχεις απολυτο δικιο..αλλα ειπαμε στην αστυνομια και στο λιμενικο ψαχνονται να κοψουν κοριτσια..στο στρατο και στην πυροσβεστικη ισως σε περνουσαν Ε αν θες ενστολα δοκιμασε ναυτικων δοκιμων πιο καλα θα εισαι μετα την εκπαιδευση.. Η αστυνομια θα γινει ανυποφορη καποια στιγμη. Praxis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Praxis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 10:45 Ο Praxis έγραψε: #7 02-01-25 10:45 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Κατάλαβα ευχαριστώ πολύ,όμως η διαφορά είναι μηδαμινή 2 πόντους πάνω δύο πόντους κάτω δεν θα κάνουν την διαφορά όταν τόσο οι ακαδημαϊκές όσο και οι αθλητικές επιδόσεις κρίνονται άριστες. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν έχει σημασία. Γνωρίζω αρκετές περιπτώσεις παιδιών που κόπηκαν και για 1 πόντο. Δεν θέλω να σε αποθαρρύνω φυσικά, αλλά πρέπει να έχεις ρεαλιστικές προσδοκίες. Το πιο πιθανό είναι να μην σε περάσουν. Θεωρώ πως το ελάχιστο ύψος για τις γυναίκες στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι 1,60μ., οπότε ίσως θελήσεις να κοιτάξεις και συγεκριμένους κλάδους/ειδικότητες που σε ενδιαφέρουν σε αυτόν τον τομέα - αν είναι κάτι που επιθυμείς φυσικά. Καλή επιτυχία σε ότι διαλέξεις! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 13:35 Ο Guest 691153: #8 02-01-25 13:35 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Είμαι οριακά 1 και 60, το ελάχιστο δυνατό ανάστημα που πρέπει να διαθέτουν οι γυναίκες που θέλουν να μπουν σε σχολές αστυνομικής Ακαδημίας από όσο έχω ψάξει είναι 1,63. Πιστεύετε θα υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα με το ύψος μου; Click για ανάπτυξη... Exε εναλλακτική το λούτρινο αρκουδάκι. Κοπελίτσες χρειάζονται αγάπη θαλπωρή και στοργή απο σωστούς άντρες (ή γυναίκες, ό,τι επιθυμούν). Όχι την αισχρότητα των τσαίων και των στρατιωτών... Matenma Νεοφερμένο μέλος Η Matenma δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 23:50 Η Matenma έγραψε: #9 03-01-25 23:50 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Είμαι οριακά 1 και 60, το ελάχιστο δυνατό ανάστημα που πρέπει να διαθέτουν οι γυναίκες που θέλουν να μπουν σε σχολές αστυνομικής Ακαδημίας από όσο έχω ψάξει είναι 1,63. Πιστεύετε θα υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα με το ύψος μου; Click για ανάπτυξη... Επειδη ειναι πολυ μικρη η διαφορα… αλλα ειναι αρκετα αυστηρα με τα κριτηρια η αληθεια ειναι… ισως μπορει να σου φανει αστειο αλλα αμα βαλεις εξτενσιον και κρεπαρεις το μαλλι.. ισως βοηθησει να εισαι 1,63 : )) ειναι απο αληθινη ιστορια julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 22:21 Η julia_idk: #10 05-01-25 22:21 Χαχαχα αυτό με το κρεπαρισμα δεν ακούγεται άσχημο, και αν βάλω μια πυκνή περούκα λέτε να βοηθήσει? julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 23:23 Η julia_idk: #11 05-01-25 23:23 Υπαρχει κανεις ανθρωπος που να εγινε δεκτος σε σχολες αστυνομιας με διαφορα υψους 1-2 εκατοστα απο το επιτρεπτο οριο (1,63)(εχω χασει ολες μου τις ελπιδες) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 23:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 05-01-25 23:31 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Υπαρχει κανεις ανθρωπος που να εγινε δεκτος σε σχολες αστυνομιας με διαφορα υψους 1-2 εκατοστα απο το επιτρεπτο οριο (1,63)(εχω χασει ολες μου τις ελπιδες) Click για ανάπτυξη... Δυσκολα να ξερουμε.. Φετος ηταν μια κοπελα εδω η οποια ελεγε οτι ειναι 1.63 ...και την εκοψαν αδικως λογω υψους 2 φορες και περυσι και φετος. Matenma Νεοφερμένο μέλος Η Matenma δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 23:54 Η Matenma έγραψε: #13 05-01-25 23:54 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Χαχαχα αυτό με το κρεπαρισμα δεν ακούγεται άσχημο, και αν βάλω μια πυκνή περούκα λέτε να βοηθήσει? Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι να μην ειναι πυκνη αλλα με τα εξτενσιον οταν θα κατεβει ο χαρακας θα κατσει στο πλαστικο που συνδεει τα μαλλια χαχαχ julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2025 στις 00:08 Η julia_idk: #14 06-01-25 00:08 Ωραία να πω όμως κάτι παντελώς άδικο, το ελάχιστο υψος για τους άντρες είναι 1,70 που θεωρείτε κοντό ανάστημα για τον αντρικο πληθυσμο ενώ το 163 αγγίζει τα όρια του μετρίου γυναικιου αναστηματος. Επομένως οι άντρες να επιτρέπεται να είναι κοντοι παρόλο που είναι ευρέως αποδεκτή η άποψη ότι από την φύση τους διαθέτουν μεγαλύτερη σωματική διάπλαση από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες επιβάλλεται να είναι κοντά στο μέσο υψος πάρα την περιορισμένη σωματική τους αναπτυξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2025 Υπάρχει περίπτωση εξαιτίας της περιορισμενης συμμετοχης να αναθεωρήσουν τις απαιτήσεις τους και να αναδιατυπωσουν μια εγκύκλιο της προκοπής που να αποδέχονται ως ελάχιστον γυναικιο ανάστημα το 1 60 όπως γίνεται στις ένοπλες δυνάμεις? Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2025 smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2025 στις 00:45 Η smarw έγραψε: #15 06-01-25 00:45 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Ωραία να πω όμως κάτι παντελώς άδικο, το ελάχιστο υψος για τους άντρες είναι 1,70 που θεωρείτε κοντό ανάστημα για τον αντρικο πληθυσμο ενώ το 163 αγγίζει τα όρια του μετρίου γυναικιου αναστηματος. Επομένως οι άντρες να επιτρέπεται να είναι κοντοι παρόλο που είναι ευρέως αποδεκτή η άποψη ότι από την φύση τους διαθέτουν μεγαλύτερη σωματική διάπλαση από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες επιβάλλεται να είναι κοντά στο μέσο υψος πάρα την περιορισμένη σωματική τους αναπτυξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2025 Υπάρχει περίπτωση εξαιτίας της περιορισμενης συμμετοχης να αναθεωρήσουν τις απαιτήσεις τους και να αναδιατυπωσουν μια εγκύκλιο της προκοπής που να αποδέχονται ως ελάχιστον γυναικιο ανάστημα το 1 60 όπως γίνεται στις ένοπλες δυνάμεις? Click για ανάπτυξη... Καλά και το 1,70 δεν το λες και χαμηλό ύψος ,στην Ελλάδα ζούμε , υπάρχουν και αγόρια που είναι αρκετά πιο κοντοί.Εσύ πήγαινε να δώσεις , μπορεί να σε περάσουν που ξέρεις... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate csg mpimpika Giorgakys mariapanagiotou serkak valiemma0307 Γιώργος Ζ Bleach_enjoyer julia_idk petealia fotia13 bobsne Eleni123- userguest Startx0 Hecticism Panatha mono ZoumeroMpifteki Ilovemycats27 FNC_Sophia tsiobieman constansn BatGuin Angelikaaa Corfu kitty Maynard Scandal Praxis bibliofagos jellojina Paragontas7000 iew Unboxholics charmander jYanniss iiTzArismaltor_ Helen06 χημεια4λαιφ thecrazycretan Kate1914 Dr. Gl. Luminous fgk Natsuko Mapz EllieKal panosT436 rseven SlimShady ioanna2007 Lia 2006 Obi-Wan Kenobi Μήτσος10 GeorgePap2003 fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Είμαι οριακά 1 και 60, το ελάχιστο δυνατό ανάστημα που πρέπει να διαθέτουν οι γυναίκες που θέλουν να μπουν σε σχολές αστυνομικής Ακαδημίας από όσο έχω ψάξει είναι 1,63. Πιστεύετε θα υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα με το ύψος μου; Click για ανάπτυξη... Δυστηχως ναι υπαρχει θεμα, ειναι πολυ αυστηροι στην μετρηση υψους... δεν θελουν κοριτσια. Και για να μην υπαρχει διοδος μεσω στρατου που δεν δινει τοσο σημασια σε αυτο... και απο εκει μεσω στρατου μπορεις να περασεις τις κοινες πκε ...σε μετρανε στο ΑΤ στην αρχη οταν πας να κανεις την αιτηση συμμετοχής.
julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 00:15 Η julia_idk: #3 02-01-25 00:15 Δηλαδή μου προτείνετε να μπω αστυνομία μέσω στρατού, πως μπορεί να επιτευχθεί κάτι τέτοιο; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 00:24 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 02-01-25 00:24 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Δηλαδή μου προτείνετε να μπω αστυνομία μέσω στρατού, πως μπορεί να επιτευχθεί κάτι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ειπα αυτο. Ειπα οτι οι περισσοτεροι που πανε αστυνομια δηλωνουν και μια στρατιωτικη σχολη ετσι για να περασουν τις εξετασεις ΠΚΕ στο στρατο που εναι πιο οργανωμένος . Η αστυνομια δεν το εχει με την οργανωση αυτη. Αστυνομια για να σιγουρεψει οτι το υψος των γυναικων οτι δεν θα ειναι παρακατω απο 1,63...υποχρεωνουν τα παιδια να καταθεσουν την αρχικη αιτηση συμμετοχής προσωπικα στα ΑΤ για να τα μετρησουν...αν ειναι κατω απο 1,63 δεν παιρνουν την αιτηση. Ενω στα αλλα ενστολα οι αιτησεις γινονται ηλεκτρονικα και η μετρηση υψους γινεται κατα την διαρκεια των πκε οπου ειναι νεφελωδης η κατασταση. julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 00:28 Η julia_idk: #5 02-01-25 00:28 Κατάλαβα ευχαριστώ πολύ,όμως η διαφορά είναι μηδαμινή 2 πόντους πάνω δύο πόντους κάτω δεν θα κάνουν την διαφορά όταν τόσο οι ακαδημαϊκές όσο και οι αθλητικές επιδόσεις κρίνονται άριστες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 01:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 02-01-25 01:16 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Κατάλαβα ευχαριστώ πολύ,όμως η διαφορά είναι μηδαμινή 2 πόντους πάνω δύο πόντους κάτω δεν θα κάνουν την διαφορά όταν τόσο οι ακαδημαϊκές όσο και οι αθλητικές επιδόσεις κρίνονται άριστες. Click για ανάπτυξη... Ετσι ακριβως εχεις απολυτο δικιο..αλλα ειπαμε στην αστυνομια και στο λιμενικο ψαχνονται να κοψουν κοριτσια..στο στρατο και στην πυροσβεστικη ισως σε περνουσαν Ε αν θες ενστολα δοκιμασε ναυτικων δοκιμων πιο καλα θα εισαι μετα την εκπαιδευση.. Η αστυνομια θα γινει ανυποφορη καποια στιγμη. Praxis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Praxis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 10:45 Ο Praxis έγραψε: #7 02-01-25 10:45 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Κατάλαβα ευχαριστώ πολύ,όμως η διαφορά είναι μηδαμινή 2 πόντους πάνω δύο πόντους κάτω δεν θα κάνουν την διαφορά όταν τόσο οι ακαδημαϊκές όσο και οι αθλητικές επιδόσεις κρίνονται άριστες. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν έχει σημασία. Γνωρίζω αρκετές περιπτώσεις παιδιών που κόπηκαν και για 1 πόντο. Δεν θέλω να σε αποθαρρύνω φυσικά, αλλά πρέπει να έχεις ρεαλιστικές προσδοκίες. Το πιο πιθανό είναι να μην σε περάσουν. Θεωρώ πως το ελάχιστο ύψος για τις γυναίκες στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι 1,60μ., οπότε ίσως θελήσεις να κοιτάξεις και συγεκριμένους κλάδους/ειδικότητες που σε ενδιαφέρουν σε αυτόν τον τομέα - αν είναι κάτι που επιθυμείς φυσικά. Καλή επιτυχία σε ότι διαλέξεις! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 13:35 Ο Guest 691153: #8 02-01-25 13:35 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Είμαι οριακά 1 και 60, το ελάχιστο δυνατό ανάστημα που πρέπει να διαθέτουν οι γυναίκες που θέλουν να μπουν σε σχολές αστυνομικής Ακαδημίας από όσο έχω ψάξει είναι 1,63. Πιστεύετε θα υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα με το ύψος μου; Click για ανάπτυξη... Exε εναλλακτική το λούτρινο αρκουδάκι. Κοπελίτσες χρειάζονται αγάπη θαλπωρή και στοργή απο σωστούς άντρες (ή γυναίκες, ό,τι επιθυμούν). Όχι την αισχρότητα των τσαίων και των στρατιωτών... Matenma Νεοφερμένο μέλος Η Matenma δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 23:50 Η Matenma έγραψε: #9 03-01-25 23:50 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Είμαι οριακά 1 και 60, το ελάχιστο δυνατό ανάστημα που πρέπει να διαθέτουν οι γυναίκες που θέλουν να μπουν σε σχολές αστυνομικής Ακαδημίας από όσο έχω ψάξει είναι 1,63. Πιστεύετε θα υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα με το ύψος μου; Click για ανάπτυξη... Επειδη ειναι πολυ μικρη η διαφορα… αλλα ειναι αρκετα αυστηρα με τα κριτηρια η αληθεια ειναι… ισως μπορει να σου φανει αστειο αλλα αμα βαλεις εξτενσιον και κρεπαρεις το μαλλι.. ισως βοηθησει να εισαι 1,63 : )) ειναι απο αληθινη ιστορια julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 22:21 Η julia_idk: #10 05-01-25 22:21 Χαχαχα αυτό με το κρεπαρισμα δεν ακούγεται άσχημο, και αν βάλω μια πυκνή περούκα λέτε να βοηθήσει? julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 23:23 Η julia_idk: #11 05-01-25 23:23 Υπαρχει κανεις ανθρωπος που να εγινε δεκτος σε σχολες αστυνομιας με διαφορα υψους 1-2 εκατοστα απο το επιτρεπτο οριο (1,63)(εχω χασει ολες μου τις ελπιδες) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 23:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 05-01-25 23:31 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Υπαρχει κανεις ανθρωπος που να εγινε δεκτος σε σχολες αστυνομιας με διαφορα υψους 1-2 εκατοστα απο το επιτρεπτο οριο (1,63)(εχω χασει ολες μου τις ελπιδες) Click για ανάπτυξη... Δυσκολα να ξερουμε.. Φετος ηταν μια κοπελα εδω η οποια ελεγε οτι ειναι 1.63 ...και την εκοψαν αδικως λογω υψους 2 φορες και περυσι και φετος. Matenma Νεοφερμένο μέλος Η Matenma δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 23:54 Η Matenma έγραψε: #13 05-01-25 23:54 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Χαχαχα αυτό με το κρεπαρισμα δεν ακούγεται άσχημο, και αν βάλω μια πυκνή περούκα λέτε να βοηθήσει? Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι να μην ειναι πυκνη αλλα με τα εξτενσιον οταν θα κατεβει ο χαρακας θα κατσει στο πλαστικο που συνδεει τα μαλλια χαχαχ julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2025 στις 00:08 Η julia_idk: #14 06-01-25 00:08 Ωραία να πω όμως κάτι παντελώς άδικο, το ελάχιστο υψος για τους άντρες είναι 1,70 που θεωρείτε κοντό ανάστημα για τον αντρικο πληθυσμο ενώ το 163 αγγίζει τα όρια του μετρίου γυναικιου αναστηματος. Επομένως οι άντρες να επιτρέπεται να είναι κοντοι παρόλο που είναι ευρέως αποδεκτή η άποψη ότι από την φύση τους διαθέτουν μεγαλύτερη σωματική διάπλαση από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες επιβάλλεται να είναι κοντά στο μέσο υψος πάρα την περιορισμένη σωματική τους αναπτυξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2025 Υπάρχει περίπτωση εξαιτίας της περιορισμενης συμμετοχης να αναθεωρήσουν τις απαιτήσεις τους και να αναδιατυπωσουν μια εγκύκλιο της προκοπής που να αποδέχονται ως ελάχιστον γυναικιο ανάστημα το 1 60 όπως γίνεται στις ένοπλες δυνάμεις? Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2025 smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2025 στις 00:45 Η smarw έγραψε: #15 06-01-25 00:45 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Ωραία να πω όμως κάτι παντελώς άδικο, το ελάχιστο υψος για τους άντρες είναι 1,70 που θεωρείτε κοντό ανάστημα για τον αντρικο πληθυσμο ενώ το 163 αγγίζει τα όρια του μετρίου γυναικιου αναστηματος. Επομένως οι άντρες να επιτρέπεται να είναι κοντοι παρόλο που είναι ευρέως αποδεκτή η άποψη ότι από την φύση τους διαθέτουν μεγαλύτερη σωματική διάπλαση από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες επιβάλλεται να είναι κοντά στο μέσο υψος πάρα την περιορισμένη σωματική τους αναπτυξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2025 Υπάρχει περίπτωση εξαιτίας της περιορισμενης συμμετοχης να αναθεωρήσουν τις απαιτήσεις τους και να αναδιατυπωσουν μια εγκύκλιο της προκοπής που να αποδέχονται ως ελάχιστον γυναικιο ανάστημα το 1 60 όπως γίνεται στις ένοπλες δυνάμεις? Click για ανάπτυξη... Καλά και το 1,70 δεν το λες και χαμηλό ύψος ,στην Ελλάδα ζούμε , υπάρχουν και αγόρια που είναι αρκετά πιο κοντοί.Εσύ πήγαινε να δώσεις , μπορεί να σε περάσουν που ξέρεις... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate csg mpimpika Giorgakys mariapanagiotou serkak valiemma0307 Γιώργος Ζ Bleach_enjoyer julia_idk petealia fotia13 bobsne Eleni123- userguest Startx0 Hecticism Panatha mono ZoumeroMpifteki Ilovemycats27 FNC_Sophia tsiobieman constansn BatGuin Angelikaaa Corfu kitty Maynard Scandal Praxis bibliofagos jellojina Paragontas7000 iew Unboxholics charmander jYanniss iiTzArismaltor_ Helen06 χημεια4λαιφ thecrazycretan Kate1914 Dr. Gl. Luminous fgk Natsuko Mapz EllieKal panosT436 rseven SlimShady ioanna2007 Lia 2006 Obi-Wan Kenobi Μήτσος10 GeorgePap2003 fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 00:24 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 02-01-25 00:24 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Δηλαδή μου προτείνετε να μπω αστυνομία μέσω στρατού, πως μπορεί να επιτευχθεί κάτι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ειπα αυτο. Ειπα οτι οι περισσοτεροι που πανε αστυνομια δηλωνουν και μια στρατιωτικη σχολη ετσι για να περασουν τις εξετασεις ΠΚΕ στο στρατο που εναι πιο οργανωμένος . Η αστυνομια δεν το εχει με την οργανωση αυτη. Αστυνομια για να σιγουρεψει οτι το υψος των γυναικων οτι δεν θα ειναι παρακατω απο 1,63...υποχρεωνουν τα παιδια να καταθεσουν την αρχικη αιτηση συμμετοχής προσωπικα στα ΑΤ για να τα μετρησουν...αν ειναι κατω απο 1,63 δεν παιρνουν την αιτηση. Ενω στα αλλα ενστολα οι αιτησεις γινονται ηλεκτρονικα και η μετρηση υψους γινεται κατα την διαρκεια των πκε οπου ειναι νεφελωδης η κατασταση. julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 00:28 Η julia_idk: #5 02-01-25 00:28 Κατάλαβα ευχαριστώ πολύ,όμως η διαφορά είναι μηδαμινή 2 πόντους πάνω δύο πόντους κάτω δεν θα κάνουν την διαφορά όταν τόσο οι ακαδημαϊκές όσο και οι αθλητικές επιδόσεις κρίνονται άριστες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 01:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 02-01-25 01:16 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Κατάλαβα ευχαριστώ πολύ,όμως η διαφορά είναι μηδαμινή 2 πόντους πάνω δύο πόντους κάτω δεν θα κάνουν την διαφορά όταν τόσο οι ακαδημαϊκές όσο και οι αθλητικές επιδόσεις κρίνονται άριστες. Click για ανάπτυξη... Ετσι ακριβως εχεις απολυτο δικιο..αλλα ειπαμε στην αστυνομια και στο λιμενικο ψαχνονται να κοψουν κοριτσια..στο στρατο και στην πυροσβεστικη ισως σε περνουσαν Ε αν θες ενστολα δοκιμασε ναυτικων δοκιμων πιο καλα θα εισαι μετα την εκπαιδευση.. Η αστυνομια θα γινει ανυποφορη καποια στιγμη. Praxis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Praxis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 10:45 Ο Praxis έγραψε: #7 02-01-25 10:45 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Κατάλαβα ευχαριστώ πολύ,όμως η διαφορά είναι μηδαμινή 2 πόντους πάνω δύο πόντους κάτω δεν θα κάνουν την διαφορά όταν τόσο οι ακαδημαϊκές όσο και οι αθλητικές επιδόσεις κρίνονται άριστες. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν έχει σημασία. Γνωρίζω αρκετές περιπτώσεις παιδιών που κόπηκαν και για 1 πόντο. Δεν θέλω να σε αποθαρρύνω φυσικά, αλλά πρέπει να έχεις ρεαλιστικές προσδοκίες. Το πιο πιθανό είναι να μην σε περάσουν. Θεωρώ πως το ελάχιστο ύψος για τις γυναίκες στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι 1,60μ., οπότε ίσως θελήσεις να κοιτάξεις και συγεκριμένους κλάδους/ειδικότητες που σε ενδιαφέρουν σε αυτόν τον τομέα - αν είναι κάτι που επιθυμείς φυσικά. Καλή επιτυχία σε ότι διαλέξεις! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 13:35 Ο Guest 691153: #8 02-01-25 13:35 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Είμαι οριακά 1 και 60, το ελάχιστο δυνατό ανάστημα που πρέπει να διαθέτουν οι γυναίκες που θέλουν να μπουν σε σχολές αστυνομικής Ακαδημίας από όσο έχω ψάξει είναι 1,63. Πιστεύετε θα υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα με το ύψος μου; Click για ανάπτυξη... Exε εναλλακτική το λούτρινο αρκουδάκι. Κοπελίτσες χρειάζονται αγάπη θαλπωρή και στοργή απο σωστούς άντρες (ή γυναίκες, ό,τι επιθυμούν). Όχι την αισχρότητα των τσαίων και των στρατιωτών... Matenma Νεοφερμένο μέλος Η Matenma δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 23:50 Η Matenma έγραψε: #9 03-01-25 23:50 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Είμαι οριακά 1 και 60, το ελάχιστο δυνατό ανάστημα που πρέπει να διαθέτουν οι γυναίκες που θέλουν να μπουν σε σχολές αστυνομικής Ακαδημίας από όσο έχω ψάξει είναι 1,63. Πιστεύετε θα υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα με το ύψος μου; Click για ανάπτυξη... Επειδη ειναι πολυ μικρη η διαφορα… αλλα ειναι αρκετα αυστηρα με τα κριτηρια η αληθεια ειναι… ισως μπορει να σου φανει αστειο αλλα αμα βαλεις εξτενσιον και κρεπαρεις το μαλλι.. ισως βοηθησει να εισαι 1,63 : )) ειναι απο αληθινη ιστορια julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 22:21 Η julia_idk: #10 05-01-25 22:21 Χαχαχα αυτό με το κρεπαρισμα δεν ακούγεται άσχημο, και αν βάλω μια πυκνή περούκα λέτε να βοηθήσει? julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 23:23 Η julia_idk: #11 05-01-25 23:23 Υπαρχει κανεις ανθρωπος που να εγινε δεκτος σε σχολες αστυνομιας με διαφορα υψους 1-2 εκατοστα απο το επιτρεπτο οριο (1,63)(εχω χασει ολες μου τις ελπιδες) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 23:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 05-01-25 23:31 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Υπαρχει κανεις ανθρωπος που να εγινε δεκτος σε σχολες αστυνομιας με διαφορα υψους 1-2 εκατοστα απο το επιτρεπτο οριο (1,63)(εχω χασει ολες μου τις ελπιδες) Click για ανάπτυξη... Δυσκολα να ξερουμε.. Φετος ηταν μια κοπελα εδω η οποια ελεγε οτι ειναι 1.63 ...και την εκοψαν αδικως λογω υψους 2 φορες και περυσι και φετος. Matenma Νεοφερμένο μέλος Η Matenma δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 23:54 Η Matenma έγραψε: #13 05-01-25 23:54 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Χαχαχα αυτό με το κρεπαρισμα δεν ακούγεται άσχημο, και αν βάλω μια πυκνή περούκα λέτε να βοηθήσει? Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι να μην ειναι πυκνη αλλα με τα εξτενσιον οταν θα κατεβει ο χαρακας θα κατσει στο πλαστικο που συνδεει τα μαλλια χαχαχ julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2025 στις 00:08 Η julia_idk: #14 06-01-25 00:08 Ωραία να πω όμως κάτι παντελώς άδικο, το ελάχιστο υψος για τους άντρες είναι 1,70 που θεωρείτε κοντό ανάστημα για τον αντρικο πληθυσμο ενώ το 163 αγγίζει τα όρια του μετρίου γυναικιου αναστηματος. Επομένως οι άντρες να επιτρέπεται να είναι κοντοι παρόλο που είναι ευρέως αποδεκτή η άποψη ότι από την φύση τους διαθέτουν μεγαλύτερη σωματική διάπλαση από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες επιβάλλεται να είναι κοντά στο μέσο υψος πάρα την περιορισμένη σωματική τους αναπτυξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2025 Υπάρχει περίπτωση εξαιτίας της περιορισμενης συμμετοχης να αναθεωρήσουν τις απαιτήσεις τους και να αναδιατυπωσουν μια εγκύκλιο της προκοπής που να αποδέχονται ως ελάχιστον γυναικιο ανάστημα το 1 60 όπως γίνεται στις ένοπλες δυνάμεις? Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2025 smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2025 στις 00:45 Η smarw έγραψε: #15 06-01-25 00:45 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Ωραία να πω όμως κάτι παντελώς άδικο, το ελάχιστο υψος για τους άντρες είναι 1,70 που θεωρείτε κοντό ανάστημα για τον αντρικο πληθυσμο ενώ το 163 αγγίζει τα όρια του μετρίου γυναικιου αναστηματος. Επομένως οι άντρες να επιτρέπεται να είναι κοντοι παρόλο που είναι ευρέως αποδεκτή η άποψη ότι από την φύση τους διαθέτουν μεγαλύτερη σωματική διάπλαση από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες επιβάλλεται να είναι κοντά στο μέσο υψος πάρα την περιορισμένη σωματική τους αναπτυξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2025 Υπάρχει περίπτωση εξαιτίας της περιορισμενης συμμετοχης να αναθεωρήσουν τις απαιτήσεις τους και να αναδιατυπωσουν μια εγκύκλιο της προκοπής που να αποδέχονται ως ελάχιστον γυναικιο ανάστημα το 1 60 όπως γίνεται στις ένοπλες δυνάμεις? Click για ανάπτυξη... Καλά και το 1,70 δεν το λες και χαμηλό ύψος ,στην Ελλάδα ζούμε , υπάρχουν και αγόρια που είναι αρκετά πιο κοντοί.Εσύ πήγαινε να δώσεις , μπορεί να σε περάσουν που ξέρεις... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate csg mpimpika Giorgakys mariapanagiotou serkak valiemma0307 Γιώργος Ζ Bleach_enjoyer julia_idk petealia fotia13 bobsne Eleni123- userguest Startx0 Hecticism Panatha mono ZoumeroMpifteki Ilovemycats27 FNC_Sophia tsiobieman constansn BatGuin Angelikaaa Corfu kitty Maynard Scandal Praxis bibliofagos jellojina Paragontas7000 iew Unboxholics charmander jYanniss iiTzArismaltor_ Helen06 χημεια4λαιφ thecrazycretan Kate1914 Dr. Gl. Luminous fgk Natsuko Mapz EllieKal panosT436 rseven SlimShady ioanna2007 Lia 2006 Obi-Wan Kenobi Μήτσος10 GeorgePap2003 fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Δηλαδή μου προτείνετε να μπω αστυνομία μέσω στρατού, πως μπορεί να επιτευχθεί κάτι τέτοιο; Click για ανάπτυξη... Οχι δεν ειπα αυτο. Ειπα οτι οι περισσοτεροι που πανε αστυνομια δηλωνουν και μια στρατιωτικη σχολη ετσι για να περασουν τις εξετασεις ΠΚΕ στο στρατο που εναι πιο οργανωμένος . Η αστυνομια δεν το εχει με την οργανωση αυτη. Αστυνομια για να σιγουρεψει οτι το υψος των γυναικων οτι δεν θα ειναι παρακατω απο 1,63...υποχρεωνουν τα παιδια να καταθεσουν την αρχικη αιτηση συμμετοχής προσωπικα στα ΑΤ για να τα μετρησουν...αν ειναι κατω απο 1,63 δεν παιρνουν την αιτηση. Ενω στα αλλα ενστολα οι αιτησεις γινονται ηλεκτρονικα και η μετρηση υψους γινεται κατα την διαρκεια των πκε οπου ειναι νεφελωδης η κατασταση.
julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 00:28 Η julia_idk: #5 02-01-25 00:28 Κατάλαβα ευχαριστώ πολύ,όμως η διαφορά είναι μηδαμινή 2 πόντους πάνω δύο πόντους κάτω δεν θα κάνουν την διαφορά όταν τόσο οι ακαδημαϊκές όσο και οι αθλητικές επιδόσεις κρίνονται άριστες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 01:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 02-01-25 01:16 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Κατάλαβα ευχαριστώ πολύ,όμως η διαφορά είναι μηδαμινή 2 πόντους πάνω δύο πόντους κάτω δεν θα κάνουν την διαφορά όταν τόσο οι ακαδημαϊκές όσο και οι αθλητικές επιδόσεις κρίνονται άριστες. Click για ανάπτυξη... Ετσι ακριβως εχεις απολυτο δικιο..αλλα ειπαμε στην αστυνομια και στο λιμενικο ψαχνονται να κοψουν κοριτσια..στο στρατο και στην πυροσβεστικη ισως σε περνουσαν Ε αν θες ενστολα δοκιμασε ναυτικων δοκιμων πιο καλα θα εισαι μετα την εκπαιδευση.. Η αστυνομια θα γινει ανυποφορη καποια στιγμη. Praxis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Praxis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 10:45 Ο Praxis έγραψε: #7 02-01-25 10:45 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Κατάλαβα ευχαριστώ πολύ,όμως η διαφορά είναι μηδαμινή 2 πόντους πάνω δύο πόντους κάτω δεν θα κάνουν την διαφορά όταν τόσο οι ακαδημαϊκές όσο και οι αθλητικές επιδόσεις κρίνονται άριστες. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν έχει σημασία. Γνωρίζω αρκετές περιπτώσεις παιδιών που κόπηκαν και για 1 πόντο. Δεν θέλω να σε αποθαρρύνω φυσικά, αλλά πρέπει να έχεις ρεαλιστικές προσδοκίες. Το πιο πιθανό είναι να μην σε περάσουν. Θεωρώ πως το ελάχιστο ύψος για τις γυναίκες στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι 1,60μ., οπότε ίσως θελήσεις να κοιτάξεις και συγεκριμένους κλάδους/ειδικότητες που σε ενδιαφέρουν σε αυτόν τον τομέα - αν είναι κάτι που επιθυμείς φυσικά. Καλή επιτυχία σε ότι διαλέξεις! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 13:35 Ο Guest 691153: #8 02-01-25 13:35 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Είμαι οριακά 1 και 60, το ελάχιστο δυνατό ανάστημα που πρέπει να διαθέτουν οι γυναίκες που θέλουν να μπουν σε σχολές αστυνομικής Ακαδημίας από όσο έχω ψάξει είναι 1,63. Πιστεύετε θα υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα με το ύψος μου; Click για ανάπτυξη... Exε εναλλακτική το λούτρινο αρκουδάκι. Κοπελίτσες χρειάζονται αγάπη θαλπωρή και στοργή απο σωστούς άντρες (ή γυναίκες, ό,τι επιθυμούν). Όχι την αισχρότητα των τσαίων και των στρατιωτών... Matenma Νεοφερμένο μέλος Η Matenma δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 23:50 Η Matenma έγραψε: #9 03-01-25 23:50 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Είμαι οριακά 1 και 60, το ελάχιστο δυνατό ανάστημα που πρέπει να διαθέτουν οι γυναίκες που θέλουν να μπουν σε σχολές αστυνομικής Ακαδημίας από όσο έχω ψάξει είναι 1,63. Πιστεύετε θα υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα με το ύψος μου; Click για ανάπτυξη... Επειδη ειναι πολυ μικρη η διαφορα… αλλα ειναι αρκετα αυστηρα με τα κριτηρια η αληθεια ειναι… ισως μπορει να σου φανει αστειο αλλα αμα βαλεις εξτενσιον και κρεπαρεις το μαλλι.. ισως βοηθησει να εισαι 1,63 : )) ειναι απο αληθινη ιστορια julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 22:21 Η julia_idk: #10 05-01-25 22:21 Χαχαχα αυτό με το κρεπαρισμα δεν ακούγεται άσχημο, και αν βάλω μια πυκνή περούκα λέτε να βοηθήσει? julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 23:23 Η julia_idk: #11 05-01-25 23:23 Υπαρχει κανεις ανθρωπος που να εγινε δεκτος σε σχολες αστυνομιας με διαφορα υψους 1-2 εκατοστα απο το επιτρεπτο οριο (1,63)(εχω χασει ολες μου τις ελπιδες) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 23:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 05-01-25 23:31 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Υπαρχει κανεις ανθρωπος που να εγινε δεκτος σε σχολες αστυνομιας με διαφορα υψους 1-2 εκατοστα απο το επιτρεπτο οριο (1,63)(εχω χασει ολες μου τις ελπιδες) Click για ανάπτυξη... Δυσκολα να ξερουμε.. Φετος ηταν μια κοπελα εδω η οποια ελεγε οτι ειναι 1.63 ...και την εκοψαν αδικως λογω υψους 2 φορες και περυσι και φετος. Matenma Νεοφερμένο μέλος Η Matenma δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 23:54 Η Matenma έγραψε: #13 05-01-25 23:54 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Χαχαχα αυτό με το κρεπαρισμα δεν ακούγεται άσχημο, και αν βάλω μια πυκνή περούκα λέτε να βοηθήσει? Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι να μην ειναι πυκνη αλλα με τα εξτενσιον οταν θα κατεβει ο χαρακας θα κατσει στο πλαστικο που συνδεει τα μαλλια χαχαχ julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2025 στις 00:08 Η julia_idk: #14 06-01-25 00:08 Ωραία να πω όμως κάτι παντελώς άδικο, το ελάχιστο υψος για τους άντρες είναι 1,70 που θεωρείτε κοντό ανάστημα για τον αντρικο πληθυσμο ενώ το 163 αγγίζει τα όρια του μετρίου γυναικιου αναστηματος. Επομένως οι άντρες να επιτρέπεται να είναι κοντοι παρόλο που είναι ευρέως αποδεκτή η άποψη ότι από την φύση τους διαθέτουν μεγαλύτερη σωματική διάπλαση από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες επιβάλλεται να είναι κοντά στο μέσο υψος πάρα την περιορισμένη σωματική τους αναπτυξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2025 Υπάρχει περίπτωση εξαιτίας της περιορισμενης συμμετοχης να αναθεωρήσουν τις απαιτήσεις τους και να αναδιατυπωσουν μια εγκύκλιο της προκοπής που να αποδέχονται ως ελάχιστον γυναικιο ανάστημα το 1 60 όπως γίνεται στις ένοπλες δυνάμεις? Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2025 smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2025 στις 00:45 Η smarw έγραψε: #15 06-01-25 00:45 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Ωραία να πω όμως κάτι παντελώς άδικο, το ελάχιστο υψος για τους άντρες είναι 1,70 που θεωρείτε κοντό ανάστημα για τον αντρικο πληθυσμο ενώ το 163 αγγίζει τα όρια του μετρίου γυναικιου αναστηματος. Επομένως οι άντρες να επιτρέπεται να είναι κοντοι παρόλο που είναι ευρέως αποδεκτή η άποψη ότι από την φύση τους διαθέτουν μεγαλύτερη σωματική διάπλαση από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες επιβάλλεται να είναι κοντά στο μέσο υψος πάρα την περιορισμένη σωματική τους αναπτυξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2025 Υπάρχει περίπτωση εξαιτίας της περιορισμενης συμμετοχης να αναθεωρήσουν τις απαιτήσεις τους και να αναδιατυπωσουν μια εγκύκλιο της προκοπής που να αποδέχονται ως ελάχιστον γυναικιο ανάστημα το 1 60 όπως γίνεται στις ένοπλες δυνάμεις? Click για ανάπτυξη... Καλά και το 1,70 δεν το λες και χαμηλό ύψος ,στην Ελλάδα ζούμε , υπάρχουν και αγόρια που είναι αρκετά πιο κοντοί.Εσύ πήγαινε να δώσεις , μπορεί να σε περάσουν που ξέρεις... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate csg mpimpika Giorgakys mariapanagiotou serkak valiemma0307 Γιώργος Ζ Bleach_enjoyer julia_idk petealia fotia13 bobsne Eleni123- userguest Startx0 Hecticism Panatha mono ZoumeroMpifteki Ilovemycats27 FNC_Sophia tsiobieman constansn BatGuin Angelikaaa Corfu kitty Maynard Scandal Praxis bibliofagos jellojina Paragontas7000 iew Unboxholics charmander jYanniss iiTzArismaltor_ Helen06 χημεια4λαιφ thecrazycretan Kate1914 Dr. Gl. Luminous fgk Natsuko Mapz EllieKal panosT436 rseven SlimShady ioanna2007 Lia 2006 Obi-Wan Kenobi Μήτσος10 GeorgePap2003 fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατάλαβα ευχαριστώ πολύ,όμως η διαφορά είναι μηδαμινή 2 πόντους πάνω δύο πόντους κάτω δεν θα κάνουν την διαφορά όταν τόσο οι ακαδημαϊκές όσο και οι αθλητικές επιδόσεις κρίνονται άριστες.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 01:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 02-01-25 01:16 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Κατάλαβα ευχαριστώ πολύ,όμως η διαφορά είναι μηδαμινή 2 πόντους πάνω δύο πόντους κάτω δεν θα κάνουν την διαφορά όταν τόσο οι ακαδημαϊκές όσο και οι αθλητικές επιδόσεις κρίνονται άριστες. Click για ανάπτυξη... Ετσι ακριβως εχεις απολυτο δικιο..αλλα ειπαμε στην αστυνομια και στο λιμενικο ψαχνονται να κοψουν κοριτσια..στο στρατο και στην πυροσβεστικη ισως σε περνουσαν Ε αν θες ενστολα δοκιμασε ναυτικων δοκιμων πιο καλα θα εισαι μετα την εκπαιδευση.. Η αστυνομια θα γινει ανυποφορη καποια στιγμη. Praxis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Praxis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 10:45 Ο Praxis έγραψε: #7 02-01-25 10:45 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Κατάλαβα ευχαριστώ πολύ,όμως η διαφορά είναι μηδαμινή 2 πόντους πάνω δύο πόντους κάτω δεν θα κάνουν την διαφορά όταν τόσο οι ακαδημαϊκές όσο και οι αθλητικές επιδόσεις κρίνονται άριστες. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν έχει σημασία. Γνωρίζω αρκετές περιπτώσεις παιδιών που κόπηκαν και για 1 πόντο. Δεν θέλω να σε αποθαρρύνω φυσικά, αλλά πρέπει να έχεις ρεαλιστικές προσδοκίες. Το πιο πιθανό είναι να μην σε περάσουν. Θεωρώ πως το ελάχιστο ύψος για τις γυναίκες στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι 1,60μ., οπότε ίσως θελήσεις να κοιτάξεις και συγεκριμένους κλάδους/ειδικότητες που σε ενδιαφέρουν σε αυτόν τον τομέα - αν είναι κάτι που επιθυμείς φυσικά. Καλή επιτυχία σε ότι διαλέξεις! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 13:35 Ο Guest 691153: #8 02-01-25 13:35 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Είμαι οριακά 1 και 60, το ελάχιστο δυνατό ανάστημα που πρέπει να διαθέτουν οι γυναίκες που θέλουν να μπουν σε σχολές αστυνομικής Ακαδημίας από όσο έχω ψάξει είναι 1,63. Πιστεύετε θα υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα με το ύψος μου; Click για ανάπτυξη... Exε εναλλακτική το λούτρινο αρκουδάκι. Κοπελίτσες χρειάζονται αγάπη θαλπωρή και στοργή απο σωστούς άντρες (ή γυναίκες, ό,τι επιθυμούν). Όχι την αισχρότητα των τσαίων και των στρατιωτών... Matenma Νεοφερμένο μέλος Η Matenma δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 23:50 Η Matenma έγραψε: #9 03-01-25 23:50 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Είμαι οριακά 1 και 60, το ελάχιστο δυνατό ανάστημα που πρέπει να διαθέτουν οι γυναίκες που θέλουν να μπουν σε σχολές αστυνομικής Ακαδημίας από όσο έχω ψάξει είναι 1,63. Πιστεύετε θα υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα με το ύψος μου; Click για ανάπτυξη... Επειδη ειναι πολυ μικρη η διαφορα… αλλα ειναι αρκετα αυστηρα με τα κριτηρια η αληθεια ειναι… ισως μπορει να σου φανει αστειο αλλα αμα βαλεις εξτενσιον και κρεπαρεις το μαλλι.. ισως βοηθησει να εισαι 1,63 : )) ειναι απο αληθινη ιστορια julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 22:21 Η julia_idk: #10 05-01-25 22:21 Χαχαχα αυτό με το κρεπαρισμα δεν ακούγεται άσχημο, και αν βάλω μια πυκνή περούκα λέτε να βοηθήσει? julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 23:23 Η julia_idk: #11 05-01-25 23:23 Υπαρχει κανεις ανθρωπος που να εγινε δεκτος σε σχολες αστυνομιας με διαφορα υψους 1-2 εκατοστα απο το επιτρεπτο οριο (1,63)(εχω χασει ολες μου τις ελπιδες) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 23:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 05-01-25 23:31 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Υπαρχει κανεις ανθρωπος που να εγινε δεκτος σε σχολες αστυνομιας με διαφορα υψους 1-2 εκατοστα απο το επιτρεπτο οριο (1,63)(εχω χασει ολες μου τις ελπιδες) Click για ανάπτυξη... Δυσκολα να ξερουμε.. Φετος ηταν μια κοπελα εδω η οποια ελεγε οτι ειναι 1.63 ...και την εκοψαν αδικως λογω υψους 2 φορες και περυσι και φετος. Matenma Νεοφερμένο μέλος Η Matenma δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 23:54 Η Matenma έγραψε: #13 05-01-25 23:54 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Χαχαχα αυτό με το κρεπαρισμα δεν ακούγεται άσχημο, και αν βάλω μια πυκνή περούκα λέτε να βοηθήσει? Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι να μην ειναι πυκνη αλλα με τα εξτενσιον οταν θα κατεβει ο χαρακας θα κατσει στο πλαστικο που συνδεει τα μαλλια χαχαχ julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2025 στις 00:08 Η julia_idk: #14 06-01-25 00:08 Ωραία να πω όμως κάτι παντελώς άδικο, το ελάχιστο υψος για τους άντρες είναι 1,70 που θεωρείτε κοντό ανάστημα για τον αντρικο πληθυσμο ενώ το 163 αγγίζει τα όρια του μετρίου γυναικιου αναστηματος. Επομένως οι άντρες να επιτρέπεται να είναι κοντοι παρόλο που είναι ευρέως αποδεκτή η άποψη ότι από την φύση τους διαθέτουν μεγαλύτερη σωματική διάπλαση από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες επιβάλλεται να είναι κοντά στο μέσο υψος πάρα την περιορισμένη σωματική τους αναπτυξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2025 Υπάρχει περίπτωση εξαιτίας της περιορισμενης συμμετοχης να αναθεωρήσουν τις απαιτήσεις τους και να αναδιατυπωσουν μια εγκύκλιο της προκοπής που να αποδέχονται ως ελάχιστον γυναικιο ανάστημα το 1 60 όπως γίνεται στις ένοπλες δυνάμεις? Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2025 smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2025 στις 00:45 Η smarw έγραψε: #15 06-01-25 00:45 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Ωραία να πω όμως κάτι παντελώς άδικο, το ελάχιστο υψος για τους άντρες είναι 1,70 που θεωρείτε κοντό ανάστημα για τον αντρικο πληθυσμο ενώ το 163 αγγίζει τα όρια του μετρίου γυναικιου αναστηματος. Επομένως οι άντρες να επιτρέπεται να είναι κοντοι παρόλο που είναι ευρέως αποδεκτή η άποψη ότι από την φύση τους διαθέτουν μεγαλύτερη σωματική διάπλαση από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες επιβάλλεται να είναι κοντά στο μέσο υψος πάρα την περιορισμένη σωματική τους αναπτυξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2025 Υπάρχει περίπτωση εξαιτίας της περιορισμενης συμμετοχης να αναθεωρήσουν τις απαιτήσεις τους και να αναδιατυπωσουν μια εγκύκλιο της προκοπής που να αποδέχονται ως ελάχιστον γυναικιο ανάστημα το 1 60 όπως γίνεται στις ένοπλες δυνάμεις? Click για ανάπτυξη... Καλά και το 1,70 δεν το λες και χαμηλό ύψος ,στην Ελλάδα ζούμε , υπάρχουν και αγόρια που είναι αρκετά πιο κοντοί.Εσύ πήγαινε να δώσεις , μπορεί να σε περάσουν που ξέρεις... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate csg mpimpika Giorgakys mariapanagiotou serkak valiemma0307 Γιώργος Ζ Bleach_enjoyer julia_idk petealia fotia13 bobsne Eleni123- userguest Startx0 Hecticism Panatha mono ZoumeroMpifteki Ilovemycats27 FNC_Sophia tsiobieman constansn BatGuin Angelikaaa Corfu kitty Maynard Scandal Praxis bibliofagos jellojina Paragontas7000 iew Unboxholics charmander jYanniss iiTzArismaltor_ Helen06 χημεια4λαιφ thecrazycretan Kate1914 Dr. Gl. Luminous fgk Natsuko Mapz EllieKal panosT436 rseven SlimShady ioanna2007 Lia 2006 Obi-Wan Kenobi Μήτσος10 GeorgePap2003 fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Κατάλαβα ευχαριστώ πολύ,όμως η διαφορά είναι μηδαμινή 2 πόντους πάνω δύο πόντους κάτω δεν θα κάνουν την διαφορά όταν τόσο οι ακαδημαϊκές όσο και οι αθλητικές επιδόσεις κρίνονται άριστες. Click για ανάπτυξη... Ετσι ακριβως εχεις απολυτο δικιο..αλλα ειπαμε στην αστυνομια και στο λιμενικο ψαχνονται να κοψουν κοριτσια..στο στρατο και στην πυροσβεστικη ισως σε περνουσαν Ε αν θες ενστολα δοκιμασε ναυτικων δοκιμων πιο καλα θα εισαι μετα την εκπαιδευση.. Η αστυνομια θα γινει ανυποφορη καποια στιγμη.
