Μαρία Ιρέν Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία Ιρέν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 10 Ιουλίου 2022 στις 17:16 Η Μαρία Ιρέν: #1 10-07-22 17:16 Χαιρετώ. Θα φτιάξω το μηχανογραφικό αυτήν την εβδομάδα και είμαι ανάμεσα σε πολιτική ιατρική και στρατιωτική. Μπορεί κάποια στρατιωτική γιατρός να βοηθήσει; Kemi Νεοφερμένο μέλος Η Kemi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2022 στις 17:29 Η Kemi έγραψε: #2 10-07-22 17:29 Επειδη ξερω πολλα παιδια που εχουν φυγει απο τη ΣΣΑΣ ρωτα λιγο τι επικρατει στη Σχολη και μετα αποφασιζεις. sophiaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η sophiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2022 στις 11:11 Η sophiaa έγραψε: #3 11-07-22 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Ιρέν: Χαιρετώ. Θα φτιάξω το μηχανογραφικό αυτήν την εβδομάδα και είμαι ανάμεσα σε πολιτική ιατρική και στρατιωτική. Μπορεί κάποια στρατιωτική γιατρός να βοηθήσει; Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν παλαιότερες αναρτήσεις στο φόρουμ που είχαν αρκετές πληροφορίες. Απ'οτι θυμάμαι οι φοιτητές της ΣΣΑΣ δε μένουν σε δικά τους σπίτια, αλλά σε εστίες του στρατού και στην ουσία μαζί με τη σχολή κάνουν και στρατιωτική εκπαίδευση. Είναι δικό σου θέμα να ισορροπήσεις σχολή και διάβασμα με τον στρατό. Οι φοιτητές πληρώνονται σε όλη τη διάρκεια των σπουδών. Σχετικά με την ειδικότητα δεν επιλέγεις εσύ ο,τι θέλεις, αλλά ανάλογα με τις ανάγκες. Πχ αν λείπουν οφθαλμιατροι και δερματολόγοι πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα σε αυτά τα 2. Δεν υπάρχει αναμονή για ειδικότητα και τοποθετείσαι άμεσα σε νοσοκομείο, ενώ μπορείς να έχεις ταυτόχρονα και ιδιωτικό ιατρείο, που δεν ισχύει για τους πολιτικούς γιατρούς. Αν όμως θες να φύγεις από τον στρατό πρέπει να πληρώσεις κάποια χρήματα ως αποζημίωση νομίζω. Ψάξε στο φόρουμ μήπως υπάρχουν ποστ από φοιτητές της ΣΣΑΣ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: csg mpimpika tomftw BatGuin Marianna.diamanti elevag Panttelis spring day anakiriak@yahoo iiTzArismaltor_ pannnos1992 Mammy Nun evelina23 soap Ioanna98 BillyTheKid Hudson hornet Dr. Gl. Luminous mariay sophiaa Sherlockina Ryuzaki Than003 Marple SlimShady kiyoshi Έμμα Johanna Mark oups Nala JasonPap Kemi Pharmacist01 indig0 KingOfPop angies Pierre Bezukhov Dim36 alpha.kappa panagiotis23 theodoraooo Chris9 Αναστασία197 constansn Scandal Kitkat2000 GeorgePap2003 το κοριτσι του μαη Meow valantis21 Lathy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χαιρετώ. Θα φτιάξω το μηχανογραφικό αυτήν την εβδομάδα και είμαι ανάμεσα σε πολιτική ιατρική και στρατιωτική. Μπορεί κάποια στρατιωτική γιατρός να βοηθήσει;
Kemi Νεοφερμένο μέλος Η Kemi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2022 στις 17:29 Η Kemi έγραψε: #2 10-07-22 17:29 Επειδη ξερω πολλα παιδια που εχουν φυγει απο τη ΣΣΑΣ ρωτα λιγο τι επικρατει στη Σχολη και μετα αποφασιζεις. sophiaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η sophiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2022 στις 11:11 Η sophiaa έγραψε: #3 11-07-22 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Ιρέν: Χαιρετώ. Θα φτιάξω το μηχανογραφικό αυτήν την εβδομάδα και είμαι ανάμεσα σε πολιτική ιατρική και στρατιωτική. Μπορεί κάποια στρατιωτική γιατρός να βοηθήσει; Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν παλαιότερες αναρτήσεις στο φόρουμ που είχαν αρκετές πληροφορίες. Απ'οτι θυμάμαι οι φοιτητές της ΣΣΑΣ δε μένουν σε δικά τους σπίτια, αλλά σε εστίες του στρατού και στην ουσία μαζί με τη σχολή κάνουν και στρατιωτική εκπαίδευση. Είναι δικό σου θέμα να ισορροπήσεις σχολή και διάβασμα με τον στρατό. Οι φοιτητές πληρώνονται σε όλη τη διάρκεια των σπουδών. Σχετικά με την ειδικότητα δεν επιλέγεις εσύ ο,τι θέλεις, αλλά ανάλογα με τις ανάγκες. Πχ αν λείπουν οφθαλμιατροι και δερματολόγοι πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα σε αυτά τα 2. Δεν υπάρχει αναμονή για ειδικότητα και τοποθετείσαι άμεσα σε νοσοκομείο, ενώ μπορείς να έχεις ταυτόχρονα και ιδιωτικό ιατρείο, που δεν ισχύει για τους πολιτικούς γιατρούς. Αν όμως θες να φύγεις από τον στρατό πρέπει να πληρώσεις κάποια χρήματα ως αποζημίωση νομίζω. Ψάξε στο φόρουμ μήπως υπάρχουν ποστ από φοιτητές της ΣΣΑΣ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Επειδη ξερω πολλα παιδια που εχουν φυγει απο τη ΣΣΑΣ ρωτα λιγο τι επικρατει στη Σχολη και μετα αποφασιζεις.
sophiaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η sophiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 129 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2022 στις 11:11 Η sophiaa έγραψε: #3 11-07-22 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Ιρέν: Χαιρετώ. Θα φτιάξω το μηχανογραφικό αυτήν την εβδομάδα και είμαι ανάμεσα σε πολιτική ιατρική και στρατιωτική. Μπορεί κάποια στρατιωτική γιατρός να βοηθήσει; Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν παλαιότερες αναρτήσεις στο φόρουμ που είχαν αρκετές πληροφορίες. Απ'οτι θυμάμαι οι φοιτητές της ΣΣΑΣ δε μένουν σε δικά τους σπίτια, αλλά σε εστίες του στρατού και στην ουσία μαζί με τη σχολή κάνουν και στρατιωτική εκπαίδευση. Είναι δικό σου θέμα να ισορροπήσεις σχολή και διάβασμα με τον στρατό. Οι φοιτητές πληρώνονται σε όλη τη διάρκεια των σπουδών. Σχετικά με την ειδικότητα δεν επιλέγεις εσύ ο,τι θέλεις, αλλά ανάλογα με τις ανάγκες. Πχ αν λείπουν οφθαλμιατροι και δερματολόγοι πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα σε αυτά τα 2. Δεν υπάρχει αναμονή για ειδικότητα και τοποθετείσαι άμεσα σε νοσοκομείο, ενώ μπορείς να έχεις ταυτόχρονα και ιδιωτικό ιατρείο, που δεν ισχύει για τους πολιτικούς γιατρούς. Αν όμως θες να φύγεις από τον στρατό πρέπει να πληρώσεις κάποια χρήματα ως αποζημίωση νομίζω. Ψάξε στο φόρουμ μήπως υπάρχουν ποστ από φοιτητές της ΣΣΑΣ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Ιρέν: Χαιρετώ. Θα φτιάξω το μηχανογραφικό αυτήν την εβδομάδα και είμαι ανάμεσα σε πολιτική ιατρική και στρατιωτική. Μπορεί κάποια στρατιωτική γιατρός να βοηθήσει; Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν παλαιότερες αναρτήσεις στο φόρουμ που είχαν αρκετές πληροφορίες. Απ'οτι θυμάμαι οι φοιτητές της ΣΣΑΣ δε μένουν σε δικά τους σπίτια, αλλά σε εστίες του στρατού και στην ουσία μαζί με τη σχολή κάνουν και στρατιωτική εκπαίδευση. Είναι δικό σου θέμα να ισορροπήσεις σχολή και διάβασμα με τον στρατό. Οι φοιτητές πληρώνονται σε όλη τη διάρκεια των σπουδών. Σχετικά με την ειδικότητα δεν επιλέγεις εσύ ο,τι θέλεις, αλλά ανάλογα με τις ανάγκες. Πχ αν λείπουν οφθαλμιατροι και δερματολόγοι πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα σε αυτά τα 2. Δεν υπάρχει αναμονή για ειδικότητα και τοποθετείσαι άμεσα σε νοσοκομείο, ενώ μπορείς να έχεις ταυτόχρονα και ιδιωτικό ιατρείο, που δεν ισχύει για τους πολιτικούς γιατρούς. Αν όμως θες να φύγεις από τον στρατό πρέπει να πληρώσεις κάποια χρήματα ως αποζημίωση νομίζω. Ψάξε στο φόρουμ μήπως υπάρχουν ποστ από φοιτητές της ΣΣΑΣ