nativepurpur Νεοφερμένο μέλος Η nativepurpur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2022 στις 22:08 Η nativepurpur: #1 05-08-22 22:08 Είμαι τρίτη Λυκείου ΕΠΑΛ και θέλω να δώσω πανελλήνιες εξετάσεις από ΓΕΛ. Μπορώ να δώσω κατευθείαν φέτος ή θα πρέπει να κάνω δύο χρόνια στο Γενικό; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2022 στις 22:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 05-08-22 22:11 Αρχική Δημοσίευση από nativepurpur: Είμαι τρίτη Λυκείου ΕΠΑΛ και θέλω να δώσω πανελλήνιες εξετάσεις από ΓΕΛ. Μπορώ να δώσω κατευθείαν φέτος ή θα πρέπει να κάνω δύο χρόνια στο Γενικό; Click για ανάπτυξη... Νομιζω φετος μπορεις μονο απο επαλ , του χρονου και απο τα δυο (ρωτα κανενα γελ) δεν εχω προχειρη την εγκυκλιο οχι δεν μπορεις να ξαναφοιτησεις σε γελ πλεον, μονο σε επαλ και μονο στα μαθηματα ειδικοτητας nativepurpur Νεοφερμένο μέλος Η nativepurpur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2022 στις 22:15 Η nativepurpur: #3 05-08-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Νομιζω φετος μπορεις μονο απο επαλ , του χρονου και απο τα δυο (ρωτα κανενα γελ) δεν εχω προχειρη την εγκυκλιο οχι δεν μπορεις να ξαναφοιτησεις σε γελ πλεον, μονο σε επαλ και μονο στα μαθηματα ειδικοτητας Click για ανάπτυξη... Άρα μπορεί να επηρεάσει το γεγονός ότι δεν έχω απολυτήριο λυκείου ακόμα. Από τη στιγμή που παίρνεις το απολυτήριο μπορείς να δώσεις από οποία κατεύθυνση θες από επαλ. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2022 στις 22:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 05-08-22 22:18 Αρχική Δημοσίευση από nativepurpur: Άρα μπορεί να επηρεάσει το γεγονός ότι δεν έχω απολυτήριο λυκείου ακόμα. Από τη στιγμή που παίρνεις το απολυτήριο μπορείς να δώσεις από οποία κατεύθυνση θες από επαλ. Click για ανάπτυξη... δεν καταλαβαινω τι λες για το απολυτηριο απο επαλ μπορεις να δωσεις μονο στον τομεα που τελειωσες. αν τελειωσες κομωτικη πχ μπορεις να δωσεις για ιατρικη δεν μπορεις ομως να δωσεις για μηχανολογος. για να το κανει αυτο θα πρεπει να κανεις αλλα 2 χρονια επαλ. nativepurpur Νεοφερμένο μέλος Η nativepurpur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2022 στις 22:21 Η nativepurpur: #5 05-08-22 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν καταλαβαινω τι λες για το απολυτηριο απο επαλ μπορεις να δωσεις μονο στον τομεα που τελειωσες. αν τελειωσες κομωτικη πχ μπορεις να δωσεις για ιατρικη δεν μπορεις ομως να δωσεις για μηχανολογος. για να το κανει αυτο θα πρεπει να κανεις αλλα 2 χρονια επαλ. Click για ανάπτυξη... Ναι συγγνώμη ήθελα να γράψω από οποια κατεύθυνση γίνεται από το ΓΕΛ Από τη στιγμή που έχεις απολυτήριο λυκείου είτε είναι από ΕΠΑΛ είτε από γελ μπορείς να δώσεις από οποιαδήποτε κατεύθυνση στο ΓΕΛ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2022 στις 22:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 05-08-22 22:23 Αρχική Δημοσίευση από nativepurpur: Ναι συγγνώμη ήθελα να γράψω από οποια κατεύθυνση γίνεται από το ΓΕΛ Από τη στιγμή που έχεις απολυτήριο λυκείου είτε είναι από ΕΠΑΛ είτε από γελ μπορείς να δώσεις από οποιαδήποτε κατεύθυνση στο ΓΕΛ Click για ανάπτυξη... ναι οποια θες.. το ιδιο ισχυει και για τους γελιτες οταν ειναι μαθητες Γ μονο στο πεδιο που βρισκονται ....