Praxis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Praxis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 10:45 Ο Praxis έγραψε: #7 02-01-25 10:45 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Κατάλαβα ευχαριστώ πολύ,όμως η διαφορά είναι μηδαμινή 2 πόντους πάνω δύο πόντους κάτω δεν θα κάνουν την διαφορά όταν τόσο οι ακαδημαϊκές όσο και οι αθλητικές επιδόσεις κρίνονται άριστες. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν έχει σημασία. Γνωρίζω αρκετές περιπτώσεις παιδιών που κόπηκαν και για 1 πόντο. Δεν θέλω να σε αποθαρρύνω φυσικά, αλλά πρέπει να έχεις ρεαλιστικές προσδοκίες. Το πιο πιθανό είναι να μην σε περάσουν. Θεωρώ πως το ελάχιστο ύψος για τις γυναίκες στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι 1,60μ., οπότε ίσως θελήσεις να κοιτάξεις και συγεκριμένους κλάδους/ειδικότητες που σε ενδιαφέρουν σε αυτόν τον τομέα - αν είναι κάτι που επιθυμείς φυσικά. Καλή επιτυχία σε ότι διαλέξεις! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 13:35 Ο Guest 691153: #8 02-01-25 13:35 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Είμαι οριακά 1 και 60, το ελάχιστο δυνατό ανάστημα που πρέπει να διαθέτουν οι γυναίκες που θέλουν να μπουν σε σχολές αστυνομικής Ακαδημίας από όσο έχω ψάξει είναι 1,63. Πιστεύετε θα υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα με το ύψος μου; Click για ανάπτυξη... Exε εναλλακτική το λούτρινο αρκουδάκι. Κοπελίτσες χρειάζονται αγάπη θαλπωρή και στοργή απο σωστούς άντρες (ή γυναίκες, ό,τι επιθυμούν). Όχι την αισχρότητα των τσαίων και των στρατιωτών... Matenma Νεοφερμένο μέλος Η Matenma δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 23:50 Η Matenma έγραψε: #9 03-01-25 23:50 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Είμαι οριακά 1 και 60, το ελάχιστο δυνατό ανάστημα που πρέπει να διαθέτουν οι γυναίκες που θέλουν να μπουν σε σχολές αστυνομικής Ακαδημίας από όσο έχω ψάξει είναι 1,63. Πιστεύετε θα υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα με το ύψος μου; Click για ανάπτυξη... Επειδη ειναι πολυ μικρη η διαφορα… αλλα ειναι αρκετα αυστηρα με τα κριτηρια η αληθεια ειναι… ισως μπορει να σου φανει αστειο αλλα αμα βαλεις εξτενσιον και κρεπαρεις το μαλλι.. ισως βοηθησει να εισαι 1,63 : )) ειναι απο αληθινη ιστορια julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 22:21 Η julia_idk: #10 05-01-25 22:21 Χαχαχα αυτό με το κρεπαρισμα δεν ακούγεται άσχημο, και αν βάλω μια πυκνή περούκα λέτε να βοηθήσει? julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 23:23 Η julia_idk: #11 05-01-25 23:23 Υπαρχει κανεις ανθρωπος που να εγινε δεκτος σε σχολες αστυνομιας με διαφορα υψους 1-2 εκατοστα απο το επιτρεπτο οριο (1,63)(εχω χασει ολες μου τις ελπιδες) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 23:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 05-01-25 23:31 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Υπαρχει κανεις ανθρωπος που να εγινε δεκτος σε σχολες αστυνομιας με διαφορα υψους 1-2 εκατοστα απο το επιτρεπτο οριο (1,63)(εχω χασει ολες μου τις ελπιδες) Click για ανάπτυξη... Δυσκολα να ξερουμε.. Φετος ηταν μια κοπελα εδω η οποια ελεγε οτι ειναι 1.63 ...και την εκοψαν αδικως λογω υψους 2 φορες και περυσι και φετος. Matenma Νεοφερμένο μέλος Η Matenma δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 23:54 Η Matenma έγραψε: #13 05-01-25 23:54 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Χαχαχα αυτό με το κρεπαρισμα δεν ακούγεται άσχημο, και αν βάλω μια πυκνή περούκα λέτε να βοηθήσει? Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι να μην ειναι πυκνη αλλα με τα εξτενσιον οταν θα κατεβει ο χαρακας θα κατσει στο πλαστικο που συνδεει τα μαλλια χαχαχ julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2025 στις 00:08 Η julia_idk: #14 06-01-25 00:08 Ωραία να πω όμως κάτι παντελώς άδικο, το ελάχιστο υψος για τους άντρες είναι 1,70 που θεωρείτε κοντό ανάστημα για τον αντρικο πληθυσμο ενώ το 163 αγγίζει τα όρια του μετρίου γυναικιου αναστηματος. Επομένως οι άντρες να επιτρέπεται να είναι κοντοι παρόλο που είναι ευρέως αποδεκτή η άποψη ότι από την φύση τους διαθέτουν μεγαλύτερη σωματική διάπλαση από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες επιβάλλεται να είναι κοντά στο μέσο υψος πάρα την περιορισμένη σωματική τους αναπτυξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2025 Υπάρχει περίπτωση εξαιτίας της περιορισμενης συμμετοχης να αναθεωρήσουν τις απαιτήσεις τους και να αναδιατυπωσουν μια εγκύκλιο της προκοπής που να αποδέχονται ως ελάχιστον γυναικιο ανάστημα το 1 60 όπως γίνεται στις ένοπλες δυνάμεις? Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2025 smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2025 στις 00:45 Η smarw έγραψε: #15 06-01-25 00:45 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Ωραία να πω όμως κάτι παντελώς άδικο, το ελάχιστο υψος για τους άντρες είναι 1,70 που θεωρείτε κοντό ανάστημα για τον αντρικο πληθυσμο ενώ το 163 αγγίζει τα όρια του μετρίου γυναικιου αναστηματος. Επομένως οι άντρες να επιτρέπεται να είναι κοντοι παρόλο που είναι ευρέως αποδεκτή η άποψη ότι από την φύση τους διαθέτουν μεγαλύτερη σωματική διάπλαση από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες επιβάλλεται να είναι κοντά στο μέσο υψος πάρα την περιορισμένη σωματική τους αναπτυξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2025 Υπάρχει περίπτωση εξαιτίας της περιορισμενης συμμετοχης να αναθεωρήσουν τις απαιτήσεις τους και να αναδιατυπωσουν μια εγκύκλιο της προκοπής που να αποδέχονται ως ελάχιστον γυναικιο ανάστημα το 1 60 όπως γίνεται στις ένοπλες δυνάμεις? Click για ανάπτυξη... Καλά και το 1,70 δεν το λες και χαμηλό ύψος ,στην Ελλάδα ζούμε , υπάρχουν και αγόρια που είναι αρκετά πιο κοντοί.Εσύ πήγαινε να δώσεις , μπορεί να σε περάσουν που ξέρεις... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate csg mpimpika Giorgakys mariapanagiotou serkak valiemma0307 Γιώργος Ζ Bleach_enjoyer julia_idk petealia fotia13 bobsne Eleni123- userguest Startx0 Hecticism Panatha mono ZoumeroMpifteki Ilovemycats27 FNC_Sophia tsiobieman constansn BatGuin Angelikaaa Corfu kitty Maynard Scandal Praxis bibliofagos jellojina Paragontas7000 iew Unboxholics charmander jYanniss iiTzArismaltor_ Helen06 χημεια4λαιφ thecrazycretan Kate1914 Dr. Gl. Luminous fgk Natsuko Mapz EllieKal panosT436 rseven SlimShady ioanna2007 Lia 2006 Obi-Wan Kenobi Μήτσος10 GeorgePap2003 fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Κατάλαβα ευχαριστώ πολύ,όμως η διαφορά είναι μηδαμινή 2 πόντους πάνω δύο πόντους κάτω δεν θα κάνουν την διαφορά όταν τόσο οι ακαδημαϊκές όσο και οι αθλητικές επιδόσεις κρίνονται άριστες. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν έχει σημασία. Γνωρίζω αρκετές περιπτώσεις παιδιών που κόπηκαν και για 1 πόντο. Δεν θέλω να σε αποθαρρύνω φυσικά, αλλά πρέπει να έχεις ρεαλιστικές προσδοκίες. Το πιο πιθανό είναι να μην σε περάσουν. Θεωρώ πως το ελάχιστο ύψος για τις γυναίκες στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι 1,60μ., οπότε ίσως θελήσεις να κοιτάξεις και συγεκριμένους κλάδους/ειδικότητες που σε ενδιαφέρουν σε αυτόν τον τομέα - αν είναι κάτι που επιθυμείς φυσικά. Καλή επιτυχία σε ότι διαλέξεις!
