Efthymios1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 10:17 Ο Efthymios1: #81 23-07-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Αντίθετα το ECCE-ECPE κρατάει πιο λίγο,ειναι πιο εύκολα για τους μαθητες και εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να το πάρεις. Click για ανάπτυξη... Ναι ομως αυτο το πλεονεκτημα μετατρεπεται σε μειονεκτημα αν σκεφτεις οτι ο χρονος σε εκθεση και GCVR ειναι πολυ λιγος. Μα καλα με μια εκθεση του κ..λου των 25 λεπτων μπορουν να διαπιστωσουν αν κα;τεχουμε τη γλωσσα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 11:37 Ο Σοφιστής έγραψε: #82 23-07-09 11:37 συμφωνώ απόλυτα με τον προηγούμενο στο michigan το έχουν παρακάνει με την ώρα! τι είναι αυτά; letter or essay 25 ΛΕΠΤΑ??? πότε το γράφεις? πότε το ελέγχεις για σύνταξη,ορθογραφικά λάθη κτλ? απαράδεκτο! το gvr είναι μια χαρά(όσον αφορά την ώρα)γιατί βάζουν εύκολα. επίσης το speaking του michigan είναι πιο προσιτό στους μαθητές σε σχέση με του cambridge. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Ο GetOuttaMyWay: #83 23-07-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: συμφωνώ απόλυτα με τον προηγούμενο στο michigan το έχουν παρακάνει με την ώρα! τι είναι αυτά; letter or essay 25 ΛΕΠΤΑ??? πότε το γράφεις? πότε το ελέγχεις για σύνταξη,ορθογραφικά λάθη κτλ? απαράδεκτο! το gvr είναι μια χαρά(όσον αφορά την ώρα)γιατί βάζουν εύκολα. επίσης το speaking του michigan είναι πιο προσιτό στους μαθητές σε σχέση με του cambridge. Click για ανάπτυξη... για το καινουριο φορματ μιλας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 11:52 Ο Σοφιστής έγραψε: #84 23-07-09 11:52 ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Ο GetOuttaMyWay: #85 23-07-09 12:05 παντως οσα παιδια ρωτησα για το καινουριο φορματ μου ειπαν οτι σε σχεση με το παλιο ειναι πολυ δυσκολο...και δεν τα κατηγορω...και μενα μου πηρε 4 μαθηματα μεχρι να καταλαβω που παν τα 4... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Ο Σοφιστής έγραψε: #86 23-07-09 12:08 αντιμετώπισες δυσκολία στο speaking? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Ο GetOuttaMyWay: #87 23-07-09 12:12 ναι μεχρι να καταλαβω πως λειτουργει το καθε stage... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:16 Ο Σοφιστής έγραψε: #88 23-07-09 12:16 το μόνο stage που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πριν αρχίσουμε το michigan είναι το 2ο. τα άλλα είναι ερωτήσεις(για το ecce). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:23 Ο GetOuttaMyWay: #89 23-07-09 12:23 εγω σου μιλαω για το ECPE!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:29 Ο Σοφιστής έγραψε: #90 23-07-09 12:29 το βρίσκω παράλογο να δίνεις σε αυτήν την ηλικία τέτοιο πτυχίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:30 Ο GetOuttaMyWay: #91 23-07-09 12:30 εγω το βρισκω απαραιτητο γιατι αν τα σταματουσα θα ξεχνουσα τη γλωσσα, και γιατι θελω να κανω κι αλλες γλωσσες στο μελλον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:35 Ο Σοφιστής έγραψε: #92 23-07-09 12:35 δεν έδωσες πρώτα ALCE? μέγα λάθος αν δεν έδωσες. επίσης δεν είμαι υπέρ του να σταματάς μία γλώσσα όταν παίρνεις lower. εγώ σίγουρα θα έχω περάσει το fce και το ecce όμως τώρα δεν κάνω cpe και ecpe αλλα cae και alce. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:56 Ο GetOuttaMyWay: #93 23-07-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: δεν έδωσες πρώτα ALCE? μέγα λάθος αν δεν έδωσες. επίσης δεν είμαι υπέρ του να σταματάς μία γλώσσα όταν παίρνεις lower. εγώ σίγουρα θα έχω περάσει το fce και το ecce όμως τώρα δεν κάνω cpe και ecpe αλλα cae και alce. Click για ανάπτυξη... εγω δεν εκανα Γ1 γτ δν μενω στο απλο μαθημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Ο Σοφιστής έγραψε: #94 23-07-09 13:02 τί εννοείς με τη φράση 'δεν μένω στο απλό μάθημα'??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:03 Η haroula έγραψε: #95 23-07-09 13:03 Πάλι για το fce, οι βαθμοί μου στο προφορικο και στην έκθεση (δηλαδή εκεί που είναι η υποκειμενική βαθμολογία) ήταν οι καλύτεροι. Δεν ήξερα ότι κόβουν με το παραμικρό. Τα πτυχια του michigan δεν είναι που όταν αποτύχεις σε ένα part, σε κόβουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:05 Ο GetOuttaMyWay: #96 23-07-09 13:05 οχι απο φετος με ενα BF δεν κοβεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Ο Σοφιστής έγραψε: #97 23-07-09 13:09 με ένα BF που είναι προς το LP εννοείς.:xixi: με ένα BF προς τα κάτω κόβεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Ο GetOuttaMyWay: #98 23-07-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: με ένα BF που είναι προς το LP εννοείς.:xixi: με ένα BF προς τα κάτω κόβεσαι. Click για ανάπτυξη... το BF ειναι BF... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Ο Σοφιστής έγραψε: #99 23-07-09 13:14 μην φέρνεις αντίρρηση. το έχω ψάξει εις βάθος το θέμα. παίζουν ρόλο οι δείκτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Ο GetOuttaMyWay: #100 23-07-09 13:17 αλλα λεει το Μισιγκαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Scandal Libertus jj! New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ironboy: Αντίθετα το ECCE-ECPE κρατάει πιο λίγο,ειναι πιο εύκολα για τους μαθητες και εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να το πάρεις. Click για ανάπτυξη... Ναι ομως αυτο το πλεονεκτημα μετατρεπεται σε μειονεκτημα αν σκεφτεις οτι ο χρονος σε εκθεση και GCVR ειναι πολυ λιγος. Μα καλα με μια εκθεση του κ..λου των 25 λεπτων μπορουν να διαπιστωσουν αν κα;τεχουμε τη γλωσσα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 11:37 Ο Σοφιστής έγραψε: #82 23-07-09 11:37 συμφωνώ απόλυτα με τον προηγούμενο στο michigan το έχουν παρακάνει με την ώρα! τι είναι αυτά; letter or essay 25 ΛΕΠΤΑ??? πότε το γράφεις? πότε το ελέγχεις για σύνταξη,ορθογραφικά λάθη κτλ? απαράδεκτο! το gvr είναι μια χαρά(όσον αφορά την ώρα)γιατί βάζουν εύκολα. επίσης το speaking του michigan είναι πιο προσιτό στους μαθητές σε σχέση με του cambridge. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Ο GetOuttaMyWay: #83 23-07-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: συμφωνώ απόλυτα με τον προηγούμενο στο michigan το έχουν παρακάνει με την ώρα! τι είναι αυτά; letter or essay 25 ΛΕΠΤΑ??? πότε το γράφεις? πότε το ελέγχεις για σύνταξη,ορθογραφικά λάθη κτλ? απαράδεκτο! το gvr είναι μια χαρά(όσον αφορά την ώρα)γιατί βάζουν εύκολα. επίσης το speaking του michigan είναι πιο προσιτό στους μαθητές σε σχέση με του cambridge. Click για ανάπτυξη... για το καινουριο φορματ μιλας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 11:52 Ο Σοφιστής έγραψε: #84 23-07-09 11:52 ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Ο GetOuttaMyWay: #85 23-07-09 12:05 παντως οσα παιδια ρωτησα για το καινουριο φορματ μου ειπαν οτι σε σχεση με το παλιο ειναι πολυ δυσκολο...και δεν τα κατηγορω...και μενα μου πηρε 4 μαθηματα μεχρι να καταλαβω που παν τα 4... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Ο Σοφιστής έγραψε: #86 23-07-09 12:08 αντιμετώπισες δυσκολία στο speaking? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Ο GetOuttaMyWay: #87 23-07-09 12:12 ναι μεχρι να καταλαβω πως λειτουργει το καθε stage... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:16 Ο Σοφιστής έγραψε: #88 23-07-09 12:16 το μόνο stage που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πριν αρχίσουμε το michigan είναι το 2ο. τα άλλα είναι ερωτήσεις(για το ecce). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:23 Ο GetOuttaMyWay: #89 23-07-09 12:23 εγω σου μιλαω για το ECPE!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:29 Ο Σοφιστής έγραψε: #90 23-07-09 12:29 το βρίσκω παράλογο να δίνεις σε αυτήν την ηλικία τέτοιο πτυχίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:30 Ο GetOuttaMyWay: #91 23-07-09 12:30 εγω το βρισκω απαραιτητο γιατι αν τα σταματουσα θα ξεχνουσα τη γλωσσα, και γιατι θελω να κανω κι αλλες γλωσσες στο μελλον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:35 Ο Σοφιστής έγραψε: #92 23-07-09 12:35 δεν έδωσες πρώτα ALCE? μέγα λάθος αν δεν έδωσες. επίσης δεν είμαι υπέρ του να σταματάς μία γλώσσα όταν παίρνεις lower. εγώ σίγουρα θα έχω περάσει το fce και το ecce όμως τώρα δεν κάνω cpe και ecpe αλλα cae και alce. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:56 Ο GetOuttaMyWay: #93 23-07-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: δεν έδωσες πρώτα ALCE? μέγα λάθος αν δεν έδωσες. επίσης δεν είμαι υπέρ του να σταματάς μία γλώσσα όταν παίρνεις lower. εγώ σίγουρα θα έχω περάσει το fce και το ecce όμως τώρα δεν κάνω cpe και ecpe αλλα cae και alce. Click για ανάπτυξη... εγω δεν εκανα Γ1 γτ δν μενω στο απλο μαθημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Ο Σοφιστής έγραψε: #94 23-07-09 13:02 τί εννοείς με τη φράση 'δεν μένω στο απλό μάθημα'??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:03 Η haroula έγραψε: #95 23-07-09 13:03 Πάλι για το fce, οι βαθμοί μου στο προφορικο και στην έκθεση (δηλαδή εκεί που είναι η υποκειμενική βαθμολογία) ήταν οι καλύτεροι. Δεν ήξερα ότι κόβουν με το παραμικρό. Τα πτυχια του michigan δεν είναι που όταν αποτύχεις σε ένα part, σε κόβουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:05 Ο GetOuttaMyWay: #96 23-07-09 13:05 οχι απο φετος με ενα BF δεν κοβεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Ο Σοφιστής έγραψε: #97 23-07-09 13:09 με ένα BF που είναι προς το LP εννοείς.:xixi: με ένα BF προς τα κάτω κόβεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Ο GetOuttaMyWay: #98 23-07-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: με ένα BF που είναι προς το LP εννοείς.:xixi: με ένα BF προς τα κάτω κόβεσαι. Click για ανάπτυξη... το BF ειναι BF... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Ο Σοφιστής έγραψε: #99 23-07-09 13:14 μην φέρνεις αντίρρηση. το έχω ψάξει εις βάθος το θέμα. παίζουν ρόλο οι δείκτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Ο GetOuttaMyWay: #100 23-07-09 13:17 αλλα λεει το Μισιγκαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Scandal Libertus jj! New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
συμφωνώ απόλυτα με τον προηγούμενο στο michigan το έχουν παρακάνει με την ώρα! τι είναι αυτά; letter or essay 25 ΛΕΠΤΑ??? πότε το γράφεις? πότε το ελέγχεις για σύνταξη,ορθογραφικά λάθη κτλ? απαράδεκτο! το gvr είναι μια χαρά(όσον αφορά την ώρα)γιατί βάζουν εύκολα. επίσης το speaking του michigan είναι πιο προσιτό στους μαθητές σε σχέση με του cambridge. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 11:39 Ο GetOuttaMyWay: #83 23-07-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: συμφωνώ απόλυτα με τον προηγούμενο στο michigan το έχουν παρακάνει με την ώρα! τι είναι αυτά; letter or essay 25 ΛΕΠΤΑ??? πότε το γράφεις? πότε το ελέγχεις για σύνταξη,ορθογραφικά λάθη κτλ? απαράδεκτο! το gvr είναι μια χαρά(όσον αφορά την ώρα)γιατί βάζουν εύκολα. επίσης το speaking του michigan είναι πιο προσιτό στους μαθητές σε σχέση με του cambridge. Click για ανάπτυξη... για το καινουριο φορματ μιλας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 11:52 Ο Σοφιστής έγραψε: #84 23-07-09 11:52 ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Ο GetOuttaMyWay: #85 23-07-09 12:05 παντως οσα παιδια ρωτησα για το καινουριο φορματ μου ειπαν οτι σε σχεση με το παλιο ειναι πολυ δυσκολο...και δεν τα κατηγορω...και μενα μου πηρε 4 μαθηματα μεχρι να καταλαβω που παν τα 4... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Ο Σοφιστής έγραψε: #86 23-07-09 12:08 αντιμετώπισες δυσκολία στο speaking? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Ο GetOuttaMyWay: #87 23-07-09 12:12 ναι μεχρι να καταλαβω πως λειτουργει το καθε stage... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:16 Ο Σοφιστής έγραψε: #88 23-07-09 12:16 το μόνο stage που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πριν αρχίσουμε το michigan είναι το 2ο. τα άλλα είναι ερωτήσεις(για το ecce). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:23 Ο GetOuttaMyWay: #89 23-07-09 12:23 εγω σου μιλαω για το ECPE!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:29 Ο Σοφιστής έγραψε: #90 23-07-09 12:29 το βρίσκω παράλογο να δίνεις σε αυτήν την ηλικία τέτοιο πτυχίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:30 Ο GetOuttaMyWay: #91 23-07-09 12:30 εγω το βρισκω απαραιτητο γιατι αν τα σταματουσα θα ξεχνουσα τη γλωσσα, και γιατι θελω να κανω κι αλλες γλωσσες στο μελλον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:35 Ο Σοφιστής έγραψε: #92 23-07-09 12:35 δεν έδωσες πρώτα ALCE? μέγα λάθος αν δεν έδωσες. επίσης δεν είμαι υπέρ του να σταματάς μία γλώσσα όταν παίρνεις lower. εγώ σίγουρα θα έχω περάσει το fce και το ecce όμως τώρα δεν κάνω cpe και ecpe αλλα cae και alce. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:56 Ο GetOuttaMyWay: #93 23-07-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: δεν έδωσες πρώτα ALCE? μέγα λάθος αν δεν έδωσες. επίσης δεν είμαι υπέρ του να σταματάς μία γλώσσα όταν παίρνεις lower. εγώ σίγουρα θα έχω περάσει το fce και το ecce όμως τώρα δεν κάνω cpe και ecpe αλλα cae και alce. Click για ανάπτυξη... εγω δεν εκανα Γ1 γτ δν μενω στο απλο μαθημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Ο Σοφιστής έγραψε: #94 23-07-09 13:02 τί εννοείς με τη φράση 'δεν μένω στο απλό μάθημα'??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:03 Η haroula έγραψε: #95 23-07-09 13:03 Πάλι για το fce, οι βαθμοί μου στο προφορικο και στην έκθεση (δηλαδή εκεί που είναι η υποκειμενική βαθμολογία) ήταν οι καλύτεροι. Δεν ήξερα ότι κόβουν με το παραμικρό. Τα πτυχια του michigan δεν είναι που όταν αποτύχεις σε ένα part, σε κόβουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:05 Ο GetOuttaMyWay: #96 23-07-09 13:05 οχι απο φετος με ενα BF δεν κοβεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Ο Σοφιστής έγραψε: #97 23-07-09 13:09 με ένα BF που είναι προς το LP εννοείς.:xixi: με ένα BF προς τα κάτω κόβεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Ο GetOuttaMyWay: #98 23-07-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: με ένα BF που είναι προς το LP εννοείς.:xixi: με ένα BF προς τα κάτω κόβεσαι. Click για ανάπτυξη... το BF ειναι BF... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Ο Σοφιστής έγραψε: #99 23-07-09 13:14 μην φέρνεις αντίρρηση. το έχω ψάξει εις βάθος το θέμα. παίζουν ρόλο οι δείκτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Ο GetOuttaMyWay: #100 23-07-09 13:17 αλλα λεει το Μισιγκαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Scandal Libertus jj! New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: συμφωνώ απόλυτα με τον προηγούμενο στο michigan το έχουν παρακάνει με την ώρα! τι είναι αυτά; letter or essay 25 ΛΕΠΤΑ??? πότε το γράφεις? πότε το ελέγχεις για σύνταξη,ορθογραφικά λάθη κτλ? απαράδεκτο! το gvr είναι μια χαρά(όσον αφορά την ώρα)γιατί βάζουν εύκολα. επίσης το speaking του michigan είναι πιο προσιτό στους μαθητές σε σχέση με του cambridge. Click για ανάπτυξη... για το καινουριο φορματ μιλας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 11:52 Ο Σοφιστής έγραψε: #84 23-07-09 11:52 ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Ο GetOuttaMyWay: #85 23-07-09 12:05 παντως οσα παιδια ρωτησα για το καινουριο φορματ μου ειπαν οτι σε σχεση με το παλιο ειναι πολυ δυσκολο...και δεν τα κατηγορω...και μενα μου πηρε 4 μαθηματα μεχρι να καταλαβω που παν τα 4... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Ο Σοφιστής έγραψε: #86 23-07-09 12:08 αντιμετώπισες δυσκολία στο speaking? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Ο GetOuttaMyWay: #87 23-07-09 12:12 ναι μεχρι να καταλαβω πως λειτουργει το καθε stage... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:16 Ο Σοφιστής έγραψε: #88 23-07-09 12:16 το μόνο stage που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πριν αρχίσουμε το michigan είναι το 2ο. τα άλλα είναι ερωτήσεις(για το ecce). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:23 Ο GetOuttaMyWay: #89 23-07-09 12:23 εγω σου μιλαω για το ECPE!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:29 Ο Σοφιστής έγραψε: #90 23-07-09 12:29 το βρίσκω παράλογο να δίνεις σε αυτήν την ηλικία τέτοιο πτυχίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:30 Ο GetOuttaMyWay: #91 23-07-09 12:30 εγω το βρισκω απαραιτητο γιατι αν τα σταματουσα θα ξεχνουσα τη γλωσσα, και γιατι θελω να κανω κι αλλες γλωσσες στο μελλον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:35 Ο Σοφιστής έγραψε: #92 23-07-09 12:35 δεν έδωσες πρώτα ALCE? μέγα λάθος αν δεν έδωσες. επίσης δεν είμαι υπέρ του να σταματάς μία γλώσσα όταν παίρνεις lower. εγώ σίγουρα θα έχω περάσει το fce και το ecce όμως τώρα δεν κάνω cpe και ecpe αλλα cae και alce. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:56 Ο GetOuttaMyWay: #93 23-07-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: δεν έδωσες πρώτα ALCE? μέγα λάθος αν δεν έδωσες. επίσης δεν είμαι υπέρ του να σταματάς μία γλώσσα όταν παίρνεις lower. εγώ σίγουρα θα έχω περάσει το fce και το ecce όμως τώρα δεν κάνω cpe και ecpe αλλα cae και alce. Click για ανάπτυξη... εγω δεν εκανα Γ1 γτ δν μενω στο απλο μαθημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Ο Σοφιστής έγραψε: #94 23-07-09 13:02 τί εννοείς με τη φράση 'δεν μένω στο απλό μάθημα'??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:03 Η haroula έγραψε: #95 23-07-09 13:03 Πάλι για το fce, οι βαθμοί μου στο προφορικο και στην έκθεση (δηλαδή εκεί που είναι η υποκειμενική βαθμολογία) ήταν οι καλύτεροι. Δεν ήξερα ότι κόβουν με το παραμικρό. Τα πτυχια του michigan δεν είναι που όταν αποτύχεις σε ένα part, σε κόβουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:05 Ο GetOuttaMyWay: #96 23-07-09 13:05 οχι απο φετος με ενα BF δεν κοβεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Ο Σοφιστής έγραψε: #97 23-07-09 13:09 με ένα BF που είναι προς το LP εννοείς.:xixi: με ένα BF προς τα κάτω κόβεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Ο GetOuttaMyWay: #98 23-07-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: με ένα BF που είναι προς το LP εννοείς.:xixi: με ένα BF προς τα κάτω κόβεσαι. Click για ανάπτυξη... το BF ειναι BF... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Ο Σοφιστής έγραψε: #99 23-07-09 13:14 μην φέρνεις αντίρρηση. το έχω ψάξει εις βάθος το θέμα. παίζουν ρόλο οι δείκτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Ο GetOuttaMyWay: #100 23-07-09 13:17 αλλα λεει το Μισιγκαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Scandal Libertus jj! New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Ο GetOuttaMyWay: #85 23-07-09 12:05 παντως οσα παιδια ρωτησα για το καινουριο φορματ μου ειπαν οτι σε σχεση με το παλιο ειναι πολυ δυσκολο...και δεν τα κατηγορω...και μενα μου πηρε 4 μαθηματα μεχρι να καταλαβω που παν τα 4... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Ο Σοφιστής έγραψε: #86 23-07-09 12:08 αντιμετώπισες δυσκολία στο speaking? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Ο GetOuttaMyWay: #87 23-07-09 12:12 ναι μεχρι να καταλαβω πως λειτουργει το καθε stage... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:16 Ο Σοφιστής έγραψε: #88 23-07-09 12:16 το μόνο stage που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πριν αρχίσουμε το michigan είναι το 2ο. τα άλλα είναι ερωτήσεις(για το ecce). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:23 Ο GetOuttaMyWay: #89 23-07-09 12:23 εγω σου μιλαω για το ECPE!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:29 Ο Σοφιστής έγραψε: #90 23-07-09 12:29 το βρίσκω παράλογο να δίνεις σε αυτήν την ηλικία τέτοιο πτυχίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:30 Ο GetOuttaMyWay: #91 23-07-09 12:30 εγω το βρισκω απαραιτητο γιατι αν τα σταματουσα θα ξεχνουσα τη γλωσσα, και γιατι θελω να κανω κι αλλες γλωσσες στο μελλον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:35 Ο Σοφιστής έγραψε: #92 23-07-09 12:35 δεν έδωσες πρώτα ALCE? μέγα λάθος αν δεν έδωσες. επίσης δεν είμαι υπέρ του να σταματάς μία γλώσσα όταν παίρνεις lower. εγώ σίγουρα θα έχω περάσει το fce και το ecce όμως τώρα δεν κάνω cpe και ecpe αλλα cae και alce. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:56 Ο GetOuttaMyWay: #93 23-07-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: δεν έδωσες πρώτα ALCE? μέγα λάθος αν δεν έδωσες. επίσης δεν είμαι υπέρ του να σταματάς μία γλώσσα όταν παίρνεις lower. εγώ σίγουρα θα έχω περάσει το fce και το ecce όμως τώρα δεν κάνω cpe και ecpe αλλα cae και alce. Click για ανάπτυξη... εγω δεν εκανα Γ1 γτ δν μενω στο απλο μαθημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Ο Σοφιστής έγραψε: #94 23-07-09 13:02 τί εννοείς με τη φράση 'δεν μένω στο απλό μάθημα'??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:03 Η haroula έγραψε: #95 23-07-09 13:03 Πάλι για το fce, οι βαθμοί μου στο προφορικο και στην έκθεση (δηλαδή εκεί που είναι η υποκειμενική βαθμολογία) ήταν οι καλύτεροι. Δεν ήξερα ότι κόβουν με το παραμικρό. Τα πτυχια του michigan δεν είναι που όταν αποτύχεις σε ένα part, σε κόβουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:05 Ο GetOuttaMyWay: #96 23-07-09 13:05 οχι απο φετος με ενα BF δεν κοβεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Ο Σοφιστής έγραψε: #97 23-07-09 13:09 με ένα BF που είναι προς το LP εννοείς.:xixi: με ένα BF προς τα κάτω κόβεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Ο GetOuttaMyWay: #98 23-07-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: με ένα BF που είναι προς το LP εννοείς.:xixi: με ένα BF προς τα κάτω κόβεσαι. Click για ανάπτυξη... το BF ειναι BF... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Ο Σοφιστής έγραψε: #99 23-07-09 13:14 μην φέρνεις αντίρρηση. το έχω ψάξει εις βάθος το θέμα. παίζουν ρόλο οι δείκτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Ο GetOuttaMyWay: #100 23-07-09 13:17 αλλα λεει το Μισιγκαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Scandal Libertus jj! New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παντως οσα παιδια ρωτησα για το καινουριο φορματ μου ειπαν οτι σε σχεση με το παλιο ειναι πολυ δυσκολο...και δεν τα κατηγορω...και μενα μου πηρε 4 μαθηματα μεχρι να καταλαβω που παν τα 4... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Ο Σοφιστής έγραψε: #86 23-07-09 12:08 αντιμετώπισες δυσκολία στο speaking? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Ο GetOuttaMyWay: #87 23-07-09 12:12 ναι μεχρι να καταλαβω πως λειτουργει το καθε stage... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:16 Ο Σοφιστής έγραψε: #88 23-07-09 12:16 το μόνο stage που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πριν αρχίσουμε το michigan είναι το 2ο. τα άλλα είναι ερωτήσεις(για το ecce). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:23 Ο GetOuttaMyWay: #89 23-07-09 12:23 εγω σου μιλαω για το ECPE!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:29 Ο Σοφιστής έγραψε: #90 23-07-09 12:29 το βρίσκω παράλογο να δίνεις σε αυτήν την ηλικία τέτοιο πτυχίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:30 Ο GetOuttaMyWay: #91 23-07-09 12:30 εγω το βρισκω απαραιτητο γιατι αν τα σταματουσα θα ξεχνουσα τη γλωσσα, και γιατι θελω να κανω κι αλλες γλωσσες στο μελλον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:35 Ο Σοφιστής έγραψε: #92 23-07-09 12:35 δεν έδωσες πρώτα ALCE? μέγα λάθος αν δεν έδωσες. επίσης δεν είμαι υπέρ του να σταματάς μία γλώσσα όταν παίρνεις lower. εγώ σίγουρα θα έχω περάσει το fce και το ecce όμως τώρα δεν κάνω cpe και ecpe αλλα cae και alce. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:56 Ο GetOuttaMyWay: #93 23-07-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: δεν έδωσες πρώτα ALCE? μέγα λάθος αν δεν έδωσες. επίσης δεν είμαι υπέρ του να σταματάς μία γλώσσα όταν παίρνεις lower. εγώ σίγουρα θα έχω περάσει το fce και το ecce όμως τώρα δεν κάνω cpe και ecpe αλλα cae και alce. Click για ανάπτυξη... εγω δεν εκανα Γ1 γτ δν μενω στο απλο μαθημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Ο Σοφιστής έγραψε: #94 23-07-09 13:02 τί εννοείς με τη φράση 'δεν μένω στο απλό μάθημα'??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:03 Η haroula έγραψε: #95 23-07-09 13:03 Πάλι για το fce, οι βαθμοί μου στο προφορικο και στην έκθεση (δηλαδή εκεί που είναι η υποκειμενική βαθμολογία) ήταν οι καλύτεροι. Δεν ήξερα ότι κόβουν με το παραμικρό. Τα πτυχια του michigan δεν είναι που όταν αποτύχεις σε ένα part, σε κόβουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:05 Ο GetOuttaMyWay: #96 23-07-09 13:05 οχι απο φετος με ενα BF δεν κοβεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Ο Σοφιστής έγραψε: #97 23-07-09 13:09 με ένα BF που είναι προς το LP εννοείς.:xixi: με ένα BF προς τα κάτω κόβεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Ο GetOuttaMyWay: #98 23-07-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: με ένα BF που είναι προς το LP εννοείς.:xixi: με ένα BF προς τα κάτω κόβεσαι. Click για ανάπτυξη... το BF ειναι BF... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Ο Σοφιστής έγραψε: #99 23-07-09 13:14 μην φέρνεις αντίρρηση. το έχω ψάξει εις βάθος το θέμα. παίζουν ρόλο οι δείκτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Ο GetOuttaMyWay: #100 23-07-09 13:17 αλλα λεει το Μισιγκαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Scandal Libertus jj! New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αντιμετώπισες δυσκολία στο speaking? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Ο GetOuttaMyWay: #87 23-07-09 12:12 ναι μεχρι να καταλαβω πως λειτουργει το καθε stage... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:16 Ο Σοφιστής έγραψε: #88 23-07-09 12:16 το μόνο stage που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πριν αρχίσουμε το michigan είναι το 2ο. τα άλλα είναι ερωτήσεις(για το ecce). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:23 Ο GetOuttaMyWay: #89 23-07-09 12:23 εγω σου μιλαω για το ECPE!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:29 Ο Σοφιστής έγραψε: #90 23-07-09 12:29 το βρίσκω παράλογο να δίνεις σε αυτήν την ηλικία τέτοιο πτυχίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:30 Ο GetOuttaMyWay: #91 23-07-09 12:30 εγω το βρισκω απαραιτητο γιατι αν τα σταματουσα θα ξεχνουσα τη γλωσσα, και γιατι θελω να κανω κι αλλες γλωσσες στο μελλον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:35 Ο Σοφιστής έγραψε: #92 23-07-09 12:35 δεν έδωσες πρώτα ALCE? μέγα λάθος αν δεν έδωσες. επίσης δεν είμαι υπέρ του να σταματάς μία γλώσσα όταν παίρνεις lower. εγώ σίγουρα θα έχω περάσει το fce και το ecce όμως τώρα δεν κάνω cpe και ecpe αλλα cae και alce. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:56 Ο GetOuttaMyWay: #93 23-07-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: δεν έδωσες πρώτα ALCE? μέγα λάθος αν δεν έδωσες. επίσης δεν είμαι υπέρ του να σταματάς μία γλώσσα όταν παίρνεις lower. εγώ σίγουρα θα έχω περάσει το fce και το ecce όμως τώρα δεν κάνω cpe και ecpe αλλα cae και alce. Click για ανάπτυξη... εγω δεν εκανα Γ1 γτ δν μενω στο απλο μαθημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Ο Σοφιστής έγραψε: #94 23-07-09 13:02 τί εννοείς με τη φράση 'δεν μένω στο απλό μάθημα'??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:03 Η haroula έγραψε: #95 23-07-09 13:03 Πάλι για το fce, οι βαθμοί μου στο προφορικο και στην έκθεση (δηλαδή εκεί που είναι η υποκειμενική βαθμολογία) ήταν οι καλύτεροι. Δεν ήξερα ότι κόβουν με το παραμικρό. Τα πτυχια του michigan δεν είναι που όταν αποτύχεις σε ένα part, σε κόβουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:05 Ο GetOuttaMyWay: #96 23-07-09 13:05 οχι απο φετος με ενα BF δεν κοβεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Ο Σοφιστής έγραψε: #97 23-07-09 13:09 με ένα BF που είναι προς το LP εννοείς.:xixi: με ένα BF προς τα κάτω κόβεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Ο GetOuttaMyWay: #98 23-07-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: με ένα BF που είναι προς το LP εννοείς.:xixi: με ένα BF προς τα κάτω κόβεσαι. Click για ανάπτυξη... το BF ειναι BF... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Ο Σοφιστής έγραψε: #99 23-07-09 13:14 μην φέρνεις αντίρρηση. το έχω ψάξει εις βάθος το θέμα. παίζουν ρόλο οι δείκτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Ο GetOuttaMyWay: #100 23-07-09 13:17 αλλα λεει το Μισιγκαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Scandal Libertus jj! New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι μεχρι να καταλαβω πως λειτουργει το καθε stage... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:16 Ο Σοφιστής έγραψε: #88 23-07-09 12:16 το μόνο stage που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πριν αρχίσουμε το michigan είναι το 2ο. τα άλλα είναι ερωτήσεις(για το ecce). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:23 Ο GetOuttaMyWay: #89 23-07-09 12:23 εγω σου μιλαω για το ECPE!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:29 Ο Σοφιστής έγραψε: #90 23-07-09 12:29 το βρίσκω παράλογο να δίνεις σε αυτήν την ηλικία τέτοιο πτυχίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:30 Ο GetOuttaMyWay: #91 23-07-09 12:30 εγω το βρισκω απαραιτητο γιατι αν τα σταματουσα θα ξεχνουσα τη γλωσσα, και γιατι θελω να κανω κι αλλες γλωσσες στο μελλον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:35 Ο Σοφιστής έγραψε: #92 23-07-09 12:35 δεν έδωσες πρώτα ALCE? μέγα λάθος αν δεν έδωσες. επίσης δεν είμαι υπέρ του να σταματάς μία γλώσσα όταν παίρνεις lower. εγώ σίγουρα θα έχω περάσει το fce και το ecce όμως τώρα δεν κάνω cpe και ecpe αλλα cae και alce. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:56 Ο GetOuttaMyWay: #93 23-07-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: δεν έδωσες πρώτα ALCE? μέγα λάθος αν δεν έδωσες. επίσης δεν είμαι υπέρ του να σταματάς μία γλώσσα όταν παίρνεις lower. εγώ σίγουρα θα έχω περάσει το fce και το ecce όμως τώρα δεν κάνω cpe και ecpe αλλα cae και alce. Click για ανάπτυξη... εγω δεν εκανα Γ1 γτ δν μενω στο απλο μαθημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Ο Σοφιστής έγραψε: #94 23-07-09 13:02 τί εννοείς με τη φράση 'δεν μένω στο απλό μάθημα'??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:03 Η haroula έγραψε: #95 23-07-09 13:03 Πάλι για το fce, οι βαθμοί μου στο προφορικο και στην έκθεση (δηλαδή εκεί που είναι η υποκειμενική βαθμολογία) ήταν οι καλύτεροι. Δεν ήξερα ότι κόβουν με το παραμικρό. Τα πτυχια του michigan δεν είναι που όταν αποτύχεις σε ένα part, σε κόβουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:05 Ο GetOuttaMyWay: #96 23-07-09 13:05 οχι απο φετος με ενα BF δεν κοβεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Ο Σοφιστής έγραψε: #97 23-07-09 13:09 με ένα BF που είναι προς το LP εννοείς.:xixi: με ένα BF προς τα κάτω κόβεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Ο GetOuttaMyWay: #98 23-07-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: με ένα BF που είναι προς το LP εννοείς.:xixi: με ένα BF προς τα κάτω κόβεσαι. Click για ανάπτυξη... το BF ειναι BF... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Ο Σοφιστής έγραψε: #99 23-07-09 13:14 μην φέρνεις αντίρρηση. το έχω ψάξει εις βάθος το θέμα. παίζουν ρόλο οι δείκτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Ο GetOuttaMyWay: #100 23-07-09 13:17 αλλα λεει το Μισιγκαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Scandal Libertus jj! New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το μόνο stage που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πριν αρχίσουμε το michigan είναι το 2ο. τα άλλα είναι ερωτήσεις(για το ecce). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:23 Ο GetOuttaMyWay: #89 23-07-09 12:23 εγω σου μιλαω για το ECPE!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:29 Ο Σοφιστής έγραψε: #90 23-07-09 12:29 το βρίσκω παράλογο να δίνεις σε αυτήν την ηλικία τέτοιο πτυχίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:30 Ο GetOuttaMyWay: #91 23-07-09 12:30 εγω το βρισκω απαραιτητο γιατι αν τα σταματουσα θα ξεχνουσα τη γλωσσα, και γιατι θελω να κανω κι αλλες γλωσσες στο μελλον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:35 Ο Σοφιστής έγραψε: #92 23-07-09 12:35 δεν έδωσες πρώτα ALCE? μέγα λάθος αν δεν έδωσες. επίσης δεν είμαι υπέρ του να σταματάς μία γλώσσα όταν παίρνεις lower. εγώ σίγουρα θα έχω περάσει το fce και το ecce όμως τώρα δεν κάνω cpe και ecpe αλλα cae και alce. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:56 Ο GetOuttaMyWay: #93 23-07-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: δεν έδωσες πρώτα ALCE? μέγα λάθος αν δεν έδωσες. επίσης δεν είμαι υπέρ του να σταματάς μία γλώσσα όταν παίρνεις lower. εγώ σίγουρα θα έχω περάσει το fce και το ecce όμως τώρα δεν κάνω cpe και ecpe αλλα cae και alce. Click για ανάπτυξη... εγω δεν εκανα Γ1 γτ δν μενω στο απλο μαθημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Ο Σοφιστής έγραψε: #94 23-07-09 13:02 τί εννοείς με τη φράση 'δεν μένω στο απλό μάθημα'??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:03 Η haroula έγραψε: #95 23-07-09 13:03 Πάλι για το fce, οι βαθμοί μου στο προφορικο και στην έκθεση (δηλαδή εκεί που είναι η υποκειμενική βαθμολογία) ήταν οι καλύτεροι. Δεν ήξερα ότι κόβουν με το παραμικρό. Τα πτυχια του michigan δεν είναι που όταν αποτύχεις σε ένα part, σε κόβουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:05 Ο GetOuttaMyWay: #96 23-07-09 13:05 οχι απο φετος με ενα BF δεν κοβεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Ο Σοφιστής έγραψε: #97 23-07-09 13:09 με ένα BF που είναι προς το LP εννοείς.:xixi: με ένα BF προς τα κάτω κόβεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Ο GetOuttaMyWay: #98 23-07-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: με ένα BF που είναι προς το LP εννοείς.:xixi: με ένα BF προς τα κάτω κόβεσαι. Click για ανάπτυξη... το BF ειναι BF... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Ο Σοφιστής έγραψε: #99 23-07-09 13:14 μην φέρνεις αντίρρηση. το έχω ψάξει εις βάθος το θέμα. παίζουν ρόλο οι δείκτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Ο GetOuttaMyWay: #100 23-07-09 13:17 αλλα λεει το Μισιγκαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Scandal Libertus jj! New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω σου μιλαω για το ECPE!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:29 Ο Σοφιστής έγραψε: #90 23-07-09 12:29 το βρίσκω παράλογο να δίνεις σε αυτήν την ηλικία τέτοιο πτυχίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:30 Ο GetOuttaMyWay: #91 23-07-09 12:30 εγω το βρισκω απαραιτητο γιατι αν τα σταματουσα θα ξεχνουσα τη γλωσσα, και γιατι θελω να κανω κι αλλες γλωσσες στο μελλον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:35 Ο Σοφιστής έγραψε: #92 23-07-09 12:35 δεν έδωσες πρώτα ALCE? μέγα λάθος αν δεν έδωσες. επίσης δεν είμαι υπέρ του να σταματάς μία γλώσσα όταν παίρνεις lower. εγώ σίγουρα θα έχω περάσει το fce και το ecce όμως τώρα δεν κάνω cpe και ecpe αλλα cae και alce. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:56 Ο GetOuttaMyWay: #93 23-07-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: δεν έδωσες πρώτα ALCE? μέγα λάθος αν δεν έδωσες. επίσης δεν είμαι υπέρ του να σταματάς μία γλώσσα όταν παίρνεις lower. εγώ σίγουρα θα έχω περάσει το fce και το ecce όμως τώρα δεν κάνω cpe και ecpe αλλα cae και alce. Click για ανάπτυξη... εγω δεν εκανα Γ1 γτ δν μενω στο απλο μαθημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Ο Σοφιστής έγραψε: #94 23-07-09 13:02 τί εννοείς με τη φράση 'δεν μένω στο απλό μάθημα'??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:03 Η haroula έγραψε: #95 23-07-09 13:03 Πάλι για το fce, οι βαθμοί μου στο προφορικο και στην έκθεση (δηλαδή εκεί που είναι η υποκειμενική βαθμολογία) ήταν οι καλύτεροι. Δεν ήξερα ότι κόβουν με το παραμικρό. Τα πτυχια του michigan δεν είναι που όταν αποτύχεις σε ένα part, σε κόβουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:05 Ο GetOuttaMyWay: #96 23-07-09 13:05 οχι απο φετος με ενα BF δεν κοβεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Ο Σοφιστής έγραψε: #97 23-07-09 13:09 με ένα BF που είναι προς το LP εννοείς.:xixi: με ένα BF προς τα κάτω κόβεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Ο GetOuttaMyWay: #98 23-07-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: με ένα BF που είναι προς το LP εννοείς.:xixi: με ένα BF προς τα κάτω κόβεσαι. Click για ανάπτυξη... το BF ειναι BF... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Ο Σοφιστής έγραψε: #99 23-07-09 13:14 μην φέρνεις αντίρρηση. το έχω ψάξει εις βάθος το θέμα. παίζουν ρόλο οι δείκτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Ο GetOuttaMyWay: #100 23-07-09 13:17 αλλα λεει το Μισιγκαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Scandal Libertus jj! New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το βρίσκω παράλογο να δίνεις σε αυτήν την ηλικία τέτοιο πτυχίο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:30 Ο GetOuttaMyWay: #91 23-07-09 12:30 εγω το βρισκω απαραιτητο γιατι αν τα σταματουσα θα ξεχνουσα τη γλωσσα, και γιατι θελω να κανω κι αλλες γλωσσες στο μελλον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:35 Ο Σοφιστής έγραψε: #92 23-07-09 12:35 δεν έδωσες πρώτα ALCE? μέγα λάθος αν δεν έδωσες. επίσης δεν είμαι υπέρ του να σταματάς μία γλώσσα όταν παίρνεις lower. εγώ σίγουρα θα έχω περάσει το fce και το ecce όμως τώρα δεν κάνω cpe και ecpe αλλα cae και alce. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:56 Ο GetOuttaMyWay: #93 23-07-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: δεν έδωσες πρώτα ALCE? μέγα λάθος αν δεν έδωσες. επίσης δεν είμαι υπέρ του να σταματάς μία γλώσσα όταν παίρνεις lower. εγώ σίγουρα θα έχω περάσει το fce και το ecce όμως τώρα δεν κάνω cpe και ecpe αλλα cae και alce. Click για ανάπτυξη... εγω δεν εκανα Γ1 γτ δν μενω στο απλο μαθημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Ο Σοφιστής έγραψε: #94 23-07-09 13:02 τί εννοείς με τη φράση 'δεν μένω στο απλό μάθημα'??