τον αλλο χρονο παντου Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilia06 panaman elenitren christina 858585vu Κρούσος Nikos_81 Έλενα Παπαμακαριου Dxmitra mermaid89 giorgakiss Deadly_sorrowX Thanos_alertttt Scandal Arvacon alpha.kappa angies Miranda32 PanPan Kitana Dr. Gl. Luminous BloodyFairy Magigi constansn Citylights oups nativepurpur Nikoletaant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είμαι τρίτη Λυκείου ΕΠΑΛ και θέλω να δώσω πανελλήνιες εξετάσεις από ΓΕΛ. Μπορώ να δώσω κατευθείαν φέτος ή θα πρέπει να κάνω δύο χρόνια στο Γενικό;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2022 στις 22:11 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 05-08-22 22:11 Αρχική Δημοσίευση από nativepurpur: Είμαι τρίτη Λυκείου ΕΠΑΛ και θέλω να δώσω πανελλήνιες εξετάσεις από ΓΕΛ. Μπορώ να δώσω κατευθείαν φέτος ή θα πρέπει να κάνω δύο χρόνια στο Γενικό; Click για ανάπτυξη... Νομιζω φετος μπορεις μονο απο επαλ , του χρονου και απο τα δυο (ρωτα κανενα γελ) δεν εχω προχειρη την εγκυκλιο οχι δεν μπορεις να ξαναφοιτησεις σε γελ πλεον, μονο σε επαλ και μονο στα μαθηματα ειδικοτητας nativepurpur Νεοφερμένο μέλος Η nativepurpur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2022 στις 22:15 Η nativepurpur: #3 05-08-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Νομιζω φετος μπορεις μονο απο επαλ , του χρονου και απο τα δυο (ρωτα κανενα γελ) δεν εχω προχειρη την εγκυκλιο οχι δεν μπορεις να ξαναφοιτησεις σε γελ πλεον, μονο σε επαλ και μονο στα μαθηματα ειδικοτητας Click για ανάπτυξη... Άρα μπορεί να επηρεάσει το γεγονός ότι δεν έχω απολυτήριο λυκείου ακόμα. Από τη στιγμή που παίρνεις το απολυτήριο μπορείς να δώσεις από οποία κατεύθυνση θες από επαλ. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2022 στις 22:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 05-08-22 22:18 Αρχική Δημοσίευση από nativepurpur: Άρα μπορεί να επηρεάσει το γεγονός ότι δεν έχω απολυτήριο λυκείου ακόμα. Από τη στιγμή που παίρνεις το απολυτήριο μπορείς να δώσεις από οποία κατεύθυνση θες από επαλ. Click για ανάπτυξη... δεν καταλαβαινω τι λες για το απολυτηριο απο επαλ μπορεις να δωσεις μονο στον τομεα που τελειωσες. αν τελειωσες κομωτικη πχ μπορεις να δωσεις για ιατρικη δεν μπορεις ομως να δωσεις για μηχανολογος. για να το κανει αυτο θα πρεπει να κανεις αλλα 2 χρονια επαλ. nativepurpur Νεοφερμένο μέλος Η nativepurpur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2022 στις 22:21 Η nativepurpur: #5 05-08-22 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν καταλαβαινω τι λες για το απολυτηριο απο επαλ μπορεις να δωσεις μονο στον τομεα που τελειωσες. αν τελειωσες κομωτικη πχ μπορεις να δωσεις για ιατρικη δεν μπορεις ομως να δωσεις για μηχανολογος. για να το κανει αυτο θα πρεπει να κανεις αλλα 2 χρονια επαλ. Click για ανάπτυξη... Ναι συγγνώμη ήθελα να γράψω από οποια κατεύθυνση γίνεται από το ΓΕΛ Από τη στιγμή που έχεις απολυτήριο λυκείου είτε είναι από ΕΠΑΛ είτε από γελ μπορείς να δώσεις από οποιαδήποτε κατεύθυνση στο ΓΕΛ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2022 στις 22:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 05-08-22 22:23 Αρχική Δημοσίευση από nativepurpur: Ναι συγγνώμη ήθελα να γράψω από οποια κατεύθυνση γίνεται από το ΓΕΛ Από τη στιγμή που έχεις απολυτήριο λυκείου είτε είναι από ΕΠΑΛ είτε από γελ μπορείς να δώσεις από οποιαδήποτε κατεύθυνση στο ΓΕΛ Click για ανάπτυξη... ναι οποια θες.. το ιδιο ισχυει και για τους γελιτες οταν ειναι μαθητες Γ μονο στο πεδιο που βρισκονται ....