stamoul1s Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2019 στις 03:10 Ο stamoul1s: #1 25-07-19 03:10 Μόλις τελείωσα για καλοκαίρι και είμαι στο μη πεπερασμένο όριο...είμαι καλά στην ύλη? Οι δικές σας ανάλογες εμπειρίες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2019 στις 10:26 Ο Panagiotis849: #2 25-07-19 10:26 Αρχική Δημοσίευση από stamoul1s: Μόλις τελείωσα για καλοκαίρι και είμαι στο μη πεπερασμένο όριο...είμαι καλά στην ύλη? Οι δικές σας ανάλογες εμπειρίες?? Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσαι και μη κοιτάς τι κάνουν οι άλλοι. Οι περισσότεροι όταν τελειώνουν γρήγορα την ύλη, ενώ δεν έχουν κάνει προετοιμασία στη Β' Λυκείου, κάνουν πασαλειμματα. Έχε εμπιστοσύνη στους καθηγητές σου, θα προλάβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. User_06 Νεοφερμένο μέλος Ο User_06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2019 στις 12:12 Ο User_06 έγραψε: #3 25-07-19 12:12 Αρχική Δημοσίευση από stamoul1s: Μόλις τελείωσα για καλοκαίρι και είμαι στο μη πεπερασμένο όριο...είμαι καλά στην ύλη? Οι δικές σας ανάλογες εμπειρίες?? Click για ανάπτυξη... Μην σε ανησυχει αυτο. Αρκει να κατανοεις τις εννοιες που μελετας Τελειωσα την καλοκαιρινη προετοιμασια μου με εισαγωγη στα ορια και τελειωνοντας την υλη ουσιαστικα 1 μηνα πριν τις εξετασεις εγραψα 19,1 στα μαθηματικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2019 Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2019 στις 13:27 Ο Dimitris_Gr: #4 25-07-19 13:27 Και εγώ έτσι ήμουν πέρσι και αγχωνόμουν και τελικά έτσι ήταν το σωστό γιατί από ότι κατάλαβα οι άλλοι τα περνούσαν γρήγορα. Καλύτερη είναι η ποιοτική δουλειά από την γρήγορη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2019 στις 13:40 Η Agnwsth έγραψε: #5 25-07-19 13:40 Το τελευταίο μάθημα που πρέπει να αγχώνεσαι για την ύλη είναι τα μαθηματικά, δεν γίνεται να μην προλάβεις. Καλό διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δημ.Μοσχόπουλος Νεοφερμένο μέλος Ο Δημ.Μοσχόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2019 στις 15:11 Ο Δημ.Μοσχόπουλος: #6 25-07-19 15:11 Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Προέχει η ποιότητα στην πρόοδο της ύλης και όχι η ταχύτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: papa2g Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μόλις τελείωσα για καλοκαίρι και είμαι στο μη πεπερασμένο όριο...είμαι καλά στην ύλη? Οι δικές σας ανάλογες εμπειρίες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2019 στις 10:26 Ο Panagiotis849: #2 25-07-19 10:26 Αρχική Δημοσίευση από stamoul1s: Μόλις τελείωσα για καλοκαίρι και είμαι στο μη πεπερασμένο όριο...είμαι καλά στην ύλη? Οι δικές σας ανάλογες εμπειρίες?? Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσαι και μη κοιτάς τι κάνουν οι άλλοι. Οι περισσότεροι όταν τελειώνουν γρήγορα την ύλη, ενώ δεν έχουν κάνει προετοιμασία στη Β' Λυκείου, κάνουν πασαλειμματα. Έχε εμπιστοσύνη στους καθηγητές σου, θα προλάβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. User_06 Νεοφερμένο μέλος Ο User_06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2019 στις 12:12 Ο User_06 έγραψε: #3 25-07-19 12:12 Αρχική Δημοσίευση από stamoul1s: Μόλις τελείωσα για καλοκαίρι και είμαι στο μη πεπερασμένο όριο...είμαι καλά στην ύλη? Οι δικές σας ανάλογες εμπειρίες?? Click για ανάπτυξη... Μην σε ανησυχει αυτο. Αρκει να κατανοεις τις εννοιες που μελετας Τελειωσα την καλοκαιρινη προετοιμασια μου με εισαγωγη στα ορια και τελειωνοντας την υλη ουσιαστικα 1 μηνα πριν τις εξετασεις εγραψα 19,1 στα μαθηματικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2019 Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2019 στις 13:27 Ο Dimitris_Gr: #4 25-07-19 13:27 Και εγώ έτσι ήμουν πέρσι και αγχωνόμουν και τελικά έτσι ήταν το σωστό γιατί από ότι κατάλαβα οι άλλοι τα περνούσαν γρήγορα. Καλύτερη είναι η ποιοτική δουλειά από την γρήγορη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2019 στις 13:40 Η Agnwsth έγραψε: #5 25-07-19 13:40 Το τελευταίο μάθημα που πρέπει να αγχώνεσαι για την ύλη είναι τα μαθηματικά, δεν γίνεται να μην προλάβεις. Καλό διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δημ.Μοσχόπουλος Νεοφερμένο μέλος Ο Δημ.Μοσχόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2019 στις 15:11 Ο Δημ.Μοσχόπουλος: #6 25-07-19 15:11 Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Προέχει η ποιότητα στην πρόοδο της ύλης και όχι η ταχύτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: papa2g Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stamoul1s: Μόλις τελείωσα για καλοκαίρι και είμαι στο μη πεπερασμένο όριο...είμαι καλά στην ύλη? Οι δικές σας ανάλογες εμπειρίες?? Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσαι και μη κοιτάς τι κάνουν οι άλλοι. Οι περισσότεροι όταν τελειώνουν γρήγορα την ύλη, ενώ δεν έχουν κάνει προετοιμασία στη Β' Λυκείου, κάνουν πασαλειμματα. Έχε εμπιστοσύνη στους καθηγητές σου, θα προλάβεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