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:03 Η haroula έγραψε: #95 23-07-09 13:03 Πάλι για το fce, οι βαθμοί μου στο προφορικο και στην έκθεση (δηλαδή εκεί που είναι η υποκειμενική βαθμολογία) ήταν οι καλύτεροι. Δεν ήξερα ότι κόβουν με το παραμικρό. Τα πτυχια του michigan δεν είναι που όταν αποτύχεις σε ένα part, σε κόβουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:05 Ο GetOuttaMyWay: #96 23-07-09 13:05 οχι απο φετος με ενα BF δεν κοβεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Ο Σοφιστής έγραψε: #97 23-07-09 13:09 με ένα BF που είναι προς το LP εννοείς.:xixi: με ένα BF προς τα κάτω κόβεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Ο GetOuttaMyWay: #98 23-07-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: με ένα BF που είναι προς το LP εννοείς.:xixi: με ένα BF προς τα κάτω κόβεσαι. Click για ανάπτυξη... το BF ειναι BF... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Ο Σοφιστής έγραψε: #99 23-07-09 13:14 μην φέρνεις αντίρρηση. το έχω ψάξει εις βάθος το θέμα. παίζουν ρόλο οι δείκτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Ο GetOuttaMyWay: #100 23-07-09 13:17 αλλα λεει το Μισιγκαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Scandal Libertus jj! New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω το βρισκω απαραιτητο γιατι αν τα σταματουσα θα ξεχνουσα τη γλωσσα, και γιατι θελω να κανω κι αλλες γλωσσες στο μελλον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:35 Ο Σοφιστής έγραψε: #92 23-07-09 12:35 δεν έδωσες πρώτα ALCE? μέγα λάθος αν δεν έδωσες. επίσης δεν είμαι υπέρ του να σταματάς μία γλώσσα όταν παίρνεις lower. εγώ σίγουρα θα έχω περάσει το fce και το ecce όμως τώρα δεν κάνω cpe και ecpe αλλα cae και alce. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:56 Ο GetOuttaMyWay: #93 23-07-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: δεν έδωσες πρώτα ALCE? μέγα λάθος αν δεν έδωσες. επίσης δεν είμαι υπέρ του να σταματάς μία γλώσσα όταν παίρνεις lower. εγώ σίγουρα θα έχω περάσει το fce και το ecce όμως τώρα δεν κάνω cpe και ecpe αλλα cae και alce. Click για ανάπτυξη... εγω δεν εκανα Γ1 γτ δν μενω στο απλο μαθημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Ο Σοφιστής έγραψε: #94 23-07-09 13:02 τί εννοείς με τη φράση 'δεν μένω στο απλό μάθημα'??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:03 Η haroula έγραψε: #95 23-07-09 13:03 Πάλι για το fce, οι βαθμοί μου στο προφορικο και στην έκθεση (δηλαδή εκεί που είναι η υποκειμενική βαθμολογία) ήταν οι καλύτεροι. Δεν ήξερα ότι κόβουν με το παραμικρό. Τα πτυχια του michigan δεν είναι που όταν αποτύχεις σε ένα part, σε κόβουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:05 Ο GetOuttaMyWay: #96 23-07-09 13:05 οχι απο φετος με ενα BF δεν κοβεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Ο Σοφιστής έγραψε: #97 23-07-09 13:09 με ένα BF που είναι προς το LP εννοείς.:xixi: με ένα BF προς τα κάτω κόβεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Ο GetOuttaMyWay: #98 23-07-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: με ένα BF που είναι προς το LP εννοείς.:xixi: με ένα BF προς τα κάτω κόβεσαι. Click για ανάπτυξη... το BF ειναι BF... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Ο Σοφιστής έγραψε: #99 23-07-09 13:14 μην φέρνεις αντίρρηση. το έχω ψάξει εις βάθος το θέμα. παίζουν ρόλο οι δείκτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Ο GetOuttaMyWay: #100 23-07-09 13:17 αλλα λεει το Μισιγκαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Scandal Libertus jj! New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν έδωσες πρώτα ALCE? μέγα λάθος αν δεν έδωσες. επίσης δεν είμαι υπέρ του να σταματάς μία γλώσσα όταν παίρνεις lower. εγώ σίγουρα θα έχω περάσει το fce και το ecce όμως τώρα δεν κάνω cpe και ecpe αλλα cae και alce. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 12:56 Ο GetOuttaMyWay: #93 23-07-09 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: δεν έδωσες πρώτα ALCE? μέγα λάθος αν δεν έδωσες. επίσης δεν είμαι υπέρ του να σταματάς μία γλώσσα όταν παίρνεις lower. εγώ σίγουρα θα έχω περάσει το fce και το ecce όμως τώρα δεν κάνω cpe και ecpe αλλα cae και alce. Click για ανάπτυξη... εγω δεν εκανα Γ1 γτ δν μενω στο απλο μαθημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Ο Σοφιστής έγραψε: #94 23-07-09 13:02 τί εννοείς με τη φράση 'δεν μένω στο απλό μάθημα'??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:03 Η haroula έγραψε: #95 23-07-09 13:03 Πάλι για το fce, οι βαθμοί μου στο προφορικο και στην έκθεση (δηλαδή εκεί που είναι η υποκειμενική βαθμολογία) ήταν οι καλύτεροι. Δεν ήξερα ότι κόβουν με το παραμικρό. Τα πτυχια του michigan δεν είναι που όταν αποτύχεις σε ένα part, σε κόβουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:05 Ο GetOuttaMyWay: #96 23-07-09 13:05 οχι απο φετος με ενα BF δεν κοβεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Ο Σοφιστής έγραψε: #97 23-07-09 13:09 με ένα BF που είναι προς το LP εννοείς.:xixi: με ένα BF προς τα κάτω κόβεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Ο GetOuttaMyWay: #98 23-07-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: με ένα BF που είναι προς το LP εννοείς.:xixi: με ένα BF προς τα κάτω κόβεσαι. Click για ανάπτυξη... το BF ειναι BF... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Ο Σοφιστής έγραψε: #99 23-07-09 13:14 μην φέρνεις αντίρρηση. το έχω ψάξει εις βάθος το θέμα. παίζουν ρόλο οι δείκτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Ο GetOuttaMyWay: #100 23-07-09 13:17 αλλα λεει το Μισιγκαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Scandal Libertus jj! New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: δεν έδωσες πρώτα ALCE? μέγα λάθος αν δεν έδωσες. επίσης δεν είμαι υπέρ του να σταματάς μία γλώσσα όταν παίρνεις lower. εγώ σίγουρα θα έχω περάσει το fce και το ecce όμως τώρα δεν κάνω cpe και ecpe αλλα cae και alce. Click για ανάπτυξη... εγω δεν εκανα Γ1 γτ δν μενω στο απλο μαθημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:02 Ο Σοφιστής έγραψε: #94 23-07-09 13:02 τί εννοείς με τη φράση 'δεν μένω στο απλό μάθημα'??