τον αλλο χρονο παντου Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilia06 panaman elenitren christina 858585vu Κρούσος Nikos_81 Έλενα Παπαμακαριου Dxmitra mermaid89 giorgakiss Deadly_sorrowX Thanos_alertttt Scandal Arvacon alpha.kappa angies Miranda32 PanPan Kitana Dr. Gl. Luminous BloodyFairy Magigi constansn Citylights oups nativepurpur Nikoletaant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nativepurpur: Είμαι τρίτη Λυκείου ΕΠΑΛ και θέλω να δώσω πανελλήνιες εξετάσεις από ΓΕΛ. Μπορώ να δώσω κατευθείαν φέτος ή θα πρέπει να κάνω δύο χρόνια στο Γενικό; Click για ανάπτυξη... Νομιζω φετος μπορεις μονο απο επαλ , του χρονου και απο τα δυο (ρωτα κανενα γελ) δεν εχω προχειρη την εγκυκλιο οχι δεν μπορεις να ξαναφοιτησεις σε γελ πλεον, μονο σε επαλ και μονο στα μαθηματα ειδικοτητας
nativepurpur Νεοφερμένο μέλος Η nativepurpur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2022 στις 22:15 Η nativepurpur: #3 05-08-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Νομιζω φετος μπορεις μονο απο επαλ , του χρονου και απο τα δυο (ρωτα κανενα γελ) δεν εχω προχειρη την εγκυκλιο οχι δεν μπορεις να ξαναφοιτησεις σε γελ πλεον, μονο σε επαλ και μονο στα μαθηματα ειδικοτητας Click για ανάπτυξη... Άρα μπορεί να επηρεάσει το γεγονός ότι δεν έχω απολυτήριο λυκείου ακόμα. Από τη στιγμή που παίρνεις το απολυτήριο μπορείς να δώσεις από οποία κατεύθυνση θες από επαλ. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2022 στις 22:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 05-08-22 22:18 Αρχική Δημοσίευση από nativepurpur: Άρα μπορεί να επηρεάσει το γεγονός ότι δεν έχω απολυτήριο λυκείου ακόμα. Από τη στιγμή που παίρνεις το απολυτήριο μπορείς να δώσεις από οποία κατεύθυνση θες από επαλ. Click για ανάπτυξη... δεν καταλαβαινω τι λες για το απολυτηριο απο επαλ μπορεις να δωσεις μονο στον τομεα που τελειωσες. αν τελειωσες κομωτικη πχ μπορεις να δωσεις για ιατρικη δεν μπορεις ομως να δωσεις για μηχανολογος. για να το κανει αυτο θα πρεπει να κανεις αλλα 2 χρονια επαλ. nativepurpur Νεοφερμένο μέλος Η nativepurpur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2022 στις 22:21 Η nativepurpur: #5 05-08-22 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν καταλαβαινω τι λες για το απολυτηριο απο επαλ μπορεις να δωσεις μονο στον τομεα που τελειωσες. αν τελειωσες κομωτικη πχ μπορεις να δωσεις για ιατρικη δεν μπορεις ομως να δωσεις για μηχανολογος. για να το κανει αυτο θα πρεπει να κανεις αλλα 2 χρονια επαλ. Click για ανάπτυξη... Ναι συγγνώμη ήθελα να γράψω από οποια κατεύθυνση γίνεται από το ΓΕΛ Από τη στιγμή που έχεις απολυτήριο λυκείου είτε είναι από ΕΠΑΛ είτε από γελ μπορείς να δώσεις από οποιαδήποτε κατεύθυνση στο ΓΕΛ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2022 στις 22:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 05-08-22 22:23 Αρχική Δημοσίευση από nativepurpur: Ναι συγγνώμη ήθελα να γράψω από οποια κατεύθυνση γίνεται από το ΓΕΛ Από τη στιγμή που έχεις απολυτήριο λυκείου είτε είναι από ΕΠΑΛ είτε από γελ μπορείς να δώσεις από οποιαδήποτε κατεύθυνση στο ΓΕΛ Click για ανάπτυξη... ναι οποια θες.. το ιδιο ισχυει και για τους γελιτες οταν ειναι μαθητες Γ μονο στο πεδιο που βρισκονται ....