User_06 Νεοφερμένο μέλος Ο User_06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2019 στις 12:12 Ο User_06 έγραψε: #3 25-07-19 12:12 Αρχική Δημοσίευση από stamoul1s: Μόλις τελείωσα για καλοκαίρι και είμαι στο μη πεπερασμένο όριο...είμαι καλά στην ύλη? Οι δικές σας ανάλογες εμπειρίες?? Click για ανάπτυξη... Μην σε ανησυχει αυτο. Αρκει να κατανοεις τις εννοιες που μελετας Τελειωσα την καλοκαιρινη προετοιμασια μου με εισαγωγη στα ορια και τελειωνοντας την υλη ουσιαστικα 1 μηνα πριν τις εξετασεις εγραψα 19,1 στα μαθηματικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 25 Ιουλίου 2019 Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2019 στις 13:27 Ο Dimitris_Gr: #4 25-07-19 13:27 Και εγώ έτσι ήμουν πέρσι και αγχωνόμουν και τελικά έτσι ήταν το σωστό γιατί από ότι κατάλαβα οι άλλοι τα περνούσαν γρήγορα. Καλύτερη είναι η ποιοτική δουλειά από την γρήγορη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2019 στις 13:40 Η Agnwsth έγραψε: #5 25-07-19 13:40 Το τελευταίο μάθημα που πρέπει να αγχώνεσαι για την ύλη είναι τα μαθηματικά, δεν γίνεται να μην προλάβεις. Καλό διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δημ.Μοσχόπουλος Νεοφερμένο μέλος Ο Δημ.Μοσχόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2019 στις 15:11 Ο Δημ.Μοσχόπουλος: #6 25-07-19 15:11 Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Προέχει η ποιότητα στην πρόοδο της ύλης και όχι η ταχύτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: papa2g Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stamoul1s: Μόλις τελείωσα για καλοκαίρι και είμαι στο μη πεπερασμένο όριο...είμαι καλά στην ύλη? Οι δικές σας ανάλογες εμπειρίες?? Click για ανάπτυξη... Μην σε ανησυχει αυτο. Αρκει να κατανοεις τις εννοιες που μελετας Τελειωσα την καλοκαιρινη προετοιμασια μου με εισαγωγη στα ορια και τελειωνοντας την υλη ουσιαστικα 1 μηνα πριν τις εξετασεις εγραψα 19,1 στα μαθηματικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitris_Gr Νεοφερμένο μέλος Ο Dimitris_Gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Ο.Π.Α. (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2019 στις 13:27 Ο Dimitris_Gr: #4 25-07-19 13:27 Και εγώ έτσι ήμουν πέρσι και αγχωνόμουν και τελικά έτσι ήταν το σωστό γιατί από ότι κατάλαβα οι άλλοι τα περνούσαν γρήγορα. Καλύτερη είναι η ποιοτική δουλειά από την γρήγορη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2019 στις 13:40 Η Agnwsth έγραψε: #5 25-07-19 13:40 Το τελευταίο μάθημα που πρέπει να αγχώνεσαι για την ύλη είναι τα μαθηματικά, δεν γίνεται να μην προλάβεις. Καλό διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δημ.Μοσχόπουλος Νεοφερμένο μέλος Ο Δημ.Μοσχόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2019 στις 15:11 Ο Δημ.Μοσχόπουλος: #6 25-07-19 15:11 Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Προέχει η ποιότητα στην πρόοδο της ύλης και όχι η ταχύτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: papa2g Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εγώ έτσι ήμουν πέρσι και αγχωνόμουν και τελικά έτσι ήταν το σωστό γιατί από ότι κατάλαβα οι άλλοι τα περνούσαν γρήγορα. Καλύτερη είναι η ποιοτική δουλειά από την γρήγορη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2019 στις 13:40 Η Agnwsth έγραψε: #5 25-07-19 13:40 Το τελευταίο μάθημα που πρέπει να αγχώνεσαι για την ύλη είναι τα μαθηματικά, δεν γίνεται να μην προλάβεις. Καλό διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δημ.Μοσχόπουλος Νεοφερμένο μέλος Ο Δημ.Μοσχόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2019 στις 15:11 Ο Δημ.Μοσχόπουλος: #6 25-07-19 15:11 Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Προέχει η ποιότητα στην πρόοδο της ύλης και όχι η ταχύτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Το τελευταίο μάθημα που πρέπει να αγχώνεσαι για την ύλη είναι τα μαθηματικά, δεν γίνεται να μην προλάβεις. Καλό διάβασμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δημ.Μοσχόπουλος Νεοφερμένο μέλος Ο Δημ.Μοσχόπουλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 68 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2019 στις 15:11 Ο Δημ.Μοσχόπουλος: #6 25-07-19 15:11 Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Προέχει η ποιότητα στην πρόοδο της ύλης και όχι η ταχύτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Προέχει η ποιότητα στην πρόοδο της ύλης και όχι η ταχύτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.