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:03 Η haroula έγραψε: #95 23-07-09 13:03 Πάλι για το fce, οι βαθμοί μου στο προφορικο και στην έκθεση (δηλαδή εκεί που είναι η υποκειμενική βαθμολογία) ήταν οι καλύτεροι. Δεν ήξερα ότι κόβουν με το παραμικρό. Τα πτυχια του michigan δεν είναι που όταν αποτύχεις σε ένα part, σε κόβουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:05 Ο GetOuttaMyWay: #96 23-07-09 13:05 οχι απο φετος με ενα BF δεν κοβεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Ο Σοφιστής έγραψε: #97 23-07-09 13:09 με ένα BF που είναι προς το LP εννοείς.:xixi: με ένα BF προς τα κάτω κόβεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Ο GetOuttaMyWay: #98 23-07-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: με ένα BF που είναι προς το LP εννοείς.:xixi: με ένα BF προς τα κάτω κόβεσαι. Click για ανάπτυξη... το BF ειναι BF... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Ο Σοφιστής έγραψε: #99 23-07-09 13:14 μην φέρνεις αντίρρηση. το έχω ψάξει εις βάθος το θέμα. παίζουν ρόλο οι δείκτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Ο GetOuttaMyWay: #100 23-07-09 13:17 αλλα λεει το Μισιγκαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Scandal Libertus jj! New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τί εννοείς με τη φράση 'δεν μένω στο απλό μάθημα'??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:03 Η haroula έγραψε: #95 23-07-09 13:03 Πάλι για το fce, οι βαθμοί μου στο προφορικο και στην έκθεση (δηλαδή εκεί που είναι η υποκειμενική βαθμολογία) ήταν οι καλύτεροι. Δεν ήξερα ότι κόβουν με το παραμικρό. Τα πτυχια του michigan δεν είναι που όταν αποτύχεις σε ένα part, σε κόβουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:05 Ο GetOuttaMyWay: #96 23-07-09 13:05 οχι απο φετος με ενα BF δεν κοβεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Ο Σοφιστής έγραψε: #97 23-07-09 13:09 με ένα BF που είναι προς το LP εννοείς.:xixi: με ένα BF προς τα κάτω κόβεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Ο GetOuttaMyWay: #98 23-07-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: με ένα BF που είναι προς το LP εννοείς.:xixi: με ένα BF προς τα κάτω κόβεσαι. Click για ανάπτυξη... το BF ειναι BF... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Ο Σοφιστής έγραψε: #99 23-07-09 13:14 μην φέρνεις αντίρρηση. το έχω ψάξει εις βάθος το θέμα. παίζουν ρόλο οι δείκτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Ο GetOuttaMyWay: #100 23-07-09 13:17 αλλα λεει το Μισιγκαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Scandal Libertus jj! New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάλι για το fce, οι βαθμοί μου στο προφορικο και στην έκθεση (δηλαδή εκεί που είναι η υποκειμενική βαθμολογία) ήταν οι καλύτεροι. Δεν ήξερα ότι κόβουν με το παραμικρό. Τα πτυχια του michigan δεν είναι που όταν αποτύχεις σε ένα part, σε κόβουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:05 Ο GetOuttaMyWay: #96 23-07-09 13:05 οχι απο φετος με ενα BF δεν κοβεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Ο Σοφιστής έγραψε: #97 23-07-09 13:09 με ένα BF που είναι προς το LP εννοείς.:xixi: με ένα BF προς τα κάτω κόβεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Ο GetOuttaMyWay: #98 23-07-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: με ένα BF που είναι προς το LP εννοείς.:xixi: με ένα BF προς τα κάτω κόβεσαι. Click για ανάπτυξη... το BF ειναι BF... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Ο Σοφιστής έγραψε: #99 23-07-09 13:14 μην φέρνεις αντίρρηση. το έχω ψάξει εις βάθος το θέμα. παίζουν ρόλο οι δείκτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Ο GetOuttaMyWay: #100 23-07-09 13:17 αλλα λεει το Μισιγκαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Scandal Libertus jj! New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οχι απο φετος με ενα BF δεν κοβεσαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:09 Ο Σοφιστής έγραψε: #97 23-07-09 13:09 με ένα BF που είναι προς το LP εννοείς.:xixi: με ένα BF προς τα κάτω κόβεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Ο GetOuttaMyWay: #98 23-07-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: με ένα BF που είναι προς το LP εννοείς.:xixi: με ένα BF προς τα κάτω κόβεσαι. Click για ανάπτυξη... το BF ειναι BF... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Ο Σοφιστής έγραψε: #99 23-07-09 13:14 μην φέρνεις αντίρρηση. το έχω ψάξει εις βάθος το θέμα. παίζουν ρόλο οι δείκτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Ο GetOuttaMyWay: #100 23-07-09 13:17 αλλα λεει το Μισιγκαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Scandal Libertus jj! New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
με ένα BF που είναι προς το LP εννοείς.:xixi: με ένα BF προς τα κάτω κόβεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:11 Ο GetOuttaMyWay: #98 23-07-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: με ένα BF που είναι προς το LP εννοείς.:xixi: με ένα BF προς τα κάτω κόβεσαι. Click για ανάπτυξη... το BF ειναι BF... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Ο Σοφιστής έγραψε: #99 23-07-09 13:14 μην φέρνεις αντίρρηση. το έχω ψάξει εις βάθος το θέμα. παίζουν ρόλο οι δείκτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Ο GetOuttaMyWay: #100 23-07-09 13:17 αλλα λεει το Μισιγκαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Scandal Libertus jj! New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Σοφιστής: με ένα BF που είναι προς το LP εννοείς.:xixi: με ένα BF προς τα κάτω κόβεσαι. Click για ανάπτυξη... το BF ειναι BF... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:14 Ο Σοφιστής έγραψε: #99 23-07-09 13:14 μην φέρνεις αντίρρηση. το έχω ψάξει εις βάθος το θέμα. παίζουν ρόλο οι δείκτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Ο GetOuttaMyWay: #100 23-07-09 13:17 αλλα λεει το Μισιγκαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
μην φέρνεις αντίρρηση. το έχω ψάξει εις βάθος το θέμα. παίζουν ρόλο οι δείκτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GetOuttaMyWay Πολύ δραστήριο μέλος Ο Johnson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.773 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2009 στις 13:17 Ο GetOuttaMyWay: #100 23-07-09 13:17 αλλα λεει το Μισιγκαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αλλα λεει το Μισιγκαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.