Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Φεβρουαρίου 2022 στις 23:26 Ο Guest 881237: #1 04-02-22 23:26 Γεια σας μια φίλη μου τελείωσε ΕΠΑΛ αλλά τώρα θέλει να δώσει πανελλήνιες του χρόνου από γενικό γίνεται αυτό ή πρέπει να παρακολουθήσει δύο χρόνια στο γενικό ??? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2022 στις 23:49 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 04-02-22 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Γεια σας μια φίλη μου τελείωσε ΕΠΑΛ αλλά τώρα θέλει να δώσει πανελλήνιες του χρόνου από γενικό γίνεται αυτό ή πρέπει να παρακολουθήσει δύο χρόνια στο γενικό ??? Click για ανάπτυξη... Ο αποφοιτος επαλ γινεται να δωσει πανελληνιες γελ τον επομενο χρονο Τα γελ δεν δεχονται αποφοιτους για επαναφοιτηση Τελευταία επεξεργασία: 4 Φεβρουαρίου 2022 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Φεβρουαρίου 2022 στις 23:52 Ο Guest 881237: #3 04-02-22 23:52 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: γινεται τα γελ δεν δεχονται αποφοιτους Click για ανάπτυξη... Τη μια λες ότι γίνεται κ μετά ότι δεν δέχονται?? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Φεβρουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο αποφοιτος επαλ γινεται δωσει πανελληνιες γελ τον επομενο χρονο Τα γελ δεν δεχονται αποφοιτους για επαναφοιτηση Click για ανάπτυξη... Τώρα που το διορθώσες κατάλαβα!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2022 στις 23:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 04-02-22 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τη μια λες ότι γίνεται κ μετά ότι δεν δέχονται?? Click για ανάπτυξη... ασ το πουμε διαφορετικα αν εχεις απολυτηριο λυκειου , οποιου λυκειου , το γελ δεν σε δεχεται για φοιτηση Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Φεβρουαρίου 2022 στις 23:57 Ο Guest 881237: #5 04-02-22 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τώρα που το διορθώσες κατάλαβα!! Click για ανάπτυξη... Πάντως μου κάνει εντύπωση γτ ένας απόφοιτος γενικού για να δώσει πανελλήνιες ΕΠΑΛ πρέπει να παρακολουθήσει δύο χρόνια . Γι αυτό ρώτησα. xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2022 στις 23:59 Η xakounaamatata: #6 04-02-22 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Πάντως μου κάνει εντύπωση γτ ένας απόφοιτος γενικού για να δώσει πανελλήνιες ΕΠΑΛ πρέπει να παρακολουθήσει δύο χρόνια . Γι αυτό ρώτησα. Click για ανάπτυξη... Ναι επειδη στα επαλ περνουν και χαρτι να ασκησουν αμεσως το επαγγελμα αρα πρεπει να παει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 05-02-22 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Πάντως μου κάνει εντύπωση γτ ένας απόφοιτος γενικού για να δώσει πανελλήνιες ΕΠΑΛ πρέπει να παρακολουθήσει δύο χρόνια . Γι αυτό ρώτησα. Click για ανάπτυξη... αν δεν ισχυε αυτο πολλοι γελ θα το εκαναν διοτι τα μαθηματα ειναι ευκολα. και οι επαλιτες δεν θα ειχαν ευκαιρια πλεον για πανεπιστημιο. xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:05 Η xakounaamatata: #8 05-02-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και οι επαλιτες δεν θα ειχαν ευκαιρια πλεον για πανεπιστημιο. Click για ανάπτυξη... Δεν ειχαν, προσφατως μονο γινεται να μπορεις να γινεις απο το επαγγελματικο λυκειο και μηχανικος αυτοκινητων και γιατρος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 05-02-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Δεν ειχαν, προσφατως μονο γινεται να μπορεις να γινεις απο το επαγγελματικο λυκειο και μηχανικος αυτοκινητων και γιατρος. Click για ανάπτυξη... ναι ειχαν λιγες θεσεις , απο το 2019 εχουν περισσοτερες. Ηδη ομως παιδια γελ κανουν και τα δυο χρονια επαλ για ευκολες πανελληνιες. Ποσο μαλλον να μην υπηρχαν και αυτα τα 2 χρονια. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:12 Ο Guest 881237: #10 05-02-22 00:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι ειχαν λιγες θεσεις , απο το 2019 εχουν περισσοτερες. Ηδη ομως παιδια γελ κανουν και τα δυο χρονια επαλ για ευκολες πανελληνιες. Ποσο μαλλον να μην υπηρχαν και αυτα τα 2 χρονια. Click για ανάπτυξη... Πράγματι είναι πιο εύκολες . Κι εγώ που είμαι άσχετη από τα μαθηματικά τα αναγνώρισα . Είναι αυτά που κάναμε στην πρώτη λυκείου . Το ποσοστό όμως είναι πολύ μικρότερο από ότι των γελ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 05-02-22 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Το ποσοστό όμως είναι πολύ μικρότερο από ότι των γελ Click για ανάπτυξη... ε λογικο δεν ειναι αυτο? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:17 Ο Guest 881237: #12 05-02-22 00:17 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε λογικο δεν ειναι αυτο? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω δε μπορώ να το κρίνω . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 05-02-22 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν ξέρω δε μπορώ να το κρίνω . Click για ανάπτυξη... δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:24 Ο Guest 881237: #14 05-02-22 00:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Click για ανάπτυξη... Όντως . Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:30 Η Dr. Gl. Luminous: #15 05-02-22 00:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Click για ανάπτυξη... Tο ποσοστό των μαθητών ομως του ΕΠΑΛ δεν αντιστοιχεί στο ποσοστό που μπαίνει. Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα όταν έμπαινε το 1% στο πανεπιστήμιο και το 20% στα πρώην ΤΕΙ. Έτσι ενισχύεις τα ΕΠΑΛ χωρίς να χαντακωνεις τα παιδιά που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν ΕΠΑΛ Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέμα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:34 Ο Guest 881237: #16 05-02-22 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέμα Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως ισχύει . Ειδικά αν είσαι "κακός μαθητής "(για μένα δεν υπάρχει αυτο, απλά δεν είσαι επιμελής ή έχεις κάποια συγκεκριμένη κλίση ) πολύ πιο εύκολα θα περάσεις από ΕΠΑΛ . Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:38 Η Dr. Gl. Luminous: #17 05-02-22 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν νομίζω πως ισχύει . Ειδικά αν είσαι "κακός μαθητής "(για μένα δεν υπάρχει αυτο, απλά δεν είσαι επιμελής ή έχεις κάποια συγκεκριμένη κλίση ) πολύ πιο εύκολα θα περάσεις από ΕΠΑΛ . Click για ανάπτυξη... Στον τομέα υγείας δεν μπαίνει ούτε το 18%, αλλά ακόμα και στις άλλες κατευθύνσεις ο μέσος όρος είναι 33% των παιδιών που δίνουν πανελλήνιες, ενώ στο ΓΕΛ είναι 80%. Θεωρώ πιο εύκολο να γράψεις 8.000 στο ΓΕΛ παρά 17.000 στο ΕΠΑΛ για να μπεις στην πιο χαμηλή σχολή Όμως για τον τομέα οικονομίας του ΕΠΑΛ δεν ισχύει γιατί δεν έχει προσελκύσει παιδιά του ΓΕΛ georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:51 Η georgia1213: #18 05-02-22 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tο ποσοστό των μαθητών ομως του ΕΠΑΛ δεν αντιστοιχεί στο ποσοστό που μπαίνει. Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα όταν έμπαινε το 1% στο πανεπιστήμιο και το 20% στα πρώην ΤΕΙ. Έτσι ενισχύεις τα ΕΠΑΛ χωρίς να χαντακωνεις τα παιδιά που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν ΕΠΑΛ Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέ Click για ανάπτυξη... εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:00 Η Dr. Gl. Luminous: #19 05-02-22 01:00 Αρχική Δημοσίευση από georgia1213: εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Click για ανάπτυξη... Μπορεί και πληροφορική να είναι καλύτερα από ΓΕΛ Ε εντάξει ΕΠΑΛ πας για να έχεις μια πιο σίγουρη εισαγωγή, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στα μαθήματα του ΓΕΛ. Επίσης όπως είπες η σχολή βγαίνει και με φροντιστήρια. Στην αγορά εργασίας μπορεί να πάρουν μια πιο χαμηλή θέση αλλά και πάλι υπάρχουν πολλοί διέξοδοι georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:03 Η georgia1213: #20 05-02-22 01:03 ναιιι γενικα απο μια ερευνα που εχω κανει στο επαλ η εισαγωγη ειναι σιγουρα ευκολοτερη σε ολους τους τομεις εκτος ισως του υγειας αν και παλι θεωρω πολυ πιο δυσκολο το 19.000 απο γελ αποτι το 19.500 απο επαλ 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr.Katalyst 3gam angies ThrilosG7-94 kris1 Praxis Pars3c Mapz ρενακι 13 agg41 ivanna28 bikt56 Dr. Gl. Luminous Aggel0sss dmav Guhahg5837 angelikitaraxia Maria_Xagorari Kitana panaman Jamie User2350 Santra_ Έλενα Παπαμακαριου mermaid89 Κάτια23 niaou alexandrahere Pharmacist01 tsiobieman Scandal Miranda32 calliope Dionyshs1 eukleidhs1821 roud barkos spring day Joji Mammy Nun PanMoonlight Arvacon Steliosgkougkou margik DeWiN nucomer xakounaamatata Schlimazel n1ki20 korlef ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας μια φίλη μου τελείωσε ΕΠΑΛ αλλά τώρα θέλει να δώσει πανελλήνιες του χρόνου από γενικό γίνεται αυτό ή πρέπει να παρακολουθήσει δύο χρόνια στο γενικό ???
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2022 στις 23:49 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 04-02-22 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Γεια σας μια φίλη μου τελείωσε ΕΠΑΛ αλλά τώρα θέλει να δώσει πανελλήνιες του χρόνου από γενικό γίνεται αυτό ή πρέπει να παρακολουθήσει δύο χρόνια στο γενικό ??? Click για ανάπτυξη... Ο αποφοιτος επαλ γινεται να δωσει πανελληνιες γελ τον επομενο χρονο Τα γελ δεν δεχονται αποφοιτους για επαναφοιτηση Τελευταία επεξεργασία: 4 Φεβρουαρίου 2022 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Φεβρουαρίου 2022 στις 23:52 Ο Guest 881237: #3 04-02-22 23:52 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: γινεται τα γελ δεν δεχονται αποφοιτους Click για ανάπτυξη... Τη μια λες ότι γίνεται κ μετά ότι δεν δέχονται?? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Φεβρουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο αποφοιτος επαλ γινεται δωσει πανελληνιες γελ τον επομενο χρονο Τα γελ δεν δεχονται αποφοιτους για επαναφοιτηση Click για ανάπτυξη... Τώρα που το διορθώσες κατάλαβα!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2022 στις 23:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 04-02-22 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τη μια λες ότι γίνεται κ μετά ότι δεν δέχονται?? Click για ανάπτυξη... ασ το πουμε διαφορετικα αν εχεις απολυτηριο λυκειου , οποιου λυκειου , το γελ δεν σε δεχεται για φοιτηση Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Φεβρουαρίου 2022 στις 23:57 Ο Guest 881237: #5 04-02-22 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τώρα που το διορθώσες κατάλαβα!! Click για ανάπτυξη... Πάντως μου κάνει εντύπωση γτ ένας απόφοιτος γενικού για να δώσει πανελλήνιες ΕΠΑΛ πρέπει να παρακολουθήσει δύο χρόνια . Γι αυτό ρώτησα. xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2022 στις 23:59 Η xakounaamatata: #6 04-02-22 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Πάντως μου κάνει εντύπωση γτ ένας απόφοιτος γενικού για να δώσει πανελλήνιες ΕΠΑΛ πρέπει να παρακολουθήσει δύο χρόνια . Γι αυτό ρώτησα. Click για ανάπτυξη... Ναι επειδη στα επαλ περνουν και χαρτι να ασκησουν αμεσως το επαγγελμα αρα πρεπει να παει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 05-02-22 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Πάντως μου κάνει εντύπωση γτ ένας απόφοιτος γενικού για να δώσει πανελλήνιες ΕΠΑΛ πρέπει να παρακολουθήσει δύο χρόνια . Γι αυτό ρώτησα. Click για ανάπτυξη... αν δεν ισχυε αυτο πολλοι γελ θα το εκαναν διοτι τα μαθηματα ειναι ευκολα. και οι επαλιτες δεν θα ειχαν ευκαιρια πλεον για πανεπιστημιο. xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:05 Η xakounaamatata: #8 05-02-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και οι επαλιτες δεν θα ειχαν ευκαιρια πλεον για πανεπιστημιο. Click για ανάπτυξη... Δεν ειχαν, προσφατως μονο γινεται να μπορεις να γινεις απο το επαγγελματικο λυκειο και μηχανικος αυτοκινητων και γιατρος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 05-02-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Δεν ειχαν, προσφατως μονο γινεται να μπορεις να γινεις απο το επαγγελματικο λυκειο και μηχανικος αυτοκινητων και γιατρος. Click για ανάπτυξη... ναι ειχαν λιγες θεσεις , απο το 2019 εχουν περισσοτερες. Ηδη ομως παιδια γελ κανουν και τα δυο χρονια επαλ για ευκολες πανελληνιες. Ποσο μαλλον να μην υπηρχαν και αυτα τα 2 χρονια. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:12 Ο Guest 881237: #10 05-02-22 00:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι ειχαν λιγες θεσεις , απο το 2019 εχουν περισσοτερες. Ηδη ομως παιδια γελ κανουν και τα δυο χρονια επαλ για ευκολες πανελληνιες. Ποσο μαλλον να μην υπηρχαν και αυτα τα 2 χρονια. Click για ανάπτυξη... Πράγματι είναι πιο εύκολες . Κι εγώ που είμαι άσχετη από τα μαθηματικά τα αναγνώρισα . Είναι αυτά που κάναμε στην πρώτη λυκείου . Το ποσοστό όμως είναι πολύ μικρότερο από ότι των γελ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 05-02-22 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Το ποσοστό όμως είναι πολύ μικρότερο από ότι των γελ Click για ανάπτυξη... ε λογικο δεν ειναι αυτο? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:17 Ο Guest 881237: #12 05-02-22 00:17 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε λογικο δεν ειναι αυτο? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω δε μπορώ να το κρίνω . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 05-02-22 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν ξέρω δε μπορώ να το κρίνω . Click για ανάπτυξη... δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:24 Ο Guest 881237: #14 05-02-22 00:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Click για ανάπτυξη... Όντως . Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:30 Η Dr. Gl. Luminous: #15 05-02-22 00:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Click για ανάπτυξη... Tο ποσοστό των μαθητών ομως του ΕΠΑΛ δεν αντιστοιχεί στο ποσοστό που μπαίνει. Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα όταν έμπαινε το 1% στο πανεπιστήμιο και το 20% στα πρώην ΤΕΙ. Έτσι ενισχύεις τα ΕΠΑΛ χωρίς να χαντακωνεις τα παιδιά που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν ΕΠΑΛ Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέμα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:34 Ο Guest 881237: #16 05-02-22 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέμα Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως ισχύει . Ειδικά αν είσαι "κακός μαθητής "(για μένα δεν υπάρχει αυτο, απλά δεν είσαι επιμελής ή έχεις κάποια συγκεκριμένη κλίση ) πολύ πιο εύκολα θα περάσεις από ΕΠΑΛ . Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:38 Η Dr. Gl. Luminous: #17 05-02-22 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν νομίζω πως ισχύει . Ειδικά αν είσαι "κακός μαθητής "(για μένα δεν υπάρχει αυτο, απλά δεν είσαι επιμελής ή έχεις κάποια συγκεκριμένη κλίση ) πολύ πιο εύκολα θα περάσεις από ΕΠΑΛ . Click για ανάπτυξη... Στον τομέα υγείας δεν μπαίνει ούτε το 18%, αλλά ακόμα και στις άλλες κατευθύνσεις ο μέσος όρος είναι 33% των παιδιών που δίνουν πανελλήνιες, ενώ στο ΓΕΛ είναι 80%. Θεωρώ πιο εύκολο να γράψεις 8.000 στο ΓΕΛ παρά 17.000 στο ΕΠΑΛ για να μπεις στην πιο χαμηλή σχολή Όμως για τον τομέα οικονομίας του ΕΠΑΛ δεν ισχύει γιατί δεν έχει προσελκύσει παιδιά του ΓΕΛ georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:51 Η georgia1213: #18 05-02-22 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tο ποσοστό των μαθητών ομως του ΕΠΑΛ δεν αντιστοιχεί στο ποσοστό που μπαίνει. Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα όταν έμπαινε το 1% στο πανεπιστήμιο και το 20% στα πρώην ΤΕΙ. Έτσι ενισχύεις τα ΕΠΑΛ χωρίς να χαντακωνεις τα παιδιά που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν ΕΠΑΛ Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέ Click για ανάπτυξη... εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:00 Η Dr. Gl. Luminous: #19 05-02-22 01:00 Αρχική Δημοσίευση από georgia1213: εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Click για ανάπτυξη... Μπορεί και πληροφορική να είναι καλύτερα από ΓΕΛ Ε εντάξει ΕΠΑΛ πας για να έχεις μια πιο σίγουρη εισαγωγή, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στα μαθήματα του ΓΕΛ. Επίσης όπως είπες η σχολή βγαίνει και με φροντιστήρια. Στην αγορά εργασίας μπορεί να πάρουν μια πιο χαμηλή θέση αλλά και πάλι υπάρχουν πολλοί διέξοδοι georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:03 Η georgia1213: #20 05-02-22 01:03 ναιιι γενικα απο μια ερευνα που εχω κανει στο επαλ η εισαγωγη ειναι σιγουρα ευκολοτερη σε ολους τους τομεις εκτος ισως του υγειας αν και παλι θεωρω πολυ πιο δυσκολο το 19.000 απο γελ αποτι το 19.500 απο επαλ 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr.Katalyst 3gam angies ThrilosG7-94 kris1 Praxis Pars3c Mapz ρενακι 13 agg41 ivanna28 bikt56 Dr. Gl. Luminous Aggel0sss dmav Guhahg5837 angelikitaraxia Maria_Xagorari Kitana panaman Jamie User2350 Santra_ Έλενα Παπαμακαριου mermaid89 Κάτια23 niaou alexandrahere Pharmacist01 tsiobieman Scandal Miranda32 calliope Dionyshs1 eukleidhs1821 roud barkos spring day Joji Mammy Nun PanMoonlight Arvacon Steliosgkougkou margik DeWiN nucomer xakounaamatata Schlimazel n1ki20 korlef ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Γεια σας μια φίλη μου τελείωσε ΕΠΑΛ αλλά τώρα θέλει να δώσει πανελλήνιες του χρόνου από γενικό γίνεται αυτό ή πρέπει να παρακολουθήσει δύο χρόνια στο γενικό ??? Click για ανάπτυξη... Ο αποφοιτος επαλ γινεται να δωσει πανελληνιες γελ τον επομενο χρονο Τα γελ δεν δεχονται αποφοιτους για επαναφοιτηση
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Φεβρουαρίου 2022 στις 23:52 Ο Guest 881237: #3 04-02-22 23:52 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: γινεται τα γελ δεν δεχονται αποφοιτους Click για ανάπτυξη... Τη μια λες ότι γίνεται κ μετά ότι δεν δέχονται?? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Φεβρουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο αποφοιτος επαλ γινεται δωσει πανελληνιες γελ τον επομενο χρονο Τα γελ δεν δεχονται αποφοιτους για επαναφοιτηση Click για ανάπτυξη... Τώρα που το διορθώσες κατάλαβα!!! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2022 στις 23:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 04-02-22 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τη μια λες ότι γίνεται κ μετά ότι δεν δέχονται?? Click για ανάπτυξη... ασ το πουμε διαφορετικα αν εχεις απολυτηριο λυκειου , οποιου λυκειου , το γελ δεν σε δεχεται για φοιτηση Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Φεβρουαρίου 2022 στις 23:57 Ο Guest 881237: #5 04-02-22 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τώρα που το διορθώσες κατάλαβα!! Click για ανάπτυξη... Πάντως μου κάνει εντύπωση γτ ένας απόφοιτος γενικού για να δώσει πανελλήνιες ΕΠΑΛ πρέπει να παρακολουθήσει δύο χρόνια . Γι αυτό ρώτησα. xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2022 στις 23:59 Η xakounaamatata: #6 04-02-22 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Πάντως μου κάνει εντύπωση γτ ένας απόφοιτος γενικού για να δώσει πανελλήνιες ΕΠΑΛ πρέπει να παρακολουθήσει δύο χρόνια . Γι αυτό ρώτησα. Click για ανάπτυξη... Ναι επειδη στα επαλ περνουν και χαρτι να ασκησουν αμεσως το επαγγελμα αρα πρεπει να παει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 05-02-22 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Πάντως μου κάνει εντύπωση γτ ένας απόφοιτος γενικού για να δώσει πανελλήνιες ΕΠΑΛ πρέπει να παρακολουθήσει δύο χρόνια . Γι αυτό ρώτησα. Click για ανάπτυξη... αν δεν ισχυε αυτο πολλοι γελ θα το εκαναν διοτι τα μαθηματα ειναι ευκολα. και οι επαλιτες δεν θα ειχαν ευκαιρια πλεον για πανεπιστημιο. xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:05 Η xakounaamatata: #8 05-02-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και οι επαλιτες δεν θα ειχαν ευκαιρια πλεον για πανεπιστημιο. Click για ανάπτυξη... Δεν ειχαν, προσφατως μονο γινεται να μπορεις να γινεις απο το επαγγελματικο λυκειο και μηχανικος αυτοκινητων και γιατρος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 05-02-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Δεν ειχαν, προσφατως μονο γινεται να μπορεις να γινεις απο το επαγγελματικο λυκειο και μηχανικος αυτοκινητων και γιατρος. Click για ανάπτυξη... ναι ειχαν λιγες θεσεις , απο το 2019 εχουν περισσοτερες. Ηδη ομως παιδια γελ κανουν και τα δυο χρονια επαλ για ευκολες πανελληνιες. Ποσο μαλλον να μην υπηρχαν και αυτα τα 2 χρονια. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:12 Ο Guest 881237: #10 05-02-22 00:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι ειχαν λιγες θεσεις , απο το 2019 εχουν περισσοτερες. Ηδη ομως παιδια γελ κανουν και τα δυο χρονια επαλ για ευκολες πανελληνιες. Ποσο μαλλον να μην υπηρχαν και αυτα τα 2 χρονια. Click για ανάπτυξη... Πράγματι είναι πιο εύκολες . Κι εγώ που είμαι άσχετη από τα μαθηματικά τα αναγνώρισα . Είναι αυτά που κάναμε στην πρώτη λυκείου . Το ποσοστό όμως είναι πολύ μικρότερο από ότι των γελ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 05-02-22 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Το ποσοστό όμως είναι πολύ μικρότερο από ότι των γελ Click για ανάπτυξη... ε λογικο δεν ειναι αυτο? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:17 Ο Guest 881237: #12 05-02-22 00:17 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε λογικο δεν ειναι αυτο? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω δε μπορώ να το κρίνω . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 05-02-22 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν ξέρω δε μπορώ να το κρίνω . Click για ανάπτυξη... δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:24 Ο Guest 881237: #14 05-02-22 00:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Click για ανάπτυξη... Όντως . Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:30 Η Dr. Gl. Luminous: #15 05-02-22 00:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Click για ανάπτυξη... Tο ποσοστό των μαθητών ομως του ΕΠΑΛ δεν αντιστοιχεί στο ποσοστό που μπαίνει. Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα όταν έμπαινε το 1% στο πανεπιστήμιο και το 20% στα πρώην ΤΕΙ. Έτσι ενισχύεις τα ΕΠΑΛ χωρίς να χαντακωνεις τα παιδιά που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν ΕΠΑΛ Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέμα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:34 Ο Guest 881237: #16 05-02-22 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέμα Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως ισχύει . Ειδικά αν είσαι "κακός μαθητής "(για μένα δεν υπάρχει αυτο, απλά δεν είσαι επιμελής ή έχεις κάποια συγκεκριμένη κλίση ) πολύ πιο εύκολα θα περάσεις από ΕΠΑΛ . Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:38 Η Dr. Gl. Luminous: #17 05-02-22 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν νομίζω πως ισχύει . Ειδικά αν είσαι "κακός μαθητής "(για μένα δεν υπάρχει αυτο, απλά δεν είσαι επιμελής ή έχεις κάποια συγκεκριμένη κλίση ) πολύ πιο εύκολα θα περάσεις από ΕΠΑΛ . Click για ανάπτυξη... Στον τομέα υγείας δεν μπαίνει ούτε το 18%, αλλά ακόμα και στις άλλες κατευθύνσεις ο μέσος όρος είναι 33% των παιδιών που δίνουν πανελλήνιες, ενώ στο ΓΕΛ είναι 80%. Θεωρώ πιο εύκολο να γράψεις 8.000 στο ΓΕΛ παρά 17.000 στο ΕΠΑΛ για να μπεις στην πιο χαμηλή σχολή Όμως για τον τομέα οικονομίας του ΕΠΑΛ δεν ισχύει γιατί δεν έχει προσελκύσει παιδιά του ΓΕΛ georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:51 Η georgia1213: #18 05-02-22 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tο ποσοστό των μαθητών ομως του ΕΠΑΛ δεν αντιστοιχεί στο ποσοστό που μπαίνει. Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα όταν έμπαινε το 1% στο πανεπιστήμιο και το 20% στα πρώην ΤΕΙ. Έτσι ενισχύεις τα ΕΠΑΛ χωρίς να χαντακωνεις τα παιδιά που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν ΕΠΑΛ Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέ Click για ανάπτυξη... εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:00 Η Dr. Gl. Luminous: #19 05-02-22 01:00 Αρχική Δημοσίευση από georgia1213: εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Click για ανάπτυξη... Μπορεί και πληροφορική να είναι καλύτερα από ΓΕΛ Ε εντάξει ΕΠΑΛ πας για να έχεις μια πιο σίγουρη εισαγωγή, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στα μαθήματα του ΓΕΛ. Επίσης όπως είπες η σχολή βγαίνει και με φροντιστήρια. Στην αγορά εργασίας μπορεί να πάρουν μια πιο χαμηλή θέση αλλά και πάλι υπάρχουν πολλοί διέξοδοι georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:03 Η georgia1213: #20 05-02-22 01:03 ναιιι γενικα απο μια ερευνα που εχω κανει στο επαλ η εισαγωγη ειναι σιγουρα ευκολοτερη σε ολους τους τομεις εκτος ισως του υγειας αν και παλι θεωρω πολυ πιο δυσκολο το 19.000 απο γελ αποτι το 19.500 απο επαλ 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr.Katalyst 3gam angies ThrilosG7-94 kris1 Praxis Pars3c Mapz ρενακι 13 agg41 ivanna28 bikt56 Dr. Gl. Luminous Aggel0sss dmav Guhahg5837 angelikitaraxia Maria_Xagorari Kitana panaman Jamie User2350 Santra_ Έλενα Παπαμακαριου mermaid89 Κάτια23 niaou alexandrahere Pharmacist01 tsiobieman Scandal Miranda32 calliope Dionyshs1 eukleidhs1821 roud barkos spring day Joji Mammy Nun PanMoonlight Arvacon Steliosgkougkou margik DeWiN nucomer xakounaamatata Schlimazel n1ki20 korlef ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: γινεται τα γελ δεν δεχονται αποφοιτους Click για ανάπτυξη... Τη μια λες ότι γίνεται κ μετά ότι δεν δέχονται?? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Φεβρουαρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ο αποφοιτος επαλ γινεται δωσει πανελληνιες γελ τον επομενο χρονο Τα γελ δεν δεχονται αποφοιτους για επαναφοιτηση Click για ανάπτυξη... Τώρα που το διορθώσες κατάλαβα!!!
