[ΕΠΑ.Λ] υποτροφίες σε άριστους μαθητές

Gofy

Νεοφερμένο μέλος

Ο Gofy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Είμαι μαθητής Β λυκείου σε πρωινό ΕΠΑΛ .ομολογώ ότι δεν μου άρεσε το διάβασμα μέχρι που κατάλαβα ότι χωρείς αυτό δεν κάνουμε τίποτε . έτσι φέτος αποφάσισα να διαβάσω και να προσέχω στην παράδοση και να μην συμμετέχω στην φασαρία με τα άλλα παιδιά . το επαλ που πάω δεν έχει και τόσο καλά παιδιά , με ελάχιστες εξαιρέσεις . τα περισσότερα πάνε για χαβαλέ . μου έχουν προτείνει 2 καθηγητές να δηλώσω συμμετοχή για υποτροφία γιατί λένε πώς είναι κρίμα να μην το εκμεταλλευτώ . θέλω να μάθω αν υπάρχουν ακόμα οι υποτροφίες , γιατί από τι βλέπω το κράτος όλο κόβει ... . Πώς μπορώ να δηλώσω συμμετοχή και χρειάζεται να γράψω κάποιο διαγώνισμα για αυτό ; το σχόλιο μου πέρσι έδωσε 15 υποτροφίες σε άριστους μαθητές . το θέμα είναι πως δεν ξέρω πως λειτουργεί αυτό , και δεν θέλω να ρωτήσω τους καθηγητές γιατί αρκετά τραβάνε και εκείνοι καθημερινά . έχει πάρει κάποιος από εσάς υποτροφία ; αν ναι , πόσα χρήματα ;
ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πάντως πρώτη φορά ακούω ότι γίνετε να πάρεις υποτροφία απο το ΕΠΑΛ.....:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θέλω να μάθω άμα μπορείς να πάρεις υποτροφία για το εξωτερικό ή το εσωτερικό από το Ε.Π.ΑΛ.

Δεν ξέρω ακριβώς.
Κάποιος το είχε αναφέρει αυτό αλλά στο google δε βρήκα κάτι ξεκάθαρο. Κάτι για Δανία είδα αλλά δεν κατάλαβα. :/:

ρωτησε τους καθηγητες σου ενα πρωι πριν αρχισει το μαθημα!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back