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιανουαρίου 2025 στις 13:35 Ο Guest 691153: #8 02-01-25 13:35 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Είμαι οριακά 1 και 60, το ελάχιστο δυνατό ανάστημα που πρέπει να διαθέτουν οι γυναίκες που θέλουν να μπουν σε σχολές αστυνομικής Ακαδημίας από όσο έχω ψάξει είναι 1,63. Πιστεύετε θα υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα με το ύψος μου; Click για ανάπτυξη... Exε εναλλακτική το λούτρινο αρκουδάκι. Κοπελίτσες χρειάζονται αγάπη θαλπωρή και στοργή απο σωστούς άντρες (ή γυναίκες, ό,τι επιθυμούν). Όχι την αισχρότητα των τσαίων και των στρατιωτών... Matenma Νεοφερμένο μέλος Η Matenma δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 23:50 Η Matenma έγραψε: #9 03-01-25 23:50 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Είμαι οριακά 1 και 60, το ελάχιστο δυνατό ανάστημα που πρέπει να διαθέτουν οι γυναίκες που θέλουν να μπουν σε σχολές αστυνομικής Ακαδημίας από όσο έχω ψάξει είναι 1,63. Πιστεύετε θα υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα με το ύψος μου; Click για ανάπτυξη... Επειδη ειναι πολυ μικρη η διαφορα… αλλα ειναι αρκετα αυστηρα με τα κριτηρια η αληθεια ειναι… ισως μπορει να σου φανει αστειο αλλα αμα βαλεις εξτενσιον και κρεπαρεις το μαλλι.. ισως βοηθησει να εισαι 1,63 : )) ειναι απο αληθινη ιστορια julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 22:21 Η julia_idk: #10 05-01-25 22:21 Χαχαχα αυτό με το κρεπαρισμα δεν ακούγεται άσχημο, και αν βάλω μια πυκνή περούκα λέτε να βοηθήσει? julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 23:23 Η julia_idk: #11 05-01-25 23:23 Υπαρχει κανεις ανθρωπος που να εγινε δεκτος σε σχολες αστυνομιας με διαφορα υψους 1-2 εκατοστα απο το επιτρεπτο οριο (1,63)(εχω χασει ολες μου τις ελπιδες) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 23:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 05-01-25 23:31 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Υπαρχει κανεις ανθρωπος που να εγινε δεκτος σε σχολες αστυνομιας με διαφορα υψους 1-2 εκατοστα απο το επιτρεπτο οριο (1,63)(εχω χασει ολες μου τις ελπιδες) Click για ανάπτυξη... Δυσκολα να ξερουμε.. Φετος ηταν μια κοπελα εδω η οποια ελεγε οτι ειναι 1.63 ...και την εκοψαν αδικως λογω υψους 2 φορες και περυσι και φετος. Matenma Νεοφερμένο μέλος Η Matenma δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 23:54 Η Matenma έγραψε: #13 05-01-25 23:54 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Χαχαχα αυτό με το κρεπαρισμα δεν ακούγεται άσχημο, και αν βάλω μια πυκνή περούκα λέτε να βοηθήσει? Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι να μην ειναι πυκνη αλλα με τα εξτενσιον οταν θα κατεβει ο χαρακας θα κατσει στο πλαστικο που συνδεει τα μαλλια χαχαχ julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2025 στις 00:08 Η julia_idk: #14 06-01-25 00:08 Ωραία να πω όμως κάτι παντελώς άδικο, το ελάχιστο υψος για τους άντρες είναι 1,70 που θεωρείτε κοντό ανάστημα για τον αντρικο πληθυσμο ενώ το 163 αγγίζει τα όρια του μετρίου γυναικιου αναστηματος. Επομένως οι άντρες να επιτρέπεται να είναι κοντοι παρόλο που είναι ευρέως αποδεκτή η άποψη ότι από την φύση τους διαθέτουν μεγαλύτερη σωματική διάπλαση από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες επιβάλλεται να είναι κοντά στο μέσο υψος πάρα την περιορισμένη σωματική τους αναπτυξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2025 Υπάρχει περίπτωση εξαιτίας της περιορισμενης συμμετοχης να αναθεωρήσουν τις απαιτήσεις τους και να αναδιατυπωσουν μια εγκύκλιο της προκοπής που να αποδέχονται ως ελάχιστον γυναικιο ανάστημα το 1 60 όπως γίνεται στις ένοπλες δυνάμεις? Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2025 smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2025 στις 00:45 Η smarw έγραψε: #15 06-01-25 00:45 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Ωραία να πω όμως κάτι παντελώς άδικο, το ελάχιστο υψος για τους άντρες είναι 1,70 που θεωρείτε κοντό ανάστημα για τον αντρικο πληθυσμο ενώ το 163 αγγίζει τα όρια του μετρίου γυναικιου αναστηματος. Επομένως οι άντρες να επιτρέπεται να είναι κοντοι παρόλο που είναι ευρέως αποδεκτή η άποψη ότι από την φύση τους διαθέτουν μεγαλύτερη σωματική διάπλαση από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες επιβάλλεται να είναι κοντά στο μέσο υψος πάρα την περιορισμένη σωματική τους αναπτυξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2025 Υπάρχει περίπτωση εξαιτίας της περιορισμενης συμμετοχης να αναθεωρήσουν τις απαιτήσεις τους και να αναδιατυπωσουν μια εγκύκλιο της προκοπής που να αποδέχονται ως ελάχιστον γυναικιο ανάστημα το 1 60 όπως γίνεται στις ένοπλες δυνάμεις? Click για ανάπτυξη... Καλά και το 1,70 δεν το λες και χαμηλό ύψος ,στην Ελλάδα ζούμε , υπάρχουν και αγόρια που είναι αρκετά πιο κοντοί.Εσύ πήγαινε να δώσεις , μπορεί να σε περάσουν που ξέρεις... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate csg mpimpika Giorgakys mariapanagiotou serkak valiemma0307 Γιώργος Ζ Bleach_enjoyer julia_idk petealia fotia13 bobsne Eleni123- userguest Startx0 Hecticism Panatha mono ZoumeroMpifteki Ilovemycats27 FNC_Sophia tsiobieman constansn BatGuin Angelikaaa Corfu kitty Maynard Scandal Praxis bibliofagos jellojina Paragontas7000 iew Unboxholics charmander jYanniss iiTzArismaltor_ Helen06 χημεια4λαιφ thecrazycretan Kate1914 Dr. Gl. Luminous fgk Natsuko Mapz EllieKal panosT436 rseven SlimShady ioanna2007 Lia 2006 Obi-Wan Kenobi Μήτσος10 GeorgePap2003 fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Είμαι οριακά 1 και 60, το ελάχιστο δυνατό ανάστημα που πρέπει να διαθέτουν οι γυναίκες που θέλουν να μπουν σε σχολές αστυνομικής Ακαδημίας από όσο έχω ψάξει είναι 1,63. Πιστεύετε θα υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα με το ύψος μου; Click για ανάπτυξη... Exε εναλλακτική το λούτρινο αρκουδάκι. Κοπελίτσες χρειάζονται αγάπη θαλπωρή και στοργή απο σωστούς άντρες (ή γυναίκες, ό,τι επιθυμούν). Όχι την αισχρότητα των τσαίων και των στρατιωτών...
Matenma Νεοφερμένο μέλος Η Matenma δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 23:50 Η Matenma έγραψε: #9 03-01-25 23:50 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Είμαι οριακά 1 και 60, το ελάχιστο δυνατό ανάστημα που πρέπει να διαθέτουν οι γυναίκες που θέλουν να μπουν σε σχολές αστυνομικής Ακαδημίας από όσο έχω ψάξει είναι 1,63. Πιστεύετε θα υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα με το ύψος μου; Click για ανάπτυξη... Επειδη ειναι πολυ μικρη η διαφορα… αλλα ειναι αρκετα αυστηρα με τα κριτηρια η αληθεια ειναι… ισως μπορει να σου φανει αστειο αλλα αμα βαλεις εξτενσιον και κρεπαρεις το μαλλι.. ισως βοηθησει να εισαι 1,63 : )) ειναι απο αληθινη ιστορια julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 22:21 Η julia_idk: #10 05-01-25 22:21 Χαχαχα αυτό με το κρεπαρισμα δεν ακούγεται άσχημο, και αν βάλω μια πυκνή περούκα λέτε να βοηθήσει? julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 23:23 Η julia_idk: #11 05-01-25 23:23 Υπαρχει κανεις ανθρωπος που να εγινε δεκτος σε σχολες αστυνομιας με διαφορα υψους 1-2 εκατοστα απο το επιτρεπτο οριο (1,63)(εχω χασει ολες μου τις ελπιδες) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 23:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 05-01-25 23:31 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Υπαρχει κανεις ανθρωπος που να εγινε δεκτος σε σχολες αστυνομιας με διαφορα υψους 1-2 εκατοστα απο το επιτρεπτο οριο (1,63)(εχω χασει ολες μου τις ελπιδες) Click για ανάπτυξη... Δυσκολα να ξερουμε.. Φετος ηταν μια κοπελα εδω η οποια ελεγε οτι ειναι 1.63 ...και την εκοψαν αδικως λογω υψους 2 φορες και περυσι και φετος. Matenma Νεοφερμένο μέλος Η Matenma δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 23:54 Η Matenma έγραψε: #13 05-01-25 23:54 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Χαχαχα αυτό με το κρεπαρισμα δεν ακούγεται άσχημο, και αν βάλω μια πυκνή περούκα λέτε να βοηθήσει? Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι να μην ειναι πυκνη αλλα με τα εξτενσιον οταν θα κατεβει ο χαρακας θα κατσει στο πλαστικο που συνδεει τα μαλλια χαχαχ julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2025 στις 00:08 Η julia_idk: #14 06-01-25 00:08 Ωραία να πω όμως κάτι παντελώς άδικο, το ελάχιστο υψος για τους άντρες είναι 1,70 που θεωρείτε κοντό ανάστημα για τον αντρικο πληθυσμο ενώ το 163 αγγίζει τα όρια του μετρίου γυναικιου αναστηματος. Επομένως οι άντρες να επιτρέπεται να είναι κοντοι παρόλο που είναι ευρέως αποδεκτή η άποψη ότι από την φύση τους διαθέτουν μεγαλύτερη σωματική διάπλαση από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες επιβάλλεται να είναι κοντά στο μέσο υψος πάρα την περιορισμένη σωματική τους αναπτυξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2025 Υπάρχει περίπτωση εξαιτίας της περιορισμενης συμμετοχης να αναθεωρήσουν τις απαιτήσεις τους και να αναδιατυπωσουν μια εγκύκλιο της προκοπής που να αποδέχονται ως ελάχιστον γυναικιο ανάστημα το 1 60 όπως γίνεται στις ένοπλες δυνάμεις? Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2025 smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2025 στις 00:45 Η smarw έγραψε: #15 06-01-25 00:45 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Ωραία να πω όμως κάτι παντελώς άδικο, το ελάχιστο υψος για τους άντρες είναι 1,70 που θεωρείτε κοντό ανάστημα για τον αντρικο πληθυσμο ενώ το 163 αγγίζει τα όρια του μετρίου γυναικιου αναστηματος. Επομένως οι άντρες να επιτρέπεται να είναι κοντοι παρόλο που είναι ευρέως αποδεκτή η άποψη ότι από την φύση τους διαθέτουν μεγαλύτερη σωματική διάπλαση από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες επιβάλλεται να είναι κοντά στο μέσο υψος πάρα την περιορισμένη σωματική τους αναπτυξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2025 Υπάρχει περίπτωση εξαιτίας της περιορισμενης συμμετοχης να αναθεωρήσουν τις απαιτήσεις τους και να αναδιατυπωσουν μια εγκύκλιο της προκοπής που να αποδέχονται ως ελάχιστον γυναικιο ανάστημα το 1 60 όπως γίνεται στις ένοπλες δυνάμεις? Click για ανάπτυξη... Καλά και το 1,70 δεν το λες και χαμηλό ύψος ,στην Ελλάδα ζούμε , υπάρχουν και αγόρια που είναι αρκετά πιο κοντοί.Εσύ πήγαινε να δώσεις , μπορεί να σε περάσουν που ξέρεις... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate csg mpimpika Giorgakys mariapanagiotou serkak valiemma0307 Γιώργος Ζ Bleach_enjoyer julia_idk petealia fotia13 bobsne Eleni123- userguest Startx0 Hecticism Panatha mono ZoumeroMpifteki Ilovemycats27 FNC_Sophia tsiobieman constansn BatGuin Angelikaaa Corfu kitty Maynard Scandal Praxis bibliofagos jellojina Paragontas7000 iew Unboxholics charmander jYanniss iiTzArismaltor_ Helen06 χημεια4λαιφ thecrazycretan Kate1914 Dr. Gl. Luminous fgk Natsuko Mapz EllieKal panosT436 rseven SlimShady ioanna2007 Lia 2006 Obi-Wan Kenobi Μήτσος10 GeorgePap2003 fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Είμαι οριακά 1 και 60, το ελάχιστο δυνατό ανάστημα που πρέπει να διαθέτουν οι γυναίκες που θέλουν να μπουν σε σχολές αστυνομικής Ακαδημίας από όσο έχω ψάξει είναι 1,63. Πιστεύετε θα υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα με το ύψος μου; Click για ανάπτυξη... Επειδη ειναι πολυ μικρη η διαφορα… αλλα ειναι αρκετα αυστηρα με τα κριτηρια η αληθεια ειναι… ισως μπορει να σου φανει αστειο αλλα αμα βαλεις εξτενσιον και κρεπαρεις το μαλλι.. ισως βοηθησει να εισαι 1,63 : )) ειναι απο αληθινη ιστορια
julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 22:21 Η julia_idk: #10 05-01-25 22:21 Χαχαχα αυτό με το κρεπαρισμα δεν ακούγεται άσχημο, και αν βάλω μια πυκνή περούκα λέτε να βοηθήσει? julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 23:23 Η julia_idk: #11 05-01-25 23:23 Υπαρχει κανεις ανθρωπος που να εγινε δεκτος σε σχολες αστυνομιας με διαφορα υψους 1-2 εκατοστα απο το επιτρεπτο οριο (1,63)(εχω χασει ολες μου τις ελπιδες) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 23:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 05-01-25 23:31 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Υπαρχει κανεις ανθρωπος που να εγινε δεκτος σε σχολες αστυνομιας με διαφορα υψους 1-2 εκατοστα απο το επιτρεπτο οριο (1,63)(εχω χασει ολες μου τις ελπιδες) Click για ανάπτυξη... Δυσκολα να ξερουμε.. Φετος ηταν μια κοπελα εδω η οποια ελεγε οτι ειναι 1.63 ...και την εκοψαν αδικως λογω υψους 2 φορες και περυσι και φετος. Matenma Νεοφερμένο μέλος Η Matenma δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 23:54 Η Matenma έγραψε: #13 05-01-25 23:54 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Χαχαχα αυτό με το κρεπαρισμα δεν ακούγεται άσχημο, και αν βάλω μια πυκνή περούκα λέτε να βοηθήσει? Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι να μην ειναι πυκνη αλλα με τα εξτενσιον οταν θα κατεβει ο χαρακας θα κατσει στο πλαστικο που συνδεει τα μαλλια χαχαχ julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2025 στις 00:08 Η julia_idk: #14 06-01-25 00:08 Ωραία να πω όμως κάτι παντελώς άδικο, το ελάχιστο υψος για τους άντρες είναι 1,70 που θεωρείτε κοντό ανάστημα για τον αντρικο πληθυσμο ενώ το 163 αγγίζει τα όρια του μετρίου γυναικιου αναστηματος. Επομένως οι άντρες να επιτρέπεται να είναι κοντοι παρόλο που είναι ευρέως αποδεκτή η άποψη ότι από την φύση τους διαθέτουν μεγαλύτερη σωματική διάπλαση από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες επιβάλλεται να είναι κοντά στο μέσο υψος πάρα την περιορισμένη σωματική τους αναπτυξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2025 Υπάρχει περίπτωση εξαιτίας της περιορισμενης συμμετοχης να αναθεωρήσουν τις απαιτήσεις τους και να αναδιατυπωσουν μια εγκύκλιο της προκοπής που να αποδέχονται ως ελάχιστον γυναικιο ανάστημα το 1 60 όπως γίνεται στις ένοπλες δυνάμεις? Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2025 smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2025 στις 00:45 Η smarw έγραψε: #15 06-01-25 00:45 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Ωραία να πω όμως κάτι παντελώς άδικο, το ελάχιστο υψος για τους άντρες είναι 1,70 που θεωρείτε κοντό ανάστημα για τον αντρικο πληθυσμο ενώ το 163 αγγίζει τα όρια του μετρίου γυναικιου αναστηματος. Επομένως οι άντρες να επιτρέπεται να είναι κοντοι παρόλο που είναι ευρέως αποδεκτή η άποψη ότι από την φύση τους διαθέτουν μεγαλύτερη σωματική διάπλαση από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες επιβάλλεται να είναι κοντά στο μέσο υψος πάρα την περιορισμένη σωματική τους αναπτυξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2025 Υπάρχει περίπτωση εξαιτίας της περιορισμενης συμμετοχης να αναθεωρήσουν τις απαιτήσεις τους και να αναδιατυπωσουν μια εγκύκλιο της προκοπής που να αποδέχονται ως ελάχιστον γυναικιο ανάστημα το 1 60 όπως γίνεται στις ένοπλες δυνάμεις? Click για ανάπτυξη... Καλά και το 1,70 δεν το λες και χαμηλό ύψος ,στην Ελλάδα ζούμε , υπάρχουν και αγόρια που είναι αρκετά πιο κοντοί.Εσύ πήγαινε να δώσεις , μπορεί να σε περάσουν που ξέρεις... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate csg mpimpika Giorgakys mariapanagiotou serkak valiemma0307 Γιώργος Ζ Bleach_enjoyer julia_idk petealia fotia13 bobsne Eleni123- userguest Startx0 Hecticism Panatha mono ZoumeroMpifteki Ilovemycats27 FNC_Sophia tsiobieman constansn BatGuin Angelikaaa Corfu kitty Maynard Scandal Praxis bibliofagos jellojina Paragontas7000 iew Unboxholics charmander jYanniss iiTzArismaltor_ Helen06 χημεια4λαιφ thecrazycretan Kate1914 Dr. Gl. Luminous fgk Natsuko Mapz EllieKal panosT436 rseven SlimShady ioanna2007 Lia 2006 Obi-Wan Kenobi Μήτσος10 GeorgePap2003 fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 23:23 Η julia_idk: #11 05-01-25 23:23 Υπαρχει κανεις ανθρωπος που να εγινε δεκτος σε σχολες αστυνομιας με διαφορα υψους 1-2 εκατοστα απο το επιτρεπτο οριο (1,63)(εχω χασει ολες μου τις ελπιδες) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 23:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 05-01-25 23:31 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Υπαρχει κανεις ανθρωπος που να εγινε δεκτος σε σχολες αστυνομιας με διαφορα υψους 1-2 εκατοστα απο το επιτρεπτο οριο (1,63)(εχω χασει ολες μου τις ελπιδες) Click για ανάπτυξη... Δυσκολα να ξερουμε.. Φετος ηταν μια κοπελα εδω η οποια ελεγε οτι ειναι 1.63 ...και την εκοψαν αδικως λογω υψους 2 φορες και περυσι και φετος. Matenma Νεοφερμένο μέλος Η Matenma δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 23:54 Η Matenma έγραψε: #13 05-01-25 23:54 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Χαχαχα αυτό με το κρεπαρισμα δεν ακούγεται άσχημο, και αν βάλω μια πυκνή περούκα λέτε να βοηθήσει? Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι να μην ειναι πυκνη αλλα με τα εξτενσιον οταν θα κατεβει ο χαρακας θα κατσει στο πλαστικο που συνδεει τα μαλλια χαχαχ julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2025 στις 00:08 Η julia_idk: #14 06-01-25 00:08 Ωραία να πω όμως κάτι παντελώς άδικο, το ελάχιστο υψος για τους άντρες είναι 1,70 που θεωρείτε κοντό ανάστημα για τον αντρικο πληθυσμο ενώ το 163 αγγίζει τα όρια του μετρίου γυναικιου αναστηματος. Επομένως οι άντρες να επιτρέπεται να είναι κοντοι παρόλο που είναι ευρέως αποδεκτή η άποψη ότι από την φύση τους διαθέτουν μεγαλύτερη σωματική διάπλαση από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες επιβάλλεται να είναι κοντά στο μέσο υψος πάρα την περιορισμένη σωματική τους αναπτυξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2025 Υπάρχει περίπτωση εξαιτίας της περιορισμενης συμμετοχης να αναθεωρήσουν τις απαιτήσεις τους και να αναδιατυπωσουν μια εγκύκλιο της προκοπής που να αποδέχονται ως ελάχιστον γυναικιο ανάστημα το 1 60 όπως γίνεται στις ένοπλες δυνάμεις? Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2025 smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2025 στις 00:45 Η smarw έγραψε: #15 06-01-25 00:45 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Ωραία να πω όμως κάτι παντελώς άδικο, το ελάχιστο υψος για τους άντρες είναι 1,70 που θεωρείτε κοντό ανάστημα για τον αντρικο πληθυσμο ενώ το 163 αγγίζει τα όρια του μετρίου γυναικιου αναστηματος. Επομένως οι άντρες να επιτρέπεται να είναι κοντοι παρόλο που είναι ευρέως αποδεκτή η άποψη ότι από την φύση τους διαθέτουν μεγαλύτερη σωματική διάπλαση από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες επιβάλλεται να είναι κοντά στο μέσο υψος πάρα την περιορισμένη σωματική τους αναπτυξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2025 Υπάρχει περίπτωση εξαιτίας της περιορισμενης συμμετοχης να αναθεωρήσουν τις απαιτήσεις τους και να αναδιατυπωσουν μια εγκύκλιο της προκοπής που να αποδέχονται ως ελάχιστον γυναικιο ανάστημα το 1 60 όπως γίνεται στις ένοπλες δυνάμεις? Click για ανάπτυξη... Καλά και το 1,70 δεν το λες και χαμηλό ύψος ,στην Ελλάδα ζούμε , υπάρχουν και αγόρια που είναι αρκετά πιο κοντοί.Εσύ πήγαινε να δώσεις , μπορεί να σε περάσουν που ξέρεις... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate csg mpimpika Giorgakys mariapanagiotou serkak valiemma0307 Γιώργος Ζ Bleach_enjoyer julia_idk petealia fotia13 bobsne Eleni123- userguest Startx0 Hecticism Panatha mono ZoumeroMpifteki Ilovemycats27 FNC_Sophia tsiobieman constansn BatGuin Angelikaaa Corfu kitty Maynard Scandal Praxis bibliofagos jellojina Paragontas7000 iew Unboxholics charmander jYanniss iiTzArismaltor_ Helen06 χημεια4λαιφ thecrazycretan Kate1914 Dr. Gl. Luminous fgk Natsuko Mapz EllieKal panosT436 rseven SlimShady ioanna2007 Lia 2006 Obi-Wan Kenobi Μήτσος10 GeorgePap2003 fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υπαρχει κανεις ανθρωπος που να εγινε δεκτος σε σχολες αστυνομιας με διαφορα υψους 1-2 εκατοστα απο το επιτρεπτο οριο (1,63)(εχω χασει ολες μου τις ελπιδες)
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 23:31 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 05-01-25 23:31 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Υπαρχει κανεις ανθρωπος που να εγινε δεκτος σε σχολες αστυνομιας με διαφορα υψους 1-2 εκατοστα απο το επιτρεπτο οριο (1,63)(εχω χασει ολες μου τις ελπιδες) Click για ανάπτυξη... Δυσκολα να ξερουμε.. Φετος ηταν μια κοπελα εδω η οποια ελεγε οτι ειναι 1.63 ...και την εκοψαν αδικως λογω υψους 2 φορες και περυσι και φετος. Matenma Νεοφερμένο μέλος Η Matenma δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 23:54 Η Matenma έγραψε: #13 05-01-25 23:54 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Χαχαχα αυτό με το κρεπαρισμα δεν ακούγεται άσχημο, και αν βάλω μια πυκνή περούκα λέτε να βοηθήσει? Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι να μην ειναι πυκνη αλλα με τα εξτενσιον οταν θα κατεβει ο χαρακας θα κατσει στο πλαστικο που συνδεει τα μαλλια χαχαχ julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2025 στις 00:08 Η julia_idk: #14 06-01-25 00:08 Ωραία να πω όμως κάτι παντελώς άδικο, το ελάχιστο υψος για τους άντρες είναι 1,70 που θεωρείτε κοντό ανάστημα για τον αντρικο πληθυσμο ενώ το 163 αγγίζει τα όρια του μετρίου γυναικιου αναστηματος. Επομένως οι άντρες να επιτρέπεται να είναι κοντοι παρόλο που είναι ευρέως αποδεκτή η άποψη ότι από την φύση τους διαθέτουν μεγαλύτερη σωματική διάπλαση από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες επιβάλλεται να είναι κοντά στο μέσο υψος πάρα την περιορισμένη σωματική τους αναπτυξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2025 Υπάρχει περίπτωση εξαιτίας της περιορισμενης συμμετοχης να αναθεωρήσουν τις απαιτήσεις τους και να αναδιατυπωσουν μια εγκύκλιο της προκοπής που να αποδέχονται ως ελάχιστον γυναικιο ανάστημα το 1 60 όπως γίνεται στις ένοπλες δυνάμεις? Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2025 smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2025 στις 00:45 Η smarw έγραψε: #15 06-01-25 00:45 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Ωραία να πω όμως κάτι παντελώς άδικο, το ελάχιστο υψος για τους άντρες είναι 1,70 που θεωρείτε κοντό ανάστημα για τον αντρικο πληθυσμο ενώ το 163 αγγίζει τα όρια του μετρίου γυναικιου αναστηματος. Επομένως οι άντρες να επιτρέπεται να είναι κοντοι παρόλο που είναι ευρέως αποδεκτή η άποψη ότι από την φύση τους διαθέτουν μεγαλύτερη σωματική διάπλαση από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες επιβάλλεται να είναι κοντά στο μέσο υψος πάρα την περιορισμένη σωματική τους αναπτυξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2025 Υπάρχει περίπτωση εξαιτίας της περιορισμενης συμμετοχης να αναθεωρήσουν τις απαιτήσεις τους και να αναδιατυπωσουν μια εγκύκλιο της προκοπής που να αποδέχονται ως ελάχιστον γυναικιο ανάστημα το 1 60 όπως γίνεται στις ένοπλες δυνάμεις? Click για ανάπτυξη... Καλά και το 1,70 δεν το λες και χαμηλό ύψος ,στην Ελλάδα ζούμε , υπάρχουν και αγόρια που είναι αρκετά πιο κοντοί.Εσύ πήγαινε να δώσεις , μπορεί να σε περάσουν που ξέρεις... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate csg mpimpika Giorgakys mariapanagiotou serkak valiemma0307 Γιώργος Ζ Bleach_enjoyer julia_idk petealia fotia13 bobsne Eleni123- userguest Startx0 Hecticism Panatha mono ZoumeroMpifteki Ilovemycats27 FNC_Sophia tsiobieman constansn BatGuin Angelikaaa Corfu kitty Maynard Scandal Praxis bibliofagos jellojina Paragontas7000 iew Unboxholics charmander jYanniss iiTzArismaltor_ Helen06 χημεια4λαιφ thecrazycretan Kate1914 Dr. Gl. Luminous fgk Natsuko Mapz EllieKal panosT436 rseven SlimShady ioanna2007 Lia 2006 Obi-Wan Kenobi Μήτσος10 GeorgePap2003 fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Υπαρχει κανεις ανθρωπος που να εγινε δεκτος σε σχολες αστυνομιας με διαφορα υψους 1-2 εκατοστα απο το επιτρεπτο οριο (1,63)(εχω χασει ολες μου τις ελπιδες) Click για ανάπτυξη... Δυσκολα να ξερουμε.. Φετος ηταν μια κοπελα εδω η οποια ελεγε οτι ειναι 1.63 ...και την εκοψαν αδικως λογω υψους 2 φορες και περυσι και φετος.