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2022 στις 23:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 04-02-22 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τη μια λες ότι γίνεται κ μετά ότι δεν δέχονται?? Click για ανάπτυξη... ασ το πουμε διαφορετικα αν εχεις απολυτηριο λυκειου , οποιου λυκειου , το γελ δεν σε δεχεται για φοιτηση Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Φεβρουαρίου 2022 στις 23:57 Ο Guest 881237: #5 04-02-22 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τώρα που το διορθώσες κατάλαβα!! Click για ανάπτυξη... Πάντως μου κάνει εντύπωση γτ ένας απόφοιτος γενικού για να δώσει πανελλήνιες ΕΠΑΛ πρέπει να παρακολουθήσει δύο χρόνια . Γι αυτό ρώτησα. xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2022 στις 23:59 Η xakounaamatata: #6 04-02-22 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Πάντως μου κάνει εντύπωση γτ ένας απόφοιτος γενικού για να δώσει πανελλήνιες ΕΠΑΛ πρέπει να παρακολουθήσει δύο χρόνια . Γι αυτό ρώτησα. Click για ανάπτυξη... Ναι επειδη στα επαλ περνουν και χαρτι να ασκησουν αμεσως το επαγγελμα αρα πρεπει να παει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 05-02-22 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Πάντως μου κάνει εντύπωση γτ ένας απόφοιτος γενικού για να δώσει πανελλήνιες ΕΠΑΛ πρέπει να παρακολουθήσει δύο χρόνια . Γι αυτό ρώτησα. Click για ανάπτυξη... αν δεν ισχυε αυτο πολλοι γελ θα το εκαναν διοτι τα μαθηματα ειναι ευκολα. και οι επαλιτες δεν θα ειχαν ευκαιρια πλεον για πανεπιστημιο. xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:05 Η xakounaamatata: #8 05-02-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και οι επαλιτες δεν θα ειχαν ευκαιρια πλεον για πανεπιστημιο. Click για ανάπτυξη... Δεν ειχαν, προσφατως μονο γινεται να μπορεις να γινεις απο το επαγγελματικο λυκειο και μηχανικος αυτοκινητων και γιατρος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 05-02-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Δεν ειχαν, προσφατως μονο γινεται να μπορεις να γινεις απο το επαγγελματικο λυκειο και μηχανικος αυτοκινητων και γιατρος. Click για ανάπτυξη... ναι ειχαν λιγες θεσεις , απο το 2019 εχουν περισσοτερες. Ηδη ομως παιδια γελ κανουν και τα δυο χρονια επαλ για ευκολες πανελληνιες. Ποσο μαλλον να μην υπηρχαν και αυτα τα 2 χρονια. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:12 Ο Guest 881237: #10 05-02-22 00:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι ειχαν λιγες θεσεις , απο το 2019 εχουν περισσοτερες. Ηδη ομως παιδια γελ κανουν και τα δυο χρονια επαλ για ευκολες πανελληνιες. Ποσο μαλλον να μην υπηρχαν και αυτα τα 2 χρονια. Click για ανάπτυξη... Πράγματι είναι πιο εύκολες . Κι εγώ που είμαι άσχετη από τα μαθηματικά τα αναγνώρισα . Είναι αυτά που κάναμε στην πρώτη λυκείου . Το ποσοστό όμως είναι πολύ μικρότερο από ότι των γελ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 05-02-22 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Το ποσοστό όμως είναι πολύ μικρότερο από ότι των γελ Click για ανάπτυξη... ε λογικο δεν ειναι αυτο? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:17 Ο Guest 881237: #12 05-02-22 00:17 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε λογικο δεν ειναι αυτο? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω δε μπορώ να το κρίνω . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 05-02-22 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν ξέρω δε μπορώ να το κρίνω . Click για ανάπτυξη... δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:24 Ο Guest 881237: #14 05-02-22 00:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Click για ανάπτυξη... Όντως . Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:30 Η Dr. Gl. Luminous: #15 05-02-22 00:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Click για ανάπτυξη... Tο ποσοστό των μαθητών ομως του ΕΠΑΛ δεν αντιστοιχεί στο ποσοστό που μπαίνει. Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα όταν έμπαινε το 1% στο πανεπιστήμιο και το 20% στα πρώην ΤΕΙ. Έτσι ενισχύεις τα ΕΠΑΛ χωρίς να χαντακωνεις τα παιδιά που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν ΕΠΑΛ Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέμα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:34 Ο Guest 881237: #16 05-02-22 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέμα Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως ισχύει . Ειδικά αν είσαι "κακός μαθητής "(για μένα δεν υπάρχει αυτο, απλά δεν είσαι επιμελής ή έχεις κάποια συγκεκριμένη κλίση ) πολύ πιο εύκολα θα περάσεις από ΕΠΑΛ . Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:38 Η Dr. Gl. Luminous: #17 05-02-22 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν νομίζω πως ισχύει . Ειδικά αν είσαι "κακός μαθητής "(για μένα δεν υπάρχει αυτο, απλά δεν είσαι επιμελής ή έχεις κάποια συγκεκριμένη κλίση ) πολύ πιο εύκολα θα περάσεις από ΕΠΑΛ . Click για ανάπτυξη... Στον τομέα υγείας δεν μπαίνει ούτε το 18%, αλλά ακόμα και στις άλλες κατευθύνσεις ο μέσος όρος είναι 33% των παιδιών που δίνουν πανελλήνιες, ενώ στο ΓΕΛ είναι 80%. Θεωρώ πιο εύκολο να γράψεις 8.000 στο ΓΕΛ παρά 17.000 στο ΕΠΑΛ για να μπεις στην πιο χαμηλή σχολή Όμως για τον τομέα οικονομίας του ΕΠΑΛ δεν ισχύει γιατί δεν έχει προσελκύσει παιδιά του ΓΕΛ georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:51 Η georgia1213: #18 05-02-22 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tο ποσοστό των μαθητών ομως του ΕΠΑΛ δεν αντιστοιχεί στο ποσοστό που μπαίνει. Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα όταν έμπαινε το 1% στο πανεπιστήμιο και το 20% στα πρώην ΤΕΙ. Έτσι ενισχύεις τα ΕΠΑΛ χωρίς να χαντακωνεις τα παιδιά που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν ΕΠΑΛ Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέ Click για ανάπτυξη... εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:00 Η Dr. Gl. Luminous: #19 05-02-22 01:00 Αρχική Δημοσίευση από georgia1213: εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Click για ανάπτυξη... Μπορεί και πληροφορική να είναι καλύτερα από ΓΕΛ Ε εντάξει ΕΠΑΛ πας για να έχεις μια πιο σίγουρη εισαγωγή, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στα μαθήματα του ΓΕΛ. Επίσης όπως είπες η σχολή βγαίνει και με φροντιστήρια. Στην αγορά εργασίας μπορεί να πάρουν μια πιο χαμηλή θέση αλλά και πάλι υπάρχουν πολλοί διέξοδοι georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:03 Η georgia1213: #20 05-02-22 01:03 ναιιι γενικα απο μια ερευνα που εχω κανει στο επαλ η εισαγωγη ειναι σιγουρα ευκολοτερη σε ολους τους τομεις εκτος ισως του υγειας αν και παλι θεωρω πολυ πιο δυσκολο το 19.000 απο γελ αποτι το 19.500 απο επαλ 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr.Katalyst 3gam angies ThrilosG7-94 kris1 Praxis Pars3c Mapz ρενακι 13 agg41 ivanna28 bikt56 Dr. Gl. Luminous Aggel0sss dmav Guhahg5837 angelikitaraxia Maria_Xagorari Kitana panaman Jamie User2350 Santra_ Έλενα Παπαμακαριου mermaid89 Κάτια23 niaou alexandrahere Pharmacist01 tsiobieman Scandal Miranda32 calliope Dionyshs1 eukleidhs1821 roud barkos spring day Joji Mammy Nun PanMoonlight Arvacon Steliosgkougkou margik DeWiN nucomer xakounaamatata Schlimazel n1ki20 korlef ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τη μια λες ότι γίνεται κ μετά ότι δεν δέχονται?? Click για ανάπτυξη... ασ το πουμε διαφορετικα αν εχεις απολυτηριο λυκειου , οποιου λυκειου , το γελ δεν σε δεχεται για φοιτηση
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Φεβρουαρίου 2022 στις 23:57 Ο Guest 881237: #5 04-02-22 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τώρα που το διορθώσες κατάλαβα!! Click για ανάπτυξη... Πάντως μου κάνει εντύπωση γτ ένας απόφοιτος γενικού για να δώσει πανελλήνιες ΕΠΑΛ πρέπει να παρακολουθήσει δύο χρόνια . Γι αυτό ρώτησα. xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2022 στις 23:59 Η xakounaamatata: #6 04-02-22 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Πάντως μου κάνει εντύπωση γτ ένας απόφοιτος γενικού για να δώσει πανελλήνιες ΕΠΑΛ πρέπει να παρακολουθήσει δύο χρόνια . Γι αυτό ρώτησα. Click για ανάπτυξη... Ναι επειδη στα επαλ περνουν και χαρτι να ασκησουν αμεσως το επαγγελμα αρα πρεπει να παει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 05-02-22 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Πάντως μου κάνει εντύπωση γτ ένας απόφοιτος γενικού για να δώσει πανελλήνιες ΕΠΑΛ πρέπει να παρακολουθήσει δύο χρόνια . Γι αυτό ρώτησα. Click για ανάπτυξη... αν δεν ισχυε αυτο πολλοι γελ θα το εκαναν διοτι τα μαθηματα ειναι ευκολα. και οι επαλιτες δεν θα ειχαν ευκαιρια πλεον για πανεπιστημιο. xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:05 Η xakounaamatata: #8 05-02-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και οι επαλιτες δεν θα ειχαν ευκαιρια πλεον για πανεπιστημιο. Click για ανάπτυξη... Δεν ειχαν, προσφατως μονο γινεται να μπορεις να γινεις απο το επαγγελματικο λυκειο και μηχανικος αυτοκινητων και γιατρος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 05-02-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Δεν ειχαν, προσφατως μονο γινεται να μπορεις να γινεις απο το επαγγελματικο λυκειο και μηχανικος αυτοκινητων και γιατρος. Click για ανάπτυξη... ναι ειχαν λιγες θεσεις , απο το 2019 εχουν περισσοτερες. Ηδη ομως παιδια γελ κανουν και τα δυο χρονια επαλ για ευκολες πανελληνιες. Ποσο μαλλον να μην υπηρχαν και αυτα τα 2 χρονια. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:12 Ο Guest 881237: #10 05-02-22 00:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι ειχαν λιγες θεσεις , απο το 2019 εχουν περισσοτερες. Ηδη ομως παιδια γελ κανουν και τα δυο χρονια επαλ για ευκολες πανελληνιες. Ποσο μαλλον να μην υπηρχαν και αυτα τα 2 χρονια. Click για ανάπτυξη... Πράγματι είναι πιο εύκολες . Κι εγώ που είμαι άσχετη από τα μαθηματικά τα αναγνώρισα . Είναι αυτά που κάναμε στην πρώτη λυκείου . Το ποσοστό όμως είναι πολύ μικρότερο από ότι των γελ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 05-02-22 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Το ποσοστό όμως είναι πολύ μικρότερο από ότι των γελ Click για ανάπτυξη... ε λογικο δεν ειναι αυτο? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:17 Ο Guest 881237: #12 05-02-22 00:17 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε λογικο δεν ειναι αυτο? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω δε μπορώ να το κρίνω . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 05-02-22 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν ξέρω δε μπορώ να το κρίνω . Click για ανάπτυξη... δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:24 Ο Guest 881237: #14 05-02-22 00:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Click για ανάπτυξη... Όντως . Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:30 Η Dr. Gl. Luminous: #15 05-02-22 00:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Click για ανάπτυξη... Tο ποσοστό των μαθητών ομως του ΕΠΑΛ δεν αντιστοιχεί στο ποσοστό που μπαίνει. Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα όταν έμπαινε το 1% στο πανεπιστήμιο και το 20% στα πρώην ΤΕΙ. Έτσι ενισχύεις τα ΕΠΑΛ χωρίς να χαντακωνεις τα παιδιά που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν ΕΠΑΛ Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέμα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:34 Ο Guest 881237: #16 05-02-22 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέμα Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως ισχύει . Ειδικά αν είσαι "κακός μαθητής "(για μένα δεν υπάρχει αυτο, απλά δεν είσαι επιμελής ή έχεις κάποια συγκεκριμένη κλίση ) πολύ πιο εύκολα θα περάσεις από ΕΠΑΛ . Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:38 Η Dr. Gl. Luminous: #17 05-02-22 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν νομίζω πως ισχύει . Ειδικά αν είσαι "κακός μαθητής "(για μένα δεν υπάρχει αυτο, απλά δεν είσαι επιμελής ή έχεις κάποια συγκεκριμένη κλίση ) πολύ πιο εύκολα θα περάσεις από ΕΠΑΛ . Click για ανάπτυξη... Στον τομέα υγείας δεν μπαίνει ούτε το 18%, αλλά ακόμα και στις άλλες κατευθύνσεις ο μέσος όρος είναι 33% των παιδιών που δίνουν πανελλήνιες, ενώ στο ΓΕΛ είναι 80%. Θεωρώ πιο εύκολο να γράψεις 8.000 στο ΓΕΛ παρά 17.000 στο ΕΠΑΛ για να μπεις στην πιο χαμηλή σχολή Όμως για τον τομέα οικονομίας του ΕΠΑΛ δεν ισχύει γιατί δεν έχει προσελκύσει παιδιά του ΓΕΛ georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:51 Η georgia1213: #18 05-02-22 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tο ποσοστό των μαθητών ομως του ΕΠΑΛ δεν αντιστοιχεί στο ποσοστό που μπαίνει. Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα όταν έμπαινε το 1% στο πανεπιστήμιο και το 20% στα πρώην ΤΕΙ. Έτσι ενισχύεις τα ΕΠΑΛ χωρίς να χαντακωνεις τα παιδιά που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν ΕΠΑΛ Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέ Click για ανάπτυξη... εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:00 Η Dr. Gl. Luminous: #19 05-02-22 01:00 Αρχική Δημοσίευση από georgia1213: εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Click για ανάπτυξη... Μπορεί και πληροφορική να είναι καλύτερα από ΓΕΛ Ε εντάξει ΕΠΑΛ πας για να έχεις μια πιο σίγουρη εισαγωγή, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στα μαθήματα του ΓΕΛ. Επίσης όπως είπες η σχολή βγαίνει και με φροντιστήρια. Στην αγορά εργασίας μπορεί να πάρουν μια πιο χαμηλή θέση αλλά και πάλι υπάρχουν πολλοί διέξοδοι georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:03 Η georgia1213: #20 05-02-22 01:03 ναιιι γενικα απο μια ερευνα που εχω κανει στο επαλ η εισαγωγη ειναι σιγουρα ευκολοτερη σε ολους τους τομεις εκτος ισως του υγειας αν και παλι θεωρω πολυ πιο δυσκολο το 19.000 απο γελ αποτι το 19.500 απο επαλ 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr.Katalyst 3gam angies ThrilosG7-94 kris1 Praxis Pars3c Mapz ρενακι 13 agg41 ivanna28 bikt56 Dr. Gl. Luminous Aggel0sss dmav Guhahg5837 angelikitaraxia Maria_Xagorari Kitana panaman Jamie User2350 Santra_ Έλενα Παπαμακαριου mermaid89 Κάτια23 niaou alexandrahere Pharmacist01 tsiobieman Scandal Miranda32 calliope Dionyshs1 eukleidhs1821 roud barkos spring day Joji Mammy Nun PanMoonlight Arvacon Steliosgkougkou margik DeWiN nucomer xakounaamatata Schlimazel n1ki20 korlef ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τώρα που το διορθώσες κατάλαβα!! Click για ανάπτυξη... Πάντως μου κάνει εντύπωση γτ ένας απόφοιτος γενικού για να δώσει πανελλήνιες ΕΠΑΛ πρέπει να παρακολουθήσει δύο χρόνια . Γι αυτό ρώτησα.
xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2022 στις 23:59 Η xakounaamatata: #6 04-02-22 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Πάντως μου κάνει εντύπωση γτ ένας απόφοιτος γενικού για να δώσει πανελλήνιες ΕΠΑΛ πρέπει να παρακολουθήσει δύο χρόνια . Γι αυτό ρώτησα. Click για ανάπτυξη... Ναι επειδη στα επαλ περνουν και χαρτι να ασκησουν αμεσως το επαγγελμα αρα πρεπει να παει ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 05-02-22 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Πάντως μου κάνει εντύπωση γτ ένας απόφοιτος γενικού για να δώσει πανελλήνιες ΕΠΑΛ πρέπει να παρακολουθήσει δύο χρόνια . Γι αυτό ρώτησα. Click για ανάπτυξη... αν δεν ισχυε αυτο πολλοι γελ θα το εκαναν διοτι τα μαθηματα ειναι ευκολα. και οι επαλιτες δεν θα ειχαν ευκαιρια πλεον για πανεπιστημιο. xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:05 Η xakounaamatata: #8 05-02-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και οι επαλιτες δεν θα ειχαν ευκαιρια πλεον για πανεπιστημιο. Click για ανάπτυξη... Δεν ειχαν, προσφατως μονο γινεται να μπορεις να γινεις απο το επαγγελματικο λυκειο και μηχανικος αυτοκινητων και γιατρος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 05-02-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Δεν ειχαν, προσφατως μονο γινεται να μπορεις να γινεις απο το επαγγελματικο λυκειο και μηχανικος αυτοκινητων και γιατρος. Click για ανάπτυξη... ναι ειχαν λιγες θεσεις , απο το 2019 εχουν περισσοτερες. Ηδη ομως παιδια γελ κανουν και τα δυο χρονια επαλ για ευκολες πανελληνιες. Ποσο μαλλον να μην υπηρχαν και αυτα τα 2 χρονια. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:12 Ο Guest 881237: #10 05-02-22 00:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι ειχαν λιγες θεσεις , απο το 2019 εχουν περισσοτερες. Ηδη ομως παιδια γελ κανουν και τα δυο χρονια επαλ για ευκολες πανελληνιες. Ποσο μαλλον να μην υπηρχαν και αυτα τα 2 χρονια. Click για ανάπτυξη... Πράγματι είναι πιο εύκολες . Κι εγώ που είμαι άσχετη από τα μαθηματικά τα αναγνώρισα . Είναι αυτά που κάναμε στην πρώτη λυκείου . Το ποσοστό όμως είναι πολύ μικρότερο από ότι των γελ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 05-02-22 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Το ποσοστό όμως είναι πολύ μικρότερο από ότι των γελ Click για ανάπτυξη... ε λογικο δεν ειναι αυτο? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:17 Ο Guest 881237: #12 05-02-22 00:17 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε λογικο δεν ειναι αυτο? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω δε μπορώ να το κρίνω . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 05-02-22 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν ξέρω δε μπορώ να το κρίνω . Click για ανάπτυξη... δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:24 Ο Guest 881237: #14 05-02-22 00:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Click για ανάπτυξη... Όντως . Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:30 Η Dr. Gl. Luminous: #15 05-02-22 00:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Click για ανάπτυξη... Tο ποσοστό των μαθητών ομως του ΕΠΑΛ δεν αντιστοιχεί στο ποσοστό που μπαίνει. Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα όταν έμπαινε το 1% στο πανεπιστήμιο και το 20% στα πρώην ΤΕΙ. Έτσι ενισχύεις τα ΕΠΑΛ χωρίς να χαντακωνεις τα παιδιά που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν ΕΠΑΛ Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέμα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:34 Ο Guest 881237: #16 05-02-22 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέμα Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως ισχύει . Ειδικά αν είσαι "κακός μαθητής "(για μένα δεν υπάρχει αυτο, απλά δεν είσαι επιμελής ή έχεις κάποια συγκεκριμένη κλίση ) πολύ πιο εύκολα θα περάσεις από ΕΠΑΛ . Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:38 Η Dr. Gl. Luminous: #17 05-02-22 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν νομίζω πως ισχύει . Ειδικά αν είσαι "κακός μαθητής "(για μένα δεν υπάρχει αυτο, απλά δεν είσαι επιμελής ή έχεις κάποια συγκεκριμένη κλίση ) πολύ πιο εύκολα θα περάσεις από ΕΠΑΛ . Click για ανάπτυξη... Στον τομέα υγείας δεν μπαίνει ούτε το 18%, αλλά ακόμα και στις άλλες κατευθύνσεις ο μέσος όρος είναι 33% των παιδιών που δίνουν πανελλήνιες, ενώ στο ΓΕΛ είναι 80%. Θεωρώ πιο εύκολο να γράψεις 8.000 στο ΓΕΛ παρά 17.000 στο ΕΠΑΛ για να μπεις στην πιο χαμηλή σχολή Όμως για τον τομέα οικονομίας του ΕΠΑΛ δεν ισχύει γιατί δεν έχει προσελκύσει παιδιά του ΓΕΛ georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:51 Η georgia1213: #18 05-02-22 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tο ποσοστό των μαθητών ομως του ΕΠΑΛ δεν αντιστοιχεί στο ποσοστό που μπαίνει. Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα όταν έμπαινε το 1% στο πανεπιστήμιο και το 20% στα πρώην ΤΕΙ. Έτσι ενισχύεις τα ΕΠΑΛ χωρίς να χαντακωνεις τα παιδιά που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν ΕΠΑΛ Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέ Click για ανάπτυξη... εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:00 Η Dr. Gl. Luminous: #19 05-02-22 01:00 Αρχική Δημοσίευση από georgia1213: εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Click για ανάπτυξη... Μπορεί και πληροφορική να είναι καλύτερα από ΓΕΛ Ε εντάξει ΕΠΑΛ πας για να έχεις μια πιο σίγουρη εισαγωγή, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στα μαθήματα του ΓΕΛ. Επίσης όπως είπες η σχολή βγαίνει και με φροντιστήρια. Στην αγορά εργασίας μπορεί να πάρουν μια πιο χαμηλή θέση αλλά και πάλι υπάρχουν πολλοί διέξοδοι georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:03 Η georgia1213: #20 05-02-22 01:03 ναιιι γενικα απο μια ερευνα που εχω κανει στο επαλ η εισαγωγη ειναι σιγουρα ευκολοτερη σε ολους τους τομεις εκτος ισως του υγειας αν και παλι θεωρω πολυ πιο δυσκολο το 19.000 απο γελ αποτι το 19.500 απο επαλ 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr.Katalyst 3gam angies ThrilosG7-94 kris1 Praxis Pars3c Mapz ρενακι 13 agg41 ivanna28 bikt56 Dr. Gl. Luminous Aggel0sss dmav Guhahg5837 angelikitaraxia Maria_Xagorari Kitana panaman Jamie User2350 Santra_ Έλενα Παπαμακαριου mermaid89 Κάτια23 niaou alexandrahere Pharmacist01 tsiobieman Scandal Miranda32 calliope Dionyshs1 eukleidhs1821 roud barkos spring day Joji Mammy Nun PanMoonlight Arvacon Steliosgkougkou margik DeWiN nucomer xakounaamatata Schlimazel n1ki20 korlef ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Πάντως μου κάνει εντύπωση γτ ένας απόφοιτος γενικού για να δώσει πανελλήνιες ΕΠΑΛ πρέπει να παρακολουθήσει δύο χρόνια . Γι αυτό ρώτησα. Click για ανάπτυξη... Ναι επειδη στα επαλ περνουν και χαρτι να ασκησουν αμεσως το επαγγελμα αρα πρεπει να παει
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:02 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 05-02-22 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Πάντως μου κάνει εντύπωση γτ ένας απόφοιτος γενικού για να δώσει πανελλήνιες ΕΠΑΛ πρέπει να παρακολουθήσει δύο χρόνια . Γι αυτό ρώτησα. Click για ανάπτυξη... αν δεν ισχυε αυτο πολλοι γελ θα το εκαναν διοτι τα μαθηματα ειναι ευκολα. και οι επαλιτες δεν θα ειχαν ευκαιρια πλεον για πανεπιστημιο. xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:05 Η xakounaamatata: #8 05-02-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και οι επαλιτες δεν θα ειχαν ευκαιρια πλεον για πανεπιστημιο. Click για ανάπτυξη... Δεν ειχαν, προσφατως μονο γινεται να μπορεις να γινεις απο το επαγγελματικο λυκειο και μηχανικος αυτοκινητων και γιατρος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 05-02-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Δεν ειχαν, προσφατως μονο γινεται να μπορεις να γινεις απο το επαγγελματικο λυκειο και μηχανικος αυτοκινητων και γιατρος. Click για ανάπτυξη... ναι ειχαν λιγες θεσεις , απο το 2019 εχουν περισσοτερες. Ηδη ομως παιδια γελ κανουν και τα δυο χρονια επαλ για ευκολες πανελληνιες. Ποσο μαλλον να μην υπηρχαν και αυτα τα 2 χρονια. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:12 Ο Guest 881237: #10 05-02-22 00:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι ειχαν λιγες θεσεις , απο το 2019 εχουν περισσοτερες. Ηδη ομως παιδια γελ κανουν και τα δυο χρονια επαλ για ευκολες πανελληνιες. Ποσο μαλλον να μην υπηρχαν και αυτα τα 2 χρονια. Click για ανάπτυξη... Πράγματι είναι πιο εύκολες . Κι εγώ που είμαι άσχετη από τα μαθηματικά τα αναγνώρισα . Είναι αυτά που κάναμε στην πρώτη λυκείου . Το ποσοστό όμως είναι πολύ μικρότερο από ότι των γελ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 05-02-22 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Το ποσοστό όμως είναι πολύ μικρότερο από ότι των γελ Click για ανάπτυξη... ε λογικο δεν ειναι αυτο? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:17 Ο Guest 881237: #12 05-02-22 00:17 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε λογικο δεν ειναι αυτο? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω δε μπορώ να το κρίνω . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 05-02-22 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν ξέρω δε μπορώ να το κρίνω . Click για ανάπτυξη... δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:24 Ο Guest 881237: #14 05-02-22 00:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Click για ανάπτυξη... Όντως . Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:30 Η Dr. Gl. Luminous: #15 05-02-22 00:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Click για ανάπτυξη... Tο ποσοστό των μαθητών ομως του ΕΠΑΛ δεν αντιστοιχεί στο ποσοστό που μπαίνει. Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα όταν έμπαινε το 1% στο πανεπιστήμιο και το 20% στα πρώην ΤΕΙ. Έτσι ενισχύεις τα ΕΠΑΛ χωρίς να χαντακωνεις τα παιδιά που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν ΕΠΑΛ Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέμα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:34 Ο Guest 881237: #16 05-02-22 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέμα Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως ισχύει . Ειδικά αν είσαι "κακός μαθητής "(για μένα δεν υπάρχει αυτο, απλά δεν είσαι επιμελής ή έχεις κάποια συγκεκριμένη κλίση ) πολύ πιο εύκολα θα περάσεις από ΕΠΑΛ . Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:38 Η Dr. Gl. Luminous: #17 05-02-22 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν νομίζω πως ισχύει . Ειδικά αν είσαι "κακός μαθητής "(για μένα δεν υπάρχει αυτο, απλά δεν είσαι επιμελής ή έχεις κάποια συγκεκριμένη κλίση ) πολύ πιο εύκολα θα περάσεις από ΕΠΑΛ . Click για ανάπτυξη... Στον τομέα υγείας δεν μπαίνει ούτε το 18%, αλλά ακόμα και στις άλλες κατευθύνσεις ο μέσος όρος είναι 33% των παιδιών που δίνουν πανελλήνιες, ενώ στο ΓΕΛ είναι 80%. Θεωρώ πιο εύκολο να γράψεις 8.000 στο ΓΕΛ παρά 17.000 στο ΕΠΑΛ για να μπεις στην πιο χαμηλή σχολή Όμως για τον τομέα οικονομίας του ΕΠΑΛ δεν ισχύει γιατί δεν έχει προσελκύσει παιδιά του ΓΕΛ georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:51 Η georgia1213: #18 05-02-22 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tο ποσοστό των μαθητών ομως του ΕΠΑΛ δεν αντιστοιχεί στο ποσοστό που μπαίνει. Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα όταν έμπαινε το 1% στο πανεπιστήμιο και το 20% στα πρώην ΤΕΙ. Έτσι ενισχύεις τα ΕΠΑΛ χωρίς να χαντακωνεις τα παιδιά που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν ΕΠΑΛ Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέ Click για ανάπτυξη... εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:00 Η Dr. Gl. Luminous: #19 05-02-22 01:00 Αρχική Δημοσίευση από georgia1213: εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Click για ανάπτυξη... Μπορεί και πληροφορική να είναι καλύτερα από ΓΕΛ Ε εντάξει ΕΠΑΛ πας για να έχεις μια πιο σίγουρη εισαγωγή, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στα μαθήματα του ΓΕΛ. Επίσης όπως είπες η σχολή βγαίνει και με φροντιστήρια. Στην αγορά εργασίας μπορεί να πάρουν μια πιο χαμηλή θέση αλλά και πάλι υπάρχουν πολλοί διέξοδοι georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:03 Η georgia1213: #20 05-02-22 01:03 ναιιι γενικα απο μια ερευνα που εχω κανει στο επαλ η εισαγωγη ειναι σιγουρα ευκολοτερη σε ολους τους τομεις εκτος ισως του υγειας αν και παλι θεωρω πολυ πιο δυσκολο το 19.000 απο γελ αποτι το 19.500 απο επαλ 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr.Katalyst 3gam angies ThrilosG7-94 kris1 Praxis Pars3c Mapz ρενακι 13 agg41 ivanna28 bikt56 Dr. Gl. Luminous Aggel0sss dmav Guhahg5837 angelikitaraxia Maria_Xagorari Kitana panaman Jamie User2350 Santra_ Έλενα Παπαμακαριου mermaid89 Κάτια23 niaou alexandrahere Pharmacist01 tsiobieman Scandal Miranda32 calliope Dionyshs1 eukleidhs1821 roud barkos spring day Joji Mammy Nun PanMoonlight Arvacon Steliosgkougkou margik DeWiN nucomer xakounaamatata Schlimazel n1ki20 korlef ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Πάντως μου κάνει εντύπωση γτ ένας απόφοιτος γενικού για να δώσει πανελλήνιες ΕΠΑΛ πρέπει να παρακολουθήσει δύο χρόνια . Γι αυτό ρώτησα. Click για ανάπτυξη... αν δεν ισχυε αυτο πολλοι γελ θα το εκαναν διοτι τα μαθηματα ειναι ευκολα. και οι επαλιτες δεν θα ειχαν ευκαιρια πλεον για πανεπιστημιο.
xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:05 Η xakounaamatata: #8 05-02-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και οι επαλιτες δεν θα ειχαν ευκαιρια πλεον για πανεπιστημιο. Click για ανάπτυξη... Δεν ειχαν, προσφατως μονο γινεται να μπορεις να γινεις απο το επαγγελματικο λυκειο και μηχανικος αυτοκινητων και γιατρος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 05-02-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Δεν ειχαν, προσφατως μονο γινεται να μπορεις να γινεις απο το επαγγελματικο λυκειο και μηχανικος αυτοκινητων και γιατρος. Click για ανάπτυξη... ναι ειχαν λιγες θεσεις , απο το 2019 εχουν περισσοτερες. Ηδη ομως παιδια γελ κανουν και τα δυο χρονια επαλ για ευκολες πανελληνιες. Ποσο μαλλον να μην υπηρχαν και αυτα τα 2 χρονια. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:12 Ο Guest 881237: #10 05-02-22 00:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι ειχαν λιγες θεσεις , απο το 2019 εχουν περισσοτερες. Ηδη ομως παιδια γελ κανουν και τα δυο χρονια επαλ για ευκολες πανελληνιες. Ποσο μαλλον να μην υπηρχαν και αυτα τα 2 χρονια. Click για ανάπτυξη... Πράγματι είναι πιο εύκολες . Κι εγώ που είμαι άσχετη από τα μαθηματικά τα αναγνώρισα . Είναι αυτά που κάναμε στην πρώτη λυκείου . Το ποσοστό όμως είναι πολύ μικρότερο από ότι των γελ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 05-02-22 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Το ποσοστό όμως είναι πολύ μικρότερο από ότι των γελ Click για ανάπτυξη... ε λογικο δεν ειναι αυτο? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:17 Ο Guest 881237: #12 05-02-22 00:17 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε λογικο δεν ειναι αυτο? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω δε μπορώ να το κρίνω . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 05-02-22 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν ξέρω δε μπορώ να το κρίνω . Click για ανάπτυξη... δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:24 Ο Guest 881237: #14 05-02-22 00:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Click για ανάπτυξη... Όντως . Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:30 Η Dr. Gl. Luminous: #15 05-02-22 00:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Click για ανάπτυξη... Tο ποσοστό των μαθητών ομως του ΕΠΑΛ δεν αντιστοιχεί στο ποσοστό που μπαίνει. Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα όταν έμπαινε το 1% στο πανεπιστήμιο και το 20% στα πρώην ΤΕΙ. Έτσι ενισχύεις τα ΕΠΑΛ χωρίς να χαντακωνεις τα παιδιά που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν ΕΠΑΛ Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέμα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:34 Ο Guest 881237: #16 05-02-22 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέμα Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως ισχύει . Ειδικά αν είσαι "κακός μαθητής "(για μένα δεν υπάρχει αυτο, απλά δεν είσαι επιμελής ή έχεις κάποια συγκεκριμένη κλίση ) πολύ πιο εύκολα θα περάσεις από ΕΠΑΛ . Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:38 Η Dr. Gl. Luminous: #17 05-02-22 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν νομίζω πως ισχύει . Ειδικά αν είσαι "κακός μαθητής "(για μένα δεν υπάρχει αυτο, απλά δεν είσαι επιμελής ή έχεις κάποια συγκεκριμένη κλίση ) πολύ πιο εύκολα θα περάσεις από ΕΠΑΛ . Click για ανάπτυξη... Στον τομέα υγείας δεν μπαίνει ούτε το 18%, αλλά ακόμα και στις άλλες κατευθύνσεις ο μέσος όρος είναι 33% των παιδιών που δίνουν πανελλήνιες, ενώ στο ΓΕΛ είναι 80%. Θεωρώ πιο εύκολο να γράψεις 8.000 στο ΓΕΛ παρά 17.000 στο ΕΠΑΛ για να μπεις στην πιο χαμηλή σχολή Όμως για τον τομέα οικονομίας του ΕΠΑΛ δεν ισχύει γιατί δεν έχει προσελκύσει παιδιά του ΓΕΛ georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:51 Η georgia1213: #18 05-02-22 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tο ποσοστό των μαθητών ομως του ΕΠΑΛ δεν αντιστοιχεί στο ποσοστό που μπαίνει. Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα όταν έμπαινε το 1% στο πανεπιστήμιο και το 20% στα πρώην ΤΕΙ. Έτσι ενισχύεις τα ΕΠΑΛ χωρίς να χαντακωνεις τα παιδιά που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν ΕΠΑΛ Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέ Click για ανάπτυξη... εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:00 Η Dr. Gl. Luminous: #19 05-02-22 01:00 Αρχική Δημοσίευση από georgia1213: εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Click για ανάπτυξη... Μπορεί και πληροφορική να είναι καλύτερα από ΓΕΛ Ε εντάξει ΕΠΑΛ πας για να έχεις μια πιο σίγουρη εισαγωγή, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στα μαθήματα του ΓΕΛ. Επίσης όπως είπες η σχολή βγαίνει και με φροντιστήρια. Στην αγορά εργασίας μπορεί να πάρουν μια πιο χαμηλή θέση αλλά και πάλι υπάρχουν πολλοί διέξοδοι georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:03 Η georgia1213: #20 05-02-22 01:03 ναιιι γενικα απο μια ερευνα που εχω κανει στο επαλ η εισαγωγη ειναι σιγουρα ευκολοτερη σε ολους τους τομεις εκτος ισως του υγειας αν και παλι θεωρω πολυ πιο δυσκολο το 19.000 απο γελ αποτι το 19.500 απο επαλ 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr.Katalyst 3gam angies ThrilosG7-94 kris1 Praxis Pars3c Mapz ρενακι 13 agg41 ivanna28 bikt56 Dr. Gl. Luminous Aggel0sss dmav Guhahg5837 angelikitaraxia Maria_Xagorari Kitana panaman Jamie User2350 Santra_ Έλενα Παπαμακαριου mermaid89 Κάτια23 niaou alexandrahere Pharmacist01 tsiobieman Scandal Miranda32 calliope Dionyshs1 eukleidhs1821 roud barkos spring day Joji Mammy Nun PanMoonlight Arvacon Steliosgkougkou margik DeWiN nucomer xakounaamatata Schlimazel n1ki20 korlef ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: και οι επαλιτες δεν θα ειχαν ευκαιρια πλεον για πανεπιστημιο. Click για ανάπτυξη... Δεν ειχαν, προσφατως μονο γινεται να μπορεις να γινεις απο το επαγγελματικο λυκειο και μηχανικος αυτοκινητων και γιατρος.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 05-02-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Δεν ειχαν, προσφατως μονο γινεται να μπορεις να γινεις απο το επαγγελματικο λυκειο και μηχανικος αυτοκινητων και γιατρος. Click για ανάπτυξη... ναι ειχαν λιγες θεσεις , απο το 2019 εχουν περισσοτερες. Ηδη ομως παιδια γελ κανουν και τα δυο χρονια επαλ για ευκολες πανελληνιες. Ποσο μαλλον να μην υπηρχαν και αυτα τα 2 χρονια. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:12 Ο Guest 881237: #10 05-02-22 00:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι ειχαν λιγες θεσεις , απο το 2019 εχουν περισσοτερες. Ηδη ομως παιδια γελ κανουν και τα δυο χρονια επαλ για ευκολες πανελληνιες. Ποσο μαλλον να μην υπηρχαν και αυτα τα 2 χρονια. Click για ανάπτυξη... Πράγματι είναι πιο εύκολες . Κι εγώ που είμαι άσχετη από τα μαθηματικά τα αναγνώρισα . Είναι αυτά που κάναμε στην πρώτη λυκείου . Το ποσοστό όμως είναι πολύ μικρότερο από ότι των γελ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 05-02-22 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Το ποσοστό όμως είναι πολύ μικρότερο από ότι των γελ Click για ανάπτυξη... ε λογικο δεν ειναι αυτο? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:17 Ο Guest 881237: #12 05-02-22 00:17 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε λογικο δεν ειναι αυτο? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω δε μπορώ να το κρίνω . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 05-02-22 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν ξέρω δε μπορώ να το κρίνω . Click για ανάπτυξη... δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:24 Ο Guest 881237: #14 05-02-22 00:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Click για ανάπτυξη... Όντως . Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:30 Η Dr. Gl. Luminous: #15 05-02-22 00:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Click για ανάπτυξη... Tο ποσοστό των μαθητών ομως του ΕΠΑΛ δεν αντιστοιχεί στο ποσοστό που μπαίνει. Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα όταν έμπαινε το 1% στο πανεπιστήμιο και το 20% στα πρώην ΤΕΙ. Έτσι ενισχύεις τα ΕΠΑΛ χωρίς να χαντακωνεις τα παιδιά που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν ΕΠΑΛ Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέμα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:34 Ο Guest 881237: #16 05-02-22 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέμα Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως ισχύει . Ειδικά αν είσαι "κακός μαθητής "(για μένα δεν υπάρχει αυτο, απλά δεν είσαι επιμελής ή έχεις κάποια συγκεκριμένη κλίση ) πολύ πιο εύκολα θα περάσεις από ΕΠΑΛ . Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:38 Η Dr. Gl. Luminous: #17 05-02-22 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν νομίζω πως ισχύει . Ειδικά αν είσαι "κακός μαθητής "(για μένα δεν υπάρχει αυτο, απλά δεν είσαι επιμελής ή έχεις κάποια συγκεκριμένη κλίση ) πολύ πιο εύκολα θα περάσεις από ΕΠΑΛ . Click για ανάπτυξη... Στον τομέα υγείας δεν μπαίνει ούτε το 18%, αλλά ακόμα και στις άλλες κατευθύνσεις ο μέσος όρος είναι 33% των παιδιών που δίνουν πανελλήνιες, ενώ στο ΓΕΛ είναι 80%. Θεωρώ πιο εύκολο να γράψεις 8.000 στο ΓΕΛ παρά 17.000 στο ΕΠΑΛ για να μπεις στην πιο χαμηλή σχολή Όμως για τον τομέα οικονομίας του ΕΠΑΛ δεν ισχύει γιατί δεν έχει προσελκύσει παιδιά του ΓΕΛ georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:51 Η georgia1213: #18 05-02-22 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tο ποσοστό των μαθητών ομως του ΕΠΑΛ δεν αντιστοιχεί στο ποσοστό που μπαίνει. Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα όταν έμπαινε το 1% στο πανεπιστήμιο και το 20% στα πρώην ΤΕΙ. Έτσι ενισχύεις τα ΕΠΑΛ χωρίς να χαντακωνεις τα παιδιά που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν ΕΠΑΛ Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέ Click για ανάπτυξη... εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:00 Η Dr. Gl. Luminous: #19 05-02-22 01:00 Αρχική Δημοσίευση από georgia1213: εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Click για ανάπτυξη... Μπορεί και πληροφορική να είναι καλύτερα από ΓΕΛ Ε εντάξει ΕΠΑΛ πας για να έχεις μια πιο σίγουρη εισαγωγή, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στα μαθήματα του ΓΕΛ. Επίσης όπως είπες η σχολή βγαίνει και με φροντιστήρια. Στην αγορά εργασίας μπορεί να πάρουν μια πιο χαμηλή θέση αλλά και πάλι υπάρχουν πολλοί διέξοδοι georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:03 Η georgia1213: #20 05-02-22 01:03 ναιιι γενικα απο μια ερευνα που εχω κανει στο επαλ η εισαγωγη ειναι σιγουρα ευκολοτερη σε ολους τους τομεις εκτος ισως του υγειας αν και παλι θεωρω πολυ πιο δυσκολο το 19.000 απο γελ αποτι το 19.500 απο επαλ 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr.Katalyst 3gam angies ThrilosG7-94 kris1 Praxis Pars3c Mapz ρενακι 13 agg41 ivanna28 bikt56 Dr. Gl. Luminous Aggel0sss dmav Guhahg5837 angelikitaraxia Maria_Xagorari Kitana panaman Jamie User2350 Santra_ Έλενα Παπαμακαριου mermaid89 Κάτια23 niaou alexandrahere Pharmacist01 tsiobieman Scandal Miranda32 calliope Dionyshs1 eukleidhs1821 roud barkos spring day Joji Mammy Nun PanMoonlight Arvacon Steliosgkougkou margik DeWiN nucomer xakounaamatata Schlimazel n1ki20 korlef ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Δεν ειχαν, προσφατως μονο γινεται να μπορεις να γινεις απο το επαγγελματικο λυκειο και μηχανικος αυτοκινητων και γιατρος. Click για ανάπτυξη... ναι ειχαν λιγες θεσεις , απο το 2019 εχουν περισσοτερες. Ηδη ομως παιδια γελ κανουν και τα δυο χρονια επαλ για ευκολες πανελληνιες. Ποσο μαλλον να μην υπηρχαν και αυτα τα 2 χρονια.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:12 Ο Guest 881237: #10 05-02-22 00:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι ειχαν λιγες θεσεις , απο το 2019 εχουν περισσοτερες. Ηδη ομως παιδια γελ κανουν και τα δυο χρονια επαλ για ευκολες πανελληνιες. Ποσο μαλλον να μην υπηρχαν και αυτα τα 2 χρονια. Click για ανάπτυξη... Πράγματι είναι πιο εύκολες . Κι εγώ που είμαι άσχετη από τα μαθηματικά τα αναγνώρισα . Είναι αυτά που κάναμε στην πρώτη λυκείου . Το ποσοστό όμως είναι πολύ μικρότερο από ότι των γελ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 05-02-22 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Το ποσοστό όμως είναι πολύ μικρότερο από ότι των γελ Click για ανάπτυξη... ε λογικο δεν ειναι αυτο? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:17 Ο Guest 881237: #12 05-02-22 00:17 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε λογικο δεν ειναι αυτο? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω δε μπορώ να το κρίνω . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 05-02-22 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν ξέρω δε μπορώ να το κρίνω . Click για ανάπτυξη... δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:24 Ο Guest 881237: #14 05-02-22 00:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Click για ανάπτυξη... Όντως . Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:30 Η Dr. Gl. Luminous: #15 05-02-22 00:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Click για ανάπτυξη... Tο ποσοστό των μαθητών ομως του ΕΠΑΛ δεν αντιστοιχεί στο ποσοστό που μπαίνει. Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα όταν έμπαινε το 1% στο πανεπιστήμιο και το 20% στα πρώην ΤΕΙ. Έτσι ενισχύεις τα ΕΠΑΛ χωρίς να χαντακωνεις τα παιδιά που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν ΕΠΑΛ Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέμα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:34 Ο Guest 881237: #16 05-02-22 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέμα Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως ισχύει . Ειδικά αν είσαι "κακός μαθητής "(για μένα δεν υπάρχει αυτο, απλά δεν είσαι επιμελής ή έχεις κάποια συγκεκριμένη κλίση ) πολύ πιο εύκολα θα περάσεις από ΕΠΑΛ . Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:38 Η Dr. Gl. Luminous: #17 05-02-22 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν νομίζω πως ισχύει . Ειδικά αν είσαι "κακός μαθητής "(για μένα δεν υπάρχει αυτο, απλά δεν είσαι επιμελής ή έχεις κάποια συγκεκριμένη κλίση ) πολύ πιο εύκολα θα περάσεις από ΕΠΑΛ . Click για ανάπτυξη... Στον τομέα υγείας δεν μπαίνει ούτε το 18%, αλλά ακόμα και στις άλλες κατευθύνσεις ο μέσος όρος είναι 33% των παιδιών που δίνουν πανελλήνιες, ενώ στο ΓΕΛ είναι 80%. Θεωρώ πιο εύκολο να γράψεις 8.000 στο ΓΕΛ παρά 17.000 στο ΕΠΑΛ για να μπεις στην πιο χαμηλή σχολή Όμως για τον τομέα οικονομίας του ΕΠΑΛ δεν ισχύει γιατί δεν έχει προσελκύσει παιδιά του ΓΕΛ georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:51 Η georgia1213: #18 05-02-22 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tο ποσοστό των μαθητών ομως του ΕΠΑΛ δεν αντιστοιχεί στο ποσοστό που μπαίνει. Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα όταν έμπαινε το 1% στο πανεπιστήμιο και το 20% στα πρώην ΤΕΙ. Έτσι ενισχύεις τα ΕΠΑΛ χωρίς να χαντακωνεις τα παιδιά που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν ΕΠΑΛ Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέ Click για ανάπτυξη... εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:00 Η Dr. Gl. Luminous: #19 05-02-22 01:00 Αρχική Δημοσίευση από georgia1213: εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Click για ανάπτυξη... Μπορεί και πληροφορική να είναι καλύτερα από ΓΕΛ Ε εντάξει ΕΠΑΛ πας για να έχεις μια πιο σίγουρη εισαγωγή, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στα μαθήματα του ΓΕΛ. Επίσης όπως είπες η σχολή βγαίνει και με φροντιστήρια. Στην αγορά εργασίας μπορεί να πάρουν μια πιο χαμηλή θέση αλλά και πάλι υπάρχουν πολλοί διέξοδοι georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:03 Η georgia1213: #20 05-02-22 01:03 ναιιι γενικα απο μια ερευνα που εχω κανει στο επαλ η εισαγωγη ειναι σιγουρα ευκολοτερη σε ολους τους τομεις εκτος ισως του υγειας αν και παλι θεωρω πολυ πιο δυσκολο το 19.000 απο γελ αποτι το 19.500 απο επαλ 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr.Katalyst 3gam angies ThrilosG7-94 kris1 Praxis Pars3c Mapz ρενακι 13 agg41 ivanna28 bikt56 Dr. Gl. Luminous Aggel0sss dmav Guhahg5837 angelikitaraxia Maria_Xagorari Kitana panaman Jamie User2350 Santra_ Έλενα Παπαμακαριου mermaid89 Κάτια23 niaou alexandrahere Pharmacist01 tsiobieman Scandal Miranda32 calliope Dionyshs1 eukleidhs1821 roud barkos spring day Joji Mammy Nun PanMoonlight Arvacon Steliosgkougkou margik DeWiN nucomer xakounaamatata Schlimazel n1ki20 korlef ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι ειχαν λιγες θεσεις , απο το 2019 εχουν περισσοτερες. Ηδη ομως παιδια γελ κανουν και τα δυο χρονια επαλ για ευκολες πανελληνιες. Ποσο μαλλον να μην υπηρχαν και αυτα τα 2 χρονια. Click για ανάπτυξη... Πράγματι είναι πιο εύκολες . Κι εγώ που είμαι άσχετη από τα μαθηματικά τα αναγνώρισα . Είναι αυτά που κάναμε στην πρώτη λυκείου . Το ποσοστό όμως είναι πολύ μικρότερο από ότι των γελ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 05-02-22 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Το ποσοστό όμως είναι πολύ μικρότερο από ότι των γελ Click για ανάπτυξη... ε λογικο δεν ειναι αυτο? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:17 Ο Guest 881237: #12 05-02-22 00:17 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε λογικο δεν ειναι αυτο? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω δε μπορώ να το κρίνω . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 05-02-22 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν ξέρω δε μπορώ να το κρίνω . Click για ανάπτυξη... δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:24 Ο Guest 881237: #14 05-02-22 00:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Click για ανάπτυξη... Όντως . Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:30 Η Dr. Gl. Luminous: #15 05-02-22 00:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Click για ανάπτυξη... Tο ποσοστό των μαθητών ομως του ΕΠΑΛ δεν αντιστοιχεί στο ποσοστό που μπαίνει. Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα όταν έμπαινε το 1% στο πανεπιστήμιο και το 20% στα πρώην ΤΕΙ. Έτσι ενισχύεις τα ΕΠΑΛ χωρίς να χαντακωνεις τα παιδιά που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν ΕΠΑΛ Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέμα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:34 Ο Guest 881237: #16 05-02-22 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέμα Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως ισχύει . Ειδικά αν είσαι "κακός μαθητής "(για μένα δεν υπάρχει αυτο, απλά δεν είσαι επιμελής ή έχεις κάποια συγκεκριμένη κλίση ) πολύ πιο εύκολα θα περάσεις από ΕΠΑΛ . Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:38 Η Dr. Gl. Luminous: #17 05-02-22 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν νομίζω πως ισχύει . Ειδικά αν είσαι "κακός μαθητής "(για μένα δεν υπάρχει αυτο, απλά δεν είσαι επιμελής ή έχεις κάποια συγκεκριμένη κλίση ) πολύ πιο εύκολα θα περάσεις από ΕΠΑΛ . Click για ανάπτυξη... Στον τομέα υγείας δεν μπαίνει ούτε το 18%, αλλά ακόμα και στις άλλες κατευθύνσεις ο μέσος όρος είναι 33% των παιδιών που δίνουν πανελλήνιες, ενώ στο ΓΕΛ είναι 80%. Θεωρώ πιο εύκολο να γράψεις 8.000 στο ΓΕΛ παρά 17.000 στο ΕΠΑΛ για να μπεις στην πιο χαμηλή σχολή Όμως για τον τομέα οικονομίας του ΕΠΑΛ δεν ισχύει γιατί δεν έχει προσελκύσει παιδιά του ΓΕΛ georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:51 Η georgia1213: #18 05-02-22 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tο ποσοστό των μαθητών ομως του ΕΠΑΛ δεν αντιστοιχεί στο ποσοστό που μπαίνει. Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα όταν έμπαινε το 1% στο πανεπιστήμιο και το 20% στα πρώην ΤΕΙ. Έτσι ενισχύεις τα ΕΠΑΛ χωρίς να χαντακωνεις τα παιδιά που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν ΕΠΑΛ Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέ Click για ανάπτυξη... εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:00 Η Dr. Gl. Luminous: #19 05-02-22 01:00 Αρχική Δημοσίευση από georgia1213: εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Click για ανάπτυξη... Μπορεί και πληροφορική να είναι καλύτερα από ΓΕΛ Ε εντάξει ΕΠΑΛ πας για να έχεις μια πιο σίγουρη εισαγωγή, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στα μαθήματα του ΓΕΛ. Επίσης όπως είπες η σχολή βγαίνει και με φροντιστήρια. Στην αγορά εργασίας μπορεί να πάρουν μια πιο χαμηλή θέση αλλά και πάλι υπάρχουν πολλοί διέξοδοι georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:03 Η georgia1213: #20 05-02-22 01:03 ναιιι γενικα απο μια ερευνα που εχω κανει στο επαλ η εισαγωγη ειναι σιγουρα ευκολοτερη σε ολους τους τομεις εκτος ισως του υγειας αν και παλι θεωρω πολυ πιο δυσκολο το 19.000 απο γελ αποτι το 19.500 απο επαλ 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr.Katalyst 3gam angies ThrilosG7-94 kris1 Praxis Pars3c Mapz ρενακι 13 agg41 ivanna28 bikt56 Dr. Gl. Luminous Aggel0sss dmav Guhahg5837 angelikitaraxia Maria_Xagorari Kitana panaman Jamie User2350 Santra_ Έλενα Παπαμακαριου mermaid89 Κάτια23 niaou alexandrahere Pharmacist01 tsiobieman Scandal Miranda32 calliope Dionyshs1 eukleidhs1821 roud barkos spring day Joji Mammy Nun PanMoonlight Arvacon Steliosgkougkou margik DeWiN nucomer xakounaamatata Schlimazel n1ki20 korlef ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Το ποσοστό όμως είναι πολύ μικρότερο από ότι των γελ Click για ανάπτυξη... ε λογικο δεν ειναι αυτο?
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:17 Ο Guest 881237: #12 05-02-22 00:17 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε λογικο δεν ειναι αυτο? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω δε μπορώ να το κρίνω . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 05-02-22 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν ξέρω δε μπορώ να το κρίνω . Click για ανάπτυξη... δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:24 Ο Guest 881237: #14 05-02-22 00:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Click για ανάπτυξη... Όντως . Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:30 Η Dr. Gl. Luminous: #15 05-02-22 00:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Click για ανάπτυξη... Tο ποσοστό των μαθητών ομως του ΕΠΑΛ δεν αντιστοιχεί στο ποσοστό που μπαίνει. Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα όταν έμπαινε το 1% στο πανεπιστήμιο και το 20% στα πρώην ΤΕΙ. Έτσι ενισχύεις τα ΕΠΑΛ χωρίς να χαντακωνεις τα παιδιά που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν ΕΠΑΛ Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέμα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:34 Ο Guest 881237: #16 05-02-22 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέμα Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως ισχύει . Ειδικά αν είσαι "κακός μαθητής "(για μένα δεν υπάρχει αυτο, απλά δεν είσαι επιμελής ή έχεις κάποια συγκεκριμένη κλίση ) πολύ πιο εύκολα θα περάσεις από ΕΠΑΛ . Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:38 Η Dr. Gl. Luminous: #17 05-02-22 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν νομίζω πως ισχύει . Ειδικά αν είσαι "κακός μαθητής "(για μένα δεν υπάρχει αυτο, απλά δεν είσαι επιμελής ή έχεις κάποια συγκεκριμένη κλίση ) πολύ πιο εύκολα θα περάσεις από ΕΠΑΛ . Click για ανάπτυξη... Στον τομέα υγείας δεν μπαίνει ούτε το 18%, αλλά ακόμα και στις άλλες κατευθύνσεις ο μέσος όρος είναι 33% των παιδιών που δίνουν πανελλήνιες, ενώ στο ΓΕΛ είναι 80%. Θεωρώ πιο εύκολο να γράψεις 8.000 στο ΓΕΛ παρά 17.000 στο ΕΠΑΛ για να μπεις στην πιο χαμηλή σχολή Όμως για τον τομέα οικονομίας του ΕΠΑΛ δεν ισχύει γιατί δεν έχει προσελκύσει παιδιά του ΓΕΛ georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:51 Η georgia1213: #18 05-02-22 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tο ποσοστό των μαθητών ομως του ΕΠΑΛ δεν αντιστοιχεί στο ποσοστό που μπαίνει. Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα όταν έμπαινε το 1% στο πανεπιστήμιο και το 20% στα πρώην ΤΕΙ. Έτσι ενισχύεις τα ΕΠΑΛ χωρίς να χαντακωνεις τα παιδιά που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν ΕΠΑΛ Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέ Click για ανάπτυξη... εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:00 Η Dr. Gl. Luminous: #19 05-02-22 01:00 Αρχική Δημοσίευση από georgia1213: εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Click για ανάπτυξη... Μπορεί και πληροφορική να είναι καλύτερα από ΓΕΛ Ε εντάξει ΕΠΑΛ πας για να έχεις μια πιο σίγουρη εισαγωγή, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στα μαθήματα του ΓΕΛ. Επίσης όπως είπες η σχολή βγαίνει και με φροντιστήρια. Στην αγορά εργασίας μπορεί να πάρουν μια πιο χαμηλή θέση αλλά και πάλι υπάρχουν πολλοί διέξοδοι georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:03 Η georgia1213: #20 05-02-22 01:03 ναιιι γενικα απο μια ερευνα που εχω κανει στο επαλ η εισαγωγη ειναι σιγουρα ευκολοτερη σε ολους τους τομεις εκτος ισως του υγειας αν και παλι θεωρω πολυ πιο δυσκολο το 19.000 απο γελ αποτι το 19.500 απο επαλ 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr.Katalyst 3gam angies ThrilosG7-94 kris1 Praxis Pars3c Mapz ρενακι 13 agg41 ivanna28 bikt56 Dr. Gl. Luminous Aggel0sss dmav Guhahg5837 angelikitaraxia Maria_Xagorari Kitana panaman Jamie User2350 Santra_ Έλενα Παπαμακαριου mermaid89 Κάτια23 niaou alexandrahere Pharmacist01 tsiobieman Scandal Miranda32 calliope Dionyshs1 eukleidhs1821 roud barkos spring day Joji Mammy Nun PanMoonlight Arvacon Steliosgkougkou margik DeWiN nucomer xakounaamatata Schlimazel n1ki20 korlef ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε λογικο δεν ειναι αυτο? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω δε μπορώ να το κρίνω .
