ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Πρόγραμμα των Πανελληνίων 2022

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα.
πολυ καλη επιτυχια στα παιδια και αν γινεται να φυγει η κ. υπουργος να μην εχουμε εβε, πιο καλα ακομα

Επεξεργασία από συντονιστή: Δείτε το και στο iSchool!
----------------------------

Τελευταία επεξεργασία:
Συνυποψήφιοι, εύχομαι καλή τύχη και ηθικό ακμαιότατο!

Ο καιρός επιτέλους έφτασε, να αποδείξετε σε όλους ότι μπορείτε, ότι δεν τα βάζετε κάτω αν δεν περάσατε εκεί που θέλατε όπως και την γενναιότητα σας που δίνεται αυτή την δύσκολη εξέταση.

Ό,τι και να γίνει, δώστε όλο σας το εαυτό. Διότι αν το κάνετε δεν θα υπάρξει αποτυχία παρά μόνο εμπειρία που θα σας βοηθήσει μετέπειτα.

Μετά από αυτήν την εμπειρία θα σας ανοιχτούν καινούργιοι δρόμοι στις σχολές σας αλλά κυρίως στη ζωή σας.

Καλή επιτυχία σε όλες και σε όλους!!!

Αγχώθηκα πολύ και ας μη δίνω χαχαχ😂❤️ καλή επιτυχία παιδάκια😘😘😘

Εύχομαι επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους! Πάμε, λίγο μένει ακόμα! :happy:

Καλή επιτυχία!

Ημερομηνία θανάτου

Καλή επιτυχία σε όλους σας, μικρούς και μεγαλύτερους που δίνετε!!

Προσωπικά ημερομηνία ζωής το βλέπω, επιτέλους να τελειώνει με το καλό😁
Πίστεψε με, αν πας πανεπιστήμιο θα τα νοσταλγείς τα σχολικά τα χρόνια❤️ και εγώ έτσι έλεγα, αλλά τώρα που τα θυμάμαι κλαίω μόνη μου

Πίστεψε με, αν πας πανεπιστήμιο θα τα νοσταλγείς τα σχολικά τα χρόνια❤️ και εγώ έτσι έλεγα, αλλά τώρα που τα θυμάμαι κλαίω μόνη μου
Είμαι σίγουρη για αυτό, ήδη αρχίζει να μου λείπει το σχολείο. Εννοούσα απλά πως θα προχωρήσει η ζωή μας, θα πάει παρακάτω, άρα δεν είναι <<θανάτου>> ημερομηνία, αλλά ζωής 😁

Καλή επιτυχία!!!

Back