τον αλλο χρονο παντου Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilia06 panaman elenitren christina 858585vu Κρούσος Nikos_81 Έλενα Παπαμακαριου Dxmitra mermaid89 giorgakiss Deadly_sorrowX Thanos_alertttt Scandal Arvacon alpha.kappa angies Miranda32 PanPan Kitana Dr. Gl. Luminous BloodyFairy Magigi constansn Citylights oups nativepurpur Nikoletaant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Νομιζω φετος μπορεις μονο απο επαλ , του χρονου και απο τα δυο (ρωτα κανενα γελ) δεν εχω προχειρη την εγκυκλιο οχι δεν μπορεις να ξαναφοιτησεις σε γελ πλεον, μονο σε επαλ και μονο στα μαθηματα ειδικοτητας Click για ανάπτυξη... Άρα μπορεί να επηρεάσει το γεγονός ότι δεν έχω απολυτήριο λυκείου ακόμα. Από τη στιγμή που παίρνεις το απολυτήριο μπορείς να δώσεις από οποία κατεύθυνση θες από επαλ.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2022 στις 22:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 05-08-22 22:18 Αρχική Δημοσίευση από nativepurpur: Άρα μπορεί να επηρεάσει το γεγονός ότι δεν έχω απολυτήριο λυκείου ακόμα. Από τη στιγμή που παίρνεις το απολυτήριο μπορείς να δώσεις από οποία κατεύθυνση θες από επαλ. Click για ανάπτυξη... δεν καταλαβαινω τι λες για το απολυτηριο απο επαλ μπορεις να δωσεις μονο στον τομεα που τελειωσες. αν τελειωσες κομωτικη πχ μπορεις να δωσεις για ιατρικη δεν μπορεις ομως να δωσεις για μηχανολογος. για να το κανει αυτο θα πρεπει να κανεις αλλα 2 χρονια επαλ. nativepurpur Νεοφερμένο μέλος Η nativepurpur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2022 στις 22:21 Η nativepurpur: #5 05-08-22 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν καταλαβαινω τι λες για το απολυτηριο απο επαλ μπορεις να δωσεις μονο στον τομεα που τελειωσες. αν τελειωσες κομωτικη πχ μπορεις να δωσεις για ιατρικη δεν μπορεις ομως να δωσεις για μηχανολογος. για να το κανει αυτο θα πρεπει να κανεις αλλα 2 χρονια επαλ. Click για ανάπτυξη... Ναι συγγνώμη ήθελα να γράψω από οποια κατεύθυνση γίνεται από το ΓΕΛ Από τη στιγμή που έχεις απολυτήριο λυκείου είτε είναι από ΕΠΑΛ είτε από γελ μπορείς να δώσεις από οποιαδήποτε κατεύθυνση στο ΓΕΛ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2022 στις 22:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 05-08-22 22:23 Αρχική Δημοσίευση από nativepurpur: Ναι συγγνώμη ήθελα να γράψω από οποια κατεύθυνση γίνεται από το ΓΕΛ Από τη στιγμή που έχεις απολυτήριο λυκείου είτε είναι από ΕΠΑΛ είτε από γελ μπορείς να δώσεις από οποιαδήποτε κατεύθυνση στο ΓΕΛ Click για ανάπτυξη... ναι οποια θες.. το ιδιο ισχυει και για τους γελιτες οταν ειναι μαθητες Γ μονο στο πεδιο που βρισκονται ....