Matenma Νεοφερμένο μέλος Η Matenma δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 94 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2025 στις 23:54 Η Matenma έγραψε: #13 05-01-25 23:54 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Χαχαχα αυτό με το κρεπαρισμα δεν ακούγεται άσχημο, και αν βάλω μια πυκνή περούκα λέτε να βοηθήσει? Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι να μην ειναι πυκνη αλλα με τα εξτενσιον οταν θα κατεβει ο χαρακας θα κατσει στο πλαστικο που συνδεει τα μαλλια χαχαχ julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2025 στις 00:08 Η julia_idk: #14 06-01-25 00:08 Ωραία να πω όμως κάτι παντελώς άδικο, το ελάχιστο υψος για τους άντρες είναι 1,70 που θεωρείτε κοντό ανάστημα για τον αντρικο πληθυσμο ενώ το 163 αγγίζει τα όρια του μετρίου γυναικιου αναστηματος. Επομένως οι άντρες να επιτρέπεται να είναι κοντοι παρόλο που είναι ευρέως αποδεκτή η άποψη ότι από την φύση τους διαθέτουν μεγαλύτερη σωματική διάπλαση από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες επιβάλλεται να είναι κοντά στο μέσο υψος πάρα την περιορισμένη σωματική τους αναπτυξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2025 Υπάρχει περίπτωση εξαιτίας της περιορισμενης συμμετοχης να αναθεωρήσουν τις απαιτήσεις τους και να αναδιατυπωσουν μια εγκύκλιο της προκοπής που να αποδέχονται ως ελάχιστον γυναικιο ανάστημα το 1 60 όπως γίνεται στις ένοπλες δυνάμεις? Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2025 smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2025 στις 00:45 Η smarw έγραψε: #15 06-01-25 00:45 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Ωραία να πω όμως κάτι παντελώς άδικο, το ελάχιστο υψος για τους άντρες είναι 1,70 που θεωρείτε κοντό ανάστημα για τον αντρικο πληθυσμο ενώ το 163 αγγίζει τα όρια του μετρίου γυναικιου αναστηματος. Επομένως οι άντρες να επιτρέπεται να είναι κοντοι παρόλο που είναι ευρέως αποδεκτή η άποψη ότι από την φύση τους διαθέτουν μεγαλύτερη σωματική διάπλαση από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες επιβάλλεται να είναι κοντά στο μέσο υψος πάρα την περιορισμένη σωματική τους αναπτυξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2025 Υπάρχει περίπτωση εξαιτίας της περιορισμενης συμμετοχης να αναθεωρήσουν τις απαιτήσεις τους και να αναδιατυπωσουν μια εγκύκλιο της προκοπής που να αποδέχονται ως ελάχιστον γυναικιο ανάστημα το 1 60 όπως γίνεται στις ένοπλες δυνάμεις? Click για ανάπτυξη... Καλά και το 1,70 δεν το λες και χαμηλό ύψος ,στην Ελλάδα ζούμε , υπάρχουν και αγόρια που είναι αρκετά πιο κοντοί.Εσύ πήγαινε να δώσεις , μπορεί να σε περάσουν που ξέρεις... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate csg mpimpika Giorgakys mariapanagiotou serkak valiemma0307 Γιώργος Ζ Bleach_enjoyer julia_idk petealia fotia13 bobsne Eleni123- userguest Startx0 Hecticism Panatha mono ZoumeroMpifteki Ilovemycats27 FNC_Sophia tsiobieman constansn BatGuin Angelikaaa Corfu kitty Maynard Scandal Praxis bibliofagos jellojina Paragontas7000 iew Unboxholics charmander jYanniss iiTzArismaltor_ Helen06 χημεια4λαιφ thecrazycretan Kate1914 Dr. Gl. Luminous fgk Natsuko Mapz EllieKal panosT436 rseven SlimShady ioanna2007 Lia 2006 Obi-Wan Kenobi Μήτσος10 GeorgePap2003 fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Χαχαχα αυτό με το κρεπαρισμα δεν ακούγεται άσχημο, και αν βάλω μια πυκνή περούκα λέτε να βοηθήσει? Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι να μην ειναι πυκνη αλλα με τα εξτενσιον οταν θα κατεβει ο χαρακας θα κατσει στο πλαστικο που συνδεει τα μαλλια χαχαχ
julia_idk Νεοφερμένο μέλος Η julia_idk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2025 στις 00:08 Η julia_idk: #14 06-01-25 00:08 Ωραία να πω όμως κάτι παντελώς άδικο, το ελάχιστο υψος για τους άντρες είναι 1,70 που θεωρείτε κοντό ανάστημα για τον αντρικο πληθυσμο ενώ το 163 αγγίζει τα όρια του μετρίου γυναικιου αναστηματος. Επομένως οι άντρες να επιτρέπεται να είναι κοντοι παρόλο που είναι ευρέως αποδεκτή η άποψη ότι από την φύση τους διαθέτουν μεγαλύτερη σωματική διάπλαση από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες επιβάλλεται να είναι κοντά στο μέσο υψος πάρα την περιορισμένη σωματική τους αναπτυξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2025 Υπάρχει περίπτωση εξαιτίας της περιορισμενης συμμετοχης να αναθεωρήσουν τις απαιτήσεις τους και να αναδιατυπωσουν μια εγκύκλιο της προκοπής που να αποδέχονται ως ελάχιστον γυναικιο ανάστημα το 1 60 όπως γίνεται στις ένοπλες δυνάμεις? Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιανουαρίου 2025 smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2025 στις 00:45 Η smarw έγραψε: #15 06-01-25 00:45 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Ωραία να πω όμως κάτι παντελώς άδικο, το ελάχιστο υψος για τους άντρες είναι 1,70 που θεωρείτε κοντό ανάστημα για τον αντρικο πληθυσμο ενώ το 163 αγγίζει τα όρια του μετρίου γυναικιου αναστηματος. Επομένως οι άντρες να επιτρέπεται να είναι κοντοι παρόλο που είναι ευρέως αποδεκτή η άποψη ότι από την φύση τους διαθέτουν μεγαλύτερη σωματική διάπλαση από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες επιβάλλεται να είναι κοντά στο μέσο υψος πάρα την περιορισμένη σωματική τους αναπτυξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2025 Υπάρχει περίπτωση εξαιτίας της περιορισμενης συμμετοχης να αναθεωρήσουν τις απαιτήσεις τους και να αναδιατυπωσουν μια εγκύκλιο της προκοπής που να αποδέχονται ως ελάχιστον γυναικιο ανάστημα το 1 60 όπως γίνεται στις ένοπλες δυνάμεις? Click για ανάπτυξη... Καλά και το 1,70 δεν το λες και χαμηλό ύψος ,στην Ελλάδα ζούμε , υπάρχουν και αγόρια που είναι αρκετά πιο κοντοί.Εσύ πήγαινε να δώσεις , μπορεί να σε περάσουν που ξέρεις... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ωραία να πω όμως κάτι παντελώς άδικο, το ελάχιστο υψος για τους άντρες είναι 1,70 που θεωρείτε κοντό ανάστημα για τον αντρικο πληθυσμο ενώ το 163 αγγίζει τα όρια του μετρίου γυναικιου αναστηματος. Επομένως οι άντρες να επιτρέπεται να είναι κοντοι παρόλο που είναι ευρέως αποδεκτή η άποψη ότι από την φύση τους διαθέτουν μεγαλύτερη σωματική διάπλαση από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες επιβάλλεται να είναι κοντά στο μέσο υψος πάρα την περιορισμένη σωματική τους αναπτυξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2025 Υπάρχει περίπτωση εξαιτίας της περιορισμενης συμμετοχης να αναθεωρήσουν τις απαιτήσεις τους και να αναδιατυπωσουν μια εγκύκλιο της προκοπής που να αποδέχονται ως ελάχιστον γυναικιο ανάστημα το 1 60 όπως γίνεται στις ένοπλες δυνάμεις?
smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2025 στις 00:45 Η smarw έγραψε: #15 06-01-25 00:45 Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Ωραία να πω όμως κάτι παντελώς άδικο, το ελάχιστο υψος για τους άντρες είναι 1,70 που θεωρείτε κοντό ανάστημα για τον αντρικο πληθυσμο ενώ το 163 αγγίζει τα όρια του μετρίου γυναικιου αναστηματος. Επομένως οι άντρες να επιτρέπεται να είναι κοντοι παρόλο που είναι ευρέως αποδεκτή η άποψη ότι από την φύση τους διαθέτουν μεγαλύτερη σωματική διάπλαση από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες επιβάλλεται να είναι κοντά στο μέσο υψος πάρα την περιορισμένη σωματική τους αναπτυξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2025 Υπάρχει περίπτωση εξαιτίας της περιορισμενης συμμετοχης να αναθεωρήσουν τις απαιτήσεις τους και να αναδιατυπωσουν μια εγκύκλιο της προκοπής που να αποδέχονται ως ελάχιστον γυναικιο ανάστημα το 1 60 όπως γίνεται στις ένοπλες δυνάμεις? Click για ανάπτυξη... Καλά και το 1,70 δεν το λες και χαμηλό ύψος ,στην Ελλάδα ζούμε , υπάρχουν και αγόρια που είναι αρκετά πιο κοντοί.Εσύ πήγαινε να δώσεις , μπορεί να σε περάσουν που ξέρεις...
Αρχική Δημοσίευση από julia_idk: Ωραία να πω όμως κάτι παντελώς άδικο, το ελάχιστο υψος για τους άντρες είναι 1,70 που θεωρείτε κοντό ανάστημα για τον αντρικο πληθυσμο ενώ το 163 αγγίζει τα όρια του μετρίου γυναικιου αναστηματος. Επομένως οι άντρες να επιτρέπεται να είναι κοντοι παρόλο που είναι ευρέως αποδεκτή η άποψη ότι από την φύση τους διαθέτουν μεγαλύτερη σωματική διάπλαση από τις γυναίκες, ενώ οι γυναίκες επιβάλλεται να είναι κοντά στο μέσο υψος πάρα την περιορισμένη σωματική τους αναπτυξη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2025 Υπάρχει περίπτωση εξαιτίας της περιορισμενης συμμετοχης να αναθεωρήσουν τις απαιτήσεις τους και να αναδιατυπωσουν μια εγκύκλιο της προκοπής που να αποδέχονται ως ελάχιστον γυναικιο ανάστημα το 1 60 όπως γίνεται στις ένοπλες δυνάμεις? Click για ανάπτυξη... Καλά και το 1,70 δεν το λες και χαμηλό ύψος ,στην Ελλάδα ζούμε , υπάρχουν και αγόρια που είναι αρκετά πιο κοντοί.Εσύ πήγαινε να δώσεις , μπορεί να σε περάσουν που ξέρεις...