Idkumm
Νεοφερμένο μέλος
Η Idkumm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

26-11-24

17:12
Γεια σας θελω βοηθεια ειμαι 17 και παω δευτερα λυκειου αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρη για την κατευθυνση που θα ακολουθησω δεν εχω ενδιαφερον σε τιποτα απο τα θετικα μαθηματα επαγγελμα μαρεσει σαν ιδεα η αρχιτεκτονικη οποιουδηποτε ειδους αλλα δεν θα το προσπαθησω καν γιατι γενικα δεν ειμαι καλη μαθητρια θελω συμβουλες δεν εχω ψαχτει σχεδον καθολου στο θεμα και δεν εχω καταλαβει καν πως λειτουργουν οι σχολες και ολα αυτα απλα ρωτω γαι βοηθεια γιατι μετα τον ιουνιο μου ειπαν πως δε θα μπορω να αλλαξω κατευθυνση θελω απλα ιδεες μαλλον για επαγγελματα ειμαι μετρια μαθητρια αλλα αν διαβαζω νομιζω το χω επισης θελω να αποφυγω τελειως οτιδηποτε εχει να κανει με προγραμματισμο και υπολογιστες γενικα μαρεσουν τεχνες και θεωρητικα μαθηματα αλλα αλλαξα κατευθυνση τελη Σεπτεμβρη απο θεωρητικη πηγα στην θετικη. Επισης ειμαι χαλια στην φυσικη προσπαθω αλλα δεν την καταλαβα ποτε ακομη προσπαθω αλλα περνω κατω απτην βαση send tips plz
…

Reader
Διάσημο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 2.528 μηνύματα.

26-11-24

19:15
Καλησπέρα!Γεια σας θελω βοηθεια ειμαι 17 και παω δευτερα λυκειου αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρη για την κατευθυνση που θα ακολουθησω δεν εχω ενδιαφερον σε τιποτα απο τα θετικα μαθηματα επαγγελμα μαρεσει σαν ιδεα η αρχιτεκτονικη οποιουδηποτε ειδους αλλα δεν θα το προσπαθησω καν γιατι γενικα δεν ειμαι καλη μαθητρια θελω συμβουλες δεν εχω ψαχτει σχεδον καθολου στο θεμα και δεν εχω καταλαβει καν πως λειτουργουν οι σχολες και ολα αυτα απλα ρωτω γαι βοηθεια γιατι μετα τον ιουνιο μου ειπαν πως δε θα μπορω να αλλαξω κατευθυνση θελω απλα ιδεες μαλλον για επαγγελματα ειμαι μετρια μαθητρια αλλα αν διαβαζω νομιζω το χω επισης θελω να αποφυγω τελειως οτιδηποτε εχει να κανει με προγραμματισμο και υπολογιστες γενικα μαρεσουν τεχνες και θεωρητικα μαθηματα αλλα αλλαξα κατευθυνση τελη Σεπτεμβρη απο θεωρητικη πηγα στην θετικη. Επισης ειμαι χαλια στην φυσικη προσπαθω αλλα δεν την καταλαβα ποτε ακομη προσπαθω αλλα περνω κατω απτην βαση send tips plz…
Αρχικά, το καλοκαίρι που θα κάνεις την εγγραφή στην τρίτη λυκείου θα σου ζητηθεί να ξαναδηλώσεις κατεύθυνση, οπότε έχεις αρκετούς μήνες μπροστά σου για να αποφασίσεις.
Αυτό το χρονικό διάστημα σε συμβουλεύω να το αξιοποιήσεις κοιτάζοντας όλες τις σχολές όλων των κατευθύνσεων. Μόλις κάποια σχολή σου φανεί ενδιαφέρουσα, μπες στην ιστοσελίδα της και κοίτα τα μαθήματα. Ψάξε όλα τα επαγγέλματα στα οποία οδηγεί η συγκεκριμένη σχολή, και μετά αναζήτησε πληροφορίες για τα επαγγέλματα, ώστε να μπορείς να καταλάβεις αν σε εκφράζουν ή όχι.
Λες πως επέλεξες την θετική κατεύθυνση και σκέφτεσαι την αρχιτεκτονική. Αφού σου τράβηξε το ενδιαφέρον, κοίταξέ το λίγο περισσότερο, δες αν θα σου άρεσε πραγματικά να ασχοληθείς με αυτό. Δεν μπορούμε να σου προτείνουμε έτσι ξεκάρφωτα επαγγέλματα, εσύ η ίδια χρειάζεται να ψάξεις με τι θα ήθελες να ασχοληθείς. Και, το κυριότερο, μην θέτεις η ίδια εμπόδια στον εαυτό σου, σταματώντας την προσπάθειά σου επειδή δεν είσαι άριστη μαθήτρια. Σε όποια σχολή κι αν περάσεις, όποιο επάγγελμα κι αν επιλέξεις, θα υπάρχουν πάντα εμπόδια, οπότε φρόντισε να μην προσθέτεις σε αυτά το άτομο που θα έπρεπε να είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχός σου, δηλαδή εσένα.
Nala
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 898 μηνύματα.