τον αλλο χρονο παντου Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilia06 panaman elenitren christina 858585vu Κρούσος Nikos_81 Έλενα Παπαμακαριου Dxmitra mermaid89 giorgakiss Deadly_sorrowX Thanos_alertttt Scandal Arvacon alpha.kappa angies Miranda32 PanPan Kitana Dr. Gl. Luminous BloodyFairy Magigi constansn Citylights oups nativepurpur Nikoletaant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nativepurpur: Άρα μπορεί να επηρεάσει το γεγονός ότι δεν έχω απολυτήριο λυκείου ακόμα. Από τη στιγμή που παίρνεις το απολυτήριο μπορείς να δώσεις από οποία κατεύθυνση θες από επαλ. Click για ανάπτυξη... δεν καταλαβαινω τι λες για το απολυτηριο απο επαλ μπορεις να δωσεις μονο στον τομεα που τελειωσες. αν τελειωσες κομωτικη πχ μπορεις να δωσεις για ιατρικη δεν μπορεις ομως να δωσεις για μηχανολογος. για να το κανει αυτο θα πρεπει να κανεις αλλα 2 χρονια επαλ.
nativepurpur Νεοφερμένο μέλος Η nativepurpur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2022 στις 22:21 Η nativepurpur: #5 05-08-22 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν καταλαβαινω τι λες για το απολυτηριο απο επαλ μπορεις να δωσεις μονο στον τομεα που τελειωσες. αν τελειωσες κομωτικη πχ μπορεις να δωσεις για ιατρικη δεν μπορεις ομως να δωσεις για μηχανολογος. για να το κανει αυτο θα πρεπει να κανεις αλλα 2 χρονια επαλ. Click για ανάπτυξη... Ναι συγγνώμη ήθελα να γράψω από οποια κατεύθυνση γίνεται από το ΓΕΛ Από τη στιγμή που έχεις απολυτήριο λυκείου είτε είναι από ΕΠΑΛ είτε από γελ μπορείς να δώσεις από οποιαδήποτε κατεύθυνση στο ΓΕΛ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2022 στις 22:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 05-08-22 22:23 Αρχική Δημοσίευση από nativepurpur: Ναι συγγνώμη ήθελα να γράψω από οποια κατεύθυνση γίνεται από το ΓΕΛ Από τη στιγμή που έχεις απολυτήριο λυκείου είτε είναι από ΕΠΑΛ είτε από γελ μπορείς να δώσεις από οποιαδήποτε κατεύθυνση στο ΓΕΛ Click για ανάπτυξη... ναι οποια θες.. το ιδιο ισχυει και για τους γελιτες οταν ειναι μαθητες Γ μονο στο πεδιο που βρισκονται ....τον αλλο χρονο παντου Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν καταλαβαινω τι λες για το απολυτηριο απο επαλ μπορεις να δωσεις μονο στον τομεα που τελειωσες. αν τελειωσες κομωτικη πχ μπορεις να δωσεις για ιατρικη δεν μπορεις ομως να δωσεις για μηχανολογος. για να το κανει αυτο θα πρεπει να κανεις αλλα 2 χρονια επαλ. Click για ανάπτυξη... Ναι συγγνώμη ήθελα να γράψω από οποια κατεύθυνση γίνεται από το ΓΕΛ Από τη στιγμή που έχεις απολυτήριο λυκείου είτε είναι από ΕΠΑΛ είτε από γελ μπορείς να δώσεις από οποιαδήποτε κατεύθυνση στο ΓΕΛ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2022 στις 22:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 05-08-22 22:23 Αρχική Δημοσίευση από nativepurpur: Ναι συγγνώμη ήθελα να γράψω από οποια κατεύθυνση γίνεται από το ΓΕΛ Από τη στιγμή που έχεις απολυτήριο λυκείου είτε είναι από ΕΠΑΛ είτε από γελ μπορείς να δώσεις από οποιαδήποτε κατεύθυνση στο ΓΕΛ Click για ανάπτυξη... ναι οποια θες.. το ιδιο ισχυει και για τους γελιτες οταν ειναι μαθητες Γ μονο στο πεδιο που βρισκονται ....τον αλλο χρονο παντου
Αρχική Δημοσίευση από nativepurpur: Ναι συγγνώμη ήθελα να γράψω από οποια κατεύθυνση γίνεται από το ΓΕΛ Από τη στιγμή που έχεις απολυτήριο λυκείου είτε είναι από ΕΠΑΛ είτε από γελ μπορείς να δώσεις από οποιαδήποτε κατεύθυνση στο ΓΕΛ Click για ανάπτυξη... ναι οποια θες.. το ιδιο ισχυει και για τους γελιτες οταν ειναι μαθητες Γ μονο στο πεδιο που βρισκονται ....τον αλλο χρονο παντου