Που αν ήταν τόσο καλός απλά δεν θα πήγαινε επάλ.
Τελος μην το σκέφτεσαι θα το μετανιώσεις δεν μπορείς να πιάσεις έναν του ενιαίου με καμία παναγία(όχι συγκεκριμένα εσύ και εγώ και οι πιο πολλοί).Για να τα καταφέρεις θα πρέπει να κάνεις τεράστια προσπάθεια που με την μισή θα μπείς σε πολύ καλό τει,Και υπόψιν τα κεντρικά Τει είναι πολλές φορές πολύ καλύτερα από περιφεριακά ΑΕΙ.
P.S Και για να σε πείσω δες παιδιά από το section της γ λυκείου που πάνε ενιαίο και ξεκινάνε από δευετέρα λυκείου(πολλές φόρες πρώτη)φροντιστήρια 5 ώρες την μέρα διάβασμα και πολλές φορές δεν τα καταφέρνουν ακόμα και με δεύτερη προσπάθεια.Δεν έχεις και τις κατάλληλες βάσεις πιθανόν για να ανταπεξέλθεις σε μαθηματικά κατεύθυνσης και φυσική.Και κάτι άλλο στην α ομάδα τα ειδικότητας έχουν 3,5 συντελεστή ενώ στα ενιαία 0,7.Σκέψου το και πές στα και σε όποιος φίλους σου τυχόν να το σκέφτονται.
Και να ξέρεις τα ΤΕΙ και τα ΑΕΙ είναι ίσα πιά...
Ολα αυτά στα λέω φιλικά έτσι γιατί δεν θέλω να κάνεις το λάθος που είδα να κάνουν πολλοί φίλοι μου και στο σχολείο μου παιδιά που προσπάθησαν δεν έβγαλα πάνω από 10000 (το μεγαλύτερο ήταν 6000_χωρίς τα ειδκότητας...