27-11-24

17:21
Μπορείς να δεις και τις Σχολές εσωτερικής Αρχιτεκτονικής (διακόσμηση)
Έχουν χαμηλότερες βάσεις αλλά και αυτές θέλουν ειδικό μάθημα σχέδιο, αν αποφασίσεις πρέπει στην τρίτη λυκείου να κάνεις οπωσδήποτε φροντιστήριο και σε αυτό
Έχουν χαμηλότερες βάσεις αλλά και αυτές θέλουν ειδικό μάθημα σχέδιο, αν αποφασίσεις πρέπει στην τρίτη λυκείου να κάνεις οπωσδήποτε φροντιστήριο και σε αυτό
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.008 μηνύματα.

27-11-24

23:51
Ε αφου δεν σε αρεσει τιποτα αλλα μπορεις την τεχνη..πας 4ο πεδιο καιΓεια σας θελω βοηθεια ειμαι 17 και παω δευτερα λυκειου αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρη για την κατευθυνση που θα ακολουθησω δεν εχω ενδιαφερον σε τιποτα απο τα θετικα μαθηματα επαγγελμα μαρεσει σαν ιδεα η αρχιτεκτονικη οποιουδηποτε ειδους αλλα δεν θα το προσπαθησω καν γιατι γενικα δεν ειμαι καλη μαθητρια θελω συμβουλες δεν εχω ψαχτει σχεδον καθολου στο θεμα και δεν εχω καταλαβει καν πως λειτουργουν οι σχολες και ολα αυτα απλα ρωτω γαι βοηθεια γιατι μετα τον ιουνιο μου ειπαν πως δε θα μπορω να αλλαξω κατευθυνση θελω απλα ιδεες μαλλον για επαγγελματα ειμαι μετρια μαθητρια αλλα αν διαβαζω νομιζω το χω επισης θελω να αποφυγω τελειως οτιδηποτε εχει να κανει με προγραμματισμο και υπολογιστες γενικα μαρεσουν τεχνες και θεωρητικα μαθηματα αλλα αλλαξα κατευθυνση τελη Σεπτεμβρη απο θεωρητικη πηγα στην θετικη. Επισης ειμαι χαλια στην φυσικη προσπαθω αλλα δεν την καταλαβα ποτε ακομη προσπαθω αλλα περνω κατω απτην βαση send tips plz…
εχεις αυτες τις σχολες στην αθηνα ...οπως ειπε και η Ναλα
Ωραιες σχολες γεμιζουν την ψυχη και με καλη αμεση δουλεια.
Οι υπολογιστες παντου υπαρχουν αλλα σε αυτες θα εισαι ως χρηστρια.
Χωρις φυσικη στο 2ο πεδιο των θετικων δεν εχεις καμία τυχη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...