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.464 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 05-02-22 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν ξέρω δε μπορώ να το κρίνω . Click για ανάπτυξη... δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:24 Ο Guest 881237: #14 05-02-22 00:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Click για ανάπτυξη... Όντως . Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:30 Η Dr. Gl. Luminous: #15 05-02-22 00:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Click για ανάπτυξη... Tο ποσοστό των μαθητών ομως του ΕΠΑΛ δεν αντιστοιχεί στο ποσοστό που μπαίνει. Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα όταν έμπαινε το 1% στο πανεπιστήμιο και το 20% στα πρώην ΤΕΙ. Έτσι ενισχύεις τα ΕΠΑΛ χωρίς να χαντακωνεις τα παιδιά που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν ΕΠΑΛ Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέμα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:34 Ο Guest 881237: #16 05-02-22 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέμα Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως ισχύει . Ειδικά αν είσαι "κακός μαθητής "(για μένα δεν υπάρχει αυτο, απλά δεν είσαι επιμελής ή έχεις κάποια συγκεκριμένη κλίση ) πολύ πιο εύκολα θα περάσεις από ΕΠΑΛ . Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:38 Η Dr. Gl. Luminous: #17 05-02-22 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν νομίζω πως ισχύει . Ειδικά αν είσαι "κακός μαθητής "(για μένα δεν υπάρχει αυτο, απλά δεν είσαι επιμελής ή έχεις κάποια συγκεκριμένη κλίση ) πολύ πιο εύκολα θα περάσεις από ΕΠΑΛ . Click για ανάπτυξη... Στον τομέα υγείας δεν μπαίνει ούτε το 18%, αλλά ακόμα και στις άλλες κατευθύνσεις ο μέσος όρος είναι 33% των παιδιών που δίνουν πανελλήνιες, ενώ στο ΓΕΛ είναι 80%. Θεωρώ πιο εύκολο να γράψεις 8.000 στο ΓΕΛ παρά 17.000 στο ΕΠΑΛ για να μπεις στην πιο χαμηλή σχολή Όμως για τον τομέα οικονομίας του ΕΠΑΛ δεν ισχύει γιατί δεν έχει προσελκύσει παιδιά του ΓΕΛ georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:51 Η georgia1213: #18 05-02-22 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tο ποσοστό των μαθητών ομως του ΕΠΑΛ δεν αντιστοιχεί στο ποσοστό που μπαίνει. Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα όταν έμπαινε το 1% στο πανεπιστήμιο και το 20% στα πρώην ΤΕΙ. Έτσι ενισχύεις τα ΕΠΑΛ χωρίς να χαντακωνεις τα παιδιά που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν ΕΠΑΛ Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέ Click για ανάπτυξη... εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:00 Η Dr. Gl. Luminous: #19 05-02-22 01:00 Αρχική Δημοσίευση από georgia1213: εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Click για ανάπτυξη... Μπορεί και πληροφορική να είναι καλύτερα από ΓΕΛ Ε εντάξει ΕΠΑΛ πας για να έχεις μια πιο σίγουρη εισαγωγή, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στα μαθήματα του ΓΕΛ. Επίσης όπως είπες η σχολή βγαίνει και με φροντιστήρια. Στην αγορά εργασίας μπορεί να πάρουν μια πιο χαμηλή θέση αλλά και πάλι υπάρχουν πολλοί διέξοδοι georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:03 Η georgia1213: #20 05-02-22 01:03 ναιιι γενικα απο μια ερευνα που εχω κανει στο επαλ η εισαγωγη ειναι σιγουρα ευκολοτερη σε ολους τους τομεις εκτος ισως του υγειας αν και παλι θεωρω πολυ πιο δυσκολο το 19.000 απο γελ αποτι το 19.500 απο επαλ 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr.Katalyst 3gam angies ThrilosG7-94 kris1 Praxis Pars3c Mapz ρενακι 13 agg41 ivanna28 bikt56 Dr. Gl. Luminous Aggel0sss dmav Guhahg5837 angelikitaraxia Maria_Xagorari Kitana panaman Jamie User2350 Santra_ Έλενα Παπαμακαριου mermaid89 Κάτια23 niaou alexandrahere Pharmacist01 tsiobieman Scandal Miranda32 calliope Dionyshs1 eukleidhs1821 roud barkos spring day Joji Mammy Nun PanMoonlight Arvacon Steliosgkougkou margik DeWiN nucomer xakounaamatata Schlimazel n1ki20 korlef ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν ξέρω δε μπορώ να το κρίνω . Click για ανάπτυξη... δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:24 Ο Guest 881237: #14 05-02-22 00:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Click για ανάπτυξη... Όντως . Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:30 Η Dr. Gl. Luminous: #15 05-02-22 00:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Click για ανάπτυξη... Tο ποσοστό των μαθητών ομως του ΕΠΑΛ δεν αντιστοιχεί στο ποσοστό που μπαίνει. Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα όταν έμπαινε το 1% στο πανεπιστήμιο και το 20% στα πρώην ΤΕΙ. Έτσι ενισχύεις τα ΕΠΑΛ χωρίς να χαντακωνεις τα παιδιά που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν ΕΠΑΛ Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέμα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:34 Ο Guest 881237: #16 05-02-22 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέμα Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως ισχύει . Ειδικά αν είσαι "κακός μαθητής "(για μένα δεν υπάρχει αυτο, απλά δεν είσαι επιμελής ή έχεις κάποια συγκεκριμένη κλίση ) πολύ πιο εύκολα θα περάσεις από ΕΠΑΛ . Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:38 Η Dr. Gl. Luminous: #17 05-02-22 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν νομίζω πως ισχύει . Ειδικά αν είσαι "κακός μαθητής "(για μένα δεν υπάρχει αυτο, απλά δεν είσαι επιμελής ή έχεις κάποια συγκεκριμένη κλίση ) πολύ πιο εύκολα θα περάσεις από ΕΠΑΛ . Click για ανάπτυξη... Στον τομέα υγείας δεν μπαίνει ούτε το 18%, αλλά ακόμα και στις άλλες κατευθύνσεις ο μέσος όρος είναι 33% των παιδιών που δίνουν πανελλήνιες, ενώ στο ΓΕΛ είναι 80%. Θεωρώ πιο εύκολο να γράψεις 8.000 στο ΓΕΛ παρά 17.000 στο ΕΠΑΛ για να μπεις στην πιο χαμηλή σχολή Όμως για τον τομέα οικονομίας του ΕΠΑΛ δεν ισχύει γιατί δεν έχει προσελκύσει παιδιά του ΓΕΛ georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:51 Η georgia1213: #18 05-02-22 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tο ποσοστό των μαθητών ομως του ΕΠΑΛ δεν αντιστοιχεί στο ποσοστό που μπαίνει. Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα όταν έμπαινε το 1% στο πανεπιστήμιο και το 20% στα πρώην ΤΕΙ. Έτσι ενισχύεις τα ΕΠΑΛ χωρίς να χαντακωνεις τα παιδιά που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν ΕΠΑΛ Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέ Click για ανάπτυξη... εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:00 Η Dr. Gl. Luminous: #19 05-02-22 01:00 Αρχική Δημοσίευση από georgia1213: εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Click για ανάπτυξη... Μπορεί και πληροφορική να είναι καλύτερα από ΓΕΛ Ε εντάξει ΕΠΑΛ πας για να έχεις μια πιο σίγουρη εισαγωγή, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στα μαθήματα του ΓΕΛ. Επίσης όπως είπες η σχολή βγαίνει και με φροντιστήρια. Στην αγορά εργασίας μπορεί να πάρουν μια πιο χαμηλή θέση αλλά και πάλι υπάρχουν πολλοί διέξοδοι georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:03 Η georgia1213: #20 05-02-22 01:03 ναιιι γενικα απο μια ερευνα που εχω κανει στο επαλ η εισαγωγη ειναι σιγουρα ευκολοτερη σε ολους τους τομεις εκτος ισως του υγειας αν και παλι θεωρω πολυ πιο δυσκολο το 19.000 απο γελ αποτι το 19.500 απο επαλ 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr.Katalyst 3gam angies ThrilosG7-94 kris1 Praxis Pars3c Mapz ρενακι 13 agg41 ivanna28 bikt56 Dr. Gl. Luminous Aggel0sss dmav Guhahg5837 angelikitaraxia Maria_Xagorari Kitana panaman Jamie User2350 Santra_ Έλενα Παπαμακαριου mermaid89 Κάτια23 niaou alexandrahere Pharmacist01 tsiobieman Scandal Miranda32 calliope Dionyshs1 eukleidhs1821 roud barkos spring day Joji Mammy Nun PanMoonlight Arvacon Steliosgkougkou margik DeWiN nucomer xakounaamatata Schlimazel n1ki20 korlef ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Click για ανάπτυξη... Όντως .
Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:30 Η Dr. Gl. Luminous: #15 05-02-22 00:30 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Click για ανάπτυξη... Tο ποσοστό των μαθητών ομως του ΕΠΑΛ δεν αντιστοιχεί στο ποσοστό που μπαίνει. Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα όταν έμπαινε το 1% στο πανεπιστήμιο και το 20% στα πρώην ΤΕΙ. Έτσι ενισχύεις τα ΕΠΑΛ χωρίς να χαντακωνεις τα παιδιά που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν ΕΠΑΛ Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέμα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:34 Ο Guest 881237: #16 05-02-22 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέμα Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως ισχύει . Ειδικά αν είσαι "κακός μαθητής "(για μένα δεν υπάρχει αυτο, απλά δεν είσαι επιμελής ή έχεις κάποια συγκεκριμένη κλίση ) πολύ πιο εύκολα θα περάσεις από ΕΠΑΛ . Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:38 Η Dr. Gl. Luminous: #17 05-02-22 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν νομίζω πως ισχύει . Ειδικά αν είσαι "κακός μαθητής "(για μένα δεν υπάρχει αυτο, απλά δεν είσαι επιμελής ή έχεις κάποια συγκεκριμένη κλίση ) πολύ πιο εύκολα θα περάσεις από ΕΠΑΛ . Click για ανάπτυξη... Στον τομέα υγείας δεν μπαίνει ούτε το 18%, αλλά ακόμα και στις άλλες κατευθύνσεις ο μέσος όρος είναι 33% των παιδιών που δίνουν πανελλήνιες, ενώ στο ΓΕΛ είναι 80%. Θεωρώ πιο εύκολο να γράψεις 8.000 στο ΓΕΛ παρά 17.000 στο ΕΠΑΛ για να μπεις στην πιο χαμηλή σχολή Όμως για τον τομέα οικονομίας του ΕΠΑΛ δεν ισχύει γιατί δεν έχει προσελκύσει παιδιά του ΓΕΛ georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:51 Η georgia1213: #18 05-02-22 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tο ποσοστό των μαθητών ομως του ΕΠΑΛ δεν αντιστοιχεί στο ποσοστό που μπαίνει. Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα όταν έμπαινε το 1% στο πανεπιστήμιο και το 20% στα πρώην ΤΕΙ. Έτσι ενισχύεις τα ΕΠΑΛ χωρίς να χαντακωνεις τα παιδιά που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν ΕΠΑΛ Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέ Click για ανάπτυξη... εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:00 Η Dr. Gl. Luminous: #19 05-02-22 01:00 Αρχική Δημοσίευση από georgia1213: εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Click για ανάπτυξη... Μπορεί και πληροφορική να είναι καλύτερα από ΓΕΛ Ε εντάξει ΕΠΑΛ πας για να έχεις μια πιο σίγουρη εισαγωγή, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στα μαθήματα του ΓΕΛ. Επίσης όπως είπες η σχολή βγαίνει και με φροντιστήρια. Στην αγορά εργασίας μπορεί να πάρουν μια πιο χαμηλή θέση αλλά και πάλι υπάρχουν πολλοί διέξοδοι georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:03 Η georgia1213: #20 05-02-22 01:03 ναιιι γενικα απο μια ερευνα που εχω κανει στο επαλ η εισαγωγη ειναι σιγουρα ευκολοτερη σε ολους τους τομεις εκτος ισως του υγειας αν και παλι θεωρω πολυ πιο δυσκολο το 19.000 απο γελ αποτι το 19.500 απο επαλ 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr.Katalyst 3gam angies ThrilosG7-94 kris1 Praxis Pars3c Mapz ρενακι 13 agg41 ivanna28 bikt56 Dr. Gl. Luminous Aggel0sss dmav Guhahg5837 angelikitaraxia Maria_Xagorari Kitana panaman Jamie User2350 Santra_ Έλενα Παπαμακαριου mermaid89 Κάτια23 niaou alexandrahere Pharmacist01 tsiobieman Scandal Miranda32 calliope Dionyshs1 eukleidhs1821 roud barkos spring day Joji Mammy Nun PanMoonlight Arvacon Steliosgkougkou margik DeWiN nucomer xakounaamatata Schlimazel n1ki20 korlef ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: δεν εχεις κατι να κρινεις , οι υποψήφιοι επαλ ειναι πολυ λιγοτεροι απο αυτους των γελ Click για ανάπτυξη... Tο ποσοστό των μαθητών ομως του ΕΠΑΛ δεν αντιστοιχεί στο ποσοστό που μπαίνει. Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα όταν έμπαινε το 1% στο πανεπιστήμιο και το 20% στα πρώην ΤΕΙ. Έτσι ενισχύεις τα ΕΠΑΛ χωρίς να χαντακωνεις τα παιδιά που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν ΕΠΑΛ Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέμα
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:34 Ο Guest 881237: #16 05-02-22 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέμα Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως ισχύει . Ειδικά αν είσαι "κακός μαθητής "(για μένα δεν υπάρχει αυτο, απλά δεν είσαι επιμελής ή έχεις κάποια συγκεκριμένη κλίση ) πολύ πιο εύκολα θα περάσεις από ΕΠΑΛ . Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:38 Η Dr. Gl. Luminous: #17 05-02-22 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν νομίζω πως ισχύει . Ειδικά αν είσαι "κακός μαθητής "(για μένα δεν υπάρχει αυτο, απλά δεν είσαι επιμελής ή έχεις κάποια συγκεκριμένη κλίση ) πολύ πιο εύκολα θα περάσεις από ΕΠΑΛ . Click για ανάπτυξη... Στον τομέα υγείας δεν μπαίνει ούτε το 18%, αλλά ακόμα και στις άλλες κατευθύνσεις ο μέσος όρος είναι 33% των παιδιών που δίνουν πανελλήνιες, ενώ στο ΓΕΛ είναι 80%. Θεωρώ πιο εύκολο να γράψεις 8.000 στο ΓΕΛ παρά 17.000 στο ΕΠΑΛ για να μπεις στην πιο χαμηλή σχολή Όμως για τον τομέα οικονομίας του ΕΠΑΛ δεν ισχύει γιατί δεν έχει προσελκύσει παιδιά του ΓΕΛ georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:51 Η georgia1213: #18 05-02-22 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tο ποσοστό των μαθητών ομως του ΕΠΑΛ δεν αντιστοιχεί στο ποσοστό που μπαίνει. Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα όταν έμπαινε το 1% στο πανεπιστήμιο και το 20% στα πρώην ΤΕΙ. Έτσι ενισχύεις τα ΕΠΑΛ χωρίς να χαντακωνεις τα παιδιά που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν ΕΠΑΛ Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέ Click για ανάπτυξη... εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:00 Η Dr. Gl. Luminous: #19 05-02-22 01:00 Αρχική Δημοσίευση από georgia1213: εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Click για ανάπτυξη... Μπορεί και πληροφορική να είναι καλύτερα από ΓΕΛ Ε εντάξει ΕΠΑΛ πας για να έχεις μια πιο σίγουρη εισαγωγή, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στα μαθήματα του ΓΕΛ. Επίσης όπως είπες η σχολή βγαίνει και με φροντιστήρια. Στην αγορά εργασίας μπορεί να πάρουν μια πιο χαμηλή θέση αλλά και πάλι υπάρχουν πολλοί διέξοδοι georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:03 Η georgia1213: #20 05-02-22 01:03 ναιιι γενικα απο μια ερευνα που εχω κανει στο επαλ η εισαγωγη ειναι σιγουρα ευκολοτερη σε ολους τους τομεις εκτος ισως του υγειας αν και παλι θεωρω πολυ πιο δυσκολο το 19.000 απο γελ αποτι το 19.500 απο επαλ 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr.Katalyst 3gam angies ThrilosG7-94 kris1 Praxis Pars3c Mapz ρενακι 13 agg41 ivanna28 bikt56 Dr. Gl. Luminous Aggel0sss dmav Guhahg5837 angelikitaraxia Maria_Xagorari Kitana panaman Jamie User2350 Santra_ Έλενα Παπαμακαριου mermaid89 Κάτια23 niaou alexandrahere Pharmacist01 tsiobieman Scandal Miranda32 calliope Dionyshs1 eukleidhs1821 roud barkos spring day Joji Mammy Nun PanMoonlight Arvacon Steliosgkougkou margik DeWiN nucomer xakounaamatata Schlimazel n1ki20 korlef ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέμα Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω πως ισχύει . Ειδικά αν είσαι "κακός μαθητής "(για μένα δεν υπάρχει αυτο, απλά δεν είσαι επιμελής ή έχεις κάποια συγκεκριμένη κλίση ) πολύ πιο εύκολα θα περάσεις από ΕΠΑΛ .
Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:38 Η Dr. Gl. Luminous: #17 05-02-22 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν νομίζω πως ισχύει . Ειδικά αν είσαι "κακός μαθητής "(για μένα δεν υπάρχει αυτο, απλά δεν είσαι επιμελής ή έχεις κάποια συγκεκριμένη κλίση ) πολύ πιο εύκολα θα περάσεις από ΕΠΑΛ . Click για ανάπτυξη... Στον τομέα υγείας δεν μπαίνει ούτε το 18%, αλλά ακόμα και στις άλλες κατευθύνσεις ο μέσος όρος είναι 33% των παιδιών που δίνουν πανελλήνιες, ενώ στο ΓΕΛ είναι 80%. Θεωρώ πιο εύκολο να γράψεις 8.000 στο ΓΕΛ παρά 17.000 στο ΕΠΑΛ για να μπεις στην πιο χαμηλή σχολή Όμως για τον τομέα οικονομίας του ΕΠΑΛ δεν ισχύει γιατί δεν έχει προσελκύσει παιδιά του ΓΕΛ georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:51 Η georgia1213: #18 05-02-22 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tο ποσοστό των μαθητών ομως του ΕΠΑΛ δεν αντιστοιχεί στο ποσοστό που μπαίνει. Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα όταν έμπαινε το 1% στο πανεπιστήμιο και το 20% στα πρώην ΤΕΙ. Έτσι ενισχύεις τα ΕΠΑΛ χωρίς να χαντακωνεις τα παιδιά που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν ΕΠΑΛ Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέ Click για ανάπτυξη... εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:00 Η Dr. Gl. Luminous: #19 05-02-22 01:00 Αρχική Δημοσίευση από georgia1213: εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Click για ανάπτυξη... Μπορεί και πληροφορική να είναι καλύτερα από ΓΕΛ Ε εντάξει ΕΠΑΛ πας για να έχεις μια πιο σίγουρη εισαγωγή, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στα μαθήματα του ΓΕΛ. Επίσης όπως είπες η σχολή βγαίνει και με φροντιστήρια. Στην αγορά εργασίας μπορεί να πάρουν μια πιο χαμηλή θέση αλλά και πάλι υπάρχουν πολλοί διέξοδοι georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:03 Η georgia1213: #20 05-02-22 01:03 ναιιι γενικα απο μια ερευνα που εχω κανει στο επαλ η εισαγωγη ειναι σιγουρα ευκολοτερη σε ολους τους τομεις εκτος ισως του υγειας αν και παλι θεωρω πολυ πιο δυσκολο το 19.000 απο γελ αποτι το 19.500 απο επαλ 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr.Katalyst 3gam angies ThrilosG7-94 kris1 Praxis Pars3c Mapz ρενακι 13 agg41 ivanna28 bikt56 Dr. Gl. Luminous Aggel0sss dmav Guhahg5837 angelikitaraxia Maria_Xagorari Kitana panaman Jamie User2350 Santra_ Έλενα Παπαμακαριου mermaid89 Κάτια23 niaou alexandrahere Pharmacist01 tsiobieman Scandal Miranda32 calliope Dionyshs1 eukleidhs1821 roud barkos spring day Joji Mammy Nun PanMoonlight Arvacon Steliosgkougkou margik DeWiN nucomer xakounaamatata Schlimazel n1ki20 korlef ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν νομίζω πως ισχύει . Ειδικά αν είσαι "κακός μαθητής "(για μένα δεν υπάρχει αυτο, απλά δεν είσαι επιμελής ή έχεις κάποια συγκεκριμένη κλίση ) πολύ πιο εύκολα θα περάσεις από ΕΠΑΛ . Click για ανάπτυξη... Στον τομέα υγείας δεν μπαίνει ούτε το 18%, αλλά ακόμα και στις άλλες κατευθύνσεις ο μέσος όρος είναι 33% των παιδιών που δίνουν πανελλήνιες, ενώ στο ΓΕΛ είναι 80%. Θεωρώ πιο εύκολο να γράψεις 8.000 στο ΓΕΛ παρά 17.000 στο ΕΠΑΛ για να μπεις στην πιο χαμηλή σχολή Όμως για τον τομέα οικονομίας του ΕΠΑΛ δεν ισχύει γιατί δεν έχει προσελκύσει παιδιά του ΓΕΛ
georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 00:51 Η georgia1213: #18 05-02-22 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tο ποσοστό των μαθητών ομως του ΕΠΑΛ δεν αντιστοιχεί στο ποσοστό που μπαίνει. Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα όταν έμπαινε το 1% στο πανεπιστήμιο και το 20% στα πρώην ΤΕΙ. Έτσι ενισχύεις τα ΕΠΑΛ χωρίς να χαντακωνεις τα παιδιά που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν ΕΠΑΛ Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέ Click για ανάπτυξη... εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:00 Η Dr. Gl. Luminous: #19 05-02-22 01:00 Αρχική Δημοσίευση από georgia1213: εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Click για ανάπτυξη... Μπορεί και πληροφορική να είναι καλύτερα από ΓΕΛ Ε εντάξει ΕΠΑΛ πας για να έχεις μια πιο σίγουρη εισαγωγή, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στα μαθήματα του ΓΕΛ. Επίσης όπως είπες η σχολή βγαίνει και με φροντιστήρια. Στην αγορά εργασίας μπορεί να πάρουν μια πιο χαμηλή θέση αλλά και πάλι υπάρχουν πολλοί διέξοδοι georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:03 Η georgia1213: #20 05-02-22 01:03 ναιιι γενικα απο μια ερευνα που εχω κανει στο επαλ η εισαγωγη ειναι σιγουρα ευκολοτερη σε ολους τους τομεις εκτος ισως του υγειας αν και παλι θεωρω πολυ πιο δυσκολο το 19.000 απο γελ αποτι το 19.500 απο επαλ 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr.Katalyst 3gam angies ThrilosG7-94 kris1 Praxis Pars3c Mapz ρενακι 13 agg41 ivanna28 bikt56 Dr. Gl. Luminous Aggel0sss dmav Guhahg5837 angelikitaraxia Maria_Xagorari Kitana panaman Jamie User2350 Santra_ Έλενα Παπαμακαριου mermaid89 Κάτια23 niaou alexandrahere Pharmacist01 tsiobieman Scandal Miranda32 calliope Dionyshs1 eukleidhs1821 roud barkos spring day Joji Mammy Nun PanMoonlight Arvacon Steliosgkougkou margik DeWiN nucomer xakounaamatata Schlimazel n1ki20 korlef ggl Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Tο ποσοστό των μαθητών ομως του ΕΠΑΛ δεν αντιστοιχεί στο ποσοστό που μπαίνει. Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα όταν έμπαινε το 1% στο πανεπιστήμιο και το 20% στα πρώην ΤΕΙ. Έτσι ενισχύεις τα ΕΠΑΛ χωρίς να χαντακωνεις τα παιδιά που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν ΕΠΑΛ Πλέον ένας "κακός" μαθητής είναι καλύτερο να πάει ΓΕΛ καθώς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει σε μια σχολή όπως η νοσηλευτική, η εργοθεραπεία κλπ τώρα για ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ είναι άλλο θέ Click για ανάπτυξη... εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας;
Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:00 Η Dr. Gl. Luminous: #19 05-02-22 01:00 Αρχική Δημοσίευση από georgia1213: εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Click για ανάπτυξη... Μπορεί και πληροφορική να είναι καλύτερα από ΓΕΛ Ε εντάξει ΕΠΑΛ πας για να έχεις μια πιο σίγουρη εισαγωγή, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στα μαθήματα του ΓΕΛ. Επίσης όπως είπες η σχολή βγαίνει και με φροντιστήρια. Στην αγορά εργασίας μπορεί να πάρουν μια πιο χαμηλή θέση αλλά και πάλι υπάρχουν πολλοί διέξοδοι georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:03 Η georgia1213: #20 05-02-22 01:03 ναιιι γενικα απο μια ερευνα που εχω κανει στο επαλ η εισαγωγη ειναι σιγουρα ευκολοτερη σε ολους τους τομεις εκτος ισως του υγειας αν και παλι θεωρω πολυ πιο δυσκολο το 19.000 απο γελ αποτι το 19.500 απο επαλ 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από georgia1213: εκτος απο τον τομεα υγειας ολοι οι αλλοι τομεις απο επαλ εχουν πολυ χαμηλοτερες βασεις αποτι στο γελ με πολυ πιο ευκολα μαθηματα εν τελει ισως λογω του επιπεδου των μαθητων που πανε εκει αρα εφοσον δεν θες σχολη υγειας συμφερει να πας επαλ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2022 απλα αυτο που εγω δεν κτλβν ειναι αφου τα περισσοτερα παιδια φυγαν απο γελ και πηγαν επαλ για να γλιτωσουν τα μαθηματα των μαθηματικων φυσικης χημειας μετα στο πανεπιστημιο πως θα αντεπεξελθουν ιδιως στις πολυτεχνικες, φυσικομαθηματικες σχολες, οικονομιας, πληροφορικης; θα μου πεις με φροντιστηρια αλλα εδω δεν τα καταφερναν με φροντιστηρια στο λυκειο πως θα τα καταφερουν στο πανεπιστημιο; κι ακομη περισσοτερο στην αγορα εργασιας; Click για ανάπτυξη... Μπορεί και πληροφορική να είναι καλύτερα από ΓΕΛ Ε εντάξει ΕΠΑΛ πας για να έχεις μια πιο σίγουρη εισαγωγή, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στα μαθήματα του ΓΕΛ. Επίσης όπως είπες η σχολή βγαίνει και με φροντιστήρια. Στην αγορά εργασίας μπορεί να πάρουν μια πιο χαμηλή θέση αλλά και πάλι υπάρχουν πολλοί διέξοδοι
georgia1213 Δραστήριο μέλος Η georgia1213 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 510 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 01:03 Η georgia1213: #20 05-02-22 01:03 ναιιι γενικα απο μια ερευνα που εχω κανει στο επαλ η εισαγωγη ειναι σιγουρα ευκολοτερη σε ολους τους τομεις εκτος ισως του υγειας αν και παλι θεωρω πολυ πιο δυσκολο το 19.000 απο γελ αποτι το 19.500 απο επαλ
ναιιι γενικα απο μια ερευνα που εχω κανει στο επαλ η εισαγωγη ειναι σιγουρα ευκολοτερη σε ολους τους τομεις εκτος ισως του υγειας αν και παλι θεωρω πολυ πιο δυσκολο το 19.000 απο γελ αποτι το 19.500 απο επαλ